|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
dziękuję bardzo za te kilka pochwał
a szczególnieMargaretta_1 - nie wiem Myszko czy wiesz ale Cię uwielbiam ! <3 _________________________ ______________ odejdź , nie boję się , choć ból będzie mnie częściej dotykał ale to uczucie jest miliard razy silniejsze od tej całej samotności . w wietrze , w atmosferze , w kąciku swoich ust odczuwam brak sensu czekania do jutra .. wszystko idealnie i na niby i na prawdę . jakie to straszliwie dziwne uczucie rozmawiać z tobą , po okrzyknięciu w sercu Twojego nie istnienia . skoro nie wiesz co sam czujesz , innych nie pytaj ..
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-04-23 o 18:45 |
|
|
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
jesteś jak dopełnienie moich snów.
Odnalazłam słońce na moim niebie. Szkoda, że teraz zachodzi za chmury. Wschód słońca nie daje radości poranka. Zgodziłam się na życie teraźniejszością, w teraźniejszości, ciesząc się tym co jest i nie licząc na to co będzie.
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
Porozmawiajmy bez słów.
Dotykiem mów mi o tym jak minął Ci dzień. Chcę Cię kojarzyć z wielką i piękną miłością, chcę na myśl o tobie czuć motyle w brzuchu, tak, te o których mówią wszyscy gdy są zakochani. Możemy powiedzieć co czują serca, albo uciszyć na zawsze je już. Kochaj mnie tak jakbym twym snem była, snem którego pragniesz co noc. Nie potrzeba mi Ciebie. Zachód słońca mogę obejrzeć samotnie.
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
że pukam, to nic nowego. ale że mi niebo otworzyli, to było niesamowite.
uuuh, a ona się pnie po guzikach koszuli do góry, do góry! weź ją do lewej kieszeni na piersi. a moje myśli, które widziałem wyświetlone tego wieczoru wspólnego w kinie tak pustym, że aż nieswojo. dreszcze, dreszcze ma mój głos, niepewność przeszywa go na wskroś. Drży mój sen, krzyczy prosto w noc. Uspokój się, jestem tu i muszę wystarczyć. boję sie ciebie, co nieznany mi jesteś, a juz bywasz niezapomniany. a z rąk spływa rzeka łez, utul je do snu. najdłuższe twe spojrzenie co posyłasz mi spod zamknietych powiek nagle noc przez palce mi się przelewa, rozlewa sie w kałużę, zamienia się w strumienie myśli płynące dookoła twoich stóp. patrzę na swoje dłonie, co rdzą pokryte i mówią 'nie', gdy chcę je pogłaskać twoim wspomnieniem. lubię cię obcego w mojej wyobraźni, takiego bez roczarowań w kieszeni. twoje palce robią 'pstryk'- gasisz mi spojrzenie. mówisz: do widzenia, niedoszła czarodziejko. sinieję we własnych snach, z których mnie nie budzisz wiecej. gdyby ktoś zapytał 'co czujesz podczas snu?', ktoś by odpowiedział 'ciebie'. ale cisza, co piszczy w ustach. w moich oczach się kręcisz, jak na karuzeli, spadasz z łoskotem wylanych łez. dla mnie niebo to nie niebo, co mi z nieba, kiedy z myśli mnie odzierasz. jak to jest, że nie widzę granicy pomiędzy, nie odróżniam co więcej własnego ciała od podłogi. nie mogę cie wyrwać z mojego snu, co mi udręką bywa nocami.
|
#2315 |
|
Przyczajenie
|
Związek na odległość ma sens, gdy odległość nie przekracza długości ramion.
Masz prawo do własnego zdania.. Inni mają prawo mieć je w D. SZCZĘŚCIEnie lubi przebywać w twoim towarzystwie. ZAUFANIE to świadomość, że ktoś może Cię skrzywdzić jednym łatwym ruchem i stuprocentowa pewność, że tego nie zrobi. |
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zwykle kradnę, ale czy mogłabyś dodać jakieś wesołe po angielsku? ![]() _________________________ Weź mnie za rękę, w nieznane prowadź i zaczaruj mnie dziś! Już nie będziesz nigdy sam.. ![]() Ludzie dzielą się na 3 grupy: Ci, co umieją liczyć i Ci, którzy nie umieją
|
|
#2317 |
|
Przyczajenie
|
A dziś tak zwyczajnie złapię Cię za rękę, pójdziemy na łąkę i będziemy gapić się w gwiazdy. We dwoje, tak po prostu . A na koniec powiem Ci, jak bardzo Cię kocham. Twój zapach na poduszce, prześladuje mnie od chwili kiedy wyszedłeś. Zasypiam... i tak spotkamy się w snach.
Edytowane przez ZaczarowanyPierniczek Czas edycji: 2010-04-23 o 19:18 |
|
|
|
#2318 | |
|
Raczkowanie
|
a podobno taka wredna
dziękuję złotko ![]() Cytat:
![]() 'bogini słońca' haa cieszy mnie to bardzo ![]() Zawieszona w hamaku pragnień...spod przymknietych powiek przygladam się ludziom...
Pozamykałam te wszystkie drzwi które zamknąć powinnam, bez żalu... Muzyka ciepło głaszcze kark...to prawie jak twoje dłonie... Co by było...gdyby...nie zabrakło nam odwagi... Lubię to Twoje spojrzenie...jest w nim obietnica... Powiedział.. Też lubię...Tabasco.. Kiedy za oknem wieczór...mokro i zimno kryje nos pod miękkim kocem, sączę aromatyczną herbatę i wędruje w przeszłość... ![]() ![]()
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
W poniedziałek spacer, we wtorek kino, w środe teatr, w czwartek impreza a w piątek wyjeżdżamy do stolicy by spędzić wspaniały weekend we dwoje. aaaj! rozpędziłam się. Widzisz.. Mam wszystko zaplanowane. Powiedz ' tak ' , tylko powiedz ' tak ' ! ' ..więc powtórzmy te nasze kilka miesięcy w ciągu kilku minut. ' nie jesteś reżyserem a ciągle kręcisz ![]() ' Kocham Cię tak jak Ty mnie.. Czyli w ogóle Cię nie kocham. ' cześć, Mój świecie. |
|
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
Czasem jest mi tak źle, że wtedy nie pozostaje mi nic innego jak walnięcie sobie w łeb.
Kocham Cię tak cholernie po prostu. Zniknąłeś z mojego życia tak szybko jak równie szybko zachodzi słońce, lecz wiesz, ten drugi widok jest o wiele piękniejszy. Wspominam czas, który z Tobą spędziłam. Wspominam to co wspominać powinnam. I wspominać będę bo nic innego mi po nas nie pozostało... zostały tylko wspomnienia. Tęsknię tak bardzo, że bardziej już nie mogę. ;((((( .
|
#2321 |
|
Rozeznanie
|
za miłe słowa dziękuje
![]() i niestety na kilka dni was opuszczam mam egzaminy i będę ryć dniami i nocami ale nie martwcie się dziewczęta - grise wróci na pewno jeszcze wymienię te 'moje' żeby nie zapomniały jak bardzo kocham _mandarynka, xxgroszek07xx, keeendy, ruda wiewiora, nydee, kamisha, myCh, boundlessly, ciiri, CookieCrisp, otojest, TwojaKokaina, kochanaa, takagwiazdka, siatkarka18, Primadonna, dontgivemenames, always be yourself, CukrowaPanna, Mrs Unfabulous, dresowa, happyend, latin, m4dziar4, Cholerycznaa, panna_miodowa, abunee, Drift. ![]() raz miałeś szansę poczuć smak doskonałości dzisiaj w moim oknie błyszczy słońce i serce smuci się kontemplując miasto ponieważ odchodzisz życie jest często żałosne kiedy poszukujemy szczęścia i takiej pożądanej mocy w poszukiwaniu nadziei jesteśmy coraz bardziej nieodpowiedni więc mamy chaos umysły tak bardzo często zawierają chore myśli z początku wyglądało to jak nasz wspólny sen lecz potem obudziła nas prawda za kulisami rzeczywistości otwiera się wieczna cisza krzyku stwarzając nowe prawa i żyjąc przez niepisane zasady ograniczające nas najjaśniejsza świeca wszechrzeczy zgasła stłamszona przez tych którzy nie potrafili stawić czoła rzeczywistości każde uderzenie twego serca rozdzierało kłamstwa na części sprawiając że fundamenty miłości drżały w głębi serca tęskniłam do czegoś co nigdy nie istniało Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-04-23 o 20:02 |
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
A teraz cofnijmy się w czasie, by znów było jak kiedyś..
jedno słowo.. zamiast ciągłego udawania że mnie nie zauważasz.. Poudawajmy że bardzo się kochamy.. 'a gdyby się tak zabić.. tak się pochlastać' ![]() Bo siedzenie w szafie to najlepsze zajęcie na 'te' piątkowe wieczory
|
|
#2323 |
|
Zadomowienie
|
ruda wiewiora
i wiedz, że... albo nie. Ty nie udawaj, że nie wiesz. napakowałam nieba pełne kieszenie i rowerem ruszam w świat. spójrz na mnie.
|
|
#2324 |
|
Raczkowanie
|
grise - dziękuje kochana
Już tęsknimy i czywiście trzymamy kciuki<3 ![]() kochanie moje najdroższe, zniszcze Cię za to, że odeszłeś z nią ! co za kretyn.. co za głupi beznadziejny , kretyn . [ z pierwszej miłości ] ej no dziewczyny
! umieściłam prośbę na wątku z prośbami ale tam nikt mi nie pomoże raczej. Więc umieszczę TU. Coś w stylu : " Topię się w Twoich oczach.. W twoich ochydnych gałach.." Nie wiem kogo. Ale z wizazu chyba Z góry strasznie was przepraszam ale to ważne a tam raczej nie wchodzą niektóre z was a moze akurat którejś coś przyjdzie do głowki.? Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-04-23 o 20:33 |
|
|
|
#2325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łihihi, mordka się cieszy, miłooo ![]() ![]() .Cytat:
koleżanko!
widzę tu dwa wpisy twoje,i wszystkie opisy są z www.demotywatory.pl no bez przesady ;] . a ten o szczęściu dodałam też ja, przyznaje bez bicia ale był w ' zawiasach ' ;d * * * * * teraz ot tak, potrafię się rozpłakać na Mieście gdy Cię zobaczę po prostu wróć, ja wybaczę Ci wszystko zapomnę o przeszłości zaczniemy od nowa... wiem, że jestem NAIWNA. wiem, że byłabym z tobą gdybyś chciał wróCić... cHolernie za tobą tęsknie, wiesz? ' że życie nie mA sensu choć świat jest p i ę k n y ! ... ' kupimy Łódź podwodną, zapas jedzenia i picia. i ukryjemy się na dnie Rowu Mariańskiego . 10911 metrów pod wodą. i miss you. ;( { teraz przeczytaj słowo z dużych czerwonych literek . kocham ! ;( . }
|
|
|
#2326 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NAJWSPANIALSZA ![]() hahaha ty szaleńcu uwielbiam Cie ![]() Cytat:
wracaj szybko, i powodzenia na egzaminach dziubek 3mam kciuki ![]() cześć. nie poznajesz? przecież to cały czas ja. a no tak, to ty się zmieniłeś. bo tyś mym zmysłów ukojeniem. nie dziw mi się że tak często mam zaciśnięte usta. po prostu boję się że powiem Ci za dużo. tylko patrz, wzrokiem rozpoznam każde twoje uczucie. Byłam z psychopatą, współczuję sobie. pokaż mi wyraźnie, całą swoją wyobraźnie. intuicja mówi mi: Zaryzykuj! , a umysł: Przecież to frajer!
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2010-04-23 o 20:03 |
||
|
|
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
- ola, jakie masz oczy ? - a ty kamila ? - hej ! dlaczego mnie nie spytasz ? - bo twoje znam na pamięć. widzę je za każdym mrugnięciem powiek. nie jestem już natalią. nie tą. tak, co prawda mam ciemno-brązowe włosy, kasztanowe oczy, 165 cm i 45 kilo. tylko już go nie kocham. to ta wielka zmiana. |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie 353456 odtworzeń piosenki pt. " Ty. "
na jakiś czas muszę Was opuścić ![]() bd. tęsknić perełki ! < 3 Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-23 o 20:08 |
|
|
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
grise - Kochamy również. Niesamowicie! Powodzenia!
Każdym głębokim spojrzeniem podnosisz napięcie.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-04-23 o 20:23 |
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Był ktoś taki, kto sprzedawał szczęście, ale go zabiłam, dla widzimisie.
Ale proszę Cię. Wróć do mnie 30 raz! Łatwiej mi z tym, że nie mogę Cię zdobyć, niż że mogłabym cię stracić. Chciałabym patrzeć na Ciebie jak spisz... to nic, ze o innej śnisz . jeżeli mam być czegoś pewna, to jestem pewna siebie.
|
#2331 |
|
Rozeznanie
|
obiecywałeś że będzie już tylko lepiej a każdego dnia jest coraz gorzej
odciąć się od świata i od Ciebie zapomnijmy o tym co niegdyś nazywaliśmy miłością. oboje wiemy że beze mnie się gubisz na szybko..
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-04-23 o 20:56 |
|
|
|
#2332 |
|
Raczkowanie
|
przerwij ciszę, której już nie mogę znieść. zapachem przypominasz ten dzień, miłości początek. kto ryzykuje ten osiągnie wszystko. to mój teren pod jego ubraniem. to moje imię ma ramieniu, tylko ze mną na tylnym siedzeniu. ten, który będzie mnie kochał bardziej, niż ja jego. mimo, że ja kocham go nad życie. twój słodki szept… naucz mnie kochać, bo cierpieć już potrafię. nie tańczę z frajerem! czekam aż pojmę losu ironię.
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Zatuliłabym Cię na śmierć.
Lubię, kiedy odprowadzasz mnie do domu. I uwielbiam te chwile, gdy Twe dłonie zaciskają się na moich włosach. Zamknij drzwi. Nikt nie musi wiedzieć, co nas łączy. Połóż swoją głowę na moim ramieniu. Lubię Twój uśmiech. |
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
Now you're mine, it brings me happiness. | Teraz jesteś mój, to przynosi mi szczęście.
Lately she's been dreaming about the one. About her prince, the golden son. | Ostatnio ona marzy o jedynym. O jej księciu, złotym słońcu. It's so damn easy. | To tak przeklęcie proste. It's all we got it's happiness. | To wszystko co mamy to szczęście. Through these careless dreams, look into the future. | Przez te lekkomyślne sny, patrzeć w przyszłość. By your heart strings I'm hanging from a dream. | Przez sznurki Twojego serca zwisam ze snu. Tip toeing along a strand of your hair suspended between. These thoughts and actions, miles above reality. | Przesuwać palce wzdłuż Twoich włosów zawieszonych pośrodku. Te myśli i czyny, mile nad rzeczywistością. patrysiowa_ , ruda wiewiora & grise kocham Was moją wizażową miłością. <3 kochanowska oczywiście. Te powyżej specjalnie dla Cb. ![]()
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
Dresowa -
tęskniłam za Tobą. Dobrze, że już jesteś. Oddaję me serce! <333 Dodaj mnie do siebie. Nic nie odejmuj. Nie powiem, że skradłeś moje serce, bo przecież sama tego chciałam. I Twój gorący szept, który co dzień czułam na policzku. Z kłamstwem nie wygrasz. Jest wiosna, a stokrotek dalej nie ma. W szklance łzy zlewają się z kakaem.
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
Czasami prawdę muszę nosić w zaciśniętych kieszeniach jeansów .
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
czasami gubię się we własnych myślach… tak bardzo chcę być blisko ciebie... ![]() ściskasz ból, złość głęboko w pięściach. cały ten czas to jak pierwszy raz nasz musi trwać.
dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. kto kocha naprawdę będzie kochał zawsze. po mym policzku wolno toczy się kolejna łza. ![]() pośród pustych twarzy, przeczekując życie, przekreślając lepsze czasy.
|
#2338 |
|
Wtajemniczenie
|
W moim życiu zdarłam już wiele butów. Dziś postanowiłam pójść boso.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
#2339 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33 - >
ojj nawet nie wiesz jakiego mam teraz banana na japce kochanie moje ![]() _____________________ jestem w takim nastroju, że mogłabym pójść do kina z kolesiem, który nie spytałby nawet, jak mi na imię i dać mu się macać w ostatnim rzędzie. jest problemem - przystojnym problemem Wszędzie chodzę pieszo z nadzieją, że przypadkiem wpadniemy na siebie na ulicy. Doskonale wiem, że to niemożliwe, ale to jest silniejsze ode mnie. Polubiłam chodzić. Trochę się zgubiłam. Jestem trochę nieswoja. Mam powoli pewnych rzeczy dość i nie chcę do nich wracać.
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Całkowicie zamknięta i często bliska pęknięcia .
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

dziękuję złotko 

widzę tu dwa wpisy twoje,