|
|
#2311 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American&Polish Girls część XV :)
Cytat:
Ratlerki są czesto mieszane z chihuahua i sprzedaja je jako rasowe chi bez rodowodu, masakra
Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2010-02-16 o 23:39 |
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
własnie sie zastanawialam gdzie sie podzialas bo zawsze w nocy jestes
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coprawda wypadł juz jej jeden kieł ale ogolnie to ma te zabki po dwie sztuki gdzie niegdzie
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
sciagnelam zdjecie mojego kundelka, jest nieeeeznosny i dosc agresywny niestety, z tylu Tz cos kombinuje takze nie zwracac uwagi
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja widziałam ojca i matke wiec pewnosc mam, zreszta po wygladzie mojej mychy widac ze jest czystym pinczerem bez zadnych domieszek. ma tak uroczy pyszczuś ze az ciezko uwierzyc w ta agresywnosc hehe
|
|
#2318 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() xxboo podam ci moja nk http://nasza-klasa.pl/profile/10923404 ,galeria chyba jest udostepniona nie pamietam napisz jak wejdziesz juz w moja galerię ,wtedy usunę link z forummam tam duzo zdjec mojego Chi
Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2010-02-16 o 23:52 |
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, zawsze jak śpie to mam telefon przy sobie, ten LG shine jest akurat TZta pozyczylam mu go bo mu sie zepsul telefon, generalnie to moj pies uwielbia krasc rzeczy, bierze doslownie wszystko...
![]() gwiazdeczka, wyslalam zaproszenie do znajomych, piesek uroczy dzisiaj jak czytalam o tej rasie na necie to wlasnie taki mi sie spodobal jak Ty masz!!!! i jeszcze maltanczyk mi sie podoba![]() Siwa, no wlasnie wszyscy to mowia!!!! ze slodki itd, niby taka prawda uwielbia sie tulic, zakopywac w poscieli i w ogole straszny przytulaniec z niego, ale jak tylko chce sie mu zapiac/odpiac smyc, wziac na rece, to od razu warczy i gryzie, czasem nawet jak sie przejdzie obok niego to mu odwala i sie rzuca;/
PEDAGOG ![]() Edytowane przez xxboo Czas edycji: 2010-02-16 o 23:55 |
|
|
|
#2320 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hehe no ta rasa jest super, kazdy piesek jest fajny no ale wiadomo kazdy czlowiek ma upatrzonego moj jest półdługowłosy,matka dlugowłosa ojciec krótkowłosy. i wyszedł taki taki serdelek![]() są urocze, grzeczne, lubią szczekac na wszystko co się rusza, moj szczeka na wszystko np kupilam sobie nową dużą torebkę postawilam ja na ziemi to myslalam ze zaraz się rzuci na nią haha spi u mnie w lozku oczywiscie -taki mały książe z niego ale nie zamienilabym go na zadnego innego.Kiedys jak bylam z nim na dworzu a mieszkam kolo lasu,jeszcze nie chodzilam z nim na smyczy to mi uciekł za moim drugim psem ,nie bylo ani jednego ani drugiego godzine , wypłakałam wszystkie możliwe łzy latając po lesie. jak wrocilam pod dom załamana-siedzial pod drzwiami ![]() trzeba na takie psiaki uwazac, nie wychodze juz z nim bez smyczki.
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, m moj to juz staruszek 12 rok mu idzie
|
|
#2322 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() psy ogolnie sa kochane przynajmniej nie jedza zwlok jak koty![]() ![]() ![]() tak btw, ogladalam twojego pieska na n-k, i teraz masz brazowe wloski tak? A kiedys mialas dlugie blond? Bo jakas niepodobna...
|
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc;*
|
|
|
|
#2325 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko przy wprowadzeniu nowego zwierzaczka do domu trzeba uwazac zeby nie zranic tego juz zadomowionego,wiadomo zwraca sie na nowego wiecej uwagi,pieszczoty i w ogole. trzeba uwazac zeby tamten sie nie "odwrocil",wtedy moze nie zaakceptowac nowego domownika. Ja tak mialam z kotem i Chi ,kot obrazony chodzil jak wszyscy piescili nowy obiekt zainteresowań a jak juz obydwoje gościli u nas na kolanach głaskani i pieszczeni to przyzwyczaili się do siebie szybko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
haha :P cała paleta kolorów.
|
||
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I broń boże nie podważam pochodzenia Twojej suni, ale skąd masz pewność że rodzice Twojej suczki są rodowodowi? Widziałaś ich rodowody? Widziałaś tatuaże? A dokumenty uprawniające do hodowli? Ja nikogo nie atakuję, ale bronię pracy ludzi którzy prowadzą PRAWDZIWE hodowle. A z prawdziwych hodowli wychodzą TYLKO i WYŁĄCZNIE psy z rodowodem. Poza tym bałabym się kupować psa z niewiadomego pochodzenia, bo często zdarza się tak że taki PSEUDOhodowca ma swoją ''parę reprezentacyjną" czyli psa i suczke, których pokazuję jako rodziców szczeniąt a w pokoiku obok ma 10 innych psów które mnoży ze sobą nawzajem, nie zważajac na to czy są rodzeństwem (tak bliskiepokrewieństwo moze powodowa różne choroby genetyczne), czy nie mają choroby... To tyle w tym temacie. Mam nadzieje że nikt nie poczuł sie urażony, ja po prostu mówię jak jest, a że zdarzają się wyjątki to już inna sprawa jednak nie mylcie pojęcia hodowca, a rozmnażacz psów bezpapierowych! Każdy pies jest tak samo kochany bez względu na to czy ma papier czy nie! Koniec. Poza tym wszystkim to dzień dobry
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
my tylko tak na necie, tak naprawdę to jesteśmy dwiema zakompleksionymi cichymi kobietkami heheh zresztą zobaczysz jak się spotkamy na obiecanym piwku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tylko po co? Masz tę pewność, ze nigdy nie zachoruje? Co Ci daje to że ma ten papier? I nie mow mi, że hodowcy nie robią tego dla pieniędzy, bo z miłości do psa, to można iść do schroniska wziąć sobie 10 psów i się nimi opiekować, a nie zakładać hodowlę. Jesli uraziłam przepraszam, takie jest moje zdanie i nikt go nie zmieni.
|
||||
|
|
|
#2330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sieee, Kam mam pytanie nawet dwa z czystej ciekawości Jesteś mężatką? Ile Twoja mała królewna ma lat?
|
|
#2331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. I ona po prostu sprzedaje te kotki sprawdzonym osobom. Z tego co wiem mało kiedy sprzedaje "dzieciakom" którym sie znudzi po miesiącu kotek za 3 000zł .
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
witam
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) moja córa ma 10 lat ( to też strasznie brzmi ) starucha ze mnie
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co tam u Ciebie? jakoś powoli się układa?
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie leci do przodu
jeśli chodzi Ci o Maćka to żałuję go jak każdego człowieka, może nawet bardziej, ale niech rozpacza po nim ta, która jest przy nadzieji.. chciałabym mieć już Twój wiek i ten okres wkraczania w dorosły świat za sobą
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
co do piesków to ja jestem za braniem ze schroniska a jak komuś zależy na papierku to... ja myślałam że liczy się to że ma się kochanego pieska a nie że można się pochwalić że np ten jest lepszy bo ma rodowód tak jak przekonania niektórych studentów że skoro studiują to są lepsi i mądrzejsi od tych co nie studiują![]() unikam ich bo jako człowiek tylko po maturze nie mam o czym rozmawiać z uczonymino i ja musiałam się wypowiedzieć na ten temat a teraz do rzeczy ![]() kupiłam wczoraj 3 maski do włosów na pierwszy ogień poszła ta ostatnia i powiem wam że nigdy nie miałam tak śliskich i miękkich włosów.cudo
|
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech z tego co widać, to dojrzała dziewczyna z Ciebie, przeszłaś swoje, ale najważniejsze, że jest do przodu . To fakt to jest ciężki okres człowiek sam nie wie co z sobą począc no i niestety popełnia błędy, tak jak i ja ale najwazniejsze, by wyciągać wnioski z tych błędów na przyszłość, ja tak zrobiłam i mogę powiedzieć, że jestem szczęśłiwa
|
|
|
|
|
#2339 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a 3 jaka? JUŻ DOCZYTAŁAM ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
dojrzała hehe w końcu w tym roku już 19 i studia- co mnie przeraża, nie czuję się na tyle dorosła żeby studiować
fight Edytowane przez ToTyLkoJa2 Czas edycji: 2010-02-17 o 11:00 |
||
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

i sprzedaja je jako rasowe chi bez rodowodu, masakra 

taki serdelek
spi u mnie w lozku oczywiscie -taki mały książe z niego
trzeba na takie psiaki uwazac, nie wychodze juz z nim bez smyczki.

Bo jakas niepodobna...
haha :P cała paleta kolorów.
tak jak przekonania niektórych studentów że skoro studiują to są lepsi i mądrzejsi od tych co nie studiują