Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-22, 12:50   #2311
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Wszystkim Magdalenkom życze stu lat
Stary 2011-07-22, 12:51   #2312
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja kalosze posiadam Zakupiłam jakiś czas temu jak taka mocno deszczowa pogoda była i śmigam sobie po kałużach. Dzisiaj sostra się ze mnie śmiała jak łaziłyśmy po mieście i wskakiwałam do kałuż... stary koń, a ile uciechy mogą takie kalosze sprawić jak dziecko
Chyba stara kobyła Ja też lubię chlapać się w kałużach i błocie. I deptać lód w dziurach w zimie Cóż by z nas byli za dorośli, jeśli nie mielibyśmy już nic z dziecka w sobie

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-07-22 o 12:52
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 13:01   #2313
(kicia)
Zakorzenienie

http://allegro.pl/suknia-slubna-cass...692661121.html

chyba kilka dni temu ktoś się interesował tą suknią tak mi się wydaje... szczerze powiem że różni się na żywo od tej z katalogu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 13:14   #2314
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

chyba kilka dni temu ktoś się interesował tą suknią tak mi się wydaje... szczerze powiem że różni się na żywo od tej z katalogu
Widziałam to ogłoszenie..po tych zdjęciach suknia poszła w odstawkę

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 13:16   #2315
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Gratulejszyn!!!
dzięki opłaciłam to krwią, potem i zdrowiem, ale mam tytuł a teraz bezrobocie :P

Dziewczyny Drogie.......ja chcę wybrać jakąś suknię, a nie mam pojęcia w czym powinnam w ogóle wybierać......w biodrach 102 cm, pod biustem 78 a w biuście 88, jakoś tak. Czyli spora pupa i mały biust....jakieś propozycje dla mnie?
Stary 2011-07-22, 13:19   #2316
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
dzięki opłaciłam to krwią, potem i zdrowiem, ale mam tytuł a teraz bezrobocie :P

Dziewczyny Drogie.......ja chcę wybrać jakąś suknię, a nie mam pojęcia w czym powinnam w ogóle wybierać......w biodrach 102 cm, pod biustem 78 a w biuście 88, jakoś tak. Czyli spora pupa i mały biust....jakieś propozycje dla mnie?
ja też mam sporą pupę i mały biust i tak pomierzyłam suknie i najbardziej mi było dobrze w fasonie A. Ale nie ma reguly to zależy co CI się podoba i tak na prawdę dopóki nie pomierzysz kilku fasonów to ciężko Ci będzie określić na podstawie zdjęć na mega chudych modelkach w czym Ci dobrze

Stary 2011-07-22, 13:35   #2317
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiem, o czym mówisz, ja właśnie się taplam we krwi i pocie, a stan zdrowia ocenię po obronie, ale nie sądzę, by był wzorowy

Też mi się zdaje, że w A będzie Ci dobrze. Ale najlepiej, jak pójdziesz do jakiegoś większego salonu i przymierzysz każdy możliwy rodzaj: A, księżniczkę, empire, rybkę, tubę (coś pominęłam?) i wtedy dopiero zobaczysz, co najbardziej Ci odpowiada... Bo tak na sucho to Ci nie powiemy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 13:56   #2318
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
A ja kalosze posiadam Zakupiłam jakiś czas temu jak taka mocno deszczowa pogoda była i śmigam sobie po kałużach. Dzisiaj sostra się ze mnie śmiała jak łaziłyśmy po mieście i wskakiwałam do kałuż... stary koń, a ile uciechy mogą takie kalosze sprawić jak dziecko
Koniecznie muszę zakupić kaloszki bo normalnie mam kałuże w butach
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:11   #2319
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:

a mi się podoba, większość sukni wygląda inaczej na żywo niż w katalogu
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:11   #2320
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja załozylam kalosze....
Do tego zalało nam pół salonu (woda cieknie po ścianach)
I jeszcze pokłóciłam się z Tz..od głupoty po wielka awanture...

Na konice jak doszłam do pracy dostałam od mamy smsa" Miłego dnia córeczko"....

To chyba nie będzie dobry dzień...

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Sto lat!

Przydałoby sie kilka dobrych drinków na przywołanie słonka i dobrej pogody....
współczuję zalanego salonu :/
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wczoraj spotkala mnie nieoczekiwanie mila sytuacja, ktora bardzo mnie polechtala :P:P odprowadzalam znajoma na starcje metra i niedaelko nas stanal taki chlopak, pare lat od nas starszy. Na oko z 25-26 lat, w garniaku, z aktowka i te sprawy. No i kolezanka do mnie, ze przystojny facet itd na co ja, ze nie w moim guscie, ale moze byc Po chwili podszedl do nas i zapytal sie czy jestesmy miejscowe, bo on jest z Manchesteru i przylecial na 3 dni w interesach i chcialby gdzies wyjsc sie pobawic, ale za bardzo nie wie gdzie. No to mu grzecznie wytlumaczylysmy no i ok, odszedl na bok. po chwili podjechalo metro, wiec znajoma wsiadla, a ja poszlam w kierunku wyjscia, a on za mna. Z pytaniem, czy nie wyskoczylabym z nim na drinka ;P Byl taki mily itp, ze strasznie przyjemnie mi sie zrobilo, ze ktos tak fajnie o mnie zabiega Oczywiscie powiedzialam, ze nie, ale ze jest mi bardzo milo, ze dziekuje. No i on sie tak zmieszal moja odmowa, ze mega glupio mi sie zrobilo, ale powiedzial, ze trudno i sie rozeszlismy Opowiedzialam TZowi, to zazdrosny sie oczywiscie zrobil ;P ale powiedzial, ze sie facetowi nie dziwi, ze mnie chcial zarywac Hah, przyjemnie, nie powiem Ale jezcze przyjemniej bylo powiedziec nie, wiedzac ze w domu ktos na mnie czeka
ale miło i TŻ jak Ci ładnie powiedział
Cytat:
kalosze.... jak byłam mała i padał deszcz to zawsze mama musiała iść ze mną na spacer. ubierałam wtedy moje zielone kalosze, zielono-różową pelerynkę i kolorowy parasol. Dumnie spacerowałam po deszczu i skakałam po kałużach Achhh to były czasy.
Ostatnio marzy mi się "zabawa" na deszczu Tzn. chciałabym podczas mocnego deszczu, ale takiego ciepłego, biegać sobie po łące, ślizgać się po trawie....

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:22   #2321
ibyza
Wtajemniczenie

http://allegro.pl/suknia-azya-marie-...692661111.html
ta jest całkiem ładna, moim zdaniem lepiej wygląda na żywo niż w katalogu... Właśnie niektóre wyglądają lepiej inne gorzej dlatego trzeba zobaczyć na żywo albo właśnie na zdjęciach na kimś
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 14:28   #2322
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczynki Dopiero się uporałam, bo wczoraj cały dzień mnie nie było (tak tak - tak samo jak Tenebroska i reszta dziewczynek z 21 lipca miałam RÓWNY ROK DO ŚLUBU w związku z czym spędziliśmy z TŻem miły, leniwy dzień Najpierw sobie pospaliśmy (ale TŻ wstał wcześniej i przyniósł z cukierni pyszne ciacho czekoladowo-wiśniowe [jeszcze się nie dorobiliśmy mixera] to sobie skosztowaliśmy do kawusi) a potem popluskaliśmy się w najbliższym kompleksie wodnym No i byliśmy u jubilera - u którego będzie fajna cena jak damy swoje złotko w rozliczeniu - no i tak rozmawialiśmy o trwałości matów, satyn, o obrączkach u których trzeba "pilnować" gdzie mają górę i... okazało się, że teraz pod zupełnie innym kontem będziemy tych obrączek poszukiwać Choć jakieś typy też nam się powoli rodzą...

Wszystkiego najlepszego wszystkich Magdom i oczywiście Magdzi 100lat z okazji urodzinek

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
: cmok:

Dam znać w sobote.. chciałam sztuczke wyciagnac ale Ona gdzies przepadła i nawet na FB nie odpisuje
Jak wyżej Kochana Jak napisałaś to już prawie wychodziliśmy z domku i tak jakoś A w sobotę idę na ślub do znajomych, rano jestem zajęta w domku więc nie pasuje mi niestety

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Świadkowa sie dzisiaj do mnie odezwała. Lol... ta wczorajsza rozmowa była z jej siostrą. Świadkowa powiedziała, że troche się z nią zgadza, że za bardzo sie troche tym jaram, ale jutro jak będzie mogła to ze mną pójdzie i że na pewno bliżej ślubu będzie bardziej się angażować.
O kurczę... to dziwne, że jej siostra podszywała się po tę Twoją świadkową... WTF

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dziewczyny teraz ja mam dla Was bojowe zadanie
Przyszły moje próbki materiałów
Hmm... No faktycznie, ta śliwka to nie żadna śliwka Ale mniejsza z nazewnictwem - jeśli wybierasz między tymi dwoma kolorami to ja jestem za fuksją zdecydowanie Szczególnie, że ostatnio urzekł Cię ten kolor

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Hehe to prawda
A poza tym ja sobie życia bez zmywarki nie wyobrażam, my się ciągle o zmywanie z TŻtem kłócimy
A u nas TŻ zmywa Nananana

Cytat:
uwaga uwaga;P oto moja nowa fryzura:P
Pięknie wyglądasz Ale w blondzie też mi się podobasz
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:37   #2323
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ja zmykam, bo zaraz TŻcik przyjeżdża. Będziemy świętować rok do ślubu, mój wczorajszy sukces i niedoszłą wprowadzkę do domu , bo mieliśmy się dzisiaj wprowadzać, ale niestety prace się przeciągnęły :P Lecę jeszcze po winko, łakocie już są, świeczki i kadzidełka do kąpieli też przygotowane
Mmm... superkowo Widzę, że u Was świętowanie też się udało

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Dziewczyny! U mnie wielki dzień! Zamówiliśmy dziś obrączki: białe złoto, a w rowku żółte. Musimy jeszcze zastanowić się nad grawerem, mamy na to tydzień. Proszę nie patrzeć na moje pazurki, zmywałam górę garów Zdjęcie z telefonu specjalnie dla wizażanek z wątku
Bardzo ładne Choć u mnie na palcu bardziej podoba się półokrągła, taka wypukła

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Kochane przyszlam sie tylko pochwalic ze mam sukienke taka jaka sobie wymarzylam co prawda do slubu jeszcze ponad rok haha ale wiem ze to ta jedyna mierzylam podobne i bardzo mi sie podobala jak w takich wygladam szkoda ze fotki zrobic nie moglam w salonie.. ale kupilam ja od dziewczyny, za 2 tyg bede ja miala ale sie ciesze aaaaaaaa wiem ze malo osobom sie taka pierzasta podoba ale to moj wymarzony kroj zmykam spac nadrobie Was juterko ;*
Ciekawa ta suknia - fakt, że pierzaczka na siebie bym nie wciągnęła ale u kogoś mi się podoba - szkoda, że nie widać jej całej tylko bukiecik zasłania, ale to super że ją zdobyłaś skoro wymarzona Widzę kolejna PMka, która będzie mieć "sprawdzoną" suknię

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Dałam wczoraj moje pierwsze zaproszenie Bardzo było mi miło, kiedy przyjaciółka pytała gdzie wykonywałam zaproszenia, bo są śliczne. Na co z dumą mogłam odpowiedzieć, że to handmade Co do życzeń zamiast kwiatów - w ostatniej chwili w końcu wykasowałam tę prośbę i nic nie napisałam. W ogóle drukarka mi wczoraj robiła na złość i naprawdę zaczęłam się stresować, że nie zdążę. ale się udało. Koleżanka oczywiście powiedziała, że przyleci z Irl więc jestem happy
Super! Bardzo się cieszę z Twojego małego sukcesu Mam wielką nadzieję, że moje przyszłe zaproszenia również spotkają się z miłym przyjęciem

Cytat:
Dziewczyny, wczoraj spotkala mnie nieoczekiwanie mila sytuacja, ktora bardzo mnie polechtala :P:P odprowadzalam znajoma na starcje metra i niedaelko nas stanal taki chlopak, pare lat od nas starszy. Na oko z 25-26 lat, w garniaku, z aktowka i te sprawy. No i kolezanka do mnie, ze przystojny facet itd na co ja, ze nie w moim guscie, ale moze byc Po chwili podszedl do nas i zapytal sie czy jestesmy miejscowe, bo on jest z Manchesteru i przylecial na 3 dni w interesach i chcialby gdzies wyjsc sie pobawic, ale za bardzo nie wie gdzie. No to mu grzecznie wytlumaczylysmy no i ok, odszedl na bok. po chwili podjechalo metro, wiec znajoma wsiadla, a ja poszlam w kierunku wyjscia, a on za mna. Z pytaniem, czy nie wyskoczylabym z nim na drinka ;P Byl taki mily itp, ze strasznie przyjemnie mi sie zrobilo, ze ktos tak fajnie o mnie zabiega Oczywiscie powiedzialam, ze nie, ale ze jest mi bardzo milo, ze dziekuje. No i on sie tak zmieszal moja odmowa, ze mega glupio mi sie zrobilo, ale powiedzial, ze trudno i sie rozeszlismy Opowiedzialam TZowi, to zazdrosny sie oczywiscie zrobil ;P ale powiedzial, ze sie facetowi nie dziwi, ze mnie chcial zarywac Hah, przyjemnie, nie powiem Ale jezcze przyjemniej bylo powiedziec nie, wiedzac ze w domu ktos na mnie czeka
Uuu... no to faktycznie - "są powody do mruczenia" Wiadomo, raczej każdej kobiecie jest miło kiedy widzi zainteresowanie płcią przeciwną Mnie się miło robi, kiedy instruktor z mojej szkoły tańca na imprezach mnie komplementuje, że pięknie się ruszam a do mojego TŻa mówi: "uważaj na nią, bo chłopaki ślinią się na mój widok" hyhy Także tego, widocznie fajna jestem :p

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Aha i zapomniałam w końcu Któraś (przepraszam, nie pamiętam ) z Was chyba wczoraj zapodała linka do tego programu "Say yes to the dress" no i tutaj: http://tlc.discovery.com/videos/say-yes-to-the-dress-videos-season-6/ suknia, któa pojawia się w 2:05 wygląda prawie tak jak moja Jeee jestem za.j******

A i dziś mam 2gą rocznicę zaręczyn
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:41   #2324
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

A i dziś mam 2gą rocznicę zaręczyn [/B][/FONT]
Gratuluje

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:50   #2325
maly_czlowieczek
Zadomowienie

2ga rocznica zaręczyn pięknie, gratuluję

dzięki Dziewczyny za rady, macie rację, że trzeba mierzyć, choć w moim stanie to niemożliwe......po prostu nie do wiary, wczoraj się broniłam, śmigałam, byłam na piwie, potem małe przyjęcie w domu, a teraz ledwo się ruszam po lekach.....biegunka, ból głowy, nerw kulszowy daje mi popalić, ledwo żyję....

no ale mam nadzieję, że to się uspokoi za kilka dni i ruszę z siostrą na pierwsze przymiarki. Mnie w sumie A się podoba najbardziej i wiem, że mojemu TŻ też takie się podobają

ach, to będzie emocjonujący rok....a za rok powinnam być już szczęśliwą mężatką nie umiemy się z TŻtem doczekać tej chwili, choć wiemy, że czeka nas rok przygotowań i oszczędzania na mieszkanie.....

a ja muszę szukać pracy.....mamili mnie doktoratem po czym się okazało, że nie ma miejsc....no i zostałam na lodzie....
Stary 2011-07-22, 14:53   #2326
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
2ga rocznica zaręczyn pięknie, gratuluję

dzięki Dziewczyny za rady, macie rację, że trzeba mierzyć, choć w moim stanie to niemożliwe......po prostu nie do wiary, wczoraj się broniłam, śmigałam, byłam na piwie, potem małe przyjęcie w domu, a teraz ledwo się ruszam po lekach.....biegunka, ból głowy, nerw kulszowy daje mi popalić, ledwo żyję....

no ale mam nadzieję, że to się uspokoi za kilka dni i ruszę z siostrą na pierwsze przymiarki. Mnie w sumie A się podoba najbardziej i wiem, że mojemu TŻ też takie się podobają

ach, to będzie emocjonujący rok....a za rok powinnam być już szczęśliwą mężatką nie umiemy się z TŻtem doczekać tej chwili, choć wiemy, że czeka nas rok przygotowań i oszczędzania na mieszkanie.....

a ja muszę szukać pracy.....mamili mnie doktoratem po czym się okazało, że nie ma miejsc....no i zostałam na lodzie....
witam w świecie bezrobotnych ja też szukam pracy, narazie bezskutecznie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:57   #2327
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Koniecznie muszę zakupić kaloszki bo normalnie mam kałuże w butach
Ja chyba tez zainwestuje! Bo kurde, kto jak kto, ale to ja w krainie deszczowcow mieszkam :P a poza tym, kalosz to teraz szczyt mody, wiec co sie bede

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/suknia-azya-marie-...692661111.html
ta jest całkiem ładna, moim zdaniem lepiej wygląda na żywo niż w katalogu... Właśnie niektóre wyglądają lepiej inne gorzej dlatego trzeba zobaczyć na żywo albo właśnie na zdjęciach na kimś
Podoba mi sie Chociaz gdybym miala wybierac, to mimo wszystko wolalabym gorset w serduszko

Cytat:
Ale czas leci, nie? Gratki
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 15:03   #2328
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak tylko ja dostaniesz w lapki, to rob zdjecia i wrzucaj! No i oczyiscie gratki

jasne ze sie pochwale jak wroce z PL

Cytat:

Ciekawa ta suknia - fakt, że pierzaczka na siebie bym nie wciągnęła ale u kogoś mi się podoba - szkoda, że nie widać jej całej tylko bukiecik zasłania, ale to super że ją zdobyłaś skoro wymarzona Widzę kolejna PMka, która będzie mieć "sprawdzoną" suknię

wszystkiego naj a co do sukni to mam duzo zdjec wklejam kilka

Cytat:

A u nas TŻ zmywa Nananana

dobrze ze mamy zmywarke

A ja zmykam do fryzjera
aha i wszystkim Madziom duzo zdrowka i spelnienia wszystkich marzen ;**bo sie nie dodalo cos..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC7301.jpg (40,7 KB, 1303 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC8396.jpg (57,2 KB, 884 załadowań)

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2011-07-22 o 15:17
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 15:21   #2329
Chatka
Wtajemniczenie

sztuczko, gratuluje rocznicy

mały człowieczku, reakcja Twojego organizmu na stres, który ostatnio znosiłaś jest strasznie gwałtowna, proponuję poleżeć sobie parę dni w domu i przywrócić sobie równowagę. Zdrówka życzę

A ja już wychodzę z pracy i lecę oblewać magisterkę jednej z moich Druhen - dziś się obroniła na 5

Także miłego wieczorku Wam życzę, może jeszcze dziś zajrzę, a może jutro dopiero

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 15:21   #2330
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Mam nadzieje, ze moj pobyt w Polsce we wrzesniu bedzie rownie owocny jak Twoj
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 15:49   #2331
nena1984
Zakorzenienie

heh pierwszy dzień urlopu a ja już zabrałam się za sprawy ślubno-weselne. Odwiedziłam dwa salony, dopytać o zwężenie sukni i w jednym byłam mega zaskoczona ceną, uwaga..."powinnyśmy się zmieścić w kwocie 100 zł" a w drugim kobieta nawet w przybliżeniu nie chciała podać kwoty. Więc wybór salonu był prosty. Zaskakujący był tylko termin, jaki pani podała żeby się zgłosić z suknią na przeróbki (MAJ) podczas gdy wesele mamy w lipcu. Trochę to uważam za późno, więc pójdę w zimie

ogólnie należy mi się lanie, bo kupiłam dziś sukienkę i spódnicę Plan oszczędnościowy jak zwykle w powijkach...

Dużo zdrówka i miłości wszystkim Magalenkom, Madziom, Magdom i Magdusiom!!!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 16:07   #2332
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:

mały człowieczku, reakcja Twojego organizmu na stres, który ostatnio znosiłaś jest strasznie gwałtowna, proponuję poleżeć sobie parę dni w domu i przywrócić sobie równowagę. Zdrówka życzę
Dzięki a Tobie udanego wieczoru
Stary 2011-07-22, 16:12   #2333
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane przyszlam sie tylko pochwalic ze mam sukienke taka jaka sobie wymarzylam co prawda do slubu jeszcze ponad rok haha ale wiem ze to ta jedyna mierzylam podobne i bardzo mi sie podobala jak w takich wygladam szkoda ze fotki zrobic nie moglam w salonie.. ale kupilam ja od dziewczyny, za 2 tyg bede ja miala ale sie ciesze aaaaaaaa wiem ze malo osobom sie taka pierzasta podoba ale to moj wymarzony kroj zmykam spac nadrobie Was juterko ;*
Gratulacje następna posiadaczka sukni

Cytat:
Dziewczyny a ja chciałam was zapytać co sądzicie. Bo gdybym faktycznie już teraz kupiła tą sukienkę to mam ją zabrać do domu czy zostawić w salonie? Boję się, że w domu tak o nią nie zadbam, jak one to zrobią w salonie i mi zżółknie albo coś. A z kolei w salonie to boję się, że mi ją będą wypożyczać czy coś... Nio... jak wy myślicie?
Moja suknia będzie wisieć w szafie w pokrowcu i nie boję się, że zżółknie czy coś tam innego się stanie. Ja tam nie wiem czemu, ale martwiłabym się o nią gdyby przez rok miała leżeć w innym miejscu

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Magdalenek

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 16:29   #2334
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

taka fatalna pogoda jest, że musiałam zrezygnować z wizyty w salonach bo jak pojechałam na uczelnie byłam na tyle mokra, że raczej nie pozwolili by mi zakladać sukni ( miałam prawie całe wlosy mokre - mimo parasolki ( kirka razy mi ja wywrociło i głowa mokra;/ ) ehhh

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 16:55   #2335
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:

Ehhh widziałam te zdjęcia, nie wiem czy to oryginał czy nie, ale zdjęcia odstraszają Pojeżdżę, pomierze pod koniec sierpnia i będę wiedziała na czym stoję.
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 16:56   #2336
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

wszystkiego naj a co do sukni to mam duzo zdjec wklejam kilka

dobrze ze mamy zmywarke

A ja zmykam do fryzjera
aha i wszystkim Madziom duzo zdrowka i spelnienia wszystkich marzen ;**bo sie nie dodalo cos..
Suknia nie w moim stylu ale zakochałam się w tym torcie

A tak w ogóle to zostało mi dzisiaj 400 dni do ślubu

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 17:04   #2337
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Ehhh widziałam te zdjęcia, nie wiem czy to oryginał czy nie, ale zdjęcia odstraszają Pojeżdżę, pomierze pod koniec sierpnia i będę wiedziała na czym stoję.
właśnie to jest na 99% oryginał bo znam ten salon sama w nim miałam kupić jedną suknię i oni mają tylko oryginały Maggie Sottero i Mon cheri

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to zostało mi dzisiaj 400 dni do ślubu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 17:04   #2338
Nika0208
Rozeznanie

wszystkim Magdalenom wszytkiego naj naj najlepszego
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 17:59   #2339
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja już wychodzę z pracy i lecę oblewać magisterkę jednej z moich Druhen - dziś się obroniła na 5

Także miłego wieczorku Wam życzę, może jeszcze dziś zajrzę, a może jutro dopiero
udanego wypadu

do mnie przyjechała siostra, wpadnie jeszcze kolega i zrobimy sobie wieczór pt. Monopoly
Stary 2011-07-22, 18:15   #2340
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
heh pierwszy dzień urlopu a ja już zabrałam się za sprawy ślubno-weselne. Odwiedziłam dwa salony, dopytać o zwężenie sukni i w jednym byłam mega zaskoczona ceną, uwaga..."powinnyśmy się zmieścić w kwocie 100 zł" a w drugim kobieta nawet w przybliżeniu nie chciała podać kwoty. Więc wybór salonu był prosty. Zaskakujący był tylko termin, jaki pani podała żeby się zgłosić z suknią na przeróbki (MAJ) podczas gdy wesele mamy w lipcu. Trochę to uważam za późno, więc pójdę w zimie

ogólnie należy mi się lanie, bo kupiłam dziś sukienkę i spódnicę Plan oszczędnościowy jak zwykle w powijkach...

Dużo zdrówka i miłości wszystkim Magalenkom, Madziom, Magdom i Magdusiom!!!
jak ja lubię jak ktoś do mnie mówi Magdusia

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości