Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 08:13   #2311
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

Cześć Mamuśki
Trzy dni mnie tu nie było Co weszłam i próbowałam poczytać co u Was, to ktoś/coś mi przeszkadzało Mam nadzieję że piątkowe wizyty udane i trzymam za dzisiejsze jeśli jakieś są!!!
Gratuluję rozpoczętych tygodni, my w piątek 26 zaczęliśmy
Weekend miałam bardzo intensywny, wyjazdy, odwiedziny, imprezy rodzinne, spacerki po lesie w poszukiwaniu grzybów. I są efekty - bolące gardło

A teraz jestem już po pysznym śniadanku - 75 g glukozy, zaraz się A muszę jeszcze godzinę wytrzymać!!!

Dziewczyny co można na gardło wziąć????
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:18   #2312
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

To kto dzisiaj za pranie się bierze?
ja ja już pierwszą pralkę wyjęłam - ale to głownie TŻa rzeczy, zaraz wstawiam maluszkowe ubranka póki mam energię.
Strasznie mnie dzisiaj mała kopie - ale to takie kopniaki z tych bolesnych, nie oszczędza matki normalnie jak przyłożę ręke to czuję stópki

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
No ja tez się cieszę,że dotrzymałam do 30 tc.Teraz następny plan do wytrzymać conajmniej do 34 tc.Do fryzjera to już mi tż kazał iść (chyba musze strasznie wyglądać ).
Ładna pogoda się zapowiada więc ja popiorę jak wrócę.
Anetko oszczędzaj się, trzymam kciki za 34tydz - conajmniej

Weronika cieszę się, że z dziadkiem lepiej. Trzymam kciuki, żeby ten cukier się unormował

A poza tym witamy się z Wiktorią w 32tyg
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:19   #2313
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
ja ja już pierwszą pralkę wyjęłam - ale to głownie TŻa rzeczy, zaraz wstawiam maluszkowe ubranka póki mam energię.
Strasznie mnie dzisiaj mała kopie - ale to takie kopniaki z tych bolesnych, nie oszczędza matki normalnie jak przyłożę ręke to czuję stópki

Anetko oszczędzaj się, trzymam kciki za 34tydz - conajmniej

Weronika cieszę się, że z dziadkiem lepiej. Trzymam kciuki, żeby ten cukier się unormował

A poza tym witamy się z Wiktorią w 32tyg

Co do kopniaków to ja nie wyobrażałam sobie, że mogą być ona takie bolące.Że taka mała istotka może tak dowalić.

Edytowane przez anett234
Czas edycji: 2012-09-10 o 08:20
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:21   #2314
weronika23
Zakorzenienie

gartuluje kochane tygodni
boziu moja robila wlasnie kupe na nocnik masakra mozna sie udusic

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

anett mi tez blizniaki kojarza sie jedynie z cc
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:23   #2315
niteczka83
Zadomowienie

Dzień dobry
nadrobiłam Was
Co do biustonoszy - hmmm... ja dostałam jeden (koleżanki które rodziły miały tak o rozmiar większe i mi taki zakupiły), ale muszę dokupić jeszcze. Choć z kolei inna pracująca w sklepie z bielizną doradzała aby kupić dopiero po porodzie
Fajnie że pierzecie ubranka - ja to pewno za jakiś czas.

Wiecie co wczoraj na stronie szpitala przeczytałam że ubranka dla dziecka jakie zabiorę do szpitala są do pozostawienia na oddziale - czy to znaczy że one tam zostaną? Chciałam jakieś ładniejsze kupić ale jak mają tam zostać to kupię jakieś zwykłe białe bawełniane.

Cytat:
Wczoraj zaczęliśmy 30 tc.

Dobrze, że z Marti lepiej, szkoda że jeszcze musi zostać. Ale ważne że jest lepiej
Natallkaa - gratuluję rozpoczęcia 32 tyg

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2012-09-10 o 08:25
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:23   #2316
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
dziewczyny martii mi napisala ze powiedzieli jej ze jest lepiej duzo lepiej ale jej nie wypuszcza poki cooo
szkoda, że jeszcze ich nie wypuszczą ale najważniejsze, że jest lepiej, super!!
Stary 2012-09-10, 08:25   #2317
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cześć
ale mi sie fajnie sało dziś, nareszcie i mąż ma na rano wyszykuje sie, zjem, posiedze troche i juz bedzie w domciu

Ja mam łożysko na ścianie tylnej .... czyli z przodu to chyba to przodujące

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-10, 08:25   #2318
aerien83
Zadomowienie

Ma_Majka na gardło tantum verde można a z domowych sposobów to płukanie ciepłą wodą z solą. Zdrówka życzę, obyś się nie rozłożyła I wyobrażam sobie jak się czujesz po takim "śniadanku", bleh...

natallkaa o to super to pierzemy razem, jak szopy gratuluję 32 tyg

anett234 kurcze ciekawa jestem no, ja też bliźniaki od razu z cc łączę.
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:26   #2319
weronika23
Zakorzenienie

niteczka ja po porodzie przez tydz to nie ruszam sie sie z domu nie dosc ze boli wszytsko to jeszcze nie ma co ubirac
Stary 2012-09-10, 08:26   #2320
Dojotka1987
Zakorzenienie

dzien dobry
Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Wreszcie moglam usiasc ..u nas znowu klutnia .. W sumie chyba bez powodu .. nie wiem skad to sie bierze .. albo TŻet az tak sie zmienil albo u mnie znowu hormony szaleja i zwyczajnie przesadzam, ..skonczylo sie na tym ze porozmawialam z tesciem bo on jest zawsze po mojej stronie i w sumie tylko przed nim TŻet odczuwa respekt .. Obiecal mi tak zeby tesciu slyszal ze sie poprawi i wiecej mnie denerwowac nie bedzie .. No i juz jest suuper ..sielanka normalnie

Nie lubie tych naszych klutni .. zawsze konczy sie to tym ze ide zapalic a tak to zero .. wogole mnie nie ciagnie .. tylko jak sie porzadnie wkurze .. Potem przepraszam Adasia i zaluje strasznie .. wyrzucam sobie co ze mnie za matka .. Chcialabym go juz miec przy sobie .. zeby byl bezpieczny .. kocham go strasznie i nigdy sobie nie wybacze jesli moglam mu w jakis sposob zaszkodzic .. moj malutki aniolek chyba teraz spi bo sie nie rusza .. mam nadzieje wolalabym zeby szalał .. wtedy jestem spokojniejsza ..

No i sie wygadalam .. wybaczcie .. juz nie bede wam smęcić ..

Pozno juz .. czas sie polozyc .. buziaki i dobranoc
kochana nie mozesz sie denerwowac
Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Dziewczyny co można na gardło wziąć????
syrop dla kobiet w ciazy Prenalop (jakos tak)
Stary 2012-09-10, 08:28   #2321
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
gartuluje kochane tygodni
boziu moja robila wlasnie kupe na nocnik masakra mozna sie udusic[COLOR="Silver"]
hehe słodki smrodek

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Wiecie co wczoraj na stronie szpitala przeczytałam że ubranka dla dziecka jakie zabiorę do szpitala są do pozostawienia na oddziale - czy to znaczy że one tam zostaną? Chciałam jakieś ładniejsze kupić ale jak mają tam zostać to kupię jakieś zwykłe białe bawełniane.
u mnie tak nie ma, mogę nawet w ogóle nie mieć jakbym nie chciała i wtedy ubiorą mi dziecko w szpitalne ale moja siostra rodziła w Warszawie i mówiła, że było dokładnie tak jak piszesz więc lepiej nie bierz lepszych ubranek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-10, 08:29   #2322
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

hej kobity jak tam po niedzieli ...ja wczoraj przez matkę i siostrę straciłam humor. wieczorem już z ciśnieniem było ok i dziś rano też. Wiecie do mojego M zaczyna co nie co docierać po naszej ostatniej rozmowie. Zaczyna powoli mówić co myśli czego się boi i bardziej zwraca na mnie uwagę. Ju nie stwierdza że jestem smutna czy zła tylko od razu pyta co się dzieje. Co do Męża coś wam opowiem.. Ja myślałam że nie wytrzymam ze śmiechu w nocy no jak sobie przypomniałam.
Obudziłam się w nocy Patrze mój wstał, pomyslałam że zapewne do łazienki idzie. A on powoli z łóżka ściąga kąłdre z kocem zwija to i kładzie na fotel ... ja patrze jak na wariata a on przez sen potem do mnie z hasłam : dotka poświeć telefonem bo nie wiem gdzie jestem . To ja mu telefonem po oczach to się ockną myślałam że zleje się w łózko z niego
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:30   #2323
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Ma_Majka na gardło tantum verde można a z domowych sposobów to płukanie ciepłą wodą z solą. Zdrówka życzę, obyś się nie rozłożyła I wyobrażam sobie jak się czujesz po takim "śniadanku", bleh...
Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość

syrop dla kobiet w ciazy Prenalop (jakos tak)

Dzięki Dziewczynki, zaraz podejdę do apteki
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:31   #2324
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry Mamusie

Jestem od 6 na nogach a pół nocy nie mogłam spać.. z ledwością zwlekłam się z łóżka..

Jeszcze od rana miałam masę pracy i dopiero mam chwilkę wolną na śniadanko i herbatkę

.............

Co do łożyska na przedniej ścianie to ja też tak mam! Nie jest to przodujące! Przodujące jest chyba jak jest blisko szyjki umiejscowione !

Gratuluje kolejnych tygodni !!!!!!!!

Trzymam kciuki za wizyty i badania

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:31   #2325
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
niteczka ja po porodzie przez tydz to nie ruszam sie sie z domu nie dosc ze boli wszytsko to jeszcze nie ma co ubirac
A ja dodatkowo nie życzę sobie żadnych gości
Stary 2012-09-10, 08:34   #2326
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:

natallkaa o to super to pierzemy razem, jak szopy gratuluję 32 tyg
dokładnie

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Jeju też muszę pościel wyprać.Mama do mnie w środę przyjeżdża i mam tyle roboty i sprzątania,że nie wiem czy zdążę.
anetka a Ty nie szalej!- mama przyjedzie to sama pomoże
Stary 2012-09-10, 08:36   #2327
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
Obudziłam się w nocy Patrze mój wstał, pomyslałam że zapewne do łazienki idzie. A on powoli z łóżka ściąga kąłdre z kocem zwija to i kładzie na fotel ... ja patrze jak na wariata a on przez sen potem do mnie z hasłam : dotka poświeć telefonem bo nie wiem gdzie jestem . To ja mu telefonem po oczach to się ockną myślałam że zleje się w łózko z niego

Cytat:
ja sobie życzę mojej mamy z tatą hehee jak tylko zaczne rodzić to leci do nich sms i jadą do mnie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:38   #2328
judkama
Zakorzenienie

Hej laseczki, jakos dzis bez humoru u mnie
weekend zaczalsie od klotni z TŻ i jego wyjsci an aimpreze firmowa, gdzie jak zwykle nie dotrzymal slowa...
i weeknd znow sie zakonczyl klotnia, bo obrocil tak wsyztsko zebym to ha czula sie winna tego co zawalil...

mamy dzis niby dzialke ogladac pod odm, ale mamy kredyt do splacenia jeden i na ta dzialke tez bysmy musieli brac i to jakies 200 tys zl
nie wiadomo jak by bylo z moja praca, bo same wiecie jak jest, teraz siedze w domu, a potem kto wie jak bedzie ehhh
juz sie mi odechcialo
tym bardziej, ze nawet jak kupimy dzialke to i tak nie zaczniemy budowy bo z czego...niby by ja podizlic na dwie i za pare lat moznaby polowe sprzedac, ale to jest nie pewne, bo banki rozne obostrzenia sobie robia

dwojka dzieci, 2 kredyty to jest nierealne po prostu

chyba swoje marzenia trzeba sobie schowac gleboko

smece wiem, ale wczoraj sobie uswiaodmilam ze juz nawet nie mam komu sie wygadac, "przyjaciolki"maja swoje zycie, jedna co ma dziecko mieszka kawalek ode mnie i i jednak ona pracuje i jakos zyje, tez czasu nie ma, ale wychodzi do ludzi, a ja siedze w domu, i mam wrazenie ze nie ma o czym ze mna pogadac oprocz Tomka i ciazy, bo zeby gdzies wyjsc to Tomek musi zostac z TŻ, a to juz trzeba umawiac sie, to potem zadnej nie pasuje tak zeby sie akurat wtedy spotkac
ostatnio bardzo bliska mi przyjaciolka robila parapetowke nawet mnie nie zaprosila bo pewnie i tak nie przyjde...
na impreze nocna bym nie polazla, ale zeby ja wczesniej odwiedzic i cos kupic czy cos to bym przyszla, a tak...
mieszka ulice dalej...
a jak kogos zapraszalam to tylko na zegarek patrzyli, bo u mnie Tomek i w ogole

TŻ oczywiscie nie rozumie a jak nawet sa rozmowy z kims z rodziny czy znjaomych to ja nawet nie mam co wtracic i siedze jak ta dupa, bo oni maja swoje tematy...

najgorsze ze tu gdzie mieszkam, jakos nie zalapalam zadnej przyjazni, czy znajomosci tylko na dzien dobry i co slychac

czuje sie glupia normalnie i nierozumiana
pewnie po czesci to hormony

nawet nie musicie mi na to odpisywac po prostu troche zali wylalam

Ma_Majka
na gardlo tantum verde sobie czasem psikam

gratuluje rozpoczetych tygodni

synuś
córeczka
synuś

Edytowane przez judkama
Czas edycji: 2012-09-10 o 08:47
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:38   #2329
kaaamila1
Zakorzenienie

Osoby, które chce widzieć po porodzie to moi rodzice i ewentualnie moja siostra z mężem i synem..Oczywiście nie piszę o mężu, bo on będzie podczas porodu (chyba ???)

Judka- niestety czasami tak jest, ze pewne plany trzeba odłożyć na jakiś czas.. może jak maluszek sie urodzi i zobaczycie jak to będzie to zdecydujecie się na działeczkę ! No a co do samotności to masz nas !!!!!!!!!!!!!Zawsze możesz na nas liczyć !!!

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-09-10 o 08:40

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-10, 08:41   #2330
weronika23
Zakorzenienie

kochana u mnie juz zapowiedziane jest ze jedynie tesciowa i rodzenstwo w ciagu pierwsZych 2 tygdoni moga wpasc a taaak to 2 tyg sa dla mnie i dzieciakow z gabi tez tak mialam i swiety spokoj masz czas zeby dosjc do siebie

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

judkaaaa mam to samo tuuuu nie mam sie do kogo odezwac bez was bym zwariowala czasem gadam jak glupia to gabrysi
Stary 2012-09-10, 08:43   #2331
DeKajka
Zakorzenienie

Dzien Dobry .. pogoda dzisiaj cudna .. od rana sloneczko swieci .. Tyle ze ma byc goraco co nie za bardzo mnie cieszy .. :|

Cytat:
Hej laseczki

To kto dzisiaj za pranie się bierze?
Stwierdziłam wczoraj, że dziś już chyba zacznę, zwłaszcza, że zapowiadają dwa mega słoneczne dni, to poschnie na balkonie.
Bo coraz mniej mam siły, a samo się później nie zrobi, więc póki jeszcze energię czerpię ze słońca, to chyba czas najwyższy: pranie i prasowanie dzidziusiowej wyprawki.
Ja jeszcze sie wstrzymam .. narazie mam zamiar poprac tylko te najmniejsze ciuszki 0-3 miesiace .. A ze ciagle cos dokupuje to jeszcze poczekam przynajmnije do padziernika ..

Cytat:
Dzień dobry kochane

Nie pisałam do Was po piątkowej wizycie bo nie miałam za bardzo czasu,troszkę tylko podczytywałam i wiem, że u aerien wszystko dobrze.Nie doczytałam niestety co u reszty mam tylko nadzieję,że również wszystko ok.
Może opisze swoją wizytę.
W piątek miałam tylko położną i badanie na fotelu - usg mi nie robił.
Ale po włożeniu tam paluchów zrobił taką kwaśną minę i zaczął jeszcze mocniej grzebać (boziu jak to bolało).Później położył mi rękę na brzuchu i się pyta czy zawsze mam taki brzuch.Pytam jaki? No taki twardy...odpowiada.Więc mu mówię, że kilka razy w ciągu dnia mi tak twardnieje.
Po badaniu już przy biurku pytam czy z moją szyjką wszystko ok.Mówi,że tak ale ten brzuch nie powinien tak mocno i często pracować.Przepisał mi na to 3x dziennie Duphaston i nast wizyta za 3 tyg.Zapytałam czy się nie rozlecę przez te trzy tyg.Powiedział,że najlepiej to jakbym wytrzymała jeszcze 7 tygodni ale przy twardniejącym brzuchu to każdy dzień się liczy i mogę urodzić nawet w ciągu tych trzech tyg.Gdyby coś się działo mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy
W sobotę za to byliśmy we wrocławiu na usg.Weszłam do środka do tego pomieszczenia gdzie robią usg,kładę się a przede mną/nade mną chyba z 20 lekarzy - bo to jakieś wykłady były.W pewnym momencie zrobiło mi się słabo bo leżałam cały czas na plecach i to wszystko mnie tak gniotło,że nie mogłam oddychać ble.Ktoś mi przynióśł wodę i jakieś ręczniki,masakra.Na szczęście z dzidziami wszystko ok.Rosną sobie dobrze i z tego się bardzo cieszę.
Teraz tylko ja musze wytrzymać jak najdłużej.Mam tylko i wyłącznie leżeć.

Wczoraj zaczęliśmy 30 tc.
Kurcze to ten twardniejacy brzuch to az tak duzy problem ??? mnie twardnieje z 10 razy dzienie juz od jakis ladnych paru tygodni a jeszcze Adas w srodku .. mam nadzieje ze posiedzi chociaz do tego 36 tygodnia ..

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry

kochana nie mozesz sie denerwowac
Ja to doskonale wiem . tylko w praktyce to nie wychodzi .

Wczoraj postanowilam udowodnic TŻetowi ze nic nie wie o pielegnacji noworodka oraz ze nie ma pojecia co mamy juz kupione a co nie ..
Jak mi powiedzial ze bedzie smarowal cale cialko Adasia po kapieli sudocremem to zwatpilam ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:44   #2332
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cześć kochane

Matko ile nadrabiania............ poszalałyście

Miałam odezwać sie wczoraj, ale jak to po weselu pospaliśmy do południa i pojechaliśmy na poprawiny. Szczerze to było średnio, oczywiście panna młoda wyglądała pięknie, ale to wszystko. Jedzenie i muzyka to kiepsko Zespół robił długie i częste przerwy, oczepiny trawały aż 2,5 godziny + godzinne śpiewanie za stołami aaa no poprawiny zaczeły sie po 1 dopero. Zaraz po nich był tort i podziekaowania dla rodziców. po 3 zmyliśmy sie do domu. Trochę potańczyłam... ale to już nie ta kondycja Mały szalał razem ze mną, bo muzyka bardzo głośna była A o jedzeniu nic nie powiem... szkoda słów.

Miłego dnia kochane, ponadrabiam was troszke teraz

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:44   #2333
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj postanowilam udowodnic TŻetowi ze nic nie wie o pielegnacji noworodka oraz ze nie ma pojecia co mamy juz kupione a co nie ..
Jak mi powiedzial ze bedzie smarowal cale cialko Adasia po kapieli sudocremem to zwatpilam ..

Stary 2012-09-10, 08:45   #2334
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

ja bym chciała aby przy mnie była siostra i przyjaciółka ale ona daleko jest tak jak siostra
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:45   #2335
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Oki spadam kochane

Nie chce mi się tam iść jak cholera,nie cierpię siedzieć u fryzjera
Miłego dnia
Stary 2012-09-10, 08:46   #2336
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie nie zycze gosci w szpitalu ale potem w domu to odrazu moga wpadac .. bylebym tylko wczesniej miala mozliowsc sie wyspac , wykapac i ogarnąć ogolnie ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-10, 08:49   #2337
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie nie zycze gosci w szpitalu ale potem w domu to odrazu moga wpadac .. bylebym tylko wczesniej miala mozliowsc sie wyspac , wykapac i ogarnąć ogolnie ..
Dokładnie Może jakieś pampersy przyniosą

Stary 2012-09-10, 08:49   #2338
judkama
Zakorzenienie

wiem ze mam Was, to Wam smece
gdyby nie Wy to naprawde bym chyba oszalala
kocham Was laseczki

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 08:50   #2339
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
wiem ze mam Was, to Wam smece
gdyby nie Wy to naprawde bym chyba oszalala
kocham Was laseczki
My Ciebie też Kochana

Stary 2012-09-10, 08:51   #2340
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dokładnie Może jakieś pampersy przyniosą
I jeszcze niech wpadaja wiekszymi grupami zebym miala mniej roboty przy nich

Na pamiątkę ...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości