Wszystko o Avonie 4 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-01, 21:23   #2311
mischelle
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

A czy ma ktoś k15 w pełnej wersji?
Bo w tym na avonecie - infokatalogu - brakuje str.5, 46-47 i 116-117 ?

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 21:43   #2312
aiyyo
Rozeznanie

czy ktoras z Was ma lub widziala kpl bizuterii Abigail? jesli tak to bylabym wdzeczna za fotki, albo chociaz jakies spostrzezenia jak jest wykonana i jak wyglada
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 06:04   #2313
ekstradyska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Pisały tu dziewczyny dosyć dawno ze nie ma pompki

Ekstradyska: A jaki jest ten odcień który zamówiłas?? Czy jest bardzo żółty, ciepły??

Już chciałam okrzyczeć za offtop ale widzę że większość to Avon więc nie krzycze

kurcze ja jestem kiepka w okreslaniu tonacji
ale natural beige nie jest zółty
on inaczej wygląda w opakowaniu, a inaczej jak sie rozsmarowuje na twarzy
w porównaniu do np anystresowego podkłądu cream - ten jest duzo mniej "żółty"
jak patrze na opakowanie wydaje mi sie podobny jak w katalogu - raczej neutralny odcień , jak na moje oko dla średniej karnacji
jeszcze nie przetestowała go dobrze, - tzn wczoraj tylko sprawdałam na kawłku twarzy i nagarstku, jak zrobie pełny makijaż i troche go potestuje bede mogła cos o nim powiedziec
póki co wydaje mi się ze anystresowy podkład chyba bardziej będe lubić

wogóle ja uwazam że podkłady avonu sa srednie,

a ten przewdnik o podkładach jest smieszny - dali za darmo, dobrze że tego nie kupiłam, napisali to samo co w panoramie i materiałach do katalogu nowego, i chca jeszcze za to 4 zł (chyba nie pamietam już) - heh chyba na żarty im sie wzięło

szkoda że nie doczytałąm że ten podkąłd nie mam pompki, bo pewnie bym nie kupiła, - nie lubie takich akcji heh...

a i kupilam pianke nawilżająco-oczyszczająca solutions i moim zdaniem ona wcale nie wysusza skóry !!! fakt, od razu po zmyciu cera jest taka jakaś tepa - idealnie któras z was wczesniej to okresliła, ale nie wysuszona
bardzo dobrze oczyszcza twarz, szkoda że nie mozna tym zmywac oczu, ale powiem wam - absolutnie nie zgadzam się z złymi opiniami na kwc -
juz bardziej wysusza mi skóre ten żel anew oczyszczający (choć go lubie bo dobrze oczyszcza, i używam raz na powiedzmy 3 dni, aby nie wysuszac skóry)
ale ta pianka nie wysusza (mam cere sucha w kierunku normalnej - taki mix w zaleznosci od pory roku i kondycji organizmu)

a u by ungaro przegrywa dla mnie z tomorrow
choc wiem że bedzie się napewno podobał, mojej mamie się podoba
ciekawe jakie zapach bedzie miał ten bond heh,

a i kupiłam jeszcze pare rzeczy
wziełam sobie ten srebrny portwel - wraz z kremem pod oczy, podoba mi się ten portwelik, a krem bedzie czekał z pół roku zanim zuzyje te co mam teraz, nawet nie testowałam stoi jeszcze ofoliowany
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 06:38   #2314
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
kurcze ja jestem kiepka w okreslaniu tonacji
ale natural beige nie jest zółty
on inaczej wygląda w opakowaniu, a inaczej jak sie rozsmarowuje na twarzy
w porównaniu do np anystresowego podkłądu cream - ten jest duzo mniej "żółty"
jak patrze na opakowanie wydaje mi sie podobny jak w katalogu - raczej neutralny odcień , jak na moje oko dla średniej karnacji
jeszcze nie przetestowała go dobrze.
Brzmi ciekawie Mniej żółty niż Cream Chyba wezmę jakies próbki

