|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]()
![]() |
#2312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2313 |
Raczkowanie
|
A ja sie w końcu dorwałam do komputera bo coś szwankował i on i net też
![]() ja dalej na L4 i dziś studiowałam wizaż ![]() w ogóle mój tż zaczyna przebakiwać coś o pierścionku itp :P a ja zielona jestem.... zaskoczenie totalne. A tak to dalej na L4 ![]() ![]()
#2314 |
Zakorzenienie
|
Smutno mi
![]()
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
IZA słońce gratuluje wymarzonej ósemeczki
![]() ![]() ![]() ![]() FAficzku nie wszystkie nie wszystkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tekst interesujace wyniki ![]() ja oglądałam ostatnio jakiś program u większych dziewcyznach i tam jedna powiedziała zę dizewczyny puszyste mają WIĘKSZĄ FANTAZJĘ w łóżku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Moderatorka z pazurem
|
a u mnie nic nie spada bo mi sie nie chce ogarnac i za diete jakas konkretna wziac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Fafi - się dowiem co i jak i wogole
![]() ![]() Mischoko - to nam się powinna uśmiechać i uśmiecha jak widać efekty i to motywuje ![]() Roses - no pamiętam ale po co czasami się zastanawiam? ![]() ![]() ![]() a ja przeczytałam lokówkę chyba jako jedyna ![]() ja bym założyła bloga jedzeniowego, ale nie chce mi się tego opisywać ![]() ![]() ![]()
#2319 |
Zakorzenienie
|
ja sie zastanawiam nad takim blogiem jedzeniowym ale z moim zapalem to...pff
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
no a co masz? bloga jedzeniowego przecież :P
#2321 |
Zakorzenienie
|
ja wiem, ze ten koktajl brzmi strasznie.. nie iwem czy to lepsze, ale mozna wcinac tunczyka i popijac sokiem pomidorowym z czosnkiem
![]() ![]() ![]() ![]() no i muszę kopnąć sąsiadke w tyłek żeby w końcu poszła ze mną na basen ![]() ooo Bond sie skonczył ;( pora iść spać ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-11-17 o 23:20 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
haha też zerkałam na pięknego Sean'a
![]() ![]() ![]()
#2323 |
Zakorzenienie
|
oj dziewojki dziewojki
![]() ![]() ![]() ![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
Wy tu sobie gadacie beztrosko o dietkach i ćwiczeniach a ja kryzys małżeński przechodzę. Kłóciłam się dzisiaj, wczoraj, tydzień temu i miesiac i cztery...
Idę sobie budyń czekoladowy ugotować. I mam pyszny sos toffi. Wprawdzie do lodów, ale z budyniem też się nada. Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
ojej, współczuję Funieczka
![]() dzień dobry. ale to dziś cisza! ![]()
#2326 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich
![]() a ja się dziś nie wyspałam ![]() ![]() milego dnia ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
A ja nadal mam średni humor czyli ![]()
![]() |
#2328 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje ![]() Dziekuje ![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]() Kochana co sie dzieje? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
a ja coś od wczoraj kicham i niewyraźnie się czuję, łeee
![]() ![]() ![]()
#2330 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi się wczoraj mama zapytała, czy rozmawiamy już z moim o ślubie, zrobiłam takie yyyyy, eeeee, yyyyy... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale brat się wprowadził, więc chyba nauczę się w końcu dobrze gotować Cytat:
![]() Słodycze Ci pomagają w gorszych chwilach? Mi pomagała i pomaga agresja, ale w postaci wrednych piosenek puszczanych na cały regulator z dodatkowym moim wokalem. Byle ściany były odpowiednio grube. ostatnio zauważyłam, że dużo mi lepiej związkowo jak trochę wyluzowałam. nadal uważam, że jestem jędzą, ale kłótni unikam jak ognia. Teraz muszę się oduczyć obrażania. Cytat:
![]() co jest dziewczyny? my tu Was zaprzytulamy, ale czy to coś da... ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
e nie :P właśnie nie mam! jem maaaaaase czosnku, do wszystkiego, ale pytałam współlokatorek i rodziny i mówia, że naprawdę nic ode mnie potem nie czuć
![]() ![]()
#2333 |
Zakorzenienie
|
jak mnie głowa boli
![]() ![]() wydalam dzis 50 zl na kserowanie książek ale to i tak oszczednosc za oryginaly zaplacilabym ponad 230 :| wlasnie robie batony czekoladowe i co? zjem centymetr a reszta dla brata ![]() ![]() co do fantazji osob wiekszych hmm..to sa indywidualne predyspozycje, mozna przeciez zakladac ze osoba grubsza wstydzi sie waleczkow i powinna byc bardziej niesmiala a to nieprawda ![]() Funieczka glowa do gory ![]() ja zaczynam zmieniac swoje nastawienie..bo jak bede taka zazdrosna to sie wkoncu doczekam jakiegos skoku w bok :| musze wyluzowac, przeciez on nie robi nic zlega ale ta moja ulansko-wloska fantazja ![]() Aniaaa my tez zaczynamy rozmawiac o slubie :P w sumie po 3 latach powinno sie cos chyba w tym temacie... ![]() Ineczka jak mnie Mama pyta o slub to tez nie wiem co powiedziec no bo w sumie...to bedzie COS...a ja mysle, ze mam na to czas chyba chociaz z drugiej strony chce ale no nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
moj facet wcina cebule jak jablka i nic nie czuc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Moderatorka z pazurem
|
No to ja juz nic nie kumam
![]() Slucham sobie wlasnie pioseneczki i staram sie rozweselic bo jakos mnie znou na tesknoty zebralo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Limonatka gryź czosnek, gryź. Ja tam wcinam spore ilości sproszkowanego. Co dwa dni katuję się makaronem ze szpinakiem i do tego fuuuura czosnku (uwielbiam; szpinak, nie czosnek jako odzielną potrawę
![]() A Tż-ta chętnie bym wyeksmitowała. Nawet na dłuższy okres czasu, bo mnie wkurza samą swoją obecnością. Ale ktoś mnie musi utzrymywać hihihihi. Żart. A u mnie dzisiaj pogoda jak malowana. Słońce od rana zagląda mi do pokoju i grzejemy się z maluchem. Na zewnątrz wywiało mnie jak diabli, to teraz sobie odbijam. Ineczka nie znoszę takich pytań. Mama nie mama, ale to takie obcesowe. A kłótnie ciężkie, bo szuja-szczerzuja jak ja byłam w dziewiątym miesiącu ciąży, zostawił mnie i pojechał się spotkać z jakąś pannicą poznaną przez internet. Wrócił o czwartej rano a ja nie mogę mu darować. I od tamtej pory pełno wszędzie powodów do kłótni. I tak ma szczęście, że go nie kopnęłam w dupę. Choć już jedną nogą byłam u mamy. Edytowane przez Funieczka Czas edycji: 2008-11-18 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Ale naprawdę tego czosnku nie czuć. Jasne, do dwóch godzin po tym jak zjem - czuć. Ale potem już nie
![]() U mnie tez od rana piękna pogoda. u mnie w sensie w Krakowie oczywiście :P Pięknie słońce świeci. Ale ja siedzę w domu bo jestem leniem śmierdzącym i nie chce mi się nigdzie ruszyć. A zajęcia dopiero o 18:30. Czasem czuję się, jakbym studiowała wieczorowo, bo w sumie większość zajęć mam wieczorem :| Aaa i właśnie pan pocztowy przyniósł mi moją torebkę!! Jaka faaaaaaajna! duża, pojemna, ładny kolor, dobre wykonanie! Miodzio! ![]()
#2339 |
Moderatorka z pazurem
|
Funieczka ten twoj ci taki numer odstawil? Oj przydala by mu sie chwila traumy... maz mojej przyjaciolki zostal nawet przylapany na zdradzie i nadal sie wypieral...w ogole lazil gdzies po nocach...teraz sie uspokoil, siedzi w domu i nigdzie poza praca nie lazi, ale ciekawe ile to potrwa, okropni sa ci faceci...no ale wiem tez ze moja przyjaciolka mimo ze go kocha jest gotowa w 5 minut go spakowac i wykopac z domu - no ale szczesciara dobrze zarabia wiec nie musi sie martwic o finanse
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
Limonatka torebeczka bardzo ładna. A listonosza trzeba było opierniczyć. Co mu tak długo schodziło
![]() Roses ja o finanse też bym się nie martwiła. Mały zostałby z mamą a ja do pracy. Poza tym, mam "poboczne" dochody i to wcale nie takie złe. Zajmuję się rękodzielnictwem. Tylko szkoda mi tego cośmy już wspólnie zbudowali i osiągnęli. Nie tłumaczę mendy przed nikim i każdy znajomy wie, co odwalił Tż. Musi być kara. Tylko jeszcze te kłótnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.