![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
![]() ![]() maz pewnie juz sie porozgladal za zabawkami dla dziewczynek i stad zna Barbie ![]() smiesznie to musi wygladac jak sobie ojcowskie rozmowy z corka przeprowadza, ale to tylko lepiej dla dziecka, bo zna juz glos tatusia i na niego nawet reaguje, z tego co pisalas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
moj maz to sam jak duze dziecko hehe dlatego on lubi dzieci bo on moze sie wyglupiac z nimi i nikt nie powie ze jest swirniety bo przeciez bawi sie tylko z dzieckiem
![]() ![]() on sie cieszy ze bedzie mogl kupowac klocki lego i jakies gry heheh dlatego chcial chlopczyka ale teraz gada ze corce kupi lalki a sobie play station heeheh no rozmowy sa smieszne ja musze sie grysc w jezyk zeby sie nie smiac bo inaczej brzuch mi skacze ze smiechu i on sie wkurza ze mu przeszkadzam heheehe a dzidzia lepiej zna jego glos niz moj to fakt bo ja nie umiem tak gadac do brzucha on ma lepiej bo on jak przylozy ucho to slyszy co sie tam dzieje i jak sie wody ruszaja z dzidzia i sie cieszy hehehe caly tatus ![]() ![]() ![]() ![]() dobra dziewuszki ja ide sie uczyc nudne to ale trzeba zajrze wieczorkiem buziaki
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Nikitko a o mnie to się zapomniało ???? ![]() ![]() ![]() Nikitko mogłabyść na czym polegają te zabiegi na brzuch? Jestem bardzo ciekawa może sobie też coś takiego zafunduję? To jakieś masaże, czy okłady i owijanie w folię... ![]() Emi Gizelciuale słodkie te Wasze szkraby ![]() ![]() Kiniua jakie zabawy wybraliście na oczepiny i ile płacicie za zespół? Ray uwielbiam czytać jak piszesz o zabawach Twojego męża z córeczką- to jest takie słodkie i urocze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zadomowienie
|
Dzieki za rady.
Ja wolę zrobic to jeszcze w domciu. Cosik ta polozna mnie nie przekonuje. Pytałam się bo zdania są podzielone i jedni mówią że trzeba golić wszystko a inni że tylko przy pachwinach. Zgłupiałam A ja mam dzisiaj dołka ![]() nawet mega dołka ![]() ![]() ![]()
#2316 |
Zakorzenienie
|
ja usnelam zamiast sie uczyc wrrr... tak mnie zmoglo ze szok..
ja22 a bo to zalezy od szpitala i ze tak powiem jak "zarosnieta" jest pani ![]() ![]()
#2317 |
Zakorzenienie
|
jesu ale kiepsko sie czuje jak bym sil nie mialam i zycie ze mnie ulecialo.... taka ciezka sie czuje ospala i w ogole... ta pogoda mnie dobije juz by moglo albo spasc snieg albo sloneczko bo tak to sie wykoncze....
na poczekalni wyczytalam ze dzidzia moze sie nie ruszac duzo bo wtedy rosnie i pewnie wyciaga ze mnie energie ![]()
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Karolinko a co się stało??????
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zadomowienie
|
Kasiu szkoda nawet o tym mówić. Czuję że na tym świecie tak naprawdę mam tylko siebie i moją dzidzię
![]() ![]() ![]()
#2320 |
Zakorzenienie
|
Karolinko masz jeszcze nas, wspaniaółe dwa psiaki, Męża.Może nie zawsze jest z Tobą bo pewnie dużoooo pracuje ale to pewnie tylko dlatego, że strasznie przejmuje się rolą ojca i co za tym idzie chce żeby Tobie i córci niczego nie zabrakło...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Karolinko fajnie ze mieszkacie z rodzicami i sie dogadujecie bo zawsze mamcia bedzie mogla pomoc Ci przy dzieciatku Kinia wlasnie napisz ile placisz za zespol muzyczny na wesele jak mozesz oczywiscie i jakie zabawy wyrbaliscie na oczepiny Ray a Ty jak sie zle czujesz to moze poloiz sie i odpoczniej,nic na sile,nauka Ci nie wejdzie jak bedziesz zmeczona wiec moze warto sie polozyc i przespac a pozniej sie pouczyc i odrazu wiecej wejdzie doo glowki Kasiasiar no fajne moga byc takie zabiegi wyszczuplajace,moze tez o takowych pomysle Gdzie nasza Madzia sie podziewa? Pomidorko nic sie nie martw ,pierwszy dzien i kolejne w pracy napewno beda udane Misia a co u Ciebie ciekawego slychac? Nikiciu fajnie ze bedziesz mogla wieczorem troszku pobyc z nami na wizazyku
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Karolinko nie dolowac mi sie prosze,szeroki usmiech i juz musi byc dobrze,usmiechnij sie kochana bo dzidzia bedzie smutna jak jej mamusia jest smutna
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
no jakos tak padnieta jestem i przez to tez sama dola zlapalam... ale juz nie bede pisac tych zali hehe moze mi przjdzie chyba taki dzien dzis dolujacy jest nie tylko dla mnie widze
![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje za zespol placimy 2.000 zl.
Oczepiny zaczna sie tak, ze panz zespolu zapyta gosci, czy chca zobaczyc jak bardzo Pan Mlody kocha swoja zonke i moj Maz bedzie musial wypic kieliszek wodki z mojego bucika ![]() pozniej oczywiscie rozpoznawanie po kolanku i nosku ![]() bedzie jeszcze oczywiscie tanczenie z nami za pienazki, ktore swiadkowie beda zbierac do talerzykow gosci zaprosimy do "Karety" - pan z zespolu czyta tekst, kazdy ma przydzielona jakas role, gdy padnie jego nazwa, to musi wstac, obejsc krzeselko do okola i siasc, jak przeoczy swoja kolej to pije karniaka ![]() jesli nie bedzie to trwac zbyt dlugo, to beda jeszcze przyspiewki i wreczanie nam Mlodym "Prezentow" - walka, ogorka itp. mysle, ze bedzie fajnie a jesli chodzi o pierwsza piosenke, to nie am problemu puscic jej w oryginale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Kinuś jak to z bucika? A Ty potem założysz taki mokry but??/
Pierwszy raz o czymś takim słyszę? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zadomowienie
|
Kasiu wiem że mam męża ale właśnie jego najbardziej mi ostatnio brakuje. Czuję jakby się ode mnie oddalił. Potrzebuję więcej jego czułości a on przez to całe zapracowanie nie ma wogóle czasu dla mnie
![]() mam wszystkiego dosyć ![]() ![]() ![]() Dziewczynki pomóżcie mi, chce stworzyć sobie galerię zdjęc ale za chiny nie wiem jak się za to zabrać wrrrr.....
#2328 |
Zakorzenienie
|
Ja co do galerii to nie mam pojęcia
![]() Ale co do męża to na prawdę masz kochanego faceta, nie raz pisałaś nam jak masaże nóżek i plecków Ci robił, jak biegał po owoce itp. Każdy z nas ma lepsze i gorsze dni .Ty masz dzisiaj ten gorszy, ponury dzień.Ale własnie w takich momentach przypomnij sobie jak mąż czyta córci książeczki, jak masował Ci nóżki a dobry humorek wróci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zadomowienie
|
Masz rację Kasiu. Dziękuję
![]() Może to takie przejściowe. Mojego męża już tak nie wychwalajmy hehe... książeczek nie czyta maleńkiej ![]()
#2330 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Nikitko o mnei też zapomniałaś ![]() Kinia to Ci powiem, ze tani masz ten zespół ![]() Ja22 co do galerii to nie pomogę, bo sie nie znam, może gdzieś na necie coś pisze... Twój mąż po prostu jets pochłonięty pracą i może nie ciężko mu się domyśleć, że chcesz odrobinę czułośc hmmm pogadaj z nim, bo może się nie zorientować zbyt prędko... Agatko i Emi ślicznę są te Wasze dzieciaczki ![]() ![]() ![]() Wczorajk wieczorem rozmawiałam z J. i tak sobie żartowaliśmy, że się pobierzemy 17.01.2009 w jego urodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na dworzu jest koszmarrrrrrrrrrrnie zimno... Po 3-ech godzinach przebywania na extra chłodnym powietrzu mam dość grrrrrr normalnie jak pomyślę o działce i swojej przyszłej bratowej to mnie nosi grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr Jadę odebrać wyniki do przychodni ![]() ![]()
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marcelinkou mnie też zimno i to już od ok tygodnia temp poniżej 0 ![]() A dzisiaj się zachmurzyło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
Kasiu ja czytam bajeczki maleńkiej przed snem. Męża wtedy nie ma bo jest jeszcze w pracy.
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
ja22 nie martw sie ja tez zdolowana chodze jakos... rozumiem cie bo ja tez cale dnie w domu siedze chetnie wrocilabym do pracy ale to narazie marzenia dusze sie w tym domu juz... i tez sama siedze znajomi zapracowani nawet nie maja czasu do mnie zadzwonic a ja siedze i sie nudze....
chetnie poszlabym sobie np na solarium czy do fryzjera na balejaz cos zmienic tak w sobie ale to musi pocekac z wiadomych przyczyn.. na chec mojego balejazu moja rodzinka ze pieniadze tylko wydam na glupoty i ze dziecku zaszkodze i takie tam kiedy to sa moje pieniadze a dziecku nic sie nie stanie tylko sie zdolowalam ze juz nawet do fryzjera mi isc nie wolno ciekawe co bedzie jak urodze nawet sobie chyba nic nie bede mogla kupic bo zaraz bedzie ze dziecku powinnam tez sie jakos zdolowalam... bu.. teraz tez siedze i czekam na meza kiedy laskawie wroci z pracy bo nawet nie ma mnie kto na zakupy zawiesc a dzwigac napojow nie bede echhh
#2335 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki widzę, że czarne humorki Was nawiedziły.
Ja też często sama w domu siedzę , na obczyźnie, za dużo ludzi nie znam, a z tymi których znam jakoś nie mam ochoty się częściej spotykać niż w pracy ![]() ![]() Ale ja to rozumiem ![]() ![]() Ale myślicie dziewczyny, że im pasuje praca po tyle godzin??? Myślicie, ze nie woleliby posiedzieć w domu, być z Wami, pooglądać TV? Na pewno by woleli ![]() Ray A ty rodziną się za bardzo nie przejmuj.U mnie też mówią, że zamiast jechać z TZ na wycieczkę w grudniu powinniśmy dać te pieniądze siostrze na remont mieszkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Odebrałam wyniki i wszystko w normie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Muszę jeszcze 8 stron nadrobić, ale przynajmniej mam co czytać ![]() Byłam dziś wszystkie papiery podpisać, ale nie dowiedziałam się na czym dzieciaki skończyły, więc w poniedziałek będę szła na żywca ![]() ![]() ![]() A teraz zabieram się za lekturę tego co naklikałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
no tak to jest... wiadomo ze jak bym miala wybierac wolalabym cos dziecku kupic niz sobie ale bez przesady mi sie tez cos od zycia nalezy.. to ze pojde raz na jakis czas do fryzjera czy kupie sobie jakas nowa bluzke nie zrobi nas bankrutami a tez jestem czlowiekiem i tez czasem potrzebuje sie odprezyc czy cos zrobic dla siebie... ale zaraz to widziane jest zle .. dobrze ze moj maz taki nie jest i rozumie ze ja musze sobie cos tam czasem kupic on to nazywa "badziewia"
![]() generalnie mam dola fakt wiem ze moj maz musi pracowac bo inaczej sie nie da ale jakos mimo wszystko czuje sie zle... nawet tez czas poza praca to jest jakos nudno spedzany i stad tez czuje sie do bani... ciąza fajny okres fakt ale jak sie ma gromade znajomycn prace i zajecie bo siedzac w domu to jest katorga jakich malo.. ech...
#2340 |
Zakorzenienie
|
z tym remontem to faktycznie przesada hehe
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.