|
|
#2311 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Nie widziałaś nowej gazetki promocyjnej?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I za każdym razem pełna kultura? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35964645]Heloł, dzięki wszystkim kciukotrzymaczom [/QUOTE] [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35964710]Gdzie są wszyscy? O Grx nie pytam, bo wiadomo co On w piątkową noc robi [/QUOTE]A co niby? ![]()
|
|||||
|
|
|
#2312 |
|
BAN stały
|
no dżizas, ostatnia z upatrzonych torebek już też wyprzedana - akurat, jak mi trochę grosza wpadło
teraz już żadna mi się nie podoba, a wymagania mam prawie jak Ogon jakie są jeszcze sklepy z torebkami, oprócz etorebki i bagibagi?
|
|
|
|
#2313 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
trzeźwy nietoperz wymija przeszkodę zawsze i wszędzie - stwierdziłam to po wielu nieudanych próbach złapania nietoperza podbierakiem ( w latach cielęcych żeby nie było - dziś bym nie próbowała )aneks do Lalka story odc.VI - Kazia Wąsowska podtyka Wokulskiemu na konnej przejażdżce nogę w nylonowej cielistej rajstopce Drogi Baru , czy teraz się nosi/będzie nosić czarne spódnice a jeżeli tak to jakie ? Stwierdziłam , że nie mam i że muszę mieć , ale nie wiem co
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2314 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mini bandazowe, zwiewne szyfonowe do okolic kolan chyba obleca, obcisle do kolan zawsze modne, maxi lejace (tylko bardzo maxi i bez falban, luzny fason), asymetryczne zwiewne - dlugosc dowolna. To mowilam ja po obserwacjach ludziow
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Wizażu, dostałam dzisiaj wiadomość na Facebook'u, od nieznanego mi Turka.
Treść wiadomości w przybliżeniu, wyglądała następująco: Hi, you are georgeous, i would like to talk with you about sex. You'll be in love with this dialogue. Posiadacze knot na Facebook'u: strzeżcie się!
|
|
|
|
#2317 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
To może ten sam, który kiedyś Ves podrywał?
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Malbork zdobyty, zmęczona jestem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2322 |
|
Wpisz tu zomzing
|
znaczy "wersja poznańska"
![]() cukier dajesz? taki znalazłem: "- szklanka wody, - szklanka octu, - łyżeczka soli (chyba że gotujemy grzyby w osolonej wodzie), - łyżeczka cukru, - łyżka gorczycy (biała, cała), - 3-4 listki laurowe, - 4-5 szt. ziela angielskiego, - 7-8 szt. pieprzu czarnego w całości, - 2 cebule (przekroić na pół i pokroić na drobne plasterki)" |
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mój przepis tzn. ja na oko robięcukier koniecznie solę i wodę do obgotowywania i zalewę
|
|
|
#2325 | |||
|
Zakorzenienie
|
oohooo ziomek
![]() Cytat:
turki tak mają
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
dźwięk w latopie mi trzeszczy
winamp, filmy, nawet dźwięki windowsa 'trzaskają", na słuchawkach i głośnikach ![]() Dawno temu już mi się tak zrobiło i samo minęło jakieś 10 minut od włączenia lapa ![]() edit: oo, już przeszło
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzie są wszyscy Wymiotło Was czy jak
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczor, albo lepiej noc
|
|
|
|
#2329 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Co na noc się schodzicie
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2331 |
|
BAN stały
|
Bo my jesteśmy nocne Marki
![]() Z rzeczy wyrzucanych przez balkon jeszcze - chlebak kuchenny, obserwacja dzisiejsza
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkałam w bloku (a nawet dwóch) przez 23 lata i nigdy niczego podobnego nie zauważyłam (pomijam pety i inne rzeczy o takich gabarytach oraz to, że zbyt często nie przebywałam na balkonie). |
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez z marków
![]() u mnie raczej nieczego nie wyrzucają z balkonu, czasem suchy kwiatek ze skrzynki
|
#2334 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie latają z okien:pety,butelki,puszki ,jedzenie,petardy:rolleye s:i zużyte tampony/podpaski i kilka razy zużyte prezerwatywy widziałem
A również mieszkam w bloku....Istny śmietnik od strony balkonu mamy
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro tak, to może to nie sa przedmioty wyrzucane przez mieszkańców, tylko blok się sypie?
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pod balkonem/tarasem leżą:
trzy puszki po pifie 2 kg petów sama rzucałam jutro pozbieram
|
|
#2338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znacie jakies strony z łazienkami , ktos kiedys wklejał takie linki , chce mi się pomarzyc o nowej łazience, zamierzam zrobic remont za dwa lata O! Mam ósmą tysięcznicę 8000 postów natrzaskałam w niecałe 8 lat Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-19 o 01:19 |
||
|
|
|
#2339 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję tysięcznicy ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- od dwóch, może trzech tygodni mam zmasowany atak mrówek ze skrzydłami P. pryska muchozolem (ja zabraniam oczywiście ) a one i tak lezą, właśnie jedna spaceruje mi po fajce
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

Do Fromborka się boję, złe wspomnienia, no nie Grx?

P.też pękł

[/QUOTE]

trzeźwy nietoperz wymija przeszkodę zawsze i wszędzie - stwierdziłam to po wielu nieudanych próbach złapania nietoperza podbierakiem ( w latach cielęcych żeby nie było - dziś bym nie próbowała

winamp, filmy, nawet dźwięki windowsa 'trzaskają", na słuchawkach i głośnikach