Październikowe PM :) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 16:54   #2311
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe PM :)

Cytat:
Napisane przez baniutka Pokaż wiadomość
ta reklama jest dozwolona przez Wizaż, dzewczyny mam pytanie, co mysliccie o limuzynie?? strasznie podoba mi sie jazda limuzyna do slubu, ale niektorzy uwazaja ze to juz przezytek...
Dla mnie jechać limuzyną do ślubu to szczyt kiczu, gdzie na codzień nie stać mnie na taką furę. Ale niektórzy organizują ślub i całą tę otoczkę zgodnie z zasadą "zastaw się a postaw się" i wszystko jasne
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:07   #2312
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Dla mnie jechać limuzyną do ślubu to szczyt kiczu, gdzie na codzień nie stać mnie na taką furę. Ale niektórzy organizują ślub i całą tę otoczkę zgodnie z zasadą "zastaw się a postaw się" i wszystko jasne
popieram w 100% bo dla mnie to jest po prostu wyrzucanie kasy w błoto tylko dlatego, żeby ludzie mieli później o czym gadać...

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 19:41   #2313
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
ta reklama jest dozwolona przez Wizaż, dzewczyny mam pytanie, co mysliccie o limuzynie?? strasznie podoba mi sie jazda limuzyna do slubu, ale niektorzy uwazaja ze to juz przezytek...
Dla mnie limuzyna to też trochę kicz... i to w dodatku taki...AMERYKAŃSKI
Jeżeli już ktoś decyduje sie wydanie kasy na wypożyczenie samochodu to o wiele bardziej uwielbiam stare zabytkowe
A chyba najfajniej wygląda jednak jakiś "normalny" i współczesny samochód

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 19:47   #2314
ramena
Raczkowanie

GG do ramena

Witajcie dziwczyny

troszke mnie tu nie było...od października 2009 minęło sporo czasu ale nie dawno odebrałam zdjęcia i wróciły wspomnienia tego dnia...
Zresztą popatrzcie same

ps. może któraś z was jest zainteresowana sukienką ?
Stary 2010-02-16, 19:50   #2315
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Co do obrączek, to wczoraj znalazłam dosć fajnego jubilera TŻtowi się spodobało 70% obrączek na ich stronie i dziś zadzwonił z ciekawości popytać o cenę o wszystkie są w okolicach 1000zł

http://www.rubex.pl/obraczki-slubne-...-zlota?page=78 a te są dość podobne do tych z Apartu...

Ponadto poczytałam troche na moim lokalnym forum i okazało się, że niedaleko mnie jest jubiler który robi obrączki na zamówienie i można mu przynieść wzór z Aparta i zrobi je identycznie, tylko ok. 500zł taniej.

Stary 2010-02-16, 22:24   #2316
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
zgadzam sie w 100%
i tak jak powiedziala madrala jezeli juz mialabym wypozyczyc autko to tez jak juz jakies zabytkowe (zreszta nie musialabym bo brat takie "robi")
ale my pewnie zdecydujemy sie na jakies bardziej nowoczesne..tzn nawet juz wiemy.chcielibysmy zeby tz'ta taty znajomy nas zawiozl jego autkiem..nowym, ladnym

a w ogole dziewczyny jak tam-byla juz ktoras jeszcze mierzyc sukienki? albo wyszukalyscie cos ciekawego w internecie?

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:36   #2317
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ramena Pokaż wiadomość
Witajcie dziwczyny

troszke mnie tu nie było...od października 2009 minęło sporo czasu ale nie dawno odebrałam zdjęcia i wróciły wspomnienia tego dnia...
Zresztą popatrzcie same

przepięknie wyglądaliście
a fotki super, więc chyba warto było czekać aż tak długo (swoją drogą to ja bym nie umiała czekać na zdjęcia ze ślubu kilka miesięcy więc podziwiam za wytrwałość )
a sukienka nie w moim stylu, ale bolerko a`la bluzka jak najbardziej możesz mi powiedzieć czy ono było w komplecie do sukni, czy miałaś specjalnie takie uszyte??

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
Co do obrączek, to wczoraj znalazłam dosć fajnego jubilera TŻtowi się spodobało 70% obrączek na ich stronie i dziś zadzwonił z ciekawości popytać o cenę o wszystkie są w okolicach 1000zł

http://www.rubex.pl/obraczki-slubne-...-zlota?page=78 a te są dość podobne do tych z Apartu...

Ponadto poczytałam troche na moim lokalnym forum i okazało się, że niedaleko mnie jest jubiler który robi obrączki na zamówienie i można mu przynieść wzór z Aparta i zrobi je identycznie, tylko ok. 500zł taniej.
faktycznie obrączki na stronce mają niezłe
śliczne są te z serduszkiem: http://www.rubex.pl/obraczki-slubne-...-zlota?page=34 tylko ciekawe czy męska wygląda tak samo

kalinkap13 ja byłam mierzyć suknie, ale tej number one nadal brak

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2010-02-16, 23:11   #2318
kata_g
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie dziwczyny

Zresztą popatrzcie same

witam, i gratuluju pieknych zdjec i wytrwalosci na ich czekanie,
co do sukni to ja juz swoja wymarzona juz mam, ale zauroczyl mnie Twoj welon, skad jestes? jestes zainteresowana jego ewentualna odsprzedaza?? pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:

super niektóre wzory naprawde fajne, szkoda tylko ze tak daleko ode mnie
kata_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 09:24   #2319
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziwczyny

Zresztą popatrzcie same

piękne zdjecia mam nadzieję że my będziemy mieli tak samo piękną pogodę Na razie jednak dalej ciche dni To już 4 dzień a mnie serce pęka
Obrączka z sercem śliczna ale tż sobie w takiej nie wyobrażam

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 12:55   #2320
ramena
Raczkowanie

GG do ramena

Dziewczyny dziękuje za miłe słowa, mnie zdjęcia również się podobają i naprawde warto było na nie poczekac te kilka miesięcy... To nawet fajne jest bo już człowiek zapomniał że brał ślub a tu nagle takie miłe przypomnienie... kupiliśmy sobie z TŻ winko i jeszcze raz przeżywaliśmy ten dzień...

Jeśli chodzi o sukienkę to wszystko kupiłam w Madonnie- suknie, dwa welony- długi i krótki, oraz bolerko- wszystko do kompletu . Wydałam na to fortune ale powiem wam że warto bo rodzina jeszcze do dziś wspomina i ciągle słyszę achy i ochy

Podaje linka do sukienki i zapraszam do kontaktu panny młode ze śląska na kawkę i przymiarkę- sukienka jest piękna i z welonem tworzy niesamowitą całość

/usunięto link z ofertą/

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2010-02-17 o 20:34 Powód: handel
ramena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:09   #2321
bianeczkaa
Zakorzenienie

Ramena, tutaj nie wolno sprzedawać ani zachęcać do sprzedaży, tym bardziej reklamować swojej strony aukcyjnej na allegro, to grozi banem więc usuń swój wpis

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:37   #2322
ramena
Raczkowanie

GG do ramena

wiem wiem... juz dostałam ostrzeżenie... więcej nie popełnię błędu ale jesteście szybkie w interwencji
Stary 2010-02-17, 17:57   #2323
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Ooo ramena mieskzasz niedaleko mnie Przyznaj się w której Madonnie kupiłas sukienke???

Dziewczyny, co do obrączki z serduszkiem to z mojego (niewielkiego) doświadczenia wynika, że zawsze tylko damska obrączka jest tak zdobiona, a męska jest prosta, bez kamyków, serduszek itp.
Mi też sie podobają takie z jakimiś diamencikami ale po 1. znając moje szczęście ten diamencik po jakimś czasie by po prostu wyleciał
a po 2. zastanawiam sie czy na palcu nie bedzie wyglądała jak pierścionek zaręczynowy...

Mi i TZtowi bardzo podobają sie taki http://www.jubiler.ovh.org/o7.html
ale ta fajna matowa powłoczka strasznie szybko się ściera

Co do sukienki, to ja mam parę faworytek "internetowych", ale zobaczymy jak to będzie jak zacznę przymierzać

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
piękne zdjecia mam nadzieję że my będziemy mieli tak samo piękną pogodę Na razie jednak dalej ciche dni To już 4 dzień a mnie serce pęka
bianeczka nie wolno tak trzeba sobie pogadać i wszystko wyjaśnić życie jest za krótkie, żeby je marnować na ciche dni

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kata_g Pokaż wiadomość
witam, i gratuluju pieknych zdjec i wytrwalosci na ich czekanie,
co do sukni to ja juz swoja wymarzona juz mam, ale zauroczyl mnie Twoj welon, skad jestes? jestes zainteresowana jego ewentualna odsprzedaza?? pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

super niektóre wzory naprawde fajne, szkoda tylko ze tak daleko ode mnie
Założe się, ze niedaleko Ciebie tez jest jakis mały jubiler, który robi piękne obrączki

Edytowane przez mądrala
Czas edycji: 2010-02-17 o 17:56
Stary 2010-02-17, 19:45   #2324
aicila
Rozeznanie

mądrala no z tym, że tego serduszka na obrączce Tż nie ma to pewnie masz rację, ale wtedy to już dla mnie nie są te same obrączki
a co do matowych, to fakt niektóre są bardzo fajne, ale właśnie boję się tego, że szybko się zetrą i stracą cały swój urok takie obrączki
nie wiem jak złoto szybko się ściera, ale ja miałam pierścionek srebrny z Kruka pół na pół i już po 2 miesiącach nie wiedziałam gdzie był matowy a gdzie błyszczący

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-02-17, 20:15   #2325
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Dokładnie znam 2 osoby, które kupiły taki obrączki i bardzo szybko straciły ich matowość, więc skoro i tak zaraz to zniknie, to po co przepłacać?

Stary 2010-02-18, 10:28   #2326
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Jestem na To naprawdę jest już przeżytek.

Cytat:
Witajcie dziwczyny

Zresztą popatrzcie same

Bardzo ładne zdjęcia Podziwiam, za cierpliwość Ja bym chyba zniosła jajko przez 4 miesiące czekania

Cytat:

Dużo jubilerów tak właśnie robi, że można im przynieść jakiś wzór i oni zrobią identyczne obrączki. My właśnie zdecydujemy się chyba tak zrobić, bo podoba nam się ten jeden wzór z apartu

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
zgadzam sie w 100%
i tak jak powiedziala madrala jezeli juz mialabym wypozyczyc autko to tez jak juz jakies zabytkowe (zreszta nie musialabym bo brat takie "robi")
ale my pewnie zdecydujemy sie na jakies bardziej nowoczesne..tzn nawet juz wiemy.chcielibysmy zeby tz'ta taty znajomy nas zawiozl jego autkiem..nowym, ladnym

a w ogole dziewczyny jak tam-byla juz ktoras jeszcze mierzyc sukienki? albo wyszukalyscie cos ciekawego w internecie?
Co do auta to my będziemy jechać autem Tż-ta kolegi. Takie zwykłe tyle, że dosyć nowe. Nie przywiązujemy zbytnio wagi do tego, czym będziemy jechać

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ja też sobie nie wyobrażam, żeby TŻ chodził w takiej obrączce W ogóle ostatnio stwierdził, że jemu to obrączka nie pasuje
Czemu macie ciche dni? Nie martw się, będzie dobrze

Cytat:
Ooo ramena mieskzasz niedaleko mnie Przyznaj się w której Madonnie kupiłas sukienke???

Dziewczyny, co do obrączki z serduszkiem to z mojego (niewielkiego) doświadczenia wynika, że zawsze tylko damska obrączka jest tak zdobiona, a męska jest prosta, bez kamyków, serduszek itp.
Mi też sie podobają takie z jakimiś diamencikami ale po 1. znając moje szczęście ten diamencik po jakimś czasie by po prostu wyleciał
a po 2. zastanawiam sie czy na palcu nie bedzie wyglądała jak pierścionek zaręczynowy...

Mi i TZtowi bardzo podobają sie taki http://www.jubiler.ovh.org/o7.html
ale ta fajna matowa powłoczka strasznie szybko się ściera

Co do sukienki, to ja mam parę faworytek "internetowych", ale zobaczymy jak to będzie jak zacznę przymierzać

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

bianeczka nie wolno tak trzeba sobie pogadać i wszystko wyjaśnić życie jest za krótkie, żeby je marnować na ciche dni

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Założe się, ze niedaleko Ciebie tez jest jakis mały jubiler, który robi piękne obrączki
Te obrączki, które pokazałaś są bardzo podobne do tych z apartu Tylko właśnie to matowe szybko się ściera. Mojemu bratu starło się po niecałym miesiącu No a z diamencikami czy tam brylancikami nie podobają mi się Wystarczy, że pierścionek mi się świeci A poza tym chcę, żeby nasze obrączki były identyczne
Stary 2010-02-18, 10:41   #2327
Claris
Zakorzenienie

A widziałyście na wątku pm2010 jedna z nich ma obrączki z odciskami ich palców oryginalny pomysł i ciekawy, ale ich wygląd zupełnie do mnie nie przemawia Dla nas klasyka i identyczne obrączki (bez żadnego kamienia w mojej) to jest to
Stary 2010-02-18, 10:47   #2328
aicila
Rozeznanie

Claris fakt, pomysł ciekawy, ale mi się takie obrączki z odciskami nie podobają... ja też jestem tylko za klasycznymi obrączkami... i tylko i wyłącznie z żółtego złota

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-02-18, 10:53   #2329
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Claris fakt, pomysł ciekawy, ale mi się takie obrączki z odciskami nie podobają... ja też jestem tylko za klasycznymi obrączkami... i tylko i wyłącznie z żółtego złota
O to to
Stary 2010-02-18, 12:51   #2330
aga1598
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anus19 Pokaż wiadomość
Co do pierwszego tanca to tez mamy problem.. Ja chcialabym zatanczyc walca-ahhhh.. Marzy mi sie. Ale moj TZ jest dosc sceptycznie do tego nastawiony. Nie wiem,jak wtbrniemy z tej sytuacji. W sumie nie chcialabym,zeby na naszym pierwszym tancu goscie posneli z nudów:P
Koncepcji na piosenke nie mam,chociaz sama śpiewam po weselach i nie jeden pierwszy taniec widzialam.. :p A moze Wy macie jakies propozycje taneczne badz piosenkowe?? Ja moge podac link do walca i piosenki,ktora marzy mi sie zatanczyc...
http://www.youtube.com/watch?v=dnrzvbK04Tg
cuuudo....
Ja chciałam tańczyć do walca z "Nocy i dni", ale TŻ nie chciał. I teraz już też mi przeszło. Wydaje mi się oklepany. Znaleźliśmy piosenkę peabo bryson&roberta flack-tonight i celebrate my love for you. Jest świetna. I chcemy się nauczyć do niej tańczyć, bo oboje mamy po dwie lewe nogi

My jedziemy starą warszawą, gdyż mój TŻ się uparł na coś wiekowego. Limuzyna to i przeżytek i kojarzy mi się z wiejskim weselem ( żeby się tylko pokazać przed sąsiadkami-plotkarami)...

Mam jeszcze pytanie. Który bukiet wydaje Wam się ładniejszy do sukienki, którą kiedyś wklejałam:

Załącznik 2878797
czy
Załącznik 2878798

sama nie mogę się zdecydować, a wydaje mi się, że spojrzycie na to "chłodnym okiem"...
Ten pierwszy bukiet jest z goździków w otoczce z piórek. A drugi to kalie z różami.

Dla przypomnienie wklejam też kieckę:
Załącznik 2878808

My obrączki zamówiliśmy w Kruku i wyszło nas to w sumie niewiele, bo mieliśmy bon -20% na ślubną biżuterię.
http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=27638...sw-oz37b_a&s=1
Stary 2010-02-18, 12:58   #2331
aicila
Rozeznanie

aga1598 na bukietach to ja się nie znam, więc nie pomogę...
a co do obrączek to fajne, ale tak jak już wcześniej pisałam mi podobają się tylko z żółtego złota obrączki no i ten mat niestety bardzo szybko się ściera i obrączki już później nie są takie same...

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-02-18, 13:02   #2332
aga1598
Raczkowanie

Cytat:
aga1598 na bukietach to ja się nie znam, więc nie pomogę...
a co do obrączek to fajne, ale tak jak już wcześniej pisałam mi podobają się tylko z żółtego złota obrączki no i ten mat niestety bardzo szybko się ściera i obrączki już później nie są takie same...

Wiem, że się ściera ale takie nam się strasznie podobają...
Wiesz może jak usunąć jeden z postów? Bo zrobiłam bałagan...
Stary 2010-02-18, 15:13   #2333
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez aga1598 Pokaż wiadomość
Ja chciałam tańczyć do walca z "Nocy i dni", ale TŻ nie chciał. I teraz już też mi przeszło. Wydaje mi się oklepany. Znaleźliśmy piosenkę peabo bryson&roberta flack-tonight i celebrate my love for you. Jest świetna. I chcemy się nauczyć do niej tańczyć, bo oboje mamy po dwie lewe nogi

My jedziemy starą warszawą, gdyż mój TŻ się uparł na coś wiekowego. Limuzyna to i przeżytek i kojarzy mi się z wiejskim weselem ( żeby się tylko pokazać przed sąsiadkami-plotkarami)...

Mam jeszcze pytanie. Który bukiet wydaje Wam się ładniejszy do sukienki, którą kiedyś wklejałam:

Załącznik 2878797
czy
Załącznik 2878798

sama nie mogę się zdecydować, a wydaje mi się, że spojrzycie na to "chłodnym okiem"...
Ten pierwszy bukiet jest z goździków w otoczce z piórek. A drugi to kalie z różami.

Dla przypomnienie wklejam też kieckę:
Załącznik 2878808

My obrączki zamówiliśmy w Kruku i wyszło nas to w sumie niewiele, bo mieliśmy bon -20% na ślubną biżuterię.
http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=27638...sw-oz37b_a&s=1
A jakoś nie mogę się przekonać do tego walca My zatańczymy normalnie jakoś A poza tym mój TŻ się za bardzo denerwuje w takich sytuacjach i na bank by się pomylił
Co do kwiatków chciałam pomóc, ale załączniki mi się ni wyświetlają Twoje.

Cytat:
Napisane przez aga1598 Pokaż wiadomość
Wiem, że się ściera ale takie nam się strasznie podobają...
Wiesz może jak usunąć jeden z postów? Bo zrobiłam bałagan...
Może napisz do jakiegoś moderatora? Bo samemu chyba nie można usunąć
Stary 2010-02-18, 18:51   #2334
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Ja też jestem tradycjonalistką i jeśli obrączki to z żółtego zlota, a sukienka tylko biała
Co do piosenki to my mieliśmy mieć Grechute "Będziesz moją panią" ale boje się, że ze stresu wszystko by sie nam pomieszało
Ostatnio strasznie mi się spodobała ta http://www.youtube.com/watch?v=tQl91...eature=related
i uwierzcie mi, że po próbie naszej orkiestry jestem w stanie uwierzyć, że oni to zagraja

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Aga mi też niestety nie wyświetlają się załączniki

Aaa i chciałam Wam jeszcze pokazać jeden "pierwszy taniec", który niesamowicie mi się podoba:
http://www.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4
strasznie mi sie pdooba szczególnie początek, bo tańczą tak lekko i cudnie

Edytowane przez mądrala
Czas edycji: 2010-02-18 o 18:59
Stary 2010-02-18, 19:52   #2335
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

mądrala - a to chyba też są kroki jakiegoś tańca? Coś mi się z Tańca z gwiazdami kojarzy

Dziewczyny mam propozycję. Może każda napisze coś o swoim zespole? Ile osób, na czym grają, jakie wokale (damski czy męski czy oba ), ile płacicie i ewentualnie jeśli mają stronkę to wkleić Co Wy na to?
Stary 2010-02-18, 20:16   #2336
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Ja też jestem tradycjonalistką i jeśli obrączki to z żółtego zlota, a sukienka tylko biała
Co do piosenki to my mieliśmy mieć Grechute "Będziesz moją panią" ale boje się, że ze stresu wszystko by sie nam pomieszało
Ostatnio strasznie mi się spodobała ta http://www.youtube.com/watch?v=tQl91...eature=related
i uwierzcie mi, że po próbie naszej orkiestry jestem w stanie uwierzyć, że oni to zagraja

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Aga mi też niestety nie wyświetlają się załączniki

Aaa i chciałam Wam jeszcze pokazać jeden "pierwszy taniec", który niesamowicie mi się podoba:
piosenka faktycznie fajna

a co do tego tańca, co wrzuciłaś to jest to jedyny pierwszy taniec jaki mi się na youtube podoba. bo oni tańczą tak całkiem na luzie, nie trzymają "ramy" i nie ruszają się sztywno jakby kij połknęli (jak to robią co niektóre pary). no i przede wszystkim nie udają, że są profesjonalnymi tancerzami, nie robią tego na siłę i widać, że się bawią tym tańcem i dlatego ich taniec jest taki piękny

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
mądrala - a to chyba też są kroki jakiegoś tańca? Coś mi się z Tańca z gwiazdami kojarzy

Dziewczyny mam propozycję. Może każda napisze coś o swoim zespole? Ile osób, na czym grają, jakie wokale (damski czy męski czy oba ), ile płacicie i ewentualnie jeśli mają stronkę to wkleić Co Wy na to?
propozycja fajna, ale dlaczego sama nic nie napisałaś
ale ja mogę zacząć. u mnie w zespole jest 5 facetów i grają na żywo. płacimy 2800 zł za jeden dzień.
a najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie słyszeliśmy ich na żywo, tylko na płytce od znajomych ale jakoś dziwnie jestem zupełnie spokojna i nie obawiam, że będzie coś nie tak, albo się nie spodoba gościom to jak grają

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-02-18, 20:57   #2337
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
piosenka faktycznie fajna

a co do tego tańca, co wrzuciłaś to jest to jedyny pierwszy taniec jaki mi się na youtube podoba. bo oni tańczą tak całkiem na luzie, nie trzymają "ramy" i nie ruszają się sztywno jakby kij połknęli (jak to robią co niektóre pary). no i przede wszystkim nie udają, że są profesjonalnymi tancerzami, nie robią tego na siłę i widać, że się bawią tym tańcem i dlatego ich taniec jest taki piękny

propozycja fajna, ale dlaczego sama nic nie napisałaś
ale ja mogę zacząć. u mnie w zespole jest 5 facetów i grają na żywo. płacimy 2800 zł za jeden dzień.
a najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie słyszeliśmy ich na żywo, tylko na płytce od znajomych ale jakoś dziwnie jestem zupełnie spokojna i nie obawiam, że będzie coś nie tak, albo się nie spodoba gościom to jak grają
Z tymi tańcami to masz rację. Większość tych tańców jest sztywna a oni super tańczą

Co do zespołu to rzeczywiście palnęłam. Powinnam zacząć Poprawiam się i piszę jako druga Ja mam w zespole 4 osoby ( 3 facetów i 1 kobieta), wokal i męski i damski. Co do instrumentów to są te cały organy czy co to tam jest , gitara i saksofon. Perkusji nie ma czego teraz bardzo żałuję. Aaa no i płacimy 3000 zł. Cena mi się wydaje wygórowana ale to już po fakcie No i ogólnie też nie słyszeliśmy ich na żywo tylko na płycie z wesela. No i w ogóle to ostatnio pisałam, że mam wątpliwości i nawet zastanawiałam się nad zmianą...

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2010-02-19 o 21:06
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 21:01   #2338
aga1598
Raczkowanie

Nie wiem, co się stało z tymi linkami. Może dlatego się nie otwierają, że zmieniałam dane...?
My mamy Dj-a i wodzireja w jednym.
A płacimy 1600 zł za jeden dzień

Edytowane przez aga1598
Czas edycji: 2010-02-18 o 21:46
aga1598 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 21:36   #2339
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Z tymi tańcami to masz rację. Większość tych tańców jest sztywna a oni super tańczą

Co do zespołu to rzeczywiście palnęłam. Powinnam zacząć Poprawiam się i piszę jako druga Ja mam w zespole 4 osoby ( 3 facetów i 1 kobieta), wokal i męski i damski. Co do instrumentów to są te cały organy czy co to tam jest , gitara i saksofon. Perkusji nie ma czego teraz bardzo żałuję. Aaa no i płacimy 3000 zł. Cena mi się wydaje wygórowana ale to już po fakcie No i ogólnie też nie słyszeliśmy ich na żywo tylko na płycie z wesela. No i w ogóle to ostatnio pisałam, że mam wątpliwości i nawet zastanawiałam się nad zmianą... No i ich strona http://www.twentyone.com.pl
a ja już myślałam, że tylko my nie słyszeliśmy na żywo swojego zespołu
no u nas jest perkusja bo chłopaki grają na żywo, a nie tak jak wasz zespół z podkładów z dodatkiem gitary na żywo (bo przynajmniej tak to brzmi) ale ogólnie mogę powiedzieć, że wasz zespół jest ok i babeczka wcale źle nie śpiewa, więc nie denerwuj się
Edit: mój zespół nie ma strony, gdyż jak stwierdzili wcale jej nie potrzebują bo na brak pracy nie mogą narzekać

A kto to jest jarosz?

Edytowane przez aicila
Czas edycji: 2010-02-18 o 21:37
Stary 2010-02-19, 01:07   #2340
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

Świetny jest, już go kiedyś widziałam i często oglądam. Ale mój tż w życiu tak nie zatańczy

Cytat:

To nie jest czasem fokstrot?

Co do mojego zespołu to tworzy go 4 facetów i babka. Wokal męski i damski, grają na żywo napewno na klawiszach, gitarze i saksie, na czymś jeszze chyba ale nie pamiętam Byliśmy na weselu na którym grali, a inne oglądaliśmy na płycie. Kosztują 4tys. za 2 dni.

Cytat:
Edit: mój zespół nie ma strony, gdyż jak stwierdzili wcale jej nie potrzebują bo na brak pracy nie mogą narzekać
To tak jak moi - mają rezerwację 2 lata naprzód, m.in. przez nich mamy ślub wtedy kiedy mamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości