![]() |
#2311 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Bottega dziekuję za wyczerpującą odpowiedz, tylko problem jest w tym ze ja nie mam wagi
![]() ![]()
#2312 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() u mnie dziś baaardzo dobrze, przymierzam się do kupna wagi, żeby już nie było takich rozczarowań jak ostatnio ![]() sosha dobry pomysł z tym metrem krawieckim ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2313 |
Wtajemniczenie
|
sosha: biotechnologia
atram: super, oby tak dalej. byle się nie poddać ![]() Bottega: w ogóle to dzięki za tego kopniaka, dużo znaczy taka wiedza, że komuś jednak też na mnie zależy i nie pilnuje tylko swojego tyłka ![]() 60min na stacjonarce, wyszło ok 680kcal ![]()
![]() |
#2314 |
Raczkowanie
|
Gratuluje silnej woli
![]() ![]()
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Andziuska, to musisz coś wykombinować, bo takie ważenie się o różnych porach nie jest dobre. Chyba, ze byś co jakiś czas zostawała na noc u koleżanki i ważyła się ranao
![]() Cytat:
![]() Brawo za ćwiczenia ![]() ![]() Ja jestem mega zła - usiłowałam nauczyć się na jutrzejszy angol i kurde nie mogę! ![]()
![]() |
#2316 |
Wtajemniczenie
|
nie nerwuj, nie nerwuj
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- o cholerka, laski! ale odkryłam, jak ślepa kura ziarnko ![]() puszka tego tuńczyka ma raptem 140kcal w sobie, ~32g białka, 1,25g tłuszczu i 0g węgli! a dałam za nią może 2.40zł ... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- to tak na podsumowanie dnia: 1057kcal, 72,5B, 117W, 30,2T. a teraz do nauki, hahaha ![]()
![]() |
#2317 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Późno wstałam więc u mnie dzisiaj: I jogurt nat + ciut migdałów + syrop z agawy + płatki owsiane II serek wiejski + pomidor + ogórek + cebula III ryż brązowy (100g) + rybcia gotowana (70g) + warzywa gotowane 200g (kalafior, fasolka, brukselki) IV feta (30g) + rucola + rzodkiewka + pomidor + 2 plastry szybki drobiowej W sumie wyszło mi jakieś 1100kcal - muszę jeszcze opanować podział na węgle, tłuszcze i białka! ![]() thenerdqueen zauważyłam subtelną zmianę avata - masz może szczura dumbo? ^^ Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-01-17 o 21:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Wtajemniczenie
|
sosha, tylko weź w wodzie, pisałam o konkretnie: Brunswick w kawałkach w wodzie, kupiłam w L'Eclercu
![]() a opanować podział możesz łatwiutko na www.tabele-kalorii.pl ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-01-17 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zadomowienie
|
Wracając do domu całą drogę myślałam o tym, ile będę musiała nadrabiać stron, bo ostatnio tutaj ruch się zrobił, ale na szczęście wszystko szybciutko nadrobiłam!
![]() W ogóle to powiem Wam, że po raz pierwszy zrobiłam sobie obiad z bardzo dużą ilością warzyw i podwieczorek oraz kolację musiałam zjeść bardzo lekkie, bo tak mnie ten obiad trzymał ![]() Zjadłam: 160g piersi z kurczaka, 200g fasolki szparagowej, 150g marchewki gotowanej, 70g groszku, 200g ogórków konserwowych i popiłam szklanką soku świeżego z marchewki. I wyszło niewiele kcal ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() ![]() ![]() w ogóle chcę Wam się pochwalić, że zmotywowałam się tymi Waszymi dyskusjami o ćwiczeniach, siłowniach, zoombach itd i postanowiłam iść na siłownie ![]() ![]()
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Raczkowanie
|
medziu kochana dzięki za pomoc
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Rozeznanie
|
Pojawiam się i znikam, ale powiadam Wam ładnie się trzymam
![]() ![]() I. Dwie kromki chleba razowego, mozzarella light, dwa plastry pomidora i szynki z indyka ![]() II. Batonik zbożowy + czerwona herbata. III. Wrap z kurczaka (czyli placek, masa warzyw, i kurczak) czerwona herbata. IV. Twarożek wiejski 2,5%150 g + masa sałaty lodowej, 4 plastry pomidora, cebula, oliwki czarne. Musze do pracy kupować wodę, a nie w kółko tę cole zero;/ wiem, że nie ma ona kalorii, ale jest tragiczna pod względem chemii... Znów pewnie znikam na kilka dni. Mam urwanie głowy! Trzymajcie się. Niedługo będę.
Moja dzidzia przyjdzie na świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2012-01-17 o 22:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 |
Zadomowienie
|
nutella, u mnie na siłowni mało osób korzystało z prysznica, a to dlatego, że większość się spieszy (widać to szczególnie po szybkości ubierania się niektórych pań
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jutra z samego rana się ważę, ustalam cel i jadę z wami! ![]() Liczę na wsparcie, gdyż każda moja próba stracenia wagi kończyła się wielkim niepowodzeniem. Nie chciałabym czytać całego wątku,to trochę awykonalne, ale jak widzę w podpisach wasz osiągnięcia to wow, jestem zdumiona, gratuluję ![]() ![]() Pomożecie? Powspieracie? btw. Mam na imię Sandra, lat 8naście więc najwyższy czas się za siebie zabrać, do maja ma być -10kg!! ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Frutti Czas edycji: 2012-01-18 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Wtajemniczenie
|
nie chcę być niemiła, ale wszystko jest wcześniej napisane i możesz chociaż co drugą stronę przejrzeć
![]() no ale czeczecze, powspieramy, przygarniemy
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
Zabieram się do czytania, wszystkiego
![]() Właśnie się zważyłam, jest 82kg ![]()
#2330 |
Zadomowienie
|
Witaj Frutti
![]() ![]() Melduję się, że zjadłam pyszne śniadanko - owsianka na mleku z tartym jabłkiem, płatkami migdałowymi i cynamonem. Jestem też po porannej rozgrzewce: 500x skakanka + 50 brzuszków. Musiałam się trochę rozruszać, bo czekają mnie 2h latania po mieście. Miłego dnia laseczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Rozeznanie
|
Ja już po dwóch śniadaniach :P
I. Dwie kromki razowca z mozzarellą light, szynką. kubek wody. II. Batonik zbożowy. 0,5 l czerwonej herbaty. ![]() Dziś ćwiczenia, ale tylko mózgowe. ![]() ![]() Pozdrawiam Was! ;* I życzę wytrwałości. ![]()
#2332 |
Zakorzenienie
|
Muszę się wkręcić w tą dietę, ale stop, to już od dzisiaj! Co do mnie to codziennie staram się robić 6 Weidera (nie wiem jak długo porobię, ale mam nadzieję że do końca
![]() ![]() ![]() ![]() Dodatkowo powiem, że biorę tabletki anty, mam nadzieję że nie spowolnią one mojego procesu chudnięcia ![]() Na śniadanie zjadłam mały morelowy jogurt, dorzuciłam 2 truskawki do środka ![]()
![]() Edytowane przez Frutti Czas edycji: 2012-01-18 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Rozeznanie
|
YennaSnape trzymam kciuki - aby Ci szybciutko poszło pisanie
![]() thenerdqueen też dziś pierwsze co zauważyłam na forum ooo nowy avatar - SŁODKI ![]() Medziu tez mam podobnie, jak jadę rano do pracy to myślę sobie ile mam do nadrobienia na forum - to wciąga ![]() A ja też dziś na śniadanko wciągnęłam owsiankę z suszoną żurawiną i łyżką Cola Cao 0% - znalazłam ostatnio w carrefourze ![]() nutella powodzenia na siłowni ![]() ![]() Witaj Frutti ![]() Arsenalka a Ty gdzie się podziewasz ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-01-18 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
witam
Ja ostatnio nie mam w ogóle siły. Do jutra chciałam napisać 2 rozdziały prac mgr i zostało mi 1,5 podrozdziału i porobić poprawki --> czyli raczej nie zdążę ![]() no bo do 31 stycznia mam już oddać oprawioną , calutką pracę ..ahh 4 dni wolnego mam, więc powinnam dać radę(o ile promotor nie będzie miał żadnego ale .. ) dietowo ok mam nadzieję, że w piątek będzie spadek ( ale zbliża się okres więc nie wiem.. ) z ćwiczeń muszę chyba zrezygnować na jakiś czas , bardzo boli mnie w nodze tuż nad kostką, tż mówi, że mięśnie mam tam bardzo zbite i mam nadzieję, że to tylko mięśnie ..
#2335 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Witaj Frutti ![]() ![]() śniadanie: 2kanapki z wedzonym indykiem i papryka 2sniadanie: goracy kubek zupy ogorkowej (nie bijcie, wiem ze nie zdrowe ![]() obiad: kus-kus z duszona piersia kurczaka i jakimis warzywkami podwieczorek:jogurt winogronowy ![]() kolacja: 2kanapki z szynka gotowana, pomidorem i bialym serem (ide na nocke do pracy wiec musze sie najesc zeby w nocy nie podjadac ![]() a wlasnie, pierwszy raz bede robic ten kus-kus... dobre to jest??
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Bierzecie dodatkowo jakieś specyfiki? Herbatki, suplementy?
Ja rok temu brałam Lineę i szczerze to g. dała. Teraz myślę nad chromem, bo niestety moja miłość do słodyczy jest na prawdę wielka, nie chcę żeby gdzieś mi się noga podwinęła :|
#2337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nutella, daj znać jak było na siłce, super, że będziesz ćwiczyć z dziewczyną, zawsze to trochę mniej krępacji ![]() Frutti, witaj ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś wchodząc na wagę troszkę się zdziwiłam, bo znów mi opadło do 72,3kg. No nic to, najwyżej będę miała spory spadek za ten tydzień ![]() Wczorajsze menu było takie: 1.Nestle fruttina(50g)+Łaciate 0%(100g)+pół wielkiej pomarańczy(243g) - 281 kcal 2.jog.nat.ze zbożami Activia(125g)-108 kcal 3.klops z piersi z kury z ziołami+ziemniaki(140g)+w arzywa na patelnię Hortex(cukinia, papryka, machew,itp 130g)+brokuły(83g) - 351kcal 4.surówka(seler naciowy33g+por9g+kap.peki ńska25g+pomidor32g+oliwa z oliwek2ml)+1Wasa+pół plastra szynki z indyka(14g) - 76kcal 5.pół kromki chleba żyt.pełnoziar.z siemieniem i otrębami+pół plastra szynki z indyka(13g)+pomidor(33g)+ cebula(8g)+Activia pitna malinowa z ziarnami zbóż (195g) - 212 kcal Razem1028kcal.
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-01-18 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Raczkowanie
|
Frutti - witaj
![]() Ja na urlopie nie mam czasu - masakra ![]() Jestem po 2 śniadaniach i zaraz zabieram się za obiad ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj niestety niecałe 1200 kcal.. nawet nie wiem jak - chociaż nie, wiem - zjadłam do kolacji 20 g śliwek suszonych i już skoczyło.. No trudno - dzisiaj 40 min na orbim odhaczone ![]() Zobaczymy co będzie dalej ![]() Laski współczuję tych praktyk n- ja z uczelni to pamiętam właśnie najgorzej to0 pisanie sprawozdań... czyli wszystko co student potrafi zmyślić i ładnie opisać ![]()
#2339 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() chciałam się pochwalić moim pierwszym spadkiem wagi ;D ![]() dziś weszłam na wagę i jest : 63,7 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witaj Frutti ![]() ![]() I : płatki Vittele II : jajko na twardo III: kiwi IV: kanapka z makrelą V: sałatka z warzyw( pomidor, ogórek, szczypiorek i serek wiejski) ![]() ![]()
#2340 |
Wtajemniczenie
|
Andziuska, chcesz powiedzieć, że zgubiłaś 2,5kg w ciągu 2 dni? ważyłaś się w innym miejscu i o innych porach pewnie przy okazji, bo to nie prawdopodobne :< zwolnij trochę, bo jojo cię dorwie!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.