|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Ktoś wie co sie dzieje z miss? juz dawno jej nie było
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Zabiegana pewnie
![]() Gaja, za kosztorys!
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zapierdziel w pracy, a w dodatku jutro zmieniają mi zakres obowiązków
http://blog.onet.pl/41404,archiwum_goracy.html to tak dla nas na czasie - masakra, chyba trzeba przed wpuszczeniem gości na salę weselną zaglądać co dają w kopertach i nie wszystkich wpuszczać
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Tu się trzeba zgodzić, bo na prawdę rzadko, lub prawie nigdy wesele się po prostu nie zwraca.. ;/ Taka jest smutna rzeczywistość.
a i dziekuję za wpisanie mnie na pierwszej stronie
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
moj "wspanialy" promotor zrobi nam seminarium 20stego( w przyszly piatek) na UWAGA 15sta.. ocipial. po pierwsze za pozno bo 30stego mamy oddac calosc podpisana przez promotora(gdzie on sprawdzi 20 prac w ciagu paru dni) a po drugie..godzina do dupy...15? przeciez o tej godzinie to wiekszosc w pracy bedzie. juz nie mowiac o tym ze z nim mamy ostatnie zaliczenie tego samego dnia o 16... oszalal
|
|
|
|
#2316 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie podalam jej wody, mogła sama sobie wziąć bez problemu. Wszystko jej pod nos podstawiać trzeba. Nie ma słowa "proszę" jest "daj mi".
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
wyobrazcie sobie ze chyba moj promotor zrezygnowal z promotorstwa. dziekanat dzwonil dzisiaj po seminarzystach i kazal wszystkim przeslac temat i plan pracy w trybie pilnym do dziekanatu, chyba nas beda rozdzielac po innych promotorach..szitowo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2318 |
|
Konto usunięte
|
Nieźle, ciężko się z nim współpracowało?
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
nie. tylko za rzadko i w glupich godzinach robil seminaria. tylko kto zostawia swoich seminatrzystow na miesiac przed obrona? ehh no nic.mowi sie trudno
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylvi, ale jaja wspolczuje, ale z drugiej strony moze wam to na dobre wyjdzie?
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie nic nie opozni to mnie wszystko jedno
tylko to wszystko troche nie w czasie. powinni o to zadbac wczesniej a nie na ostatnia chwile
|
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() U mnie zaczęło padać i grzmi no super jak się zbliża weekend to psuje się pogoda![]() Paczek to fajnie wiedzieć że masz razem z Tż z tej firmy rowery i że są dobre chyba też się skusimy razem z moim Tżcikiem![]() Isabelle współczuje Ci tej sytuacji z babcią wiem że Ci jest ciężko ale z drugiej strony nie wiadomo jak my będziemy się zachowywać i jakie choroby będą nam doskwierać mając tyle lat także powinnaś troszkę zrozumieć babcię
|
#2323 |
|
Konto usunięte
|
Gdyby ona nie wykorzystywała tego, ze ktoś chce jej pomóc to co innego. Dla mnie (i dla wszystkich) wizyta u niej to męczarnia psychiczna i godzina to już dłuuuugo. Ona od wszystkich oczekuje a sama nigdy nic od siebie nie dawała. Robi z siebie ofiarę, bo jak nie slyszy ze się do niej przyszlo to nie jęczy. Automatycznie zaczyna jak zobaczy drugą osobę. Slowem się nie odezwie, ktoś do niej mówi, a ona nic, a potem jeszcze bezczelnie kłamie, a to ze nikt jej nie odwiedza, a to to czy tamto. A tymczasem okazuje się, ze w sumie codzinnie ktoś u niej jest. Jak moja ciocia od niej wyszła wieczorem ,to ona już o 10 rano następnego dnia mi sie skarżyła jak to J. nawet nie przyjdzie. Już trzy razy oskarżyła mnie, że niby jej pieniądze wzięłam. Mnie ona do szczęscia w ogóle nie jest potrzebna. Widziałam jak traktowała dziadka, który byl dużo bardziej schorowany. To co ona robi nie zasluguje na żadne zrozumienie.
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam jeszcze Kellysa i Gianta. Tańszych rowerków (tzw. marketów) niestety nie ma za bardzo sensu kupować, bo szybko się rozlatują. Warto poszukać jakichś używanych w dobrym stanie ![]() A z tym artykułem o cieńkich kopertach to hmm... Ja tam nie liczę na prezenty i koperty. Zaproszę ludzi po to, żeby razem ze mną świętowali i uczcili ten dzień. Kasa w kopercie to nie jest konieczność. Jak ktoś sie boi, że mu się wesele nie zwróci, to niech go po prostu nie robi proste ![]() Gaja, dobrze, że podzieliście koszty Niech ciuła A ja się pochwalę! Przedłużą mi umowę w pracy! ). No i na dodatek nie musiałam się kryć z tym wyjazdem Powiedziałam szefowi o nim i wcale się nie dziwił, że chcę jechać Noo i jak mnie zachwalał w pracy ojojoj . Kazał mi też się rozeznać jak moje wynagrodzenie plasuje się wśród moich pracujących rówieśników Może podwyżka? :![]()
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle, wspolczuje syt z babcia...;/ przez pierwszy moment pomyslalam, ze starsi ludzie juz maja prawo do humorow, ale ja tu widze, ze babcia cale zycie miala humoryyy... a jej zawodem pewnie bylo siedzenie i "pachnienie".
wiecie co... rozmawiam z Tz... i kiedys dawno temu wyslalam mu piosenke Kasi groniec"bede z Toba"... a teraz zacytowal mi fragment tej pisenki... nie wiem dziewczyny co mam zrobic... nie mam pracy, nie mam pieniedzy, bo wlasnie koncza mi sie ostatnie oszczednosci... i coraz bardziej mam watpliwosci co do pozostania w Polsce... |
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, Santom, ja bym na Twoim miejscu wróciła do rodziców, aby nie generować kosztów z tym mieszkaniem i nie pomniejszać dalej oszczędności, skończyła studia a potem sruuuu i już by mnie nie było w Polsce
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
problem w tym, ze mi juz nawet nie ma co sie konczyc, bo juz kasy nie mam, a dodatkowo jestem uwiazana, ze wzgledu na kociaki, bo u rodzicow jest pies, ktory nie toleruje kotow. no ale wlasnie byl plan, ze sie przeprowadze od pazdziernika jak wroce z Norwegii, bo koty beda juz u Tz. no ale z czegos mimo wszystko musze zyc, miec jakies pieniazki, bo z tego co zarobie oplace szkole, a nawet nie bede miec na dojazdy i noclegi w szczecinie;/ jestem pod sciana normalnie...
|
|
|
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
santom ja juz kiedy pisalam ,ze glupota jest w twojej sytuacji mieszkac samej i wyrzucac pieniadze w bloto ,no a teraz zostalas bez grosza i musisz znalezc rozwiazanie .Dluzo ci jeszcze zostalo tych studiow?? Mutny brawo .ale ty jestes madra ,pewnie szef by cie chcial tu na stale ,ale ty wyruszasz w swiat i dobrze
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sobie myślę, że im bardziej ktoś liczy na to,że mu się wesele zwróci, to tym mniejsze szanse są na to, by pewnie jego goście i rodzina są tak samo skąpi jak on ![]() Co do sytuacji Santom sie zgadzam Ojtam, ojtam, z tą mądrością pracowita po prostu ale szef nie ukrywał, że troche załuje, że wyjeżdżam
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do Twojej sytuacji to ja bym wracała do rodziców. Kotami nie mogą zająć się teściowie? |
|
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
Dziś starcie z promotorem skończyło się podniesieniem mojego ciśnienia, bo mimo iż od października byłam co tydzień na seminarium, każdą bzdetke musiałam poprawiać, sam nawet poprawiał swoje poprawki a teraz twierdzi,że raczej sie nie wyrobi i to moja wina,że te bzdetki tak poprawiał i zapowiedział że raczej nie obronie się w czerwcu. Zaduszę go
|
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Przed chwila do domu weszłam i padam na pychol Na pogrzeb jechaliśmy nie 1.30h tylko az 2h;/ nie dość, że grzało w tym aucie to jeszcze tylu debili dziś an drodze było ze szok;/ Po pogrzebie pojechaliśmy do babci, a potem do prababci i tam do prawie 21 siedzieliśmy prz ez cały czas bawiłam się z psiurami pokaże Wam fotki bo cudne psiaki![]() Gaja za kosztorys![]() Santom i jak byłaś z kociakami na łące ? co do zostawania w Polsce-ja bym się nie zastanawiała nawet-skończ studia i wyjedź do Tż bo perspektyw u Nas niestety nie ma;/ Sylvi ja wiem czy niedobrze to raczej normalne, ze po tylu latach chciałabyś już czegoś więcejAnannke a no fakt-garnitur to facet wykorzysta nie raz ![]() Kamea aż tak bardzo zmieniają Ci ten zakres ? z tymi weselami to fakt-teraz wszystko drożeje, ludzie nie mają pieniędzy to próbują kombinować-tylko czasem to aż chamsko wychodzi-tak jak w przypadku tych papierów wycietych... I fakt-rzadko się zwraca wesele. Chociaż byłam rok temu to zwróciło się z nawiązką na +5tys![]() Truskaweczka jak sie skusicie to na pewno żałować nie będziecie a z pogodą tak zawsze-Tż ten tydzień będzie miał na rano to zapowiadają deszcze;/Isabelle kurczę z tą babcia to faktycznie nie fajnie człowiek traci cheć przebywania z takimi osobami, odsuwa się, i potem takie osoby się dziwią, ze nikt do nich nie zagląda![]() Mutny super z tą umową Kinia hej ![]() takie kluski: Spajk ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/863/dsc0761.jpg/ Kajtek ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/41/dsc0774q.jpg/
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-05-12 o 23:38 |
|
|
|
#2333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
Zulka szkoda słów na takich ludzi;/
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
Mutny gratuluję umowy
![]() ![]() paczek1990 to prawda, takie osoby nie powinny istnieć śliczności te pieski ![]() Relaksuję się myślą,że jadę już jutro na komunię i w odwiedziny do moich chrześniaków. Trochę się rozerwę chociaż po dzisiejszym nożu w plecy. Myślałam,że jak się będę starała to wszystko będzie ok, a jest odwrotnie,równie dobrze mogłam olać te pracę licencjacką. Edytowane przez zulka890 Czas edycji: 2011-05-12 o 23:54 |
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym mieszkaniem razem. coz.. ulatwiloby nam to zycie. np dzisiaj. przysnelo nam sie na filmie wiec zamiast zrywac sie z wyrka moglibysmy tylko sie rozebrac i dalej spaciu a tak to trza sie obudzic, TŻta wypuscic, drzwi za nim zamknac..hehe..nygus przeze mnie przemawia
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
Zulka oo no widzisz-trochę odpoczniesz od tej codzienności
e tam olać-moze nie bedzie tak źleSylvi no ja je tak wygłaskałam ze hoho no ułatwiło by, ułatwiło. Samo spotykanie nawet-jemu po siłowni już się wychodzić nie chce a tak nie musiałby wychodzić bo bylibyscie razem już w domku![]() idę spać bo padam a rano o 6.30 pobudka;/ dobranoc
|
#2338 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc dziewczyny miłych snów
|
|
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
|
Dień dobry
![]() Widzę że pierwsza jestem dziś ![]() Byłam rano się podpisać w urzędzie i teraz zamierzam coś porobić na uczelnię bo spać mi się odechciało ![]() Któraś chętna na kawkę albo herbatkę?
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
heeejjj!! Paczus, ja zaraz za Toba i z checia napije sie zielonej albo czerwonej herbatki
![]() na łaczce bylam, ale moje kociaki mialy tyle atrakcji, ze nie wiedzialy co ze soba poczac poszlam z bratem, to wrocil jak z wojny koszulka rozdarta, na dloni drasniety;D ale jak juz sie oswoily, to wywalily sie na sloncu jak jaszczurki i sie grzaly ale nie bylam dlugo, bo one domowe kociaki sa i nie przyzwyczajone do slonca i bardzo szybko ziac z goraca zaczely, a Mynia jeszcze cala czarna wiec nie ryzykowalam a w poniedzialek jade z nimi do weta na pobranie krwi, co by skonczyc procedure wyrabiania paszportow. a piesiunie slodziutkie;D jakim aparatem byly robione zdjecia?? ladnie wyszly a te pieski to beagle?sylvi, zulka... ale sie Wam porobilo z tymi promotorami;/ no, a wracajac do mojej syt, to wlasnie problem w tym, ze Tz chce mnie juz teraz zabrac i nie puscic, a ja naprawde zaczynam sie wahac, bo tak jak Paczek napisala, tutaj nie ma perspektyw.. tylko i wylacznie szkola jest problemem... Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-05-13 o 09:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

za kosztorys!

Nie podalam jej wody, mogła sama sobie wziąć bez problemu. Wszystko jej pod nos podstawiać trzeba. Nie ma słowa "proszę" jest "daj mi".

wspolczuje, ale z drugiej strony moze wam to na dobre wyjdzie?

no super jak się zbliża weekend to psuje się pogoda

. Kazał mi też się rozeznać jak moje wynagrodzenie plasuje się wśród moich pracujących rówieśników

pracowita po prostu