Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 20:37   #2311
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry wybiłam się z rytmu przez tę sesję. Zaliczyć nie zaliczyłam - bo nie podeszłam, babka nie zdążyła z nami. Tak że po sesji i nie wiem, czy nie będzie to wpisane jako 2 termin, ale mam to gdzieś, chcę to mieć za sobą Claris, gratuluję ! i Gwizdaczku z resztą jestem do tyłu...

Błagam, trzymajcie kciuki za ciut inną sprawę niż zaliczenie otóż znalazłam samochód, nie to że markę, ale już całkiem TEN. No i jedyny problem to fakt, że nam klient wciąż nie zapłacił i nie ma na niego kasy, póki on jej nie wpłaci... tak że trzymajcie żeby w końcu wpłacił, to będę miała takie cudo: http://otomoto.pl/audi-a4-2-0-tdi-mo...C11323558.html musiałam się pochwalić

Z TŻem wczoraj mega kłótnia - a widzieliśmy się pierwszy raz od czwartku i pierwszy raz od ponad tygodnia mieliśmy spędzić razem wieczór... długa historia. Tak czy siak odwiozłam go, pojechałam na cmentarz się wypłakać, potem na zakupy, a na koniec pojechałam po niego, bo nie po to ryczałam za nim cały tydzień, żeby się z nim nie widzieć przez jakieś jego głupie fochy no i całkiem miły wieczór, pograliśmy w Buzzera, poprzytulaliśmy się, pośmialiśmy... fajnie było
W sobotę egzamin

autko piękne....
zawieź mnie nim do śłubu

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Uwierz , że się da ....tylko , że potem raczej związek się rozsypuje .

dokładnie dla mnie też nie ma znaczenia czy w miłości partner jest młodszy czy starszy Mój związek podziwiają ze ja 20 a mój 27 , jak byłam na weselu z TŻ to wszyscy się pytali byli zaskoczeni , że jestem tak młoda ale w życiu nie zmieniła bym obecnego TŻ na nikogo innego .
16 Mój Skarb idzie do szpitala na biopsje i badania więc proszę trzymajcie kciuki Bo musi być dobrze . A ja muszę jakoś załatwić , żeby być przy nim przez te 3 dni jak będzie w szpitalu ... Tylko nie wiem co rodzicom powiedzieć

będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki widzę, że sporo do nadrabiania

Oblałam egzamin to moja pierwsza dwója na studiach kurczę wkurzyłam się, bo powiedziałam tyle co mój kolega, on zaliczył a ja nie:/

Ale za to do radia się dostałam na specjalizację, więc całkiem fajnie

Idę Was doczytać, do potem
uuuu szkoda ale jak to mówią student bez dwóji to jak żołnierz bez karabinu poprawisz!

Cytat:
Napisane przez majorka88 Pokaż wiadomość
wasze trzymanie kciuków---nie ocenione!!! dostałam 4,5 z matmy i tym samym zakończyłam sesję i 5 semestr teraz wolne do 1 marca

co do spania - my przytulamy się jak zasypiamy, a później tak przez noc strasznie się wiercimy więc budzimy tuląc się plecami

a co do "pierwszego razu z narzeczonym:P" to było 3 lata temu w maju w dzień mamy:P byliśmy na wycieczce autem w dolinie noteci, ale zaczęło padać i siedzieliśmy w aucie i jakoś akcja się rozkręciła:P i było nawet romantycznie prawie go tam zgwałciłam:P
gratuluję! szkoda że nie wszystkie zazdrośnice mają to szczęście :/

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Aaaaa rusałka, arrakis, madziamacius jeśli o mnie chodzi to ja już mogę się spotkać, jestem w stanie do każdego terminu się dostosować, choć przyznam, że wolałabym w tygodniu )) Czekam na Wasze propozycje
cwaniary właśnie a co ze spotkaniem krakowskich zazdrośnic....
grape niebawem będzie to może zacząć pomalutku organizować?
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 20:41   #2312
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
Chyba do Was dołączę dziewczyny Mam ostatnio jakiegoś doła z powodu zaręczyn, a raczej ich braku.. Jesteśmy z Tż już ponad 4 lata, często rozmawiamy o przyszłości razem, ostatnio nawet miałam przyjemność robienia "projektu" naszego wspólnego kąta! Już jakiś czas rzucam różne aluzje..żartuję, że trzeba się spieszyć bo babcia ma na wydaniu garnki philipiaka na prezent ślubny no a On nic
Witamy napisz coś więcej o Was

Aluzje fajne.... garnki hehe....

