Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-06, 21:13   #2311
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Samoa wklej jak znajdziesz jakies markowe suknie np pronovias na allegro bo ja z tżtem gadam na gg i nie mam jak allegro przeszukiwac a chętnie bym popatrzyła jak prezentują się suknie z katalogów na dziewczynach...
matko mój tż naprawdę w jakąś depresję wpadł..... i jak ja tu go mam pocieszyc... przecież życia jego ulubionemu wujkowi=kumplowi nie przywrócę... ustawił opis na gg taki że aż mam gęsią skórkę... co ja mogę zrobic kurde??? nic nie mogę... no bo co ja mam mu powiedziec..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 21:14   #2312
BlackAngel
Adwokat diabła

Gosica, technikum technikum..
dlatemuż rok temu..

ja widzę że Wy tu macie szałowe tempo pisania

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 21:22   #2313
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mój TZ ma ipoda już ładnych parę lat, przywiózł sobie z usa z czym masz problem to pomożemy
mam problem z tym, że zainstalowałam itunes, ale jak klikam na ikonkę to na ułamek sekudny sie wyświetla na ekranie i znika a po chwili pojawia się to okno z windowsa z pytaniem czy wysłac raport o błędach. NIe pomożecie mi, bo to przez mojego kompa, bo mi sie ostatnio wali itrzeba przeinstalowac system. Jak tata zapyta czy wgrałam jej te piosenki to mu powiem, ze mi się zwaliło to u niego na kompie zrobimy
Ale dziękuję za chęci
Jeszcze co do samego ipoda - myślałam, że to tylko piosenki odtwarza a to jeszcze filmy i notatnik i inne pierdy. Jak dla mnie to gadżet straszny, tyle, ze ślicznyDD Dzięki temu, że trochę się tym pobawiłam, wiem, że nie chce tego nano(bo tego jej kupilismy) tylko chcę dla siebie tego małego shuffle. Ale jeszcze zanim poproszę o niego w prezencie to chce jeszcze pare innych rzeczy, więc pewnie moje marzenie o posiadaniu czerwonego shuffle odejdzie w zapomnienie

Wilczyca powiem Ci, że w takiej sytuacji powinnas z nim pogadac why tak sie dzieje. A jak rozmowa nic nie da, jak nie da nic Twój występ w sexi bieliźnie, jak nie da nic jakis fajny spontan, to sie obraź i czekaj az sam przyjdzie
My sie teraz z tz tak wypościmy, że łooo, tylko co weekendAle pewnie ze zdwojoną siłą
Zmywam sie na ycd do mamusi i tatusia i pieska, bo zawsze oglądamy razem
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 21:26   #2314
kaska87
Zakorzenienie

patrzcie co znalazłam na PM 2009
http://nasza-klasa.pl/profile/25316134

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 21:33   #2315
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Samoa wklej jak znajdziesz jakies markowe suknie np pronovias na allegro bo ja z tżtem gadam na gg i nie mam jak allegro przeszukiwac a chętnie bym popatrzyła jak prezentują się suknie z katalogów na dziewczynach...
matko mój tż naprawdę w jakąś depresję wpadł..... i jak ja tu go mam pocieszyc... przecież życia jego ulubionemu wujkowi=kumplowi nie przywrócę... ustawił opis na gg taki że aż mam gęsią skórkę... co ja mogę zrobic kurde??? nic nie mogę... no bo co ja mam mu powiedziec..
Nie wiem Tancerciu co ja masz napisac TZtowi.. Sama nie wiedziałabym jak pocieszyc kogoś w takiej sytuacji..

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Wilczyca powiem Ci, że w takiej sytuacji powinnas z nim pogadac why tak sie dzieje. A jak rozmowa nic nie da, jak nie da nic Twój występ w sexi bieliźnie, jak nie da nic jakis fajny spontan, to sie obraź i czekaj az sam przyjdzie
My sie teraz z tz tak wypościmy, że łooo, tylko co weekendAle pewnie ze zdwojoną siłą
Wilczyca Samcia ma rację Atakuj jak na prawdziwą wilczycę przystało
Samoa a my ostatnio na morfologii mielismy analizowac takie zjawiska lingwistyczne różne na podstawie różnych egzotycznych języków i ja patrze jaki mam język a tu: SAMOAN Zgadnij o kim pomyślałam od razu
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 21:47   #2316
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Zmywam sie na ycd do mamusi i tatusia i pieska, bo zawsze oglądamy razem
piesek też tanczy z wami?? nie wiedzialam że pieski lubią YCD
Cytat:
o losie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Nie wiem Tancerciu co ja masz napisac TZtowi.. Sama nie wiedziałabym jak pocieszyc kogoś w takiej sytuacji..
ehhh powiedziałam mu tak jakoś przypadkiem że ma być prawdziwy facet i ma się wziąć w garść bo życie dalej się toczy i powiem wam że chyba poskutkowało. i kazałam mu wywalić ten debilny opis bo dreszcze miałam przez niego...
za to tż mi powiedział że chce mieć dużo dzieci no to mamy problem bo ja chcę mieć dwójkę... a trzecie to może kiedyś później jak pozostała dwójka już dorosnie itp... ale to wątpliwe... a on chce przynajmniej 3 mam nadzieję że sobie jaja robił... pewnie mu się wzięło to stąd że jego rodzice mają dużo rodzeństwa i teraz jak się spotykają to jest tak miło i w ogóle... ale tyle dzieci to nie na te czasy.. teraz nie potrzeba już rąk do pracy w polu i tak dalej.. teraz stawia się na jakość! ale nieważne..
Stary 2009-05-06, 21:55   #2317
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

wypaliło mi oczy, pomocy..
omg, brak słów..

Stary 2009-05-06, 22:11   #2318
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha Kaśka ja kiedyś znalazłam na nk laskę która miała w podpisie "wysyłam nagie zdjęcia za doładowanie z plusa"
Chyba to to ale nie jestem pewna bo wtedy było więcej zdjęc
http://nasza-klasa.pl/profile/25424193

Cytat:

ehhh powiedziałam mu tak jakoś przypadkiem że ma być prawdziwy facet i ma się wziąć w garść bo życie dalej się toczy i powiem wam że chyba poskutkowało. i kazałam mu wywalić ten debilny opis bo dreszcze miałam przez niego...
za to tż mi powiedział że chce mieć dużo dzieci no to mamy problem bo ja chcę mieć dwójkę... a trzecie to może kiedyś później jak pozostała dwójka już dorosnie itp... ale to wątpliwe... a on chce przynajmniej 3 mam nadzieję że sobie jaja robił... pewnie mu się wzięło to stąd że jego rodzice mają dużo rodzeństwa i teraz jak się spotykają to jest tak miło i w ogóle... ale tyle dzieci to nie na te czasy.. teraz nie potrzeba już rąk do pracy w polu i tak dalej.. teraz stawia się na jakość! ale nieważne..
No to tancerka nie zostaje ci nic jak tylko zostac matką Polką

Nie no żartuję, ja też bym chciała miec 2 i potem ewentualnie tak koło 35 trzecie ale to tak opcjonalnie... Mój TŻ na szczeście jest ze mną w pełni zgodny w tej kwestii.. Tylko ze jemu ostatnio coś się dzieje i on to najchętniej już by miał dziecko.. Rozumiecie że on miał nadzieję że test wyjdzie pozytywny dziś? Normalnie świr.. I jeszcze był rozczarowany później Mam nadzieję że tylko udawał żeby mi przykro nie było jakby co albo że się wygłupiał I jeszcze powiedział że musimy chyba poprawic skoro negatywny... Głupol i tyle!
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 22:54   #2319
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha Kaśka ja kiedyś znalazłam na nk laskę która miała w podpisie "wysyłam nagie zdjęcia za doładowanie z plusa"!
matko skąd tacy ludzie się biorą i zawartość ich mózgow???? przecież to trzeba się ewidentnie postarać żeby być takim głupim!!!

Cytat:
Rozumiecie że on miał nadzieję że test wyjdzie pozytywny dziś? Normalnie świr.. I jeszcze był rozczarowany później Mam nadzieję że tylko udawał żeby mi przykro nie było jakby co albo że się wygłupiał I jeszcze powiedział że musimy chyba poprawic skoro negatywny... Głupol i tyle!
mój to jak ostatnio robiłam test to mnie ochrzanił troszkę że robiłam go sama bo on ze mną chcial... a jakby coś wyszło to nie wiadomo czy np. bym nie zasłabła i sie przewróciła i nie miałby mnie kto uratować...w sumie racja bo mając test ciążowy w ręce nieźle mi się ona trzęsła ale mój to poczuł ulgę że wyszła jedna kreseczka hehe z resztą ja ostatnio myślałam teoretycznie że jakbym w razie co zaszła w ciążę to nic się nie stanie ale całkiem niedawno spotkałam koleżankę w moim wieku z brzuszkiem już konkretnym i doznałam jakiegoś paraliżu wewnętrznego jak sobie pomyślałam że ja miałabym już teraz spodziewać się dziecka- i potem miałam jakąś tak silną traumę cały dzień że byłąm w stanie powiedzieć tżtowi że do ślubu to nic a nic hehehe na szczęście już zapomniałam o tamtym paraliżu ale to było mocne mówię wam... jednak nie jestem wcale gotowa na dziecko..

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

wstawiłam wam na gmailu fotkę znalezioną na naszej klasie.... jak ktoś chce zobaczyć niekorzystne cycki w sukni ślubnej to moze zobaczyć jak sie NIE ubierac... matko jak to zobaczyłam to aż musiałam wam pokazać to zjawisko...
Stary 2009-05-06, 23:01   #2320
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
ej wiecie co kiedyś jak jeszcze nawet nie miałam pierwszej miesiączki to w książkach zawsze było napisane że na początku okres może być nieregularny ale po kilku latach miesiączkowania powinien byc regularny... doczekała się któraś z was regularnego jak w zegarku okresu bez brania tabletek anty??? bo ja nie... co najwyżej przez 3-4 cykle jest mniej więcej w tym samym czasie ale to już szczyt jego możliwości...
Ja na szczęście póki co nie mogę narzekać (odpukać). Ostatnio regularnie co 27 dni, ewentualne przesunięcie o 2 dni w dowolną stronę. I tak już było od początku mojej przygody z ciocią Mam nadzieję, że tym razem też przyjdzie bez zarzutu. 3majcie kciuki Dodam, że tabletek nie jem
Cytat:
daj linka to pooglądamy
Już raz dałam zdjęcie tej sukienki. Jest bardzo skromna, ale może dlatego tak mi się podoba
A przy okazji, jak myślicie, ile wzrostu może mieć PM na tym zdjęciu? Ja jestem niska (160 cm) i niestety muszę sobie małych sukienek szukać
http://allegro.pl/item621634324_piek...8_polecam.html

Gosica, dobrze że wszystko się wyjaśniło
Tancerka, szkoda że nie możesz być teraz z Twoim mężczyzną. Moim zdaniem słowa za bardzo w takiej sytuacji nie pomogą. Ważna jest obecność i wsparcie duchowe

A ja spędziłam super wieczór z moim Kochaniem Było siuper Niestety musiał już jechać do domu Ja chcę już się hajtać, a nie za rok i 3 miesiące
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 23:19   #2321
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Ja na szczęście póki co nie mogę narzekać (odpukać). Ostatnio regularnie co 27 dni, ewentualne przesunięcie o 2 dni w dowolną stronę. I tak już było od początku mojej przygody z ciocią Mam nadzieję, że tym razem też przyjdzie bez zarzutu. 3majcie kciuki Dodam, że tabletek nie jem
szczęściara...
Cytat:
Tancerka, szkoda że nie możesz być teraz z Twoim mężczyzną. Moim zdaniem słowa za bardzo w takiej sytuacji nie pomogą. Ważna jest obecność i wsparcie duchowe
jakbym była jego żoną to bym mogła być wsparciem duchowym a tak to teraz mają inne rzeczy na głowie niż żebym ja tam przyjeżdżała w celu osobistego pocieszenia tżta ehhhhh... niech już będzie piątek bo zaczyna mnie coś trafiać to czekanie jak na jakieś zbawienie...

Cytat:
Ja chcę już się hajtać, a nie za rok i 3 miesiące
ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ale z drugiej strony to póki co ciągle ktoś umiera więc na okrągło połowa rodziny miałaby załobę więc może dobrze tą datę wybraliśmy...
Stary 2009-05-06, 23:56   #2322
BlackAngel
Adwokat diabła

zobaczycie jak nam to będzie zaraz biec..
każda z Nas po kolei będzie krzyczeć, o już mniej niż rok..

)

Stary 2009-05-07, 07:32   #2323
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

ja się tylko prywitam i lecę sie uczyć.. zapowiada się śliczny dzień, a ja od rana mam wszystkiego dość.. jakąś dolinę mam ostatnio..
no i wczoraj miałam właśnie taki dzień tęsknoty za ślubem

Cytat:
normalnie brak mi słów.. to są własnie nieszanujące się dziewczyny.. no i zastanawia mnie to czy ona ma silikony??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 09:09   #2324
metkaa
Zakorzenienie

dzien dobry

co do okresu to mi zawsze sie spoznia i czasami 40 dni to norma

a odnosnie zdjec na nk to nie wiem jak te dziewczyny (pewnie zrobiły to swiadomie) ale u mnie w pracy jednej dziewczynie (w sensie podopiecznej - 13 lat) ktos wkradł sie na konto i wszystko pozmieniał, sama o tym nie wiedziała dopiero jej kolezanka powiedziała. Była akcja na policji ale panowie nie byli tym bardzo zainteresowani, najlepiej to wskazac kto to zrobił to moze by sie z nim skontaktowali.
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 09:46   #2325
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny ale miałam sny o matko.. rodzice stwierdzili że po co będziemy brać ślub jak nie mamy pracy ani mieszkania jejjjj ależ byłam zła!!!
a na dodatek robili siostrze w pokoju remont i zamontowali jej w pokoju rurę do tańca a mi nie pozwolili się bawić hehehe no naprawdę okropne sny

kurczę te dni mijają jak szalone.. tylko się budzę i patrząc na suwak doznaję szoku bo naprawdę czas leci jak zwariowany...

miłego dnia
Stary 2009-05-07, 09:58   #2326
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ups za późno
Ale Ci opowiem, jedna suknia ok, ale na wysokiej modelce, bo dziewczyna była ewidentnie do tego modelu za niska. A tak to reszta wyglądała bardzo ładnie, tylko nie wiem czy laski maja kiszkowe zdjęcia czy co, ale koronkowe suknie wyglądaja jak biała masa a nie koronka

Cytat:
ale, że to jedna z nich????

Cytat:
Samoa a my ostatnio na morfologii mielismy analizowac takie zjawiska lingwistyczne różne na podstawie różnych egzotycznych języków i ja patrze jaki mam język a tu: SAMOAN Zgadnij o kim pomyślałam od razu

Cytat:
piesek też tanczy z wami?? nie wiedzialam że pieski lubią YCD

o losie

piesia leży na kanapie w salonie to chcąc nie chcąc
Mój tz powiedział, że on chce mieć więcej niz jedno dziecko, bo jak jedno umrze to wtedy jest masakra dla rodziców a tak to chociaz drugie zostaje.
Ja bym w takiej sytuacji nie ssłodziła mojemu tz, że prawdziwy facet itp. tylko dałabym mu święty spokój, ale każdy potrzebuje czego innego. Na szczęście żadne z nas nie jest bardzo związane z nikim z rodziny poa rodzicami, dziadkami i rodzeństwem.

Cytat:
Już raz dałam zdjęcie tej sukienki. Jest bardzo skromna, ale może dlatego tak mi się podoba
A przy okazji, jak myślicie, ile wzrostu może mieć PM na tym zdjęciu? Ja jestem niska (160 cm) i niestety muszę sobie małych sukienek szukać
http://allegro.pl/item621634324_piek...8_polecam.html
kojarzę, że ją wrzucałaś Jest ok, podobałaby mi się badzo bardzo gdyby nie była taka rozkloszowana. Tylko zastanawia mnie jedno - jesteś szczupła to cy ona nie zrobi z Ciebie pimpka kuleczki?Bo doem jest dość szeroka i to chyba może przytłoczyć. Ja bym Cię widziała w jakiejśc koronkowej chyba przez to, że masz takie pokręcone trochę włosy.
Stary 2009-05-07, 10:09   #2327
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ups za późno
Ale Ci opowiem, jedna suknia ok, ale na wysokiej modelce, bo dziewczyna była ewidentnie do tego modelu za niska. A tak to reszta wyglądała bardzo ładnie, tylko nie wiem czy laski maja kiszkowe zdjęcia czy co, ale koronkowe suknie wyglądaja jak biała masa a nie koronka
.
ja też po obejrzeniu allegro stwierdzam że wiele dziewczyn kupuje te suknie koronkowe tylko dlatego że są modne a nie że zjawiskowo w nich wyglądały itp wiele z nich jakoś ślepo szło kierunkiem "koronka z pronovias i żadna inna"... i to je zgubiło... ja nie mówię nie koronkom ale wątpię żebym w nich dobrze wyglądała.. najgorzej że zdjęć większość salonów nie pozwala robić bo byśmy wklejały swoje fotki i by tu obiektywne opinie były..

Cytat:
ale, że to jedna z nich????.
nie no coś ty! to tylko tak ktoś wkleił żeby pokazać jakie niektóre panny są puste..

Cytat:

piesia leży na kanapie w salonie to chcąc nie chcąc
Mój tz powiedział, że on chce mieć więcej niz jedno dziecko, bo jak jedno umrze to wtedy jest masakra dla rodziców a tak to chociaz drugie zostaje..
o matko jakie drastyczne argumenty hehehe

Cytat:
Ja bym w takiej sytuacji nie ssłodziła mojemu tz, że prawdziwy facet itp. tylko dałabym mu święty spokój, ale każdy potrzebuje czego innego. Na szczęście żadne z nas nie jest bardzo związane z nikim z rodziny poa rodzicami, dziadkami i rodzeństwem.
.
ale ja mu nie słodziłam że on jest prawdziwy facet tylko nakazałam że ma być prawdzywy facet. spoko już dobrze jest, już dziś z rana poszedł komuś motorek naprawić i mnie już budzi żebym wstawała bo słoneczko świeci więc już jest ok- to taki pierwszy szok był ale już tż powrócił do świata normalnych
Stary 2009-05-07, 10:16   #2328
angluka
Rozeznanie

Dzień dobry

Ehhh jaka ja jestem zakochana ogromny przypływ miłość mam Juz bym chciał slub mam taki sam dzien jak wczoraj jeszcze jak poczytam PM2009 to tak fajnie mają ze niektóe juz po a niektóre chwile przed
Tancerka mi tez strasznie szybko czas ucieka i juz bym chciała widziec 3 z przodu na suwaczku
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 10:27   #2329
szana
Zadomowienie

cześć
a ja dalej obstawiam koronkę
Samciu naprawdę tak źle na fotkach wychodzą? pokaż plis
pozatym to fajny pomysł na "transport" hehe http://www.projectwedding.com/photo/...thumbs_page=24

u mnie na suwaku 436 dni

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-05-07 o 10:30
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 10:32   #2330
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też po obejrzeniu allegro stwierdzam że wiele dziewczyn kupuje te suknie koronkowe tylko dlatego że są modne a nie że zjawiskowo w nich wyglądały itp wiele z nich jakoś ślepo szło kierunkiem "koronka z pronovias i żadna inna"... i to je zgubiło... ja nie mówię nie koronkom ale wątpię żebym w nich dobrze wyglądała.. najgorzej że zdjęć większość salonów nie pozwala robić bo byśmy wklejały swoje fotki i by tu obiektywne opinie były..

o matko jakie drastyczne argumenty hehehe
to jest jeden z argumentów
no szkoda, że nie można robic fotek. Juz nie mogę sie doczekać aż pójdę mierzyć. Zabiorę ze sobą moja przyjaciółkę, która ma świetny gust, tylko ją, bo nie chce dzikich tłumówA wiem, że ona mi dobrze doradzi. Później pójde z tż a na koniec z rodzicami, żeby kupićTaki mam plan
a wiecie co - i tak miałam dziś nie iśc na uczelnię, ale okazało się, ze nie idę legalnie, bo są rektorskie
My jeszcze mamy 408 dni Już niedługo 3 z przodu i za troche ponad miesiąc zostanie rok

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
cześć
a ja dalej obstawiam koronkę
Samciu naprawdę tak źle na fotkach wychodzą? pokaż plis
pozatym to fajny pomysł na "transport" hehe http://www.projectwedding.com/photo/...thumbs_page=24

to dla księżniczki Lusmariji

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

to ta jest za niska to tej sukni
http://www.allegro.pl/item619426001_...a_bolerko.html

ta mi sie najbardzi rzuciła w oczy.
Stary 2009-05-07, 10:37   #2331
lusmarija
Wtajemniczenie

dzień dobry

oooo to ja też dołączam do zakochanych mhhhhhhhmmmmmmmmmm.... rozmarzyłam się gdzie ten mój TZ

a TY Wilczyca zadziałaj coś bo ja póki co sobie nie wyobrażam zeby mój TZ powiedział " nie" głowa do góry na pewno znajdziesz na niego jakiś sposób, grunt to nie odpuszczac tylko i pozostawiać to bez echa

Samoa jak to zobaczyłam to az monitor oplułam

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 10:37   #2332
Samoa
Zakorzenienie

patrzcie jaka różnica na żywej dziewczynie a na zdjęciu katalogowym
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...24&postcount=1
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=14
Stary 2009-05-07, 10:38   #2333
szana
Zadomowienie

Cytat:
to jest jeden z argumentów
no szkoda, że nie można robic fotek. Juz nie mogę sie doczekać aż pójdę mierzyć. Zabiorę ze sobą moja przyjaciółkę, która ma świetny gust, tylko ją, bo nie chce dzikich tłumówA wiem, że ona mi dobrze doradzi. Później pójde z tż a na koniec z rodzicami, żeby kupićTaki mam plan
a wiecie co - i tak miałam dziś nie iśc na uczelnię, ale okazało się, ze nie idę legalnie, bo są rektorskie
My jeszcze mamy 408 dni Już niedługo 3 z przodu i za troche ponad miesiąc zostanie rok

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

to dla księżniczki Lusmariji

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

ja mam zamiar iść z siostrą i mamą a na inne,tylko pooglądać z przyjaciółką
to masz wolne
to zaraz będziesz miała 3 z przodu

o tak dla Lusmariji pasowało by jej

masz rację ta dziewczyna jest za niska do tej sukienki,ale wiesz co zobaczyłam pierw fotki dziewczyny i wydawały mi się ok,dopiero jak zobaczyłam suknię na modelce to zobaczyłam różnice

pięknie ta suknia wygląda z tyłu ciekawe jak z przodu
http://www.projectwedding.com/photo/...thumbs_page=44

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-05-07 o 10:47
Stary 2009-05-07, 10:46   #2334
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Samoa jak to zobaczyłam to az monitor oplułam
księżniczce nie wypada

Cytat:
masz rację ta dziewczyna jest za niska do tej sukienki,ale wiesz co zobaczyłam pierw fotki dziewczyny i wydawały mi się ok,dopiero jak zobaczyłam suknię na modelce to zobaczyłam różnice

mnie od razu rzuciło sie w oczy to, że ten dół jest za szeroki a jak porównałam z modelką to już w ogóle.
jem lodaw sumie śmietankowy to może dietetyczny
dziś w nocy jadę z rodzinką do rodzinki tż, ale mama mnie spakowała tym razem, więc sie opieprzam
Stary 2009-05-07, 10:47   #2335
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Tancerka mi tez strasznie szybko czas ucieka i juz bym chciała widziec 3 z przodu na suwaczku
ja bym chciała widzieć 0 z przodu . jakies 30 dni może byc... żebym sobie odpoczywała już i tylko dogrywała wszystko

Cytat:

u mnie na suwaku 436 dni
łoooo matko aż wyślę tego linka tżtowi dla jaj
ale proszę się nie śmiać z Lusmariji bo ona nie ma być księżniczką w sukni bezie i karecie tylko ma tak subtelną i delikatną buzię że wygląda jak księżniczka z bajki jakiejś o księżniczce

Cytat:

eeee chyba przesadzasz.. jak na moje oko całkiem ok wygląda i widziałam sto razy gorsze...mnie najbardziej razi w oczy jak ktoś zakłada rybkę zwężającą się poniżej pupy a ta pupę ma taką sobie i wtedy strasznie obciska itp..

Cytat:
widziałam te fotki i oddałam głos na suknię numer dwa że jej bardziej pasuje bo ta pierwsza poszerza strasznie jak tą dziewczynę co ostatnio u niej na weselu byłam i wam fotki wklejałam..
Stary 2009-05-07, 10:49   #2336
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja się boję, że to tak własnie będzie z tymi sukniami, bo w necie ohh i ahhh a na mnie to już bedzie bez ohhhów i ahhhhów
no ale może znajde w końcu idealna

Cytat:
o tak dla Lusmariji pasowało by jej
następna...
ja bym się nawet nie zmieściła do tego czegoś, a gdzie jeszcze TZ no chyba ze on by to ciagnął

Stary 2009-05-07, 10:53   #2337
szana
Zadomowienie

Cytat:
mnie od razu rzuciło sie w oczy to, że ten dół jest za szeroki a jak porównałam z modelką to już w ogóle.
jem lodaw sumie śmietankowy to może dietetyczny
dziś w nocy jadę z rodzinką do rodzinki tż, ale mama mnie spakowała tym razem, więc sie opieprzam
ja się boję ,że mogę właśnie taki błąd popełnić przy wybieraniu sukni
ooo a na ile jedziesz?

Tancerko ja się nie naśmiewam z mojej mamy masz rację,że jej pasuje księżniczkowaty subtelny styl ale ta "kareta" też fajna zmieściła byś się spokojnie a TŻ może też a jak nie to by ciągnął :P
podoba mi się jak ta dziewczyna wygląda-ogólnie całość
http://www.projectwedding.com/photo/...thumbs_page=51

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-05-07 o 10:54
Stary 2009-05-07, 10:54   #2338
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ja bym się nawet nie zmieściła do tego czegoś, a gdzie jeszcze TZ no chyba ze on by to ciagnął
: hahaha: prawdziwa księżniczka na ziarnku grochu heheh
Stary 2009-05-07, 10:57   #2339
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
księżniczce nie wypada
a tam, nikt nie widział, moja świta dostała dzis wolne

Cytat:
łoooo matko aż wyślę tego linka tżtowi dla jaj
ale proszę się nie śmiać z Lusmariji bo ona nie ma być księżniczką w sukni bezie i karecie tylko ma tak subtelną i delikatną buzię że wygląda jak księżniczka z bajki jakiejś o księżniczce
Tancerko nie masz litości, przestraszysz tylko chłopaka

tak mnie wychwalacie, aż powiem dziś rodzicom, ze jak oni to zrobili ze im się takie cudo udało tak tak wyglądam jak księzniczka...... Fiona

Szana bardzo podobają mi się włosy tej dziewczyny, i faktycznie ogólnie bardzo tak jakos hm....romantycznie wygląda fajnie

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-05-07 o 10:59
Stary 2009-05-07, 10:57   #2340
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
podoba mi się jak ta dziewczyna wygląda-ogólnie całość
http://www.projectwedding.com/photo/...thumbs_page=51
a mi się podoba ta z mojego Avatara.. szkoda że ja nie mam takich dłuugich i ładnych włosów i takiej subtelnej księżniczkowatej buzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kate_m2_b.jpg (44,6 KB, 11 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości