![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Nie ma za co. Znajdzie sie rada i na twoj tren.
Moja siostrunia miala baardzo dlugi, z falban i niestety nic sie z tym zrobic nie dalo, wiec tanczyla cala noc z ciezkim trenem przez reke przelozonym. Ale to byly inne czasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cacy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
halo kobietki jestem w szoku.Takiego tempa pisania to od kilku tygodni na naszym watku nie było
![]() ![]() Orzeszku gratulacje dla Gabi ![]() Kiniu ja też byłam pewna, ze każdy tren sie podpina. A pytałas o to w salonie? Może tam sa jakieś troczki tylko nie zauwazyłaś? Moja siostra też miała tren stanowiący całość sókni , a do tego suknia była bardziej rozłożysta i też miała podpinany tren. A ja tak bardzo bym chciała suklnie bez trenu ![]() ![]() Kachulko o przygotowaniach nic nie piszę bo właściwie nic sie nie dzieje. Sala zamówiona, umowa z fotografem podpisana ![]() ![]() ![]() TAk to jest jak się samemu nie zrobi i nie dopilnuje , to nikt nie zrobi... I tego się własnie obawiałam, że będzie trudno kierować przygotowaniami na odległość. Sama próbuję coś załatwić, dzwonić ale wiadomo jak to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar tak to juz jest, jedni pomoga a inni nie... Chociaz dziwie sie Twojemu tacie, bo przeciez Was nie ma na miejscu, nie obijacie sie itd wiec nic by mu sie nie stalo jakby kilka tel wykonal hmmm moze nie chce za duzego rachunku zaplacic??
![]()
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Myślę, ze po prostu mu się nie chce...
![]() Chciałam Wam wkleić zdjęcia bo wczoraj jeździliśmy na łyżwach na lodowisku. Bo całkiem niedawno przypomnielismy sobie, ze w zeszłym roku kupilismy łyżwy , więc dobrze by było czasem z nich skorzystać... Ale wzieliśmy stary aparat, który robi nieostre zdjecia. I zadne zdjecie nie nadaje sie do pokazania, wszystkie rozmazane. A moze to wina tego, ze tak szybko jeździliśmy ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do taty, ale corka mu bedzie za maz wychodzic i mu by sie nie chcialo?? Ojjjjjjjjj tatus nie pomyslal i nie pomoze, ale moze sie nawroci i bedzie dzwonil ![]()
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
A może on sie boi, ze wybierze a ja potem bede niezadowolona???? On nigdy nie lubi podejmowac decyzji nawet jeśli chodzi o decyzje co ugotowac na obiad... ?
![]() Witaj Gusiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Rozeznanie
|
Hehe Kasiu złapałas mnie
![]() U mnie wszystko w porządku. Czujemy się z dzidzią dobrze. Teraz słucham muzyczki i sobie śpiewam a moja kruszynka mnie kopie. Nie wiem czy jej tak dobrze czy chce żeby mamusia przestała wreszcie fałszować hehe ![]() Kasiu gdybyś mieszkała gdzies bliżej moich stron to poleciłabym Ci zespół, który grał u nas na weselu bo był po prostu rewelacyjny. A tak to niestety musisz czegoś poszukać. Ja tylko mogę Ci poradzić abyś popytała znajomych w Polsce czy znają zespół godny polecenia. Kiniu a Ty sukienkę będziesz miała szytą prawda? To myślę, że możesz zamówić taką opcję, żeby Ci wszyli pod spód troczki to podwiązania trenu. U mnie takowe były. Ale z moim trenem to jest śmieszna historia bo wogóle nie miałam go wypuszczonego. Ja byłam najpierw na zdjęciach w plenerze i pech chciał, że suknia mi pękła na szwie. Potem w domku moja przyjaciółka-świadkowa musiała szybko mi to zaszyć i zrobiła tak, że przyszyła tren ![]() ![]()
#2321 |
Zakorzenienie
|
Ze mnie dobry obserwator więc od razu Cie namierzyłam
![]() Cieszę się, ze i Ty i dzidzia czujecie sie dobrze ![]() ![]() A z zespołem i sala itp to jest tak, ze ci najbardziej polecani nie maja juz wolnych terminów. Ale i tak jestem wstepnie umówiona z zespołem , który ma dobre opinie więc moze cos z tego wyjdzie. Ale miałas przygode z suknia. sposród naszych wizażowych meżatek, to prawie każda opisywała jakąś przygodę.Tera mozemy się z nich(przygód) pośmiać ale w dniu slubu pewnie sporo nerwów przysporzyły. Ciekawe czy mnie też to nie ominie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Rozeznanie
|
Kasiu u nas tego było więcej. Np. dekoracja z auta (z przedniej maski) nam spadła jak jechalismy do kościoła, ksiądz na mszy mego męża zamiast Piotr nazwał kilka razy Tomasz.. Oj pewnie gdybym pomyślała to jeszcze więcej bym napisała. Także Kasiu chyba na każdym ślubie coś zabawnego się dzieje. Na pocieszenie tylko powiem, że wcale mnie to jakoś nie denerwowało. Było po prostu zabawnie a teraz jest co wspominać
![]()
#2323 |
Zakorzenienie
|
No to ładne rzeczy
![]() ![]() Gusiu a jak po przeprowadzce? Zaaklimatyzowałas sie juz na nowym miejscu? Pomidorko Ciebie też widzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Humor troszkę już lepszy, ale jeszcze nie jest taki jak powinien ![]() Staram się pobieżnie chociaż przeczytać co u was, bo kilka dni mnie nie było, chyba nie zdołam wszystkiego nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Rozeznanie
|
Hehe nie musiałam się zaaklimatyzować bo mieszkamy teraz z moimi rodzicami
![]() Kasiu a myślałaś już o piosence na pierwszy taniec?
#2326 |
Zakorzenienie
|
Tak Gusiu. Bardzo bym chciała L Cohen Dance me to the end of love.. Kocham tę piosenke.Ale tylko i wyłacznie puszczona z płyty bo nie zniosłabym jak by jakis grajek zaczął fałszować to arcydzieło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Gusiu ja suknie bede miala zamawiana z Hiszpanii, ale poprawki beda mi robic juz na miejscu, takze tren beda mi podpinac jak bede chciala, tylko, ze ja jeszcze nie wiem jak, a chcialabym, zeby to wygladalo jak najladniej i nie bylo widac podpiecia
![]() Gusiu to fajnie, ze plany powoli Wam sie realizuja, a domek na pewno skonczycie w terminie ![]() Kasiasiar to sobie poszaleliscie na lyzwach ![]() ![]() Pomidoro mam nadzieje, ze humorek sie poprawi, bo smutno nam tu bez Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia to dobrze, ze chociaz typy macie
![]() ![]() ![]() ![]() Gusiu 3 latka szybko mina i nawet sie nei onejrzycie i juz bedziecie na swoim ![]() ![]() ![]() Pomidorko humorek nie moze byc lepszy a najlepszy ![]() ![]() ![]() Wiecie co, ogladalam własnie UWAGE o mlodych matkach, takich 15latkach... Normalnie szok, ja to jakas inna bylam w wieku 15lat... Za to dzidzie maja sliczna, jak to niemowlaczki ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-01-30 o 19:05 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Rozeznanie
|
Kinia panie w salonie na pewno znaja się na tym i Ci doradzą. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć, mam nadzieję, że zrozumiesz. Jeżeli sukienka ma przynajmniej dwie warstwy (moja np. miała kilka) to na jednej i na drugiej na tej samej wysokości są przyszyte troczki aby je związać i tak jest w kilku miejscach, myślę że w zależności od długości sukni. Ewentualnie może to być na guziczki. Wtedy jest z jednej strony guziczek a z drugiej pętelka. to wszystko jest oczywiście pod spodem a na wierzchu zrobi Ci się takie marszczenie. Nie wiem czy coś z tego zrozumiałaś
![]() A my mieliśmy piosenkę Diany Ross i Lionela Richie "My endless love" i też oczywiście puszczoną z płytki ![]() A jeżeli chodzi o domek to za 3 latka dopiero zaczniemy a skończymy niewiadomo kiedy hehe ![]() ![]() Dziewczynki ja już uciekam więc życzę Wszystkim miłego wieczorka a potem kolorowych i słodkich snów ![]()
#2330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczynki czestujcie sie
![]()
![]() |
#2332 | ||||||
Zakorzenienie
|
No to wróciłam na dobre
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tatę trochę pogoń, przecież nie będziesz jeździć sama do Polski wszystko załatwiać. Może on rzeczywiście się odpowiedzialności boi? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A twoja fryzurka bardzo mi się podoba ![]() ![]() No mam nadzieję, że już z wami zostanę. Miałam ostatnio kiepskie dni ale chyba się pozbierałam i oby już tak zostało. Dziękuję za pamięc kobietki ![]() A'propo pamięci, gdzie się nasza Nikitka podziewa? Czyżby już nas nie lubiła? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
z tego co mi wiadomo nasza Nikitka reoche sie rozchorowała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kachulko musisz miec bliziutko prace, bo juz w domku jestes
![]() Pomidorko wiesz, ze sliczna jestes i w tym rudym Ci bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() Nikitka ostatnio byla, zagadala i sie zmyla ![]()
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
No i Marcelko tak jak obiecywalas jestes
Tak ja mam bliziutko prace,15 min piechotka od domku wiec nie musze dojezdzac ,a koncze wieczorem o 22 ale i tak zawsze wczesniej wychodze jakies pol godzinki wiec w domku jestem jeszcze przed 22 No wlasnie ciekawe co u Agusi bo dawno jej nie bylo
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Ci sie pofarcilo z praca ![]() ![]()
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
No pofarcilo mi sie ze bliziutko ale to i tak jeszcze praktycznie mam ze wszystkich najdalej bo reszta pracownikow mieszka tak ze z okien swoich domkow widzi nasza prace ,Ci to maja dopiero dobrze ale ja lubie spacerowac wiec nie narzekam
Marcelko chyba nie przespalas a jak przespalas to obie przespalysmy bo ja tez juz dawno Agi nie widzialam zeby cos pisala,pewnie zabiegana,Mati do szkoly,ona tez mowila ze do jakies szkoly poszla wiec pewnie nasza Aga nie ma czasu
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
A ja byc zla bo na jutro bylam umowiona do fryzjera do salonu w ktorym pracuje moja siostra ale dzisiaj dzwonila ze fryzjerka ma zwolnienie lekarskie a ze miala pracowac tylko do konca miesiaca to chyba ma dosc swojego szefa i poszla na chorobowe ,buuuuuuuuuuuu i moje wloski nie beda ladne,musze poszukac nowej fryzjerki.......
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To juz 2 tygodnie pewnie bedzzie hmm moze sobie o nas przypomni
![]() Dobrze masz na dojazdy nie musisz wydawac i co najwazniejsze nie musisz tluc sie autobusami/pociagami/tramwajami do pracy, tylko spacerkiem pomykasz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.