Motylku, dziękuję ja to mam chyba krzywe zwierciadła w domu, bo nie widzę tego, co Wy

Też siedzę właśnie na Toys4Boys szukając prezentu, ale na razie kicha, echh.
Stary 2010-02-03, 20:41   #2313
upadly_aniol00
Zakorzenienie

dobra ja uciekam , jutro sprawdzian miałam się nauczyć dziś coś około 500-600 słówek i nawet nie zajrzałam ale i tak nie sądziłam , że to zaliczę ... eh ostatnio nic mi się nie chce .
Życzę miłych pogawędek
Stary 2010-02-03, 20:44   #2314
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
t

haha, może na eBayu by były taniej ?
No taaak, zazdroszczę.... Tych spojrzeń na ulicy

no w sumie zajrzę tam na eBay nie obchodzą mnie spojrzenia na ulicy, wytrzymują chodzenie w naturalnym lisie z pyszczkiem, wytrzymają i różowe futerkowe słuchawki nie przepadam jak wszystko do siebie pasuje a słuchawki są czarne, grzeczne
Cytat:
Chyba do Was dołączę dziewczyny Mam ostatnio jakiegoś doła z powodu zaręczyn, a raczej ich braku.. Jesteśmy z Tż już ponad 4 lata, często rozmawiamy o przyszłości razem, ostatnio nawet miałam przyjemność robienia "projektu" naszego wspólnego kąta! Już jakiś czas rzucam różne aluzje..żartuję, że trzeba się spieszyć bo babcia ma na wydaniu garnki philipiaka na prezent ślubny no a On nic
witaj

mojemu chłopcu się marzy z takich gadżetów od toys4boys podgrzewacz do kubka na USB i kubek co w zależności od ciepłoty płynu robi ON/OFF

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-02-03 o 20:46
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 20:44   #2315
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Hej!

Spędzając czas z Tż ciężko jest was nadrobić

Dzisiejsze słowa mojego Tżta:
"Kochanie co chcesz na walentynki, tylko pierścionek zaręczynowy nie wchodzi pod uwagę"
Małpa Przejrzała mnie na wylot Jakieś mam dziwne wrażenie, że ostatnio mu się wszystko kojarzy z zaręczynami (ja już przestałam mu myć tym głowę).
ojjj! przejrzał Cię na wylot faktycznie

Cytat:

Witamy!

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
dobra ja uciekam , jutro sprawdzian miałam się nauczyć dziś coś około 500-600 słówek i nawet nie zajrzałam ale i tak nie sądziłam , że to zaliczę ... eh ostatnio nic mi się nie chce .
Życzę miłych pogawędek
Stary 2010-02-03, 20:45   #2316
butterfly20
Zakorzenienie

A w ogóle to muszę powiedziec,że jestem totalnie zakochana w TŻcie No ale to jak zawsze Czasem mnie wnerwia głupimi dowcipami,ale i tak najczęściej mnie rozśmiesza.A ponadto straszny z niego przytulak

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 20:50   #2317
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

o tym myślę
Tylko tak naprawdę na co mu ten gadżet? Ma swój scyzoryk
Wszystko już ode mnie dostał... Od albumów, przez ciuchy, kubki, poduszki, wina, kosmetyki....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 20:58   #2318
bleki00
Rozeznanie

