30,40 plus od A do Z cz.3 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-07, 11:56   #2311
irenkaaa
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3

fuertavertura- alez ja nie tylko na klejacych karteczkach zapisuje
na wszystkich
i potem jest morze karteczkowe i masa rzeczy do zrobienia itd
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:37   #2312
Kamlisa
Zakorzenienie

Irena, ja tez tak mam, dlatego zrobiłam jedną, wieksza kartkę
Ilana - po prostu sa osoby, które mówia z niechęcia: musze nałozyc juz jakis krem, oraz te, które mówia z radoscią: moge juz nałozyc jakis krem Wiadomo, do której kategorii nalezymy Mam cere normalna, zima ku suchej, ale po retinolu - wysuszoną. Olejek_ bogaty krem+ wysokie filtry - oczywiście natłuszczaja i nabłyszczaja równiez mnie, ale to opcja na zakupy Jak mam wolne, jak dziś i jets mróz - to guzik mnie obchodzi, co widac pomiedzy nasunieta na oczy czapka, a naciagnietym po usta szalem
Lapi, jest stomatologiem, obecnie utopionym w biurokracji
Mam znajoma, 10 lat starszą. Perfekcyjna pani domu - odkurzanie codzienne, mycie co drugi dzień, mycie zyrandoli i kwiatów raz w tygodniu. odwiedzam ja rzadko, bo czuję się, jak fleja, moje koty sa jej zdaniem powinnam trzymac w ogrodzie - no i ile można mówic o sprzataniu albo kupionych przez nia ciuchach?! makijaz perfekcyjny, fryzura tez, nawet w czasie wichury nic nie drgnie. strój dobrany kolorystycznie. i ta sama kobieta dopiero niedawno zrezygnowała z opalania twarzy, bo jej fotoalergia juz nie chciała ustapic Filtry...? Alez skąd. Kosmetyki pielegnacyjne - najnizsza półka, po 40 kupiła sobie pierwszy krem pod oczy...A jednoczesnie szalała w butikach, od razu kupowała 3 pary kozaków w róznych kolorach itp...Ostatnio mnie pytała, czemu ich nie odwiedzam...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:14   #2313
fuertavertura
Rozeznanie

Moje Drogie Panie jesteśmy mocno inwigilowane ostatnio wyszukali u Bratka jakieś niecenzuralne słówko, u mnie zaś doszukali się jak pisałam, że nie potrafię się obchodzić z wstawianiem fotek, imotikonkami etc. ....dostałam obszerną listę i instruktarz obsługi od niejakiego Złośliwca także uwaga...wielki brat patrzy i obserwuje o czym my tu tak namiętnie skrobiemy

Kama tak w tym aspekcie rozumiemy się bez słów tak to jest jak kobietki dbanie o siebie definiują poprzez wystawne fatałaszki i imponujący makijaż....ja zawsze zestawiając ciuch z kosmetykiem, wybiorę oczywiście kosmetyk ha
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:32   #2314
Kamlisa
Zakorzenienie

jednym słowem adminom podoba sie nasz bogaty i rozpędzony w postach wątek , skoro namiętnie go podczytują...
Stary 2012-12-07, 16:21   #2315
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez fuertavertura Pokaż wiadomość
Moje Drogie Panie jesteśmy mocno inwigilowane ostatnio wyszukali u Bratka jakieś niecenzuralne słówko, u mnie zaś doszukali się jak pisałam, że nie potrafię się obchodzić z wstawianiem fotek, imotikonkami etc. ....dostałam obszerną listę i instruktarz obsługi od niejakiego Złośliwca także uwaga...wielki brat patrzy i obserwuje o czym my tu tak namiętnie skrobiemy
Potocznie na Wizażu zwanym Złosiem

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 17:36   #2316
LAPIEL
Zakorzenienie

Jeju od wczorajszego wieczora mam w gardle tysiące dzikich bestii tak to chyba szło w reklamie tabletek na gardło ....
masakra jak gardziołko boli ....osładzam sobie te męczarnie pierniczkami i ciastkami korzennymi
...ostatnio schudłam kolejny kg ....zaraz nie przytyję od kilku ciasteczek ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-12-07 o 17:38
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 18:14   #2317
Kamlisa
Zakorzenienie

przytyc nie przytyjesz. a zima jest od tego, by jeśc pierniczki
Stary 2012-12-07, 19:48   #2318
kropeczka74
Zadomowienie

Hej laski
Ależ mam dziś nerwy ( napisałabym dosadniej, ale się boję reprymendy)
Chcieliśmy zrobić sobie prezent pod choinkę i kupić suszarkę do ubrań.
Znaleźliśmy odpowiedni model w idealnej cenie, 1000zł taniej niż w każdym innym sklepie, bo to model z ekspozycji.
Super!
Dziś idziemy, ale stwierdziliśmy, że nie będziemy się pozbywać gotówki i kupimy na raty, skoro dają 0%. No i idziemy do punktu raciarskiego i ja siadam i proszę, żeby te raty były na mnie. Nie da rady Za słaby dochód
No dobra, to mąż ma dochód jak ta lala, on siada i podaje wszystko od nowa. Owszem, da radę, ale: ubezpieczenie trzeba wykupić, w wysokości 25% wartości, 5 tysięcy zaświadczeń i jeszcze kartka od proboszcza niemalże( a reklama brzmi: na dowód, bez żadnych zaświadczeń)
Łoooooooo, jakich dostałam nerwów!!!!
Mówię, trudno! Nie jest mi dane mieć suszarkę:c ry:
Miałam ochotę panią zza biurka.
Mąż widząc moje napięcie od razu chciał kupić za gotówkę, ale ja nie chcę wydawać gotówki przed Świętami, przed remontem w pokojach dzieci, przed urodzinami mojej 1 i jedynej siostrzenicy i przed 40tką mojego męża, ZROZUMIANO!! wykrzyczałam niemalże w sklepie.
No i nawet to, że kupiłam parę kremików, lakierów do paznokci i pędzelków do makijażu nie poprawiło mi humoru
kropeczka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 20:19   #2319
LAPIEL
Zakorzenienie

Krop coś na rozluźnienie sobie zapodaj...może jakiś kieliszeczek
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 20:21   #2320
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LAPIEL Pokaż wiadomość
Krop coś na rozluźnienie sobie zapodaj
Już sobie zapodaję, ale tym razem zachowuję się jak małe dziecko, które się nastawiło, że dostanie zabawkę a tu ZONK
Stary 2012-12-07, 20:32   #2321
Kamlisa
Zakorzenienie

Krop, rozumiem Cię - jak kiedyś pisałam - ja też nie znosze takich sytuacji, gdy już jestem w ogródku, już witam sie z gąską...
Stary 2012-12-07, 20:42   #2322
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Krop, rozumiem Cię - jak kiedyś pisałam - ja też nie znosze takich sytuacji, gdy już jestem w ogródku, już witam sie z gąską...
No właśnie, a wiesz co jest najgorsze?
Że moglibyśmy kupić tą nieszczęsną suszarkę za gotówkę i też by było, nic by nam nie brakło. ALE UPARŁAM SIĘ NA TE RATY! A ja tak nie lubię zmieniać zdania, zwłaszcza, że pani zasugerowała, że gdybyśmy wykupili to ubezpieczenie to bez problemu nawet ja bym dostała
Naciąganie na bezczelnego
Stary 2012-12-07, 22:41   #2323
fuertavertura
Rozeznanie

Kropeczko, Lapi ma rację trzeba sobie procentami obniżyć ciśnienie a torozumiem, bo sama mam jakdziecko jak już się na coś napalę to bezwzględnie...i jak później słyszę "że mikołaja nie ma" to mnie szlag jasny trafia!!!!gggrrr
robią tak wszędzie ludzi w balona na zasadzie przynęty chyba...a poźniej liczą na to że tak czy śmak klient kupi jeżeli się już pofatygował....
Stary 2012-12-07, 23:01   #2324
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Tig. Kas to corka czy psiapsiolka?
Córka , lat 17,5

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Kaś to córa dorastajaca Tig, podobne do siebie, obie typ modelki
.
Taaaaaaaaa.. podobne ...ja brunetka , ona blondynka , obie w rozmiarach NA PEWNO nie modelkowych ....

Cytat:
Tig, masz porównanie tyhc dwóch tuszy nad, którymi ja się aktualnie zastanawiam rozumiem, że Tobie bardziej odpowiada ten guerlain, tak?
Fuerta , jeszcze nie wiem , dopiero zamówiłam guarlaina , jak przyjdzie , przetestuję .... Napiszę , jak wrażenia ...
Mam givenchy - tusz i jak na razie - niekoniecznie mo podszedł .... proponuję zakupić Maybelline 100% Black - jest świetny !!!!!! Kosztuje grosze ...

Kama, Ty mnie nie strasz , z tą podróbką , kliknęłam w ciemno , bo PODOBNO miniaturek się nie podrabia .....

Krop, Kama , przyszły od Was paczuszki - BARDZO , BARDZO dziękuję !!!!!
Kama , czy Ty się przypadkiem nie pomyliłaś i nie włożyłaś mi tam do tej paczuszki za dużo ?
Kropka , ten puderek ma super kolor , jutro testy, za dnia . Mam nadzieję , że uda mi się w najbliższym czasie odwdzięczyć ...

Powróciłam z Radomia , TKmaxx powinien mi jakieś specjalne zniżki zastosować .... Mnóstwo kosmetyków było , ja kupiłam tylko dwa mydełka ( jak pachną ) , ale koleżanka obkupiła się w Lancastera i inne - fajne, pielęgnujące kosmetyki ...
W TK maxie kupiłam TŻ dwa szaliki , sobie getry TH, bluzkę, koszulę śliczną - białą Diesla, prezent dla znajomych,do których jedziemy na święta , do Holandii , dywanik do łazienki , w Zarze bluzkę , w Promod bluzkę, w Reserved bluzkę .... i nie pamiętam co jeszcze , ale wiem , że jestem NIENORMALNA ...

Miszka, jutro na imprezkę urodzinową mojego TŻ wybieram się w brązowych spodniach od Ciebie i w bluzce dziś zakupionej w Zarze ...
Powiem Wam , że w Zarze jest dużo fajnych , eleganckich bluzeczek .... jest w czym wybrać ....
Szlag mnie tylko trafia , że trzeba sporo tam płacić , a wiemy , że gatunek większości ciuchów Zary pozostawia wiele do życzenia .... Ale fasony mają ładne i dlatego się je kupuje ... nie dla metki , tak naprawdę , tylko dla fasonu ....
Trzeba by się kiedyś wybrać pod Łódź i tam się obkupić , ale to trzeba od Miszki namiary wziąć , gdzie są te włoskie ciuchy

Jutro będę miała próbkę podkładu Max Factora , bo psiapsióła kupiła , kolor 75 , dziś macałam , ale nie miałam w co nalać .... Nakazałam wiec zabrać podkład jutro, na imprezę, a ja zabiorę pojemniczek ...
Bbratku , a Ty gdzie dziś przepadłaś ?! Napisz jutro , czy testowałaś MaxFactora i jak wrażenia ?

Kropka , powiedz mi co to jest SUSZARKA DO UBRAŃ ?! Bo chyba czegoś nie rozumiem .... Jak może być suszarka do ubrań o 1000 zł tańsza , jak suszarka do ubrań kosztuje maksymalnie 150 zł

Hihihiihi , domyślam się , że to jest taka jakaś suszarka , która działa tak , że uprane ubrania , z pralki , wkładasz do tej suszarki , wciskasz przycisk i za chwilę ( czas niedługi) wyciągasz suche ubrania , tak ?
Moja koleżanka , pamiętam , miała coś takiego jak pralka z suszarką , ale narzekała , że w tej suszarki wyciąga okropnie pomięte ubrania , które ciężko potem uprasować .... i nie korzystała z niej , tylko rozwieszała sobie pranie , normalnie , na NORMALNEJ suszarce ....
Proszę więc DEAR K. o rozjaśnienie kwestii ...

Ocho , ocho ....jaki elaborat ...
Już zmykam ....

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Aaaaaaaaaaaaaaaa !!! Miszka, jak byś kupowała kurtki "Zary" to ja bym kciała ...brązową lub granatową , tę z zameczkami ... rozmiar L. Bo 350 zł za króciutką kurteczkę w Zarze to ja nie dam....
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 09:34   #2325
Kamlisa
Zakorzenienie

Tig, jak nie ma to nie ma, jak jest - to elaboraty
patrzyłam, czy tusz jest oryginalny, bo zastanawiałam sie, czy ma napis G noir, jak na tej duzej maskarze...Porównujac duza G i miniature givenchy 4 w 1 - ta druga jest lepsza...Ale, ze narzekacie, iz w givenchy miniatury bija normalne opakowanie - na razie nie kupuję pełnowymiarowego i grzecznie zuzywam zapasy...
Pani z body shopu włozyła gratis, ode mnie zaś masz kredkę ...Czekamy teraz na opinie o kosmetykach...
Ja jednak w tkmaxie umiem kupowac tylko kosmetyki, w ciuchach sie gubie...Hilfilgera w ogóle nie widzialam...Tig, miescisz sie w szafie...? Ja mam juz full w garderobie, a przeciez zimowe sa w szafie w piwnicy
Teraz zima - biało i mroźnie. mogłam przynajmniej przetestować nowe buty emu (wyzsze) i stara kurtke abercrombie. kupilam pare lat temu na all, szła ze stanów, ale jest moja najcieplejsza kurtka I tak sobie pomyslałam, ze zdecydowanie takie rzeczy wole oryginalne, bodaj uzywane - czyli buty emu, a nie JAK emu, kurtkę abercrombie, a nie JAK A&F, szalik burberry, a nie w kratę Burberry...Co nie znaczy, ze nie chce ich kupic okazyjnie

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-12-08 o 09:36
Stary 2012-12-08, 10:19   #2326
Tigerr
Zadomowienie

Kama
Kredka jest śliczna

Kama, że w TKmaxie kupić fajne ciuchy to niestety trzeba poświęcić ok 4 godzin .... Za każdym razem prawie udaje mi się coś upolować z Hilfigera lub Diesla , w naprawdę okazyjnych cenach ... Wczorajsza tuniko-koszula D. kosztowała 129 zł - "normalna" cena to 430 zł ... itp ...

I masz rację , że często lepiej kupić używaną rzecz , ale dobrej firmy , niż nową no name .....aczkolowiek są wyjątki No i pisząc "dobra" firma , nie mam na myśli Zary ...
Stary 2012-12-08, 10:27   #2327
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tigerr Pokaż wiadomość
Kropka , powiedz mi co to jest SUSZARKA DO UBRAŃ ?! Bo chyba czegoś nie rozumiem .... Jak może być suszarka do ubrań o 1000 zł tańsza , jak suszarka do ubrań kosztuje maksymalnie 150 zł

Hihihiihi , domyślam się , że to jest taka jakaś suszarka , która działa tak , że uprane ubrania , z pralki , wkładasz do tej suszarki , wciskasz przycisk i za chwilę ( czas niedługi) wyciągasz suche ubrania , tak ?
Moja koleżanka , pamiętam , miała coś takiego jak pralka z suszarką , ale narzekała , że w tej suszarki wyciąga okropnie pomięte ubrania , które ciężko potem uprasować .... i nie korzystała z niej , tylko rozwieszała sobie pranie , normalnie , na NORMALNEJ suszarce ....
Proszę więc DEAR K. o rozjaśnienie kwestii ...
Tiguś, dobrze kombinujesz

Wyciągasz mokre z pralki i wkładasz do suszarki. Wyciągasz suchutkie, puchate, pachnące i niepogniecione!!
W takiej suszarce możesz odświeżyć ubrania, wiesz, siedziałaś chwilę z zakopconym barze: bluzka czysta, ale przesiąknięta dymem, wkładasz do suszarki. Generalnie to jest cudowne urządzenia, zwłaszcza jak nie pomyślałaś budując dom o osobnej pralni
Pomyśl: pierzesz pościel, koce grube, zasłony czy poduchy jakieś, wkładasz do suszarki i Wszystko mięciutkie, świeżutkie pachnące i naprawdę niepogniecione, bo teraz masz dużo opcji do wyboru jeśli chodzi o stopień zagniecenia.

