|
|
#2311 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Magda
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Z trudem przychodzi mi patrzeć na nią
mam nadzieję, że w końcu jej matka zajmie się Julią na stałe
|
|
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie ją wywalą, bo przecież gra w innych serialach. Może jakoś uśmiercą, np. pijana wpadnie pod samochód albo spadnie ze schodów,a wtedy Igor zacznie się zajmować małą.
|
|
#2314 |
|
BAN stały
|
Za to ten przyszły mąż Gośki przystojny
A wracając do Michała-też mam go dość. Nieudacznik życiowy...Ble
|
|
|
|
|
#2315 |
|
|
Zobaczymy, co dziś Piotr wymyśli
|
|
#2316 |
|
BAN stały
|
a niech by ta magda wpadła w końcu pod jakis samochód i igor wziął julke. To byłoby najlepsze rozwiązanie
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zadomowienie
|
Ale beznadziejna akacja z tą Magdą. Nie wierze, że nikt nie zwróciłby uwagi na pijaną matkę z dzieckiem na ręku, która domaga się przy barze kolejnego piwa. Porażka.
Znając tego kretyna Piotra, coś odwali na wieczorze panienskim. Pewnie zgarnie Gośke do domu. Jak on mnie wnerwia. A Rafał z Jaśkiem mnie rozczula. Nie wiem sama dlaczego. |
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
No brawa dla barmanki... :-P
Kurcze ale ten wieczór gosi będzie... Nie umiem znaleźć odpowiedniego słowa, żenujący? Kilka rozebranych lasek podskakuje przy meblościance jak do zdjęć na nk ...
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te wieczory panienskie w serialach niczym nie zaskakuja
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2011-09-08 o 19:05 |
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Stefano i Mario to mieli prawdziwy kac vegas
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- O MATULU coo zaaa dreeewno słone paluszki czipsy i trochę mandarynek a odwalone jak na lożę vipów
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma bata gocha na striptizerkę zamiast redaktorkę ale kicz o łeeeeeeeDaniel, lovelasik hahahaahha Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-09-08 o 20:38 |
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
a widziałyście jej kożuch na ślubie?! wyprawa do wnętrza ziemi przez syberię, co oni za stylistów mają ja bym jej kupiła dla jaj złotą klatkę z okazji ślubu albo posrebrzany łańcuch z kagańcem |
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie głupio się scenarzyści na Gośkę uparli. Miała już jednego męża kretyna, a teraz drugi, na dodatek imię to samo...
|
|
|
#2324 |
|
Wtajemniczenie
|
dołączę się do komentarzy o wieczorze - mogliby dać więcej koleżanek a tak drętwo 4 panie a hałasu jakby koleżanki z podstawówki oglądały film dla dorosłych i się zachwycały bo rodziców nie ma w domu co najmniej - i te ładne sukienki mi by się czasu tracić nie chciało jak tylko najbliższe grono by było tak w papciach można oblecieć , a jaka dyscyplina nie ma to tamto 12 i do domu (jak ojciec który nakrył córkę na nielegalnej domówce) marta to miała sukienkę jak na wesele by już szła
![]() fotki z ślubu : piękna suknia http://www.plejada.pl/23005,1,3,slub...eria_duze.html albo źle widzę albo olka ma bardzo ciekawe buciki (pierwsza fotka) poniżej małe dochodzenie (dla tych co są wzrokowcami ups taka mała pomyłka )
Edytowane przez karolinaa Czas edycji: 2011-09-08 o 21:26 |
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
a co powiedziała Socha jak wyciągała kasę z szuflady??
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
hhahahah brawo! jesteś naszym wizażowym detektywem
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczór panienski bardzo fajny. Kim trzeba być, żeby zaprosić tylko siostrę i 2 koleżanki, z którymi jest się niejako spokrwnionym
|
|
|
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
Widziała może któraś z Was rozerwany rękaw przy swetrze Magdy? Padłam
Załączam zrzut ![]() ![]() .
Edytowane przez Pani Filifionka Czas edycji: 2011-09-08 o 22:32 |
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matko
|
|
|
#2330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2331 |
|
|
Może na salonach taka moda
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Całe wieki nie oglądałam NW, ale wczoraj trafiłam na ten wieczór panieński i padłam
Ciekawa jestem co ten Piotr Gośce po ślubie odwinie. Przeszło mi przez myśl, że może to jest ten sam Piotr, który był mężem Gośki tylko sobie zrobił operację plastyczną i teraz chce się na niej zemścić... Tak, wiem, za dużo telenowel oglądam ![]()
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
łooo matko ! jeśli chodzi o ten "wieczór panieński" to z miejsca było widać,że Marta I Zuza mają sukienki z wesela..
Olka wyglądała brzydko..ta jej standardowa fryzura na cebulę Piotr
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tymi zmianami twarzy... kto wie... jeśli Sebastian mógł, to i Piotr także, przynajmniej są te zmiany widoczne, a nie jak Małaszyński w tym serialu, nie pamiętam już jak się nazywał...
|
|
#2335 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
Imprezy w Na Wspólnej rządzą!
Do tej pory pamiętam chyba 18 Olki i te wolne tańce w parach To chyba była ta impreza: http://demotywatory.pl/1353682/Na-Wspolnej
|
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2338 |
|
Wtajemniczenie
|
Streszczenia na koniec września. Myślałam, że Kinga kopnie w dupe tego Michała a tu z nim zostaje.
1478 20:05 26.09.2011 Brzozowska mówi Andrzejowi, że Michał wrócił do hazardu, a jego długi wciąż rosną. Właśnie to spowodowało u niego zawał. Emilce trudno jest pogodzić szkołę z opieką nad Jasiem. Dziewczyna otrzymuje zaproszenie na urodziny koleżanki, ale zmuszona jest odmówić. Adam z Antosią przyjeżdżają po Weronikę na dworzec. Kobieta nie przyznaje się jednak, że wcale nie była w sanatorium. Basia odwiedza przyjaciółkę. Widzi, że Roztocka jest mocno przygnębiona. Po zachowaniu przyjaciółki Basia przypuszcza, że Weronika najpewniej usunęła ciążę. 1479 20:05 27.09.2011 Weronika zastanawia się, jak powiedzieć mężowi, że jest w ciąży. Uważa, że Adam ją zostawi, kiedy dowie się o jej zdradzie. Tymczasem Roztocki bardzo niepokoi się o zdrowie żony. Ewa idzie na policję, gdyż w Internecie nadal pojawiają się anonse z numerem jej telefonu. Funkcjonariusze każą kobiecie zrobić listę jej wrogów. Po powrocie do domu Ewa zostanie niemile zaskoczona. Kinga oznajmia mężowi, że od teraz to ona będzie zarządzać domowymi finansami, a Michał ma jej we wszystkim słuchać. 1480 20:05 28.09.2011 Ewa opowiada Borysowi, że jest prześladowana w Internecie. Zaczyna podejrzewać, że nęka ją Wiśniak, który oszukał jej biuro podróży i podawał się za Małeckiego. Mikołaj wraca z USA. Honorata zadaje mu mnóstwo pytań o stypendium, ale chłopak nie jest skłonny do zwierzeń. Roman, w tajemnicy zwierza się Mikołajowi z trudności w opanowaniu matematyki. Emilka może iść na urodziny koleżanki, ponieważ Ludwika obiecała zaopiekować się Jasiem. Musi jednak wrócić o określonej godzinie. Na imprezie Ruda przedstawia Emilce znajomego, Błażeja. 1481 20:05 29.09.2011 Adam bardzo się cieszy, kiedy dowiaduje się, że Weronika jest w ciąży. Kobieta nie wie, jak mu powiedzieć, że nie jest ojcem dziecka. Sylwia prosi Janusza, by pomógł jej znaleźć pracę. Gajewski jest oburzony. Nie wie, jak ma przekonywać innych, by zaufali byłej narkomance. Tymczasem Filip zostaje zaproszony przez Iwonę na wizytę u jej babci. Na oddziale kardiochirurgii pojawia się nowy pacjent. Ostrowski przyłapuje go z papierosem i stwierdza, że ten człowiek nie zasługuje na nowe serce. Kamil jest zaskoczony reakcją Ostrowskiego Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-09-09 o 22:49 |
|
|
|
|
#2339 |
|
|
Adam będzie chyba myślał, że to jego dziecko jednak...
|
|
#2340 |
|
Wtajemniczenie
|
boże jaka ona jest głupia ta Weronika wprost jej nie znosze ona zawsze w tym filmie była taka pogubiona i nieszczęśliwa.. jestem ciekawa jak ona mu to powie pewnie rozpłacze się i mu to wygarnie ..:lol2: ...
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

mam nadzieję, że w końcu jej matka zajmie się Julią na stałe
nie daję linka do adresu, bo już raz dostałam ostrzeżenie

06.09.2014