Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 12:13   #2311
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
O taaaak, my mieszkamy w kamienicy - w lato walą do nas tłumy, bo mamy chłodno i przyjemnie, coś wspaniałego
Gorzej zimą to ogrzać, ale cóż, coś za coś
U mnie tak samo

Poza tym mamy w mieszkaniu dosyć wilgotne powietrze - doceniam to np. po nocy spędzonej u TŻa w bloku, gdzie nie mogę spać, bo nie mam czym oddychać

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

A na blogu pierwszy post z serii "Kosmetyki o zapachu..." Padło na zieloną herbatę
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:14   #2312
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Dobrze, tylko w sumie powinni podawać źródło inspiracji, a tak to zbierają komplementy za pomysł
Tak naprawdę to nie trzeba podawać źródła, pomysł nie jest chroniony prawnie.

Ależ miałam super weekend. A teraz powrót do rzeczywistości.
Stary 2012-06-18, 12:17   #2313
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

A co ciekawego robiłaś? Na jaki kolor w końcu pomalowałaś paznokcie ?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:21   #2314
emememsik
po prostu Em :)

Byłam dwa dni za miastem w górach i mimo, że wzięłam notatki, nie uczyłam się ani chwili (nie do przewidzenia ). Na dłoniach miałam błękit Blossoms, a na stopach czerwień Glam Girl. Objadłam się za ostatni miesiąc na diecie (), połaziłam po lesie i posiedziałam nad strumykiem. Sielanka.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Ah, no i w końcu mogłam zobaczyć prawdziwe gwiazdy, nie te co w mieście.
Stary 2012-06-18, 12:23   #2315
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Heh, Orli
Też zawsze doceniam uroki mojego domku o nocy spędzonej u TŻ Jego pokój jest najgorszym pokojem w całym domu - zimą można tam zamarznąć, tak ma zimno, a latem nie ma czym oddychać bo jest tak duszno i gorąco
Stary 2012-06-18, 12:26   #2316
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

To zależy co rozumiemy przez pomysł . "Pomysł" jako utwór mający indywidualny charakter ("świetny pomysł na rysunek/makijaż/plakat!" ) jak najbardziej może być chroniony. Sęk w tym, że to nie ma zastosowania do makijażu który naprawdę każdy może wymyślić i zrobić.

Edit: to znaczy w przypadku makijażu sama nie wiem co to w sumie musiałby być, żeby podeszło pod twór chroniony.

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2012-06-18 o 12:44
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:30   #2317
dimiti
Zakorzenienie

przyszlam sie przywitac i niestety uciekam do nauki a taaaak mi sie nieeee chceeeee
jutro praktyczny wiec siedze od 10 do ok 15 i chyba mi mozg wyparuje
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:36   #2318
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Może któraś z Was mialaby ochote kupic na spolke beauty blender duo?
A ile by to wyniosło?

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:49   #2319
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Najgorsze za mną, że tak powiem ale kompletnie brak mi sił i czuję się masakrycznie osłabiona

Z nudów przeglądam Onet i wpadłam na taki artykuł
Przyznam się, że nie wyobrażam sobie takiego związku, totalna abstrakcja....
Ale dlaczego? Nie każdy musi mieszkać razem, nie każdy musi chcieć, nie każdy od razu ma się wyprowadzić od rodziców, każdy inaczej to postrzega... ja w tym artykule, a konkretniej w bohaterach nic złego nie widzę

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
Wracam do żywych

Obecnie siedzę w pracy, ale mam przyjemny chłodek, bo siedziba firmy w starej kamienicy, mamy 'naturalną' klimatyzację
Dom w upały też daje radę
Oj, to ja zamykam się w swoim mieszkanku, mam grube i ciemne zasłony, które dają przyjemny chłodek. Problem w tym, że mieszkam na parterze i mam drewniane okna - nie mogę zostawić ich na noc otwartych, ehhh

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
A ja się przeziębiłam. Siedzę i nie mogę wydobyć z siebie dźwięku. W dodatku jestem zła, bo niczego nie mogę połknąć... Buuu
Wracaj do zdrówka
Jak byłam małym dziecięciem, abstrakcyjne wydawało mi się przeziębienie w lato. Nie umiałam zrozumieć na czym to polega

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:51   #2320
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Ja długo mieszkałam z rodzicami ale dom jest duży, osobne wejścia/kuchnia itd. więc kontakt był minimalny i byłam odpowiedzialna za swoje wydatki itd. Nie było, że wszystko na gotowe i będzie naszykowane.
Zresztą wtedy to ja przechodziłam fazę pracoholizmu, kariera itd. więc z domu miałam hotel... Dobrą opcją jest to, że zawsze mamy dokąd wrócić w Polsce ale nie chciałabym żyć w związku na zasadzie wiecznego randkowania...

Niestety.

Dobry patent

Jak on składowo wypada? bo nawet się nie interesowałam nimi zbytnio

Będzie dobrze

A na mokro?

Powiem tak, dla mnie za dużo zamieszania Oleje lubię ale do ciała.
O porowatości czytałam u Kokosowej ale kiedy daawno temu przechodziłam dekoloryzację to moja fryzjerka o tym mi mówiła, później umknęło
Za to muszę pochwalić z BU masło ze skrzypem Uzywam głównie do włosów a raczej skóry głowy.
Ooooo!
Też chcę takie. W sumie i tak pod koniec miesiąca zrobie zakupy, bo mi sie hydrolaty kończą
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:51   #2321
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość

Wracaj do zdrówka
Jak byłam małym dziecięciem, abstrakcyjne wydawało mi się przeziębienie w lato. Nie umiałam zrozumieć na czym to polega
Dzięki. Dla mnie to nadal dziwne, że upał, trzydzieści stopni, a człowiek pod kocem dygocze

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:52   #2322
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
A wracając do olejowania włosów...
Pewnie też bym stwierdziła, że to nic nie daje, po tym jak tam zachwalany przez wszystkich kokos robił mi na włosie siano, Vatica przetłuszczała mi włosy a oliwka z oliwek działała jak troche lepsza odżywka do włosów. I już nawet zrezygnowałam
Na szczęście znalazła się dobra dusza na wątku butowym- Seduction, która przekierowała mnie na wątek dla zakręconych i wytłumaczyła też, że nie każdy olej dla każdego bedzie dobry.
U mnie najlepiej sprawdza się z orzechów laskowych i Sesa (mam mocno porowate włosy, ale to już się powoli zaczyna zmieniać). Amla i Arterra też są niezłe, ale nie ma tego WOW!
Teraz w olejowanie wciąga się moja mama i też chwali sobie Sesę.
A i jej dużo daje Jantar.
Przechodziłam przez oleje, w sumie taki naturalny miałam tylko z kokosa, potem jedynie odżywki czy szampony, które zawierały oleje i jakimś cudem przy takiej pielęgnacji włosy mi się strasznie wysuszyły od połowy

Ale jestem dzisiaj wściekła specjalnie zmalowałam na bloga makijaż, ale spóźniłam się na dobre dzienne światło, trzy razy zabierałam się za zdjęcia makijażu i dalej bez zadowalającego efektu
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:54   #2323
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki. Dla mnie to nadal dziwne, że upał, trzydzieści stopni, a człowiek pod kocem dygocze
Ja już to przechodziłam przy okazji upałów majowych - tylko zrobiło się cieplej, wskoczyłam w kieckę i za parę dni delirka, syfon z nosa i podrapana gardziel.. norma..
Także łączę się w bólu i zdrówka życzę!

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:02   #2324
tova1
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34773609]Przechodziłam przez oleje, w sumie taki naturalny miałam tylko z kokosa, potem jedynie odżywki czy szampony, które zawierały oleje i jakimś cudem przy takiej pielęgnacji włosy mi się strasznie wysuszyły od połowy

Ale jestem dzisiaj wściekła specjalnie zmalowałam na bloga makijaż, ale spóźniłam się na dobre dzienne światło, trzy razy zabierałam się za zdjęcia makijażu i dalej bez zadowalającego efektu[/QUOTE]

Hexxana, skład:
Strawberry
Caprylic/Capric Triglyceride (Emollient), Dicaprylyl Carbonate (Skin-Conditioning Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Fragaria Ananassa Seed Oil/Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil (Natural Additive), Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Skin-Conditioning Agent), Aleurites Moluccana Seed Oil (Emollient), Tocopherol (Antioxidant), Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate (Antioxidant), Limonene (Fragrance Ingredient), Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Emollient), Ascorbyl Palmitate (Antioxidant).

Moim włosom silikon potrzebny jest do zabezpieczenia.
I na końcówki nakładam serum lub odżywkę bez spłukiwania, bo całkowicie pozbawione silikonu momentalnie mi się rozdwajają, mimo, że ich nie farbuje, nie suszę i nie uzywam nic do stylizacji

Edytowane przez tova1
Czas edycji: 2012-06-18 o 13:03
Stary 2012-06-18, 13:05   #2325
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
A ile by to wyniosło?
ok 65 zł już z wszystkimi wysyłkami
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:09   #2326
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
ok 65 zł już z wszystkimi wysyłkami
Wieczorem dam znać.
No chyba, że w międzyczasie kogoś znajdziesz.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:09   #2327
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Wieczorem dam znać.
No chyba, że w międzyczasie kogoś znajdziesz.
okej
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:19   #2328
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
A wracając do olejowania włosów...
Pewnie też bym stwierdziła, że to nic nie daje, po tym jak tam zachwalany przez wszystkich kokos robił mi na włosie siano, Vatica przetłuszczała mi włosy a oliwka z oliwek działała jak troche lepsza odżywka do włosów. I już nawet zrezygnowałam
Na szczęście znalazła się dobra dusza na wątku butowym- Seduction, która przekierowała mnie na wątek dla zakręconych i wytłumaczyła też, że nie każdy olej dla każdego bedzie dobry.
U mnie najlepiej sprawdza się z orzechów laskowych i Sesa (mam mocno porowate włosy, ale to już się powoli zaczyna zmieniać). Amla i Arterra też są niezłe, ale nie ma tego WOW!
Teraz w olejowanie wciąga się moja mama i też chwali sobie Sesę.
A i jej dużo daje Jantar.
ja pierwszy raz w życiu olejowałam włosy w sobotę. użyłam oleju z kokosa z e-naturalne.pl i włosy były trzymałam go na włosach tylko ok. 1 godzinę. jest świetny a do tego ten zapach
a w ogóle jak ocenić porowatość włosów, bo nie mam pojęcia?
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:25   #2329
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
I na końcówki nakładam serum lub odżywkę bez spłukiwania, bo całkowicie pozbawione silikonu momentalnie mi się rozdwajają, mimo, że ich nie farbuje, nie suszę i nie uzywam nic do stylizacji
A moje włosy mocno się nie rozwajając, pokusiłabym się nawet powiedzieć, że w ogóle się nie rozdwajając, one po prostu są suche i się puszą

Od jakiegoś czasu wróciłam do silikonów, ale strasznie ciężko jest mi wyleczyć włosy z puszenia się, ostatnio na włosy zastosowałam szampon z silikonami, maskę do włosów z silikonami, odżywkę w spray'u z silikonami i na końcówki maskę z silikonami, a te i tak się puszyły
A dzisiaj użyłam szamponu z silikonami, maski rozgrzewającej z silikonami, potem znowu maski z silikonami (potrzymałam ją pod folią, ale tylko od połowy włosów, bo głowy rozgrzewać nie mogę) i efekt jest już troszkę lepszy i myślę jednak nad stosowaniem oleju ale tylko na długości, zastanawiam się nad lnianym
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:43   #2330
Soso
Zakorzenienie

Dzisiaj miałam leniwy dzień, więc i czas dla siebie, zaczęłam maziać się zieloną maseczką po twarzy, przez myśli przeszła refleksja, że może listonosz nadejść i za sekundę dzwonek na domofon, szybka decyzja, zmywam czy udaję, że mnie nie ma i potem jade na pocztę Zmyłam, co za marnowanie produktu, a listonosz i tak nie przyniósł tego, co chciałam

U mnie na blogu seria Oeaparol Hydrasense , zappraszam
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:15   #2331
Takajakaya
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34772682]U mnie tak samo

Poza tym mamy w mieszkaniu dosyć wilgotne powietrze - doceniam to np. po nocy spędzonej u TŻa w bloku, gdzie nie mogę spać, bo nie mam czym oddychać
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Heh, Orli
Też zawsze doceniam uroki mojego domku o nocy spędzonej u TŻ Jego pokój jest najgorszym pokojem w całym domu - zimą można tam zamarznąć, tak ma zimno, a latem nie ma czym oddychać bo jest tak duszno i gorąco
Mój TŻ nie rozumie, że ja muszę co rano i co wieczór wietrzyć pokój. Jakiś czas zostawiałam pojemnik z wodą na grzejniku, bo powietrze było dla mnie za suche...ale to w zimę, teraz jest lepiej.

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja pierwszy raz w życiu olejowałam włosy w sobotę. użyłam oleju z kokosa z e-naturalne.pl i włosy były trzymałam go na włosach tylko ok. 1 godzinę. jest świetny a do tego ten zapach
To zależy czy szybko schną, czy dobrze się farbują, czy dużo wody "piją".. Co nieco o tym wspominałam - TUTAJ.

Na dole posta znajdziesz jeszcze linki do wizażu i bloga Czarownicującej, która dużo pisze na ten temat.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:20   #2332
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Mój TŻ nie rozumie, że ja muszę co rano i co wieczór wietrzyć pokój. Jakiś czas zostawiałam pojemnik z wodą na grzejniku, bo powietrze było dla mnie za suche...ale to w zimę, teraz jest lepiej.
Jeśli chodzi o wietrzenie, to ja mam 24h/dobę otwarte okno przez prawie cały rok (w zimie jak są mrozy -20 stopni to tylko otwieram kilka razy dziennie na kilkanaście minut).
A takie ceramiczny nawilżacz powietrza też u mnie na kaloryferze wisi
Stary 2012-06-18, 14:22   #2333
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Tak pokrótce włosy o dużej porowatości to takie, które szybko mozna zmoczyć, bardzo szybko schną, farbę do włosów chłona jak gąbka, tak samo odżywki i maski do włosów, ale po spłukaniu ich woda średnio widać efekty tej odżywki. A i szyko tracą kolor.
A te o niskiej porowatości (tym słuzy olej kokosowy) to generalnie włosy zdrowe, czyli gładkie, błyszczące, wolno schną, wolniej łapią wodę, gorzej się farbują.
Stary 2012-06-18, 14:24   #2334
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
A ja się przeziębiłam. Siedzę i nie mogę wydobyć z siebie dźwięku. W dodatku jestem zła, bo niczego nie mogę połknąć... Buuu
Wpsółczuję :glasiu i zyczę dużo zdrowia
Mnie dopadł 'tylko' katar i od czasu do czasu drapie lekko w gardle, ale do wytrzymania.
Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
O taaaak, my mieszkamy w kamienicy - w lato walą do nas tłumy, bo mamy chłodno i przyjemnie, coś wspaniałego
Gorzej zimą to ogrzać, ale cóż, coś za coś
W zimie też mam ciepło, najgorszy okres przejściowy, kiedy juz wyłączą [albo maja włączyć] grzanie a na dworze zimno.
Albo w maju, niby ciepło, lecz nie do końca - muszę sie wtedy dogrzewać po stopach, bo mi marzną niesamowicie

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:24   #2335
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o wietrzenie, to ja mam 24h/dobę otwarte okno przez prawie cały rok (w zimie jak są mrozy -20 stopni to tylko otwieram kilka razy dziennie na kilkanaście minut).
Ja w lecie otwieram okna po stronie, gdzie jest cień, dzięki temu leci chłodne powietrze, a od strony słońca szczelnie zamykam.

Polecam "folie" ochronne do przyklejenia na szybę - zaciemnia pomieszczenie i się nie nagrzewa Ostatnio były w Lidlu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:25   #2336
tova1
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34774342]A moje włosy mocno się nie rozwajając, pokusiłabym się nawet powiedzieć, że w ogóle się nie rozdwajając, one po prostu są suche i się puszą

Od jakiegoś czasu wróciłam do silikonów, ale strasznie ciężko jest mi wyleczyć włosy z puszenia się, ostatnio na włosy zastosowałam szampon z silikonami, maskę do włosów z silikonami, odżywkę w spray'u z silikonami i na końcówki maskę z silikonami, a te i tak się puszyły
A dzisiaj użyłam szamponu z silikonami, maski rozgrzewającej z silikonami, potem znowu maski z silikonami (potrzymałam ją pod folią, ale tylko od połowy włosów, bo głowy rozgrzewać nie mogę) i efekt jest już troszkę lepszy i myślę jednak nad stosowaniem oleju ale tylko na długości, zastanawiam się nad lnianym [/QUOTE]

Moje się rzadko puszą, ale szybko rozdwajaja mi sie końcówki.
A i końce włosów mam duzo jasniejsze od reszty włosów.
Stary 2012-06-18, 14:28   #2337
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja w lecie otwieram okna po stronie, gdzie jest cień, dzięki temu leci chłodne powietrze, a od strony słońca szczelnie zamykam.

Polecam "folie" ochronne do przyklejenia na szybę - zaciemnia pomieszczenie i się nie nagrzewa Ostatnio były w Lidlu.
Jak miałam jeszcze działającą roletę, to zasłaniałam sobie okno... ale już jest niesprawna, więc jak słonko się oprze na oknie, to mam trochę skwar

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Moje się rzadko puszą, ale szybko rozdwajaja mi sie końcówki.
A i końce włosów mam duzo jasniejsze od reszty włosów.
O to to - mam tak samo z moimi
Stary 2012-06-18, 14:29   #2338
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
My tak samo wietrzymy cały rok. Dodatkowo jak kupowaliśmy mieszkanie to wybraliśmy takie mało nagrzewajace się, w sypialni panuje rozkoszny chłod
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:32   #2339
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... polecasz portal? Bo ja poszukuję jakiegoś gdzie będę mogła kupić ten olej kokosowy

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:41   #2340
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ale dlaczego? Nie każdy musi mieszkać razem, nie każdy musi chcieć, nie każdy od razu ma się wyprowadzić od rodziców, każdy inaczej to postrzega... ja w tym artykule, a konkretniej w bohaterach nic złego nie widzę
Wiesz, rozumiem początki ale nie lata.... chciałabyś z kimś być czy tylko bywać? bo jest to ogromna różnica i szczerze w życiu nie chciałabym mieć takiego partnera

Cytat:
Ooooo!
Też chcę takie. W sumie i tak pod koniec miesiąca zrobie zakupy, bo mi sie hydrolaty kończą
Polecam
ale uprzedzam, że jest to tłuścioch.

Cytat:
Hexxana, skład:
Strawberry
Caprylic/Capric Triglyceride (Emollient), Dicaprylyl Carbonate (Skin-Conditioning Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Fragaria Ananassa Seed Oil/Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil (Natural Additive), Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Skin-Conditioning Agent), Aleurites Moluccana Seed Oil (Emollient), Tocopherol (Antioxidant), Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate (Antioxidant), Limonene (Fragrance Ingredient), Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Emollient), Ascorbyl Palmitate (Antioxidant).

Nie jest tak źle jak na TBS
Mnie ogólnie do pielęgnacji czy stylingu służą kosmetyki z silikonami, fajne też wpływają na skręt włosa co doceniam szczególnie teraz kiedy zaczęłam je zapuszczać.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Zoila zdrowia życzę.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości