|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Samoa wklej jak znajdziesz jakies markowe suknie np pronovias na allegro bo ja z tżtem gadam na gg i nie mam jak allegro przeszukiwac a chętnie bym popatrzyła jak prezentują się suknie z katalogów na dziewczynach...
matko mój tż naprawdę w jakąś depresję wpadł..... i jak ja tu go mam pocieszyc... przecież życia jego ulubionemu wujkowi=kumplowi nie przywrócę... ustawił opis na gg taki że aż mam gęsią skórkę... co ja mogę zrobic kurde??? nic nie mogę... no bo co ja mam mu powiedziec..
|
#2312 |
|
Adwokat diabła
|
Gosica, technikum technikum..
dlatemuż rok temu.. ja widzę że Wy tu macie szałowe tempo pisania
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziękuję za chęci ![]() Jeszcze co do samego ipoda - myślałam, że to tylko piosenki odtwarza a to jeszcze filmy i notatnik i inne pierdy. Jak dla mnie to gadżet straszny, tyle, ze śliczny DD Dzięki temu, że trochę się tym pobawiłam, wiem, że nie chce tego nano(bo tego jej kupilismy) tylko chcę dla siebie tego małego shuffle. Ale jeszcze zanim poproszę o niego w prezencie to chce jeszcze pare innych rzeczy, więc pewnie moje marzenie o posiadaniu czerwonego shuffle odejdzie w zapomnienie![]() Wilczyca powiem Ci, że w takiej sytuacji powinnas z nim pogadac why tak sie dzieje. A jak rozmowa nic nie da, jak nie da nic Twój występ w sexi bieliźnie, jak nie da nic jakis fajny spontan, to sie obraź i czekaj az sam przyjdzie ![]() My sie teraz z tz tak wypościmy, że łooo, tylko co weekend Ale pewnie ze zdwojoną siłąZmywam sie na ycd do mamusi i tatusia i pieska, bo zawsze oglądamy razem
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie co znalazłam na PM 2009
![]() http://nasza-klasa.pl/profile/25316134
|
#2315 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Atakuj jak na prawdziwą wilczycę przystało Samoa a my ostatnio na morfologii mielismy analizowac takie zjawiska lingwistyczne różne na podstawie różnych egzotycznych języków i ja patrze jaki mam język a tu: SAMOAN ![]() ![]() Zgadnij o kim pomyślałam od razu
|
||
|
|
|
#2316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za to tż mi powiedział że chce mieć dużo dzieci no to mamy problem bo ja chcę mieć dwójkę... a trzecie to może kiedyś później jak pozostała dwójka już dorosnie itp... ale to wątpliwe... a on chce przynajmniej 3 mam nadzieję że sobie jaja robił... pewnie mu się wzięło to stąd że jego rodzice mają dużo rodzeństwa i teraz jak się spotykają to jest tak miło i w ogóle... ale tyle dzieci to nie na te czasy.. teraz nie potrzeba już rąk do pracy w polu i tak dalej.. teraz stawia się na jakość! ale nieważne..
|
|
#2317 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() wypaliło mi oczy, pomocy.. omg, brak słów..
|
|
|
#2318 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba to to ale nie jestem pewna bo wtedy było więcej zdjęc ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/25424193 Cytat:
![]() ![]() Nie no żartuję, ja też bym chciała miec 2 i potem ewentualnie tak koło 35 trzecie ale to tak opcjonalnie... Mój TŻ na szczeście jest ze mną w pełni zgodny w tej kwestii.. Tylko ze jemu ostatnio coś się dzieje i on to najchętniej już by miał dziecko.. Rozumiecie że on miał nadzieję że test wyjdzie pozytywny dziś? Normalnie świr.. I jeszcze był rozczarowany później ![]() ![]() Mam nadzieję że tylko udawał żeby mi przykro nie było jakby co albo że się wygłupiał I jeszcze powiedział że musimy chyba poprawic skoro negatywny... Głupol i tyle!
|
||
|
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mój to poczuł ulgę że wyszła jedna kreseczka hehe z resztą ja ostatnio myślałam teoretycznie że jakbym w razie co zaszła w ciążę to nic się nie stanie ale całkiem niedawno spotkałam koleżankę w moim wieku z brzuszkiem już konkretnym i doznałam jakiegoś paraliżu wewnętrznego jak sobie pomyślałam że ja miałabym już teraz spodziewać się dziecka- i potem miałam jakąś tak silną traumę cały dzień że byłąm w stanie powiedzieć tżtowi że do ślubu to nic a nic hehehe na szczęście już zapomniałam o tamtym paraliżu ale to było mocne mówię wam... jednak nie jestem wcale gotowa na dziecko..---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- wstawiłam wam na gmailu fotkę znalezioną na naszej klasie.... jak ktoś chce zobaczyć niekorzystne cycki w sukni ślubnej to moze zobaczyć jak sie NIE ubierac... matko jak to zobaczyłam to aż musiałam wam pokazać to zjawisko...
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że tym razem też przyjdzie bez zarzutu. 3majcie kciuki Dodam, że tabletek nie jem ![]() Już raz dałam zdjęcie tej sukienki. Jest bardzo skromna, ale może dlatego tak mi się podoba A przy okazji, jak myślicie, ile wzrostu może mieć PM na tym zdjęciu? Ja jestem niska (160 cm) i niestety muszę sobie małych sukienek szukać ![]() http://allegro.pl/item621634324_piek...8_polecam.html Gosica, dobrze że wszystko się wyjaśniło ![]() Tancerka, szkoda że nie możesz być teraz z Twoim mężczyzną. Moim zdaniem słowa za bardzo w takiej sytuacji nie pomogą. Ważna jest obecność i wsparcie duchowe ![]() A ja spędziłam super wieczór z moim Kochaniem Niestety musiał już jechać do domu Ja chcę już się hajtać, a nie za rok i 3 miesiące
|
|
|
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehhhhh... niech już będzie piątek bo zaczyna mnie coś trafiać to czekanie jak na jakieś zbawienie...ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2322 |
|
Adwokat diabła
|
zobaczycie jak nam to będzie zaraz biec..
każda z Nas po kolei będzie krzyczeć, o już mniej niż rok.. ![]() )
|
|
#2323 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja się tylko prywitam i lecę sie uczyć.. zapowiada się śliczny dzień, a ja od rana mam wszystkiego dość.. jakąś dolinę mam ostatnio.. no i wczoraj miałam właśnie taki dzień tęsknoty za ślubem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
co do okresu to mi zawsze sie spoznia i czasami 40 dni to norma ![]() a odnosnie zdjec na nk to nie wiem jak te dziewczyny (pewnie zrobiły to swiadomie) ale u mnie w pracy jednej dziewczynie (w sensie podopiecznej - 13 lat) ktos wkradł sie na konto i wszystko pozmieniał, sama o tym nie wiedziała dopiero jej kolezanka powiedziała. Była akcja na policji ale panowie nie byli tym bardzo zainteresowani, najlepiej to wskazac kto to zrobił to moze by sie z nim skontaktowali. |
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ale miałam sny o matko.. rodzice stwierdzili że po co będziemy brać ślub jak nie mamy pracy ani mieszkania jejjjj ależ byłam zła!!!
a na dodatek robili siostrze w pokoju remont i zamontowali jej w pokoju rurę do tańca ![]() kurczę te dni mijają jak szalone.. tylko się budzę i patrząc na suwak doznaję szoku bo naprawdę czas leci jak zwariowany... miłego dnia
|
#2326 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ci opowiem, jedna suknia ok, ale na wysokiej modelce, bo dziewczyna była ewidentnie do tego modelu za niska. A tak to reszta wyglądała bardzo ładnie, tylko nie wiem czy laski maja kiszkowe zdjęcia czy co, ale koronkowe suknie wyglądaja jak biała masa a nie koronka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój tz powiedział, że on chce mieć więcej niz jedno dziecko, bo jak jedno umrze to wtedy jest masakra dla rodziców a tak to chociaz drugie zostaje. Ja bym w takiej sytuacji nie ssłodziła mojemu tz, że prawdziwy facet itp. tylko dałabym mu święty spokój, ale każdy potrzebuje czego innego. Na szczęście żadne z nas nie jest bardzo związane z nikim z rodziny poa rodzicami, dziadkami i rodzeństwem. Cytat:
Jest ok, podobałaby mi się badzo bardzo gdyby nie była taka rozkloszowana. Tylko zastanawia mnie jedno - jesteś szczupła to cy ona nie zrobi z Ciebie pimpka kuleczki?Bo doem jest dość szeroka i to chyba może przytłoczyć. Ja bym Cię widziała w jakiejśc koronkowej chyba przez to, że masz takie pokręcone trochę włosy.
|
|||||
|
|
|
#2327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej że zdjęć większość salonów nie pozwala robić bo byśmy wklejały swoje fotki i by tu obiektywne opinie były..nie no coś ty! to tylko tak ktoś wkleił żeby pokazać jakie niektóre panny są puste.. Cytat:
Cytat:
|
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ehhh jaka ja jestem zakochana ogromny przypływ miłość mam Juz bym chciał slub mam taki sam dzien jak wczoraj jeszcze jak poczytam PM2009 to tak fajnie mają ze niektóe juz po a niektóre chwile przed![]() Tancerka mi tez strasznie szybko czas ucieka i juz bym chciała widziec 3 z przodu na suwaczku |
|
|
|
#2329 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() a ja dalej obstawiam koronkę Samciu naprawdę tak źle na fotkach wychodzą? pokaż plis pozatym to fajny pomysł na "transport" hehe http://www.projectwedding.com/photo/...thumbs_page=24 u mnie na suwaku 436 dni
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-05-07 o 10:30 |
|
|
|
#2330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no szkoda, że nie można robic fotek. Juz nie mogę sie doczekać aż pójdę mierzyć. Zabiorę ze sobą moja przyjaciółkę, która ma świetny gust, tylko ją, bo nie chce dzikich tłumów A wiem, że ona mi dobrze doradzi. Później pójde z tż a na koniec z rodzicami, żeby kupić Taki mam plan![]() a wiecie co - i tak miałam dziś nie iśc na uczelnię, ale okazało się, ze nie idę legalnie, bo są rektorskie ![]() My jeszcze mamy 408 dni Już niedługo 3 z przodu i za troche ponad miesiąc zostanie rok![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
to dla księżniczki Lusmariji ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- to ta jest za niska to tej sukni http://www.allegro.pl/item619426001_...a_bolerko.html ta mi sie najbardzi rzuciła w oczy. |
||
|
|
|
#2331 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
oooo to ja też dołączam do zakochanych mhhhhhhhmmmmmmmmmm.... rozmarzyłam się gdzie ten mój TZ ![]() a TY Wilczyca zadziałaj coś bo ja póki co sobie nie wyobrażam zeby mój TZ powiedział " nie" głowa do góry na pewno znajdziesz na niego jakiś sposób, grunt to nie odpuszczac tylko i pozostawiać to bez echa Samoa jak to zobaczyłam to az monitor oplułam
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie jaka różnica na żywej dziewczynie a na zdjęciu katalogowym
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...24&postcount=1 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=14 |
|
|
|
#2333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na inne,tylko pooglądać z przyjaciółką to masz wolne ![]() to zaraz będziesz miała 3 z przodu ![]() o tak dla Lusmariji pasowało by jej ![]() masz rację ta dziewczyna jest za niska do tej sukienki,ale wiesz co zobaczyłam pierw fotki dziewczyny i wydawały mi się ok,dopiero jak zobaczyłam suknię na modelce to zobaczyłam różnice pięknie ta suknia wygląda z tyłu ciekawe jak z przoduhttp://www.projectwedding.com/photo/...thumbs_page=44 Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-05-07 o 10:47 |
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
księżniczce nie wypada
![]() Cytat:
mnie od razu rzuciło sie w oczy to, że ten dół jest za szeroki a jak porównałam z modelką to już w ogóle. jem loda w sumie śmietankowy to może dietetyczny![]() dziś w nocy jadę z rodzinką do rodzinki tż, ale mama mnie spakowała tym razem, więc sie opieprzam
|
|
|
|
|
#2335 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale proszę się nie śmiać z Lusmariji bo ona nie ma być księżniczką w sukni bezie i karecie tylko ma tak subtelną i delikatną buzię że wygląda jak księżniczka z bajki jakiejś o księżniczce ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ale może znajde w końcu idealna ![]() następna... ![]() ja bym się nawet nie zmieściła do tego czegoś, a gdzie jeszcze TZ no chyba ze on by to ciagnął
|
|
#2337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ooo a na ile jedziesz? Tancerko ja się nie naśmiewam z mojej mamy masz rację,że jej pasuje księżniczkowaty subtelny styl ale ta "kareta" też fajna a TŻ może też a jak nie to by ciągnął :Ppodoba mi się jak ta dziewczyna wygląda-ogólnie całość http://www.projectwedding.com/photo/...thumbs_page=51 Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-05-07 o 10:54 |
|
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2339 | |
|
Wtajemniczenie
|
a tam, nikt nie widział, moja świta dostała dzis wolne
Cytat:
![]() tak mnie wychwalacie, aż powiem dziś rodzicom, ze jak oni to zrobili ze im się takie cudo udało Szana bardzo podobają mi się włosy tej dziewczyny, i faktycznie ogólnie bardzo tak jakos hm....romantycznie wygląda fajnie
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-05-07 o 10:59 |
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

ustawił opis na gg taki że aż mam gęsią skórkę... co ja mogę zrobic kurde??? nic nie mogę... no bo co ja mam mu powiedziec..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)