Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-30, 11:38   #2311
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

czytalam w necie ze organizm jak kobieta przeziebiona przeciwciala wytwarza ale jak jest nie wiem, ja tez wole teraz zeby poczekal
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:46   #2312
skorpionek19
Rozeznanie

Niby tak, ale ja Darusia miałam taki sam przypadek jak Wikulka była malusia.. miała raptem miesiąc, leżałayśmy w szpitalu bo przy porodzie wszczepiono jej gronkowca krwi.. w tym szpitalu było chłodno.. ja się przeziębiłam no a karmiłam małą.. mała zaczęła kichać, kupka na zielono.... zaraz mnie odesłano do domu, żeby jeszcze bardziej jej nie zaszkodzić.. tak więc niech Kacperek sobie siedzi w tym cieplutkim mieszkanku i przyjdzie na świat jak mamulka wyzdrowieje

skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:54   #2313
Darusiaaaa
Zakorzenienie

jutro ide do lekarza wiec na bank dostane jakies antybiotyki;/
A.Camus
Stary 2010-03-30, 11:59   #2314
skorpionek19
Rozeznanie

Będzie dobrze Darusia, trzymaj się kochana.. już teraz szybciutko zleci i nawet się nie obejrzysz jak Kacperek będzie lulkał w swoim łóżeczku

Stary 2010-03-30, 12:06   #2315
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wiesz co teraz mi to nie robi roznicy, nie jestem na nic nastawiona, po prostu jak bedzie chcial i bedzie mial zyczenie to wyjdzie i juzwiecznie siedzial nie bedzie w brzuszku
A.Camus
Stary 2010-03-30, 12:25   #2316
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość

Skorpionku nie wiem czy Cię pocieszę, ale ja takie ciśnienie mam zawsze od wielu lat. To moje normalne ciśnienie.
Był czas, że musiałam brać Beta-Blokery na serce i one obniżały ciśnienie. To sobie wyobraź jak wtedy się czułam. Ledwo funkcjonowałam.
Teraz odkąd jestem w ciąży, ciśnienie nieco mi się podniosło i sięga nawet 90/70 a u lekarza mam 140/90 Tak strasznie się stresuję, czy z dzidziolkiem wszystko jest dobrze.

Oj biedactwo. Nie zazdroszczę pogody.
U nas odkąd jest wiosna, to aż żyć się chce. Dziś już z rana mieliśmy 15 stopni i piękne słońce.
Gdyby było pochmurno, to pewnie bym tylko spała i spała
Postanowiłam więc na chwilę wstać i zrobić pomidorówkę. Zaraz położę się znowu.
weronika ja mam tak samo z tym ciśnieniem i śmieję się, że mam syndrom białego fartucha bo u lekarza mam też taki mega skok, a na co dzień to takie że ledwo żyję... a ja dzisiaj na pomidoróweczkę do mamusi, właśnie wychodzę wkrótce! mniam, ale mam ochotę od wczoraj

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość

Metropolitan nie martw się kochana ja też siedzę na zwolnieniu i powiem Ci że aż tak źle nie jest, zawsze na jakiś spacerek możesz wyjść albo na zakupki a czas szybko zleci
masz rację, zwłaszcza, że się tak ładnie ciepło już robi. no i jeszcze jeden plus, nie muszę wstawać z kurami

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Karolinko nie zgłupiejesz kochanie ja pół roku nic nie robię, wszystko męzus robi, czasami mu tylko cos pomogę w firmie. A w domu Ola sprząta a mama gotuje, czasami mam nerwa strasznego,ze ja taka uziemiona jestem, ale odbije sobie jak urodzę, wtedy wróci ciągłe pieczenie, gotowanie i sprzątanie najważniejsze jest dziecko, czas szybko leci i lepiej jak będziesz w domku.
oj tak, jak dziecko się urodzi to dopiero będzie obowiązków. także teraz mam parę miesięcy na wyspanie się i zebranie sił. szkoda,że się tak na zapas nie da

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

moskietiera super sprawa, latem okienko uchylone czy cos a zaden wstretny bzyk nie wleci a ja mam jazde na komary i dopoki jakis bedzie w moim pokoju to ja nie usne musze go zabic:P
moskietiera jest przydatna to fakt, a ja akurat chcę mieć na łóżeczku nie ze względu na komary tylko na mojego............kocura
wiem, że jak będzie zaciągnięta to jedyna opcja, że do łóżeczka nie wskoczy, bo nie wiem jak się będzie zachowywał przy dzidziulku. No ale mam nadzieje, że będzie wielka miłość

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

ok zmykam na tą pomidorówę, potem mam 2 godziny korepetycji do zrobienia i wracam do was
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 12:42   #2317
Weronisia
Zakorzenienie

Hihi, a z mojej pomidorówki wyszedł rosół. Ahhhh, te ciążowe smaki Nie nadążam sama za sobą
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 13:25   #2318
Linka24
Wtajemniczenie

Cześć mamki, mam takie pytanie, może będziecie wiedziały. Otórz od początku roku ubezpieczyłam się grupowo w pracy w PZU i co miesiąc odciągaja mi składki. I teraz jestem ciekawa czy dostaniemy później pieniądze z tego ubezpieczenia. Niby okres karencji wynosi 6 m-cy a mam termin na początek lipca, czyli zdążą odprowadzić za pełne pół roku. Jak myślicie? spotkałyście się z tym?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 13:55   #2319
latko0
Zadomowienie

Moja przyjaciólka już musiała wracać, krótko jest w Polsce i chciała by się spotkać ze wszystkimi a nie ma biedna za wiele czasu.
Przywiozła mi body, ręczniczek i takie śliczniusie malusie skarpeteczki Ten ręczniczek jest cudowny
hihi wreszcie mam pierwsze rzeczy dla synka
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 13:58   #2320
latko0
Zadomowienie

a to reszta
Stary 2010-03-30, 14:00   #2321
latko0
Zadomowienie

Powiedzcie mi czy te nowe ubranka dla dzidzi pierzecie jeszcze, mówie o takich co są zapakowane w folie?
Stary 2010-03-30, 14:22   #2322
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wszystkie pralam i prasowalam na lewej stronie.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

zajrzalam na chwilke ale uciekam b kuzynka juz przyjechala takze zawijam, pozniej sie pochwale prezentami
A.Camus
Stary 2010-03-30, 14:25   #2323
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Latkoo sliczny prezent . Kochana ja bede prala wszystko nawet te zapakowane ale dopiero przed porodem zeby ladnie pachnialy dla malenstwa. Powiedz co myslisz o jakosci tych rzeczy (jestem ciekawa co mysla inni bo ja sama uwazam ze jakosc jest super )?

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:39   #2324
pandziolka
Raczkowanie

a oto mój dzisiejszy 18 tygodniowy brzuszek
pandziolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:49   #2325
Linka24
Wtajemniczenie

18 tydzień??!! Przeciez to nic a nic nie widac!! to juz mnie szybciej wybrzuszyło, mimo iż jestem bardzo szczupła, przed ciążą ważylam 45 teraz już 54
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:59   #2326
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Latkoo sliczny prezent . Kochana ja bede prala wszystko nawet te zapakowane ale dopiero przed porodem zeby ladnie pachnialy dla malenstwa. Powiedz co myslisz o jakosci tych rzeczy (jestem ciekawa co mysla inni bo ja sama uwazam ze jakosc jest super )?
Uważam że jakościowo są naprawdę dobre, mięciutkie i delikatne a zwłaszcza ten ręczniczek jest wspaniały. Teraz niestety przywiozłam mi tylko pare rzeczy bo powiedziała że u niej ten Primark jest strasznie mały, ale że jak wróci to będzie jechała do Lądynu na większe zakupy i tam podobno jest wielki ten sklep i jest całe piętro z rzeczami dla dzidzi i wtedy coś więcej mi przywiezie, a następnym razem ma być w czewcu więc jeszcze zdąrzy Jestem strasznie szczęśliwa wreszcie jakiś pierwsze rzeczy I powiem wam że po prostu łezki mam woczach jak wyciągnęłam te body bo one są takie malutkie, że szok, a ona i tak kupiła na wszelki wypadek te 3-6m czyli troszke większe
Stary 2010-03-30, 14:59   #2327
pandziolka
Raczkowanie

właśnie mnie też to martwi,bo jak mnie później wybrzuszy to będą niezłe rozstępy
wydaje mi się,że to przez te moje bliskie spotkania z muszlą przez 11 tygodni trochę wolniej rośnie.waga stoi w miejscu,ale obwód się powiększa ciut ciut nie mogę się doczekać większego bębenka
pandziolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 15:01   #2328
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pandziolka Pokaż wiadomość
Wow ale wielki kochana ja w tym tygodniu to już miałam naprawdę duży. A najlepsze jest to że mam już duży brzuch a nie przytyłam tak dużo bo raptem 5kg
Stary 2010-03-30, 15:32   #2329
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie mi czy te nowe ubranka dla dzidzi pierzecie jeszcze, mówie o takich co są zapakowane w folie?
Ja prałam wszysciutkie
Prócz kurtek

I słiczne rzeczy.. ten ręczniczek piękny jeest!!

Cytat:
ulala.. ale olbrzym

a jakie pyszności w tle

Cytat:
właśnie mnie też to martwi,bo jak mnie później wybrzuszy to będą niezłe rozstępy
wydaje mi się,że to przez te moje bliskie spotkania z muszlą przez 11 tygodni trochę wolniej rośnie.waga stoi w miejscu,ale obwód się powiększa ciut ciut nie mogę się doczekać większego bębenka
Niekoniecznie musisz mieć rozstępy

Ja długo nie miałam brzucha, pozniej w krótkim czasie bardzo urósł.. i póki co nie mam ani jednego

A wogole to heej

Byłam dziś na zakupkach. mogę pakowac torbę na porodówkę
Alee zrobię to jak już wrócę teraz z tego szpitala..

U mnie dzis tak pięknie, wiosennie, 20*.
A ja padłam na godzinę i dopiero wstałam

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Wow ale wielki kochana ja w tym tygodniu to już miałam naprawdę duży. A najlepsze jest to że mam już duży brzuch a nie przytyłam tak dużo bo raptem 5kg
Oo no to sie ciesz żes tak mało przytyła

10.11.12 - zapuszczam włosy

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2010-03-30 o 15:45
kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 15:33   #2330
Weronisia
Zakorzenienie

Pandziolka toć Ty płaska jesteś! Gdzie Ty masz to dziecko?
Taki brzuch to ja mam nawet
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 16:10   #2331
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
A ja już ze spacerku, jest zimno i zaczęło kropić.. nie mogę małej narażać po tej chorobie na ponowny rozwój choróbska.. Kupiłyśmy nową książeczkę do czytania więc na dobranoc nowa bajeczka

A ja ogólnie dzisiaj czuję się strasznie, oprócz tak niskiego ciśnienia- co powoduje, jestem padnięta, boli mnie podbrzusze i kręgosłup.. nie wiem czy to jest spowodowane tym, że teraz sa dni kiedy powinnam mieć miesiączkę..?
Czy u Was też się w tym czasie nasilały bóle podbrzusza i kręgosłupa?

Latko dziękuję kochana, już rano wypiłam po śniadanku taka małą kawkę, ale moje ciśnienie niewiele się podniosło... taki mój urok z tym ciśnieniem, zawsze miałam bardzo niskie, podwyższa mi się kiedy wchodzę do gabinetu połoznej , wtedy mam wzorowe...
Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Darusia biedactwo. Jeszcze Ci tego choróbska potrzeba....

Ojojoj! Ale wyczyn! 5 godzin bez siusiania

Ja siusiam tylko raz ok. 3.30 ale pewnie jak brzusio zacznie rosnąć, to też będzie częściej.

Skorpionku nie wiem czy Cię pocieszę, ale ja takie ciśnienie mam zawsze od wielu lat. To moje normalne ciśnienie.
Był czas, że musiałam brać Beta-Blokery na serce i one obniżały ciśnienie. To sobie wyobraź jak wtedy się czułam. Ledwo funkcjonowałam.
Teraz odkąd jestem w ciąży, ciśnienie nieco mi się podniosło i sięga nawet 90/70 a u lekarza mam 140/90 Tak strasznie się stresuję, czy z dzidziolkiem wszystko jest dobrze.

Oj biedactwo. Nie zazdroszczę pogody.
U nas odkąd jest wiosna, to aż żyć się chce. Dziś już z rana mieliśmy 15 stopni i piękne słońce.
Gdyby było pochmurno, to pewnie bym tylko spała i spała.

Skorpionku ja też właśnie się zastanawiam, czy te moje bóle nie są spowodowane właśnie tym, że normalnie miałabym teraz @ Wszystko możliwe, że stąd te bóle

Na szczęście moje wczorajsze plamienia dziś już są historią. Plamię tak ledwo, ledwo, więc prawie ich nie ma. Boli mnie brzuch i krzyż, uleżeć nie mogę.
Postanowiłam więc na chwilę wstać i zrobić pomidorówkę. Zaraz położę się znowu.
Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Cześć mamki, mam takie pytanie, może będziecie wiedziały. Otórz od początku roku ubezpieczyłam się grupowo w pracy w PZU i co miesiąc odciągaja mi składki. I teraz jestem ciekawa czy dostaniemy później pieniądze z tego ubezpieczenia. Niby okres karencji wynosi 6 m-cy a mam termin na początek lipca, czyli zdążą odprowadzić za pełne pół roku. Jak myślicie? spotkałyście się z tym?
Cytat:
Skorpionku ja tez mam takie ciśnienie i to od zawsze, do zeszlego tyg brałam beta blokery jak Weronika, ale musiałam zmienic na inne leki, czuje się źle, ale nie moge nic więcej, moze jak tak dalej będzie zadzwonie do kardiologa i poprosze o większa dawkę, bo wiem, że można. Ja kawusi nie pije wcale, nie znosze czarnej, a mleka nie toleruję.
Co do bóli, to ja mam od samego początku i brzuś i kręgosłup i nic na to sie nie poradzi a najważniejsze, ze wszystko jest ok, nie martw się.

Weronisiu jak się ciesze, ze plamienia przechodzą!!!!!!!!!! teraz będzie tylko lepiej!!!!!!!!

Linka powinnaś bez problemu dostac kase za urodzenie synusia, ja tez waśnie dostanę, teściowa mnie ubezpieczyła miesiąc temu tyle, że ona ma tak, że nie musi minąć 6 mies od momentu ubezpieczenia a i kasę dostanę i ja i mężuś

Kotuś to idziemy łeb w łeb, ja tez tyle ważę i też przed ciążą 45

Karolinko piękne ciuszki!!!!!!!!!!!! Ja porobię zdjęcia moich, to Wam pokażę Powiem Ci, że ja ręczniczka nie będe kupowac, no chyba, że dostanę
Co do prania ubranek, ja je wywiesze na słońce w czerwcu, nie będe prała, były szczelnie zapakowane, a promienie słoneczne działaja antybakteryjnie więc żadnej chemii tam nie będzie a wiaterek pięknie je wywietrzy.

Pandziolka jaki mikrusik!!!!!!!!!!!!!!!! Jest słodki!!! Ja taki miałam w 8 tc. Co do rozstępów, smaruj sie już czymś nawilżającym, ja mam Dove do bardzo suchej skóry, bo oliwki nie moge używać, ja niestety nabawiłam się rozstępów w 1 ciąży, tak jak Ty wyglądałam, teraz brzuś rośnie stopniowo więc nowe się nie robią, ale może nie masz skłonności do nich i sie nie zrobią.

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Laseczki powiedzcie mi czy Was tez boli bardzo kręgosłup piersiowy, mnie tak boli, że oddechu nie moge złapać a gdzie tam lipiec

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 16:36   #2332
skorpionek19
Rozeznanie

No to jestem.. wróciłam od fryzjera, włoski podcięte, grzyweczka obcięta.. jutro mogę iść odmieniona na Usg.. już miałam taką długą grzywkę i te włosy.. , że szok... co prawda nie chciało mi sie iść ale jak już byłam umówiona, to szkoda rezygnować.....

Pandziołka - ale malusi brzuszek.. no ale nie martw się, wymioty całkowicie ustąpią , to nadrobisz kochana kilogramy i brzuszek będzie większy.. ja przy pierwszej ciąży miałam tak samo.. do 6-7 miesiąca chodziłam w normalnych spodniach, pracowałam do 5 miesiąca i w pracy nikt się nie zorientował, że jestem w ciąży bo nie było widać...

Linka 24- wg mnie powinnaś dostać te pieniążki.. skoro jesteś ubezpieczona od stycznia, to w lipcu te pieniążki już Ci się należą...

Karolinko - mnie też boli kręgosłup, też czasami w części piersiowej.. ogólnie to czuję się jakaś do niczego... tez mam kołatania serducha, musiałam odstawić tabletki.. nie wiem , są dni co jest ok. ale dzisiaj np. było gorzej...nie wiem czy to hormony dzisiaj u mnie buzują czy ta pogoda zmienna.. przyszłam od fryzjera, mąż na mnie patrzy i mi sie przygląda... a ja na niego nakrzyczałam dlaczego się tak na mnie patrzy.. on biedny mi mówi, ze patrzy jak zona ładnie wygląda a ja w ryk.. mówię wam.. biedny chłopak...

Stary 2010-03-30, 17:06   #2333
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
No to jestem.. wróciłam od fryzjera, włoski podcięte, grzyweczka obcięta.. jutro mogę iść odmieniona na Usg.. już miałam taką długą grzywkę i te włosy.. , że szok... co prawda nie chciało mi sie iść ale jak już byłam umówiona, to szkoda rezygnować.....

Pandziołka - ale malusi brzuszek.. no ale nie martw się, wymioty całkowicie ustąpią , to nadrobisz kochana kilogramy i brzuszek będzie większy.. ja przy pierwszej ciąży miałam tak samo.. do 6-7 miesiąca chodziłam w normalnych spodniach, pracowałam do 5 miesiąca i w pracy nikt się nie zorientował, że jestem w ciąży bo nie było widać...

Linka 24- wg mnie powinnaś dostać te pieniążki.. skoro jesteś ubezpieczona od stycznia, to w lipcu te pieniążki już Ci się należą...

Karolinko - mnie też boli kręgosłup, też czasami w części piersiowej.. ogólnie to czuję się jakaś do niczego... tez mam kołatania serducha, musiałam odstawić tabletki.. nie wiem , są dni co jest ok. ale dzisiaj np. było gorzej...nie wiem czy to hormony dzisiaj u mnie buzują czy ta pogoda zmienna.. przyszłam od fryzjera, mąż na mnie patrzy i mi sie przygląda... a ja na niego nakrzyczałam dlaczego się tak na mnie patrzy.. on biedny mi mówi, ze patrzy jak zona ładnie wygląda a ja w ryk.. mówię wam.. biedny chłopak...
Kasiu pochwal sie fryzurką powiem Ci, ze ja jestem totalnie do kitu, a leków nie mogłam odstawić, bo tętno jak odstawiłam na 2 mies miałam ponad 100, i to telepanie, masakra, ale teraz jest gorzej jak biore inny lek, no ale cóż, musze wytrzymać. Ja mam w 1 worku płacz i śmiech w momencie łzy mi lecą jak grochy mój też ma ze mna przewaloneale dzielnie znosi wszystko.

To ja się chwalę ciuszkami i moim wielkim brzucholkiem

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 17:25   #2334
metropolitan
Zadomowienie

Pandziolka, ale ty masz wielki brzuch!!!! ja mam 17tc i niewiele większy, i też się doczekać nie mogę bębenka...ale jak to mówią bardziej doświadczone ciązowo: jeszcze się nanosimy

ja wróciłam i wcinam wczorajszy obiadek (polędwiczkę z brokułami i pieczarkami, pyszniusia mi wyszła... no i ponoć brokuł zdrowy ) zrobiłam sobie do tego sałatkę, bo od momentu jak zaszłam w ciążę to mam taką jazdę na warzywa, że szok. normalnie w królika się zamieniam

dziewczyny, przepiękne bodziaki! i ręczniczek też. a ty carolku, to już masz bęcuś niezły, ale jaki ładniusi i masz taką piękną skórę na nim

ja się już trochę źle czuję w oobcisłych ciuchach bo taki mam ten brzuch że niewiadomo w sumie o co chodzi, ale w niedzielę kupiłam sobie ładną koszulo-tunikę i śmigam w niej dzisiaj i nic mi brzucha nie widać. Muszę sobie jeszcze kilka takich sprawić.
Stary 2010-03-30, 17:28   #2335
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
Pandziolka, ale ty masz wielki brzuch!!!! ja mam 17tc i niewiele większy, i też się doczekać nie mogę bębenka...ale jak to mówią bardziej doświadczone ciązowo: jeszcze się nanosimy

ja wróciłam i wcinam wczorajszy obiadek (polędwiczkę z brokułami i pieczarkami, pyszniusia mi wyszła... no i ponoć brokuł zdrowy ) zrobiłam sobie do tego sałatkę, bo od momentu jak zaszłam w ciążę to mam taką jazdę na warzywa, że szok. normalnie w królika się zamieniam

dziewczyny, przepiękne bodziaki! i ręczniczek też. a ty carolku, to już masz bęcuś niezły, ale jaki ładniusi i masz taką piękną skórę na nim

ja się już trochę źle czuję w oobcisłych ciuchach bo taki mam ten brzuch że niewiadomo w sumie o co chodzi, ale w niedzielę kupiłam sobie ładną koszulo-tunikę i śmigam w niej dzisiaj i nic mi brzucha nie widać. Muszę sobie jeszcze kilka takich sprawić.
Ja tez nie lubię obcisłych ubrań..
Wole luźniejsze tuniki, bluzki.. tzn teraz
Ale juz nic nie kupuje.. Bo pozniej i tak w tym nie bede chodziła..

Carol piękny brzuszek..

Stary 2010-03-30, 17:34   #2336
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość

Dziekuję Karolinko niezły jest, wielgachny a skórka nie jest ładna skarbie, slodka jesteś, przypatrz się po bokach to moje piaski pustyni po Oli-rozstępiska są okropne, ale już je lubie, byleby nowe się nie zrobiły!!

Ale pyszności, ja nie mogę brokułów wzdęcia mam kolosalne po nich, ehh w ogóle ta moja dieta jest straszna, buraki mi nie szkodzą, rzodkiewki, sałata, a wszystko co strączkowe bądź kalafior, brokuł odpada, ale marchewkę piję -soczki świeże i mięcho wcinam no i owocki
A moje zdjęcia nie oddają piękna tych ciuszków, bo jak wiecie nie mam aparatu jeszcze i komórka wszystko robię, w pomieszczeniu wychodza brzydkie. Ale w maju kupimy! Już się nie umiem doczekać

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Ja tez nie lubię obcisłych ubrań..
Wole luźniejsze tuniki, bluzki.. tzn teraz
Ale juz nic nie kupuje.. Bo pozniej i tak w tym nie bede chodziła..

Carol piękny brzuszek..
dziękuję!!
A ja chodzę w bluzkach sprzed ciąży plus pas ciążowy i dresowe spodenki na razie jest mi bardzo wygodnie, a na lato mam tuniczki, spodnie za kolanko dresowe sprzed ciąży i 1 nowe i 2 sukienusie i wystarczy

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-03-30 o 17:35
Stary 2010-03-30, 17:37   #2337
skorpionek19
Rozeznanie

Ja Karolinko mam kamienie w woreczku żółciowym i też dietkę muszę trzymać... narobiłam gołąbków, ostatnio się na kawałek skusiłam i to odchorowałam... nie ma co...

A Twój brzusio Karolinko taki ładny... ja z Wikulką na koniec ciąży nawet takiego nie miałam... jak mnie zabrali na porodówkę to się położna śmiała i pytała czy czasami terminu nie pomyliłam

Edytowane przez skorpionek19
Czas edycji: 2010-03-30 o 17:40
Stary 2010-03-30, 17:42   #2338
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Jestem spowrotem i wklejam zdjecia mojej coreczki . Wszystko jest wporzadku, pani doktor pomierzyla co sie dalo, serduszko bije pieknie i jest idealnie rozwiniete . Anulka mierzy 16 cm i wazy okolo 300g wiec wrecz ksiazkowo . Tz wyszedl kiedy mialysmy zagladac miedzy nozki i sie z pania doktor umowilysmy ze jak wroci to ona powie ze nie mogla zajrzec i ze nie wiadomo . Ale chyba widzialysmy dziewczynke (wiadomo ze moze sie jeszcze zmienic) . A teraz ide was nadrabiac

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:45   #2339
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Jestem spowrotem i wklejam zdjecia mojej coreczki . Wszystko jest wporzadku, pani doktor pomierzyla co sie dalo, serduszko bije pieknie i jest idealnie rozwiniete . Anulka mierzy 16 cm i wazy okolo 300g wiec wrecz ksiazkowo . Tz wyszedl kiedy mialysmy zagladac miedzy nozki i sie z pania doktor umowilysmy ze jak wroci to ona powie ze nie mogla zajrzec i ze nie wiadomo . Ale chyba widzialysmy dziewczynke (wiadomo ze moze sie jeszcze zmienic) . A teraz ide was nadrabiac
ooo córeczka Tak czułam
Super!!

Jak kciuk ssała..

Stary 2010-03-30, 17:46   #2340
metropolitan
Zadomowienie

Carol, to albo ja ślepa jestem albo rzeczywiście aparat jakiś nie teges, bo nic tam nie widać, żadnych piasków! ale oki, wierzę ci na słowo.... ale mnie się i tak podoba.
a propos brzuszków to tak się zawsze zastanawiałam, jak mój TŻ będzie reagował na powiększający się brzucholek, podobno jedni faceci lubią a inni właśnie nie. Mój chyba należy do tej pierwszej grupy, zauważyłam, że chyba go nawet podnieca mo rosnący brzusio, i bardzo mnie to cieszy w ogóle zostaweił mnie znowu i siedzę znowu jak ta wdowa, jutro dopiero wraca.... także chata wolna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości