Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-01, 14:51   #2311
Annika92
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Jestem tegoroczną maturzystką Jestem dość zabieganą osobą,ale zawsze znajduję czas dla siebie - na pielęgnacje. Największy problem mam z cerą... jest tłusta ze skłonnością do podrażnień ,mam krostki, które pojawiają się u mnie co jakiś czas.
Włosom też poświęcam dużo uwagi, bo są długie i niesforne . Widzę,że Wy macie dużą wiedzę na tematy urodowe, więc liczę na to,że co nieco u Was podpatrzę
Stary 2010-09-01, 15:04   #2312
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Jestem tegoroczną maturzystką Jestem dość zabieganą osobą,ale zawsze znajduję czas dla siebie - na pielęgnacje. Największy problem mam z cerą... jest tłusta ze skłonnością do podrażnień ,mam krostki, które pojawiają się u mnie co jakiś czas.
Włosom też poświęcam dużo uwagi, bo są długie i niesforne . Widzę,że Wy macie dużą wiedzę na tematy urodowe, więc liczę na to,że co nieco u Was podpatrzę
witaj no ja mam nadzieje,że podpatrzę też coś od Ciebie

zafarbowałam się i wyszedł mi jasny brąz. miał być miodowy blond,ale takie brązy też mi się podobają,więc jakoś to przeżyje poczekam aż zejdzie i chyba pójdę do fryzjera(najwyższa pora podciąć włosy ) i zrobię sobie balejaż blond. od dawna mi się taki marzy...
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 15:06   #2313
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Dziewczynki przyjmijcie mnie do siebie Jestem nowa na wizażu, przeglądałam różne wątki i tutaj zostałam na dłużej
Czesc, milo ze jest kolejna osoba

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Nie zdążyłam obejrzeć, bo musiałam wyjść domu. Wstaw jeszcze raz.

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cześć.
Napisz coś o sobie.
Jeszcze nie zdazylam skasowac bo wciagnely mnie ubrania na allegro i szukam pewnego srodka do wlosow na ebay Zbankrutuje
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 15:10   #2314
samaraNW
Zakorzenienie

dziewczyny na dwóch kierunkach studiów - jak sobie radzicie? obydwa kierunki robicie na dziennych? jakie wiążą się z tym problemy?

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-09-01 o 15:14
Stary 2010-09-01, 15:50   #2315
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
na przebarwienia i niedoskonałości. podobno działa, pierwszy raz taki będę robić. stężenia można różnego używać. wystarczy woda i sok z cytryny. tak na początek łyżka soku z 200ml wody.
o dziękuję muszę wypróbować

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
też myslalam o kaloszach ,ale nie jestem do końca przekonana.

spóźniłaś się , już pokazywałam swoje zdjęcia A ja też mam ławeczkę do brzuszków i od tygodnia robię , a brzusio fajniutki, lekko zarysowane miesnie, bardzo mi się taki efekt podoba

no to wstaw na stałe

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
mam ochotę na jakąś zmianę, chciałabym się wybrać do fryzjera stylisty, który dopasowałby mi fryzurkę tak żeby pasowała
ja mam tak samo ... a najbardziej mnie moje włosy wkurzają!! jak tu choć trochę zapuścić jak mi przeszkadzają

dziewczyny jestem po rozpoczęciu i już wiem że mało czasu będę mieć na wizaż... a zwłaszcza na nadrabianie was w każdym razie obiecuję dbać o siebie i zaglądać kiedy tylko będę mogła

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 15:53   #2316
ramoncia217
Wtajemniczenie

hEJKa
ja własnie pomalowałam pazurki, a na wieczór planuje
masaż syrenka,
maseczka na twarz..
pumeksowanie stóp
balsamik na całko
kremik na twarz
kremik na stopy i skarptki\

i to chyba wszystko..

Strasznie zimno u nas na mazurach, i ja już nie wiem co ubierać jak gdzies wychodze
Stary 2010-09-01, 16:00   #2317
Annika92
Raczkowanie

Dziewczyny widziałam,że używacie Białej Perły Jesteście zadowolone ? Potrzebuję jakiegoś dobrego produktu do wybielenia ząbków,a niestety na wybielanie u dentysty nie mam kaski

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 16:03   #2318
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Biała Perła jest w porządku, nie ma się tak wielkich problemów z nadrwrażliwością jak w przypadku pasków Crest. Ale i tak każde ząbki zachowują się inaczej, musisz sama wypróbować co da ci najlepsze efekty.
Stary 2010-09-01, 16:07   #2319
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny na dwóch kierunkach studiów - jak sobie radzicie? obydwa kierunki robicie na dziennych? jakie wiążą się z tym problemy?
Ja dopiero zaczynam drugi kierunek, na dotychczasowym idę na trzeci rok teraz. Oba dziennie, ale uczelnie są w miarę blisko a plany da się pogodzić. I drugi kierunek wzięłam trochę mniej wymagający

Przede wszystkim- trzeba będzie spędzać mniej czasu na wizażu
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 16:13   #2320
ramoncia217
Wtajemniczenie

idę chyba umyć włoski, bo rano nie będe mieć czasu, ale puzniej będe się spamowac wiec chyba jednak pujdę puzniej..

Ja sobie zrobiłam kawkę z mleczkiem, ubrałam ciepła bluze i czytam wizaż
Stary 2010-09-01, 16:20   #2321
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Shadii ja też się zastanawiałam nad tym czy aby to cągłe odżywkowanie nie przeszkadza czesem w zdrowym bycie włosa, i gdzies tam nawet przeczytałam że czasem cebulki włosów potrzebują dotlenienia, dlatego warto jest używać szamponu oczyszczającego przez jakiś czas..

ewcia już po egzaminie? jeśli jeszcez nie to trzymam kciuki
moja pielęgnacja z wczoraj:
odżywka dodająca objętości na 30minut
płukanie wodą z cytryną i octem
BP
peeling syrenką i żelem antycellulitowym
depilacja
balsam
serum do biustu
peeling stóp
krem do stóp
peeling enzymatyczny do twarzy
i maseczka czekoladowa z dermiki na twarz (jest cudowna sam jej zapach prowdzi do poprawy nastroju-naprawdę polecam!)
teraz poczytam troszkę o pielęgnacji wypadających włosów i mykam do nauki

Już po zdałam

Ale ddziś się objadam zjadłam wszystko co mi wpadło w ręce - chipsy, czekolade, naleśniki, zapiekanke i kawe z mega cukrem , jeszcze mam ochote na jakieś ciastka więc odchudzanie pełną parą, a 2 kg przydało by się zrzucić

Poskakalam 20 min na skakance i poćwiczyłam pilates więc coś zrobiłam i byłam na zakupach kupiłam tran w kapsułkach i balsam do ciała i suplement na włosy Regital. Brała któraś, bo jakoś nie kojarze go a ma ciekawy skład?

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 16:37   #2322
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry dziewczyny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 16:46   #2323
ramoncia217
Wtajemniczenie

a używała z was któraś serum z radicala ziołowo witaminowe do włosów suchych i zniszczonych??
Stary 2010-09-01, 16:55   #2324
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
a używała z was któraś serum z radicala ziołowo witaminowe do włosów suchych i zniszczonych??
ja używałam kiedyś. dobre jest. chyba znowu sobie kupię - dzięki za przypomnienie o nim
Stary 2010-09-01, 17:01   #2325
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a w czym to serum pomaga?

Stary 2010-09-01, 17:06   #2326
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a w czym to serum pomaga?
porządnie odżywia włosy.
Stary 2010-09-01, 17:11   #2327
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja własnie sobie kupiłam , i wczoraj 1 raz uzyłam. Na KWC jest wysoko oceniane..
Stary 2010-09-01, 17:16   #2328
201606201234
Konto usunięte

cześć laseczki )
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 17:18   #2329
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
cześć laseczki )
hej

kurde musze kupic plyn do soczewek u optyka kosztuje on 47zł a na allegro 23-25...+wysylka. Zdziwiłam się że mają tak drogo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 17:20   #2330
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hej

kurde musze kupic plyn do soczewek u optyka kosztuje on 47zł a na allegro 23-25...+wysylka. Zdziwiłam się że mają tak drogo
oni zawsze dodają jeszcze swój narzut..
Stary 2010-09-01, 17:28   #2331
miczka21
Zadomowienie

Jestem i zła i wściekła i smutna . Coś nieciekawego się stało . Opisałam w klubie .

Ramoncia mi bardzo pomógło serum z radicala , ale po 2 opakowaniu już nie widzialam działania . Tylko wtedy używałam jej co tydzień ( hehe dawne czasy przed wizażem ) . Wizaż to jakiś spisek producentów , którzy chcą byśmy zbankrutowały .
Wracając do serum to może przestało działaś , bo miałam problemy z hormonami , raz tłuste , potem suche .
Ostatnio miałam strasznie suche wlosy i chyba po olejku rycynowym się poprawiły , chociaż jeszcze używam innych około 10 chyba wszytko na przemian .
miczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 17:29   #2332
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
Ja bym chciała teraz na bok, ale nie wiem, czy będzie mi pasować na razie zapuszczam, ale zobaczę, jak urośnie. Mój Tż, jakoś co do grzywki na bok, czy prostą nie ma zdania.
To może sprawdź sobie na tych stronach typu Komputerowy Dobór Fryzury albo coś Albo dodaj swoje zdjęcie, choćby tak na chwilkę, jak to zrobiła Talullah i może Ci coś doradzimy?

Cytat:
Napisane przez Talullah
Hej Piekne

Ja juz po pracy Ale musze sie uczyc
W ogole dostalam awizo dzis, wiec pewnie przyszla moja paletka i pedzle, po 18 moge po paczke podjechac bo listonosz wroci z rejonu. Ale sie ciesze

Nie trzeba byc poludniowcem zeby tak zyc
Moi rodzice tak zyja mimo ze sa polakami i mi i bratu tez to wpoili - trzeba korzystac bo raz sie zyje .
Ale oni duzo przebywaja z wlochami bo robia z nimi interesy, sa tam ze 4 razy w roku co namniej, ja tez od malego dzieciaka mam zwiedzony ten kraj.

Co najlepsze - u mnie w rodzinie jak skonczylam studia to nie wszysy mi pogratulowali (jak sie potem dowiedzialam to z zawisci) za to wlosi ktorzy wspolpracuja z rodzicami pamietali i do mnie zadzwonili

Mi daja srednio 5 lat mniej
Nikt kto mnie widzial na zywo nie daje mi moich lat. Nieco powazniej wygladam na zdjeciach

Ale najbardziej hadrcorowa sytuacja - pierwszy dzien pracy, jeszcze nie mialam identyfikatora wyrobionego, mial byc dopiero po 2 tyg do odebrania.
No i ide na oddzial, kieruje sie w strone gabinetu ordynatora zeby powiedziec ze juz jestem itd, a tu nagle na korytarzu zaczepia mnie pare pielegniarek ze dobrze ze jestem bo tyyyle pracy i one mi pokaza co i jak. Ja "eeeee, ale o co chodzi? "
Ale nagle widze ze ordynator wychodzi to ide w jego strone a one do niego ze praktykantka jest
A on ze jaka praktykantka, to pani dr A je wcielo i zaczely mnie przepraszac tlumaczac ze myslaly ze mam tak z 17 lat bo miala przyjsc jakas dziewczyna ze szkoly pielegniarskiej czy jakiejs zawodowej na praktyki. Wiec zostalam odmlodzona o 8 lat

Ale wkurzajace to jest, nie raz pacjenci sie mnie pytali a ktory rok studiow itd a mi sie juz nie chce tlumaczyc, mam dosc, pokazuje na identyfikator na ktorym wyraznie pisze, ja nie wiem czy ludzie nie potrafia czytac??

Przepraszam za off top, musialam sie wygadac bo juz mnie to denerwowalo od dluzszego czasu
Hej Oczywiście nam te swoje nowe nabytki pokażesz
A ja sobie czekam właśnie spokojnie i cierpliwie na próbkę BB Creamu - hit kosmetyczny w Azji Zobaczymy, czy takie to cudeńko jak to opisują.
No, ale widzisz, oni mają, że tak powiem na bieżąco kontakt z takimi ludźmi - to też dużo daje Ja np. wróciłam z Hiszpanii i staram się nie przejmować aż tak bardzo jakimiś bzdurami, bo bez tego żyje się lepiej-spędziłam tam tylko 3 tyg. a już jakiś wniosek wyciągnęłam i wpajam go w życie.Wiadomo, że nie wszyscy są tacy sami, ale tu chodziło o takie uogólnienie Widzisz, sama napisałaś - twoja rodzina nie pogratulowała Ci z zawiści a tak naprawdę obcy ludzie byli dla Ciebie niezmiernie życzliwi ! I o to tu chodzi

A co do Twojego wieku - podglądnęłam sobie te zdjęcia co wrzuciłaś I powiem Ci, że ja dałabym Ci 18-19 lat, także się nie dziw, że ludzie tak reagują - wiadomo, wkurzające to , nie dziwię się Ale za to jak potem Ci wszyscy będą zazdrościć jak będziesz wyglądać na siostrę swoich dzieci !! No, ale to, że ludzie bardzo często idą na łatwiznę i nie czytają tylko upierdliwie co chwile pytają o to samo, to już inna historia - mnie też to drażni zawsze. A co do sytuacji - się uśmiałam, pewnie musiały te babki mieć niezłe miny

Cytat:
Napisane przez judus j
a użyłam tę pomarańczową z Herbal Essences, dostałam ją w gratis przy zakupie szamponu i tak leżała bezużytecznie, ale muszę przyznać że pięknie pachnie a po wysuszeniu włosów głową w dół miałam istny busz na głowie ale niestety tymczasowy.
Co do płukanki to przeczytałąm o tym niedawno, podobno włosy mniej się po niej przetłuszczają ale głównie ma ona za zadanie wygładzić powierzchnię włosów, przez zamknięcie łusek włosów.

Co do ładnej mamy, jestem pewna w 100% że jesteś równie ładna jak mama. Podobno też że córka zabiera urodę mamie, więc coś tu musi być.A fajnie chyba mieć takiego osobistego motywatora do działania na codzień, prawda?
Aaaaha..No to cóż będę szukać dalej Jeśli znacie laseczki jakieś odżywki na objętość, które dają świetne efekty , to piszcie ! O , ale tej płukanki to spróbuję
Ojejku, dziękuję Kochana , za takie słowa bardzo miło mi się teraz zrobiło
A to, to słyszałam z tym zabieraniem Oj motywator to to jest i to baardzo ! Jak ona z moją 14letnią siostrą prawie w jedne dżinsy wchodzą ... I nie jest wychudzona, tylko taka szczuplutka,zgrabniutka i ja teeż tak chcę Znaczy np. sukienki, czy bluzki to sobie pożyczamy , tylko że ja mam hmm naturalnie większy biust-ciągle mi powtarza, że mam taki biust jak ona kiedyś i że za nim tęskni (urodziła 3 dzieci) I ona prawie nigdy nie miała problemów z cerą - o tam jakieś pojedyncze krostki,albo pryszcze, ale to było małe,prawie niewidoczne i szybko znikało, a ja to chyba mam te problemy za nią i za mnie No, ale jak już wcześniej wspomniałam-cieszę się, że mam taką śliczną mamuśkę, tylko że czasami to dobija, jak ona o każdej porze dnia jest taka prawie idealna A w łazience rano spędza niecałe 5 min

Witam Annika92

Kurczę, dzisiaj rozmawiałam z moją mamuśką na temat tych nerek(ona kiedyś miała kamienie w nerkach także strasznie się tego boję ...) , ale jak jej powiedziałam dokładnie co mi się dzieje, to powiedziała, że to nie nerki tylko najprawdopodobniej przeziębiłam pęcherz Normalnie co 5 min latam do toalety,albo czuje ze mam tam pełno a nie mogę, wszystko boli i to promieniuje do nerek wrr ! Zaczęłam dzisiaj brać Urosept, a jak się nie poprawi, to chyba do lekarza ...........

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 17:34   #2333
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja własnie myslę jakie tu sobie perfumki sprawić na jesień, od kąd zrobiła sie taka pogoda mam bzika na punkcie jesieni, ubran, kosmetków i wogule wszystko co kupie to z mysla o jesieni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 17:36   #2334
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Kurczę, dzisiaj rozmawiałam z moją mamuśką na temat tych nerek(ona kiedyś miała kamienie w nerkach także strasznie się tego boję ...) , ale jak jej powiedziałam dokładnie co mi się dzieje, to powiedziała, że to nie nerki tylko najprawdopodobniej przeziębiłam pęcherz Normalnie co 5 min latam do toalety,albo czuje ze mam tam pełno a nie mogę, wszystko boli i to promieniuje do nerek wrr ! Zaczęłam dzisiaj brać Urosept, a jak się nie poprawi, to chyba do lekarza ...........
pij też dużo wody,żeby wypłukać bakterię z pęcherza. też kiedyś miałam z nim problem i mi uronat pomógł. zmieniłam nawyki (piję bardzo dużo wody) i od lat mam spokój.
Stary 2010-09-01, 17:37   #2335
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja własnie myslę jakie tu sobie perfumki sprawić na jesień, od kąd zrobiła sie taka pogoda mam bzika na punkcie jesieni, ubran, kosmetków i wogule wszystko co kupie to z mysla o jesieni
juz taka pora ja musze w koncu zrobić tą listę

Stary 2010-09-01, 17:39   #2336
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja też musze zrobic taką listę, a puzniej z niej wykreślać co sobie kupiłam.. Bo dużo rzecczy nie potrzebnych kup, np. 10 błyszczyk do ust, albo kolejny tusz kiedy mam juz 13 tuszy do rzes, a 10 wcale nie używanych ;/
Stary 2010-09-01, 17:40   #2337
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja też musze zrobic taką listę, a puzniej z niej wykreślać co sobie kupiłam.. Bo dużo rzecczy nie potrzebnych kup, np. 10 błyszczyk do ust, albo kolejny tusz kiedy mam juz 13 tuszy do rzes, a 10 wcale nie używanych ;/
no dokladnie, ja wczoraj tez prawie kupiłam kolejny błyszczyk, na szczescie w pore sie opamietalam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 17:48   #2338
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
pij też dużo wody,żeby wypłukać bakterię z pęcherza. też kiedyś miałam z nim problem i mi uronat pomógł. zmieniłam nawyki (piję bardzo dużo wody) i od lat mam spokój.
wody prawie codziennie wypijam ok.litra a myślisz, że uronat a urosept, to podobne działanie będą miały? bo ten też na takie problemy ale dziękuję za rady

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 17:53   #2339
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
wody prawie codziennie wypijam ok.litra a myślisz, że uronat a urosept, to podobne działanie będą miały? bo ten też na takie problemy ale dziękuję za rady
myślę,że działają podobnie,skoro są na ten sam problem. wody minimum 1,5litra dziennie,a jak masz te problemy,to lepiej wypij więcej. życzę szybkiego wyleczenia,bo to straszny dyskomfort
Stary 2010-09-01, 18:04   #2340
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja to przeglądam rózne strony w necie i nie wiem sama czego szukam ehhh

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości