|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Nicola super, że udalo się kupić sukienkę
Czekam na fotki i smacznego ![]() Elunka - po prostu wyszło jaka naprawdę jest Twoja przyszła szwagierka i jest najzwyczajniej zazdrosna! Głowa do góry |
|
|
|
#2312 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
nicolaaa oj czekam na zdjęcia
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
kopikos - dzięki za opinie. Arkadia jest śliczna, ale musimy zmienić.
kaska87 - zmieniamy salę, a że nie ma wolnych terminów tam gdzie chcemy mieć wesele, więc trzeba też zmienić datę ![]() o87 - dzięki za informacje A gdzie jest ten Maximus ?isabele - niezła historia z tą kobietą ![]() hecate5 - zobaczysz wszystko będzie dobrze, grunt to pozytywne myślenie hania207 - na pewno Ci przejdzie Stysik - super! Najważniejsze, że zebrałaś w sobie chęci, teraz już powinno Ci iść z górki ![]() elunka88 - współczuję sytuacji z rodziną TŻ Trzymam kciuki, żeby wszystko było po waszej myśli.Napiszę o sali jeszcze raz, jakby komuś nie chciało się szukać ![]() Nasza obecna sala jest śliczna, pomieści do 120os, ale robili tam imprezy nawet na 140os. Zanim zaczęłam Wam pisać w ogóle o zmianie sali, wyszło kilka sytuacji gdzie goście pewni powędrowali na listę gości niepewnych Na dzień dzisiejszy mamy 39os pewnych (34 gości + 5os - zespół, foto i kamerzysta) oraz 40os niepewnych. Nie wiem jakie będą nasze kontakty za 2 lata, ale np. ostatnio TŻ powiedział mi, że jego wujek z Niemiec zapowiedział jego rodzicom, że w tym roku przyjeżdża ostatni raz do Polski - znając go może to być prawda, a wtedy odpadnie nam już 6os, w tym chrzestna TŻ Biorąc najgorszą z opcji 39os, Arkadia będzie o wiele za duża, dlatego padła decyzja o zamianie. Iwona - to moja faworytka odkąd zaczęłam szukać sal weselnych, jednak nie pojechaliśmy tam w styczniu... Wybieraliśmy lokal pod względem dostępności weekendów, ale teraz gdy ludzie szaleją z terminami nie ma różnicy czy weekend czy w tygodniu. Jak już pisałam wcześniej, po to goście dostają wcześniej info o ślubie, żeby mogli sobie wszystko zaplanować, kto będzie chciał być z Nami w tym ważnym dniu to nie powinno być różnicy jaki to będzie dzień. A co do nowej daty to były pewne niejasności, ale już wszystko jest ok. Jesteśmy umówieni z właścicielką na piątek i wtedy podam Wam nową datę ... No to by było na tyle opowieści :PWczoraj z autem nie wyszło, bo okazało się bite i skarbonka, a po co takie kupować. Ale TŻ znalazł już 2 kolejne do obejrzenia Jak Wam mija dzień ? Mi ok, ale nie podoba mi się pogoda, bo nie ma słonka i trochę zimno ... To tyle na razie pisania idę smażyć placki ![]()
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-04 o 16:44 |
|
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
ivona84 i niestety tacy ludzie jak my maja w życiu przesrane
tż ciagle mi powtarza zebym sie tak wszystkim nie przejmowała. ehh a wczoraj znowu sie zdenerwowałam hehe oczywiscie to zart ale wkurzyła mnie strasznie. Chodzi o to ze chcielismy z tż kupic sobie orbitreka. No i tż rozmawiał ze swoim bratem i mu o tym powiedział. Słyszała to dziewczyna tego brata i mowi ze ona ma do sprzednia. Wiec mowimy ze ok to sobie odkupimy. Ale w niedziele okazało sie ze brat tż jednak bierze ten orbitrek. no to ok zamówilismy sobie na allegro. Wczoraj tż dzowni do swojej mamy czy bedzie w środe w domu bo chciał zeby odebrała przesyłke. A ona do niego ze po co nam ten orbitrek przepraszam ze znowu sie na nia zale ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- isabele mam kolezanke na tym kierunku na UE tyle ze ona jest na 4 roku. No ja tez nie chce mieszkac w Krk. Na jakis czas po studiach chce wyjechac do Norwegii. Ale potem pewnie wrócimy bo tż ma mieszkanie tu w Krk chociaz zawsze marzył mi sie domek
![]()
|
#2316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A przyszłą teściową się nie przejmuj
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Nicolaaa no byliśmy strasznie źli ja się oczywiście popłakałam no ale co zrobić... Hamstwo się szerzy
Ale pensjonat Nad Rzeką mogę polecić wszystkim z czystym sumieniem Ivona84 Ale ja nie piszę żadnej pracy poprostu pracuję w weekendy ![]() hecate5 Studniówkę mam 29.01.2010 W urodzinki mojej mamy Bo głupia poszłam do technikum, tak to już bym z głowy miała ... A co do mieszkania sto go nie kupiliśmy. TŻ-a babcia je kiedyś wykupiła i teraz wynajmuje. Miało być zwolnione już we wrześniu ale przedłużyła im umowę do grudnia :/ Już byśmy sobie teraz je powoli remontowali a tak to musimy czekać. A wesele chcemy zrobić sami w miarę możliwości. Mam nadzieje, że się uda. ![]() bambusiek ojj tak my też byśmy chcieli, żeby parę zer wpadło na konto a najlepiej z dziewiątką na przodzie Jenny Gratuluje wyboru sali Mam nadzieję, że wysztskie 3 z Dominiką6 będziemy zadowolone No i że znajdziesz jakiś termin, który będzie Ci odpowiadał. A sukienke pokażę po weselu jak już całość będzie dopracowana ![]() ![]() Mój weekend w pracy był straszny. Nie wiem dlaczego ale strasznie puchną mi stopy Po kilku godzinach w pracy ledwo żyję. W sobotę byłam na 10h a w niedzielę na 13 :/ Boję się, że mi się żylaki porobią Byliśmy dziś z TŻ-em w media markt. Chcieliśmy wziąśc na raty lodówkę, pralkę i kuchenkę. Ale TŻ nie dostał zgody w banku :/ A najśmieszniejsze jest to, że ja mając około 600zł renty dostaję na raty wszystko! A mam rentę przyznaną do sierpnia 2010. A TŻ ma umowę na czas nieokreślony i zarabia kilkakrotnie więcej niż ja. Śmiechu warte! No to na tyle moich żali ![]() Witam nowe PM-ki
|
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
ja planuje na czerwiec 2011
)
|
|
|
|
#2319 |
|
Przyczajenie
|
Ja również planuje ślub na 2011 i wcale nie uważam że to za wcześnie. Wręcz przeciwnie! Już mam zamówioną sale i pomimo tak odległego terminu nie wybrałam wymarzonej daty
więc nie wydaje mi się, że za wcześnie. Postanowiłam teraz wszystko zarezerwować, żeby później mieć spokój i nie mysleć kilka miesięcy przed ślubem, jaki zespół wybrać. Mam nadzieję, że będzie nas wiecej
|
|
|
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
brazowookaa, kasia0810 witajcie
XxXJuSstiii dziwne to wszystko. Ale mój TŻ pracuje w banku i mówi, że to zależy na jakiego analityka się trafi i albo puści albo nie puści. Kiedyś tak jego koleżanka wysyłała kredyt dla klienta dwa razy. Za pierwszym razem klient kredytu nie dostał a po 2 tygodniach bez problemu kredyt otrzymał. Widać bardziej wiarygodny był po tych dwóch tygodniach JennyAniolek dziękuję bardzo ![]() Wracam do pisania pracy mgr. Wrrrrrr....
