![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja po tej parapetowie jakiegos dola zlapalam... TZ oczywiscie siedzial ale po wyjsciu stwierdzil ze go ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o jaaa...7 lat (lubie siódemki ![]() mi tez nie zalezy na wychodzeniu tydzien w tydzien na imprezy.tylko nawet wlasnie wyjsc do znajomych skoro zapraszaja..pocieszam sie tym ze jak bedzie cieplej to moze cos sie bedzie dzialo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie jest znowu tak całkiem źle skoro zabiera oglądać takie romantyczne widoczki, mojemu by to do glowy pewnie nie przyszło ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SOY MARISOL ten link z wyczynami facetow ktory podalas jest bezbledny... Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-09 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam lenia teraz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: troche sie martwie o TZ bo od rana sie nie odzywa po smsie w ktorym napisal ze cholernie slisko i az d..pa samochodu zarzucilo..mial do przejechania ok 100 km do pracy i nie wiem czy dojechal:/ Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-09 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow gratuluję ![]() ![]() O 8. mama mnie obudziła, czy jedziemy do lumpków. A ja na to jak na lato ![]() ![]() ![]() edit: A mój TZ ma wielkie libido, nie to co ja. Wystarczy tylko, że trzyma mnie za tyłek albo obejmuje od tyłu, a ja zepnę ten tyłek, to on momentalnie by mnie mógł wziąć. Tak mój tyłek na niego działa;p edit2: Aaaa jeszcze mi się coś przypomniało :O TZ dorabia sobie do stałego zajęcia jako ochroniarz. I napatrzy się za każdym razem na te laski. Wczoraj wieczorem do mnie przyjechał i z tekstem kiedy jedziemy na zakupy? Bo mi chce kupić takie czarne rurki z błyszczącego materiału. Niby dziewczyny takie noszą i mi "też będzie w nich super". Koleś! gdzie ja i rurki :/// Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-02-09 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Claris znam to bardzo dobrze
![]() Podpatrzy cos u jakiejś laski, spodoba mu się i od razu mi mówi, że tez sobie musze takie coś kupić, bo będę w tym bardzo ładnie wyglądać. Ja wtedy robie tak, idziemy do sklepu przymierzam dana rzecz, wychodzę z przymierzalni i mu się w tym pokazuje z tragiczną miną, wtedy sam mówi, że jednak nie, już mu się to nie podoba, zawsze działa ![]() ![]() ![]() edit: ja też mogę zapomnieć o rurkach, ale ostatnio kupiłam sobie spodnie, które są leciutko rozszerzane na dole i jak je włożę do kozaków to wyglądam jak w rurkach ![]() ![]() ![]() nie no serio pasowało by się ubrać może ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-09 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co kupilas?pochwal sie szybko tutaj (najlepiej zdjecia ![]() co do edita2 wkurzyl Cie tym?bo ja bym sie troche wkurzyla... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Nie tyle wkurzył, co trochę mi przykro, że podobają mu się ciuchy innych lasek, a moje widać nie, chociaż też staram się jak mogę ubierać tak, żeby nie musiał gapić się na inne
![]() A najgorsze, że pójdziemy do sklepu i mierzę coś i mi się nie podoba jak wyglądam, a jemu owszem ![]() ![]() Dobra porobię Wam fotki. Ukradłam aparat bratu, mam nadzieję że nie wróci ze szkoły przez ten czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czekam z niecierpliwoscia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja mam zupełnie inne doświadczenia w kwestii "niemocy" faceta, na normalnych sytuacjach się nie znam ![]() Cytat:
![]() a co do rurek - taaa, czytałam gdzieś że super modne, i powiem szczerze ze MI SIĘ PODOBAJĄ ![]() ![]() http://amnezja.blox.pl/2008/03/TRENDY-NA-WIOSNE.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Aelitka, ale mu nie chodzi o lateksowe
![]() no to wklejam, od razu mowie, że kolory przeklamane, bo ja nie umiem tego aparatu obsługiwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
dobra powiedzmy, że doprowadziłam sie do normalnego stanu używalności i wyglądam juz jak człowiek, kawusia stoi przede mną, okulary na nosie są (co prawda za niedługo przez nie nic nie będę widzieć takie zapaćkane
![]() ![]() ![]() Mnie się rurki bardzo podobają, ale że z moimi zadnimi gabarytami mogę o nich zapomnieć to postarałam się znaleźć jakiś zamiennik ![]() ![]() Co do kwestii łóżkowych ja nie narzekam, bo jak już mu się chce i się zgramy to wynagradza mi wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Claris dawaj fotki ![]() ![]() edit: ta różowa bluzeczka jest boska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-09 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
ostatanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Wtajemniczenie
|
claris - podalam linka, to nie o takie chodzi? to sa lateksowe
![]() a ubrania super!!! ja bylam w piatek z mama, ale nie jestem w stanie nic wynalezc! moze nie potrafie szukac, a moze to lelawy ciucholand byl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
po zdjęciach widać, że łowy bardzo, bardzo, bardzo udane
![]() ![]() ![]() normalnie jak ja żałuje, że nie mogę sama iść na „polowanko”, bo kto mi później za nadbagaż zapłaci ![]() edit: masz bardzo ładne panele na podłodze ![]() edit2: zdjęcia z reguły przekłamują, więc zdjęciami się nie przejmuj, na żywo na pewno wyglądają zajefajnie a mnie i tak się podobają Aelitka no fakt w takich sklepach trzeba umieć szukać, ale i trzeba mieć farta ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-09 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczynki
![]() ![]() Aelitka nieee, jemu napewno nie chodziło o lateksowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Tak sobie myślę... Przepraszam, czy tu biją
![]() Chyba powinnam się podczepić ![]() ![]() Od maja ponownie zamieszkamy razem... Może go coś ruszy jeszcze w tym roku ![]() Pozdrawiam wszystkie wyczekujące ![]()
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witamy w naszym gronie zazdrośnic i w wątku bardzo terapeutycznym, o czym się już nie jedna przekonała ![]() Dla nas wiek nie ma znaczenia, więc śmiało się podpinaj i opowiedz nam swoją historię jak to już jest w naszej tradycji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Wtajemniczenie
|
claris super zakupy
![]() ![]() tez nie mam duzo szczescia ale czasem suuper kąski mi sie udaje wyhaczyc.nawet ostatnio pare rzeczy mniam ![]() Insane witamy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: Ja też się zakochałam w tej kiecce, zdjęcie niestety nie oddaje uroku, ma dużo falbanek i marszczeń. ![]() Idę się uczyć, bo nigdy się nie zabiorę. Pod wieczóe do Was zajrzę. Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-02-09 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Historia, historia... będzie krótko i zwięźle (i mówi to grafomanka ![]() Jesteśmy razem 1,5 roku, ja po przejściach, on po przejściach i tak jakoś wyszło... Jak między nami zaiskrzyło - pracował akurat w Irlandii pół roku... No i tak się złożyło, że wrócił już do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bywa ciężko, ale... ale damy radę no ![]() Uwiodła mnie bestyja kompletnie.. straciłam głowę i do tej pory jej nie odzyskałam ![]() ![]() Mimo 12 lat różnicy wieku dopasowaliśmy się chyba prawie idealnie ![]() choć nie widać tak tego po nas... Ja zdaje się wyglądam na starszą, on na młodszego - równowaga więc zachowana ![]() Od dłuuugiego już czasu daje mi o sobie znać instynkt macierzyński i powoli dostaję wścieklizny macicy ![]() ![]() ![]() Tylko niech już ten Maj nastanie! Uff, wyrzuciłam to z siebie ![]() -EDIT- A co do małża... może być małż, może być mąż... Dla mnie małż jest nieco zabawny ![]() ![]() Choć on czasami mówi do mnie Żono Moja albo Przyszła Żono Moja ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-09 o 13:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.