![]() |
#2311 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Ywon, nie widzielismy sie tyl, bo.... nas zasyaplo?
![]() Kurcze, Ty dobra jesteś, ja miałam 39 i to byl najlepszy wynik w szkole xD a z niemieckiego 49 <cyna xD > ale był tak banalnie prosty, ze mogliby go pisac w podstawówce. Tina, ja dzisiaj mialam plebana po koledzie ![]() Powodzenia na probnym! ;* ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- ej, jak znacie jakies fajne cytaty o lecie i jesieni to napiszcie plis plis ;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Zadomowienie
|
Jaki as z Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2313 |
Wtajemniczenie
|
Hej ;**
ej, łatwy był ten test ![]()
![]() |
![]() |
#2314 |
Wtajemniczenie
|
Tina, a jaki mieliscie temat?
bo nie byly takie same wszedzie. Jedna szkola w sasiednim miescie miała cały test o poezji, my mielismy o pieniądzach. Sredni był. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
Wtajemniczenie
|
Ja też miałam o pieniądzach i łatwy był, nawet tam nie było historii, przynajmniej nie odczułam, żeby była.
![]() |
![]() |
#2316 |
Zadomowienie
|
No ja też miałam o pieniądzu.
![]() ![]() Tinka idę szukać tej karteluchy ![]() edit: znalazłam ![]() Edytowane przez ywoncia Czas edycji: 2010-01-13 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Wtajemniczenie
|
Ywoncia, ok
![]() A ja napisałam o alchemiku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2318 |
Wtajemniczenie
|
hahah xD
Akurat Zmiezch o mi tam nie psaował, a poza tym pewnie połowa Polski napisze o Zmierzchu na egzaminie ![]() Ja dałam Scrooge'a (to z arkusza), a oprócz tego dałam dwie przypowieści biblijne- wdowi grosz i o synu marnotrawnym. Nie to, żebym jakaś religijna byla bardzo, ale jakos nie moglam odnaleźć motywu bogactwa w literaturze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Zadomowienie
|
Dziś też był łatwy, ale oczywiście ja musiałam błędy zrobić xD Zamiast 17 blatów wyszło mi 16, itd xD masakra jakaś. : /
Btw, jestem sławna *lol2* Jestem na youtube xDD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2321 |
Wtajemniczenie
|
Pookaż linka
![]() A mnie dowaliło to zadanie, że wyszło, że duża butla jest tańsza od małej ![]()
![]() |
![]() |
#2323 |
Wtajemniczenie
|
Ywon, zaraz lukne na ten filmik
![]() Nie bylo bledu w zadaniu z tymi butlami, przecież czesto w sklepach robia taki chwyt, ze szampon 400 ml kosztuje 10 zł, a taki sam szampon 200 ml kosztuje 15 ![]() ![]() Ej wiecie, ile miałam na tamtym mat-przyr? ![]() ![]() ale dzisiajszy juz nie byl taki fajny, za duzo biologii i chemii, wole matematyke i gegre ;// |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Zadomowienie
|
No niby tak... No ale powinno być w tym trochę logiki duża butla-więcej kosztuje mała-mniej.
A znalazłyście punkt D w tym zadaniu z poziomicami...? ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Wtajemniczenie
|
Ale tam byly chyba tylko punkty a b i c ;p
Ywon, wymiatasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Wtajemniczenie
|
ee nie zauważylam tego w poleceniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Wtajemniczenie
|
A ja jeszcze nie miałam próbnych, dopiero 8 lutego i to jeszcze tak wy****iście że losujemy i tylko jeden piszemy... Beznadzieja.
Ogólnie u mnie też beznadzieja przez wielkie B ... A jak tam u moich lasencji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2330 |
Zadomowienie
|
U mnie też. Tzn w sprawach sercowych lipa. A w innych jakoś leci powoli...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie w sprawach sercowych wogóle nie idzie, stoi w miejscu od ponad 2,5 lat ( w sumie teraz to liczę czas od ostatniego chłoptasia) ale tak naprawdę w sprawach sercowych to całe życie mi się nie zmienia.
![]() |
![]() |
#2332 |
Zadomowienie
|
Heh ; )
Ajć, a jak ja go widzę, to... Normalnie nogi mi miękną. I w ogóle. Czemu on nie może zrozumieć że jesteśmy dla siebie stworzeni? xD Chyba będę musiała go uświadomić. Tinka doszły wzory? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Wtajemniczenie
|
Hehe Ywon to trzymamy kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Zadomowienie
|
Nooo oby nie. Niee, napewno nie
![]() Dobra, nie użalam się. : } Z angielskiego mi się test nie podobał. Był trudny xD No ale na 43 pkt wyciągnęłam jakoś... Szczerze mówiąc myślałam, że będzie gorzej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
BAN stały
|
DontAsk94 nie Ty jedyna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Wtajemniczenie
|
Ywon, co ty gadasz? Banalny był ten test.
Ej, ej! ![]() Uwaga! W wydaniu Gazety pojawił się klucz odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej niezgodny z treścią zadania 31. Poniżej zamieszczamy właściwe klucze odpowiedzi dostosowane do zadania, które rozwiązywali uczniowie. Natomiast w arkuszu w zadaniu numer 30 nie pojawiły się wszystkie dane potrzebne do jego rozwiązania. W związku z tym zadanie to zostało anulowane. Ogólna liczba punktów, którą uczniowie będą mogli zdobyć za cały test, wynosi 45, a nie 50 punktów. Przepraszamy za utrudnienia. A to jest zadanie z fizyki a babka nam miała za to oceny wstawiać ![]()
![]() |
![]() |
#2338 |
Wtajemniczenie
|
ej to to zadanie z butlami gazu?bo nic nie zrozumialam z tego, co Ty Tina napisałaś tam xD
wiem,z e z tymi butlami w rozwiazaniu w gazecie wyborczej bylo 4x+4y=110,a powinno byc 2x+4y=110, ale to chyba nie o to chodzi xD? Kto ma ferie??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Zadomowienie
|
To chodzi o to zadanie z fizyki, za 5 pkt. A te butle to tak miały wyjść : x Hehe trochę dziwnie...
Chroma ja narazie ferii nie mam, mam za to mega romantyczny weekend z fizyką i chemią <3 Muszę się dwóch półroczy nauczyć xD Mega. ;/ a Ferie mam 1-14 luty. : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.