|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym tak chciała u nas nawet w letniej kurtce i w swetrze nie można wyjść bo zimno co do fotelika to chyba pójdę do sklepu i pooglądam takie i takie po przymierzam i będę wiedziała bo ja to taki niedowiarek muszę zobaczyć zanim uwierzę a szczerze mówiąc to on mi się spodobał /ten z przodu/ |
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna te dodatkowe dochody to własnie jest dziwna sprawa, bo to sprzedaż akcji, to własnie nie wiem czy włączam je do pit-37 w pozycji inne źródła, czy wypełniam na nie pit-38 dodatkowo
na stronie rzeczpospolitej znalazłam że wypełniam dwa pity, ale jak szperam po forach , to ludzie czasem piszą że w jednym się to kumuluje
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
baby, mam pytanie do tych, co się trochę znają na sprawach komputerowych
używam przeglądarki opera, wszystko chodzi ok, ale nie mogę z niej wejść na stronę etsy w explorerze otwiera się bez problemu...czego może mi brakować?---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
ale dla pewności zadzwoń może do uprzejmych i przemiłych pań z US zapewne rozwieją wszelkie wątpliwości
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Ania chyba 2 pity powinnaś wypełnić. mój małż dostaje co roku z banku pita o (przeważnie
moja jeszcze nie śpi
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
o dzięki Maluśna
znalazłam wśnie takie też coś http://www.money.pl/forum/temat,58,1...cia;akcji.html ale jak Jowiszku tak mówisz to chyba mają rację że dwa pity trzeba tak też zrobiłam tyle że on ma do zapłaty, na szczęście z pit 37 ma zwrot to jeszcze wyjdzie na plusie, bo go z żoną rozliczyłam ![]() własnie zapiekam razowe naleśniki nadziewane takim a'la burito, może Miki wstanie niedługo to sobie zjemy Maluśna ja nie pomogę, może masz jakąś blokadę włączoną na niektóre stony? ja mam mozzillę to też czasem jest zonk, ale rzadko Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-04-15 o 14:35 |
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
po 36min. leżakowania moje dziecko wyszło z łóżeczka i wkroczyło tu do mnie z radosnym "Hi" na ustach
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
o jaka poliglotka Igusiowa,
masz rację Jowiszku , czasem bobasy są takie rozbrajające
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Ania - no właśnie nie wiem, czy mam jakąś blokadę
ale wszystkie inne strony otwiera od razu i bez najmniejszego problemu a przy tej staje i się momentalnie wiesza. myślę, że jednak czegoś brakuje...może Cestia coś wymyśli
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to poszła spać ze smyczą na szyi (dla niej to kolale) i ze starym,dużo za dużym zegarkiem małża na łokciu
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Judi w decathlonie sa tylko takie http://www.decathlon.com.pl/PL/b-bip-34976177/
i takie metalowe jak rowerki. tutaj jeszcze znalazlam http://www.allegro.pl/item962344652_...ja_easygo.html |
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to takiego |
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Mała moze tu znajdziesz podpowiedź
http://mojaopera.9g.pl/doku.php/opera:problemy film rowerkowy bezpedałowy http://www.youtube.com/watch?v=omsZ84xu9YU Kristi robisz naleśniki na słono dodaję nieco mąki razowej i otręby, napełniasz mięskiem mielonym, duszonym z czym popadnie, pomidorki, papryka, cebula, seler naciowy, fasola czerwona, rolujesz, układasz w naczyniu, zalewasz sosem pomidorowym z umiarem, na to żółty ser i do piekarnika Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-04-15 o 14:52 |
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- tu jest jeszcze fajny http://www.youtube.com/watch?v=ja8O7...eature=related |
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Anka - dzięki
o 16-tej musimy jechać do Poznania, a wcześniej trzeba jakiś obiad zjeść i podrzucić młodą do babci ![]() Veronko - nie pojawia się żaden komunikat |
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
widać jasno, że na tych bezpedałowcach bobasy są takie aktywne i samodzielne,
bo na tych naszych standardowych rowerkach to dziecko tylko siedzi i jedzie jak na tronie, dopóki nie nauczy się pedałować |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego wlasnie, gdybym miala kupowac rowerek, to bym zakupila bez pedalowy.
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Anka musza byc pysznosci takie nalesniczki..narobilas mi smaku, moze zrobie w tygodniu.. mniam
. Poki co jestem dalej na diecie, cwicze sobei w domku, duzo warzywek, owocow, makaron ograniczylam do minimum . No i widac juz peirwsze efekty, brzuszek jakby mniej wystajacy . Jesczez te udzioszki . A, dostalam probkui antycellulitisowy zel pod prysznik z Vichy.. Boszzz... jaka alergia mi wyskoczyla! cos tam chyba bylo w skladnikach, cale szczescie ze wapno mi zaraz pomoglo![]() Tak pisalyscie o tym Deichmannie, ze z ciekawosci zajrzalam na strone, neistety w moich rejonach nie ma go, a wieksza szkod,a bo butki maja naprawde sliczne. A jak z jakoscia? no i te ceny - sa naprawde atrakcyjne. W zeszlym roku roku kupilam butki na wesele, cudne, 60 euro wybulilam, a tu okazalo sie, ze podeszwa jest z kartonu Poulette, czekamy z niecierpliwoscia na wiadomosci. A jak planujesz rodzic? ze znieczuleniem? |
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna, możliwe że brakuje Ci jakiejś "wtyczki" do opery. Mnie stronka działa, na operze właśnie więc nie wiem
Ale nie działają mi np. filmy na vod.onet.pl i oglądam przez eksplorera.
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne te drewniane rowery... muszę pomyśleć. Jeden rower mamy pożyczony, taki niziutki 3 kołowy. Tymek nim śmiga super ale przez to że jest niski, nogi nisko ziemii jak sie odpycha to zawija bardzo mocno nogi do środka a on widzę ma tendencję stawiania tak stóp.
Już kilka razy miałam oddać ten rower ale on na tym z rączką tak nie jeździ bo jest jeszcze za duży do tego. a ten drewniany byłby super... pokażę tz. ah no i te pompowane koła.. Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-04-15 o 16:38 |
|
|
|
#2332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie zdarzaja sie cesarki bez znieczulenia ale tylko w sytuacjach kryzysowych chyba.......
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
chyba ten zamówimy
http://www.allegro.pl/item1000115408...k_biegowy.html jutro pojedziemy do decatlonu zobaczyc jak tymek bedzie na nim jeździł, czy w ogóle dosięgnie do ziemii. ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- aha Maluśna uwaga na tą formę na mufinki, jest maciupeńka. ja zamawiałam tą za 18 zł. Kupiłam jedną sobie jedną mamie ale chyba bede musiała sobie zostawić obie żeby z jednej porcji podzielić do foremek. Bo jak sobie zostawię jedną to będę musiała piec na 2-3 razy ![]() O tyle fajne że dla dzieci lepsze i przynajmniej będzie tego trochę na talerzu
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-04-15 o 19:00 |
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
teraz powinno działać
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- no nic zmykam do pracy
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
jaki fajny dzień
pojechałam do jyska po foremki (wzięłam 8 szt., jak się okaże że mam wenę częściej to dokupię na all) a oprócz nich kupiłam mebel do pokoju ![]() wdepnęłam też do ikei i wzięłam małej takie sztalugi z rolką papieru: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10149350 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20152281 30m, może ją to odciągnie od malowania paneli Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-04-15 o 19:38 |
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ale mam dziś zwariowany dzień.. nalatałam się jak gupi gupek ![]() pamietacie goscia co zalicytowal butki? otóz odezwal sie do nas po tygodniu, napisał, że przeprasza ale mial klopoty z netem potem napisal, że nadal jest zainteresowany bucikami, ale czy moze zaplacic po 10 kwietnia moj TZ byl ciekaw czy faktycznie zaplaci, no i zaplacil....... piszac nam maila, ze zrobil przelew za posrednictwem sieci "żabka" ![]() Paczke puscilam dzisiaj, mimo ze zaplacil w zeszly piatek ![]() To byla najdluzsza transakcja jaka mielismy na allegro
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
oj Aniś to chyba Was pobiję, bo miałam ostatnio taką aukcję długaśną że hej, od 7 marca , do wczoraj
no ale moja kupująca sumienna, wpłaciła natychmiast, ale z winy poczty zawędrowało do celu, potem wróciło bo adreasatów dwóch wpisałam, no a potem jeszcze babce żadnego awiazo nie zostawiono w skrzynce i paczka leżała 2 tyg, na poczcie no ale w związku z moim zaangażowaniem dostałam pozytywa wystawiłam na all SMIKI, ciekawe czy będą chętni, napisałam stan idealny, bo wlaściwie bardzo rzadko Miki nim jeździł możecie looknąć, czy mam coś poprawić,bo chcę go się pozbyć w 100% http://www.allegro.pl/item1002822401...n_idealny.html e już nie macie mi co podpowiadać bo sprzedałam ekspresem, najszybsza to aukcja
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-04-15 o 20:30 |
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno różnią się wielkością i głębokością rowerek fajny, wygląd ma taki ekologiczny Anisia - ja pamiętałam o tej waszej transakcji i miałam właśnie pytać jak się skończyła byłam pewna, że gość gdzieś zniknął w wirtualnych czeluściach a tu proszę kosmos, jacy są niektórzy kupujący...Anka - ekspresowo ci poszło, gratki ![]() Cestia - dzięki za podpowiedź ale przynajmniej wiem, że to napewno coś z operą ja też chcę się pozbyć mojego rowerka, raz wyjechaliśmy i uważam, że takie pchanie dziecka to bez sensu prawie jak wózek, ale gorsze bo hałasuje i klekocze my z tz wróciliśmy po 19-tej, poszłam odebrać córcię a ta jaki banan przytuliła się tak słodko, buzi mi dała - to rozumiem aż mi żal ją zostawiać
Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-04-15 o 20:50 |
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
te butki kupil jakiś pan Kazimierz, lat 52
podpisywal sie w mailach slodko: Kazik
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

piękne masz okolice 
zapewne rozwieją wszelkie wątpliwości

Ale nie działają mi np. filmy na vod.onet.pl
kosmos, jacy są niektórzy kupujący...
ekspresowo ci poszło, gratki