|
|
#2311 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Królowe Offtopu
Cytat:
![]() Ja też nie noszę zegarka. Więc rozumiem Cię. ![]() Czyli mówisz, że nie jesteś w domu.... hmm... ![]() ![]() Nawet nie wiesz jak wielką ochotę mam aby się zapytać, dzie jesteś, ale tego nie zrobię... Będę silna, będę silna, będę silna, będę silna...... Nie, no Beniu gdzie Ty jesteś? Nie jestem silna... ![]() Co czytać Kinga czy Chmielewską? Kurde czemu ja nie mam dwóch głów?! Gdybym miała dwie głowy to bym czytała dwie książki na raz. A że nie mam to się nie potrafię zdecydować co czytać i w efekcie czytam wizaż... |
|
|
|
|
#2312 |
|
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6087849]
![]() Ja też nie noszę zegarka. Więc rozumiem Cię. ![]() Czyli mówisz, że nie jesteś w domu.... hmm... ![]() ![]() Nawet nie wiesz jak wielką ochotę mam aby się zapytać, dzie jesteś, ale tego nie zrobię... Będę silna, będę silna, będę silna, będę silna...... Nie, no Beniu gdzie Ty jesteś? Nie jestem silna... ![]() Co czytać Kinga czy Chmielewską? Kurde czemu ja nie mam dwóch głów?! Gdybym miała dwie głowy to bym czytała dwie książki na raz. A że nie mam to się nie potrafię zdecydować co czytać i w efekcie czytam wizaż... łoj Marucha, poćwicz silną wolę ![]() już jestem w domku ![]() byłam na takim małym spotkanku z koleżankami, które są równie załamane egzaminem jak ja żarłyśmy lody, oglądałyśmy film... luzik bluzik ![]() ja jezdem gzecna dziefcynka
|
|
|
|
#2313 |
|
BAN stały
|
a ja miałam iść spać x godzin temu, posprzątać chałupę...
nic z tego nie zrobiłam
|
|
|
|
#2314 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No muszę poćwiczyć siną wolę, muszę... bo jej nie mam wcale. Chyba, że mi na czymś baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zależy, ale to musi być coś ogromnego i wspaniałego. Cytat:
Tzn nie jutro tylko dziś... ![]() Mama idzie rano na zielony rynek po tatarak, jemiołę i gałęzie 'choinkowe' bo my nie stawiamy całej choinki tylko takie gałęzie wieszamy na ścianie. Jak jutro ustroję to zrobię zdjęcie i wkleję do naszego folderu ze zdjęciami, to zobaczycie o co mi chodzi. ![]() Beniuś, sprzątenie nie zając, nie ucieknie. ![]() Dobrze zrobiłaś, że poszłaś się wyluzować z koleżankami.
|
||
|
|
|
#2315 |
|
Konto usunięte
|
Anulek, tu masz jak malować paznokcie...
Raz, dwa, trzy... raz, dwa, trzy... raz, dwa, trzy... raz, dwa, trzy.... ![]() LANCOME: http://www2.lancome.com/_int/_en/app...=corps-solaire& DIOR: http://www.dior.com/pcd/Internationa...05&pLANG=enall L'Oreal: http://www.lorealparis.co.uk/minisites/maquillage/ tu trzeba poklikać najpierw w 'skip intro' potem 'jak nakładać' a na samym dole w 'paznokcie'
|
|
|
|
#2316 |
|
Konto usunięte
|
Nie mogę spać....
![]() Edit: Łómieram..... ![]() (zjadłabym bigos i pierogi z kapustą... )
Edytowane przez 6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 Czas edycji: 2007-12-21 o 06:28 |
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
ej Maro, Ty to masz zdrowie tak nie spać... ja bym nie dała rady ![]() jestem jak niedźwiedź, powinnam w ogóle na zimę zasypiać...ech. chiba jednak będę miała wolne w poniedział, więc w niedzielu sobie pojadę do rodzinki na święęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę ęęęęęta. lalalaalala. mówiłam już, że świąt nie lubię??
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Maro, zaszalałaś
Dziękuuuuję Na szczęście nie jest ze mną aż tak źle, tylko te moje szpony tak rosną że to tragedia, czasami mam ochotę je dosłownie powyrywać ![]() Jeeeeejku, jak ja zazdroszczę moim koleżankom które od urodzenia mają ttakie śliczne pazury ![]() Kuwa ![]() ![]()
|
#2319 |
|
BAN stały
|
a ja czekam na wyniki tego mojego zasranego egzamina co go nie zdam
![]() mają być o 9.00 ![]() jeden wielki gul i wrzód na żołądku
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Mrufka, i jakkk?
|
#2321 |
|
BAN stały
|
nie zdałam
![]() poprawke mam zaraz po świętach (bosko) ![]() no nic, idę dalej spać |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki Benito
![]() edit: uuuuuu, szkoda nooo ![]() też bym poszła spać. już mnie znowu zaczyna jeden cymbał drażnić czy oni mi nie mogą dać świętego spokoju?????????????????? ??????????
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu Ewelcia pszykro mi
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
o 13 mamy kolację.
wigilijną. trzeba będzie się znowu całować z wąsatymi hipokrytami, jaaaaaaaaahhh pftleeeeee ![]() i uśmiechać głupio, i udawać zadowoloną z życia. rzyg.
|
#2325 | |
|
Konto usunięte
|
No właśnie ja też nie daję rady...
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ide jutro na pracownicza wigilie do mojej roboty. mamy przystojnego aplikanta to go wycaluje a dziewuchom z biura powiem, zeby sie ode mnie odpiorkowaly [nie lubia mnie ].zdycham se. wlasnie wsadzilam do piekarnika trzy keksowki z piernikami. i ide robic kruche na ciastka
|
|
#2327 |
|
Konto usunięte
|
A ja układam tatarak w dzbanie i słucham Areosmithów...
![]() |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedzę jak ten głąb w pracy i NIC nie robię.
oprócz starania się o dzień wolny w poniedziałek i maniemmmm okresowego brzucha. nie wyrabiam tu. ![]() ![]() :hel p:
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odgruzowuję mój pokój z wszystkich notatek i kserówek, które nagromadziły się przez ostatnie 2 miesiące...
(nie miałam wcześniej czasu, żeby porządnie to posegregować ) Dzielę na takie, które już nie są mi potrzebne i je wywalam, na takie, które nie są potrzebne, ale- z różnych względów- zostawiam , no i na te, które SĄ jeszcze potrzebne (patrz: zaliczanie tego jeszcze przede mną... )...powiedzcie dlaczego ta trzecia grupa jest największa? |
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za takie odgruzowywanie wezme sie dopiero po swietach, zeby se nastroju przed nie psuc Dziewczyny wlasnie wyjelam z pieca czwarta blache kruchych kotow jak zrobie im zdjecia to Wam tu wrzuce bo slicznieste sa <skromnis> ![]() a tak w ogole witaj nam Evangeline w watku mam andzieje, ze zagoscisz na dlzuej
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na mame i musze isc na przeswietlenie pluc. kaszlalam dzis krwia
![]() mam mega kaca. zakonczylam znajomosc z kate i patychem. poznalam wczoraj fajnego kube ja chce juz wyzdrowiec dostalam big paczke slodyczy w pracy wlasnie jem mersi <daje_kazdemu_mersi> prosze
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem już po wigilii, na szczęście
![]() ufff... ale paszteciki były dobre, z ciastem francuskim mniam mniam. lecę zaraz do domu i nic nie robię lalallalalala
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahah
)) ejjjj ten kuba co go wczoraj poznalam wlasnie do mnie napisal a ja nie dawalam mu numeru ha hazdobył ![]() huuhuhuh
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
padnieta jestem i zaraz ide pakowac prezenty
![]() benus, nie mialam jak Ci odpisac , bo juz nawet smsow do ery nie mam
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
ómjeram.
do tego stalam w kuchni jak ten slup i pieklam, pieklam, pieklam. grrrrrr.
|
#2336 |
|
BAN stały
|
spoko loko
![]() jestem wykończona psychofizycznie paczki jak nie było tak nie ma (swoją drogą: ODRADZAM PERFUMERIĘ TAGOMAGO, no chyba że ktoś lubi nie dostawać zamówionych rzeczy i jak mu nie odpisują na mejle trochę sprzątam mam zamiar jeszcze dzisiaj zacząć kolejny esej na zaliczenie heh
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
ech ech Dziewczeta. smutno
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
czemu?
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
jakos tak. Maciek pojechal do domu na swieta a mnie jakos tak... dziwnie
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podoba mi się tu
Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2007-12-21 o 17:36 Powód: lit. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

żarłyśmy lody, oglądałyśmy film... luzik bluzik