|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part III
Cytat:
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
a co studiujesz?
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
informacje naukowa i bibliotekoznawstwo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- spadam ! by by ! dzis juz mnie chyba nie bedzie... papapa
|
|
#2314 |
|
Rozeznanie
|
Serial...
Meksykański, o nastolatkach, w wieku 16 czy 17 lat. Lubię go, ze względu na realność, bo ich życie toczy się głównie w internacie w którym mieszkają i mają tam swoich przyjaciół, wrogów, pierwsze miłości itp. Leci on już 2 raz od początku, (ze względu na dużą ilość fanów, którzy zapełniali skrzynki mailowe TV4 z prośbą o ten serial) Całość może nie była by taka 'fajna' gdyby nie to, że młodzież walczy tam o siebie i swoje marzenia, co bardzo mi się podoba i daje siłę by robić to samo. Oprócz tego, jest tam też 6 osób, które tworzą zespół RBD (ReBelDe z hiszp. zbuntowani) Serial emitowany od pon. do pt. o godz. 15.00 na TV4 |
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
15 lat
o matko młodziutka jestes![]() witaj u Nas ![]() Dla mnie żaden problem ;P Moja jedna siostra ma 23 lata ;P A druga 18 ;] brata brak ;P
|
|
|
|
#2317 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :conf used:---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- karolina sorry ale uciekła mi jedna strona i myślałam że Wątek pomyliłas z tym serialem ![]() moja siostra jest w twoim wieku i także fanka Zbuntowanych ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2318 |
|
Rozeznanie
|
;]
A Ty ile masz lat? ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Fajnie się czuje tu u Was ![]() To już mój 2 dzień ;D A teraz żegnam Aniołki, bo jadę na tańce ;* [Jeśli zostanę dopuszczona do komputera, to odezwę się ok. 20.00 ]
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, pozdrowię.
Nie wiem co jej jest dokładnie bo miała problem z oddychaniem i po badaniach powiedzieli, że ma jakiś pęcherzyk powietrza na płucach... Nic więcej nie wiem. ![]() Jestem, jestem. Skorzystałam z ładnej pogody i prawie 20 stopni i poszłam na spacer. ![]() Ale co Ty tak krzyczysz? Przyjaciółki nie mam. Mam za to przyjaciela. |
|
|
|
#2320 | |
|
Zadomowienie
|
22,5:d
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Witam nowe koleżanki od dziś wziełam sie za picie pokrzywy ale to śmierdzi mokrym sianem |
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Też witam nowe Dziewuszki
Paula a po co pijesz tą pokrzywę?? Ja miałam wiele podejśc do różnych ziół ale ja nie dam rady niestety, mam silny odruch wymiotny
|
|
#2324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- boje sie tylko zeby mnie nie wysypało na twarzy ach i jeszcze chce oczyscic organizm
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak pije jakieś zioła to zawsze je słodzę a podobno nie powinno się ziół słodzić. Ale jak są niesłodkie to ciężko się to pije.
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
a ja zato niewypije słodzonych ziół, mi tez na samym poczatku niesmakowało nie słodzone ale jakos sie przemogłam i teraz nierozumiem jak mozna to słodzic
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- bratek tez, ale można pokrzywe, skrzyp to wszystko działa na cere |
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
ja próbowałam te dziadostwa pić też na poprawę cery ale nie dałam rady
teraz znalazłam jakies zioło na prostatę , które też podobno dobrze działa na ceręa oczyszczać organizm to wole innymi metodami aco do wysypu to możesz mieć ale to nie trwa długo więc się nie martw
|
|
#2328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja piłam i byłam na cere i włosy zadowolona ale przez to miałam twarde paznokcie i to boloło |
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
pokrzywa działa też podobno wzmacniająco na włosy
ja mam pudełko zakupione do wypicia, ale się przemóc nie mogę na razie
|
|
|
|
#2330 |
|
Zadomowienie
|
dobre tez jest "sekret pieknosci" tam jest wszystko i faktycznie poptawia cere
a pokrzywa niejest taka zła tylko zeby jej nie wachac zapach mokrego siana
|
|
|
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak przez to, że miałas twarde paznokcie to bolało?? jak ja b ym chciała mieć twarde paznokcie ![]() Cytat:
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
Nillka no tak fajnie miec twarde ale ja bez tego ma twarde a potym to juz bolało nawet niemogłam zapuścis sobie paznokci
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- i sie włosy nie rozdwajaja |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ale mam dziś dobry dzień
|
|
#2334 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
Witam nowe dizewczyny.. Wiecie c a ja co jak przyjade do domku to kible rysuje :PP tkie to moje życie przesrane hihihi
|
|
|
|
#2336 |
|
BAN stały
|
ależ mi sie nudzi dziewczyny ;D masakra jakas, nie wiem co ze soba zrobic
|
|
|
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2338 |
|
BAN stały
|
mifka taak dobrze jest, ale wlasnie jest na treningu i nie mielismy sie jak skumac
|
|
|
|
#2339 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
udało się nam. Z powodu babci bardzo mi przykro. ale napewno będzie dobrze nie martw się ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
ciekawe co u Scio dziewczyny no nie??? powinna juz jutro byc ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
normlanie widać jak mi włosy gęstnieją i paznokcie są mocniejsze a najlepiej na nie działa raz w tygodniu pilniczek polerka itp. potem pociągnąć odżywką z joko taka różową i same odżywają w ciągu tygondnia )
|
|||
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
Co do ziół, to też nie wyobrażałam sobie słodzonych.
Herbaty tak samo... Ale już minął rok, jak nie używam cukru (do niczego) Dlaczego...? Nie wiem, po prostu, w tamtym roku na Wielkanoc, objadłam się ciasta i mama jak robiła herbatę, pytała czy słodzić, ja że nie... i od tamtego Poniedziałku Wielkanocnego, ani łyżeczki cukru. Może dlatego też, że w niczym on mi nie pomaga, a tylko szkodzi. A tak w ogóle, to właśnie wróciłam z tańców i postanowiłam się odezwać ![]() ale długo nie pobędę, bo siostra siedzi obok i narzeka: "Włącz mi demotywatory." ^^ Uzależniona ;P Pozdrawiam moje Aniołki ;** |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

o matko młodziutka jestes

;P