A pzrewodnik jest za 1 zł - tak jak juz któraś dziewczyna zrobiła wysłałam maila żeby mi nei przysyłali tego poradnika ale wysłali Napisali jednak ze odliczą od faktury. Tez uważam że powinny być numery na te ich "prezenty"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 07:38   #2315
Iwona 25
Zakorzenienie

ja zamówiłam z 13 kat. podkład w musie za 31.90 z 14 str.kolor natural beilge i lusterko za 1 zł
opowiem wrażenia za 2 tyg
chociaż mam obawy co do odcienia
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 07:41   #2316
ekstradyska
Raczkowanie

Hosenka

jesli masz srednia karnacje wez sobie próbki 3 odcieni rekomendowanych do cery jasnej czyli ten natural beige, shell, creamy natural
przypuszczam że medium beige bedzie odcieniem do ciemnej opalonej karnacji (ja się naciełam w podkładzie tym nawilzającym - obecnie go nie ma, ten co były 3 odcienie wziełam sobie medium-deep i odcien jak dla mnie był tak tragiczny,jak dla indianki więc oddałam do zwrotu,)
oczywiscie moge sie mylic, jak na moje oko to tak wyglada

ten nowe pudry mogłybybyc w 3 odcieniach, a sa tylko 2 i jak ktos ma srednia karnacje nie wiadomo co kupować
Stary 2008-09-02, 09:41   #2317
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Brzmi ciekawie Mniej żółty niż Cream Chyba wezmę jakies próbki

A pzrewodnik jest za 1 zł - tak jak juz któraś dziewczyna zrobiła wysłałam maila żeby mi nei przysyłali tego poradnika ale wysłali Napisali jednak ze odliczą od faktury. Tez uważam że powinny być numery na te ich "prezenty"
ja do nich pisałam, i też mam na fakturze ten poradnik :/ i nie wiem czy pisać do nich żeby to odliczyli od faktury skoro mi go przysłali czy co ja mam z nimi zrobić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 10:03   #2318
ekstradyska
Raczkowanie

a ja za ten przewodnik nic nie zapłaciłam
na fakturze mam 50 groszy za niego -ale jednoczesnie demo - podkład mam policzony 19,4 zł czyli razem wychodzi demo - 19,9 zł tak jak byc powinno
tylko oni sobie tak to rozbili na czynniki pierwsze heh
Stary 2008-09-02, 10:10   #2319
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
na fakturze mam 50 groszy za niego -ale jednoczesnie demo - podkład mam policzony 19,4 zł czyli razem wychodzi demo - 19,9 zł tak jak byc powinno
ale to troche co innego Mi chodzi o przewodnik która "dostawała" każda konsultantka.Nie zamawiałam demo
Jeśli do demo dodawali "gratis" przewodnik to tak własnie rozbijają, bo nie mogą mieć darmowego kosmetyku na fakturze. Jeśłi jest promocja typu kup jeden a drugi gratis to tez tak rozbijają/

Instagram

Stary 2008-09-02, 10:14   #2320
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
to dziwne, bo u mnie go doliczyli normalnie za 1zł, sprawdziłam od niczego nie odjęli tej ceny. Może odejmowali ją tylko od demo, a tym razem nic nie zamawiałam.
Stary 2008-09-02, 10:33   #2321
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
to dziwne, bo u mnie go doliczyli normalnie za 1zł, sprawdziłam od niczego nie odjęli tej ceny. Może odejmowali ją tylko od demo, a tym razem nic nie zamawiałam.
Przewodnik był "dodawany" za 1 zł kazdej konsultantce, ale przy zakupie podkładu z Demo tez był - jako "gratis". W tym przypadku liczą 50gr i to 50gr odliczają od ceny produkty - tak jak napisała ekstradyska.

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 10:37   #2322
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:

a i kupiłam jeszcze pare rzeczy
wziełam sobie ten srebrny portwel - wraz z kremem pod oczy, podoba mi się ten portwelik, a krem bedzie czekał z pół roku zanim zuzyje te co mam teraz, nawet nie testowałam stoi jeszcze ofoliowany

Mam srebrna torebkę Avonowską i srebrną kosmetyczkę na drobiazgi ( tez Avonowską). Teraz zastanawiam sie nad kompletem w postaci prtfeliku do tego. Czy możesz cos więcej o nim napisać? Ilość przegródek, miejsce na drobne itd.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 10:48   #2323
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Hosenka

jesli masz srednia karnacje wez sobie próbki 3 odcieni rekomendowanych do cery jasnej czyli ten natural beige, shell, creamy natural
przypuszczam że medium beige bedzie odcieniem do ciemnej opalonej karnacji (ja się naciełam w podkładzie tym nawilzającym - obecnie go nie ma, ten co były 3 odcienie wziełam sobie medium-deep i odcien jak dla mnie był tak tragiczny,jak dla indianki więc oddałam do zwrotu,)
oczywiscie moge sie mylic, jak na moje oko to tak wyglada

ten nowe pudry mogłybybyc w 3 odcieniach, a sa tylko 2 i jak ktos ma srednia karnacje nie wiadomo co kupować
ja sie wlasnie dzis pobabralam troche w tych podkladach w coku
mam cere o sredniej karnacji, lekko teraz opalona w lato, ale i tak nie jest za ciemna; probowalam creamy - dosc jasny; natural beige - idealny jak dla mnie, identyczny jak moja cera; medium - dosc ciemny; w demo zatem skusze sie na natural beige
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 11:13   #2324
Steffka
Zadomowienie

też byłam kiedyś konsultantką, ale dziwie się skąd Wy macie takie kolosalne zamówienie. Mój maks to 250zł, ale po jakimś czasie zrezygnowałam, bo jakoś nikt nie chciał zamawiać. A Wy jak? To są jakieś Wasze stałe klientki czy może gdzieś się ogłaszacie, że macie taki duże zamówienia....?
Stary 2008-09-02, 11:27   #2325
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Owszem stałe klientki to podstawa, zawsze dadzą znać, że chcą coś zamówić.

Moje zamówienia opierają się na tym, co one chcą, sporadycznie pojawi się osoba, która nie kupuje regularnie.

Moje "dziweczyny" mają u mnie różniaste promocje, zależą od mojej pomysłowości, każdy na tym korzysta.

Na moje zamówienia składa sie także moja praca, sposób przedstawienia katalogu, prezentacji kosmetycznych nowości, rozmowa o promocjach, korzyściach z zakupu.

Nie obejdzie się bez próbek, demo, bo inaczej się sprzedaje produkt, jak klienci go widzą, moga pooglądać, ponaciskać, użyć.

A jak tylko "rzucisz" klientom katalog do pooglądania i powiesz, że ze tydzien składasz zamówienie, to nie licz na cuda

P.S.
Gdzieś na stronach Avonu było napisane,żę katalog to Twoje narzędzie pracy i od Ciebie zależy jak go będziesz używała!

AVONOWE I ORIFLAMOWE
Suszara jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 11:44   #2326
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suszara Pokaż wiadomość
A jak tylko "rzucisz" klientom katalog do pooglądania i powiesz, że ze tydzien składasz zamówienie, to nie licz na cuda
Ja przeważnie tak robie a zamówienia i tak mam za ok 500 zł, czasem więcej, czasem mniej. Chyba ze kogoś interesuja perfumy to przynoszą te co mam (ostatnio pokazałam klientce Surreal i dziś zamówiła ). Moje klientki ni emają zbytnio czasu na pogawętki o kosmetykach, wolą same coś wybrać, ale oczywiście proszą o rade jeśli nie mogą się zdecydować - czy miałam, czy widziałam, czy uzywałąm itp ... Dostają próbki bądz całe kosmetyki (z katalogu, nie z netto - po to żeby miały szanse zamówić jeśli się im spodoba).

Szczerze mówiąc niektóre porady Avonu mnie śmieszą. Owszem, jeśli dla kogoś Avon jest jedynym źródłem dochodu to moze sobie latac po salonach fryzjerkich i zostawiać katalogi. Ja Avon traktuje bardziej luźno. Poza tym nie miałabym możliwości porozmawiania z każdą klientką - 2 katalogi bierze moja mama - do pracy i do poprzedniego działu w którym pracowała (inny budynek) a sama nie zna się na kosmetykach bo nie uzywa, nie mam więc z nimi styczności.

Instagram

Stary 2008-09-02, 12:11   #2327
egzystencjonalistka
Przyczajenie

Dot.: Katalogi i zdjęcia kosmetyków Avonu

Piszę do Was z ogromną prośbą.
Poszukuje katalogu z roku 2003. Nie jestem pewna co do miesiąca. Podejrzewam, że jest to listopad albo grudzień.
Jest to dla mnie niezmiernie ważna sprawa.
Czy mogłybyście (o ile w ogóle którakolwiek z Was ma jeszcze ten numer) przesłać ten katalog w formacie pdf na moj mail: egzystencjonalistka@op.pl?

Dokładnie interesuje mnie mgiełka do ciała znajdująca się w tymże katalogu.
Poszukuje tego zapachu już od 2 lat, być może zmieniło się jej opakowanie. Nazwy niestety nie pamiętam. Było to takei srebrne opakowanie z płatkami śniegu bodajże. Numer był świąteczny stad podejrzenie o te dwa miesiące.

Bardzo proszę o pomoc.
Stary 2008-09-02, 12:14   #2328
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Ja przeważnie tak robie a zamówienia i tak mam za ok 500 zł, czasem więcej, czasem mniej. Chyba ze kogoś interesuja perfumy to przynoszą te co mam (ostatnio pokazałam klientce Surreal i dziś zamówiła ). Moje klientki ni emają zbytnio czasu na pogawętki o kosmetykach, wolą same coś wybrać, ale oczywiście proszą o rade jeśli nie mogą się zdecydować - czy miałam, czy widziałam, czy uzywałąm itp ... Dostają próbki bądz całe kosmetyki (z katalogu, nie z netto - po to żeby miały szanse zamówić jeśli się im spodoba).

Szczerze mówiąc niektóre porady Avonu mnie śmieszą. Owszem, jeśli dla kogoś Avon jest jedynym źródłem dochodu to moze sobie latac po salonach fryzjerkich i zostawiać katalogi. Ja Avon traktuje bardziej luźno. Poza tym nie miałabym możliwości porozmawiania z każdą klientką - 2 katalogi bierze moja mama - do pracy i do poprzedniego działu w którym pracowała (inny budynek) a sama nie zna się na kosmetykach bo nie uzywa, nie mam więc z nimi styczności.
u mnie jest tak samo- zarówno ja jak i moje klientki pracują, uczą się, ledwo znajdują czas dla siebie, więc tym bardzie nie mają go na jakieś pokazy i prezentacje mam szczęście, że są to zdecydowane osoby, które wiedzą czego chcą-a w razie jakiś pytań-służę pomocą- jednak żadko się to zdaża-głównie przy nowościach bo wiedzą, że zawsze je zamawiam i mogę coś o nich powiedziećnie raz myślałam o rozszerzeniu działalności- ale po prostu nie ma na to czasu- przy dawaniu zamówionych kosmetyków dołączam katalog i tyle- mimo to moje zamówienia to średnio 800zł-może to nie dużo- ale jak na tak luźne podejście chyba nie jest źle
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 12:22   #2329
Steffka
Zadomowienie

To ile mniej wiecej wychodzisz dla siebie z pieniążkami na takich zamówieniach, bo sądzę, że chcesz tez co zarobić. Nie rozumiem takich ludzi np mam taka kobitke w pracy która cały upust jaki sobie wyrobiła w avonie daje wszytskim klientkom. Nic na tym nie zarabia a musi latac o tydzien do tego avonu...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 12:53   #2330
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Steffka Pokaż wiadomość
też byłam kiedyś konsultantką, ale dziwie się skąd Wy macie takie kolosalne zamówienie. Mój maks to 250zł, ale po jakimś czasie zrezygnowałam, bo jakoś nikt nie chciał zamawiać. A Wy jak? To są jakieś Wasze stałe klientki czy może gdzieś się ogłaszacie, że macie taki duże zamówienia....?
U mnie głównie rodzina zamawia. Poza tym np. kuzynki zabierają do siebie do pracy/znajomych itp(i potem dają zbiorcze zamówienie np. na ponad 100 czy 200zł. Zawsze daję za darmo próbki(najczęściej nowości, bo i takie zresztą tańsze są) plus jakiś kosmetyk czy tym podobne(w zależności jak duże zamówienie). Sama też zamawiam sporo, ale raczej poświęcam na to właśnie "zarobek" więc jest ok.

