|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Mam zaledwie 20 lat a wydaje mi się jakbym miała z 60. Mam zupełnie inne myślenie i nastawienie niż "dzisiejsza młodzież". Nie raz nawet rozmawiałam z mamą na ten temat i mówiłam jej że czuję się staro przez to że jestem zupełnie inna niż te wszystkie nastolatki. Dzisiaj odezwała się do mnie dziewczyna która chodziła ze mną do przedszkola, ale była 2 lata młodsza i pisze mi że nie wie co ma zrobić bo była ze swoim chłopakiem rok i kochali się bez zabezpieczenia zawsze z finałem w środku, później się rozstali ona komuś innemu do łóżka wskoczyła po czym z powrotem wróciła do chłopaka i się dowiedziała że jest w ciąży i nie ma pojęcia z kim... co to się dzieje, no masakra jakaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Wydaję mi się,że tak od 4 miesięcy... no ale niech jeszcze doświadczone mamusie się wypowiedzą. Domi...szkoda gadać, to ma dziewczyna teraz problem, i co będzie wciskać temu obecnemu chłopakowi że to jego dziecko jak niej est pewna?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-12 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Poki pamietam .. PAULA !!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie jutro wyprzedaze w NEXT 80% !! Sklepy otwieraja o 5 rano a przez neta start 8.00 . Sprawdz bo u Ciebie napewno tez ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Wtajemniczenie
|
ktosiula
![]() ![]() ![]()
#2316 |
Zakorzenienie
|
Trele, powiem Ci szczerze że w tym kraju normalnie nigdy bym nie zdecydowała się na dziecko, ale z racj tego że ja kocham dzieci i chciałam mieć swoje a do wyjazdu nam duzo brakuje, chociaż jakiegoś punktu zaczepienia to nie chciałam czekać. Moja mama urodziła nas pięcioro. Pierwszą ciąże miała zagrożoną, całe 9 misięcy leżała w szpitalu i pracować nie mogła. Potem z kolejnym dzieckiem było wszystko ok, ale wyjść nie chciało .. 3 z nas przy porodzie zaplątało się w pępowine, lekarze nie wiedzieli co zrobic, nie było specjalistycznych badań itd.. potem przeprowadziła sie na ślask bo zamknęli jej zakład pracy, mój ojciec pracował w kopalni pod ziemią moja mama na powierzchni. Zaszła ze mną, ale że mój ojciec alkoholik to wypłaty nie było, liczyła tylko na siebie, pracowała dopóki nie zaskoczył ją poród w 7 miesiącu. urodziła mnie i kilka dni później wróciła na tydzień do pracy, żeby zarobić choć na chleb dla reszty i mleko dla mnie ( ja leżałam w inkubatorze ) potem wróciłam, pół roku po mnie wróciła do pracy i harowała dzień i noc, dwie zmiany po 8 godzin, żyła na kawie i kromce chleba bo było ciężko. Mój ojciec nagle przestał pić
![]() ![]()
#2317 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u mnie w Tesco też były te czerwone buciki i bez sznurówek, ale ogólnie nic ciekawego więc kupiłam tylko sobie legginsy bo nie mieszcze się w żadne spodnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Wtajemniczenie
|
trele-zazdroszcze mamy...moja mi zawsze powtarzala, ze zaluje ze nas urodzila, ze po co jej dzieci byly, ze z dzieci nic sie nie ma...I choc nas wychowala i dbala -a czasami uzywala % to na tym jej udzial sie skonczyl. Nie chce brac udzialu w naszych zyciach. Jej teoria to masz 18 lat to won z domu. Jedynie najmlodsza traktuje inaczej. A ja sie boje, czy bede umiala normalne relacje stworzyc z synem. Ale nie wyobrazam sobie, bym miala go tak traktowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Jaka tu cisza, aż dziwnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Wtajemniczenie
|
Cisza jest bo mało nas siedzi na kompieeeee, reszta to chyba aktywna innaczej jest
![]() a ja jestem złaaaaaaaaaaaaaaaaaaa spisaliśmy imiona z Tż-tem, każde osobno jakie podobają się nam, i całkiem się rozmijamy ![]() Żadnego wspólnego imienia ![]() czyli nie jest dobrze i jeszcze mi powiedział że moje imiona to takie zaspane sa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim, a ja sie wczoraj dowiedziałam że chyba będe musiała szukać mieszkania. Właścicielka mieszkania w którym mieszkam dała mi wczoraj do zrozumienia że ma jakieś plany co dotego mieszkania.
Oczywiście nas nie wyrzuca ale chyba musimy się rozgladać żeby sie nie obudzić z reką w nocniku ![]() A może poprostu nie odpowiada jej dziecko za ścianą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napewno w końcu dojdziecie do porozumienia i coś wybierzecie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |||||||
Rozeznanie
|
Och kobietki, czytam na bieżąco, ale żeby się odezwać, to już ciężko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie było mnie 2 dni, ale czytałam na bieżąco! Witam wszystkie nowe mamusie ![]() ![]() ![]() Mój maluch tak się wczoraj ułożył, że oddychać nie mogłam :O Myślałam, że ducha wyzionę! Głową mnie cisnął w przeponę, a stopami kopał na dole ![]() ![]() Dziś to jest chyba jakoś w poprzek, bo też mi ciężkoo się siedzi i oddycha. Tż wrócił wczoraj z delegacji, powitałam go z Feminum żel ![]() ![]() I głowa mi pęka od wczoraj,.. koszmar. Nawet paracetamol wzięłam i nic. ![]()
![]() |
#2326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze dziękuję ![]() Wiem że nie warto się przejmować i denerwować tą pseudo "przyjaciółką" ale zamiast mnie wspierać takie cyrki odstawia że serio wyprowadza z równowagi. Ja bym się nie obraziła gdyby mój Jasiek odziedziczył włosy po tatusiu, mój Damian ma baaardzo gęste włosy i do tego kręcone ![]() ![]() ![]() ![]() Ale te nasze maluchy rozrabiaki ![]() ![]() Widzę że nie tylko ja wypróbowałam Feminum żel ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-12 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam kilka włosów na krzyż, szału nie ma, ale tragedii też nie ![]() ![]()
![]() |
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też dzisiaj mojego na piwo z kolegami puściłam a zazwyczaj są o to wojny, cały dzień byłam milutka, przytulałam się do niego, całowałam - co mi się raczej ostatnimi czasy nie zdarzało ![]() Mówisz że mały kudłaty Leonek będzie ? ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-12 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurcze, u mnie to samo ![]() ![]() Pomalowałam sobie pazurki, nadrobiłam wizaż i czekam teraz, aż wróci ![]() ![]()
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale że paznokcie u rąk czy u stóp ? bo jak u stóp to pełen podziw ![]() ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-12 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tu i tu ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co ?! Meczy mnie od wczoraj jakas nerwica w stopach
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2336 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Rozeznanie
|
Tak to sobie tłumaczmy
![]() ![]() ![]() Nudzi mi się i bolą mnie plecki więc spróbuje sobie porobić te ćwiczonka dla kobiet w ciąży ![]() A tak w ogóle to ułamałam kawałek laptopa ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() W ogóle beznadziejnie mi się śpi ostatnio, za zimno, za ciepło, siku, coś mi drętwieje, znowu siku .. ![]()
![]() |
#2338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Luuuuzik może TŻ nie zauważy że laptop zbrakowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj stwierdziłam, że to był chyba ostatni raz kiedy dałam radę
![]() ![]()
#2340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.