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje wszystkim za rady dotyczące studiów. Postanowiłam iść w tym momencie na kosmetologię. W przyszłym roku poprawie maturę i pójdę na lekarski jak mnie przyjmą. Wezmę wtedy na rok urolp dziekański z kosmetologii, więc gdyby noga mi się powinęła na lekarskim to po roku wracam na kosmetologię i ją kończę jako szczęśliwa kobita
Byliśmy z TŻ oglądać salę i niestety nic nam się nie podoba |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
JennyAniolek to czekamy do piatku na decyzję
![]() A brat TŻa też szuka auta - marzy mu się volvo - ale jak narazie to trafia na same buble mimo, że właściciele mówią, że stan idealny - zalany samochód z dziurą w siedzeniu to stan idealny Hecate taki już nasz los Ale teściowa to teściowa - w kawalach straszna baba ![]() Brazowookaa i kasia0810 - witamy i jakie daty mamy ![]() Lisiwona - gratuluję decyzji i mam nadzieję, że wszystko się uda tak jak zaplanowałaś |
|
|
|
#2323 |
|
Konto usunięte
|
Brazowookaa i kasia0810 witajcie
. A jakie daty macie ?
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Brazowookaa, kasia0810 cześć
![]() lisiwona fajnie sobie to poukładałaś powodzenia ![]() isabele badania już zrobiłaś do pracy? ![]() XxXJuSstiii wmedia markcie dziwne mają zasady udzielania kredytów, bo myśmy w sobotę też u nich coś kupili i trzeba było czekać 15 minut na decyzję, że nam przyznają na raty. Pewnie losowo przyznają ![]() JennyAniolek ta sala którą odstępujesz jest dla mnie bomba, sama tam chciała, ale wtedy już nie było za bardzo wolnych weekendów a teraz już inną zarezerwowaliśmy taki pech JennyAniolek , ivona84 teraz na autach wszyscy oszukują niestety ostatnio ze znajomymi auto oglądaliśmy, właścicielka mówi stan idealny a nawet zapalić nie chciało
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-04 o 20:47 |
|
|
|
#2325 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co dziewczyny w weekend przeżyłam chwilę zgrozy pojechałam z Tż na naszą polankę gdzie były nasze zaręczyny i zaczęliśmy się wygłupiać i mówię do Tż żeby jeszcze raz mi się oświadczył dałam mu pierścionek i on założył go sobie na palec tak do połowy a ja jakoś tak niechcący machnęłam ręką że ten pierścionek mu spadł w trawę no i przez następne dwie godziny go szukaliśmy wyrwaliśmy całą trawę jaka była w pobliżu i nic no i dopiero po tych dwóch godzinach Tż w końcu go znalazł ale mówię wam mało się nie popłakałam że straciłam go już na zawsze...
a i znów muszę wam się czymś pochwalić mamy już kamerzystę i fotografa |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane
![]() ja tylko na chwilke wpadla sie przywitam. To wszystko przez ta moja nowa prace, w sobote bylam 12h jak wrocilam bylam tak zmeczona, ze od razu padlam cala niedziele odsypialam a w poniedzalek znowu na 10h i dzisiaj to samo. Jeszcze tylko jutro i czwartek wolny wreszcie Czytam Was na bierzaco tylko nie mam sily odpisywac juz jak przebrne przez wszytskie posty, tepo macie niezle![]() hecate wiem, ze to latwo sie mowi, ale postaraj sie nie przejmowac tesciowa. wiem, ze to jest przykre i wkurza czlowieka, ale niestety nie mozna nic na to poradzic wiec lepiej nie psuc sobie nerowo taka osoba. ja osobiscie mam super tesciowa, ale moja babcia a tesciowa mojej mamy podobnie jak w przypadku isable dala mojej mamie ostro w kosc i mi rowniez. podobni jak u Ciebie z tesciowa to u mnie z babcia bylo zawsze tak, ze co sobie nie kupilam czy dostalam od rodzicow to bylo gadanie ze przeciez po co mi to ze mozna bylo cos w to miejsce kupic Martusi (mojej siostrze) i caly czas takie gadanie..cale dziecinstwo praktycznie takie mialam, babcia nigdy mnie nie lubila i wyraznie dawala to odczuc i nic sie nie zmienialo mimo protestow rodzicow. tez bylo mi bardzo przykro, bo ty chyba nawet gorzej niz Twoja tesciowa bo to obca osoba a babcia to awsze rodzina no ale...skoro i tak nie moglam nic poradzic po prostu przestalam sie nia przejmowac i tyle. A moze w koncu bedzie tak, ze i ona przyzwyczai sie do nowej sytuacji, ze Twoj TZ nie jest juz tylko z nia i teraz to jestescie WY a nie tylko on i macie wspolne plany wydatki i w ogole i sie zmieni...mam nadzieje, ze tak bedzie i bardzo Ci tego zycze a jesli chodzi o te tebaletki to pare moich kolezanek tez je bralo na wywolanie okresu a poki co nie przejmuj sie takim glupim gadaniem.Mialam tylko na chwilke a tak sie znowu rozpisalam no:P przepraszam Was, ze tylko do nicoli, chcialbym Wam wszystkim poodpisywac ale juz padam a mam jeszcze do zobienia obiadek dla TZ na jutro bo jutro oczywiscie nie bede miala jak, takze lece do kuchni a potem wreszcie spac. W czwartek mam wreszcie wolne to nadrobie wszystkie zaleglosci w pisaniu aaaa no i zapomnialam, witam wszystkie nowe PM hyhyh nie mysle juz po prostu:P dobra uciekam dziewczynki, dobranoc wszytskim
|
#2327 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane
![]() ja tylko na chwilke wpadla sie przywitam. To wszystko przez ta moja nowa prace, w sobote bylam 12h jak wrocilam bylam tak zmeczona, ze od razu padlam cala niedziele odsypialam a w poniedzalek znowu na 10h i dzisiaj to samo. Jeszcze tylko jutro i czwartek wolny wreszcie Czytam Was na bierzaco tylko nie mam sily odpisywac juz jak przebrne przez wszytskie posty, tepo macie niezle![]() hecate wiem, ze to latwo sie mowi, ale postaraj sie nie przejmowac tesciowa. wiem, ze to jest przykre i wkurza czlowieka, ale niestety nie mozna nic na to poradzic wiec lepiej nie psuc sobie nerowo taka osoba. ja osobiscie mam super tesciowa, ale moja babcia a tesciowa mojej mamy podobnie jak w przypadku isable dala mojej mamie ostro w kosc i mi rowniez. podobni jak u Ciebie z tesciowa to u mnie z babcia bylo zawsze tak, ze co sobie nie kupilam czy dostalam od rodzicow to bylo gadanie ze przeciez po co mi to ze mozna bylo cos w to miejsce kupic Martusi (mojej siostrze) i caly czas takie gadanie..cale dziecinstwo praktycznie takie mialam, babcia nigdy mnie nie lubila i wyraznie dawala to odczuc i nic sie nie zmienialo mimo protestow rodzicow. tez bylo mi bardzo przykro, bo ty chyba nawet gorzej niz Twoja tesciowa bo to obca osoba a babcia to awsze rodzina no ale...skoro i tak nie moglam nic poradzic po prostu przestalam sie nia przejmowac i tyle. A moze w koncu bedzie tak, ze i ona przyzwyczai sie do nowej sytuacji, ze Twoj TZ nie jest juz tylko z nia i teraz to jestescie WY a nie tylko on i macie wspolne plany wydatki i w ogole i sie zmieni...mam nadzieje, ze tak bedzie i bardzo Ci tego zycze a jesli chodzi o te tebaletki to pare moich kolezanek tez je bralo na wywolanie okresu a poki co nie przejmuj sie takim glupim gadaniem.Mialam tylko na chwilke a tak sie znowu rozpisalam no:P przepraszam Was, ze tylko do nicoli, chcialbym Wam wszystkim poodpisywac ale juz padam a mam jeszcze do zobienia obiadek dla TZ na jutro bo jutro oczywiscie nie bede miala jak, takze lece do kuchni a potem wreszcie spac. W czwartek mam wreszcie wolne to nadrobie wszystkie zaleglosci w pisaniu aaaa no i zapomnialam, witam wszystkie nowe PM hyhyh nie mysle juz po prostu:P dobra uciekam dziewczynki, dobranoc wszytskim
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. w Końcu znalazłamchwilkę czasu żeby wejść na wizaż. Jakos przed urlopem mogłam tu spedzać więcej czasu, a teraz mi go brakuje heh.
A poza tym coś mi się non stop wizaz wiesza, wyskakuje jakiś error, ale mniejsza ztym. Jeju ja po dwóch dniach nie moge nadrobić Waszego pisania a co to będzie po tygodniu. Ale teraz jescze pranie, sprzatanie i przygotowania do wyjazdu. Tak więc narazie tylko Was gorąco pozdrawiam. Ale obiecuję, że kiedy znajdę więcej czasu, tpo pobędę tu z Wami dłużej.
|
#2329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje kochana za pocieszenie dziwna rodzinaOdpocznij niunia bo sie wykonczysz
"Gdy ktoś kocha różę, której jedyny okaz znajduje się na jednej z milionów gwiazd, wystarczy mu na nie spojrzeć, aby być szczęśliwym. Mówi sobie: „Na którejś z nich jest moja róża...”. Edytowane przez hecate5 Czas edycji: 2009-08-05 o 00:57 |
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - dobrze, że w końcu pierścionek udało się znaleźć
![]() I gratuluję Ci kolejnego odchaczonego punktu w przygotowaniach do ślubu Wiecie co nie rozumiem takich ludzi trochę, którzy faworyzują jedną osobę, a drugą skreślają Moja babcia jest taka, że za swoje dzieci uznaje tylko synów. Moja mama to jakby jej dziecko drugiej kategorii i w ogóle jak była nastolatką i chciała coś to babcia mówiła "Idź do ojca". Dziadziuś za to na złość babci dawał mamie wszystko, a jak ja się urodziłam to byłam jego oczkiem w głowie, ale dziadziuś już nie żyje od prawie 20 lat ![]() Signa - w strasznym pędzie żyjesz
|
|
|
|
#2331 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie w rodzinie jest tak,że moi dziadkowie (rodzice mojego taty) są zawsze bardzo kochani i mili jak coś chcą,a tak to potrafią tak nagadać i dowalić,że w pięty wejdzie. Niby wiadomo,starsi ludzie,ale przecież to ich zupełnie nie usprawiedliwia! Tak w ogóle dziewczęta,dzień dobry !
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
JennyAniolek widzę że teraz ciężkie czasy jeśli chodzi o gości weselnych. jakmy szukaliśmy sali to też nam właściciele mówili że dużo teraz odmawia, więc w sumie lepiej jakbyś miała mniejszą salę bo inaczej goście mogą zginąć na sali. ja zaś zapraszam jakies 150 os ale liczymy na 110-120 chociaz i tak już nam teraz kilka odpada - jak koleżanka z która teraz nie mam już zadnego kontaktu - ale może poznam kogoś w pracy o ile ją dostanę
![]() co do samochodu to też uważam że jak kupić autko to już coś dobrego. jak mój TŻ chciał kupić auto to zawsze trafiało mu się po gradobiciu i sprzedawała go kobieta w ciąży, więc jak znalazł odpowiednie to sprzedawal je koleś i auto nie było po gardobiciu ![]() hecate5 nie zazdroszcze teściowej, chyba ona nie może się pogodzić że jej syn ma kogoś komu poświeca całą swoją uwagę, ale mogłaby pomóc a nie tylko się Was czepiać. w końcu uważam że rodzice zawsze powinni robić wszytsko by ich dzieci były szcześliwe ale pewnie Wy musicie na to poczekać bo często jest tak że potem role się odwracają i że to Wy kiedyś możecie być u niej na 1 miejscu i tego Wam życzę ![]() XxXJuSstiii co to za czlowiek analizował zdolność kredytową Twojego TŻ. z tego co piszesz to naprawdę dziwne ale może faktycznie jakoś losowo wybierają tych ludzi tylko szkoda że nie zwracają uwagi że przez to traca klientów i kasę jaką mogą zarobić ale mam nadzieje że następnym razem uda Wam się kupić AGD ![]() brazowookaa i kasia0810 witajcie lisiwona nieźle to wymyśliłaś i myślę że to chyba najlepszy wybór bo zawsze masz jakieś wyjście ![]() ewelika wow, jak to bym chyba już zaczęla płakać bo mój pierścionek jest dla mnie najpiękniejszy na świecie i pewnie jakby mi sie takie coś przytrafiło to nawet bym w nocy szukała bo bym miała wyrzuty sumienia, ale gratuluję znalezienia a czy TŻ oświadczył się drugi raz? i gratuluję znalezienia kamerzysty i fotografa No to udało mi się nadrobić dzień nieobecności na wizażu uff ![]() Tak jak już wczoraj pisałam kupiłam sukienkę i załączam fotki - to zamazane jest w domku bo robiłam moją komórka która nie jest najwyższej klasy a druga w przymierzalniW sumie to mam wszytsko do niej i chcę założyć do niej czarne buty, satynowe czarne bolerko, srebrna biżuterię i czarną torebkę - na szczeście wszytsko mam więc tylko sukienkę musiałam kupić. Najgorsze jest to że tamtą kupiła mi mama (fioletową) i nie wiem czy jej przykro nie będzie że pójdę w innej ale wprawdzie kosztowała 35 zł. Może doradziłybyście mi w której lepiej wyglądam - jak tylko koleżanka mi ją zwróci to załączyłabym zdjęcia w tych dwóch sukienkach dla prównania. No a potem pojechaliśmy podpisać umowę z zespołem i w końcu nam się udało pozałatwiać najważniejsze rzeczy a do tego zmieściliśmy się w zaplanowanym budżecie ![]() Zespół 2150 Kamerzysta i fotograf 2300 Jesteśmy z siebie dumni
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() nicolaa, ladna sukienka ![]() ale pokaz druga to na pewno pomozemy wybrac
Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-08-05 o 09:07 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Nicola bardzo ładna ta sukienka i zgrabnie wygladasz
I super, że załatwiłaś zespół
|
|
|
|
#2335 |
|
Konto usunięte
|
Nicola super ta kiecka. Ale dla porównania możesz załączyć tę drugą
. Swoją drogą,super masz figurę-szczerze Ci jej zazdroszczę .
|
|
|
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
nicolaaa zgadzam się z dziewczynami. Bardzo ładna sukienka
i zgrabnie w niej wyglądasz. Aczkolwiek chętnie zobaczę tą fioletową o której piszesz![]() JennyAniolek powodzenia przy zakupie auta i dużo cierpliwości życzę ![]() ewelika po prostu ja to się ciągle boję, że zgubię pierścionek i bardzo na niego uważam. Nawet nie wyobrażam sobie co bym zrobiła jakby tak mi się gdzieś zagubiłewelika, nicolaaa gratuluję zespołu, kamerzysty i fotografa ![]() nicolaaa nie wiem gdzie Ty znalazłaś taki tani zespół ![]() Stysik ja na szczęście nie muszę przeprowadzać żadnych badań do mojej pracy mgr, mam bardziej obliczenia więc robię to na bieżąco ![]() lisiwona jeśli tylko rodzice Cię wspierają w tym abyś nadal walczyła o indeks na medyczny to powinnaś skorzystać. A z kosmetologią w tym roku to bardzo fajnie sobie wymyśliłaś. Chociaż po farmacji, na pewno nie miałabyś problemu z pracą. W tym roku skończyła ją moja dobra koleżanką i od razu w pierwszej aptece ją przyjęli i zaproponowali 2 700zł netto wynagrodzenia. Jest bardzo zadowolona. A ja tymczasem wracam do pracy, ale na pewno tu jeszcze zajrzę Wieczorem wybieramy się z TŻ do Ikei. Trzymam dziewczyny jeszcze mój bukiet zaręczynowy i zastanawiam się co z nim zrobić. Jest już zasuszony i chyba dziś kupimy taką wklęsłą antyramę i w tej antyramie je umieszczę i powiesimy na ścianę. A wy co zrobiłyście ze swoimi bukietami?? szkoda mi się ich pozbywać, bo mój TŻ tak bardzo się postarał wnosząc te kwiaty na Grojec.
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Z mojego bukietu nici - nie zniósł różnic temperatury, bo był mróz, a w restauracji było cieplutko
I zaraz na drugi dzień płatki róż opadły Ale TŻ przeważnie daje mi takie duze bukiety I żadnego bukietu od TŻ nie suszę, bo po pierwsze nie miałabym gdzie tego trzymać, a po drugie podobno kwiatów od ukochanego się nie suszy.
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-05 o 11:04 |
|
|
|
#2338 |
|
Konto usunięte
|
ivona84 masz racje-kwiatów podobno się nie suszy.Tylko pojęcia nie mam czemu.
Ja na naszych zaręczynach we dwoje nie dostałam kwiatów,bo TŻ o nich zapomniał . Ale z oficjalnych zaręczyn już bukiet wyrzuciłam,bo usechł .
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kwiaty też niedługo po zaręczynach padły, też słyszałam o zasuszaniu że się nie powinno... ja w sumie gdybym je jakoś ładnie zasuszyla to pewnie bym je sobie zostawiła
![]() nicolaaa super wyglądasz w tej sukience... myślę, że czarny pasek też by bardzo pasował naprawdę twoja figura do pozazdroszczenia ![]() isabele to przynajmniej jeden problem masz z głowy ja uważam że badania są niepotrzebne i nawet nieprzydatne bo i tak nie można wyników generalizować ![]() widziałam gdzieś zasuszony bukiet w szklanym wazonie- fajnie to wyglądało, ale pomysł z antyramą też jest spoko ewelika opowieść jak z horroru dobrze, że się pierścionek znalazł ![]() Ale powiem Wam, że z tymi rodzinami to zawsze coś jest nie tak jak powinno, u mnie też babcia facetów faworyzuje... także z moją mamą (synową) ma na pieńku, ale jak coś potrzebuje to pierwsze do niej przychodzi a ja, że się wyprowadzam do domu rodzinnego Tż po ślubie to tak jakbym umierała
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-05 o 10:47 |
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() wczoraj już czulam sie lepiej i dzisiaj też jest ok ![]() nicolla swietna sukienka !!! z tego co ja wiem to kwiatow od ukochanego nie suszy sie zeby nie zasuszać miłości miedzy soba. Dlatego ja też nigdy tego nie robie.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

Czekam na fotki i smacznego 
=> 55 

Dla mnie pisanie pracy to była droga przez mękę ale mam to już za sobą 

- znając go może to być prawda, a wtedy odpadnie nam już 6os, w tym chrzestna TŻ 
tż ciagle mi powtarza zebym sie tak wszystkim nie przejmowała. ehh a wczoraj znowu sie zdenerwowałam
hehe oczywiscie to zart ale wkurzyła mnie strasznie. Chodzi o to ze chcielismy z tż kupic sobie orbitreka. No i tż rozmawiał ze swoim bratem i mu o tym powiedział. Słyszała to dziewczyna tego brata i mowi ze ona ma do sprzednia. Wiec mowimy ze ok to sobie odkupimy. Ale w niedziele okazało sie ze brat tż jednak bierze ten orbitrek. no to ok zamówilismy sobie na allegro. Wczoraj tż dzowni do swojej mamy czy bedzie w środe w domu bo chciał zeby odebrała przesyłke. A ona do niego ze po co nam ten orbitrek
Bo głupia poszłam do technikum, tak to już bym z głowy miała ... A co do mieszkania sto go nie kupiliśmy. TŻ-a babcia je kiedyś wykupiła i teraz wynajmuje. Miało być zwolnione już we wrześniu ale przedłużyła im umowę do grudnia :/ Już byśmy sobie teraz je powoli remontowali a tak to musimy czekać. A wesele chcemy zrobić sami w miarę możliwości. Mam nadzieje, że się uda. 

Ale teściowa to teściowa - w kawalach straszna baba 

a druga w przymierzalni
i zgrabnie w niej wyglądasz. Aczkolwiek chętnie zobaczę tą fioletową o której piszesz
Ale TŻ przeważnie daje mi takie duze bukiety