![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Planuję umieścić w niej stronę tytułową wzorowaną na kartce z kalendarza, takie zasady zachowania na weselu (gdzieś w necie znalazłam, bardzo fajne), cytaty na temat małżeństwa i miłości i na razie tyle mam pomysłów (poszperam jeszcze w necie i na pewno coś znajdę).
![]() |
#2312 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | ||
Zadomowienie
|
Helołek!
Mnie też dopadła deprecha jesienna i prawdopodobnie nie ruszałabym się z domu ale z dzieckiem trzeba wyjść. Cytat:
I tak źle i tak niedobrze. Cytat:
Aj wyszło słonko, to ja idę szykować się na spacerek.
![]() |
#2314 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A gdzie jodie?????wogóle jestem w dwoch wymiarach czasowych, jeszcze nie doczytałam zaległości ale teraz już mi się może mylić co kto pisal wcześniej a co teraz. Tola dzięi za odpowiedź w sprawie mebli, my też coś musimy poszukać, chcemy sie tez pozbyć mebli, ktore mąż robil na zamówienie u stolarza do swojego kawalerskiego pokoju. Takie młodzieżowo-bniurowe. MAcie jakieś pomysły na korzystne sprzedanie???? Suknia tez jeszcze wisi i się marnuje.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też wisi i mnie wkurza.
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Rolety zamówione, oświetlenie kupione i jeszcze prezent na męża urodziny znalazłam - piękny zegarek
![]() A teraz w robocie do 21:00 ![]()
#2318 |
Wtajemniczenie
|
miss hot cóż Ty masz za robotę o takiej porze???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Wtajemniczenie
|
aa, obiecane zyczenia-przykazania:
Dla Niej 1.Szanuj męża swego.....i nawyki jego 2.Nie mów, że jest w błędzie...niech mu lepiej bedzie 3.Szalej w kuchni miła....wszak w posiłku siła 4.Nie zakłócaj wizji....gdy mecz w telewizji 5.Jeśli mąż się słania...bądż mu niczym niania Dla Niego 1.Żonę noś na rękach....nawet jesli w mękach 2.Kiedy ma humory....także bywaj chory 3.Nie dziw się kochany....gdy na żonie zmiany 4.Dźwigaj torby żony...będziesz umięśniony 5.Kwiatów nie kupujesz? Wkrótce pożałujesz... A kto rad tych nie posłucha, szczęście zmąci byle mucha. jest też coś wspólnego 1.Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom. 2.Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły. 3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach. 4.Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć , tylko po co? 5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora. 6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa rozpalajcie. 7.Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta. 8.U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie. 9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek 10. A gdy siwe obie glowy - damy Wam poradnik nowy. Ale te pierwsze takie bardziej żartobliwe ![]() a co do Ksiegi gości - mi się strasznie podobal pomysl kamerzystów, że nagrywali życzenia wyglaszane przez gości. Może możnaby zrobic też tak samo z książkaą - podchodzić do gości tak żeby Państwo mlodzi nawet nie wiedzieli i prosić ich o wpisanie zyczeń, swojej opinnii o weselu itp. Bardzo fajna pamiątka. U nas Księga gości leżala na stole, czasem DJ przypomnial o niej i mamy fajne wpisy. Do tego dokleję zdjecia tych osób, a na pustych stronach kartki, które przyszly pocztą np. Bo ciągle sa w jakiejś torebce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Przez 3 dni zastępuję koleżankę, która właśnie w takich godzinach pracuje
![]()
#2321 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Już po egzaminie na studia, chyba mnie przyjmą ![]() ![]() Przypomniało mi się coś ważnego: Czy któraś z was jest może konsultantką Oriflame????????????
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Martuko - świetne! Tego właśnie szukałam, dziękuję
![]() ![]() O ja zapomniałam a u mnie właśnie takie życzenia zbierała pani kamerzystka ![]() BTW przypomniało mi się, jak świadkowa (bo to ona zbierała te życzenia) podeszła do nas, zaczęliśmy coś gadać i się nabijać i spytała się jak damy na imię swojemu dziecku - i zakrzyknęliśmy, że Zenon. A gdy sie spytała co będzie jak będzie dziewczynka, to stwierdziliśmy, że Zenona ![]() Mam nadzieję, że to wytną :P.
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja dzisiaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co jeszcze napisać bo jakaś rozbita dzis jestem i chyba handra dopada mnie jakaś ![]() ![]()
#2324 |
Wtajemniczenie
|
no to miło Ostrowczanka, że Ci sie przyda. u nas ta kartka wisiała cały rok nad stołem kuchennym i
![]() małpka, to chyba jest jakiś powod, że Ci niedobrze??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Rozeznanie
|
przypomnij mi tylko swojego maila to ci prześlę swoje zasoby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Nie podawałam go jeszcze
![]() belleteyn@poczta.onet.pl Z góry dziękuję.
![]() |
#2327 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś byłam pierwszy dzień w pracy - właściwie w pracy byłam 1 godzinę, a pół dnia na badanich wstępnych - jak ja nie lubię tego czekania do lekarza
![]() ![]() ![]() Nie było mnie klilka dni a Wy tyle napisalyście że szok ![]() Chyba żadna z Was nie była na chmielakach wiec zdam rekacje jak było - okropnie zmino i deszczowo ![]() Co do poruszonych tematów: Inteligo - ja tam pracowałam od maja 2005 do marca 2006. Zgadzam się z dziewczynami, które pisały że to ciężka praca - bo tak jest i dlatego zrezygnowałam - do tego za małe pieniądze jak na prace 24h/na dobe i do tego w każde święta. Ale z perspektywy czasu bardzo dobrze wspominam to doświadczenie - uważam że jest to niezła szkoła i baZrdzo sobie cenię to czego sie tam nauczyłam np. uważać na to co i jak mówię. Potem pracowalam w innym call center i powiem Wam że to dopiero była porażka - zupełny brak profesjonalizmu - okropność. Sija - masz konta na NK - może po djeciach poznałabym Twojego męża bo już trochę pozapominała pracujace tam osoby. Selka - a Ty kiedy tam pracowaś bo ja Cie nie poznaje ![]() Zdjęcia Pana Z - ja też miałam u niego sesję i jestem zadowolona. Mój własny brat zresztą też i to miesiąc po mnie i owszem mamy pewnie ok 30% zdjęć w takich samych pozach, ale reszta jest inna. Po prosu Z wiedział że chcemy inne i mamy inne. Jeśli sie mu o tym wyraźnie powie i wykaze właśną inwencje da się zrobić w miarę orginalne. Z 2 strony nie sądzę aby żdan fotograf przy takiej ilości sesji dał radę za każdym razem zrobić coś innego. Z nam się opatrzył bo widziałyśmy już pewnie kilkanaścię albo i kilkadziesiąt jego sesji a innych fotogafów.... Ja kilka lat temu byłam na sesji u Rożka i tam to dopiero jest fabryka ![]() Już więcej nie pamiętam co pisałyście... |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2329 |
Rozeznanie
|
A dlaczego tyle czasu czekasz? Nie było jakiś terminów wcześniej czy to specjalne zamierzenie?
#2330 |
Wtajemniczenie
|
katey- właśnie obejrzałam Twoje zdjecia - może to dziwne, ale pierwszy raz oglądałam sesje na starówce więc dla mnie Wasze zdjęcia są mega orginalne - zwłaszcza seja strażacka - po prosu super
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny ! ale się u Was dzieje! mnie znów choroba pokonała
![]() ![]()
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Wtajemniczenie
|
a ja wogole juz pisalam, że mi się strasznie toli zdjecia podobaly???
Nadrobilam juz zaległości w czytaniu, obejrzalam sobie NK, Wam już chyba szał minął, a ja znalazlam tylko Tolę i u niej Rudą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zadomowienie
|
Sonia nie mam konta na NK i póki co nie zamierzam mieć, już i tak za dużo czasu spędzam przy komputerze.
kurcze, nie moge się coś doleczyć, chyba najwyższa pora na mleczko z miodem ![]()
#2336 | ||
Zadomowienie
|
Sonia, no właśnie tak myślałam o Tobie i Twoim dniu w pracy. A jak sobie zaplanowałaś żywieniowy plan dnia i jak reaguje synek na nowości?
Cytat:
A na NK siedzę na ławce na kolankach z synkiem, więc może mnie znajdziesz! Cytat:
A ja w sobotę mam wesele i do tego sukienkę letnią, a ta pogoda wyprowadziła mnie całkowicie, bo nie wiem co na górę założyć, żakiet za zimno a płaszcz taki ciepły jesienny - nie wiem czy nie za wcześnie. A poza tym pantofelki a ja z chęcią założyłabym kozaki do kościoła, bo obawiam się , że mi dupsko zmarznie ![]()
![]() |
#2337 |
Wtajemniczenie
|
bandola, do kościoła plaszcz i kozaczki a na salę zmienisz stroj i buty. Na sali tez może być zimno, w lokalach chyba jeszcze nie grzeją...
A u mnie w domku juz grzeją, mąż chcial podtopić łazienkę, bo probowal uruchomić nowy kaloryfer - odpowietrzanie nie pomagało... Ale potem godzinę siedzial tami sprzątał bidak, tak,że sytuacja opanowana |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
W weekend ma być cieplej
![]()
![]() |
#2340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co masz marznąć??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.