![]() |
#2311 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- dzeve faktycznie ja 3 dni po Tobie... ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Wlasnie wrocilam z kolejnej konsultacji. Ale jakos malo optymistycznie sie czuje. Mialam dzis badany nosek, strasznie bolalo jak chirurg wkladal mi te swoje narzedzia. U mnie jest to dosc skomplikowany zabieg gdyz czesc chrzestna jest w ksztalcie litery S. Ja nie oddycham przez jedna z dziurek mam ja calkowicie zatkana. Chirurg prawdopodobnie bedzie wycinal czesc chrzastki i wstawial blaszke lub pilowal i nastawial. Naciecia pod oczodolami ale oczywiscie jak najblizej nosa sa po to zeby od zewnatrz dostac sie do jakis czesci nosa i ponacinac. Zdjecia rentgenowskie jednak pokazaly jak jest z tym nosem naprawde. Powiem Wam,ze jakos tak smutno mi sie zrobilo jak uslyszalam,ze nie myslal,ze jest az tak pokrzywiony wewnatrz i nie bedziemy robic standardowych naciec. Wszyscy mnie wspieraja bardzo w domu ale jak dzis poczulam bol i krew leciala mi z nosa jakos mam obawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez sie boje...choc mi lekarz pwoeidzial ze bedzie to typowa operacja, ze niejest to jakis dziwny przypadek..ale mysle ze Ty tez nie masz jakiegos mega pourazowego nosa...tylko dziwi mnie to ze juz na konsultacji jakies zabiegi ci na nosie robil i ze bolalo...pierwszy raz sie spotykam z takimi slowami ja mialam jedna konsultacje i tylko takie cos metalowe do nosa mi wkladal lekarz i faktycznie mam prawa dziorke w nosie mniej drożna.... dzeve tak wogole to Ty juz za rowny tydzien masz operacje?????????
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-07 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Raczkowanie
|
roki3 moj e mail gabi2004@o2.pl , jesli chcesz to wysle tez Tobie swoje, jeej pierwszy raz zobacze takie porównanie
![]() judka33 co z noskiem jest nie tak? Operowalas sie u Dr-a Krajewskiego z Krajmedu w Wawie? Kiedy zauwazyłas ze coś jest nie tak czy poprostu nosek jest nie taki jak chciałaś? Ja sie jeszcze zastanawiam czy mojego nie zmniejsze troszke, bo jesli chodzi o samo wykonanie to jest ok ![]() Edytowane przez gabi188 Czas edycji: 2011-01-07 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojjj ja wiem ze chce to zrobic i juz ![]() ![]()
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
fajnie, że masz tak szybko wyznaczony termin operacji
![]() ja to jestem na etapie zbierania pieniędzy, więc dopiero na drugą połowę roku mam zamiar się operować ![]() wklejałaś fotkę swojego nosa na tym wątku?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o zbieranie pieniedzy to ja nawet nie liczylam ze taka kwote kiedykolwiek zdobede...ale przypadek sprawil ze dostalam od rodzicow na cos zupelnie innego ![]() ![]() teraz musze uwazac zeby sie nie przeziebic
![]() |
#2322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja juz ide w zaparte...juz tak sobie to wbilam do glowy ze musze to zrobic. Dzeve ty za tydzien o tej poze bedziesz miala juz nowy nosek ![]() ![]()
![]() |
#2324 |
Raczkowanie
|
![]()
Miło wiedzieć, że pamiętacie moje wcześniejsze wpisy. Dziękuję.
Roki3 jesteśmy w zbliżonym wieku. Za pół miesiąca skończę 35. Na fotki na razie nie mam czasu, może w poniedziałek. Nie narzekałabym, gdyby podczas operacji zostały wykonane wszystkie zalecenia. Niestety kiedy śpimy, nie jesteśmy w stanie kontrolować co robią z nami chirurdzy. Ja miałam sporego garba po wypadku z dzieciństwa. W środku wystawała mi chrząstka. Osteotomia była również konieczna. Na pierwszej kontroli lekarz stwierdził, że jest jeszcze spora opuchlizna. Nic nie można stwierdzić. Na drugiej, już było wiadomo,że narosła mi w miejscu garba chrząstka, którą trzeba zeskrobać. Okropne słowo. Czubek nosa nic się nie zmienił. Szkoda tylko kasy. Na szczęście do ślubu nie było widać opuchlizny i lato mogłam spokojnie spędzić nad morzem. Mimo to jestem załamana.........:confuse d:. |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez roki3 Czas edycji: 2011-01-08 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() same ochy i achy ![]() ![]()
![]() |
#2330 |
Raczkowanie
|
ammm, muszę zrobić poprawkę. Po prawej stronie nie widać efektu osteotomii ( jest to zabieg obniżenia kości od nosa pod oko). Lewa strona-cudo, prawa-bez zmian. W miejscu garba został dołek a nad nim mały krwiak. No i ta chrząstka. Wydałam 7 tyś. i mam sobie odpuścić ? Nie ma mowy.
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Roki3 gratulacje !!!! Jaka zmiana ! Mąż pewnie zachwycony... |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Wtajemniczenie
|
judka a moglabys pokazac fotki jak to wyglada..bo troche mnie tym przerazilas ... kurcze i drugi raz musisz na ten bol sie przygotowac???
tak samo zabieg bedzie wygladal??
#2333 |
Raczkowanie
|
Do zabiegu podejdę trzeci raz.
![]() Pierwszą miałam septoplastykę czyli prostowanie przegrody i usuwanie kawałka chrząstki. Później pełna korekta. U dr Krajewskiego w Gryficach. Martwi mnie kolejna narkoza. Włosy po niej słabną.... Jeszcze w styczniu jadę na kontrol. Jestem z Kołobrzegu więc do Gryfic mam 1.5 godz. jazdy. To ma być zeskrobywanie narośniętej chrząstki ale ja będę się domagać całkowitej poprawki. Edytowane przez judka33 Czas edycji: 2011-01-10 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Raczkowanie
|
Nie ma żadnej różnicy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki,wiem ze najwazniejsze zebys sama sie dobrze czula! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak czytam o ewentualnych poprawkach to mi slabo ![]() ale czest sie to zdarza ze zabieg trzeba powtorzyc???? wiecie cos na ten temat dziewczyny????? strach sie bac....
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-09 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Raczkowanie
|
judka33 kurcze z tych fotek ciezko cos powiedziec, dwa inne ujecia. Mimo to chyba jednak roznica jest niewielka jak na moje oko..
roki3 wyslalam Ci mojego nochalka, nadal czekam na zmniejszenie jego rozmiaru ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
Udało mi się zebrać resztę kasy ![]() ![]()
#2339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja juz niedlugo mam termin...a kazdy mi odradza ![]()
![]() |
#2340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam 25 stycznia,cenę już pisałam.ja się nie wycofam,tyle lat o tym marzyłam.Myślę,ze nie mam aż tak komplikowanego zabiegu,żeby coś nie poszło.Przynajmniej tak mi sie wydaje.Byle ten nos do mnie pasował...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.