|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- no dzis nie dzwonil jeszcze ani nie pisal.... moze jeszcze nie wstal, albo zajety jest
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Arrakis pewnie tak
![]() ![]()
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Rain ja też wiedziałam gdzie stoisz na zdjęciu
![]() Frezi ![]() ja wczoraj byłam z Tż nad jeziorkiem - odwiedziliśmy moją rodzinkę ![]() ![]() dzisiaj wybieramy się nad morze tym razem z rodzinką Tż ![]() termometr pokazuje 31,5 st ![]()
#2314 |
Zakorzenienie
|
to pewnie sie bedziecie opalać
![]()
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide sie opalac - jak on nie napisze zanim dojde nad wode to ja napisze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
Za trzecie miejsce też masz brawa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeść
![]() Frezi, z jednej strony rozumiem Twój żal - tym bardziej że jeśli raz takie coś olejesz i przemilczysz, to będzie to tak jakby przyzwolenie na takie postępowanie. gryzie Cię to, więc z pewnością powinnaś porozmawiać. poza tym mnie też by było smutno i byłabym złą na mojego, ALE myślę, że konsekwencje, o których piszesz, jakaś przerwa czy coś, są nieadekwatne do czynu. Ostra rozmowa, potrząśnij nim, powiedz, jak się czujesz, ale rozstanie...? Wiesz, ja to odbieram tak, że on po prostu nie pomyślał o tym, że Ty to możesz wziąć tak do siebie. Wiem, że to go nie tłumaczy, no ale chodzi mi o to, że nie zrobił tego z premedytacją, by pokazać Ci, gdzie Twoje miejsce w szeregu, tylko jakby niechcący. Dlatego nie podejmowałabym takich drastycznych decyzji. Mam nadzieję, że jest Ci dzisiaj troszkę lepiej ![]() Carmi, ale fajny dzień ![]() ![]() Justyna, czeeeeeeść ![]() zostań z nami, co? ![]() Rain, ja też Cię poznałam - klaskać mi tu proszę! ![]() ![]() OK, lecę na śniadanie, wykombinować jakiś obiad trzeba ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Motyl, a kiedy dostaniemy Twoje zdjęcia w mejkapie permanentnym? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
Ello. Właśnie wstałam. I zaraz czas się powoli mejkapować itp. Dziś wizyta na 25 leciu rodziców Tż, część druga. Będą dziadkowie Tż, już skaczę z radości ...
Za dwa tyg wesele, zaczynam myśleć co z włosami zrobić i tak na co dzień i na ślub. Tż podsuwa mi http://media.ove.cybermage.se/2010/01/chuck-3-05-2.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||||||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Postaram się zostać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja też się dziś wcześniej obudziłam, nie wiem, może to biometr? ![]() Zazdroszczę takiego dnia. U mnie też intensywnie, ale ostatnio tylko sprawy nieprzyjemne, tak planowałam jakieś fajne zakupy, a koniec końców mój jedyny moment poza domem rozrywkowy w tym tygodniu to był wyjazd na to przedłużenie rzęs :/ A co do zaręczyn... mogę napisać? Ja jeszcze nic nie pisałam :P będą przecież, zresztą Twój TŻ coś przebąkiwał o tym, jak pamiętam, że w wakacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Inspiracji możesz poszukać na stronach producentów farb ![]() ![]() Co do przyjaciela - no dokładnie... chociaż ja wiem? Jemu czegoś brakuje, nie czuję, żeby to było to, że jest zbyt grzeczny, ale hmm... no nie wiem :/ Co do rzęs - nie maluję ich, nie wolno - poza tym one w ogóle wyglądają jak wmalowane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczę, poopalałabym się, ale: a) nie chce mi się na tym gorącu siedzieć, b) jak się poopalam, to za 2-3 dni mi wylezą krostki na buzi, dekolcie i plecach - uczulenie na słońce :/ A w ogóle to jedna moja psiapsióła teraz wraca albo już wróciła z Niemiec! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra, dostaniesz specjalne, najfajniejsze brawa za całokształt twórczości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
naj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
planuje większość czasu spędzić w morzu, bo na takim ukropie ciężko wytrzymać
![]() ![]() ![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
Tamta oczywiscie na codzień. Na wesele myślę o czymś takim http://forum.nysa.pl/files/thumbs/t_1139600_160.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/3103/fryz3.jpg http://images2.fanpop.com/image/phot...68-502-502.jpg tylko w tym trochę bardziej włosy luzem |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Madziu, która. Bo kilka wrzuciłam
![]() Teraz szukam na co dzień coś. Takiego żeby nie było ciężkie do ułożenia, żeby dało się zrobić z tego coś na wesele. No i żeby nie przycinać włosów. Zostaje teraz wymyślec jeszcze jaki kolor itd. Myślałam o jakimś kasztanie/brązie z refleksami. Edytowane przez Choji Czas edycji: 2010-07-11 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Ta co dałaś pogrubionego linka
![]()
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja jestem głupia....
Tż poprosił mnie wczoraj rano, żebym przelała z jego konta kasę za internet, ale jakoś w ciągu dnia nie miałam czasu. Wchodzę więc w nocy, patrzę a tu saldo mniejsze o 2 800 zł. Zamarłam. Byłam pewna, że jak łaził z Tomkiem po mieście zanim przyjechali na mecz, to kupił pierścionek (i martwiłam się, że taki drogi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
.... dziewczyny przeczytałam Wasze wszystkie rady.... i cieszę się, że jesteście.... i że mam tu wsparcie....
motylku - nawet najbardziej idealne pary się rozstają.... - wiesz jak to jest w kryzysie ![]() naj - może i racja, że to drastyczny środek... ale co ja mam zrobić skoro nie czuję potrzeby bliskości? jak mam sobie z tym poradzić? jak mam się położyć obok meżczyzny do którego czuję niepojęty żal i zawód..... jak sobie z tym poradzić? ![]() zresztą ja już mu to wszystko mówiłam.... że następnym razem jeśli tak postąpi to straci kobietę.... i zrozumiał... powiedział, że już się to nie powtórzy.... ale mimo wszystko co się stało, to się nie odstanie! a mnie w sercu zostanie żal i nie wiem czy kiedyś to zapomnę.... Łukasz będzie za godzinę... dzwonił, że wylądowali i już wie, że coś jest nie tak.... boję się strasznie tej rozmowy.... ale przemyślę wszystko jeszcze dokładnie... zobaczę jak on się zachowa - co powie.... jak będzie nadal taki obojętny i powie, że przecież nic wielkiego się nie stało to raczej nie wytrzymam.... wiecie, że teraz co roku jego urodziny będą mi przypominały o krzywdzie jaką mi wyrządził on i jego rodzina? tak to czuję.... Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-07-11 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Carmi
![]() Marsz szukać mi fryzury na wesele i fryzury na co dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
carmel...... no to niezła schiza
![]() a ja swój pierścionek schowałam do pudełka.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zdjęłam obrączkę, ale do mycia ![]()
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
Frezyjko, ale u Ciebie przecież się wszystko ułoży i to już za chwilę. Tż Cię kocha przecież. Poza tym jestem pewna, że już czegoś takiego nie zrobi. Ma świadomość, jaką ma cudowną kobietę i będzie się starał nie powtarzać błedów.... (ja nie jestem fajna, o mnie nie ma sensu się starać
![]() Justynka, powiedział, że się odezwie, więc na pewno to zrobi. Tylko raz: mi ciężko jest czekać, dwa: boję się tego, co mi powie,co wymyślił, trzy: do tej pory nie zatęsknił... Bo powiedział, że jak zatęskni, to się odezwie, a mój tel. milczy nieznośnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no już będę ją wspierać ale jestem wściekła na tego kolesia że nią tak poobracał, ja byłam na nią zła bo oszukała naszą paczkę że ma problemy rodzinne i dlatego nie przyjdzie na grilla a spotkała się z tamtym a teraz już wiem, że to on jej naopowiadał że niby ze mną gadał i... masakra ![]() Cytat:
![]() ![]() myślę że to lepsze posunięcie niż rozstanie czy przerwy. Niech on się stara, widzi że nie czujesz więzi ale daj mu szansę i zostańcie razem kochanie ![]() a w ogóle oglądałam na Twoim blogu parę dni temu tipsy bo chcę zrobić frencz u kogoś ![]() Załącznik 3247335 Załącznik 3247336 http://www.youtube.com/watch?v=4Hhv1i6UJTQ&featu re=player_embedded#at=134 ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-07-11 o 12:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Ja jak chodziłam do psychologa w podstawowce(nie chciałam chodzić kiedyś do szkoły i mama razem z pedagog skierowali mnie do poradni ![]() ![]() ![]() W ogóle nie wytrzymuję tych upałów. Czuję się tragicznie przez nie i nie wiem o co biega, bo w zeszłym roku było ok. Martwię się, że jak pojadę z TŻtem w sierpniu do Grecji to spędzę całe 2 tygodnie w pokoju, bo nie zniosę tamtejszego upału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
Ariada, ale w Grecji te upały jakieś takie bardziej znośne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zmoczyłam włosy i jest o niebo lepiej, ale i tak mam wrażenie jakby nawet oczy mi się pociły ![]() Edytowane przez Ariada Czas edycji: 2010-07-11 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.