|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
ja dopoki nei poszłam na geodezję to myślałam "kto to wogóle chce studiować"
![]() a teraz jest coraz więcej chętnych co widać po progach które w zeszłym roku bardzo podskoczyły, a teraz jeszcze więcej jest zainteresowanych |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to ze ktos skonczy geodezje na PG nie znaczy ze nie znajdzie pozniej zatrudnienia bo pracodawca wybierze osobe z poli krakowskiej czy warszawskiej ![]() Czy to ze ktos skonczyl prawo czy budownictwo na uczelni warszawskiej od razu postawi go wyzej niz osoba ktora skonczyla ten sam kierunek na innej uczelni, takze bardzo dobrej? To nie zalezy jedynie od uczelni, a tez od samej osoby, od wielu jej cech osobowych, doswiadczenia ![]() Poza tym nie wiadomo jaka bedzie kadra nauczająca wiec ciezko stwierdzic teraz czy bedzie na niskim poziomi czy jednak na wysokim. I jeszcze chcialam napisac ze skoro PG wprowadzila ten kierunek to znaczy ze pewnie na obszarze Pomorza brakuje specjalistow z tej dziedziny. Nie kazdy musi i chce pracowac w wielkiej krajowej firmie a wystarczy mu jedynie lokalna, ktorych tez jest troche ![]() No a jest bum bo pewnie maturzysci nakrecani przez wszystko i wszystkich teraz bardziej sie rzucą na studia techniczne niz np na psychologie, ekonomie itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa i hasło "kobiety na politechniki" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
czuje sie staro. dzisiaj ustapione mi miejsca w tramwaju. ale nie skorzystalam, wybaczam, bo bylo to dziecko w latach wczesnej podstawowki.. jestem stara..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
Lele
![]() przeglądałaś arkusze z historii ![]() jak wrażenia?;P ja się nie czuję staro i aktualnie (pewnie do końca tygodnia ;D) chcę wyjechać za zachodnią granicę ![]() ![]() byłam na angielskim i muszę jutro pisać zaległe koło z czwartku ![]() a już prawie byłam przy drzwiach, już prawie udało mi się uciec ale mnie złapała ![]() i na moją odpowiedź, że chciałam się w czwartek umówić bo wtedy poprawy będą się uzgadniać termin (jak mieliśmy z facetem to 2,3,4 osoby nie zdawały koła, a z nią 70% ludzi nie zdaje...;P) zgasiła mnie, że ja może też będę potrzebować terminu na poprawę i wtedy będę z nimi pisać drugi raz jak nie zaliczę ![]() także nie wiem czy w ogóle jest sens zabierać się za jakąś naukę na jutro bo to człowiek nigdy nie wie co ona da na kole ![]()
#2316 |
Zakorzenienie
|
Hula oj tak pamietam ten bum na marketing i zarządzanie
![]() Dlatego przygotuj sie ze na geodezje tez sie zwiekszy ilosc chetnych, na szczescie Ty juz masz za soba walke o miejsce ![]() Byla juz geografia? ![]() Teraz ucze sie na ostatni juz jutrzzejszy egzamin, ale mam czas tylko do 18 bo potem ide na tenisa z TŻtem do nas na boisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
lele
![]() zetka Ja przeglądałam i jestem przerażona stanem swojej wiedzy ![]() ![]() ![]() ![]()
#2318 |
Zakorzenienie
|
Biedna lele!
![]() ![]() Zetko, jeszcze cię trzyma DE-fascynacja? ![]() Ja sobie sprawdzę maturę z historii, jestem ciekawa, jak z moją wiedzą. Na pewno bardzo dużo rzeczy wyleciało mi z głowy przez rok. Ale nie teraz, zaraz muszę przejrzeć czasy z angielskiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
no dzisiaj dopiero wtorek, więc daję sobie tak z góra tydzień jeszcze
![]() ![]() Pretty gegra była w piątek ![]() powodzenia i zazdroszczę ostatniego egzaminu, u mnie już wczoraj zaczął się szał przed- i sesyjny. Jutro mam wyniki z wczorajszego zaliczenia ćwiczeń z finansów. ![]() ![]()
#2320 |
Zakorzenienie
|
ja miałam dzisiaj pierwsze zaliczneie, poszło mi chyba dobrze, tylko jedną rzecz pomyliłam ale to na własną głupotę;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() nie wiecie jak smakuja takie torty na zimno z supermarketu? bo nie mam warunku zeby w niespodziance tz-towi upiec, w cukierni drogo strasznie. chyba, ze macie super prosty przepis?;D
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Ach, nie, ja nie pomogę, torty to wyższa szkoła jazdy. Jedyne ciasto leżące w granicach moich możliwości to ciasto czekoladowe. Nic więcje
Posprzątałam i myślę, że będzie mi się przyjemnie uczyć ![]() Co ja gadam, jakie "przyjemnie". W każdym razie będzie przyjemniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, was tez kiedys czeka takie traumatyczne przezycie
![]() Zetko nie, jeszcze nie przegladalam, glowa mnie dzis boli i jestem taka... hmm, nijaka. ale przejze, albo i nie ![]() Zetko, znajac Ciebie i Twoje szczescie cos napiszesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak wczoraj, kiedy w 4 zadaniach zaznaczyłam sobie odpowiedzi (nie wiedziałam o co tam chodzi) a potem zmieniłam wszystkie a okazało się, że wszystkie cztery pierwsze były dobre ![]() to się nazywa brak szczęścia w strzelaniu;P a jutro dobrze nie będzie raczej, jak ostatnio uczyłam się na koło z angielskiego 4dni to dostałam 4 ![]()
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Zetka, ciezki macie ten angielski
![]() moze to i dobrze ;x a jak jestescie podzieleni na grupy ![]() ![]() i inni tez maja takie babiszony? ![]() ![]() i jaki masz drugi jezyk, o ![]() u nas grupy to sa przedzialy 2-3 pkt wynikow z R ang, wiec zazwyczaj to jest podobny poziom, choc ja np caly czas czuje ze zawalilam ten ang, i gdybym miala blizej do swojego macierzystego LO to pewnie poprawilabym od razu bez wachania [przynajmniej probowala ![]() a ja mam taka lajtowa babke, ze chyba sie nie dalo "gorzej' trafic. rozwijam sie pomalu, ale jakies nowe bussiness slowka czasem mi wpadaja ;p zreszta z doswiadczenia wiem ze najlpiej pamietam to czego nauczylam sie z filmow, piosenek i ksiazek po angielsku;p *** odzyskalam moja ksiazke do integracji, chcialam dzisiaj zaczac robic notatki ale to jest takie grube, ze ![]() nie wiem od ktorej strony sie za to zabrac.. a jeszcze mam caly material z mikro do powtorzenia bo mamy w pn krotka kartkoweczke rozgrzeweczke z calego roku i bedzie pytal ![]() ja wiem ze ja tu tak marudze, a Wy macie dokladnie taki sam "zapieprz", no ale kazdy czasem musi pomarudzic ![]() ![]()
#2326 |
Zakorzenienie
|
Zetko ja zawsze ma tak ze jak cos poprawiam to zmieniam z dobrej odpowiedzi na zla, wiec od jakiegos czasu nie sprawdzam pracy..
obejrzalam mature rozszerzona i krew mnie zalala, dlaczego ten arkusz nie byl w ubieglym roku? |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item632322515_...zem_tanio.html
zakupilam na sesyjne pocieszenie ![]() naiwnie wierze ze pomoze mi sie to uczyc albo chociaz czytac madre rzeczy, bo ja bardzo lubie robic 2 rzeczy naraz XD wiec bede sobie cwiczyc miesnie brzucha i madrzec i zarazem ![]() [taaaa ![]()
#2328 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() po kolei: matma nie jest trudna, ale mamy o wiele za mało czasu w stosunku do materiału, który trzeba przerobić, więc dużo trzeba robić samemu. a jeśli Ci się nie chce, to może być cięzko. no chyba, że jesteś wyjątkowo utalentowana w tym kierunku ![]() no i dodam jeszcze, że 10 osób z mojej grupy ma zboja z matmy... rysowanie map to bardzo sympatyczny przedmiot, jeden z moich ulubionych. chociaż w pewnym stopniu na pewno wiąże się to z osoba, która prowadzi zajęcia ![]() trudne zajęcia ![]() (na marginesie dodam, że z obu tych przedmiotów mam koła zaliczeniowe w ciągu najbliższych dwóch tygodni ![]() no i ogólnie : kierunek mi się podoba, mamy dużo zajęć praktycznych, często zajęcia w terenie. chociaż są tez przedmioty typowo pamięciowe. zazwyczaj jestem zadowolona ze sowjego kierunku. (chociaż, jak np.pomyślę sobie o tym kole z fizyki, to mówię do siebie: dziewczyno w co ty się wpakowałaś ![]() ![]() Cytat:
no to się rozpisałam ![]() życzę miłego wieczoru i idę pisać sprawozdanie na ochrone środowiska ![]()
![]() |
#2329 |
Zadomowienie
|
no to szkoda..
czyli że nie moge isc na politechnike na zaden kiernuek bo nie zdawalam scislych przedmiotów.. ![]() liipa ale kurcze znam ludzi co nie zdawali i poszli i fakt mieli zapieprz ale sobie poradzili jakos.. wiec nie wiem.. skoro jest to nowy kierunek to pewnie bedzie milion ludzi co zdawali chocby po 30 % na podstawie mnie przebiją.. szkoda w sumie ze nie poszlam na gegre w tym roku, bym se napisala na 50 % i bym miala zalatwione ;p no ale juz trudno.. ![]() wygralam wejsciowke do kina na juwenaliach ![]() w ogole super są te wydarzenia heh konkursy itp. i jeszcze brreloczek dostalam ![]()
![]() |
#2330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
inni mają innych lektorów. jak mieliśmy 1szy semestr z facetem to było spoko ![]() a teraz jest masakra z nią. drugi język dochodzi mi na 3semestrze. teraz nie wyobrażam sobie mieć jeszcze kolejne 4h drugiego języka w tygodniu. na razie 4h angielskiego mi wystarczają ;P a podział był ze względu na maturę, naukę własną i testy. Cytat:
![]()
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Vill link mi nie dziala
![]() ktore wybrac? sukienka taka hmm, dluga z czarnymi wstawkami- tzn atlasow etasiemki do zawiazania ramiaczek0 wiaze sie na kokardki, pod biustem tez taka wstawka, ale obsyzta czarnymi cekinami, wiec pieknie sie mieni. cala sukienka jest dluga, bardzo- do ziemi sadze, ze bedzie nawet w butach. klor to taka brzoskwinka, ale tez nie do konca. pomozcie ![]() a moze znacie inne meijsca w internecie gdzie mozna kupic buty? |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
w tych kolor srednio
no i widze, ze jednych nie zapisalam. zalezy mi na satynie. miala ktoras z was takie buty? jak sie spraowowaly? ( w sensie, ze satynowe) |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
Ja mam satynowe, ale nie sandałki tylko peep toe ( takie z Deichmanna, na platformie, z przodu takie przewiązywane).
byłam w nich kilka razy na uczelni i nic złego sie z nimi nie stało
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
lele, tez nie moglabym sie zdecydowac ;p
a link to link do hula hop ![]() z jakimis wypustkami masujacymi, a mama placz ze znowu bede miec cale kosci biodrowe posiniaczone ![]()
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-05-12 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
lele, pierwsze...
albo drugie... ![]() trzecie mi się nie podobaja!
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2009-05-12 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie zachorowalam na te kokardki
![]() Vill ja do hula hop mialam slomiany zapal,jeden dzien 3 minuty i starczy na lata hahahaha Tes glownie to mi o wygode chodzi, bo u mnie niezaleznie jakie buty ubiore czy za 50 zl czy 450 to i tak zostawiaja po sobie slady na moich stopach ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
lele, ja krecic lubie
![]() godzinami ![]() kurde, i znowu mam problem, 2 nieprzespane noce i wlasnie sie obudzilam ;] a ze w noc pn/wr zwykle nie spie, to w srode mam problemy z obudzieniem.. wiec mam juz 3 nieobecnosci na integracji.. a wlasciwie 4 bo ost sie spoznilam i dzisiaj mialam mu przypomniec zeby ja skreslil ![]() i co teraz?;| chyba tylko zwolnienie... lewe ;]
#2339 |
Zakorzenienie
|
Lele: Obie pary butów które pokazałaś są śliczne
![]() Ja mam satynowe peep-toe i są super wygodne ( bardzo wysoki obcas) i trwałe ( przetrwały studniówkę, wesela i kilka wyjść ot tak na dysko). Mam dzisiaj tyle energii i zapału do pracy jak nigdy. Byłam na języku, zrobiłam zakupy i śniadanie, wymyłam całą łazienke i wrzucilam pranie. A zaraz biorę się za nauke. Wczoraj kupiłam sobie bilety na koncert w stoczni na 4 czerwca ![]() a bardzo fajne zespoły. |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | ||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zdecydowanie pierwsze! Ja jestem po szalonym tygodniu juwenaliowym, ah eh oh. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.