|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
ja tez lece spac, dobranocki
|
|
|
|
#2312 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bra-noc ![]() wróciłam od Misia jeszcze bylismy w kościółku na 20.. zaliczylismy dzis spacer i ja gałke lodów... ja Wam nie potrafie opisac jak ja kocham tego faceta nie wiem co ze mna ja za nim szaleje jakbysmy myli 3 miesiace a przeciez jestesmy ze soba tyle czasuu ![]() zle sie czuje brzuch mi wydeło jak balon jestem słaba nie cierpie @ jutro bede zdychac! a od rana na zajeciach:/ chce do misia do łózeczka ![]() ide sie przebrac w pidzamke i moze cos poczytam na jutro..
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zmykam, źle się czuję
![]() dobranoc |
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
łączę się z tobą w chceniu
|
|
|
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądaliśmy dzis kasete z kolejnym zespołem i kurde my chyba nie bedziemy mieli grajka na weselu bo nie umiemy sie zdecydować..
jeszcze dostaniemy jedna płytke i wtedy juz bedziemy musieli decydować.. ale za to wiemy gdzie bedziemy kupowac obraczki ![]() http://www.goldrun.pl/
|
|
#2316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super, że wyjazd udany dobranoc ![]() Ł. już poszedł zobaczymy się za tydzień Dziewczyny tak pozmieniałyście swoje avatarki, że Was nie poznaje
|
||
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeeeść
![]() Meg fajne te obrączki są ![]() Dokonałam zakupu w Ikei już na nową drogę życia - 8 drewnianych wieszaków dodatkowo wynalazłam sobie pościel, którą mam nadzieję ktoś mi kupi w prezencie
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Meg te obrączki są super i strasznie duży wybór
|
|
|
|
|
#2320 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bedziemy cie wspierac ![]() Cytat:
- z niej się śmieję... co za tekst.... poślij jej szczurzą rodzinę ![]() Cytat:
moze jutro bedzie lepiej ja caly weekend na tabsach ... i jeszcze musialam opiekunczego tz znosic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny śliczne macie wszystkie avki
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-03-21 o 22:12 |
|||||||
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
to ja zmykam po prysznic
Lanai pokaż pościel ![]() ja żałuję, że IKEA jest tak daleko
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2323 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heej
![]() A wiesz, poprawiła sie chwilowo pogoda, więc poszliśąmy na ten spacer. Zdążyliśmy wejść do mnie do domu i lunął deszcz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też muszę zobaczyć, bo strasznie mi się podoba ten film ![]() boooski I Twój avatar też ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj była fajna "jaka to melodia" z nowożeńcami w roli głównej i same utwory o miłości i ślubach były ![]() Ehh, coś się dziś z G. nie mogliśmy porozumieć. Niby byliśmy blisko i w ogóle, ale jakoś dziwnie było. Dobra. nieważne. Rozmawialiśmy dziś o kasie po ślubie. Mój Tż chciałby, żebyśmy zarabiali po ślubie po 3000zł ![]() I jak na złośc - przeglądam oferty, to albo magazynier, albo operator maszyn albo przedstawiciel handlowy Dobra laski ide spac. Dobranoc
|
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
Madzius niestety teraz b. dużo pracuję
![]() Joanwi niestety nie ma jej na stronce, ale jest cudna ![]() Szukam butów na wesele i ni ma.Pójdę boso
|
#2325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem wiem:0 dodatkowo mamy tam mozliwosc dania własnego złota do przetopienia-czego nie da sie zrobic w aparcie kruku czy innych takich.. moje 2 kolezanki tam zamawiały obrączki i sa bardzo zadowolone
|
|
|
#2326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc Mysio Cytat:
![]() dobranoc ![]() Cytat:
to samo czuje teraz M., az mi dziwnie![]() chyba nie masz zamiaru sie rozchorować? |
|||
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
niestety... dzięki
Lanai będzie oryginalna
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dogadacie się ![]() Cytat:
![]() Jeszcze znajdziesz jakieś buty
|
||
|
|
|
#2329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na ślubie będziemy 9...![]() Cytat:
![]() nie przejmuj się G....czasem tak jest kochana, na pewno szybko minie dobranoc a mnie tak wciagnely puzzle,ze masakra!!! ide teraz sie szybko kopnac i zrobic pilling z kawy i ide jeszcze ukladac
|
||
|
|
|
#2330 |
|
Zadomowienie
|
Co do obrączek myślałam, że się zmieścimy w tysiącu, a tu nie ma takiej opcji - jak ze wszystkim "ślubnym".
Nie wiem, czy Wam mówiłam, ale po drodze na moją uczelnię jest salon z sukniami. I spodobała mi się taka jedna. Po raz pierwszy w trakcie calych przygotowan zapragnełam ją przymierzyć, ale 1,5 roku wcześniej - trochę głupio dodatkowo ma piękny ciemnoczerowny pas i już widzę do niej takie buty i bukietMam tak zaplanowane weekendy, że nie wiem kiedy się wybiore po buty. Nie lubię takich rzezcy kupować tydzien przed weselem ;/
Nasz ślub Edytowane przez Lanai Czas edycji: 2010-03-21 o 22:28 |
|
|
|
#2331 |
|
Wtajemniczenie
|
ma.ko- kupiłam mu zegarek i sweterek
głupol obie rzeczy miał już dzis na sobie
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zadomowienie
|
Meg te u siebie mierzyłam http://www.goldrun.pl/obraczka,nr,873.html#GoldRun
i są piękne tylko u mnie w miescie kosztują 1 8000 zł - nie wiem skąd taka rozbieżność cenowa
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pani w jubilerze powiedziałą, że jeżeli zamówimy sobie obrączki za ponad tysiąc to mamy 10% zniżki hehe
![]() W ogóle dzisiaj sobie szukaliśmy stancji jakiejś na necie w naszym mieście.Ale tutaj nic nie ma! a narazie nie stać nas na kuono czegoś porządnego ![]() Trzba będzie poszukać czegoś na kablówce, popytać znajomych. Bo w tym internecie to w naszym mieście zero ogłoszeń :/ No oprócz jednego, które znaleźliśmy, ale nie zachwyca. Chcemy już mieszkać razem, a tu Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-03-21 o 22:39 |
|
|
|
#2335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do rozbiezności cenowej to nie mam pojęcia nie powinno tak być bo to przeciez sieciówka..ej mój drugi faworyt na pierwszy taniec http://www.youtube.com/watch?v=QGwAfDOB7dY nie wiem co mnie tak dzis bierze..
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(1800? ) ładne
|
|
#2337 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej
Perwers ![]() Aaa... Dziewczyny- ja mam 1,75 wzrostu i zazwyczaj miałam ok 58-59kg. Teraz się trochę "spasłam" i mam 61-61,5 (w zależności jak wiatr zawieje )- i nie czuję się z tym za dobrze. Aaalee... w przyszły poniedziałek lecimy do Polski- i zawsze chudnę do ok 54-55kg (tylko bo moja mama się strasznie denerwuje, że jak do nich przyjeżdżam to mi waga spada ). No chyba, że w ciąży jestem to raczej nie schudnę ![]() Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Słodziak- i te oczy... Cytat:
lusesita- jakieś kilkanaście stron wcześniej pisałaś, że mamy z zaliczką trochę przewalone. W sumie nawet o tym tak nie myślałam. I tak te pieniądze nie zginą- niby dużo- 5tys. przed ale z drugiej strony oni też za coś muszą kupić produkty sweeties- nieźle mi poprawiłaś humor opisem tego filmu weselnego Aż TŻowi przeczytałam i się trochę pośmialiśmy z "rana" ![]() ------------------------------------------------------------------------ A tak w ogóle to śnił mi się w nocy nasz ŚLUB Wczoraj byli znajomi, pogadaliśmy trochę o ślubie i oczywiście mój mózg przetworzył wszystko w nocy Pominę fakt, że ślubu w ogóle nie pamiętałam bo mamy na weselu się pytałam czy dzieci w kościele żadne się nie darły (bo mam taki stres, że dzieci siostry mojego TŻ dadzą taki popis, że im nogi z pupek chyba powyrywam![]() Tata kazał mi iść z nimi porozmawiać bo była godzina (22.47- ja mam naprawdę głupie sny, że takie szczegóły pamiętam ) bo do tego czasu nikt nie zatańczył ani razu. No to poszłam do nich i musiałam pokazać im umowę bo oni powiedzieli, że nie wiedzą co mają grać I wiecie co- wszyscy nam dawali po 100zł- nawet mi brat cioteczny w tym śnie na kopercie napisał: "Nie wiedzieliśmy ile Ci dać, ale już wiemy i dostaniesz od nas 100zł" Masakra. Albo jestem chora psychicznie albo jakąś niestrawność miałam w nocy czy coś...
|
||
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a butki jeszcze kupisz, teraz wchodzą nowe kolekcje to na pewno coś wybierzesz dla siebie lusi a ja jeszcze nie idę spac
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ta piosenka moim zdaniem jest taka "rocznicowa". Ale wy już tyyyyle razem przeżyliście, to pasuje My dalej zostajemy przy tej samej piosence Hahaha nalatałam się po sklepach to mi się już cyferki mylą Tak, 1 800 zł ![]() Teraz mój Tzet zapatrzył się na te z Apartu łączone i koniecznie takie chce (kiedy mówił, że tylko klasyczne żołte złoto). Dzisiaj mamy rocznicę połówkową. ale nie powiem ile, bo wy macie wszystkie takie długie staże, że się wstydzę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

wyślij jej tą dżdżownice

chyba że to nie działa profilaktycznie

ffi cial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=W3amS-O-CJqinQPE7ICYCw&sa=X&oi=im age_result_group&ct=title &resnum=1&ved=0CBEQsAQ wAA
zobaczymy się za tydzień

bedziemy cie wspierac
że nie rozumie dlaczego mam do niej pretensje i że to na pewno "nie usprawni" naszej wpsółpracy
- z niej się śmieję... co za tekst.... poślij jej szczurzą rodzinę 

a narazie nie stać nas na kuono czegoś porządnego
bo moja mama się strasznie denerwuje, że jak do nich przyjeżdżam to mi waga spada