Cytat:
Witamy napisz coś więcej o Was

Aluzje fajne.... garnki hehe....
Poznaliśmy się jeszcze w lo, połączyły nas fakultety z geografii tak od spotkania do spotkania i zostaliśmy parą Świetnie nam razem, jest wiele rzeczy które lubimy robić wspólnie (lubimy dobre filmy, czasami razem pichcimy-trzeba się pokazać z dobrej strony, gramy w gierki planszowe, innych tych bardziej oczywistych nie wymieniam), ale potrafimy też spędzić czas osobno i dobrze się przy tym bawić! Dobrze dogaduję się z jego rodzinką, a on dobrze z moją (to dla mnie bardzo ważne, mam pod tym względem niemiłe wspomnienia związane z moim pierwszym "poważniejszym" chłopakiem). Odkąd jesteśmy razem jestem mega szczęśliwa i wiem, że Tż też! No ale brakuje mi tego jednego gestu
Stary 2010-02-03, 21:01   #2319
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Poznaliśmy się jeszcze w lo, połączyły nas fakultety z geografii tak od spotkania do spotkania i zostaliśmy parą Świetnie nam razem, jest wiele rzeczy które lubimy robić wspólnie (lubimy dobre filmy, czasami razem pichcimy-trzeba się pokazać z dobrej strony, gramy w gierki planszowe, innych tych bardziej oczywistych nie wymieniam), ale potrafimy też spędzić czas osobno i dobrze się przy tym bawić! Dobrze dogaduję się z jego rodzinką, a on dobrze z moją (to dla mnie bardzo ważne, mam pod tym względem niemiłe wspomnienia związane z moim pierwszym "poważniejszym" chłopakiem). Odkąd jesteśmy razem jestem mega szczęśliwa i wiem, że Tż też! No ale brakuje mi tego jednego gestu
A jak on sie zapatruje na sprawy zaręczynowo-ślubne ? rozmawiacie o tym?
Stary 2010-02-03, 21:02   #2320
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Hejka!
Witam nową zazdrośnicę
Byliśmy z TŻ-tem w kinie na "Nine". Trochę mam mieszane uczucia. Niby niezły film ale czegoś mu brakuje. Choć jedna z piosenek strasznie wpada w ucho. Be italian... No i tak ładnie te włochy wyglądają. A Włosi są przystojni. Oj ja chcę tam pojechać.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 21:03   #2321
majorka88
Raczkowanie

właśnie wróciłam ze spaceru z moim bydlęcym psem i wracając stwierdziłam że zrobię bałwana:P
robiłam go prawie 40 minut:P chyba zrobiłam z 2 kilometry na moim ogrodzie robiąc trzy kule:P i jak go skończyłam to zrobiłam mu buźkę i teraz wygląda mniej więcej tak --->
majorka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 21:04   #2322
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Aaaaa rusałka, arrakis, madziamacius jeśli o mnie chodzi to ja już mogę się spotkać, jestem w stanie do każdego terminu się dostosować, choć przyznam, że wolałabym w tygodniu )) Czekam na Wasze propozycje
ja bede we wrocku w najblizszy weekend - i w sobote wieczorem wybieram sie do Teatru Versus na koncert znajomych

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
właśnie wróciłam ze spaceru z moim bydlęcym psem i wracając stwierdziłam że zrobię bałwana:P
robiłam go prawie 40 minut:P chyba zrobiłam z 2 kilometry na moim ogrodzie robiąc trzy kule:P i jak go skończyłam to zrobiłam mu buźkę i teraz wygląda mniej więcej tak --->
zrob mu fote i poka nam
Stary 2010-02-03, 21:08   #2323
majorka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja bede we wrocku w najblizszy weekend - i w sobote wieczorem wybieram sie do Teatru Versus na koncert znajomych

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

zrob mu fote i poka nam
zrobię fotkę rano jak będzie normalne światło:P
Stary 2010-02-03, 21:10   #2324
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a wiecie moje drogie, ze zblizamy sie do polowy tej czesci?

straszne z nas
Stary 2010-02-03, 21:11   #2325
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Hejka!
Witam nową zazdrośnicę
Byliśmy z TŻ-tem w kinie na "Nine". Trochę mam mieszane uczucia. Niby niezły film ale czegoś mu brakuje. Choć jedna z piosenek strasznie wpada w ucho. Be italian... No i tak ładnie te włochy wyglądają. A Włosi są przystojni. Oj ja chcę tam pojechać.
Jadem 13 marca

Ok idę spać.Jutro moze będę więcej produkować.Dobranoc

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 21:12   #2326
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

straszne z nas
o kurczę, ten wątek był założony dopiero 26. stycznia ? no to ja w setnej części się zaręczę skoro za kolejny tydzień już mamy kończyć

5. marca ma wejść Alicja w Krainie Czarów w reżyserii Burtona i z jego narzeczoną w jednej z głównych ról. Pójdziemy 13., w drugą rocznicę

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-02-03 o 21:14
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 21:15   #2327
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

straszne z nas
8 dni temu założony nowy wątek.... i już połowa.... niesamowite!

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

lecę spać bo wykończona jestem

Hawwa tak jak myślałam w Toruniu byliśmy jakieś 30 min z czego 25min w jakimś zakłądzie potem z powrotem i zatrzymaliśmy się chyba gdzieś za Łodzią... Piotrków Trybunalski?? no nie wiem dokładnie... Hotel Górski... piękny bardzo polecam!

dobranoc dziewczyny
Stary 2010-02-03, 21:15   #2328
bleki00
Rozeznanie

Tak rozmawiamy, zaczęło się od poglądów na temat wspólnego mieszkania przed ślubem. Tż zna moje zdanie, też się z tym zgadza: najpierw wyremontować i urządzić pięterko w domku, potem dopiero zbieranie na ślub i organizacja wszystkiego, dziecko Wiem, że to wszystko jeszcze jest odległe, bo ja jeszcze studiuję i zarabiam dorywczo na takie swoje bieżące wydatki.. dlatego chyba potrzebne mi te magiczne słowa..
Wie też o moich zastrzeżeniach co do dnia i formy: nie w walentynki ani w w rocznicę, no i żeby nie powiedział tekstu typu: "zapraszam cię na kolację w restauracji, ubierz się elegancko.." bo wtedy już wszyskiego się można domyśleć

Co do gadżetów z toys4boys- Tż ślinił się ostatnio nad miętowymi majtkami i.. zestawem do pokera za ponad 300plnchyba oszaleli z taką ceną
Stary 2010-02-03, 21:18   #2329
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ja w związku z dalszymi rozważaniami na temat prezentu - właśnie wysłałam maila do pewnej osoby, która ogłasza gotowość wykonania sesji fotograficznej na terenie Krakowa, a zdjęcia mnie osobiście urzekły
Może to i fajny prezent... o ile nie wyjdę jak ostatni pasztet
Czekam na odpowiedź...

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Tak rozmawiamy, zaczęło się od poglądów na temat wspólnego mieszkania przed ślubem. Tż zna moje zdanie, też się z tym zgadza: najpierw wyremontować i urządzić pięterko w domku, potem dopiero zbieranie na ślub i organizacja wszystkiego, dziecko Wiem, że to wszystko jeszcze jest odległe, bo ja jeszcze studiuję i zarabiam dorywczo na takie swoje bieżące wydatki.. dlatego chyba potrzebne mi te magiczne słowa..
Wie też o moich zastrzeżeniach co do dnia i formy: nie w walentynki ani w w rocznicę, no i żeby nie powiedział tekstu typu: "zapraszam cię na kolację w restauracji, ubierz się elegancko.." bo wtedy już wszyskiego się można domyśleć

Co do gadżetów z toys4boys- Tż ślinił się ostatnio nad miętowymi majtkami i.. zestawem do pokera za ponad 300plnchyba oszaleli z taką ceną
No to jest szansa, że TŻ się w końcu zbierze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 21:18   #2330
majorka88
Raczkowanie

Talking Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

albo teraz wam pokaże: brzydal::co jest::brzyda l::brzy dal::br zydal::c ojest::l ove:
Stary 2010-02-03, 21:19   #2331
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
albo teraz wam pokaże: brzydal::co jest::brzyda l::brzy dal::br zydal::c ojest::l ove:
fajny bałwanek
Stary 2010-02-03, 21:20   #2332
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
wyglada super ale zrob jeszcze rano w lepszym swietle
Stary 2010-02-03, 21:23   #2333
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Boski jest masz krzepę - po ciemku i tak zimno i sama bałwana stawiać
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 21:25   #2334
majorka88
Raczkowanie

ok
o ile mój czworonożny przyjaciel nazwany dziś przeze mnie "grzyb- rozwalacz bałwanków w zarodku" go nie zniszczy:P

fajnie że wam się podoba

mój Tż za pół godziny wraca do domu był na hali od 20.30 do 22.00 i teraz pije piwko z kolegą i wraca

w ogóle dzisiaj jak wróciłam z poznania to odśnieżyłam chodniki i wjazdy do garażu żeby mój Tż nie musiał tego robić po pracy tylko żeby zajął się mną, a on mi powiedział że na halę idzie, a ja mu że dzisiaj nie środa, a on że dzisiaj kochanie środa:/ no i zła jak osa byłam, bo gdybym pamiętała że środa i że hala jest o bym nie odśnieżała !!! chciałam dobrze a nic w zamian nie mam kupił mi tylko czekoladę bo myślał że mam jeszcze jakiś egzamin to kwiatka mi nie kupił

ale chaos w mojej wypowiedzi...mam nadzieję że wy kapejszyn o co mi loto
Stary 2010-02-03, 21:26   #2335
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Jadem 13 marca

Ok idę spać.Jutro moze będę więcej produkować.Dobranoc
Weź mnie w walizkę
Gaduły faktycznie straszne na tym wątku siedzą. Ale spoko, piszcie dalej. Ostatnio mi wróżono zaręczyny w 16 części, to nie będę długo czekać

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 21:26   #2336
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

Hawwa tak jak myślałam w Toruniu byliśmy jakieś 30 min z czego 25min w jakimś zakłądzie potem z powrotem i zatrzymaliśmy się chyba gdzieś za Łodzią... Piotrków Trybunalski?? no nie wiem dokładnie... Hotel Górski... piękny bardzo polecam!

dobranoc dziewczyny
Podziwiam - jakbym ja miała jechać pół Polski w jakieś miejsce, to chyba chciałabym tam zostać chociaż na noc, żeby cokolwiek móc zobaczyć

Cytat:
Faaaaajny

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 21:28   #2337
majorka88
Raczkowanie

Cytat:
Boski jest masz krzepę - po ciemku i tak zimno i sama bałwana stawiać
zimno nie jest
a na ogrodzie mam halogena który włącza się od ruchu i mi oświetlał drogę
a z podniesieniem brzucha bałwanowega miałam problem- no i rozwaliła się kula, ale jakoś zrobiłam z niej wypiętą klatę:P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 21:28   #2338
bleki00
Rozeznanie

Cytat:

No to jest szansa, że TŻ się w końcu zbierze
Dzięki za diagnozę, może się kiedyś zdecyduje

Taka sesja to świetny pomysł! Mój to by się ucieszył z takiego głupiego zdjęcia na którym wyjdę jak pączek, albo jak pokemon jakiś- nie wiem czemu takie lubi najbardziej

Bałwanek faktycznie wygląda jak wizażowy brzydal uwielbiam tego emota
Stary 2010-02-03, 21:30   #2339
majorka88
Raczkowanie

jakby się przyjżeć drugiemu zdjęciu to naprawdę wygląda bałwanowa twarz tak
Stary 2010-02-03, 21:30   #2340
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Dzięki za diagnozę, może się kiedyś zdecyduje

Taka sesja to świetny pomysł! Mój to by się ucieszył z takiego głupiego zdjęcia na którym wyjdę jak pączek, albo jak pokemon jakiś- nie wiem czemu takie lubi najbardziej

Bałwanek faktycznie wygląda jak wizażowy brzydal uwielbiam tego emota
Ja to najchętniej zrobiłabym wspólną sesję, bo mało mamy takich zdjęć ale zobaczymy... pewnie na początku bym się spaliła ze wstydu

Aleks, nie narzekaj - mi nikt nigdy tutaj nie wróżył zaręczyn, nie obstawiał w której części

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości