Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 15:19   #2311
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI

ja dopoki nei poszłam na geodezję to myślałam "kto to wogóle chce studiować"
a teraz jest coraz więcej chętnych co widać po progach które w zeszłym roku bardzo podskoczyły, a teraz jeszcze więcej jest zainteresowanych
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 15:40   #2312
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
bo środowisko geodetów wie i mówi o tym głośno, że nie ma aż takiego zapotrzebowania na tych specjalistów i wiadomo że ta geodezja nie dorówna tej w Warszawie czy Krakowie i będzie po prostu produkować masowo magistrów. Takie zdanie ma między innymi pan profesor Dzierżęga który na stałe mieszka w Szwajcarii i pracuje w pionie BADAWCZYM firmy LEICA (kto ma do czynienia w geodezją ten wie co to za firma) i jest cenionym specjalistą w Europie. Poza tym ostatnio się zrobił jakiś dziwny bum na geodezję czego wcześniej nei było więc nagle wszędzie zaczęli je otwierać, mówię tutaj głównie o uczelniach prywatnych bo na tych państwowych co jest obecnie ten kierunek jest od dawna i nagle taka dobra Gdańska uczelnia robi to samo co byle która uczelnia prywatna
Rzeczywiscie moze zrobil sie maly bum na geodezje, ale to tak jak na inne kierunki przeciez.
Ale to ze ktos skonczy geodezje na PG nie znaczy ze nie znajdzie pozniej zatrudnienia bo pracodawca wybierze osobe z poli krakowskiej czy warszawskiej
Czy to ze ktos skonczyl prawo czy budownictwo na uczelni warszawskiej od razu postawi go wyzej niz osoba ktora skonczyla ten sam kierunek na innej uczelni, takze bardzo dobrej? To nie zalezy jedynie od uczelni, a tez od samej osoby, od wielu jej cech osobowych, doswiadczenia
Poza tym nie wiadomo jaka bedzie kadra nauczająca wiec ciezko stwierdzic teraz czy bedzie na niskim poziomi czy jednak na wysokim.
I jeszcze chcialam napisac ze skoro PG wprowadzila ten kierunek to znaczy ze pewnie na obszarze Pomorza brakuje specjalistow z tej dziedziny. Nie kazdy musi i chce pracowac w wielkiej krajowej firmie a wystarczy mu jedynie lokalna, ktorych tez jest troche

No a jest bum bo pewnie maturzysci nakrecani przez wszystko i wszystkich teraz bardziej sie rzucą na studia techniczne niz np na psychologie, ekonomie itp

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 15:48   #2313
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Rzeczywiscie moze zrobil sie maly bum na geodezje, ale to tak jak na inne kierunki przeciez. a pamiętacie bum na zarządzanie i marketing chyba każdy kierunek ma taki okres że ludzie idą na niego masowo
Ale to ze ktos skonczy geodezje na PG nie znaczy ze nie znajdzie pozniej zatrudnienia bo pracodawca wybierze osobe z poli krakowskiej czy warszawskiej
Czy to ze ktos skonczyl prawo czy budownictwo na uczelni warszawskiej od razu postawi go wyzej niz osoba ktora skonczyla ten sam kierunek na innej uczelni, takze bardzo dobrej? To nie zalezy jedynie od uczelni, a tez od samej osoby, od wielu jej cech osobowych, doswiadczenia ale nie ukrywajmy że w Polsce nadal są jakieś takie stereotypy bo wiele razy spotkałam się z ogłoszeniami, że poszukują geodetów ale tylko z Politechniki Warszawskiej lub z AGH i to było normalnie w ogłoszeniu napisane. przyznaję, że się zdziwiłam no ale taki jest fakt
Poza tym nie wiadomo jaka bedzie kadra nauczająca wiec ciezko stwierdzic teraz czy bedzie na niskim poziomi czy jednak na wysokim.
I jeszcze chcialam napisac ze skoro PG wprowadzila ten kierunek to znaczy ze pewnie na obszarze Pomorza brakuje specjalistow z tej dziedziny. Nie kazdy musi i chce pracowac w wielkiej krajowej firmie a wystarczy mu jedynie lokalna, ktorych tez jest troche to racja bo geodezję państwowo można studiować w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu i Olsztynie więc północ Polski jest uboższa w tych specjalistów

No a jest bum bo pewnie maturzysci nakrecani przez wszystko i wszystkich teraz bardziej sie rzucą na studia techniczne niz np na psychologie, ekonomie itp

taaa i hasło "kobiety na politechniki"
Stary 2009-05-12, 15:49   #2314
lele
Zakorzenienie

czuje sie staro. dzisiaj ustapione mi miejsca w tramwaju. ale nie skorzystalam, wybaczam, bo bylo to dziecko w latach wczesnej podstawowki.. jestem stara..
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 15:55   #2315
zetka89
Zakorzenienie

Lele

przeglądałaś arkusze z historii
jak wrażenia?;P

ja się nie czuję staro i aktualnie (pewnie do końca tygodnia ;D) chcę wyjechać za zachodnią granicę

byłam na angielskim i muszę jutro pisać zaległe koło z czwartku
a już prawie byłam przy drzwiach, już prawie udało mi się uciec ale mnie złapała
i na moją odpowiedź, że chciałam się w czwartek umówić bo wtedy poprawy będą się uzgadniać termin (jak mieliśmy z facetem to 2,3,4 osoby nie zdawały koła, a z nią 70% ludzi nie zdaje...;P) zgasiła mnie, że ja może też będę potrzebować terminu na poprawę i wtedy będę z nimi pisać drugi raz jak nie zaliczę

także nie wiem czy w ogóle jest sens zabierać się za jakąś naukę na jutro bo to człowiek nigdy nie wie co ona da na kole

zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:06   #2316
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Hula oj tak pamietam ten bum na marketing i zarządzanie
Dlatego przygotuj sie ze na geodezje tez sie zwiekszy ilosc chetnych, na szczescie Ty juz masz za soba walke o miejsce

Byla juz geografia? bo nawet nie wiem kiedy jest :P ale jak byla to wieczorem przejrzę sobie arkusze :P

Teraz ucze sie na ostatni juz jutrzzejszy egzamin, ale mam czas tylko do 18 bo potem ide na tenisa z TŻtem do nas na boisko

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:07   #2317
Nija_
Zakorzenienie

lele

zetka Ja przeglądałam i jestem przerażona stanem swojej wiedzy Coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele. Było pytanie ze starożytności np. o Dariusza. Coś mi się kojarzy, że był taki ktoś, ale z którym państwem go powiązać nie pamiętam. Tak samo jakieś wydarzenie z USA z 1861r. No nie pamiętam Znaczy już sprawdziłam, ale siedziałam z 5 minut i kombinowałam i starałam się sobie przypomnieć, aż się wkurzyłam i wklepałam w google I tak z większością pytań. Starzeję się i komórki w mózgu już nie działają tak jak powinny
Stary 2009-05-12, 16:17   #2318

Biedna lele!

Zetko, jeszcze cię trzyma DE-fascynacja?

Ja sobie sprawdzę maturę z historii, jestem ciekawa, jak z moją wiedzą. Na pewno bardzo dużo rzeczy wyleciało mi z głowy przez rok. Ale nie teraz, zaraz muszę przejrzeć czasy z angielskiego.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:30   #2319
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość

Zetko, jeszcze cię trzyma DE-fascynacja?
no dzisiaj dopiero wtorek, więc daję sobie tak z góra tydzień jeszcze

Pretty gegra była w piątek
powodzenia i zazdroszczę ostatniego egzaminu, u mnie już wczoraj zaczął się szał przed- i sesyjny.
Jutro mam wyniki z wczorajszego zaliczenia ćwiczeń z finansów.

Stary 2009-05-12, 16:41   #2320
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

ja miałam dzisiaj pierwsze zaliczneie, poszło mi chyba dobrze, tylko jedną rzecz pomyliłam ale to na własną głupotę;/
Stary 2009-05-12, 17:03   #2321
Mariolcia =P
Zakorzenienie

hej dziewczynki
nie wiecie jak smakuja takie torty na zimno z supermarketu? bo nie mam warunku zeby w niespodziance tz-towi upiec, w cukierni drogo strasznie.
chyba, ze macie super prosty przepis?;D

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 17:27   #2322

Ach, nie, ja nie pomogę, torty to wyższa szkoła jazdy. Jedyne ciasto leżące w granicach moich możliwości to ciasto czekoladowe. Nic więcje

Posprzątałam i myślę, że będzie mi się przyjemnie uczyć

Co ja gadam, jakie "przyjemnie". W każdym razie będzie przyjemniej.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 17:47   #2323
lele
Zakorzenienie

dziewczyny, was tez kiedys czeka takie traumatyczne przezycie

Zetko nie, jeszcze nie przegladalam, glowa mnie dzis boli i jestem taka... hmm, nijaka.
ale przejze, albo i nie

Zetko, znajac Ciebie i Twoje szczescie cos napiszesz
Stary 2009-05-12, 18:46   #2324
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
dziewczyny, was tez kiedys czeka takie traumatyczne przezycie

Zetko nie, jeszcze nie przegladalam, glowa mnie dzis boli i jestem taka... hmm, nijaka.
ale przejze, albo i nie

Zetko, znajac Ciebie i Twoje szczescie cos napiszesz
no właśnie mam pewne obawy, że moje szczęście poszło sobie do kogoś innego...
tak jak wczoraj, kiedy w 4 zadaniach zaznaczyłam sobie odpowiedzi (nie wiedziałam o co tam chodzi) a potem zmieniłam wszystkie a okazało się, że wszystkie cztery pierwsze były dobre
to się nazywa brak szczęścia w strzelaniu;P

a jutro dobrze nie będzie raczej, jak ostatnio uczyłam się na koło z angielskiego 4dni to dostałam 4

Stary 2009-05-12, 19:34   #2325
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Zetka, ciezki macie ten angielski
moze to i dobrze ;x
a jak jestescie podzieleni na grupy duzo z Was pisalo rozsz mature
i inni tez maja takie babiszony?
i jaki masz drugi jezyk, o?

u nas grupy to sa przedzialy 2-3 pkt wynikow z R ang, wiec zazwyczaj to jest podobny poziom, choc ja np caly czas czuje ze zawalilam ten ang, i gdybym miala blizej do swojego macierzystego LO to pewnie poprawilabym od razu bez wachania [przynajmniej probowala]

a ja mam taka lajtowa babke, ze chyba sie nie dalo "gorzej' trafic.
rozwijam sie pomalu, ale jakies nowe bussiness slowka czasem mi wpadaja ;p
zreszta z doswiadczenia wiem ze najlpiej pamietam to czego nauczylam sie z filmow, piosenek i ksiazek po angielsku;p

odzyskalam moja ksiazke do integracji, chcialam dzisiaj zaczac robic notatki ale to jest takie grube, ze
nie wiem od ktorej strony sie za to zabrac..
a jeszcze mam caly material z mikro do powtorzenia bo mamy w pn krotka kartkoweczke rozgrzeweczke z calego roku i bedzie pytal
ja wiem ze ja tu tak marudze, a Wy macie dokladnie taki sam "zapieprz", no ale kazdy czasem musi pomarudzic

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:00   #2326
lele
Zakorzenienie

Zetko ja zawsze ma tak ze jak cos poprawiam to zmieniam z dobrej odpowiedzi na zla, wiec od jakiegos czasu nie sprawdzam pracy..
obejrzalam mature rozszerzona i krew mnie zalala, dlaczego ten arkusz nie byl w ubieglym roku?
Stary 2009-05-12, 20:11   #2327
ViLLeMkA
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/item632322515_...zem_tanio.html
zakupilam na sesyjne pocieszenie
naiwnie wierze ze pomoze mi sie to uczyc albo chociaz czytac madre rzeczy, bo ja bardzo lubie robic 2 rzeczy naraz XD
wiec bede sobie cwiczyc miesnie brzucha i madrzec i zarazem
[taaaa ]

Stary 2009-05-12, 20:39   #2328
kalioppe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamia Pokaż wiadomość
Kali mam do Ceibie pytanie na temat Twojego kierunku

tak skacze z kierunku na kierunek ale mam taki metlik w glowie ze Omg..

słuchaj dużo masz tam matmy? i trudna jest ?
a jak rysowanie map?
i jakie są innne trodne zajęcia?
i tak ogolnie to podoba Ci się ten kierunek;>

noo to prosze o odpowiedz ;D
spóźniłam się, ale odpowiadam

po kolei:

matma nie jest trudna, ale mamy o wiele za mało czasu w stosunku do materiału, który trzeba przerobić, więc dużo trzeba robić samemu. a jeśli Ci się nie chce, to może być cięzko. no chyba, że jesteś wyjątkowo utalentowana w tym kierunku
no i dodam jeszcze, że 10 osób z mojej grupy ma zboja z matmy...

rysowanie map to bardzo sympatyczny przedmiot, jeden z moich ulubionych. chociaż w pewnym stopniu na pewno wiąże się to z osoba, która prowadzi zajęcia poza tym jest dużo pracy w domu, więc jeśli nie lubisz rysować, będziesz się męczyć.

trudne zajęcia
Cytat:
inne trudne zajęcia... fizyka, etp
dokładnie tak
(na marginesie dodam, że z obu tych przedmiotów mam koła zaliczeniowe w ciągu najbliższych dwóch tygodni )

no i ogólnie : kierunek mi się podoba, mamy dużo zajęć praktycznych, często zajęcia w terenie. chociaż są tez przedmioty typowo pamięciowe. zazwyczaj jestem zadowolona ze sowjego kierunku. (chociaż, jak np.pomyślę sobie o tym kole z fizyki, to mówię do siebie: dziewczyno w co ty się wpakowałaś ) na pewno nie jest to kierunek dla leniwych, nie da się go przebimbać. jest dużo projektów i sprawozdań do zrobienia w domu, w tygodniu mam bardzo mało czasu wolnego, a mimo tego jestem zadowolona, więc to chyba o czymś świadczy

Cytat:
tylko powiedzcie mi o co w tym chodzi? jesli nie zdawałam matmy fizyki geografii ani infy to moze uzyskac tylko 20 pkt?? paranoja..
[/indent]
nie widzę w tym nic dziwnego, bo jeśli nie zdawałaś matury z żadnego z tych przedmiotów to zwyczajnie sobie nie poradzisz na tym kierunku.

no to się rozpisałam
życzę miłego wieczoru i idę pisać sprawozdanie na ochrone środowiska

Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby./
O.Wilde

UWAGA jeżdżę
kalioppe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:52   #2329
tamia
Zadomowienie

no to szkoda..
czyli że nie moge isc na politechnike na zaden kiernuek bo nie zdawalam scislych przedmiotów..

liipa

ale kurcze znam ludzi co nie zdawali i poszli i fakt mieli zapieprz ale sobie poradzili jakos.. wiec nie wiem.. skoro jest to nowy kierunek to pewnie bedzie milion ludzi co zdawali chocby po 30 % na podstawie mnie przebiją..

szkoda w sumie ze nie poszlam na gegre w tym roku, bym se napisala na 50 % i bym miala zalatwione ;p
no ale juz trudno..

wygralam wejsciowke do kina na juwenaliach
w ogole super są te wydarzenia heh konkursy itp.
i jeszcze brreloczek dostalam
a ja powalam was na pysk.. !
tamia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 21:07   #2330
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Pokaż wiadomość
Zetka, ciezki macie ten angielski
moze to i dobrze ;x
a jak jestescie podzieleni na grupy duzo z Was pisalo rozsz mature
i inni tez maja takie babiszony?
i jaki masz drugi jezyk, o?
no dosyć ciężki, ale to na pewno dobrze, chociaż w taki dzień przed kołem nie jestem z tego zadowolona ;P
inni mają innych lektorów.
jak mieliśmy 1szy semestr z facetem to było spoko
a teraz jest masakra z nią.
drugi język dochodzi mi na 3semestrze. teraz nie wyobrażam sobie mieć jeszcze kolejne 4h drugiego języka w tygodniu. na razie 4h angielskiego mi wystarczają ;P
a podział był ze względu na maturę, naukę własną i testy.

Cytat:
Zetko ja zawsze ma tak ze jak cos poprawiam to zmieniam z dobrej odpowiedzi na zla, wiec od jakiegos czasu nie sprawdzam pracy..
obejrzalam mature rozszerzona i krew mnie zalala, dlaczego ten arkusz nie byl w ubieglym roku?
no właśnie też nigdy nie zmieniam a teraz coś mi odbiło i nic z tego nie wyszło

Stary 2009-05-12, 21:23   #2331
lele
Zakorzenienie

Vill link mi nie dziala

ktore wybrac? sukienka taka hmm, dluga z czarnymi wstawkami- tzn atlasow etasiemki do zawiazania ramiaczek0 wiaze sie na kokardki, pod biustem tez taka wstawka, ale obsyzta czarnymi cekinami, wiec pieknie sie mieni. cala sukienka jest dluga, bardzo- do ziemi sadze, ze bedzie nawet w butach. klor to taka brzoskwinka, ale tez nie do konca.
pomozcie
a moze znacie inne meijsca w internecie gdzie mozna kupic buty?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gt66copy.jpg (51,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beztytuuytv.jpg (10,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 215-6_black_3.jpg (38,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 215-6_black_2.jpg (30,5 KB, 16 załadowań)
Stary 2009-05-12, 21:26   #2332
lele
Zakorzenienie

w tych kolor srednio

no i widze, ze jednych nie zapisalam.
zalezy mi na satynie. miala ktoras z was takie buty? jak sie spraowowaly? ( w sensie, ze satynowe)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_9741m.jpg (50,3 KB, 18 załadowań)
Stary 2009-05-12, 21:38   #2333
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Ja mam satynowe, ale nie sandałki tylko peep toe ( takie z Deichmanna, na platformie, z przodu takie przewiązywane).
byłam w nich kilka razy na uczelni i nic złego sie z nimi nie stało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 21:46   #2334
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
a ja też mogę odpowiedzieć skoro jestem na tym samym kierunku co Kalioppe ??

chcesz iść na tą nową geodezję co będzie otwarta w Gdańsku od tego roku? nie radzę, już się z niej wszyscy śmieją, a jeszcze jej nei otworzyli

ja mam matmę przez 3 semestry, łatwo nie jest a przecież w liceum miałam ją na dobrym poziomie i maturę z matmy też zdałam nieźle bo na 86%. gorzej będzie jak się zacznie rachunek wyrównawczy
rysowania map nie mam jeszcze bo kartografia zaczyna się chyba od 2 roku
inne trudne zajęcia... fizyka, etp

a kierunek ogólnie całkiem niezły, dużo rzeczy praktycznych, dużo projektów i tematów do robienia, dużo zajęć komputerowych

mi niestety też;/ zostajesz w krakowie na wakacje?
Chcialabym zostac, ale na razie nie mam gdzie mieszkac

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:05   #2335
ViLLeMkA
Zakorzenienie

lele, tez nie moglabym sie zdecydowac ;p

a link to link do hula hop takiego sportowego ciezszego [1,5kg]
z jakimis wypustkami masujacymi, a mama placz ze znowu bede miec cale kosci biodrowe posiniaczone

Edytowane przez ViLLeMkA
Czas edycji: 2009-05-12 o 22:09
Stary 2009-05-12, 23:15   #2336
DsC
Zakorzenienie

lele, pierwsze...

albo drugie... ale to zależy jaki wolisz obcas..

trzecie mi się nie podobaja!

Edytowane przez DsC
Czas edycji: 2009-05-12 o 23:16
DsC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:36   #2337
lele
Zakorzenienie

no ja wlasnie zachorowalam na te kokardki i z jedenj strony bardziej wieczorowe sa te pierwsze, ale z drugiej te drugie mogflabym jeszcze ubrac gdzies, no ale czy ten obsac nie ebdzie widoczny np. w tancu?

Vill ja do hula hop mialam slomiany zapal,jeden dzien 3 minuty i starczy na lata hahahaha

Tes glownie to mi o wygode chodzi, bo u mnie niezaleznie jakie buty ubiore czy za 50 zl czy 450 to i tak zostawiaja po sobie slady na moich stopach a o staynie mysle, ze ona bedzie miecutka?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 09:48   #2338
ViLLeMkA
Zakorzenienie

lele, ja krecic lubie
godzinami

kurde, i znowu mam problem, 2 nieprzespane noce i wlasnie sie obudzilam ;]
a ze w noc pn/wr zwykle nie spie, to w srode mam problemy z obudzieniem.. wiec mam juz 3 nieobecnosci na integracji.. a wlasciwie 4 bo ost sie spoznilam i dzisiaj mialam mu przypomniec zeby ja skreslil
i co teraz?;|
chyba tylko zwolnienie... lewe ;]

Stary 2009-05-13, 10:30   #2339
marta6704
Zakorzenienie

Lele: Obie pary butów które pokazałaś są śliczne

Ja mam satynowe peep-toe i są super wygodne ( bardzo wysoki obcas) i trwałe ( przetrwały studniówkę, wesela i kilka wyjść ot tak na dysko).

Mam dzisiaj tyle energii i zapału do pracy jak nigdy.
Byłam na języku, zrobiłam zakupy i śniadanie, wymyłam całą łazienke i wrzucilam pranie.
A zaraz biorę się za nauke.

Wczoraj kupiłam sobie bilety na koncert w stoczni na 4 czerwca tylko 10 zl
a bardzo fajne zespoły.
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:30   #2340
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zamawiala ktora z Was paletki z Inglota? Tak sie zastanawiam, czy sobie nie kupic..
Ja mam jedną PRO-5, ale z tych, których jeszcze nie można było samemu układać. I czaję się na złożenie PRO-3.

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Praca, praca... Pilnie potrzebna mi praca na wakacje. Em, masz jakis pomysł?
W wakacje na pewno sporo miejsc pracy jest w ogródkach na rynku, mało płacą, ale podobno wyciąga się niezłą kasę na napiwkach. Trzeba przejść i popytać, im wcześniej tym lepiej, bo potem wszystko będzie już pozajmowane.

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Ej, ja nie chcę zamknąć oczu i nagle zobaczyć, że mam już 30 lat. Ja jeszcze nic nie zrobiłam, niczego nie spróbowałam i nic nie widziałam! Wolniej, trochę wolniej!
Nachodzą mnie ostatnio takie same myśli..

Cytat:
chyba lepiej pójść za głosem serca, jeśli się to nawet okaże niewypałem, to bede miec satysfakcje że sama to przeżyłam
Zgadzam się z tym w pełni.

Cytat:
ktore wybrac?
Zdecydowanie pierwsze!

Ja jestem po szalonym tygodniu juwenaliowym, ah eh oh.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości