|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
"Jasper i ja zmierzyliśmy się wzrokiem. Stał w pewnej odległości ode mnie i... miał się na baczności.
-Wiesz co, nie masz racji - powiedział cicho. -Co takiego? -Potrafię wyczuć targające tobą emocje. Uwierz mi, jesteś tego warta. -Wcale nie. - mruknęłam - Poświęcają się bez sensu. -Nie masz racji - powtórzył z serdecznym uśmiechem." Muszę lecieć. Lekcje się proszą, żeby je odrobić. Jutro bierzmowanie sisterki. Poza tym właśnie na bezczela wywala mnie z kompa, bo u niej siedzę, bo na moim nie ma neta, a tata mi swojego nie pożyczy, bo też teraz siedzi. Do zobaczenia jutro w domu Roberta! (porwę was w nocy i zaprowadzę do niego)
Edytowane przez NightButterfly Czas edycji: 2009-05-24 o 21:02 |
|
|
|
#2312 |
|
Raczkowanie
|
proponuję głosowanie i propozycje kandydatur
![]() a czy mózgi i alfy mają jakieś przywileje? na przykład no nie wiem... jeden pocałunek Roba gratis...? ![]() ![]() ![]() a do jutra, do jutra, Butterfly ![]() tak, tak! porwij nas do niego koniecznie. pamiętaj o mojej torbie, jak mnie będziesz porywała, stoi przy łóżku ![]() ach! chmura u mnie za oknem układa się z literę E! to znak ![]() ![]()
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-05-24 o 21:09 |
|
|
|
#2313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Przed zdejmowaniem podwiązki, zsunęłam ją dyskretnie niemal do łydki, ale kiedy Edward usuwał ją, jak należało, zębani i tak spłonęłam rumieńcem, a Emmett i Jasper mieli ubaw po pachy."
|
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
lol2
wiecie, że wydali parodie zmierzchu? to fragment: Pierwszy raz, kiedy Stella zauważa Edweird'a Sullen'a: Kontynuowałam skanowanie stolika Sullen'ów szukając innego dostępnego ćwieka i szybko znalazłam jednego, który był niemal tak samo gorący jak Casper. Znów zapytałam Marię, tym razem o najmłodszego chłopca Sullen'ów, próbując ukryć moje niedawne dziewczęce zauroczenie wobec niego. "Chłopak ten o tutaj. Ten z doskonałą twarzą, nosem, oczami i wargami... i wyrzeźbioną brodą, szerokimi ramionami, idealną klatką piersiową i tymi ramionami...i ten tułów w kształcie litery V, wąska talia i muskularne nogi, jak te olimpijskich rowerzystów. I ten perfekcyjny manicur na stopach i rękach. Kto to jest, i jaka jest jego histria?" "Oh, to jest Edweird," powiedziała, przewracając oczami jakby były siedmioma czy dziesięcioma chwiejącymi się szpilkami, które zastanawiają się czy spaść, czy nie spaść. "Jest marzycielem. Ale nie umawia się na randki. Widocznie, nawet najlepiej wyglądające dziewczyny w szkole nie są dość dobre dla niego. Plotka mówi, że on interesuje się tylko dziewczynami, które zamiast pięciu, mają cztery palce u stóp z przeciętnymi ciemnymi włosami, które ostatnio przeprowadziły się do Sporks z gorącego stanu zaczynającego się na literę 'A'. Idź i znajdź kogoś, kto odpowiada temu opisowi!" Maria z przygnębieniem potrząsnęła głową przez co jej kieliszek pełen wódki przewrócił się, a cała jego zawartość rozlała się na wszytskie strony. Pochyliła się blisko stołu, błyskawicznie wysunęła swój różowy język i zlizała wylaną wódkę. Teraz zwróciłam całą moją uwagę na Edweird'a. Edweird wyglądał, jakby został przeniesiony do Sporks prosto ze stron mitologii greckiej. Był wysoki, ze szczupłymi mięśniami, doskonale wystającymi kośćmi i chłopięcą urodą - wyglądał tak samo, jak chłopak, który zagrał Cedric'a Diggory'ego w 'Harry'm Potterze', ale z nastroszonymi włosami. To wszytsko co mogę wam teraz powiedzieć o Edweirdzie, ale nie martwcie się - będę opisywać jego perfekcję za każdym razem, kiedy tylko nadarzy się tylko taka okazja w tej cztero-tomowej, zdumiewająco długiej (i drogiej) książce.
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
genialny pomysł!
|
#2316 |
|
Raczkowanie
|
"I ten perfekcyjny manicur na stopach i rękach. Kto to jest, i jaka jest jego histria?"
![]() ![]() ![]() ![]() Edweird = mocne, pocisnęli ![]() a parodia jak każda - cisną ile wlezie ![]() ano genialny! mniemam, że Esme nie miałaby nic przeciwko
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-05-24 o 21:17 |
|
|
|
#2317 |
|
Raczkowanie
|
mnie najbardziej jednak powaliło, ze wyglądał jak Cedric Diggory ;DDD
|
#2318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
mnie najbardziej jednak powaliło, ze wyglądał jak Cedric Diggory ;DDD
chciałabym przeczytać całą książkę ;DD
|
#2321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
'- Edward, nie przesadzaj z tą swoją wiedzą na temat silników, bo się jeszcze zbłaźnisz. Lepiej poproś Rosalie, żeby dziś w nocy zakradła się do garażu Newtonów i zdała ci relację, będziesz wtedy chociaż wiedział gdzie szukać usterki. (...) Ale by się zdziwił, gdyby to Rose naprawiła mu samochód! Ech, jaka szkoda, że niby studiuje na drugim końcu Stanów... Byłby niezły ubaw.'
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
"Zmęczyło mnie słuchanie myśli Jessiki. Poszukałem więc w pobliżu Angeli – ach, ale Angela akurat zmieniała sukienkę, więc szybko uciekłem z jej głowy, aby zapewnić jej prywatność"
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
no musimy, musimy ;] trzeba się dobrze zorganizować, żeby wszystko poszło sprawnie
|
#2324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale byłby wstyd:p |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
oj w to nie wątpię
![]() "Well, Gran you might have noticed that my boyfriend glitters. It's just something that he does in the sun. Don't worry about it" ^^
|
#2328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jtr wpadne gdzieś koło 16 jak lekcje skończe o ile pójde do szkoły ![]() ja moge zostać mózgiem podróży no i oczywiście porwania
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o ile reszta "sfory" się zgodzi ![]() lecę, laski. jeszcze nauka przede mną. wpadnę jutro po szkole ![]() dobrej nocy
|
|
#2330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale reszta naszej sfory gdzieś poszła sobie ![]() ja też już lece ![]() dobranoć
Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2009-05-24 o 21:58 |
|
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
na zbiórkę przed podróżą przyjdą na pewno
![]() a teraz się pewnie pakują XD
|
#2332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i o czym ja myśle????????????? ![]() idę sie spakować, uczyć i spać więc bay kochana sforo
Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2009-05-24 o 22:04 |
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
branoc ;*
laski slyszalyscie o tym ze dvd m byc juz do kupienia 28 maja w PL . ![]() bo mialo byc w sierpniu . oO`
|
#2334 |
|
Raczkowanie
|
Nie słyszałam..
Edwardowych snów ;** "Czułem prawie agonię mówiąc jej nawet tymczasowe do widzenia. "
|
#2335 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() więc jesteśmy już sforą.miło.;] dobranoc,dobranoc,Edward na noc.hah |
|
|
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12449957]chyba znowu jakaś plotka, bo oficjalnie chyba w sierpniu ma być,ale nie płakałabym jakby była już w maju.
![]() więc jesteśmy już sforą.miło.;] dobranoc,dobranoc,Edward na noc.hah więc niedługo powinnyśmy zacząć dzielić ze sobą myśli ![]() ![]() no miło, miło ![]() no to Edwardowych i do jutra, laski
|
#2337 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Raczkowanie
|
Rogogon! Od 15 minut walę w Twoje okno, otwórz je wreszcie!
![]() A tak na serio, to ciekawe kiedy wyląduje u figur woskowych. Bo ostatnio każda gwiazda dinseya tam trafia, a wg mnie to są gwiazdy jednego sezonu, jeśli w ogóle można ich nazwać gwaizdami, a Pattinson to (mmmm.....) z wyższej półki jest. Szkoda, że na serio nie możemy go odwiedzić ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Edwardowych snów
Edytowane przez NightButterfly Czas edycji: 2009-05-24 o 23:04 |
|
|
|
#2339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no szkoda. fajnie by było... XD ale sfora do zadań specjalnych w gotowości do porwania Roba XD edwardowych po raz któryś
|
|
#2340 |
|
Wtajemniczenie
|
hej sforo
![]() można wiedzieć kto do niej należy bo ja sie już pogubiłam:p musimy jakąś liste czy coś zrobić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)