|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
![]() TŻ u mnie spał i właśnie umyłam włosy Nisimem ![]()
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
tez mialam dyskomfort włosowy podczas uzywania nisimu,juz mi sie dawno skonczyl,i mam zastoj w poroscie totalny.co prawda niezuwyam nerila codziennie bo po prostu nie mam czasu sie natrzec i wlsoy stoja w miejscu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wychodzi na to, że to ja się jeszcze nie obudziłam do końca i nie kontaktuje. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- czytałam Wasze imiona i niewiem jak Chatul ma na imie,bylo napisane? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
ma zielone pojęcie
|
Nie było. Z zasady nie zdradzam swojego imienia w internecie (;
#2316 | |
Zakorzenienie
|
otako
![]() Idę próbowac nowy szampon i nową maskę ![]() Mona, a możesz zdradzić ile za niego zapłaciłaś, oraz,czy były inne kolory?
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać, że Motylek mi się dzisiaj śniła
![]() ![]() Ale w tym śnie miała piękne rude włosy, prawie do pasa i gęstą prostą grzywkę. Miałyśmy być razem na jakiś szkoleniu/zajęciach i ona się spóźniła, ale jak weszła do sali to wszystkim szczęki opadły z wrażenia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
A szkoda
![]()
#2319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i jeszcze ma uraz do moich włosów..że wydaje na nie tyle kasy...chociaż jak narazie mam swoje kwc i nic nie kupuje innego.. ![]()
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny, nie było mnie 2 dni bo nie miałam neta...
W Gdańsku nic nie kupiłam, bo nie znalazłam sklepu ![]() ![]() Dzisiaj byłam na dodatkowej geografii i uczy mnie klon dr House'a ![]() ![]() No a teraz będę was nadrabiać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Otako
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2322 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja ciocia ma na imię Anastazja, a wszyscy i tak na nią Wiesia mówią, bo tak ma na drugie ![]() Cytat:
![]() Poza tym bierzmowanie muszę zrobić, bo w przyszłym roku mojemu chrzestnemu mały demon się rodzi i coś czuję, że poproszą mnie na chrzestną ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2323 |
ma zielone pojęcie
|
Yyy, osoba niewierząca chrzestną? Do kościoła co niedzielę nie iść, ale bierzmowanie przyjąć i chrzestną być? Dla mnie to trochę chore. Ani wiara ani niewiara.
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Ja w Boga wierzę, ale wielu zasad Kościoła nie rozumiem. Czuję się tylko trochę przez to zagubiona, bo jeśli nie rozumiem, to moze źle wierzę?
Moje włosy też polubiły Romantic, dziś pierwszy raz użyłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja też miałam oryginalne imię, jak się urodziłam, wtedy mało rodziców nazywało córeczki Julia (i się nie dziwię, bo całą podstawówkę wyśmiewali się ze mnie, uwaga, nauczyciele), a teraz to jest chyba najpopularniejsze imię dla noworodków płci żeńskiej. Co nie zmienia faktu, że mi się podoba, bo lubię imiona, które w różnych językach brzmią tak samo/bardzo podobnie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do tego brata, to stoperów kiedyś używałam, ale nie pomagają, jestem ślepa, mam problemy z rozróżnianiem smaków i zapachów, ale za to słuch kreci ![]() A ja wczoraj chorowałam. Tym razem z własnej głupoty. Nie doczytałam ulotki od antybiotyku i nie wiedziałam, że koniecznie trzeba go rozpuścić (a lekarz nic nie mówił, to uznałam, że standardowo mogę połknąć). No a antybiotyk zawiera olej rycynowy... Chyba nie muszę mówić, jak to się skończyło ![]() ![]() Aa ten mój nauczyciel nie miał obrączki, hyhyhy ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uważaj, bo mi Nisim wysuszył włosy ale i tak go kupie ![]() co ja dzisiaj zrobiłam : idę sobie niedaleko biedronki i zastanawiam się, czy kupić olej z pestek winogron ( a miałam kasę odłożoną raczej na coś innego) myślę, myślę i nagle nogi same mi skręciły do biedronki i kupiłam ![]() nakładacie go na całą noc?
Edytowane przez Jagoda90 Czas edycji: 2009-10-03 o 13:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
znowu mam kryzys wlosowy,nie rosna i nie mam czasu dbac o nie intensywnie:-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2329 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez aanika Czas edycji: 2009-10-03 o 13:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
w sumie ja Ciebie i Narka rozumiem. Nic na siłę a już na pewno pod presja rodziców
![]() ![]() kurcze trochę się zdenerwowałam bo w jednym z wątków o pielęgnacji jedna z wizazanek pisze że prostuje włosy już od 7 lat bez ochrony a używa szamponów i odżywek z sylikonami (gliss kur itp.) i wstawiła nawet zdjęcie- włosy nie złe, pogratulowałam jej silnych i lśniących włosów skoro już tyle wytrzymały z prostownicą dzięki pielęgnacji elsevami i pantenami a ona na to że jestem złośliwa i żebym coś lepszego wymyśliła... o matko ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post47119723 link do wymiany Edytowane przez Aniaaa PlayMate Czas edycji: 2009-10-03 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do bierzmowania, to dla mnie to tylko formalność, może kiedyś będzie potrzebne, bo jak facet będzie chciał wziąć ślub kościelny, to nie rozumiem, czemu ja miałabym się na to nie zgodzić, skoro zostałam jednak wychowana w tej wierze i wierzy cała rodzina. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, zobaczymy, czy w ogóle mnie poprosi, bo jego żona dopiero na początku ciąży jest ![]()
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stanisław Lem kiedyś powiedział mądre zdanie: Dopóki nie korzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. ![]() Byłam po odżywkę Timotei w Rossmannie i były dostępne odżywki: do włosów brązowych, do włosów blond, z wiśniami (czereśniami? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
Aha okej
![]() Ja wierze i chce isc do bierzmowania. Oczywiscie czasem zaniedbuję ta moją wiarę, ale staram sie poprawiac. Ale taka sama sytuacja jak u Narka i Aniki jest z moim bratem, po bierzmowaniu juz w ogóle nie chodzi do koscioła itd. Ale mama go nie zmusi do tego bo co będzie kazac 17 latkowi ze ma isc do koscioła. Bedzie chciał to pójdzie, nie bedzie to nie. Kupiłam szampon babydream i oliwke,bo rycyne skonczyłam i kokos. I kupiłąm ten sweterek co chciałam ![]()
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Agusia, na tym właśnie polega WIARA - wierzysz, nie kwestionujesz, tylko po prostu ufasz, że Bóg jest. Nawet jeśli nie rozumiesz. W takiej definicji ja sama nie mogę powiedzieć, że wierzę.
Co do chrzestnych to ja nie uważam żeby było czymś złym że na rodziców chrzestnych idą osoby niekoniecznie wierzące. Ważne, żeby dziecko miało maksymalnie rozszerzoną opiekę, jak najwięcej osób na które mogą liczyć, np w razie śmierci rodziców. Nie tylko pod względem wiary. A że tylko Kościół przeprowadza taką "procedurę"... Bo ślub można wziąć tylko cywilny jeśli się nie chce brać kościelnego.
#2336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Jak ktoś będzie związany z dzieckiem i jego rodzicami to naprawdę nie będzie miało znaczenia czy jest jego chrzestnym dla kk czy nim nie jest. Po prostu będzie się o tych ludzi troszczył. Raz jeszcze powtarzam, wszystkie przywieleje kościelne są dla wierzących. I koniec. Cytat:
Cytat:
Wiara i kk to dwie różne kwestie w tym wypadku. Zasady kościoła są często trochę od wiary oderwane. Zresztą, kk tworzą ludzie- mają prawo się mylić i być nieidealni. Dlatego kk taki sam jest. Nieidealny, czasem niezrozumiały i momentami przeczący sam sobie.
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj płaszczyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym moim zdaniem instytucja chrzestnego jest raczej stworzona dla chrzczonego dziecka, a nie dla samego chrzestnego. To jego sprawa, czy chodzi do kościoła, czy nie, a jeśli formalnie jest katolikiem i ma bierzmowanie, to ma pełne prawo być chrzestnym. Zresztą nie wypada odmówić bycia chrzestnym, a ja w ten zabobon wierzę, jak chrzcili moją mamę, to jeden wujek odmówił i potem całe dzieciństwo bardzo ciężko chorowała - pewnie jedno z drugim zupełnie nie ma związku, ale w każdym zabobonie jest jakieś ziarnko prawdy ![]() A zresztą o czym my mówimy ![]() Poza tym - wszystko jest względne ![]() ![]() Cytat:
Ale i tak mam nadzieję, że mi się ateista trafi, łatwiej będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
się porobiło z tym bierzmowaniem....
Ja też nie mogę znaleść tej timotei z bambusem a nawet granatowej Dove!! Same szampony a odżywek brak ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.