|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
wiem, jest cudowny! nawet nie wiecie, jak mnie tym telefonem uspokoił i jeszcze bardziej przekonał, że mogę mu 100% ufać...Teraz, choćby mi kazał po rozżarzonych węgielkach przejść dla dobra Bobasa, to przejdę bez mrugnięcia
![]() Uciekam spać powoli...TŻ już odpłynął, nie będę mu tu klikać nad uchem, zwłaszcza, że siedzę na jego lapku i trzeba walić w klawiaturę jak w kombajnie ![]() Śpijcie spokojnie, samych dobrych snów ) z okazji Dnia Dziecka
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie ja chyba też uciekam spać, chyba będe dopiero w poniedziałek.
Jutro jadę do bydg na zakupki, w sobotkę wesele znajomych a w niedzielę poprawiny. Śpijcie dobrze i miłego weekendu
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w brzuszku tez mowi ze wygladam tak seksi jak nigdyja sie obawiam ze przytyje 30 kilo
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
to ja mam bzika na tym punkcie;/ moja mama po ciazy przytyla chyba z 50kg;/ wiec ja mam obsesje na tym punkcie;/
|
|
|
|
#2315 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() DeKajka bidulko! ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Ja też juz się kładę spac. Spokojnej nocy i miłych snów
|
|
#2316 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My w sumie nie planowaliśmy wakacji w tym roku, bo dziecko, ale wyszło tak, że chyba polecimy na kilka dni do Brukseli, a w sierpniu może nad morze?! Powiem wam, że tylko raz miałam wakacje ze swoim mężem, na początku naszej znajomości. Polecieliśmy wtedy na 4 tygodnie do USA, było extra ![]() Później już nie było jak bo mąż zaczął grać w wyższej lidze i zgrupowanie miał w lipcu. Doszła też budowa domu, także tam spędzał wolne tygodnie. W zeszłym roku na wakcje pojechałam z siostrą i jej córeczką nad morze i też było super ![]() Teraz też planujemy jechać z siostrą, jej mężem i córcią. Cytat:
Nie mogę narzekać na mojego, ale wątpie, że obchodziłaby go niezrobiona/zrobiona NT Jeszcze raz wielkie brawa dla takich ludzi, a najlepiej ucałuj go od wizażowych mamuś na następnej wizycieCytat:
Jeszcze ta pogoda.. Też od dwóch dni tylko jem Brzuch urósł mi w tym tygodniu bardziej, niż przez ostatni miesiąc Cytat:
![]() ![]() I to prawda, że z "samej ciąży" nie tyje się dużo i szybko, ale wystarczy dorzucić słodycze, chipsy, nadmierne porcje pozostałego jedzenia i efekt gwarantowany Teraz biorę się za siebie, bo chcę szybko wrócić do formy i mam cichą nadzieje, że od stycznia wrócę do fitnessu
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój już by nie miał po co wracać
|
|
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
Heej
![]() witam się z Wami inką i kokosową princessą ![]() Wczoraj mąż pomył wszystkie okna, a dziś pada i dużooo chłodniej.I DZIEŃ DZIECKA Kubusiowi kupiliśmy jakiś upragniony przezeń zestaw LEGO Ninjago Kilka nowych mamuś dołączyło, witam Kilogramami i apetytem się nie przejmujcie ![]() DeKajka nie puszczaj go Udanego dnia życzę wszystkim ahh, jeszcze 15 dni do mojej wizyty u doktorka, już odliczam
Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-06-01 o 07:44 |
|
|
|
#2319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie dziś Dzień Dziecka U mnie taka wstrętna pogoda, leje od rana, a myślałam, żeby przejść się na miasto, kupić coś dzidiusiowi w prezencie i oczywiście dla męża, bo ma dziś imieniny Wszystkim waszym maluszkom życzę pomyślności Pytanie do dziewczyn, które podróżują samolotem. Pytacie gina o zgodę na lot? Ja planuje lecieć za miesiąc, może trochę później. Czytałam, że od 28 tyg potrzebne są zaświadczenia od lekarza Jeżeli z ciążą jest wszystko OK, to chyba wystawi takie zaświadczenie
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
Kasia_11_83 to piękne imię nosi Twój mąż
pamiętam o Twojej wizycie i kibicuję, żebyś płeć poznała. A u mnie to wczoraj faktycznie nie ruchy, bo już się nie powtórzyły
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ..
jaka pogoda nieładna .. leje od rana .. ![]() Ja juz w pracy siedze .. Wczoraj troche porozmawialismy z TŻetem i powiedzialam ze go w życiu nie puszcze .. ciąża to szczegolny czas, tymbardziej ze to moja pierwsza .. Pieniadze nie sa najwazniejsze . Zobaczymy jak sie sytuacja dalej rozwinie .. Dzisiaj Dzien Dziecka Za rok bedziemy ten dzien troche inaczej obchodzic .. Moj tata ma dzisiaj urodziny .. juz nie pamietam ktore , chyba 47 .. ( ale ze mnie wyrodna córkaNo nic kochane .. miłego dnia życzę mimo paskudnej pogody .
|
#2322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Wszystkiego najlepszego dla Waszych Maluszków Cytat:
![]() Weź aż wstyd, że tyle tu piszę ![]() Cytat:
Cytat:
aby TŻ nie wyjechał.Wczoraj przed pójściem spać, przewróciłam kartkę kalendarza i jak zobaczyłam, że już czerwiec to zaczęłam mieć stresa, że zaraz będe ŻONĄ ![]() W niedziele zostanie jedynie 20 dni. Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-06-01 o 08:25 |
|||
|
|
|
#2323 |
|
Zadomowienie
|
Witam
|
|
|
|
#2324 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba będę miała syna i męża o tym samym imieniuA co do płci to też mam wielką nadzieje ![]() Chciałbym bardzo, żeby dzidziuś się ładnie ułożył, bo jak nie to już mamy z mężem zaplanowane, że pojedziemy do innego lekarza, który robi USG 4d. Ale wolałabym poznać już 13, bo troszkę szkoda kasy.. U swojego płacę 130zł., za te 4d pewnie ze 200 zł. Także będę ładnie prosiła maluszka, żeby pokazał rodzicom co ma między nóżkamiCytat:
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
hejjjj naprodukowalam sie i cooo podeszla gabrysia i jednym kliknieciem wszytsko zmazala
u nas srednio nie pada ale sie chmurzy my niedbrzy rodzice w tym roku nic nie kupilismy niuni ale urzadzimy jej za to pokoik poki cooo ma tyle rzeczy ze nie ma gdzie pomiescic miala dostac zjedzalania ale stwierdzilismy ze to bedzie prezent od dzidziusianoc troche lepsza nasmarowalam o 24 mascia dziaselka i spala do 6 tyle ze ja wstalam z bolem gardla i cala jakas obolala tz kaszle niuni kaszle wiec pewnie cos nas dopadnienioooo madzia twoj dzien sie zbliza nie moge doczekac sie zdjec konrad ladne imie ale u nas odpada kojarzy sie mi z sasiadem ktory zginal w wieku 18 lat boszzzzzzzzz ale wy macie siedziec sily do pozna ja 21-22 padam poprostu ale z gabrysoa w ciazy mogla siedziec do 1-2 teraz bakuje sil ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- dekajka taaka decyzje musimy podjac wspolnie a moze wypiszcie za i przeciw i wam pomoze to podjac jakas decyzje moze na krocej by pojechal pieniadze nie sa najwazniejsze ale wiadomo przy dziecku sie przydadza |
|
|
|
#2326 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim!
Pogoda nie za ładna bo u nas pada DeKajka z tej sytuacji na pewno jest jakieś wyjście. Nie wyobrażam sobie samotnych trzech miesięcy. Trzeba miec nadzieję, że do wyjazdu nie dojdzie
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=DeKajka;34433658]Ja w Kielcach tez tylko studiuje i pracuje ..
Pochodze z małego miasteczka 40 km od CK.. A ty z daleka ?? ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- To moze nas niewiele dzieli tych km zalezy z ktorej strony aprezec, ja z takiej malej miejscowosci okolo 70 km od Kielc.
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane w gdansku pada i zimno
kasia to udanego dnia imieninowego heheh prezent kjuz masz dla męża?do mnie wczoraj dzwonila babcia tża bo myslala ze mam imieniny (uslyszlaa w radio ze anieli ) ale ja mam kiedy indziej ))ja iude w pon do gina z tżem i bede sie pytac czy widzi plec ale watpie ze poznamy chociaz bardzo bym juz chciala
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-06-01 o 08:48 |
|
|
|
#2329 | |
|
Raczkowanie
|
,
Cytat:
Ilona mam na imie stąd lonia;p Lekarz faktycznie wporzadku ![]() Aurellia- widze ze dzieli nas tylko 1 dzien roznicy fajnie;ppisz co u ciebie jak samopoczucie Powiem wam ze tez okropnie sie martwie ile ja przytyje wciazy, moja mama przytyla tylko na dziecko jakies7/8 kg, a ja nie wiem czy mam podobne predyspozycje, w kazdym razie zre jak głupia;/ ale co zrobie jak mam na wszystko ochote z 53, 5 przed ciaza waze 56,5;/, i pomyslec ze rok temu w wakacje bylo 50 kg, a teraz bede sie stawc wielorybkiem. no coz, moze przytyje mniej niz 30 kg;/ i zgubie to zaraz po porodzie, oby. Ja zaraz zbierma sie do Kielc na uczelnie;/ egzamin mam ;/ a chyba nic nie umiem, tak mi sie ciezko skupic eraz wciazy, i do pracy chodze jeszcze, wiec tym bardziej mniej czasu mam na nauke, jeszcze dzis taka pogoda ze tak mi sie nie chce wychodzic z domu, jakos tak ponuro i wietrznie.Nieładny ten DZIEŃ DZIECKA;P , fajnie jest jak jest słonecznie, a nie tak ohydnie. Edytowane przez Lonia89 Czas edycji: 2012-06-01 o 08:55 |
|
|
|
|
#2330 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Lonia89;34440371]
Cytat:
Także bywamy często w świętokrzyskim
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzius to juz za 20 dni ?
ale szybko .. Bedziemy sie bawic razem z Tobą .. ![]() Dziekuje kochane za mnóstwo rad .. Dzisiaj sie dowiem co i jak .. ![]() Lonia ja 4o km na południe ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
niooo ladnie tak czytam kurcze duzo was z malopolski kielce moze a z podkarpacia
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( jest duma )
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Od rana nalot klientów
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
ubezpieczeniami
![]() Myślałam, że z racji tego, że jutro na uczelni organizujemy dla dzieciaków z Domu Dziecka dzień dziecka nie będziemy mieli zajęć, ale gdzie tam do 14 będziemy siedzieć na wykładach głupich ![]() Ciekawe jaka pogoda będzie, bo jeśli taka jak dziś to ja tego nie widzę
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
nioooo prawie 7 km przed jaslem nawet widzialam go pare razy na zakupach i mialam praktyki ak chodzil do liceum
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

) z okazji Dnia Dziecka 

ja poczulam na poczatku 16-tego ..

28.08 2010 Nasz Dzień
Brzuch urósł mi w tym tygodniu bardziej, niż przez ostatni miesiąc
Teraz biorę się za siebie, bo chcę szybko wrócić do formy i mam cichą nadzieje, że od stycznia wrócę do fitnessu
mój już by nie miał po co wracać
Adam 18.11.2012

i dużooo chłodniej.

aż wstyd, że tyle tu piszę
aby TŻ nie wyjechał.