Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 21:50   #2311
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
masz super lekarza
wiem, jest cudowny! nawet nie wiecie, jak mnie tym telefonem uspokoił i jeszcze bardziej przekonał, że mogę mu 100% ufać...Teraz, choćby mi kazał po rozżarzonych węgielkach przejść dla dobra Bobasa, to przejdę bez mrugnięcia

Uciekam spać powoli...TŻ już odpłynął, nie będę mu tu klikać nad uchem, zwłaszcza, że siedzę na jego lapku i trzeba walić w klawiaturę jak w kombajnie
Śpijcie spokojnie, samych dobrych snów Agrafka, miłego wypoczynku, niech Ci babcia trochę popodlchebia (nie wiem, czy tak się mówi po polsku, na śląsku tak ) z okazji Dnia Dziecka
Stary 2012-05-31, 21:51   #2312
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Wiecie ja chyba też uciekam spać, chyba będe dopiero w poniedziałek.
Jutro jadę do bydg na zakupki, w sobotkę wesele znajomych a w niedzielę poprawiny.

Śpijcie dobrze i miłego weekendu
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 21:51   #2313
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
powiem Ci ze ja i moj TZ jestesmy zadowoleni z moich piersi) jej zeby takie zostaly zawsze;p

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

to ja od 4h mam taka cholerna zgage ze nie moge wytrzymac;/
heheh no wygladem tez jestem zachwycona moj tz ojj to juz nie wspomne i w brzuszku tez mowi ze wygladam tak seksi jak nigdy
ja sie obawiam ze przytyje 30 kilo
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 21:56   #2314
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
heheh no wygladem tez jestem zachwycona moj tz ojj to juz nie wspomne i w brzuszku tez mowi ze wygladam tak seksi jak nigdy
ja sie obawiam ze przytyje 30 kilo
to ja mam bzika na tym punkcie;/ moja mama po ciazy przytyla chyba z 50kg;/ wiec ja mam obsesje na tym punkcie;/
Stary 2012-05-31, 21:58   #2315
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
A w ktorym jestes tygodniu ?? ja poczulam na poczatku 16-tego ..
No i skoro teraz idziesz to potem kiedy zeby byc na polowkowym ??
Teraz 15 w1d A na połówkowe umówię się na 3 lipca bo wtedy będzie 20 tydz. Od razu poprosze go o zwolnienie.
Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Witam Kochane Odzywam się po dłuższej przerwie Przeprowadzona!! jest cudnie! Mieszkanko piękne - a było ryzyko bo tż szukał, znalazł, wynajął i nie wiedziałam czego się spodziewać ale jest super
Nie odzywałam się bo i neta nie było i sprzątania kupa, mieszkanko caluuuutkie po remoncie więc wszystko trzeba wymyć. Jescze nie nadrobiłam i zaraz się za to zabiorę ale mam nadzieję że wszystkie wieści dobre i wszystko u Was ok! U mnie dobrze, maluszek szaleje codziennie od rana do wieczora Buziaki
Fajnie, że wszystko u Ciebie gra
Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny chcialabym do was dołaczyc moj termin jest na 29 listopada, a jestesmy z dzidzia w 14 tygodniu. czuje sie dobrze, mdlosci jako takich bardzo nie mialam tylko czasami , ale juz minely wraz z 1 trymestrem za to teraz nabrabiam jedzeniem;/ i przytylam juz 3 kg.
Witaj
Cytat:
hej dziewczynynarazie was nie nadraboiam bo nie mialam kiedy wczoraj spalam pod toruniem dzis caly dzien latalismy w toruniu a teraz pisze z gdanska bylismy tez w sopocie na plaży i molo wiec jestem mega happy

witam nową mamusie z mojego rocznika (chyba)

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

lonia booze ale jestem neirozgarnieta no przeciez ta ciaza mi wp0lywa na głupote..ja przeczytalam ze masz w nicku rocznik 82...
Ale Ci zazdroszczę morza... Ja codziennie wspominam nasze wakacje nad Bałtykiem
Cytat:
Napisane przez Aurellia Pokaż wiadomość
Witam serdecznie, podczytuje Was od jakiegoś czasu, więc chyba pora się przedstawić i dołączyć do listopadówek , 14 tydzień , termin 30 listopad
Powitac
Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Oo, widzę "chwilę" mnie nie było i dwie nowe Mamy! I z tego, co wyczytałam, to obie listopadówki - dziewczyny, co tak późno?

Lonia, jeśli mogę zapytać: nick, to skrót od Twojego imienia? Pytam, bo do mojej mamy wszyscy się tak zwracają, a imię ma dość rzadko spotykane i nietypowe

Pisałam przedwczoraj, że martwię się tą przeziernością, że nie wyrobię...Dziś gin zadzwonił do mnie, mówi, że mu to po nocach spać nie daje i że sam nie ma możliwości mi tego zrobić wcześniej, ale jeśli jestem zainteresowana, to załatwi mi wizytę bez kolejki w klinice u kolegi, w dodatku na lepszym sprzęcie. I jest tam możliwość popodglądania też 3D Ale się ucieszyłam, już nie muszę się przejmować
Nie ma tego złego. A lekarz dobry człowiek- bardzo empatyczny -się chwali!

DeKajka bidulko! Może ten wyjazd nie wypali. Współczuję Ci bo ja w tym stanie non stop tęsknie za moim TŻ. Trzymaj się

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Ja też juz się kładę spac. Spokojnej nocy i miłych snów

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 06:06   #2316
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Wlasnie mi mój TŻet oświadczyl ze 15 czerwca wyjezdza za granice bo ktos mu prace zalatwil ..
ale jak to ? ja nie chce ...
O boże co za wiadomość! Doczytałam później, że niby planowaliście jego wyjazd, co nie zmienia faktu, że Cię zaskoczył.. Przemyślcie to. Ciąża to wyjątkowy stan, dużo rzeczy może się dziać nie zależnie od nas. Powrót w październiku to można powiedzieć, że przed samym porodem.. Zastanówcie się, WSPÓLNIE

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

My mieliśmy jechać nad morze po ślubie, ale co z tego wyjdzie to
My w sumie nie planowaliśmy wakacji w tym roku, bo dziecko, ale wyszło tak, że chyba polecimy na kilka dni do Brukseli, a w sierpniu może nad morze?!
Powiem wam, że tylko raz miałam wakacje ze swoim mężem, na początku naszej znajomości. Polecieliśmy wtedy na 4 tygodnie do USA, było extra Później już nie było jak bo mąż zaczął grać w wyższej lidze i zgrupowanie miał w lipcu. Doszła też budowa domu, także tam spędzał wolne tygodnie.
W zeszłym roku na wakcje pojechałam z siostrą i jej córeczką nad morze i też było super Teraz też planujemy jechać z siostrą, jej mężem i córcią.

Cytat:
Oo, widzę "chwilę" mnie nie było i dwie nowe Mamy! I z tego, co wyczytałam, to obie listopadówki - dziewczyny, co tak późno?

Lonia, jeśli mogę zapytać: nick, to skrót od Twojego imienia? Pytam, bo do mojej mamy wszyscy się tak zwracają, a imię ma dość rzadko spotykane i nietypowe

Pisałam przedwczoraj, że martwię się tą przeziernością, że nie wyrobię...Dziś gin zadzwonił do mnie, mówi, że mu to po nocach spać nie daje i że sam nie ma możliwości mi tego zrobić wcześniej, ale jeśli jestem zainteresowana, to załatwi mi wizytę bez kolejki w klinice u kolegi, w dodatku na lepszym sprzęcie. I jest tam możliwość popodglądania też 3D Ale się ucieszyłam, już nie muszę się przejmować
Jejku taki lekarz to skarb. Gdybym mieszkała bliżej Ciebie to przeniosłabym się do niego Nie mogę narzekać na mojego, ale wątpie, że obchodziłaby go niezrobiona/zrobiona NT Jeszcze raz wielkie brawa dla takich ludzi, a najlepiej ucałuj go od wizażowych mamuś na następnej wizycie

Cytat:
ja jestem i jestem zalamana bo wciaz glodna jestem caly kurna dzien jem jak slon wyglądam juz jak slonica
ale za to cycki mam jak pamela i to bez operacji
Boże wy też?!Jeszcze ta pogoda.. Też od dwóch dni tylko jem Brzuch urósł mi w tym tygodniu bardziej, niż przez ostatni miesiąc Muszę się opanować

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
to ja mam bzika na tym punkcie;/ moja mama po ciazy przytyla chyba z 50kg;/ wiec ja mam obsesje na tym punkcie;/
Kurcze a u mnie zupełnie odwrotnie. Moja mama ze mną i moim bratem przytyła tylko 9 kilogramów, a z siostrami 10 czy 11. Też tak chcę
I to prawda, że z "samej ciąży" nie tyje się dużo i szybko, ale wystarczy dorzucić słodycze, chipsy, nadmierne porcje pozostałego jedzenia i efekt gwarantowany Ja przez ostatnie kilka dni popuściłam sobie z jedzeniem n maksa i już widzę efekty Teraz biorę się za siebie, bo chcę szybko wrócić do formy i mam cichą nadzieje, że od stycznia wrócę do fitnessu

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 06:24   #2317
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie mi mój TŻet oświadczyl ze 15 czerwca wyjezdza za granice bo ktos mu prace zalatwil ..
ale jak to ? ja nie chce ...
yyy... mój już by nie miał po co wracać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 06:42   #2318
aerien83
Zadomowienie

Heej

witam się z Wami inką i kokosową princessą
Wczoraj mąż pomył wszystkie okna, a dziś pada i dużooo chłodniej.

I DZIEŃ DZIECKA najlepszego dla Was i maluchów
Kubusiowi kupiliśmy jakiś upragniony przezeń zestaw LEGO Ninjago , a po południu przejedziemy się do centrum handlowego na lody i jakoweś atrakcje pooglądać, bo coś tam organizują.

Kilka nowych mamuś dołączyło, witam

Kilogramami i apetytem się nie przejmujcie
DeKajka nie puszczaj go

Udanego dnia życzę wszystkim

ahh, jeszcze 15 dni do mojej wizyty u doktorka, już odliczam

Edytowane przez aerien83
Czas edycji: 2012-06-01 o 06:44
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 06:52   #2319
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Heej

witam się z Wami inką i kokosową princessą
Wczoraj mąż pomył wszystkie okna, a dziś pada i dużooo chłodniej.

I DZIEŃ DZIECKA najlepszego dla Was i maluchów
Kubusiowi kupiliśmy jakiś upragniony przezeń zestaw LEGO Ninjago , a po południu przejedziemy się do centrum handlowego na lody i jakoweś atrakcje pooglądać, bo coś tam organizują.

Kilka nowych mamuś dołączyło, witam

Kilogramami i apetytem się nie przejmujcie
DeKajka nie puszczaj go

Udanego dnia życzę wszystkim

ahh, jeszcze 15 dni do mojej wizyty u doktorka, już odliczam
Ja tez odliczam. Jeszcze 13 dni Też zawsze umawiam się na piątek, ale za tydzień przypada długi weekend, więc lekarz przesunął wizytę na środę i wyszło, że zamiast 4 tyg przerwy mam 4 i pół, a wiecie jaka to dla nas różnica

No właśnie dziś Dzień Dziecka U mnie taka wstrętna pogoda, leje od rana, a myślałam, żeby przejść się na miasto, kupić coś dzidiusiowi w prezencie i oczywiście dla męża, bo ma dziś imieniny
Wszystkim waszym maluszkom życzę pomyślności

Pytanie do dziewczyn, które podróżują samolotem. Pytacie gina o zgodę na lot? Ja planuje lecieć za miesiąc, może trochę później. Czytałam, że od 28 tyg potrzebne są zaświadczenia od lekarza Jeżeli z ciążą jest wszystko OK, to chyba wystawi takie zaświadczenie

Stary 2012-06-01, 07:01   #2320
aerien83
Zadomowienie

Kasia_11_83 to piękne imię nosi Twój mąż pamiętam o Twojej wizycie i też w sumie na nią czekam, bo termin mamy jednaki i kibicuję, żebyś płeć poznała. A u mnie to wczoraj faktycznie nie ruchy, bo już się nie powtórzyły
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:12   #2321
DeKajka
Zakorzenienie

Hej ..
jaka pogoda nieładna .. leje od rana ..

Ja juz w pracy siedze ..

Wczoraj troche porozmawialismy z TŻetem i powiedzialam ze go w życiu nie puszcze .. ciąża to szczegolny czas, tymbardziej ze to moja pierwsza .. Pieniadze nie sa najwazniejsze .
Zobaczymy jak sie sytuacja dalej rozwinie ..

Dzisiaj Dzien Dziecka ..
Za rok bedziemy ten dzien troche inaczej obchodzic ..
Moj tata ma dzisiaj urodziny .. juz nie pamietam ktore , chyba 47 .. ( ale ze mnie wyrodna córka )

No nic kochane .. miłego dnia życzę mimo paskudnej pogody .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 07:23   #2322
madzius90
Zakorzenienie

Witam się z rana
Wszystkiego najlepszego dla Waszych Maluszków

Cytat:
Ale super trafiłaś na dobrego lekarza

Cytat:
Madziuś, naczelna gaduło, chyba nie możesz chodzić wcześniej spać
Weź aż wstyd, że tyle tu piszę

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Wiecie ja chyba też uciekam spać, chyba będe dopiero w poniedziałek.
Jutro jadę do bydg na zakupki, w sobotkę wesele znajomych a w niedzielę poprawiny.

Śpijcie dobrze i miłego weekendu
Miłego weekendu

Cytat:
Wczoraj troche porozmawialismy z TŻetem i powiedzialam ze go w życiu nie puszcze .. ciąża to szczegolny czas, tymbardziej ze to moja pierwsza .. Pieniadze nie sa najwazniejsze .
aby TŻ nie wyjechał.

Wczoraj przed pójściem spać, przewróciłam kartkę kalendarza i jak zobaczyłam, że już czerwiec to zaczęłam mieć stresa, że zaraz będe ŻONĄ
W niedziele zostanie jedynie 20 dni.

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-06-01 o 07:25
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:29   #2323
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Witam
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:29   #2324
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Kasia_11_83 to piękne imię nosi Twój mąż pamiętam o Twojej wizycie i też w sumie na nią czekam, bo termin mamy jednaki i kibicuję, żebyś płeć poznała. A u mnie to wczoraj faktycznie nie ruchy, bo już się nie powtórzyły
Zgadzam się imię piękne i aż żałuję, że on je ma, bo zawsze chciałam żeby mój syn się tak nazywał. Mam nadzieje, że mówimy o tym samym imieniu - Konrad Chyba będę miała syna i męża o tym samym imieniu
A co do płci to też mam wielką nadzieje Chciałbym bardzo, żeby dzidziuś się ładnie ułożył, bo jak nie to już mamy z mężem zaplanowane, że pojedziemy do innego lekarza, który robi USG 4d. Ale wolałabym poznać już 13, bo troszkę szkoda kasy.. U swojego płacę 130zł., za te 4d pewnie ze 200 zł. Także będę ładnie prosiła maluszka, żeby pokazał rodzicom co ma między nóżkami

Cytat:
Hej ..
jaka pogoda nieładna .. leje od rana ..

Ja juz w pracy siedze ..

Dzisiaj Dzien Dziecka ..
Za rok bedziemy ten dzien troche inaczej obchodzic ..
Moj tata ma dzisiaj urodziny .. juz nie pamietam ktore , chyba 47 .. ( ale ze mnie wyrodna córka )

No nic kochane .. miłego dnia życzę mimo paskudnej pogody .
Kochana przemyślcie to na spokojnie, może uda się znaleźć jakiś kompromis. Może wyjazd, ale nie na 3 miesiące? A może pojedziesz razem z nim? Albo może będzie mógł przyjeżdżać co kilka tygodni???

Stary 2012-06-01, 07:40   #2325
weronika23
Zakorzenienie

hejjjj naprodukowalam sie i cooo podeszla gabrysia i jednym kliknieciem wszytsko zmazala

u nas srednio nie pada ale sie chmurzy my niedbrzy rodzice w tym roku nic nie kupilismy niuni ale urzadzimy jej za to pokoik poki cooo ma tyle rzeczy ze nie ma gdzie pomiescic miala dostac zjedzalania ale stwierdzilismy ze to bedzie prezent od dzidziusia
noc troche lepsza nasmarowalam o 24 mascia dziaselka i spala do 6 tyle ze ja wstalam z bolem gardla i cala jakas obolala tz kaszle niuni kaszle wiec pewnie cos nas dopadnie

nioooo madzia twoj dzien sie zbliza nie moge doczekac sie zdjec

konrad ladne imie ale u nas odpada kojarzy sie mi z sasiadem ktory zginal w wieku 18 lat

boszzzzzzzzz ale wy macie siedziec sily do pozna ja 21-22 padam poprostu ale z gabrysoa w ciazy mogla siedziec do 1-2 teraz bakuje sil

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

dekajka taaka decyzje musimy podjac wspolnie a moze wypiszcie za i przeciw i wam pomoze to podjac jakas decyzje moze na krocej by pojechal pieniadze nie sa najwazniejsze ale wiadomo przy dziecku sie przydadza
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:40   #2326
martaj9
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim!
Pogoda nie za ładna bo u nas pada Ale deszcz potrzebny- jak chcę jeśc świeże ekologiczne warzywka od mamusi to niech pada, a one niech rosną.
DeKajka z tej sytuacji na pewno jest jakieś wyjście. Nie wyobrażam sobie samotnych trzech miesięcy. Trzeba miec nadzieję, że do wyjazdu nie dojdzie

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:42   #2327
Lonia89
Raczkowanie

[QUOTE=DeKajka;34433658]Ja w Kielcach tez tylko studiuje i pracuje ..
Pochodze z małego miasteczka 40 km od CK..
A ty z daleka ??

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

To moze nas niewiele dzieli tych km zalezy z ktorej strony aprezec, ja z takiej malej miejscowosci okolo 70 km od Kielc.
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:47   #2328
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

hej kochane w gdansku pada i zimno

kasia to udanego dnia imieninowego heheh prezent kjuz masz dla męża?do mnie wczoraj dzwonila babcia tża bo myslala ze mam imieniny (uslyszlaa w radio ze anieli ) ale ja mam kiedy indziej))

ja iude w pon do gina z tżem i bede sie pytac czy widzi plec ale watpie ze poznamy chociaz bardzo bym juz chciala

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-06-01 o 07:48
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:50   #2329
Lonia89
Raczkowanie

,
Cytat:

Ilona mam na imie stąd lonia;p
Lekarz faktycznie wporzadku
Aurellia- widze ze dzieli nas tylko 1 dzien roznicy fajnie;ppisz co u ciebie jak samopoczucie

Powiem wam ze tez okropnie sie martwie ile ja przytyje wciazy, moja mama przytyla tylko na dziecko jakies7/8 kg, a ja nie wiem czy mam podobne predyspozycje, w kazdym razie zre jak głupia;/ ale co zrobie jak mam na wszystko ochote z 53, 5 przed ciaza waze 56,5;/, i pomyslec ze rok temu w wakacje bylo 50 kg, a teraz bede sie stawc wielorybkiem. no coz, moze przytyje mniej niz 30 kg;/ i zgubie to zaraz po porodzie, oby.
Ja zaraz zbierma sie do Kielc na uczelnie;/ egzamin mam ;/ a chyba nic nie umiem, tak mi sie ciezko skupic eraz wciazy, i do pracy chodze jeszcze, wiec tym bardziej mniej czasu mam na nauke, jeszcze dzis taka pogoda ze tak mi sie nie chce wychodzic z domu, jakos tak ponuro i wietrznie.Nieładny ten DZIEŃ DZIECKA;P , fajnie jest jak jest słonecznie, a nie tak ohydnie.

Edytowane przez Lonia89
Czas edycji: 2012-06-01 o 07:55
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 07:51   #2330
Kasia_11_83
Rozeznanie

[QUOTE=Lonia89;34440371]
Cytat:
Ja w Kielcach tez tylko studiuje i pracuje ..
Pochodze z małego miasteczka 40 km od CK..
A ty z daleka ??

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

To moze nas niewiele dzieli tych km zalezy z ktorej strony aprezec, ja z takiej malej miejscowosci okolo 70 km od Kielc.
Mi też kieleckie klimaty są bliskie, bo mój mąż to "scyzoryk" Do Kielc ma 40km, a pochodzi z Końskich Także bywamy często w świętokrzyskim

Stary 2012-06-01, 07:54   #2331
DeKajka
Zakorzenienie

Madzius to juz za 20 dni ? ale szybko ..
Bedziemy sie bawic razem z Tobą ..

Dziekuje kochane za mnóstwo rad ..
Dzisiaj sie dowiem co i jak ..

Lonia ja 4o km na południe .. w stronę gór .

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Mi też kieleckie klimaty są bliskie, bo mój mąż to "scyzoryk" Do Kielc ma 40km, a pochodzi z Końskich Także bywamy często w świętokrzyskim
mam kuzynke w Końskich (Końskie [ ?] - nie wiem jak to sie odmienia ) ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-01, 07:55   #2332
weronika23
Zakorzenienie

niooo ladnie tak czytam kurcze duzo was z malopolski kielce moze a z podkarpacia
Stary 2012-06-01, 07:57   #2333
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
niooo ladnie tak czytam kurcze duzo was z malopolski kielce moze a z podkarpacia
Ty kochana w Jaśle mieszkasz .? Mój TŻet ma tam rodzinę .. no i Michał Szpak stamtąd pochodzi ( jest duma )

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-01, 07:58   #2334
Oliweczka1985
Zakorzenienie

WITAM

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:58   #2335
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
WITAM
Witaj

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-01, 08:00   #2336
madzius90
Zakorzenienie

Od rana nalot klientów
Stary 2012-06-01, 08:05   #2337
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Od rana nalot klientów
czym się zajmujesz?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 08:08   #2338
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
czym się zajmujesz?
ubezpieczeniami

Myślałam, że z racji tego, że jutro na uczelni organizujemy dla dzieciaków z Domu Dziecka dzień dziecka nie będziemy mieli zajęć, ale gdzie tam do 14 będziemy siedzieć na wykładach głupich
Ciekawe jaka pogoda będzie, bo jeśli taka jak dziś to ja tego nie widzę a wszystkie atrakcje dla nich miały być na podwórku
Stary 2012-06-01, 08:08   #2339
weronika23
Zakorzenienie

nioooo prawie 7 km przed jaslem nawet widzialam go pare razy na zakupach i mialam praktyki ak chodzil do liceum
Stary 2012-06-01, 08:10   #2340
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
nioooo prawie 7 km przed jaslem nawet widzialam go pare razy na zakupach i mialam praktyki ak chodzil do liceum
Ooo
Na co dzień też chodził taki wymalowany?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości