![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
moge, ale wtedy nie wyjdzie mi tak atrakcyjnie
![]() ja dzis pachne True Glow
#2312 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, pochopnie wyrzuciłam gazetkę z k06. Mam ogromną prośbę, czy któraś z Was mogłaby sprawdzić, czy perełki rozświetlające/brązujące z tylniej okładki mają opust 10%?
#2313 |
Zadomowienie
|
Tak. W ofertach wiązanych zawsze jest 10%.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
BAN stały
|
Cytat:
oo widzisz to nie doczytałam,że to jest z olejkiem i nie nadaje się na ubrania,teraz wiem,że nie wart więc kupować skoro to nie jest perfum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Wtajemniczenie
|
To już się trochę mniej cieszę z zamówienia na 2 sztuki, bo zarobię na nich 4,58
![]()
#2316 |
Zakorzenienie
|
Sarunieczka dziękuję za zdjęcia cieni
![]() Biorę się za nadrabianie ![]()
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
zalotnica83 dzięki za fotki błyszczyka
![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-04-09 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
vel Turkusoowa :)
|
prosz ![]() mnie się podoba ta woda,miałam ją kiedyś,ta buteleczka booska ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez sie kojarzy z czyms cieplym, moze to przez ksztalt i kolor butelki ![]() ja niestety nic wiecej nie umiem powiedziec o tym zapachu, poniewaz nie potrafie tego tak ladnie opisac slowami... ![]()
![]() |
#2322 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Osobiście ich nie lubię, ale to tylko przez Siostrę... Pamiętam, że przed moim pierwszym semestrem na studia (wrzesień) zawsze mnie budził zapach tych perfum. Moja Młoda chodziła do szkoły na rano i psikała się nimi w naszym wspólnym pokoju, a ona nie zna umiaru, więc zapach zawsze wdzierał mi się do nosa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
|
Cytat:
![]() Bp np.Far Away porównuję kategorią do Rare Gold (kategoria babcia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdyby Avon wyprodukował podróbę DKNY "zielone jabłuszko" to chyba nic więcej nie potrzebowałabym do zapachowego szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny oszalałyście! nadrabiałam z 17 stron
![]() Skuszę się na pięciodniową kurację.. ale może w 9/2011, bo teraz raczej średnio atrakcyjne ofert cenowo z AT :P a tak może będzie coś łączonego.. jak nie to wezmę normalnie.. bo chcę jeszcze szczotkę i serum na końcówki ![]() Noo mam się z Wami czym podzielić :P Dziś Panienka Daria przeprowadziła skromny eksperyment ![]() Wybierając się do miasta zabrałam ze sobą 3 katalogi i 3 kartoniki z TTA Diamond.. oczywiście otwarte-moje,jako tester również :P I tymże sposobem przy okazji sobotnich zakupów chciałam zobaczyć..jak to jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takie ot moje doświadczenia z dziś z Avonem ![]() Śpijcie dobrze Smerfetki ![]() PS.Stestuję chyba w najbliższym czasie niebieskie Solutions , bo mam próbeczki.. dam znać jakie efekty ![]() ![]() Edytowane przez OnlyOnce Czas edycji: 2011-04-10 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jesteś tylko konsultantka, czy tez liderką? Ja ostatnio musiałam mieć zaliczenie z prospektingu, czyli w taki sposób jak opisałaś ale skoncentrować żeby pozyskać kontakt i zrobić z kobiety konsultantki Ale nie znoszę tego robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Taak jestem aż konsultantką ![]() ![]() Nie spodziewałam się, że jeszcze kogoś tu spotkam o tej porze ![]()
Im bardziej wyszukany i delikatny jest kwiat radości, tym czulsza powinna być ręka, która go zrywa. - Sammuel Taylor Coleridge (: taa ![]() Edytowane przez OnlyOnce Czas edycji: 2011-04-10 o 01:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tez nie mam dużych zamówień i nienawidzę biegania za ludźmi ![]() ![]() Ja również nie spodziewałam się, że ktoś będzie o tej porze ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-04-10 o 01:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A to już pewnie trochę czasu w tym siedzisz.. ![]() ![]() Potowarzyszyłabym, by było raźniej i by jednak trochę pospać przed świtem aczkolwiek z lekka lesbijsko by to zabrzmiało, tak sądzę ![]() ![]()
Im bardziej wyszukany i delikatny jest kwiat radości, tym czulsza powinna być ręka, która go zrywa. - Sammuel Taylor Coleridge (: taa ![]() Edytowane przez OnlyOnce Czas edycji: 2011-04-10 o 01:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak mi się kończy krem w tubce i nie chce mi się co rano wyciskać na siłę, to biorę puste opakowanie po jakimś kremie i tam wyciskam resztki, żeby się potem nie ciapciać pół godziny przed lustrem ![]()
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
ja też nie znoszę tego biegania za ludźmi, unikam tego, -mam swoją grupę i jest ona stabilna, nie zależy mi na pozyskiwaniu takich osób szybko, bez sensu i na siłę, -ja mam KK zdyscyplinowane, płacące zwykle przed terminem, nie chcę aby wpadł mi jakiś "kołtun" który za pierwsze zamówienie nawet nie zapłaci i będę ja się za nią wstydzić i windykacja na nią wlezie. U mnie liczy się jakość a nie ilość , jesli chodzi o moje KK. A prospecting?? załatwiamy go we 3 liderki raz w roku podczas wyakacyjnych imprez masowych i wystarczy....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |||
Rozeznanie
|
ja dzis pachne od rana Bond Girl Fever
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co , po tym olejku lawendowym który niechcąco chlapnął mi na oko , zrobił mi sie jęczmień ![]() ![]()
![]() |
#2339 | |
|
Cytat:
![]() No no,dziewczyny nie śpią w nocy ![]() Jejku zostawiłam w pracy mój jedyny kat.06 i nie mam w czym grzebać ![]() ![]() ![]() Wczoraj pisałam że chodziłam oblana próbką Reese,i cóż...może bym i wzięła tę wodę,ale nie za 80 zł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Sarunieczka nie nadążam za Twoimi avatarami hihi ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-10 o 08:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.