|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Rozeznanie
|
popieram w 100% bo dla mnie to jest po prostu wyrzucanie kasy w błoto tylko dlatego, żeby ludzie mieli później o czym gadać...
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli już ktoś decyduje sie wydanie kasy na wypożyczenie samochodu to o wiele bardziej uwielbiam stare zabytkowe A chyba najfajniej wygląda jednak jakiś "normalny" i współczesny samochód
|
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziwczyny
troszke mnie tu nie było...od października 2009 minęło sporo czasu ale nie dawno odebrałam zdjęcia i wróciły wspomnienia tego dnia... Zresztą popatrzcie same ![]() ps. może któraś z was jest zainteresowana sukienką ?
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Co do obrączek, to wczoraj znalazłam dosć fajnego jubilera
TŻtowi się spodobało 70% obrączek na ich stronie i dziś zadzwonił z ciekawości popytać o cenę o wszystkie są w okolicach 1000złhttp://www.rubex.pl/obraczki-slubne-...-zlota?page=78 a te są dość podobne do tych z Apartu... Ponadto poczytałam troche na moim lokalnym forum i okazało się, że niedaleko mnie jest jubiler który robi obrączki na zamówienie i można mu przynieść wzór z Aparta i zrobi je identycznie, tylko ok. 500zł taniej.
|
#2316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i tak jak powiedziala madrala jezeli juz mialabym wypozyczyc autko to tez jak juz jakies zabytkowe (zreszta nie musialabym bo brat takie "robi" ) ale my pewnie zdecydujemy sie na jakies bardziej nowoczesne..tzn nawet juz wiemy.chcielibysmy zeby tz'ta taty znajomy nas zawiozl jego autkiem..nowym, ladnym ![]() a w ogole dziewczyny jak tam-byla juz ktoras jeszcze mierzyc sukienki? albo wyszukalyscie cos ciekawego w internecie?
|
|
|
|
|
#2317 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a fotki super, więc chyba warto było czekać aż tak długo (swoją drogą to ja bym nie umiała czekać na zdjęcia ze ślubu kilka miesięcy więc podziwiam za wytrwałość )a sukienka nie w moim stylu, ale bolerko a`la bluzka jak najbardziej możesz mi powiedzieć czy ono było w komplecie do sukni, czy miałaś specjalnie takie uszyte??Cytat:
![]() śliczne są te z serduszkiem: http://www.rubex.pl/obraczki-slubne-...-zlota?page=34 tylko ciekawe czy męska wygląda tak samo ![]() kalinkap13 ja byłam mierzyć suknie, ale tej number one nadal brak
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do sukni to ja juz swoja wymarzona juz mam, ale zauroczyl mnie Twoj welon, skad jestes? jestes zainteresowana jego ewentualna odsprzedaza?? pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że my będziemy mieli tak samo piękną pogodę Na razie jednak dalej ciche dni To już 4 dzień a mnie serce pęka Obrączka z sercem śliczna ale tż sobie w takiej nie wyobrażam
|
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuje za miłe słowa, mnie zdjęcia również się podobają i naprawde warto było na nie poczekac te kilka miesięcy... To nawet fajne jest bo już człowiek zapomniał że brał ślub a tu nagle takie miłe przypomnienie... kupiliśmy sobie z TŻ winko i jeszcze raz przeżywaliśmy ten dzień...
Jeśli chodzi o sukienkę to wszystko kupiłam w Madonnie- suknie, dwa welony- długi i krótki, oraz bolerko- wszystko do kompletu . Wydałam na to fortune ale powiem wam że warto bo rodzina jeszcze do dziś wspomina i ciągle słyszę achy i ochy ![]() Podaje linka do sukienki i zapraszam do kontaktu panny młode ze śląska na kawkę i przymiarkę- sukienka jest piękna i z welonem tworzy niesamowitą całość ![]() /usunięto link z ofertą/
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-02-17 o 20:34 Powód: handel |
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Ramena, tutaj nie wolno sprzedawać ani zachęcać do sprzedaży, tym bardziej reklamować swojej strony aukcyjnej na allegro, to grozi banem więc usuń swój wpis
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
wiem wiem... juz dostałam ostrzeżenie... więcej nie popełnię błędu
ale jesteście szybkie w interwencji
|
|
#2323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ooo ramena mieskzasz niedaleko mnie
Przyznaj się w której Madonnie kupiłas sukienke??? Dziewczyny, co do obrączki z serduszkiem to z mojego (niewielkiego) doświadczenia wynika, że zawsze tylko damska obrączka jest tak zdobiona, a męska jest prosta, bez kamyków, serduszek itp. Mi też sie podobają takie z jakimiś diamencikami ale po 1. znając moje szczęście ten diamencik po jakimś czasie by po prostu wyleciał ![]() a po 2. zastanawiam sie czy na palcu nie bedzie wyglądała jak pierścionek zaręczynowy... Mi i TZtowi bardzo podobają sie taki http://www.jubiler.ovh.org/o7.html ale ta fajna matowa powłoczka strasznie szybko się ściera ![]() Co do sukienki, to ja mam parę faworytek "internetowych", ale zobaczymy jak to będzie jak zacznę przymierzać ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
trzeba sobie pogadać i wszystko wyjaśnić ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-02-17 o 17:56 |
||
|
|
|
#2324 |
|
Rozeznanie
|
mądrala no z tym, że tego serduszka na obrączce Tż nie ma to pewnie masz rację, ale wtedy to już dla mnie nie są te same obrączki
![]() a co do matowych, to fakt niektóre są bardzo fajne, ale właśnie boję się tego, że szybko się zetrą i stracą cały swój urok takie obrączki nie wiem jak złoto szybko się ściera, ale ja miałam pierścionek srebrny z Kruka pół na pół i już po 2 miesiącach nie wiedziałam gdzie był matowy a gdzie błyszczący
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
|
#2326 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Podziwiam, za cierpliwość Ja bym chyba zniosła jajko przez 4 miesiące czekania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle ostatnio stwierdził, że jemu to obrączka nie pasuje![]() Czemu macie ciche dni? Nie martw się, będzie dobrze ![]() Cytat:
Tylko właśnie to matowe szybko się ściera. Mojemu bratu starło się po niecałym miesiącu Wystarczy, że pierścionek mi się świeci A poza tym chcę, żeby nasze obrączki były identyczne
|
||||||
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałyście na wątku pm2010 jedna z nich ma obrączki z odciskami ich palców
Dla nas klasyka i identyczne obrączki (bez żadnego kamienia w mojej) to jest to
|
|
|
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
Claris fakt, pomysł ciekawy, ale mi się takie obrączki z odciskami nie podobają... ja też jestem tylko za klasycznymi obrączkami... i tylko i wyłącznie z żółtego złota
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My jedziemy starą warszawą, gdyż mój TŻ się uparł na coś wiekowego. Limuzyna to i przeżytek i kojarzy mi się z wiejskim weselem ( żeby się tylko pokazać przed sąsiadkami-plotkarami)... Mam jeszcze pytanie. Który bukiet wydaje Wam się ładniejszy do sukienki, którą kiedyś wklejałam: Załącznik 2878797 czy Załącznik 2878798 sama nie mogę się zdecydować, a wydaje mi się, że spojrzycie na to "chłodnym okiem"... Ten pierwszy bukiet jest z goździków w otoczce z piórek. A drugi to kalie z różami. Dla przypomnienie wklejam też kieckę: Załącznik 2878808 My obrączki zamówiliśmy w Kruku i wyszło nas to w sumie niewiele, bo mieliśmy bon -20% na ślubną biżuterię. http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=27638...sw-oz37b_a&s=1
|
|
#2331 |
|
Rozeznanie
|
aga1598 na bukietach to ja się nie znam, więc nie pomogę...
a co do obrączek to fajne, ale tak jak już wcześniej pisałam mi podobają się tylko z żółtego złota obrączki no i ten mat niestety bardzo szybko się ściera i obrączki już później nie są takie same...
|
|
#2332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że się ściera ale takie nam się strasznie podobają...Wiesz może jak usunąć jeden z postów? Bo zrobiłam bałagan...
|
|
#2333 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My zatańczymy normalnie jakoś A poza tym mój TŻ się za bardzo denerwuje w takich sytuacjach i na bank by się pomylił ![]() Co do kwiatków chciałam pomóc, ale załączniki mi się ni wyświetlają Twoje. Cytat:
|
||
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem tradycjonalistką i jeśli obrączki to z żółtego zlota, a sukienka tylko biała
![]() Co do piosenki to my mieliśmy mieć Grechute "Będziesz moją panią" ale boje się, że ze stresu wszystko by sie nam pomieszało ![]() Ostatnio strasznie mi się spodobała ta http://www.youtube.com/watch?v=tQl91...eature=related ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Aga mi też niestety nie wyświetlają się załączniki ![]() Aaa i chciałam Wam jeszcze pokazać jeden "pierwszy taniec", który niesamowicie mi się podoba: http://www.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4 strasznie mi sie pdooba szczególnie początek, bo tańczą tak lekko i cudnie
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-02-18 o 18:59 |
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
mądrala - a to chyba też są kroki jakiegoś tańca?
Coś mi się z Tańca z gwiazdami kojarzy ![]() Dziewczyny mam propozycję. Może każda napisze coś o swoim zespole? Ile osób, na czym grają, jakie wokale (damski czy męski czy oba ), ile płacicie i ewentualnie jeśli mają stronkę to wkleić Co Wy na to?
|
|
|
|
#2336 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do tego tańca, co wrzuciłaś to jest to jedyny pierwszy taniec jaki mi się na youtube podoba. bo oni tańczą tak całkiem na luzie, nie trzymają "ramy" i nie ruszają się sztywno jakby kij połknęli (jak to robią co niektóre pary). no i przede wszystkim nie udają, że są profesjonalnymi tancerzami, nie robią tego na siłę i widać, że się bawią tym tańcem i dlatego ich taniec jest taki piękny ![]() Cytat:
![]() ale ja mogę zacząć. u mnie w zespole jest 5 facetów i grają na żywo. płacimy 2800 zł za jeden dzień. a najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie słyszeliśmy ich na żywo, tylko na płytce od znajomych ale jakoś dziwnie jestem zupełnie spokojna i nie obawiam, że będzie coś nie tak, albo się nie spodoba gościom to jak grają
|
|
|
#2337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do zespołu to rzeczywiście palnęłam. Powinnam zacząć Poprawiam się i piszę jako druga Ja mam w zespole 4 osoby ( 3 facetów i 1 kobieta), wokal i męski i damski. Co do instrumentów to są te cały organy czy co to tam jest , gitara i saksofon. Perkusji nie ma czego teraz bardzo żałuję. Aaa no i płacimy 3000 zł. Cena mi się wydaje wygórowana ale to już po fakcie Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-19 o 21:06 |
|
|
|
|
#2338 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, co się stało z tymi linkami. Może dlatego się nie otwierają, że zmieniałam dane...?
My mamy Dj-a i wodzireja w jednym. A płacimy 1600 zł za jeden dzień
Owoce dojrzewają dzięki słońcu, ludzie dzięki miłości Edytowane przez aga1598 Czas edycji: 2010-02-18 o 21:46 |
|
|
|
#2339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no u nas jest perkusja bo chłopaki grają na żywo, a nie tak jak wasz zespół z podkładów z dodatkiem gitary na żywo (bo przynajmniej tak to brzmi) ale ogólnie mogę powiedzieć, że wasz zespół jest ok i babeczka wcale źle nie śpiewa, więc nie denerwuj się Edit: mój zespół nie ma strony, gdyż jak stwierdzili wcale jej nie potrzebują bo na brak pracy nie mogą narzekać
A kto to jest jarosz? Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!" Edytowane przez aicila Czas edycji: 2010-02-18 o 21:37 |
|
|
|
|
#2340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do mojego zespołu to tworzy go 4 facetów i babka. Wokal męski i damski, grają na żywo napewno na klawiszach, gitarze i saksie, na czymś jeszze chyba ale nie pamiętam Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

To już 4 dzień a mnie serce pęka