I też najczęściej tylko daję katalog, a potem otrzymuję zamówienie. Nie latam o ludziach i im polecam rzeczy. Jak ktoś zapyta odpowiadam na pytania, jeśli nie to nie.

Mam na 3 termin 2 zamówienia na zestaw Little Black Dress, dla siebie chcę Pur Blancę zamówić to może jeszcze dobiorę 2 dezodoranty to będą 2 parasolki

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2008-09-02 o 13:05 Powód: Dopisek
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 12:55   #2331
Rayka
Rozeznanie

Dot.: Katalogi i zdjęcia kosmetyków Avonu

Egzystencjonalistko chyba chodzi o to ale nie jestem pewna: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10365

To już 9 lat razem

http://www.suwaczek.pl/cache/607ef315c4.png

Edytowane przez Rayka
Czas edycji: 2008-09-02 o 14:06
Rayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 13:13   #2332
sheryl
szeryfcio

U mnie też dziewczyny nie lubią opowiadania, nakłaniania do kupna kosmetyków i wcale im się nie dziwię, ja też tego nie lubiłam jako klientka.
Dziewczyny biorą katalog, tam jest wszystko napisane, jak mają pytanie to pytają i generalnie to same robią zakupy .
Stary 2008-09-02, 13:55   #2333
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:

też śmieszy mnie pomysł z zostawianiem katalogów u kosmetyczek czy fryzjerów, bo niby dlaczego mieliby dla nas zbierać zamówienia? Przecież w większości sami sprzedają kosmetyki "profesjonalne" Nie ma już chyba fryzjera u którego nie można by kupić czegoś do stylizacji włosów.
Ja wypisuję klientką na co warto zwrócić uwagę - co jest w dobrej cenie a jest sprawdzone i godne polecenia, dołączam taką kartkę do katalogu, ale zazwyczaj i tak robią co chcą
Zamówienia mam zawsze ok 200 zł, niby nie dużo, ale mam tylko 2-3 klientki. Zdarzają się zamówienia na np. 500zł. W wakacje jest gorzej bo każdy ma inne wydatki. Ale po powrocie na uczelnie poszukam jeszcze paru nowych klientek, ale w akademikach jest ich tak dużo że nie wiem czy mi się uda kogoś znaleźć.
Stary 2008-09-02, 14:08   #2334
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Steffka Pokaż wiadomość
To ile mniej wiecej wychodzisz dla siebie z pieniążkami na takich zamówieniach, bo sądzę, że chcesz tez co zarobić. Nie rozumiem takich ludzi np mam taka kobitke w pracy która cały upust jaki sobie wyrobiła w avonie daje wszytskim klientkom. Nic na tym nie zarabia a musi latac o tydzien do tego avonu...
u mnie jest różnie-czasem mam kasę czasem nie ale faktem jest, że nigdy nie płacę za swoje zamówienia a są to kwoty na min 100zł(zawsze zamawiam coś dla mamuśki)- nie robię innych zakupów kosmetycznych-avon mi odpowiada więc po co jeszcze latać po drogeriachtak więc jakby nie było około 100 jest zawsze-a zniżki daje swoim stałym klientkom-a że są to moje dobre koleżanki nie mogłabym inaczej. Dawania kosmetyków w prezencie unikam-uważam, że klientce bardziej zależy na pomniejszeniu kwoty zamówienia-chyba, że ktoś ma manie na punkcie np. błyszczyków-jak moja psiapsióła-wtedy wiem, że ucieszy się z takiego prezentu.
Weszłam do Avonu nie dla kasy-zależało mi na tańszych kosmetykach-a z czasem jakoś się to rozwinęło na znajomych, bo wolą kupić coś ode mnie bo zawsze szczerze im powiem co jest ok a co niei tyle
Stary 2008-09-02, 14:12   #2335
ekstradyska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Mam srebrna torebkę Avonowską i srebrną kosmetyczkę na drobiazgi ( tez Avonowską). Teraz zastanawiam sie nad kompletem w postaci prtfeliku do tego. Czy możesz cos więcej o nim napisać? Ilość przegródek, miejsce na drobne itd.
portwel jest całkiem do rzeczy, wymiary masz podane w katalogu
jest odzielna zapinana na suwak kieszonka na drobne (dośc spora, więc spokojnie sie zmieszczą), z drugiej z koleji strony jest zapiecie na zatrzask i otwieraszi jest miejsce na duże banknoty heh, i kieszonka przezroczysta np na dowód osobisty, 3 takie jakby zakłądki, gdzie wkłada się np karty kredytowe itp
jest zrobiony ze srebrnego, dośc błyszczącego czegoś, jakby o fakturze skórki węza (znaczy faktura nie jest gładka)
podoba mi się

ja tez ma taka srebrna sakiewkę na drobne z avonu (była do tego jeszcze kiedyś torebka do kompletu_ z takim serduszkiem przy suwaku (lubię ją), ale że nie mam porządnego portwela , kupiłam ten i jest ok
mysle że 45 zł za portwel i krem pod oczy, który napewno starczy na długo 9łacznie 20 ml) to dobra cena, tym bardziej że mamy na to opust (w moim przypadku niestety tylko 25%), ale ja jestem raczej konsultantka -klijentką, a nie sprzedawca heh
Stary 2008-09-02, 14:32   #2336
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
U mnie głównie rodzina zamawia. Poza tym np. kuzynki zabierają do siebie do pracy/znajomych itp(i potem dają zbiorcze zamówienie np. na ponad 100 czy 200zł. Zawsze daję za darmo próbki(najczęściej nowości, bo i takie zresztą tańsze są) plus jakiś kosmetyk czy tym podobne(w zależności jak duże zamówienie). Sama też zamawiam sporo, ale raczej poświęcam na to właśnie "zarobek" więc jest ok.

I też najczęściej tylko daję katalog, a potem otrzymuję zamówienie. Nie latam o ludziach i im polecam rzeczy. Jak ktoś zapyta odpowiadam na pytania, jeśli nie to nie.

Mam na 3 termin 2 zamówienia na zestaw Little Black Dress, dla siebie chcę Pur Blancę zamówić to może jeszcze dobiorę 2 dezodoranty to będą 2 parasolki
ale oferta ta jest chyba nielimitowana czyli czy 100zł czy 300zł i tak dostaniesz 1 parasolkę
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 14:36   #2337
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
portwel jest całkiem do rzeczy, wymiary masz podane w katalogu
jest odzielna zapinana na suwak kieszonka na drobne (dośc spora, więc spokojnie sie zmieszczą), z drugiej z koleji strony jest zapiecie na zatrzask i otwieraszi jest miejsce na duże banknoty heh, i kieszonka przezroczysta np na dowód osobisty, 3 takie jakby zakłądki, gdzie wkłada się np karty kredytowe itp
jest zrobiony ze srebrnego, dośc błyszczącego czegoś, jakby o fakturze skórki węza (znaczy faktura nie jest gładka)
podoba mi się

ja tez ma taka srebrna sakiewkę na drobne z avonu (była do tego jeszcze kiedyś torebka do kompletu_ z takim serduszkiem przy suwaku (lubię ją), ale że nie mam porządnego portwela , kupiłam ten i jest ok
mysle że 45 zł za portwel i krem pod oczy, który napewno starczy na długo 9łacznie 20 ml) to dobra cena, tym bardziej że mamy na to opust (w moim przypadku niestety tylko 25%), ale ja jestem raczej konsultantka -klijentką, a nie sprzedawca heh
Bardzo Ci dziękuję za wyczerpujaca odpowiedź. O te wlaśnie drobiazgi w portfeliku mi chodziło. Oczywiście biorę. Krem też uwazam ,ze jest w rozsadnej cenie, ale ja mierzę na ten wiekszy upust, wiec tym bardziej opłaca się.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:15   #2338
Wtajemniczenie

też pochwaliłam się zbiorami-musiałam wyskrobać 3 posty bo się zdjęcia nie mieściły-stanowcza większość to Avon
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post8860625
Stary 2008-09-02, 15:23   #2339
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
ale oferta ta jest chyba nielimitowana czyli czy 100zł czy 300zł i tak dostaniesz 1 parasolkę
czyli limitowana a nie nielimitowana

Instagram

Stary 2008-09-02, 16:00   #2340
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
czyli limitowana a nie nielimitowana

oferta nie jest limitowana!
oferta jest ważna do wyczerpania zapasów
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości