|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
fuertavertura- alez ja nie tylko na klejacych karteczkach zapisuje
![]() na wszystkich i potem jest morze karteczkowe i masa rzeczy do zrobienia itd |
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Irena, ja tez tak mam, dlatego zrobiłam jedną, wieksza kartkę
![]() Ilana - po prostu sa osoby, które mówia z niechęcia: musze nałozyc juz jakis krem, oraz te, które mówia z radoscią: moge juz nałozyc jakis krem Wiadomo, do której kategorii nalezymy Mam cere normalna, zima ku suchej, ale po retinolu - wysuszoną. Olejek_ bogaty krem+ wysokie filtry - oczywiście natłuszczaja i nabłyszczaja równiez mnie, ale to opcja na zakupy Jak mam wolne, jak dziś i jets mróz - to guzik mnie obchodzi, co widac pomiedzy nasunieta na oczy czapka, a naciagnietym po usta szalem ![]() Lapi, jest stomatologiem, obecnie utopionym w biurokracji ![]() Mam znajoma, 10 lat starszą. Perfekcyjna pani domu - odkurzanie codzienne, mycie co drugi dzień, mycie zyrandoli i kwiatów raz w tygodniu. odwiedzam ja rzadko, bo czuję się, jak fleja, moje koty sa jej zdaniem powinnam trzymac w ogrodzie - no i ile można mówic o sprzataniu albo kupionych przez nia ciuchach?! makijaz perfekcyjny, fryzura tez, nawet w czasie wichury nic nie drgnie. strój dobrany kolorystycznie. i ta sama kobieta dopiero niedawno zrezygnowała z opalania twarzy, bo jej fotoalergia juz nie chciała ustapic Filtry...? Alez skąd. Kosmetyki pielegnacyjne - najnizsza półka, po 40 kupiła sobie pierwszy krem pod oczy...A jednoczesnie szalała w butikach, od razu kupowała 3 pary kozaków w róznych kolorach itp...Ostatnio mnie pytała, czemu ich nie odwiedzam...
|
|
|
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
Moje Drogie Panie jesteśmy mocno inwigilowane
także uwaga...wielki brat patrzy i obserwuje o czym my tu tak namiętnie skrobiemy![]() Kama tak w tym aspekcie rozumiemy się bez słów
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
jednym słowem adminom podoba sie nasz bogaty i rozpędzony w postach wątek
, skoro namiętnie go podczytują...
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju od wczorajszego wieczora mam w gardle tysiące dzikich bestii
![]() tak to chyba szło w reklamie tabletek na gardło ....masakra jak gardziołko boli ....osładzam sobie te męczarnie pierniczkami i ciastkami korzennymi ...ostatnio schudłam kolejny kg Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-12-07 o 17:38 |
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
przytyc nie przytyjesz. a zima jest od tego, by jeśc pierniczki
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski
![]() Ależ mam dziś nerwy ( napisałabym dosadniej, ale się boję reprymendy Chcieliśmy zrobić sobie prezent pod choinkę i kupić suszarkę do ubrań. Znaleźliśmy odpowiedni model w idealnej cenie, 1000zł taniej niż w każdym innym sklepie, bo to model z ekspozycji. Super! Dziś idziemy, ale stwierdziliśmy, że nie będziemy się pozbywać gotówki i kupimy na raty, skoro dają 0%. No i idziemy do punktu raciarskiego i ja siadam i proszę, żeby te raty były na mnie. Nie da rady ![]() No dobra, to mąż ma dochód jak ta lala, on siada i podaje wszystko od nowa. Owszem, da radę, ale: ubezpieczenie trzeba wykupić, w wysokości 25% wartości, 5 tysięcy zaświadczeń i jeszcze kartka od proboszcza niemalże )Łoooooooo, jakich dostałam nerwów!!!! ![]() Mówię, trudno! Nie jest mi dane mieć suszarkę Miałam ochotę Mąż widząc moje napięcie od razu chciał kupić za gotówkę, ale ja nie chcę wydawać gotówki przed Świętami, przed remontem w pokojach dzieci, przed urodzinami mojej 1 i jedynej siostrzenicy i przed 40tką mojego męża, ZROZUMIANO!! wykrzyczałam niemalże w sklepie. No i nawet to, że kupiłam parę kremików, lakierów do paznokci i pędzelków do makijażu nie poprawiło mi humoru
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Krop, rozumiem Cię
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Że moglibyśmy kupić tą nieszczęsną suszarkę za gotówkę i też by było, nic by nam nie brakło. ALE UPARŁAM SIĘ NA TE RATY! A ja tak nie lubię zmieniać zdania, zwłaszcza, że pani zasugerowała, że gdybyśmy wykupili to ubezpieczenie to bez problemu nawet ja bym dostała ![]() Naciąganie na bezczelnego
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Rozeznanie
|
Kropeczko, Lapi ma rację trzeba sobie procentami obniżyć ciśnienie
a torozumiem, bo sama mam jakdziecko jak już się na coś napalę to bezwzględnie...i jak później słyszę "że mikołaja nie ma" to mnie szlag jasny trafia!!!!gggrrrrobią tak wszędzie ludzi w balona na zasadzie przynęty chyba...a poźniej liczą na to że tak czy śmak klient kupi jeżeli się już pofatygował.... |
|
|
|
#2324 | |
|
Zadomowienie
|
Córka , lat 17,5
![]() Taaaaaaaaa.. podobne ...ja brunetka , ona blondynka , obie w rozmiarach NA PEWNO nie modelkowych .... Cytat:
Mam givenchy - tusz i jak na razie - niekoniecznie mo podszedł .... proponuję zakupić Maybelline 100% Black - jest świetny !!!!!! Kama, Ty mnie nie strasz , z tą podróbką , kliknęłam w ciemno , bo PODOBNO miniaturek się nie podrabia ..... ![]() Krop, Kama , przyszły od Was paczuszki - BARDZO , BARDZO dziękuję !!!!! Kama , czy Ty się przypadkiem nie pomyliłaś i nie włożyłaś mi tam do tej paczuszki za dużo ? ![]() Kropka , ten puderek ma super kolor , jutro testy, za dnia . Mam nadzieję , że uda mi się w najbliższym czasie odwdzięczyć ... ![]() Powróciłam z Radomia , TKmaxx powinien mi jakieś specjalne zniżki zastosować .... Mnóstwo kosmetyków było , ja kupiłam tylko dwa mydełka ( jak pachną W TK maxie kupiłam TŻ dwa szaliki , sobie getry TH, bluzkę, koszulę śliczną - białą Diesla, prezent dla znajomych,do których jedziemy na święta , do Holandii , dywanik do łazienki , w Zarze bluzkę , w Promod bluzkę, w Reserved bluzkę .... ![]() i nie pamiętam co jeszcze , ale wiem , że jestem NIENORMALNA ...Miszka, jutro na imprezkę urodzinową mojego TŻ wybieram się w brązowych spodniach od Ciebie Powiem Wam , że w Zarze jest dużo fajnych , eleganckich bluzeczek .... jest w czym wybrać .... Szlag mnie tylko trafia , że trzeba sporo tam płacić , a wiemy , że gatunek większości ciuchów Zary pozostawia wiele do życzenia .... Ale fasony mają ładne i dlatego się je kupuje ... nie dla metki , tak naprawdę , tylko dla fasonu ....Trzeba by się kiedyś wybrać pod Łódź i tam się obkupić , ale to trzeba od Miszki ![]() Jutro będę miała próbkę podkładu Max Factora , bo psiapsióła kupiła , kolor 75 , dziś macałam , ale nie miałam w co nalać .... Nakazałam wiec zabrać podkład jutro, na imprezę, a ja zabiorę pojemniczek ... ![]() Bbratku , a Ty gdzie dziś przepadłaś ?! Napisz jutro , czy testowałaś MaxFactora i jak wrażenia ? ![]() Kropka , powiedz mi co to jest SUSZARKA DO UBRAŃ ?! Bo chyba czegoś nie rozumiem .... Jak może być suszarka do ubrań o 1000 zł tańsza , jak suszarka do ubrań kosztuje maksymalnie 150 zł ![]() Hihihiihi , domyślam się , że to jest taka jakaś suszarka , która działa tak , że uprane ubrania , z pralki , wkładasz do tej suszarki , wciskasz przycisk i za chwilę ( czas niedługi) wyciągasz suche ubrania , tak ? Moja koleżanka , pamiętam , miała coś takiego jak pralka z suszarką , ale narzekała , że w tej suszarki wyciąga okropnie pomięte ubrania , które ciężko potem uprasować .... i nie korzystała z niej , tylko rozwieszała sobie pranie , normalnie , na NORMALNEJ suszarce ....Proszę więc DEAR K. o rozjaśnienie kwestii ... Ocho , ocho ....jaki elaborat ... Już zmykam .... ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Aaaaaaaaaaaaaaaa !!! Miszka, jak byś kupowała kurtki "Zary" to ja bym kciała ...brązową lub granatową , tę z zameczkami ... rozmiar L. Bo 350 zł za króciutką kurteczkę w Zarze to ja nie dam....
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Tig, jak nie ma to nie ma, jak jest - to elaboraty
![]() patrzyłam, czy tusz jest oryginalny, bo zastanawiałam sie, czy ma napis G noir, jak na tej duzej maskarze...Porównujac duza G i miniature givenchy 4 w 1 - ta druga jest lepsza...Ale, ze narzekacie, iz w givenchy miniatury bija normalne opakowanie - na razie nie kupuję pełnowymiarowego i grzecznie zuzywam zapasy... Pani z body shopu włozyła gratis, ode mnie zaś masz kredkę ...Czekamy teraz na opinie o kosmetykach... Ja jednak w tkmaxie umiem kupowac tylko kosmetyki, w ciuchach sie gubie...Hilfilgera w ogóle nie widzialam...Tig, miescisz sie w szafie...? Ja mam juz full w garderobie, a przeciez zimowe sa w szafie w piwnicy ![]() Teraz zima - biało i mroźnie. mogłam przynajmniej przetestować nowe buty emu (wyzsze) i stara kurtke abercrombie. kupilam pare lat temu na all, szła ze stanów, ale jest moja najcieplejsza kurtka I tak sobie pomyslałam, ze zdecydowanie takie rzeczy wole oryginalne, bodaj uzywane - czyli buty emu, a nie JAK emu, kurtkę abercrombie, a nie JAK A&F, szalik burberry, a nie w kratę Burberry...Co nie znaczy, ze nie chce ich kupic okazyjnie
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-12-08 o 09:36 |
|
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
Kama
Kredka jest śliczna Kama, że w TKmaxie kupić fajne ciuchy to niestety trzeba poświęcić ok 4 godzin .... Za każdym razem prawie udaje mi się coś upolować z Hilfigera lub Diesla , w naprawdę okazyjnych cenach ... Wczorajsza tuniko-koszula D. kosztowała 129 zł - "normalna" cena to 430 zł ... itp ...I masz rację , że często lepiej kupić używaną rzecz , ale dobrej firmy , niż nową no name .....aczkolowiek są wyjątki No i pisząc "dobra" firma , nie mam na myśli Zary ...
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyciągasz mokre z pralki i wkładasz do suszarki. Wyciągasz suchutkie, puchate, pachnące i niepogniecione!! W takiej suszarce możesz odświeżyć ubrania, wiesz, siedziałaś chwilę z zakopconym barze: bluzka czysta, ale przesiąknięta dymem, wkładasz do suszarki. Generalnie to jest cudowne urządzenia, zwłaszcza jak nie pomyślałaś budując dom o osobnej pralni Pomyśl: pierzesz pościel, koce grube, zasłony czy poduchy jakieś, wkładasz do suszarki i I kochana Wczoraj nie miałam dobrej passy (przez tą cholerną suszarkę) ale za to tydzień temu |
|
|
|
|
#2328 |
|
Zadomowienie
|
A tak w ogóle , to gdzie reszta ?! Kawy nie pije w sobotę przed południem ?!
![]() ![]() Laski , meldować się !!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Ooo , jest Kropka ![]() No to jeśli to naprawdę wyciąga się NIEPOGNIECIONE , to jestem na tak ! Ja mam niby pralnię , ale małą , i całe pranie noszę na piętro , do nieużywanego pokoju , który jest cały zawalony upranymi ciuchami i suszarkami stojącymi .... Niestety taka suszarka w pralni/ kotłowni już mi się nie zmieści ... ![]() Ale to chyba naprawdę super wynalazek jest ... ![]() Będę niedługo jechać po tort ...Ależ jestem ciekawa to im wyszło ....
|
|
|
|
#2329 |
|
Zadomowienie
|
Ojej
, jestem, czytam zaległości, dobrze zrobiłaś, że wrzasnęłaś i zarządziłaś zbiórkę. Ze mną jest tak, że żadne tam milutkie Brat, gdzie jesteś? to nie działa, na mnie trzeba huknąć z grubej rury ![]() Ja od rana działam, wafle ryżowe z dwucentymetrową wasrtwą nutelli, kawa przedtem, potem oporządziłam siebie po całości, teraz muszę trochę ogarnąć mieszkanie, po całym tygodniu traktowania go jak hotel, jest istne pobojowisko ![]() Plus zjawisko, którego zapewne nie znacie, czarny kurz na parapetach wewnątrz, takie właśnie jest powietrze warszawskie. Możesz co tydzień umyć na mokro calutkie mieszkanie, za kilka dni jest powtórka z rozrywki. Mimo, że ja nie mieszkam w samym centrum, ani nie mam okien na żadną ulicę. Max Factor super fajny, dzisiaj jeszcze przyjrzę się kolorowi jakoś wnikliwiej, bo przecież w tygodniu o 7:15 jak wychodzę, to koloru podkładu nie jestem w stanie dobrze ocenić, ani w sztucznym świetle, ani w pół-ciemnościach przy oknie. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2330 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie poszłam zrobić sobie kawkę
U mnie jest przecudna pogoda Zdjęcie jest co prawda sprzed 2 lat, ale dziś wygląda to identycznie Cześć Bbrat, juz miałam komando po Ciebie wysłać ![]() Nie mogę wgrać zdjęcia
Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-12-08 o 10:52 |
|
|
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
K, no wiesz, ja w amoku, wyhamowałam psychicznie dopiero późnym wieczorem wczoraj, co zakończyło się tym, że zasnęłam podczas rozmowy telefonicznej ze znajomym, telefon wypadł na podłogę, a ja się mało nie zabiłam uderzając durnym łbem o stół, który na szczęście zablokował mnie przed upadkiem z dość wysokiej kanapy.
Całkowicie biało, śniegu tak dużo, że od rana ochroniarze jeżdżą dookoła budynku na skuterach śnieżnych z pługiem, szkoda wprawdzie, że od samego rana, jednak to oznacza, że są zaraz święta A Wy już pewnie macie większość lub połowę lub wszystkie... ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Nie wgrasz zdjęcia, emotikonki też nie działają, tzn. nie podskakują, zero ruchu. Znowu coś się zje.... zepsuło
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-12-08 o 10:51 |
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink
jak nie pałą go to młotkiem
|
|
|
|
#2333 |
|
Rozeznanie
|
Hello,
ja od rana biegam na szmacie...dosłownie, Brat ma rację kurzu wszędzie pełno, ja mieszkam w centrum i muszę wycierać co tydzień....gggrrrrr Tig przyszlałaś z zakupami ja podobnie jak Kama gubię się tam...byłam 2 razy i nie wchodzę...nie potrafię wyszukiwać perełek w tym gąszczu i bałaganie, poza tym ten w waw jest bardzo słaby...Udanej zabawy dzisiaj no i żeby kaca jutro nie było:Pczekam na recenzje turzy... bo ja już miałam ten givenchy kupić...obecnie mam MF i z tych "tańszych" jest całkiem niezły.... Miszka gdzieś przepadła...może bałwana lepi:P biało wszędzie, sceneria jak z reklamy coca-coli ja się zastanawiam czy do poznania dziś jechać bo znajomy z daleka przyjechał ale jakoś dupska nie chce mi się ruszyć:P miłego...
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam czarną szklaną ławę i po niej widać najbardziej jak bardzo się kurzy. Dookoła mam las i łąki. Zero jakichś bardzo ruchliwych ulic. |
|
|
|
|
#2335 |
|
Zadomowienie
|
Tak Kropka, ale ja mówię o czarnym tłustawym kurzu, spaliny krótko mówiąc. Mieszkam na pograniczu Górnego Mokotowa i południowego Śródmieścia, niby przy terenach zielonych, Pola Mokotowskie i takie tam, ale smog atakuje po całości
![]() No ale cóż, K, patrzę na to z ogólnym dystansem, i słusznie, prawda? |
|
|
|
#2336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mogę przecież w takich okolicznościach przyrody myć okien, nie?
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Zadomowienie
|
No tak, ale patrzę na ten warszawski smog z dystansem jeszcze z kilku innych powodów
![]() Super zdjęcie, dla mnie, człowieka z Krainy Betonu, taki widok to pełen czad |
|
|
|
#2338 |
|
Zadomowienie
|
No to pokażę Ci jeszcze jedno, to co zazwyczaj widzę przez okno tarasu
https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink Zrobione 31.10.2012 Przychodzą dosłownie pod siatkę, widać nawet słupek
|
|
|
|
#2339 |
|
Zadomowienie
|
O matko bosko
coś niesamowitego CUDNE!!!Emotikonki nie mdleją, portal jest popsuty
|
|
|
|
#2340 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.

Wiadomo, do której kategorii nalezymy
Filtry...? Alez skąd. Kosmetyki pielegnacyjne - najnizsza półka, po 40 kupiła sobie pierwszy krem pod oczy...A jednoczesnie szalała w butikach, od razu kupowała 3 pary kozaków w róznych kolorach itp...Ostatnio mnie pytała, czemu ich nie odwiedzam...

)

, jestem, czytam zaległości, dobrze zrobiłaś, że wrzasnęłaś i zarządziłaś zbiórkę. Ze mną jest tak, że żadne tam milutkie Brat, gdzie jesteś? to nie działa, na mnie trzeba huknąć z grubej rury 

coś niesamowitego