I kochana z ubraniami możemy sobie rękę podać
Wczoraj nie miałam dobrej passy (przez tą cholerną suszarkę) ale za to tydzień temu
Stary 2012-12-08, 10:35   #2328
Tigerr
Zadomowienie

A tak w ogóle , to gdzie reszta ?! Kawy nie pije w sobotę przed południem ?!

Laski , meldować się !!!!!!!

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Ooo , jest Kropka

No to jeśli to naprawdę wyciąga się NIEPOGNIECIONE , to jestem na tak !

Ja mam niby pralnię , ale małą , i całe pranie noszę na piętro , do nieużywanego pokoju , który jest cały zawalony upranymi ciuchami i suszarkami stojącymi ....
Niestety taka suszarka w pralni/ kotłowni już mi się nie zmieści ...
Ale to chyba naprawdę super wynalazek jest ...

Będę niedługo jechać po tort ...Ależ jestem ciekawa to im wyszło ....
Stary 2012-12-08, 10:37   #2329
BBRAT
Zadomowienie

Ojej , jestem, czytam zaległości, dobrze zrobiłaś, że wrzasnęłaś i zarządziłaś zbiórkę. Ze mną jest tak, że żadne tam milutkie Brat, gdzie jesteś? to nie działa, na mnie trzeba huknąć z grubej rury
Ja od rana działam, wafle ryżowe z dwucentymetrową wasrtwą nutelli, kawa przedtem, potem oporządziłam siebie po całości, teraz muszę trochę ogarnąć mieszkanie, po całym tygodniu traktowania go jak hotel, jest istne pobojowisko
Plus zjawisko, którego zapewne nie znacie, czarny kurz na parapetach wewnątrz, takie właśnie jest powietrze warszawskie. Możesz co tydzień umyć na mokro calutkie mieszkanie, za kilka dni jest powtórka z rozrywki. Mimo, że ja nie mieszkam w samym centrum, ani nie mam okien na żadną ulicę.

Max Factor super fajny, dzisiaj jeszcze przyjrzę się kolorowi jakoś wnikliwiej, bo przecież w tygodniu o 7:15 jak wychodzę, to koloru podkładu nie jestem w stanie dobrze ocenić, ani w sztucznym świetle, ani w pół-ciemnościach przy oknie.
BBRAT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 10:45   #2330
kropeczka74
Zadomowienie

Ja właśnie poszłam zrobić sobie kawkę
U mnie jest przecudna pogoda
Zdjęcie jest co prawda sprzed 2 lat, ale dziś wygląda to identycznie

Cześć Bbrat, juz miałam komando po Ciebie wysłać

Nie mogę wgrać zdjęcia

Edytowane przez kropeczka74
Czas edycji: 2012-12-08 o 10:52
Stary 2012-12-08, 10:57   #2331
BBRAT
Zadomowienie

K, no wiesz, ja w amoku, wyhamowałam psychicznie dopiero późnym wieczorem wczoraj, co zakończyło się tym, że zasnęłam podczas rozmowy telefonicznej ze znajomym, telefon wypadł na podłogę, a ja się mało nie zabiłam uderzając durnym łbem o stół, który na szczęście zablokował mnie przed upadkiem z dość wysokiej kanapy.

Całkowicie biało, śniegu tak dużo, że od rana ochroniarze jeżdżą dookoła budynku na skuterach śnieżnych z pługiem, szkoda wprawdzie, że od samego rana, jednak to oznacza, że są zaraz święta które całkiem lubię, pomimo, że oczywiście nie mam jeszcze ani jednego prezentu...
A Wy już pewnie macie większość lub połowę lub wszystkie...

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Nie wgrasz zdjęcia, emotikonki też nie działają, tzn. nie podskakują, zero ruchu. Znowu coś się zje.... zepsuło

Edytowane przez BBRAT
Czas edycji: 2012-12-08 o 10:51
Stary 2012-12-08, 11:06   #2332
kropeczka74
Zadomowienie

https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink

jak nie pałą go to młotkiem
Stary 2012-12-08, 11:08   #2333
fuertavertura
Rozeznanie

Hello,

ja od rana biegam na szmacie...dosłownie, Brat ma rację kurzu wszędzie pełno, ja mieszkam w centrum i muszę wycierać co tydzień....gggrrrrr

Tig przyszlałaś z zakupami ja podobnie jak Kama gubię się tam...byłam 2 razy i nie wchodzę...nie potrafię wyszukiwać perełek w tym gąszczu i bałaganie, poza tym ten w waw jest bardzo słaby...
Udanej zabawy dzisiajno i żeby kaca jutro nie było:P
czekam na recenzje turzy... bo ja już miałam ten givenchy kupić...obecnie mam MF i z tych "tańszych" jest całkiem niezły....

Miszka gdzieś przepadła...może bałwana lepi:P biało wszędzie, sceneria jak z reklamy coca-coli
ja się zastanawiam czy do poznania dziś jechać bo znajomy z daleka przyjechał ale jakoś dupska nie chce mi się ruszyć:P

miłego...
Stary 2012-12-08, 11:15   #2334
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Hello,

ja od rana biegam na szmacie...dosłownie, Brat ma rację kurzu wszędzie pełno, ja mieszkam w centrum i muszę wycierać co tydzień....gggrrrrr
Ale kurzy się wszędzie, ja nie mieszkam w wielkim mieście, i w dodatku na uboczu. A kurzu jest co drugi dzień tyle, że szlag mnie trafia.
Mam czarną szklaną ławę i po niej widać najbardziej jak bardzo się kurzy. Dookoła mam las i łąki. Zero jakichś bardzo ruchliwych ulic.
Stary 2012-12-08, 11:20   #2335
BBRAT
Zadomowienie

Tak Kropka, ale ja mówię o czarnym tłustawym kurzu, spaliny krótko mówiąc. Mieszkam na pograniczu Górnego Mokotowa i południowego Śródmieścia, niby przy terenach zielonych, Pola Mokotowskie i takie tam, ale smog atakuje po całości
No ale cóż, K, patrzę na to z ogólnym dystansem, i słusznie, prawda?
Stary 2012-12-08, 11:26   #2336
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BBRAT Pokaż wiadomość
Tak Kropka, ale ja mówię o czarnym tłustawym kurzu, spaliny krótko mówiąc. Mieszkam na pograniczu Górnego Mokotowa i południowego Śródmieścia, niby przy terenach zielonych, Pola Mokotowskie i takie tam, ale smog atakuje po całości
No ale cóż, K, patrzę na to z ogólnym dystansem, i słusznie, prawda?
Bardzo słusznie. Ja robię podobnie: teraz siedzę i popycham pierdoły, a pani myje moje usyfione okna Toż mam chory kręgosłup i w dodatku od miesiąca nie mogę wyleczyć suchego kaszlu Nie mogę przecież w takich okolicznościach przyrody myć okien, nie?
Stary 2012-12-08, 11:36   #2337
BBRAT
Zadomowienie

No tak, ale patrzę na ten warszawski smog z dystansem jeszcze z kilku innych powodów
Super zdjęcie, dla mnie, człowieka z Krainy Betonu, taki widok to pełen czad
Stary 2012-12-08, 12:12   #2338
kropeczka74
Zadomowienie

No to pokażę Ci jeszcze jedno, to co zazwyczaj widzę przez okno tarasu

https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink

Zrobione 31.10.2012

Przychodzą dosłownie pod siatkę, widać nawet słupek
Stary 2012-12-08, 12:15   #2339
BBRAT
Zadomowienie

O matko bosko coś niesamowitego CUDNE!!!
Emotikonki nie mdleją, portal jest popsuty
Stary 2012-12-08, 12:21   #2340
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BBRAT Pokaż wiadomość
O matko bosko coś niesamowitego CUDNE!!!
Emotikonki nie mdleją, portal jest popsuty
Mdleją, u mnie mdleją
Może Ty masz karę i dlatego nic się nie rusza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości