|
|
#2311 | |
|
Witchdoctor
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)
Cytat:
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkąd nie mogę mojego ukochanego Pink Bloom nigdzie znaleźć, cały czas szukam czegoś dla siebie
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
A oto moje najnowsze nabytki( ogromne podziękowania dla TZ
)Kremu pod oczy jeszcze nie użyłam ani razu bo wykańczam rewelacyjny (KWC !) Daily eye benefits Clinique.Ale mam ogromną nadzieję, że all about eyes będzie równie znakomity |
|
|
|
#2315 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Marzy mi się ten krem pod oczy, najchętniej w wersji Riche. Szkoda, że tyle kosztuje...
![]()
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety jest drogi parę miesięcy zbierałam na pierwszy krem pod oczy clinique i nie zawiodłam się.A krem był wart swojej ceny bo starczył na baaardzo długo i cudownie zniwelował moje tragiczne zmarszczki pod oczami |
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar jak sie sprawuje zestaw Blemish? Zastanawialam sie nad nim ostatnio
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2318 |
|
Witchdoctor
|
kasiasiar gratuluję super zakupów - Clinique to moja ulubiona firma
Kremów pod oczy zużyłam już 7 słoiczków, ze wszystkich byłam zadowolona, ale w tej chwili ukochany Anti Gravity został odsunięty w kąt przez inne cudo z żalem przyznaję, że zdecydowanie tańsze a skuteczność podobna...
|
#2319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe czy on cos rzeczywiscie pomaga ??? |
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie to jeszcze niewiele mogę o nim powiedzieć gdyż stosuję od 3 dni.
Do zakupu skłoniły mnie pzytywne wypowiedzi wizażanek.Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że nie wysuszył skóry, po zastosowaniu skóra jest napięta, ma ładny koloryt, nie świeci się dobrych kilka godzin Tylko ten zapach taki plastikowy a tonik to istny bimber ![]() Ale co mi tam zpach. Ja bardzo ufam produktom clinique i wierzę w zapewnienia producentów bo jeszcze nigdy się nie zawiodłam )tomama możesz zdradzić co za cudo równie skuteczne jak clinique udało Ci się nabyć? |
|
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety też. więc od jakiegoś czasu po prostu nie kupuję nic z vichy ,choćby reklama była nie wiadomo jak kusząco-obiecująca. |
|
|
|
|
#2323 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
to po prostu żel nawilżający pod oczy Oeparol EMC - naprawde znakomicie nawilża, jest tani, wydajny i skuteczny. Żałuję, że kupiłam go dopiero teraz ![]() EDIT zesztą w KWC też ma super recenzje
|
|
#2324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
krem Skinset byl ostatnim kosmetykiem zakupionym z tej firmy,oczywiscie sie zalamalam po jego uzywaniu. jedyny ktory zasluzyl na moje pochlebstwa to krem Normaderm na noc. |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytalam tego posta wczesniej i powiedzialam na glos "pewnie zel Oeparol"Szlaban, musze zaczac na tym zarabiac - niech mi ktos podrzuci wene na liczby w Totka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() a spróbowałaś chociaż zagrać ?OT moja mama trafił kiedyś szóstkę przesuniętą wektorowo o 1 (czyli skreśliła 9 zamiast 8, 21 zamiast 20 itd) od tego czasu nie gra
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Gram i lipa
Pocieszam sie ty, ze wole Lubego i fart uczuciowy
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Whipped Cream jest lekko biały i ma trochę takich biało-srebrnych, maleńkich drobinek. Wg mnie daje chłodny połysk, zazwyczaj takiego nie lubię, ale w tym wypadku mi nie przeszkadza, bo jak nałoży się go mało, to i tak jest niemal niewidoczny. I jest poza tym taki słodziutki ![]() Jeśli mi się uda, to wkleję wieczorem fotkę z whipped cream na ustach. |
|
|
|
|
#2331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() All about Eyes Clinique jest świetny - miałam próbki, a teraz używa go moja mama, więc od czasu do czasu nakładam go również. Cena zbójecka - wolałam kupić Avene dla siebie(nie mam jeszcze zmarszczek w okolicach oczy wiec póki co nawilżam sie tylko .Cytat:
![]() Lubię tylko preparaty do oczyszczania twarzy, ale ich cena w stosunku do jakości nie zchęca, więc używam czegoś innego. Cytat:
![]() Ale chyba go sobie jednak daruję.
|
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
Moje najnowsze nabytki:
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Ten pomarańczowy słoiczek obok masła Ziaji, to...?
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
wolałam kupić Avene dla siebie(nie mam jeszcze zmarszczek w okolicach oczy wiec póki co nawilżam sie tylko
.ja tez mam zamiar kupic sobie ten Avene bo moja skora pod oczami wola o pomoc... Stosowalam kiedys La roche posay Hydraphase ale bylo on zelowy a zelowe konsystencje mnie nie satysfakcjonuja. Wczoraj pani w aptece ładuje do do reklamówki masę próbek właśnie Vichy. Już chciałam krzyknąć, żeby dorzuciła mi cokolwiek, tylko nie Vichy ![]() Lubię tylko preparaty do oczyszczania twarzy, ale ich cena w stosunku do jakości nie zchęca, więc używam czegoś innego. no cena jest bardzo wygorowana.. Hmm..a ja przeczytałam skład na próbce tego SkinSet i pomyślałam, - o może nie bedzie taki zły ![]() Ale chyba go sobie jednak daruję. ja ci powiem tak,ja poczatkowo bylam nim zachwycona...dopiero po kilku dniach stosowania,zauwazylam ze przesuszyla mi sie skora (ma w sobie alkohol) no i tak sie z nim mecze bo wcale nic nie reguluje,ani nie nawilza...mieszam go obecnie z filtrem Anthelios LRP by konsystencja byla bardziej kremowa i wzmocniona o filtr,wiec taka mieszanka mi odpowiada. Ale juz musze go zuzyc jak najpredzej,bo mam chrapke na Cleanance Avene
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stosuję 4 dzień i dzisiaj czuję, że skóra jest troszkę jakby odwodniona(ściągnięta) w takim razie trzeba będzie stosować tylko raz dziennie
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
Peeling do ciała z serii be beauty zakupiony w biedronce. Musze przyznac, ze mam po nim bardzo gladka skore. Cena ok.4zł (bylo u mnie ostatnie).
|
#2339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Używałaś już płynu do demakijażu Ziaji? Czy mogłabyś go porównać do np. dwufazowego L'Oreal?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ta pianka jest kusząca, ale obawiam sie wysuszenia.
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Maja55 ależ nie ma za co
![]() Dodam jeszcze, że tonik jest do stosowania 2 razy dziennie. Całkiem słusznie mozesz się obawiać wysuszenia po piance.Ja dzisiaj zauważyłam ,że na ustach fragmentami mam bardzo suche łuseczki Posmarowałam carmexem i przeszło ale drogą dedukcji ustaliłam, że to po piance bo: nigdy wcześniej tak nie miałam, oprócz serii anti-blemish nic nowego nie używam, tonikiem ust nie smaruję, kremem też, więc zostaje pianka, która mogła pieniąc się "wejśc" w okolice ust.serii i tak nie zaprzestanę stosować bo cera jest sliczniutko, zdrowo różowiutka ale niestety muszę ograniczyć do raz dziennie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

Odkąd nie mogę mojego ukochanego Pink Bloom nigdzie znaleźć, cały czas szukam czegoś dla siebie 

z żalem przyznaję, że zdecydowanie tańsze a skuteczność podobna...