Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-17, 20:41   #2311
Limonatka
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
no no Limo widzę że Tobie ta waga faktycznie ostatnio ładnie spada! gratuluję!!!! wktórce wszystkie się tak odchudzimy że będzie trzeba zmienić tytuł wątku

jakoś teraz mi się skojarzyło... ostatnio na zajęciach czytaliśmy takie tam róże badania socjologiczne i wyszło z nich, że FACECI w partnerstwie cenią MIŁOŚĆ potem SEX i coś tam jeszcze ale nie pamiętam a KOBIETY natomiast SZACUNEK i WSPÓLNE ZAINTERESOWANIA a oprócz tego w innych badaniach wyszło że FACECI oczekują od kobiet w związku miłości, czułości, uczucia (niby tacy romantycy) a KOBIETY zabezpieczenia finansowego, bezpieczeństwa i coś tam jeszcze doszliśmy do wniosku że z tych badań kobiety wyszły na materialistki oczywiście wszystkie panie były tym oburzone a faceci krzyczeli że to czysta prawda dziwne to
dzięki a co do badań to w sumie tak jest. tylko że kobiety mówią wprost czego chcą - czyli właśnie zabezp. finansowe itp. a faceci odpowiadając,m że oczekują miłości, czułości i uczucia mają na myśli seks, obiad po pracy i.. seks :P zapewne :P my przynajmniej w bawełnę nie owijamy :P

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 20:50   #2312
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
dzięki a co do badań to w sumie tak jest. tylko że kobiety mówią wprost czego chcą - czyli właśnie zabezp. finansowe itp. a faceci odpowiadając,m że oczekują miłości, czułości i uczucia mają na myśli seks, obiad po pracy i.. seks :P zapewne :P my przynajmniej w bawełnę nie owijamy :P
podejrzewam że chodzi bardziej o to że kobiety są realistkami... oczekując od mężczyzny bezpieczeństwa i zabezpieczenia finansowego chcą takie wartości zapewnić swoim dzieciom itp... w sumie moim zdaniem można to interpretować na wiele sposobów

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 20:51   #2313
Aniaaa :)
Raczkowanie

GG do Aniaaa :)

A ja sie w końcu dorwałam do komputera bo coś szwankował i on i net też
ja dalej na L4 i dziś studiowałam wizaż
w ogóle mój tż zaczyna przebakiwać coś o pierścionku itp :P a ja zielona jestem.... zaskoczenie totalne.
A tak to dalej na L4 i się pochwalę też tym że dołączam do grona tych mniej ważących, ja skromne 3 kg ale zawsze coś
Stary 2008-11-17, 20:55   #2314
nice6irl
Zakorzenienie

Smutno mi
Stary 2008-11-17, 20:57   #2315
GOśka T.
Zakorzenienie

IZA słońce gratuluje wymarzonej ósemeczki to trzeba uczcić

FAficzku nie wszystkie nie wszystkie póki co u mnie sie nawet nie zanosii < tylko nie bić, bo ja wiem obiecuje sobie, ale nie mam sił i checi nooooo na basen aqua aerobik to sie już od roku zapisuje i zapisać nie moge, na aerobik chodziłam i siewynudziłam że szok seryjnieee > a więć PROSZEŁ MI TU NIE ZMEINIAĆ ŻADNYCH TYTUŁÓW :p choćbym siedziała sama jak ten palec to ma być jak jest neich tak zostanie

a tekst interesujace wyniki
ja oglądałam ostatnio jakiś program u większych dziewcyznach i tam jedna powiedziała zę dizewczyny puszyste mają WIĘKSZĄ FANTAZJĘ w łóżku
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 21:03   #2316
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

a u mnie nic nie spada bo mi sie nie chce ogarnac i za diete jakas konkretna wziac Chlopa mi trza i tyle
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 21:44   #2317
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
a u mnie nic nie spada bo mi sie nie chce ogarnac i za diete jakas konkretna wziac Chlopa mi trza i tyle
Ja mam chłopa i z diety nici eh z tą moja silną wolą
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 21:54   #2318
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Fafi - się dowiem co i jak i wogole to dam znać kiedy przyjadę... ja tam wolę króliki niż koty
Mischoko - to nam się powinna uśmiechać i uśmiecha jak widać efekty i to motywuje
Roses - no pamiętam ale po co czasami się zastanawiam? a od pacana? najpierw go zbluzgałam powiedziałam, że jest ci.. bo go nawet k...... nazwać nie można potem że nie widzieliśmy się od kwietnia, zapytałam co tam jak tam... powiedział,że w tym tyg. ma trochę wolnego to się zobaczymy - to mu powiedziałam, że do 15stej jestem zajęta a potem to się zobaczy

a ja przeczytałam lokówkę chyba jako jedyna

ja bym założyła bloga jedzeniowego, ale nie chce mi się tego opisywać na swoim i tak już pisze raz na jakiś czas byłam u dietetyczki i nawet fajna babka taka widać rozsądna rzeczowa ma mi na przyszły pon. ustalić dietę ustaliliśmy wspólnie że 1200 kcal niskoenergetyczna będzie ok... + 1 godz. ćwiczeń dziennie jak nie mogę ćwiczeń to na spacer śmigać

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:09   #2319
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

ja sie zastanawiam nad takim blogiem jedzeniowym ale z moim zapalem to...pff
Stary 2008-11-17, 22:49   #2320
Limonatka
Zakorzenienie

no a co masz? bloga jedzeniowego przecież :P

Stary 2008-11-17, 23:19   #2321
adrijah
Zakorzenienie

ja wiem, ze ten koktajl brzmi strasznie.. nie iwem czy to lepsze, ale mozna wcinac tunczyka i popijac sokiem pomidorowym z czosnkiem reszta koktajli jest na słodko. poza tym to tylko jeden wieczór i 2 dni, przeżyję ale póki co nie rwę się do powtarzania chociaż podczas takiego jednego weekendu można zgubić 1-1,5kg. Ale poszperałam w necie, wynalazłam sporo fajnych, dietetycznych przepisów (nawet tu na wizażu jest obszerny wątek pt. Dania Dietetyczne - polecam) i stwierdziłam, że taką dietke weekendową sobie będę czasem fundować, np po świętach itp, a tak to się przerzucam na nieco mniej kaloryczne żarełko

no i muszę kopnąć sąsiadke w tyłek żeby w końcu poszła ze mną na basen

ooo Bond sie skonczył ;( pora iść spać

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2008-11-17 o 23:20
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 23:36   #2322
Limonatka
Zakorzenienie

haha też zerkałam na pięknego Sean'a jednym okiem zerkałam a drugim przepisywalam statystyke :P bleh. ale dla mnie jeszcze noc długa i oglądnę sobie teraz "Przyjaciół" na dobry sen :P

Stary 2008-11-18, 05:53   #2323
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

oj dziewojki dziewojki a ja siedziałam i brechtałam bo wspominaliśmy nd. picie ale potem już niedługo zmiana wszytskiego, czekam tylko na te jadłospisy od dietetyczki i w śr. idę podrywać pana na siłowni, takich dwóch słodkich tam jest

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 09:07   #2324
Funieczka
Zakorzenienie

GG do Funieczka

Wy tu sobie gadacie beztrosko o dietkach i ćwiczeniach a ja kryzys małżeński przechodzę. Kłóciłam się dzisiaj, wczoraj, tydzień temu i miesiac i cztery...
Idę sobie budyń czekoladowy ugotować. I mam pyszny sos toffi. Wprawdzie do lodów, ale z budyniem też się nada. Miłego dnia.
Funieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 09:47   #2325
Limonatka
Zakorzenienie

ojej, współczuję Funieczka

dzień dobry. ale to dziś cisza!

Stary 2008-11-18, 09:50   #2326
kasiamniam
Wtajemniczenie

witam wszystkich
a ja się dziś nie wyspałam wstałam o 10 a czuje ze moglabym pospać nawet i do wieczora jestem dziś jakas nieteges ;/ a tu niestety zaraz do pracki uciekam
milego dnia !
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 10:06   #2327
nice6irl
Zakorzenienie

Dzień dobry.
A ja nadal mam średni humor czyli idę się napić herbatki z cytrynką.
Stary 2008-11-18, 10:47   #2328
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Mischoko allleeeeeeeeeee suuuuuuuperrrrrrrr.Niknie sz w oczach!! Ja jestem tylko ciekawa kiedy w koncu ten komputer bedziesz miala i aktualne zdjecia pokarzesz taj jak obiecalas!
Jak bedzie to na pewno wkleje

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
i ja :d
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Mischoko - gratuluję, chociaż tobie się udaje. Trzymaj tak dalej
Dziekuje Staram sie trwac

Cytat:
gratuluję!!! mi też spadlo hihi i ważę tylko 1 kg więcej niż TY
Gratulacje ja naprawde wiem jak ciezko to zbic

Cytat:
Smutno mi
Kochana co sie dzieje?

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
IZA słońce gratuluje wymarzonej ósemeczki to trzeba uczcić

FAficzku nie wszystkie nie wszystkie póki co u mnie sie nawet nie zanosii < tylko nie bić, bo ja wiem obiecuje sobie, ale nie mam sił i checi nooooo na basen aqua aerobik to sie już od roku zapisuje i zapisać nie moge, na aerobik chodziłam i siewynudziłam że szok seryjnieee > a więć PROSZEŁ MI TU NIE ZMEINIAĆ ŻADNYCH TYTUŁÓW :p choćbym siedziała sama jak ten palec to ma być jak jest neich tak zostanie

a tekst interesujace wyniki
ja oglądałam ostatnio jakiś program u większych dziewcyznach i tam jedna powiedziała zę dizewczyny puszyste mają WIĘKSZĄ FANTAZJĘ w łóżku
Cytat:
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Fafi - się dowiem co i jak i wogole to dam znać kiedy przyjadę... ja tam wolę króliki niż koty
Mischoko - to nam się powinna uśmiechać i uśmiecha jak widać efekty i to motywuje
Roses - no pamiętam ale po co czasami się zastanawiam? a od pacana? najpierw go zbluzgałam powiedziałam, że jest ci.. bo go nawet k...... nazwać nie można potem że nie widzieliśmy się od kwietnia, zapytałam co tam jak tam... powiedział,że w tym tyg. ma trochę wolnego to się zobaczymy - to mu powiedziałam, że do 15stej jestem zajęta a potem to się zobaczy

a ja przeczytałam lokówkę chyba jako jedyna

ja bym założyła bloga jedzeniowego, ale nie chce mi się tego opisywać na swoim i tak już pisze raz na jakiś czas byłam u dietetyczki i nawet fajna babka taka widać rozsądna rzeczowa ma mi na przyszły pon. ustalić dietę ustaliliśmy wspólnie że 1200 kcal niskoenergetyczna będzie ok... + 1 godz. ćwiczeń dziennie jak nie mogę ćwiczeń to na spacer śmigać
Cytat:
Napisane przez Funieczka Pokaż wiadomość
Wy tu sobie gadacie beztrosko o dietkach i ćwiczeniach a ja kryzys małżeński przechodzę. Kłóciłam się dzisiaj, wczoraj, tydzień temu i miesiac i cztery...
Idę sobie budyń czekoladowy ugotować. I mam pyszny sos toffi. Wprawdzie do lodów, ale z budyniem też się nada. Miłego dnia.
Cytat:
Dzień dobry.
Stary 2008-11-18, 11:13   #2329
Limonatka
Zakorzenienie

a ja coś od wczoraj kicham i niewyraźnie się czuję, łeee mimo że jem tyyyyle czosnku, łykam echinacee i w ogóle beznadzieja

Stary 2008-11-18, 11:18   #2330
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa :) Pokaż wiadomość
w ogóle mój tż zaczyna przebakiwać coś o pierścionku itp :P a ja zielona jestem.... zaskoczenie totalne.
zazdroszczę
mi się wczoraj mama zapytała, czy rozmawiamy już z moim o ślubie, zrobiłam takie yyyyy, eeeee, yyyyy...
Cytat:
Napisane przez Aniaaa :) Pokaż wiadomość
A tak to dalej na L4 i się pochwalę też tym że dołączam do grona tych mniej ważących, ja skromne 3 kg ale zawsze coś
3 kilo nie jest skromne, idealne na dobry początek chociaż zawsze zrzucenie 3 kilo i zatrzymanie się wagi traktowałam jako pozwolenie z zewnątrz na jedzenie większych ilości czekolady

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
ja kiedyś oglądałam program, w którym młodziutka otyła amerykanka mówiła, że ona zgadza się w łożku na więcej bo nie ma wyjścia, w czymś musi być lepsza od dziewczyn szczupłych. Wtedy zaczęłam się zastanawiać, czy moja otwartość nie ma podobnych podstaw, ale sama nie wiem. To chyba nie zależy od tuszy tylko ogólnie od potrzeb i poglądów. Czy wyobraźnia i fantazja jednostki łączą się jakoś z jej wyglądem? Jest tu ktoś z psychologii?

Cytat:
Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Ja mam chłopa i z diety nici eh z tą moja silną wolą
Bo to tak jest, jak się ma kogoś to się je więcej (bo i jego nakarmić trzeba, i okazji więcej jest do jedzenia czegoś a to na zakupach, a to z potrzeby porandkowania w lodziarni np. ). Ale też ma się więcej wysiłku fizycznego Powinno wychodzić na zero

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
ja sie zastanawiam nad takim blogiem jedzeniowym ale z moim zapalem to...pff
ha, u mnie to by wyglądało "dziś zjadłam to co miałam w lodówce"
ale brat się wprowadził, więc chyba nauczę się w końcu dobrze gotować

Cytat:
jest sens się kłócić? coś poważnego się dzieje?
Słodycze Ci pomagają w gorszych chwilach? Mi pomagała i pomaga agresja, ale w postaci wrednych piosenek puszczanych na cały regulator z dodatkowym moim wokalem. Byle ściany były odpowiednio grube.
ostatnio zauważyłam, że dużo mi lepiej związkowo jak trochę wyluzowałam.
nadal uważam, że jestem jędzą, ale kłótni unikam jak ognia. Teraz muszę się oduczyć obrażania.

Cytat:
Dzień dobry.

co jest dziewczyny?
my tu Was zaprzytulamy, ale czy to coś da...
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:52   #2331
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
OOOOoooooj to kiszka kochana, no ale chyba nie sama klotnia zyjecie? Wiecie co wam powiem...moja przyjaciolka jest mezatka od 5 lat...i dopiero teraz jak go wygnala z domu i mieszkal po znajomych przez 2 miesiace, nie dosypial, niedojadal...dopiero teraz glab zrozumial co to znaczy miec dom. Przezyl traume porzadna, az mi go bylo szkoda ale zasluzyl na to przez te 5 lat, oj zasluzyl...Teraz zachowuje sie jak porzadny maz i facet i mam nadzieje ze tak zostanie (nie to zebym kazala ci meza eksmitowac - podalam tylko przyklad z zycia )
Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
witam wszystkich
a ja się dziś nie wyspałam wstałam o 10 a czuje ze moglabym pospać nawet i do wieczora jestem dziś jakas nieteges ;/ a tu niestety zaraz do pracki uciekam
milego dnia !
tez tak mam, niewyspana, @ i do tego niekonczace sie przeziębienie
Cytat:
a ja coś od wczoraj kicham i niewyraźnie się czuję, łeee mimo że jem tyyyyle czosnku, łykam echinacee i w ogóle beznadzieja
No to masz ladny oddech Daj poniuchac
Stary 2008-11-18, 12:13   #2332
Limonatka
Zakorzenienie

e nie :P właśnie nie mam! jem maaaaaase czosnku, do wszystkiego, ale pytałam współlokatorek i rodziny i mówia, że naprawdę nic ode mnie potem nie czuć więc ufff

Stary 2008-11-18, 12:15   #2333
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

jak mnie głowa boli ta pogoda mnie dobije

wydalam dzis 50 zl na kserowanie książek ale to i tak oszczednosc za oryginaly zaplacilabym ponad 230 :|

wlasnie robie batony czekoladowe i co? zjem centymetr a reszta dla brata i mam zamiar wieczorem pocwiczyc nie ma bata

co do fantazji osob wiekszych hmm..to sa indywidualne predyspozycje, mozna przeciez zakladac ze osoba grubsza wstydzi sie waleczkow i powinna byc bardziej niesmiala a to nieprawda

Funieczka glowa do gory
ja zaczynam zmieniac swoje nastawienie..bo jak bede taka zazdrosna to sie wkoncu doczekam jakiegos skoku w bok :| musze wyluzowac, przeciez on nie robi nic zlega ale ta moja ulansko-wloska fantazja

Aniaaa my tez zaczynamy rozmawiac o slubie :P w sumie po 3 latach powinno sie cos chyba w tym temacie...
Ineczka jak mnie Mama pyta o slub to tez nie wiem co powiedziec no bo w sumie...to bedzie COS...a ja mysle, ze mam na to czas chyba chociaz z drugiej strony chce ale no nie wiem szalony temat dla mnie
Stary 2008-11-18, 12:21   #2334
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
e nie :P właśnie nie mam! jem maaaaaase czosnku, do wszystkiego, ale pytałam współlokatorek i rodziny i mówia, że naprawdę nic ode mnie potem nie czuć więc ufff
Kłamią Jak moga nie czyc czosnku? To niewykonalne Chyba ze lykasz czosek w tabletkach
Stary 2008-11-18, 12:31   #2335
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

moj facet wcina cebule jak jablka i nic nie czuc :P
Stary 2008-11-18, 12:36   #2336
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

No to ja juz nic nie kumam
Slucham sobie wlasnie pioseneczki i staram sie rozweselic bo jakos mnie znou na tesknoty zebralo http://community.rapbasement.com/Vid...18001700A56FCF
Stary 2008-11-18, 12:59   #2337
Funieczka
Zakorzenienie

GG do Funieczka

Limonatka gryź czosnek, gryź. Ja tam wcinam spore ilości sproszkowanego. Co dwa dni katuję się makaronem ze szpinakiem i do tego fuuuura czosnku (uwielbiam; szpinak, nie czosnek jako odzielną potrawę)
A Tż-ta chętnie bym wyeksmitowała. Nawet na dłuższy okres czasu, bo mnie wkurza samą swoją obecnością. Ale ktoś mnie musi utzrymywać hihihihi. Żart.
A u mnie dzisiaj pogoda jak malowana. Słońce od rana zagląda mi do pokoju i grzejemy się z maluchem. Na zewnątrz wywiało mnie jak diabli, to teraz sobie odbijam.
Ineczka nie znoszę takich pytań. Mama nie mama, ale to takie obcesowe. A kłótnie ciężkie, bo szuja-szczerzuja jak ja byłam w dziewiątym miesiącu ciąży, zostawił mnie i pojechał się spotkać z jakąś pannicą poznaną przez internet. Wrócił o czwartej rano a ja nie mogę mu darować. I od tamtej pory pełno wszędzie powodów do kłótni. I tak ma szczęście, że go nie kopnęłam w dupę. Choć już jedną nogą byłam u mamy.

Edytowane przez Funieczka
Czas edycji: 2008-11-18 o 13:04
Stary 2008-11-18, 13:21   #2338
Limonatka
Zakorzenienie

Ale naprawdę tego czosnku nie czuć. Jasne, do dwóch godzin po tym jak zjem - czuć. Ale potem już nie

U mnie tez od rana piękna pogoda. u mnie w sensie w Krakowie oczywiście :P Pięknie słońce świeci. Ale ja siedzę w domu bo jestem leniem śmierdzącym i nie chce mi się nigdzie ruszyć. A zajęcia dopiero o 18:30. Czasem czuję się, jakbym studiowała wieczorowo, bo w sumie większość zajęć mam wieczorem :|

Aaa i właśnie pan pocztowy przyniósł mi moją torebkę!! Jaka faaaaaaajna! duża, pojemna, ładny kolor, dobre wykonanie! Miodzio! o tą kupiłam - http://allegro.pl/item457839841_modn..._czerwona.html

Stary 2008-11-18, 13:27   #2339
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Funieczka ten twoj ci taki numer odstawil? Oj przydala by mu sie chwila traumy... maz mojej przyjaciolki zostal nawet przylapany na zdradzie i nadal sie wypieral...w ogole lazil gdzies po nocach...teraz sie uspokoil, siedzi w domu i nigdzie poza praca nie lazi, ale ciekawe ile to potrwa, okropni sa ci faceci...no ale wiem tez ze moja przyjaciolka mimo ze go kocha jest gotowa w 5 minut go spakowac i wykopac z domu - no ale szczesciara dobrze zarabia wiec nie musi sie martwic o finanse
Stary 2008-11-18, 13:47   #2340
Funieczka
Zakorzenienie

GG do Funieczka

Limonatka torebeczka bardzo ładna. A listonosza trzeba było opierniczyć. Co mu tak długo schodziło
Roses ja o finanse też bym się nie martwiła. Mały zostałby z mamą a ja do pracy. Poza tym, mam "poboczne" dochody i to wcale nie takie złe. Zajmuję się rękodzielnictwem. Tylko szkoda mi tego cośmy już wspólnie zbudowali i osiągnęli. Nie tłumaczę mendy przed nikim i każdy znajomy wie, co odwalił Tż. Musi być kara. Tylko jeszcze te kłótnie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości