|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
O, jest w sklepie, ale widzę że dużo droższa... http://www.rebel.pl/product.php/1,30...ra-o-Tron.html Chociaż z czystym sercem polecam- gra się rewelacyjnie, czasochłonna- rozegranie raz zabrało nam w 6 osób 4 godziny
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
A ja wczoaj byłam na weselu i widziałam kreacje gosci w przeróżnych kolorach, nawet białe! Dodaje zdjęcie mojej ImageUploadedByWizaz Forum1372647648.424421.jpg.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2314 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Nie cierpię też zbiorników typu jezioro, z wodą stojącą - jawią mi się jako wylęgarnia wszelkiej zarazy![]() Cytat:
Sukienka z fotki to Mohito? Widziałam tam bardzo podobną z trzema kokardkami na plecach Cytat:
|
|||
|
|
|
#2315 |
|
Konto usunięte
|
my wróciliśmy tydzień temu z Kos
było cudownie ![]() co do Twojego pytania o włosy- ja bym obcięła jak to mówią "włosy nie zęby- odrosną" lato to dobry czas na takie "szalone" zmiany wizerunku, jeśli czujesz, że masz na to ochotę to to zrób w najgorszym wypadku zaczniesz zaraz znowu zapuszczać ![]() nie zrozum mnie źle, ale czemu tak? ja rozumiem, że to może być takie super miejsce, że chce się do niego wracać, ale 5 razy? jest tyle pięknych miejsc na świecie, które mogłabyś odwiedzić zamiast piąty raz tego samego ![]() mam jeszcze pytanie do dziewczyn z Poznania bo trochę nas się tu udziela chodziła któraś z Was na zumbę i może polecić jakieś sprawdzone miejsce? chciałabym się zapisać od przyszłego miesiąca i mam dylemat, które miejsce wybrać Katia Ty chyba chodziłaś z tego co kojarzę z bloga? mieszkamy w tej samej okolicy więc może to było gdzieś w miarę blisko? z góry dziękuję |
|
|
|
#2316 | |||||||
|
AGA :)
|
Zdałam wszystkie egzaminy, załatwiłam formowalności typu indeks, karta osiągnięć, itp. i mam wakacje!
Wczoraj spałam cały dzień, schodził ze mnie stres chyba Cytat:
![]() Dziękuję. Też planuję jej używać z taką częstotliwością ![]() Przy temacie włosów. Już 2 razy nakładałam amlę. Póki co jestem bardzo zadowolona z jej działania (z zapachu już mniej :/ ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co prawda nie mam wakacji (jedynie 2 tygodniowy urlop ale planuję nadrobić zaległości w czytaniu, sporcie i nauce języków Cytat:
Kupię sobie coś lekkiego na początek (jeśli znajdę, jak nie to zajrzę jeszcze do empiku, ale tam już pewnie drożej) Cytat:
Jeśli miałaś już taką fryzurę to wiesz czego się spodziewać Ja też planuję ściąć włosy. Nie radykalnie (teraz mam wycieniowane w literę V, najdłuższa część jest prawie do talii), ale tak z 5 cm, bo jednak mimo dbania końcówki trochę mi się wysuszyły. Obwiniam za to olejek z kallosa :/ Cytat:
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko w wakacje zajęcia się nie odbywaja, ja byłam zadowolona, jak dasz z siebie jak najwięcej (jak ja) to super bo niestety większość grupy sobie coś tam tańczyła Też niedaleko nas jest z-studio: http://www.zumbastudio.pl/ Koleżanka jeszcze zadowolona była z zumby w fabryce formy w City Parku
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rewelacja Cytat:
![]() Do mnie też nie, ale dawała ona pewnego rodzaju bezpieczeństwo ![]() Umówiłam się przed chwilą do fryzjera, na razie tylko na konsultację
|
||
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
mam te same buty
jedne z moich ulubionych! i niesamowicie wygodne
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podetnij trochę i zobacz jak się czujesz w takiej długości ![]() Ja kiedyś miałam włosy do pasa, później do łopatek, aż mnie naszło i poczułam, że muszę je obciąć i mimo, że wiele osób mi to odradzało, to nigdy nie żałowałam tej decyzji i do dzisiaj noszę krótkie, mimo kilkurazowych epizodów zapuszczania Ostatnio przez rok zapuszczałam włosy, miałam już do obojczyków, ale poczułam, że to jednak nie to - znowu obcięłam nam krótko i czuję się "sobą" Lubię mieć krótką, zadziorną fryzurę, lubię mieć odkrytą szyję, mam wrażenie, że wtedy twarz wygląda lepiej a jakbym kiedyś się nie zdecydowała obciąć, to nawet bym nie wiedziała, że to tak fajnie wygląda
|
|
#2321 | |
|
|
Cytat:
Wychodzę zaraz służbowo, po drodze zajdę do księgarni
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2322 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Ja również nie mam ciśnienia jeżeli chodzi o wyprzedaże ![]() Na liście zakupowej priorytetem jest garderoba w postaci szafy |
||
|
|
|
#2323 | |
|
|
Cytat:
Ja teraz szykuję się do zmiany kolory w pokoju, a co za tym idzie również dodatków także podczas tych wyprzedaży nie będę szaleć. Z resztą, podobnie jak Wy, nie mam cisnienia U mnie w matrasie nie prowadzą książek obcojęzycznych, jedynie do nauki :/ Poszłam do empiku, ale tam bardzo drogo. Za trafny wybór J.k Rowling w wersji angielskiej i w twardej oprawie trzeba zapłacić 109 zł :/ Także podziękowałam.
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można nawet bezpłatnie zamówić dostawę do salonu ![]() Tutaj parę przykładów: http://www.matras.pl/szukaj/?wydawni...dor+Dostoevsky http://www.matras.pl/szukaj/?wydawni...harles+Dickens http://www.matras.pl/szukaj/?wydawni...khail+Bulgakov EDIT: Teraz widzę że niestety wiele tytułów jest niedostępnych ![]() ![]()
Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2013-07-01 o 11:44 |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj w Klubie bezciśnieniowych |
|
|
|
|
#2326 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zaczynasz od skalpela? Cytat:
Sukienkę widziałam na żywo, jest ok, ale szczerze mówiąc średnio podobają mi się te kokardki z tyłu. Cytat:
Nie jest też tak, że co roku tam jeżdżę, miałam przerwę w międzyczasie między innymi na Egipt. Wiele osób zadaje mi to samo pytanie co Ty i dziwi się jak można jeździć kilka razy w jedno miejsce. Ja tam odpoczywam, bardzo podoba mi się kraj, hotel, nawiązałam przyjaźnie, które trwają od mojego pierwszego pobytu tam, za każdym razem poznaję nowe miejsca, zwiedzam coraz więcej. Nie widzę w tym nic dziwnego, ponieważ jestem szczęśliwa w tym miejscu, a o to mi chodzi Aczkolwiek w przyszłym roku chciałabym zwiedzić w wakacje Hiszpanię, bo tam jeszcze nie byłam ![]() Cytat:
|
|
#2327 | |
|
|
Cytat:
Chciałabym coś luźnego, kobiecego. Należy mi się jakaś rozpusta po wszystkich egzaminach Zajrzę jeszcze dzis do innego empiku, może tam coś znajdę. Kiedyś widziałam takie fajne kieszonkowe wydania literatury kobiecej po angielsku, może gdzieś je jeszcze znajdę.
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wakacyjnie ! Od piątku jestem w domku i jestem z tego powodu ogromnie szczęśliwa bo w końcu nie ma to jak u mamy Jedyny minus to, że TŻ wyjechał na 3 tygodnie do pracy i trochę mi nudno bez niego. Na szczęście w piątek jadę na 2 dni do Gdańska - w tym długo oczekiwany Open'er i 20 lipca znów do Gdańska - tym razem na mecz FC Barcelony Poza tym tak jak niektóre z Was mam zamiar poczytać trochę książek - właśnie zaczęłam "Cel snajpera" i "Nawałnica mieczy cz.1". Muszę nadrobić kilka seriali, pooglądam jakieś filmy i może spróbuję znów zaprzyjaźnić się z Chodakowską
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...ostatnio pozbyłam się większości moich torebek, które albo już się "znosiły" albo już nie pasują do mojej spokojniejszej garderoby...
Znalazłam za to nowe torebki spokjniejsze i bardziej klasyczne... z racji tego że na MK mnie nie stać obecnie i żal mi pieniędzy... znalazłam taki kuferek który jest ewidentnie "inspirowany" MK Slemą... ma nawet podobną fakturę jak skórka safiano :P Myśłicie że warto dać za taką terbkę ok 150-170zł?? Wrzucam fotki zrobione telefonem w sklepie :P Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2013-07-01 o 18:33 |
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wczoraj było super na koncercie Alicii ![]() niestety biało-czarna torebka z Mohito idzie do reklamacji, popsuł się zamek od wewnętrznej kieszonki Kupiłam dziś torebkę w Zarze i cielisty stanik w M&S, w końcu w prawie właściwym rozmiarze, w miarę rozsądnej cenie
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Fryzjerka z całej siły odradzała mi ścięcie włosów
Jestem w kropce. Cytat:
Ale jak Ci to nie przeszkadza to kupuj, torebka jest piękna |
|
|
|
|
#2335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#2336 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
|
#2337 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj widziałam w Zarze tę sukienkę i wygląda naprawdę fajnie ![]() Jeśli masz ochotę obciąć włosy, to obetnij Włosy na szczęście odrastają, a wiem z autopsji, że jak się chce obciąć włosy, to uczyni się to prędzej czy później ![]() Cytat:
Na naszym weselu też była dziewczyna, ubrana w białą sukienkę Żeby było ciekawiej, jej facet był w białym garniturze Wyglądało to co najmniej dziwnie Choć jak mam być szczera, mi białe sukienki nie przeszkadzają i nie poczułam się urażona, kiedy zobaczyłam ją wystrojoną w biel Wiedziałam, że mojej kreacji tego dnia nic i nikt nie przebije ![]() Jednak wiem, że sporo panien młodych ma z tym problem. We wrześniu idziemy na wesele do mojej kuzynki, która już podczas rodzinnych imprez mówi, że chyba kobiety mają na tyle taktu, żeby nie ubierać się lepiej niż ona Dla mnie jednak po prostu przejaw niskiej samooceny, bo osobiście nigdy bym nikomu nie powiedziała, że ma się ubrać tak, by mnie nie przyćmić Cytat:
Cytat:
Cudowne uczucie ![]() Dziękuję
|
|
#2338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szafa to podstawa Bez niej ani rusz Jakoś skalpel do mnie nie przemawia, nudzi mnie Zamierzam startować z turbo, bo te ćwiczenia uważam za najfajniejsze Oczywiście na początku nie dam rady wykonać całej płytki, ale chcę wystartować od 1015 minutek Później będę wydłużać Bo obawiam się zakwasów ![]() Cytat:
Cytat:
Sama bym chętnie wyskoczyła na jakiś koncert ![]() Bardzo fajne zakupy
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wesele kupiłam taką sukienkę:
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Kiedyś też udało mi się załapać na likwidację biblioteki, wzbogaciłam się wtedy o tony książek
) A Ty?
ja rozumiem, że to może być takie super miejsce, że chce się do niego wracać, ale 5 razy?
jest tyle pięknych miejsc na świecie, które mogłabyś odwiedzić zamiast piąty raz tego samego 
chciałabym się zapisać od przyszłego miesiąca i mam dylemat, które miejsce wybrać