|
|
#2311 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Już kiedyś zwróciłam uwagę na recenzję madziarry
-trochę się boję że będzie zbyt mocna i agresywna -mam obecnie 6 maseczek... wypadałoby najpierw dwie wykończyć
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jeszcze żadna mi tak pięknie nie wygładziła i nie domknęła porów
Cytat:
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mogliby chociaż nie zmuszac do pisania pracy mgr
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Ale upał
Znów ledwo dojechałam do domu, wróciłam cała spocona i z twarzą mokrą od potu(uroki jazdy zatłoczonym busem) Fajnie, że po tej wstrętnej zimie jest wreszcie słonecznie i ciepło, ale ja dziś czuję się jakby był już lipiec; brakuje jeszcze żeby burza się zrobiła od tego skwaru. Mam na lewym policzku wielką bolącą gulę Z każdym dniem się powiększa i już nie wiem czym ją smarować żeby zniknęła Nie dam rady jej wycisnąć, ale z drugiej strony może to i dobrze, bo jak ją zacznę drapać to sobie zrobię wielką dziurę na pół policzka a jaka blizna potem zostanie. O! Przypomniałam sobie właśnie, że miałam gdzieś resztkę Effaclaru K, może jak go znajdę to spóbuję nim zaatakować tego syfa. Nie wiem co jeszcze miałam pisać...w pracy dzień był ciężki, miałam jakiś "dzień zawiasa", nie mogłam się zebrać żeby zrobić do końca moją robotę. Jeszcze jutro muszę jechać zawieźć indeks do dziekanatu a tak mi się nie chce Ale obiecałam sobie, że jak szybko wszystko załatwię to skoczę do Super-Pharmu i może też do TBS w Kaziu
|
#2316 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co nie? Chyba petycję im naskrobię ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2317 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc muszę poczekać, aż tata napompuje mi koła. Ale już się cieszę, że będzie można jeździć na rowerze i może nawet będę jeździć na zajęcia w poniedziałek - podróż będzie mi zabierała więcej czasu niż wykład, ale co tamA ból głowy nie wiem skąd... Boję się trochę, że to przez to, że wczoraj musiałam wyjść na dwór z mokrą głową, trochę zmarzłam, no nie wiem, mam nadzieję, że mi minie do jutra... No właśnie ja nie wiem, kiedy w końcu zamawiamy. Ja mogę zamówić, pewnie i tak przyjdzie po Świętach, to bym nawet mogła odebrać paczkę ![]() A Ty się lepiej czujesz już trochę? Biedna jesteś, dla mnie zawsze najgorsza jest choroba, kiedy jest ładna pogoda Cytat:
![]() A ominięcie zlotu oczywiście skutkuje klątwą Cytat:
To może jednak pojadę jutro do tbs, może znajdę chwilkę, bo strasznie mnie kusi kupić masło...Cytat:
![]() Bronzera użyłam.. Piękny jest Jeszcze raz dziękuję za kuszenie Jest dosyć jasny, jak go nakładam zwykłym pędzlem do pudru - tego mi trzeba, bo jednak filtry trochę pobielają. I w dodatku jest taki malutki, że może go nawet kiedyś zużyję Jest idealny![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ mam piękny dzień Wyszłam rano do metra, ale musiałam wrócić po legitymację, a w tym samym czasie przyszedł listonosz i dostałam minerałki I w dodatku jest miękki jak kaczuszka Mój stary pędzel z Sephory to drapak przy nim (zawsze uważałam, że to idealnie miękki pędzel )Wypróbowałam przed chwilą jeden podkład, widzę, że trafiłam z kolorem - wszystkie są wystarczająco jasne. Muszę teraz testowac, jak się będą spisywać dłużej ![]() I odebrałam buty z naprawy, kupiłam jeżynowy płyn do kąpieli YR... Ale nie miałam siły jechać do ZT. Poza tym tak się cieszyłam z minerałów, że nie w głowie mi było jeżdżenie po mieście Więc masła nie mam, ale może jutro... A najwyżej kupię za dwa tygodnie
|
|
#2318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wybywam zaraz na te urodziny, mam nadzieję, że dojadę bez problemu. Odezwę się jutro.
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Effaclar nie pomoże to spróbuję z tą aspiryną ![]() Cytat:
A z niedotykaniem będzie problem, bo ja ciągle łapskami gmeram po twarzy
|
|
#2320 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widzę, że Ci się poprawiło Udanej zabawy![]() Cytat:
Ale raz przy takich manewrach pękło mi naczynko i teraz boję się dotykać policzków
|
|
#2321 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() szczególnie przed okresem, kiedy mam takie drobne, malutkie krostki i nieraz przez to robiły mi się taki duże. Ehh
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam dzień, trochę pokupiłam
żel do higieny intymnej i krem matująco-korygujący z Tołpy, odebrałam zamówienie z Oriflame (żel do brwi dl ablondynek, deo spray Delight, mydełko i żelik pod prysznic z jeżówki-winogronka), dorwałam 3 nowe czekolady Milki , zjadłam lody z Em, a potem nie mogłam się doczłapac do domu bo byłam w obcasach i wracałam ostatni kawałek boso
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ciągle gmeram po twarzy, zwłaszcza jak idę do łazienki, bo tam mam halogenowe światła przy lusterku i widać każdą najmniejszą krostkę
![]() rzyrafko i jak te czekolady Milki? Dobre? Pytam tak z ciekawości, bo ja nie powinnam jeść tyle słodyczy, ledwo się dziś rano dopiełam w jeansach Dobrze, że jak teraz pracuję to codziennie rano mam do przejścia ok. kilometrowy odcinek z przystanku do biura, więc liczę na to, że trochę tego ruchu mi pomoże zrzucić moje sadło.
|
#2324 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry ale mam humooorr
![]() Po pierwsze tak zupełnie się niechwaląc schudłam 3kg i mam taka energie że ![]() Po drugie jak przyszłam ze szkoły na stole leżała paczucha z Vichy z miniatura kremu aquail ( ?) thermal, pełno próbek i mini żel do mycia buzi ![]() Teraz ide zrobić pazury Pomaluje chyba na czerwonoPogoda jest taka że chce mi sie żyć
|
|
|
|
#2325 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak tylko przetestujesz minerały to daj znać. I powiesz mi jak się sprawuje ten żel z YR Cytat:
Ale zakupy.
|
||||
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kuś!
![]() Boziu, czemu ja cały czas mam chcicę na słodycze, czipsy itp? Chyba muszę znów pić Pu-erh, bo po niej mnie odrzucało od tego typu jedzenia Choć trochę się obawiam czy z kolei znów mi jelita nie zaczną wariować od tych herbatek na odchudzanie.Ech, chce być bogata i odessać sobie tłuszcz z brzucha
|
#2328 |
|
Konto usunięte
|
Niestety to możliwe Iso
Jak to dobrze jest być chudym z natury |
|
|
|
#2329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyna dla mnie nadzieja w tym, że teraz nadchodzi czas, gdy będą świeże warzywa i owoce, więc będę je jeść zamiast tych wszystkich śmieci
No i w pracy w sumie też dużo nie jem - 1 kanapkę, jakiś jogurt i czasem coś na słodko(ciastko, batonika itp.), ale niestety po powrocie do domu cały wieczór się opycham czym popadnie Muszę z tym walczyć.
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A masz porównanie do tej AlpenGold? Odsysanie tłuszczu to zbrodnia na własnym zdrowiu, komórki tłuszczowe mają też inne funkcje, m. in hormonotwórcze. Ostatnio szukałam tego wykładu ale gdzieś mi wcięło notatki i nawet nie pamiętam z jakiego to przedmiotu było :/
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam
![]() alez sie u mnie dzieje ostatnio wiosna dziala pobudzajaco, chyba sie jakiegos ADHD nabawilam
|
#2333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Ja też nie lubię AG. Oglądam 'plotkarę', nawet fajna, chociaż śmieszne są te ich problemy
|
|
#2335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też ostatnio tak sadze zawsze jadłam niezdrowe "smieciowe" rzeczy teraz zajadam sie sałatkami do tego grilowany cycek kurczaka i jestem najedzona Odstawiłam też gazowane napoje itd. musialam bo to bardzo ważne do mojego zdrowia przez cukrzyce o która nie dbałam a teraz to sie zmieniło i mam dużooo energi no i schudłam jeszcze ![]() Ooo plotkara dobrze że to powiedziałaś miałam ściągnąć juz dawno bo duzo osob się tym zachwyca teraz mam 8 dni wolnego wiec bede miala czas obejrzec i ściągnąć |
|
|
|
|
#2336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się w nim tak zakochałam, że aż rozważam pozbycie się bambusa ![]() Cytat:
Ja właśnie dumam i dumam czy by sobie kolejnych nie zamówić A co do BU to dziękuję za pamięć, ale ja póki co niczego nie potrzebuję i wolę chyba nawet nie wchodzić na ich stronę, żeby się nie okazało, że jednak coś jest mi koniecznie niezbędne A ja właśnie wróciłam z fitnessu Bałam się, że po 3 miesięcznej przerwie zakończę swój trening po 15 minutach Ale nie była tak źle, wytrzymałam ponad godzinę I mimo że jestem zmęczona to czuję się rewelacyjnie
|
|
#2337 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No już dobra Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Nadrabiam zeżarte cytaty. Znów mi to zrobiono Cytat:
Cytat:
Posłuchałabym sobie, tak daaaawno nie słyszałam, ale u mnie nikt nigdy nie grywa. Najbliżej to chyba w Sandomierzu można trafić na jam session bębniarzy na rynku.Cytat:
************** Dziewczyny jaki rozcieńczalnik do lakierów polecacie? Zauważyłam, że jeden OPI zaczął mi leciutko gęstnieć i chciałabym go rozrzedzić, tylko nie wiem czym. Inglot? Cree? Doradźcie coś, proszę. |
||||||||
|
|
|
#2338 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie kusi strasznie ten pędzle flat top czy jakoś tak, tylko kurcze tyle mam już tych pędzli, czy naprawdę potrzebny mi kolejny![]() Ja też ![]() Cytat:
Kurcze, niech sobie te komórki tłuszczowe wytwarzają hormony, ale czy muszą się tak intensywnie namnażać![]() Cytat:
już ci kiedyś chyba to mówiłam, ale masz taki dar przekonywania, że potrafiłabyś sprzedać ludziom piasek na pustyniCytat:
|
|
#2339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak to mawiam - Nie masz czasu ? Znajdź sobie dodatkowe zajęcie
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Znów dziś się zapowiada piękny dzień Melduję, że Effaclar K pomógł na moją gulę A co do odchudzania, to chyba nie taki głupi pomysł z sałatkami itp., ale ja jakoś tak sałatek solo nie lubię(tzn. zjem, ale nie żeby to było coś za czym bardzo przepadam) No, ale może się przełamię. Lubię np. grecką czy taką z kawałkami kurczaka w panierce...myślę, że mogłabym sobie do pracy takie coś zabierać ![]() Zbieram się, miłego dnia dziewczyny
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

No ale prawie na pewno w 2. połowie kwietnia wysyłają mnie do Sopotu lub na Mazury na kilka dni to połączę przyjemne z pożytecznym hihihihihi
Dopiero jak wyjechałam dziś za miasto, to w pełni poczułam wiosnę
I tak myślałam, czy by go na wiosnę nie kupić, bo kiedyś już miałam i uwielbiałam 

Znów ledwo dojechałam do domu, wróciłam cała spocona i z twarzą mokrą od potu(uroki jazdy zatłoczonym busem)
Z każdym dniem się powiększa i już nie wiem czym ją smarować żeby zniknęła
Nie dam rady jej wycisnąć, ale z drugiej strony może to i dobrze, bo jak ją zacznę drapać to sobie zrobię wielką dziurę na pół policzka a jaka blizna potem zostanie.

więc muszę poczekać, aż tata napompuje mi koła. Ale już się cieszę, że będzie można jeździć na rowerze i może nawet będę jeździć na zajęcia w poniedziałek - podróż będzie mi zabierała więcej czasu niż wykład, ale co tam

, zjadłam lody z Em, a potem nie mogłam się doczłapac do domu bo byłam w obcasach i wracałam ostatni kawałek boso
Pytam tak z ciekawości, bo ja nie powinnam jeść tyle słodyczy, ledwo się dziś rano dopiełam w jeansach 

Ostatnio byłam przed 16 i czekałam prawie 3 godziny