|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Blond forever!
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Tak mi się wydaje i ja też mam taki przypadek i tak będę pisać
|
|
|
#2312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
![]() Cytat:
nie musisz każdego przekonywać do swoich poglądów, to tylko kuchnia z tą kuchnią jest tak, że jednemu bardziej przeszkadza zapach, a drugiemu samotne gotowanie podczas imprezy nie ma jedynego dobrego rozwiązania dla wszystkich.---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
jednemu to nie zrobi różnicy jak napiszesz, a drugi może się urazić za pominięcie jednego członu nazwiska, dlatego może lepiej zapytać wprost
|
|
#2313 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() A jakby wszyscy tak samo o wszystkim myśleli to świat byłby nudny
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie moje zdani, twoje jest inne a moje argumenty do mnie przemawiają Dlatego ja będę miała kuchnie osobno
|
|
#2315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama bede miala dwa nazwiska, wiec milo by mi bylo jak ktos uzyje mojego nazwiska w prawidlowej formie. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja się tylko melduję tak co bym na liście pozostała ![]() Na uczelni mam istny szał i sajgon! Do tego musze nadganiać zaliczenia, bo 30 lecimy na Chrzest i trochę wszystko sie pokomplikowało. Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu choć trochę nadrobię i wbiję się w rozmowę Buziaki |
|
|
|
#2317 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem czy Tż podoła Kwestia do przedyskutowania, wiadomo jeśli powie mi, że tego "nie widzi", to nie będę się upierać ale fajnie byłoby wypowiedzieć to samemu ![]() KaEs śliczna Ty! a bratanek CUDOWNY ijaa ![]() moniczka gratuluję! ![]() Docik a miałaś być już żoną 2 dni przede mną i obiecałaś zdać mi relację jak to jest ![]() ilonuś ja na zaproszeniu napisałabym Annę i Jana Nowak Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-15 o 16:38 |
||
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
gapie sie na tabelkę z rozpiską a propos nauk przedmałżeńskich i nic z tego nie rozumiem
|
|
#2319 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Tzn było tak: i ślubuję Ci wierność...
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
a co do przysięgi, by na bank bedziemy mówić z pamięci, już od 3 lat ją umiem
a tż jeszcze dlużej, słyszy ją w sezonie średnio 2 razy w każdą sobotę xd
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na twarz
przejechaliśmy z Tż'tem 53 km na rowerach ![]() Chodzę jak połamana
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio u nas zawsze ładnie pachnie: pomidorami, ziołami, przyprawami.Natomiast jak TŻ np. jedzie po pracy do rodziców i oni np. smażą placki ziemniaczane, to tak mu ciuchy/włosy/WSZYSTKO śmierdzi olejem, że dramat!!! Hitem było jak ostatnio teściówka robiła fileta z kurczaka z patelni GRILLOWEJ (a więc w założeniu: lekko i bez tłuszczu). OMG, wlazłam potem do kuchni, a na patelni oleju nalanego na ładnych parę cm wysokości ![]() Wszystkie ciuchy i my byliśmy do prania ![]() A co do tego WC, to mi też dużo rzeczy wpada Najczęściej kolczyki. Raz mi w pracy wpadł kluczyk od sklepu ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() My nie będziemy pisać, że X i Y wraz z Rodzicami, tylko że ja i TŻ i tyle. Jakoś zwyczajnie nie widzę sensu we wpisywaniu naszych rodziców, bo finansujemy my, wszelkie pomysły, załatwianie itd też idą od nas. Co innego jakby rodzice brali naprawdę ISTOTNY udział w tym wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Co do tej kuchni, to przyznaję, argument o naczyniach w zlewie jest dla mnie BARDZO przekonujący Rzadko kiedy zmywamy wieczorem, bo zwyczajnie nam się nie chce. I co, przychodzi ktoś a tu taka sterta garów? Średnio Tak to kuchnie zawsze można zamknąć i z głowy |
||
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TŻ też widze ostatnio lubi zjeść lekko, bardzo mnie to cieszy. Co do wpadania do toalety, ja kiedyś wraz z zasmarkaną chusteczką tż wrzuciłam mój złoty pierścionek od brata |
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2325 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
O kurczak, co do pierścionka to bym się chyba zapłakała... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, pierścionek to hardkor i że nie uratowany
Mmmm, zjadłabym brokuła! |
|
|
|
#2327 |
|
Zadomowienie
|
Ratujcie
![]() kupiłam wczoraj spódnicę, taką jak na zdjęciu (tylko szara), ale uznałam, że trzeba ją przecież wyprasować http://www.milili.pl/WIOSNA%204/dl%2...ca%20koral.jpg
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bym napisała ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
juz nie pamietam, ktora z was jest stomatologiem - jak bylam teraz w PL, to moja dentystka mi powiedziala, ze jest problem z wybielaniem zebow teraz, poniewaz Unia zabronila sprzedazy tego preparatu do wybielania. Mowie o metodzie nakladkowej.
Czy moze wiesz cos na ten temat??? albo ktorakolwiek z was cos wie? |
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi Ci o OPALESCENCE ? Nadal są dostępne tylko w innych steżeniach Mam jednak tak wrażliwe zęby, że szok...nie dałabym rady codziennie na noc zakładać bo po jednej nocy męczę się większość kolejnego dnia Moja mama i siostra to dentystki, mama mnie ochrzaniła, że nie wie po co wybielam zęby jak mam białe... ze tylko się męczę.Tutaj blog na którym możesz poczytac o wybielaniu zębów Opalescence http://www.dentasense.pl/
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym sosbie coś przed ślubem zrobić z zębami
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypierz i ładnie rozwieś do wyschniecia ![]() Witam sie z Wami po długiej przerwie ![]() Nie dam raduy Was nadrobić, za dużo tego.. chwale sie tylko, że 22.06 idziemy z tżem na wesele do znajomych i dzieki temu mogłam w końcu kupić sobie sukienke na którą miałam chętkę juz od jakiegoś czasu
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sis powiedziała, że lepiej kupić Opalescence i zrobić nakładki u protetyka (będą idealnie pasowały i się nie zniszczą tak szybko, bo te kupne nie są fajne, ciężko je dobrze dopasować). Po jednej serii są mega efekty, należy pamiętać, że trzeba po wybielaniu odczekać 2 tygodnie na pełny efekt Jak nie masz zębów żółtych ja słońce to 4 strzykawki wystarczą (to jest 8 dni wybielania)
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-05-15 o 18:28 |
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
to zapewne bliżej ślubu, a znacie może jakieś dobre pasty wybielające?? mam na myśli jakieś apteczne?
|
|
|
|
#2336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Allofkowa, nie wiem co masz na myśli pytając o apteczne pasty do zębów, ale w większości są do kitu :P Blanx, Biała Perła, o żadnej nie słyszałam dobrej opinii. Ale może ktoś coś dobrego poleci, sama jestem ciekawa bo w swoim asortymencie nic takiego nie mamy
obok mamy dentystę i protezownię i odradzają te pasty.Cytat:
Mamę mam jedną. Cytat:
więc myślę, że będziemy mowili z pamięci :PRozmawiałyście o kuchni połączonej z salonem ![]() My mamy taki aneks kuchenny i jest spoko. Ale fakt, że u mnie prawie zawsze musi być otwarte okno i świeże powietrze, nawet w zimie, tak już mam. A jak przychodzą znajomi to wszystko jest pod ręka i nie trzeba wychodzić do drugiego pomieszczenia, żeby coś np.:przynieść. Kiedyś mówiłam "nie" aneksom, ale teraz przekonałam się do tego pomysłu. Chociaz i tak marzy mi się kuchnia+jadalnia, a salon oddzielnie Dostaliśmy zaproszenie od znajomych na ślub, w październiku
|
||
|
|
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do wpisywania na zaproszeniu podwójnego nazwiska kobiety. Ja sobie nie wyobrażam inaczej. Sama będę miała podwojne nazwisko i sobie nie wyobrażam, że ktoś napisze:
Szp. P. Monikę i Krzysztofa B**** Ma być: Monikę D*********-B****** i Krzysztofa B****** i niech mi się nikt nie odważy inaczej napisać, bo nigdzie nie pójdę :PPP (nie to chillout, aż tak ostra to nie będę), ale wolę zdecydowanie oba nazwiska. Moja przyjaciółka ma półtora miesiąca po nas wesele, muszę ją uczulić, że na zapro dwa nazwiska moje ma wpisać i koniec :PPP ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Bożeee, obyśmy tylko my nie dostali, bo musielibyśmy odmówić, bo nie stać nas teraz, żeby iść na czyjeś wesele. Na szczęście nie zanosi się. Najbliższe nasze ![]() Co do białej perły to ja sobie chwalę i to bardzo i na pewno będę używać przed ślubem bez względu na opinie kogokolwiek o tym specyfiku, bo sama testowałam i dla mnie rewelacja ![]() Czekam jak na szpilkach aż promo mi odeśle poprawione ostatnie rozdziały... Najgorsze, że kompletnie nie mam pojęcia, kiedy odeśle. Może odesłać w każdej chwili, zaraz albo i za parę dni :/ A ja siedzę i sprawdzam pocztę jak pop.ieprzona ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dentystka mi mowila, ze robic nakladki, takie na moje zeby (odlew) i to sie wypelnia jakims nadtlenkiem. I ze wlasnie to stezenie bylo za duze czy cos i UE zabronila. I w sumie teraz to juz mi namieszalas i nie wiem . Tez mam wrazliwe zeby, ale ona powiedziala, ze moge w trakcie kuracji do niej przychodzic i ona bedzi enakladac jakis preparat, ktory to zminimalizuje. Kolo konca roku sie tym bardziej zainteresuje. Moze cos sie rozjasni w tej sprawie. |
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- http://bolerka.pl/ wygrzebałam z wątku wrześniówek
|
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie, normalne papierowe zaproszenie :P |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

takie moje zdani, twoje jest inne a moje argumenty do mnie przemawiają 
Kwestia do przedyskutowania, wiadomo jeśli powie mi, że tego "nie widzi", to nie będę się upierać ale fajnie byłoby wypowiedzieć to samemu 

Najczęściej kolczyki. Raz mi w pracy wpadł kluczyk od sklepu