...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana... - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-22, 11:30   #2311
Agna
Zadomowienie

Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Cytat:
Napisane przez neon03 Pokaż wiadomość
Podaje link do stronki jak można sobie zrobić płaski brzuszek dzięki odpowiednim ćwiczeniom mooże komuś się przyda
http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.asp#1
byłam na tej stronie.
Jak patrzę na te filmowe migawki tych ćwiczeń, to mięsnie brzucha mnie bolą od samego patrzenia...

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Agna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 13:13   #2312
margo27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Spinka25 Pokaż wiadomość
Ja dziś tradycyjnie, jak każdy Polak w piątek spożywam rybkę Jakieś filety mrożone (płaty) na parze sobie zrobię, do tego mój ukochany sosik musztardowy, jakieś przyprawki, no i obowiązkowo jakiś deserek - budyń albo serek z cynamonem, bo bez słodkiego po obiedzie ani rusz

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

No właśnie, każdy jakoś chudnie, a ja prawie nic Chyba pociągnę same proteiny jeszcze 2 dni dłużej, bo jak włączę jutro warzywa, to zaraz odrobię ten niecały kg

Spinka nie poddawaj sie!!! Ja tez na I fazie schudlam tylko 1kg-stosowalam ja 7 dni i nic nie grzeszylam, a na drugiej 3kg mniej, gdzie grzeszylam i nadal grzesze strasznie wiec chyba teoria Agny jest prawdziwa hihi
margo27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 14:09   #2313
kkama134
Raczkowanie

cześć Wam,dzisiaj sie załamałam...poszłam sie zwarzyć do apteki i co sie okazało??że moja waga jest zepsuta!! i pokazuje 2 kg mniej niż ważę aaaaaaaaaaaaa!! a więc ważę czyli nie ma magicznego 59 tylko 61 czyli było 62 nie wytrzymam mam ogromny dół jak mogłam tyle przytyć w tak krótkim czasie no nie mieści mi się to w głowie!!!!!!!
no i dzisiaj miałam włączyć warzywka i włączyłam...zjadłam kapustkę od Mamuni<mniam>ale oczywiście grzechów ciąg dalszy do kapustki zjadłam trochę chleba...wiem wiem jestem okropna... nawet wam nie będę pisać jak jeszcze zgrzeszyłam bo aż mi wstyd...od poniedziałku znowu robię I fazę i to przez tydzień !!biorę sie za siebie ;/
Stary 2009-05-22, 14:14   #2314
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

A w domu ważyłaś się w ubraniach czy nago? No i w aptece U mnie jest 1,5kg różnicy na ciuchach.
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 14:16   #2315
kkama134
Raczkowanie

nie no w domq warzyłam się w ubraniu takim hmmm domowym zwyklych spodenkach i koszulce a w aptece no wiadomo w ubraniu w dlugich spodniach itp ale nie wydaje mi się żeby to była aż taka różnica ;(
Stary 2009-05-22, 14:19   #2316
Agna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kkama134 Pokaż wiadomość
cześć Wam,dzisiaj sie załamałam...poszłam sie zwarzyć do apteki i co sie okazało??że moja waga jest zepsuta!! i pokazuje 2 kg mniej niż ważę aaaaaaaaaaaaa!! a więc ważę czyli nie ma magicznego 59 tylko 61 czyli było 62 nie wytrzymam mam ogromny dół jak mogłam tyle przytyć w tak krótkim czasie no nie mieści mi się to w głowie!!!!!!!
no i dzisiaj miałam włączyć warzywka i włączyłam...zjadłam kapustkę od Mamuni<mniam>ale oczywiście grzechów ciąg dalszy do kapustki zjadłam trochę chleba...wiem wiem jestem okropna... nawet wam nie będę pisać jak jeszcze zgrzeszyłam bo aż mi wstyd...od poniedziałku znowu robię I fazę i to przez tydzień !!biorę sie za siebie ;/

- to za grzeszki.
A tak na poważnie, głowa do góry zapewniam Cię, że gdybyś miała 10 różnych wag to każda pokazywała by ci inny wynik. To tylko 2 nic nieznaczące kg-my, dasz radę, wierzę w ciebie!Będzie dobrze

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kkama134 Pokaż wiadomość
nie no w domq warzyłam się w ubraniu takim hmmm domowym zwyklych spodenkach i koszulce a w aptece no wiadomo w ubraniu w dlugich spodniach itp ale nie wydaje mi się żeby to była aż taka różnica ;(
poza tym weź pod uwagę porę ważenia. Rano będziesz ważyć mniej niż po południu czy wieczorem. Głowa do góry!

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Edytowane przez Agna
Czas edycji: 2009-05-22 o 14:35
Stary 2009-05-22, 14:21   #2317
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Buty i kurtka to może być 1 kg Poza tym tak jak pisze Kkama, każda waga inaczej Ci pokaże

Waż się na swojej i tyle Najlepiej z rana, będzie lepszy wynik
Stary 2009-05-22, 14:59   #2318
Rajskie mniam
Raczkowanie

Cześć dziewczyny i chłopaku????????
Nie ma mnie jakiś czas a tu takie zmiany ,, Rodzynku " witaj w proteinowym świecie
Ja od 01,06 zaczynam 3 faze - czyli utrwalanie ( już się boję czy nie pójdzie waga w górę) - będę informować. Jak dotąd pozbyłam się 12 kg przez 95 dni został mi tydzień więc chcę się zmusić do większego rygoru i dojść do 60 kg. tyle by mogło zostać ostatecznie ostatnio przekonałam się że są rzeczy ważniejsze niż waga - wierzcie ,ale to jak wyglądam obecnie poprawia mi humor o 100% miło gdy inni też to widzą ale ważyć mniej już nie muszę , bo niestety nie tylko tyłek chudnie wiecie o czym myślę?
Ja zapiekam właśnie rybkę na obiad tilapię- super polecam.
Rajskie mniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 15:00   #2319
dziuba85
Zakorzenienie

A ja jak na razie zjadłam niecałe pół talerza zupy ogórkowej... Nie mam ochoty w ogóle na to, żeby cokolwiek zjeść... Taka wściekła jestem

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 15:12   #2320
neon03
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Rajskie mniam Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny i chłopaku????????
Nie ma mnie jakiś czas a tu takie zmiany ,, Rodzynku " witaj w proteinowym świecie
Ja od 01,06 zaczynam 3 faze - czyli utrwalanie ( już się boję czy nie pójdzie waga w górę) - będę informować. Jak dotąd pozbyłam się 12 kg przez 95 dni został mi tydzień więc chcę się zmusić do większego rygoru i dojść do 60 kg. tyle by mogło zostać ostatecznie ostatnio przekonałam się że są rzeczy ważniejsze niż waga - wierzcie ,ale to jak wyglądam obecnie poprawia mi humor o 100% miło gdy inni też to widzą ale ważyć mniej już nie muszę , bo niestety nie tylko tyłek chudnie wiecie o czym myślę?
Ja zapiekam właśnie rybkę na obiad tilapię- super polecam.

Witam witam serdecznie piękna wagę uzyskałaś ja dziś na obiadek 2 ćwiartki z kurczaka ale były pyszne mniam mniam tylko boję się oby nie były za tłuste jutro jadę na studia do wawy także mnie nie będzie do poniedziałku (pewnie trochę po grzeszę) życzę wszystkim PANIOM udanego weekendu i miłego odchudzania dla mnie wszystkie jesteście piękne i szczupłe
Pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki za każdy kg mniej

Edytowane przez neon03
Czas edycji: 2009-05-22 o 15:15
neon03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 15:22   #2321
Agna
Zadomowienie

Rajskie mniam moje najserdeczniejsze gratulacje !!!!!!
Trzymam kciuki za utrwalanie
To za Twój sukces
Oh, kiedy ja zobaczę "6"-stkę z przodu.... Wciąż czekam Prawdopodieństwo jest chyba takie samo jak trafienie "6"-stki w totka

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez neon03 Pokaż wiadomość

Witam witam serdecznie piękna wagę uzyskałaś ja dziś na obiadek 2 ćwiartki z kurczaka ale były pyszne mniam mniam tylko boję się oby nie były za tłuste jutro jadę na studia do wawy także mnie nie będzie do poniedziałku (pewnie trochę po grzeszę) życzę wszystkim PANIOM udanego weekendu i miłego odchudzania dla mnie wszystkie jesteście piękne i szczupłe
Pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki za każdy kg mniej
Wzajemnie i dziękujemy Panu
I pamiętaj za każdy jeden lekki grzeszek a za ciężki
A teraz mając to na względzie możesz grzeszyć do woli

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Edytowane przez Agna
Czas edycji: 2009-05-22 o 15:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 15:29   #2322
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

neo wystarczy zdjac skore z kurczaka przed pieczeniem. Ja wiem ze to ajlepsza czesc, taka chrupiaca skorka ale ona i pod nia jest najwiecej ltuszczu.

ja za chwile spadam na lotnisko odebrac mame, a potem urlopix wiec odezwe sie pewnie za pare dni dopiero.

3majcie za mnei kciuki bo w poniedzialek biegne 10km. Oczywiscie nawet nie planuje znalezc sie w pierwszej setce ale mam nadzieje poprawic swoj czas

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 15:34   #2323
justyna2639
Zakorzenienie

Cześć Chciałam Was zapytać o rezultaty jakie osiągnęłyście na tej diecie, dziś właśnie się o niej dowiedziałam, poczytałam trochę i jestem ciekawa jak Wam idzie. Chciałabym zacząć dietę myślałam o SB, ale zastanawiam się nad tą. A i skąd bierzecie pomysły na obiady, macie jakieś strony z wypróbowanymi przepisami?
justyna2639 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 16:08   #2324
kkama134
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna2639 Pokaż wiadomość
Cześć Chciałam Was zapytać o rezultaty jakie osiągnęłyście na tej diecie, dziś właśnie się o niej dowiedziałam, poczytałam trochę i jestem ciekawa jak Wam idzie. Chciałabym zacząć dietę myślałam o SB, ale zastanawiam się nad tą. A i skąd bierzecie pomysły na obiady, macie jakieś strony z wypróbowanymi przepisami?
hej,większość osób ma książkę dr Dukana,jak chcesz to daj @ to CI wyślę ja czuję się dobrze nic mnie nie boli...tylko dopiero dzisiaj od wtorku byłam w toalecie "na dłużej" hehe
Poza tym długość diety zależy od tego ile chcesz kilogramów zrzucić ale wszystko jest w książce napisane Pozdrawiam
Stary 2009-05-22, 16:38   #2325
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
3majcie za mnei kciuki bo w poniedzialek biegne 10km. Oczywiscie nawet nie planuje znalezc sie w pierwszej setce ale mam nadzieje poprawic swoj czas
Będę trzymać kciuki Ja na Twoim miejscu podjadłabym węgli, to duzy wysiłek
Stary 2009-05-22, 17:43   #2326
PriVativ
Zadomowienie

hej dziewczyny. Dosc dligo bylam na SB... na mnie ona dziala i wg mnie jets rewelacyjna... tylko co schudne to mimo ze niegrzesze czuje sie czasem spuchnieta... juz niemam cierpliwosci... dzis mailam zalamanie i znowuz awalilam slodkim... Czytam sobie o roznych dietach i niewiem, moze pora z SB orzejsc na inną?.. pozostalo mi 5-6 kilo i cholernie mi zalezy by schudnac je w miare szybko, a raczej cm w udach... Nie wiem jak maja wygladac jadlospisy na tej diecie. Macie jakeis dla mnie wskazowki? prosila bym bardzo o pomoc, bo juz sie pogubilam we wszytskim, i niewiem juz nic

Edytowane przez PriVativ
Czas edycji: 2009-05-22 o 17:44
PriVativ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 18:08   #2327
Agna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny. Dosc dligo bylam na SB... na mnie ona dziala i wg mnie jets rewelacyjna... tylko co schudne to mimo ze niegrzesze czuje sie czasem spuchnieta... juz niemam cierpliwosci... dzis mailam zalamanie i znowuz awalilam slodkim... Czytam sobie o roznych dietach i niewiem, moze pora z SB orzejsc na inną?.. pozostalo mi 5-6 kilo i cholernie mi zalezy by schudnac je w miare szybko, a raczej cm w udach... Nie wiem jak maja wygladac jadlospisy na tej diecie. Macie jakeis dla mnie wskazowki? prosila bym bardzo o pomoc, bo juz sie pogubilam we wszytskim, i niewiem juz nic
Witaj
zasada jest prosta. Jesz ile chcesz kiedy chcesz...tylko muszą to być produkty białkowe o bardzo niskiej lub 0%-wej zawartości tłuszczu i węglowodanów czyli np. jajka, serki wiejskie, jogurty naturalne i kefiry 0%. Chude mięsa: pierś z kurczaka , udka, mięso indyka, ryby. W fazie naprzemiennej dochodzą niektóre warzywa. Faza uderzeniowa -jemy same prod. białkowe. Trwa ona 5-7 dni. Potem faza naprzemienna 5/5 lub 3/3 - Ty mogłabyś stosować cykl 3/3 bo masz mało do zrzucenia. 3 dni jedziesz na proteinach w połączeniu z warzywami, potem dla odmiany 3 dni samych protein i tak na okrągło do momentu uzyskania wymarzonej wagi.Potem przechodzisz do stabilizacji. Gdzieś w wątku dziewczyny umieszczały linka do ksiązki dr Dukana -najlepiej ją przeczytać - nie jest długa.
A tutaj link do wątku , gdzie zamieszczamy dozwolone menu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=12387815 &posted=1#post12387815

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
... Taka wściekła jestem

porque chiquita??
co się stało?

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Stary 2009-05-22, 18:17   #2328
justyna2639
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak samo I też chcę zacząć tą dietę, ale poczekam do poniedziałku, żeby poczytać o niej i dobrze się przygotowac, może zaczniesz ze mną ?
Stary 2009-05-22, 19:36   #2329
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agna Pokaż wiadomość
porque chiquita??
co się stało?

Bo jestem u TŻ-a głupio tak wybrzydzać z jedzeniem, więc chodzę głodna jak mops a wiadomo, jak Polak głodny to zły ... no i chyba od tych diet mnie ch...olera strzela

Córcia 21.04.2018 <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 20:02   #2330
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Bo jestem u TŻ-a głupio tak wybrzydzać z jedzeniem, więc chodzę głodna jak mops a wiadomo, jak Polak głodny to zły ... no i chyba od tych diet mnie ch...olera strzela
to przychodz ze swoim jedzonkiem, czy cos
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 20:05   #2331
dziuba85
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12423297]to przychodz ze swoim jedzonkiem, czy cos[/quote]

Tylko ja na cały weekend jestem u Niego, bo ze studiów. Mam parówki drobiowe... Najwyżej umrę z głodu

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-05-22, 20:48   #2332
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam tak samo I też chcę zacząć tą dietę, ale poczekam do poniedziałku, żeby poczytać o niej i dobrze się przygotowac, może zaczniesz ze mną ?
jestem całkiem za
Cytat:
Napisane przez Agna Pokaż wiadomość
Witaj
zasada jest prosta. Jesz ile chcesz kiedy chcesz...tylko muszą to być produkty białkowe o bardzo niskiej lub 0%-wej zawartości tłuszczu i węglowodanów czyli np. jajka, serki wiejskie, jogurty naturalne i kefiry 0%. Chude mięsa: pierś z kurczaka , udka, mięso indyka, ryby. W fazie naprzemiennej dochodzą niektóre warzywa. Faza uderzeniowa -jemy same prod. białkowe. Trwa ona 5-7 dni. Potem faza naprzemienna 5/5 lub 3/3 - Ty mogłabyś stosować cykl 3/3 bo masz mało do zrzucenia. 3 dni jedziesz na proteinach w połączeniu z warzywami, potem dla odmiany 3 dni samych protein i tak na okrągło do momentu uzyskania wymarzonej wagi.Potem przechodzisz do stabilizacji. Gdzieś w wątku dziewczyny umieszczały linka do ksiązki dr Dukana -najlepiej ją przeczytać - nie jest długa.
A tutaj link do wątku , gdzie zamieszczamy dozwolone menu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=12387815 &posted=1#post12387815

dziekuje poczytam i chyba czacen ją

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

czyli jak dziewczyny, najpeorw tydzien tej uderzeniowej czyli bialka tak? potem na przemian kilka dni samych bialek i potem kilka dni bialek z warzywmai, tak? o to chodzi? hmm... a te przepisy z tego watku to na jakiej fazie?
Stary 2009-05-22, 20:50   #2333
dziuba85
Zakorzenienie

Mam pytanko czy można mleko z otrębami na śniadanko? Bo ja tak lubię?
Albo musli? Bez owoców?

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-05-22, 21:09   #2334
justyna2639
Zakorzenienie

Cytat:
jestem całkiem za

dziekuje poczytam i chyba czacen ją

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

czyli jak dziewczyny, najpeorw tydzien tej uderzeniowej czyli bialka tak? potem na przemian kilka dni samych bialek i potem kilka dni bialek z warzywmai, tak? o to chodzi? hmm... a te przepisy z tego watku to na jakiej fazie?
no to jak? zaczynamy od poniedzialku?
Stary 2009-05-22, 21:24   #2335
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
no to jak? zaczynamy od poniedzialku?
zaczynamy

własnie a jak z dodatkami? jakie miejwiecej Wasze menu wygląda?? odrazu mowie niemam czaus na gotowanie
Stary 2009-05-22, 21:49   #2336
dziuba85
Zakorzenienie

dziewczyny zaopatrzcie się w książki.

ja np. jem parówki drobiowe smażone z jajkiem- bez tłuszczu, z dodatkiem szczypioru,
twaróg chudy, nawet sam mogę:P jogurt naturalny, mięso mielone w różnej postaci, oczywiście z indyka, cola light...

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-05-22, 22:06   #2337
PriVativ
Zadomowienie

a ja mam ta ksiazke na poczcie. Musze sobie przeczytac tulko do gory nogami jets

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 22:13   #2338
Spinka25
Raczkowanie

Hej dziewczynki (bo Rodzynek wyjechał )!
Dzięki za wsparcie w sprawie mojego powolnego chudnięcia Ja tam się nie poddaję, tylko zastanawiam się, dlaczego to tak wygląda Niby jestem przed @ ale ta dieta przecież właśnie rewelacyjnie ma działać na wodę w organizmie i pomagać w jej usuwaniu, a tu d...a Jestem w 1/3 książki Dukana, może niedługo rozwikłam zagadkę
A dzisiaj trochę zgrzeszyłam (więc pewnie jutro waga poleci w dół ) , bo byliśmy u znajomych na małej imprezce i zjadłam trochę sałatki z różnymi warzywami, ananasem, szynką i majonezem Ale za to żadnego chlebka, ciasta, alkoholu - nic, nawet mnie nie ciągnęło Piłam wodę gazowaną, bo akurat mieli, czyli ogólnie nie jest źle

neon - jedź i nie grzesz za dużo Miłego weekendu!
kkama - a może to waga w aptece była zepsuta, nie brałaś tego pod uwagę?
Rajskie mniam - gratulacje, że tyle schudłaś i trzymam kciuki za utrwalanie!
dziuba - no właśnie zawsze jest problem jak jeść gdzieś poza domem, ale może do TŻ-a kupuj sobie jakieś serki, jogurty, kefiry, a u niego jedz tylko mięso (jak dają ). Mi się wydaje, że otręby z mlekiem można (skoro otręby są dozwolone), ale musli już nie, bo to zboża i mają za dużo węgli.
wiolqn - miłego urlopu! I wielkie kciuki za "ćwierćmaraton"
PriVativ - już Ci Agna wszystko ładnie napisała co można jeść i jak to wygląda. Jeśli chodzi o czas na gotowanie, to ta dieta go dużo nie wymaga (przynajmniej w fazie uderzeniowej), ja np. upiekłam sobie filet z indyka z przyprawami i jadłam go potem na obiad przez kilka dni Poza tym jesz jajka i chudy nabiał i wędliny, a to też mało czasochłonne. Pewnie można coś pokombinować, ale w wersji podstawowej to nie wymaga dużo wysiłku. Jak chcesz, to Ci prześlę na pw mój jadłospis z ostatnich paru dni

Dobra, idę jeszcze zjeść ze dwa jajka na kolację, bo umieram z głodu

Edytowane przez Spinka25
Czas edycji: 2009-05-22 o 22:45
Spinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 22:20   #2339
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Spinka25 Pokaż wiadomość

PriVativ - już Ci Agna wszystko ładnie napisała co można jeść i jak to wygląda. Jeśli chodzi o czas na gotowanie, to ta dieta go dużo nie wymaga (przynajmniej w fazie uderzeniowej), ja np. upiekłam sobie filet z indyka z przyprawami i jadłam go potem na obiad przez kilka dni Poza tym jesz jajka i chudy nabiał i wędliny, a to też mało czasochłonne. Pewnie można coś pokombinować, ale w wersji podstawowej to nie wymaga dużo wysiłku. Jak chcesz, to Ci prześlę na pw mój jadłospis z ostatnich paru dni

Dobra, idę jeszcze zjeść ze dwa jajka na kolację, bo umieram z głodu
dziekuje prosila bym bardzo o tem jadlospis z tej I fazy tak?? a pwoiedzcie ile sie chudnie na I fazie?? cm leca?
Stary 2009-05-22, 22:22   #2340
dziuba85
Zakorzenienie

O kurna to nagrzeszyłam jadłam 2 dni musli taaakie pyszne
Tylko TZ-a Mama zawsze pyta się, co kupić do jedzenia, bo wie, że się odchudza a chce żebym jadła... dobrze, że jutro grill :P

Córcia 21.04.2018 <3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości