![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Marta, ja nie dam rady dodawać postów z komórki
![]() ![]() Dziewczyny ![]() Agatka...oby mąż znalazł dla Ciebie pracę to w końcu będziecie razem!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo część chciała w lutym, a część w styczniu, żeby mieć już z głowy ![]() Jak ja sobie nic nie zapiszę to kaplica ![]() No ale się poucze troszkę na wszelki wypadek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dzisiaj zaspałam na uczelnie bo wczoraj byłam .. na imprezie ![]() ![]() ![]() Teraz myślę o małej drzemce i mam dylemat. Spać czy pisać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
Iza kolejna impreza???
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Zakorzenienie
|
Tylko taka wiedza to do niczego mi się nie przyda
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To się nazywa studenckie życie, codziennie imprezy ![]() Zdrzemnij się z godzinkę i wtedy pisz. No chyba, że po takich drzemkach jesteś przymulona, to może lepiej nie? ![]() A w ogóle! We wtorek jak rodzice byli w Białymstoku to troszkę pobłądzili. Bo GPS pokazywał co innego, mama mówiła co innego, a tata skręcił gdzie indziej ![]() No i mama mówi, żeby zatrzymali się na jakimś osiedlu i pójdą piechotą. Bo GPS pokazywał, że są niedaleko. No to zatrzymali się gdzieś i poszli szukać ulicy Waszyngtona. Szło jakiś dwóch typków, więc tata mówi 'Chodź zapytamy się tych kolesi gdzie jest ulica Waszyngtona'. Poszli i tata się pyta"Wiecie może gdzie jest ulica Wyszyńskiego?" Na szczęście mama poprawiła, że szukają Waszyngtona ![]() ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-20 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem,wiem jestem przeokropna ale czasami naprawdę bez sensu uczyć się głupot lepiej można wykorzystać ten czas. ![]() Chyba faktycznie się zdrzemnę bo jakoś nie mogę myśli ogarnąć ![]() To idę na godzinkę, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
Madziuś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Kolorowych snów Iza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na studiach większość rzeczy jest taka, ktora się nie przyda w przyszłości, szczególnie z tych przedmiotów ogólnych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Domyślam się, że w Białymstoku też jest ul. Wyszyńskiego, byłoby śmiesznie, jakby mama się nie skumała, że szukają Waszyngtona ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
heeeej
![]() ale czuję ulgę jak oddałam te prace.. ![]() kupiłam sobie fajną bluzę na ćwiczonka w lumpie za 11 zł ![]() i na wage Wojtasowemu jedzonko. takie wypaśne ![]() oczywiście, żeby Łoś nie był zazdrosny to jemu kość. Rany ile radości ma.. ![]()
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kama zawsze jak przychodzę do domu to wsadza łeb w reklamówki i moją torebkę i szuka, czy czegoś dla niej nie przytargałam ![]() A jak niosę jedzenie dla Gumiśka to też biegnie za mną, bo mysli, że dostanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Boi się, że zabierzesz
![]() Kama jak dostanie coś dobrego to ucieka pod stół ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=500337 Poryczałam się ![]() Taka śliczna kotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Ja nie czytam jak smutne, ale kotka fakt - bardzo ładna
A ja zapomniałam się pochwalić, że Miecia mi wczoraj siedziała dość długo na dłoni i już się tak bardzo nie bała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Mama mi kupiła 3 pary wysokich kozaków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że znajdzie dom, w którym ludzie ją pokochają i będzie szczęśliwa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak da się przesłać naleśniki, czipsy itd. to może buty też da radę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym, bo są śliczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
A nie masz zdjęcia?
![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- U nas w budynku, jest drogeria, apteka, moda męska, ciucholand, kosmetyczka, fryzjerka, Techpal, a spożywczaka nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Joasia, kiedy Ty będziesz mieć mieszkanie, że tak już wszystko kupujesz?
![]() Nie mam zdjęć. Mama tylko przez kamerkę pokazywała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
może za niedługo.. ale stwierdziłyśmy z mamą, że powoli można kupować rzeczy typu patelnie, ręczniki czy chociażby jakieś drobnostki do kuchni, bo później naraz się tego wszystkiego nie kupi
![]()
#2337 |
Zakorzenienie
|
Fajnie Ci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- http://media.wp.pl/gid,13047209,gpag...jecie.htmlPies Pies odda życie za człowieka, będzie mu wierny do końca, a ten człowiek jak mu się za to odpłaca?? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zadomowienie
|
No wiesz
![]() To jest pieszczotliwie szczur ![]() Ogonki są słiit ![]() Tak , wiem , dzieciuch ze mnie ![]() Ja się tam cieszę , jeszcze najlepsze lata przede mną ![]() Ja to już bardziej Jagi , ale taki ze mnie kibic ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pokaż je nam ![]() No można tak powiedzieć ![]() ![]() Wyspałam się ![]() Ale z mojej godzinki snu zrobiły się 2,5 ![]() Teraz idę z TŻtem na małe zakupy a później się umówiłam z koleżankami bo TŻ do późna na uczelni i co, kiedy tą pracę mam pisać? Znowu nocka zarwana będzie .. ale jutro mam wolne więc nie jest tak źle ![]() A wiecie co, gadałam teraz z TŻtem przez Skypa i mówie pokażę Ci chomiki. Wsadziłam rękę to normalnie pchają się mi na rękę oba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.