![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Nowojorski Tydzień Mody
#2312 |
Zakorzenienie
|
Sesja dla magazynu Love
#2313 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2314 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie wykonał Chris Colls
#2315 |
Zakorzenienie
|
W drodze na wczorajszą sesję
![]() Ps. Skoro Doutzen Kroes ogłosiła, że spodziewa się drugiego dziecka ciekawe jakie modelki pojawią się w tegorocznym pokazie ![]()
#2316 |
Zakorzenienie
|
Poprosiliśmy Therese aby zeskanowała dla nas ( lub przesłała w wersji elektronicznej ) to zdjęcie, które jest załączane do zamówień z Kora Organics. Odpisała, że niestety nie jest w posiadaniu tej fotografii a " Team Mirandy" nie chce przesłać zdjęcia ponieważ jest używane do promocji .
Więc między nimi naprawdę musi być jakaś wojna. Therese zmieniła opisy na swoich portalach społecznościowych, teraz tytułuje się jako szef Kerr Allan Organics.
#2317 |
Zakorzenienie
|
Miranda wzięła wczoraj udział w sesji dla magazynu GQ. Jej autorem jest słynny fotograf Mario Testino.
#2318 |
Zakorzenienie
|
Famous Magazine & Woman's Day - czyli australijska prasa pełna domysłów
![]()
#2319 |
Zakorzenienie
|
Wygląda na to, że program dokumentalny o Mirandzie może nie być tym czego się spodziewaliśmy. Po pierwsze agentka Mirandy powiedziała, że Miranda nie wzięła udziału w nagraniu ponieważ była zajęta. No cóż nie musiała lecieć do Australii, stacja ABC ma także studia w USA, mogli dokręcić jakiś materiał, chociaż byłoby miło zobaczyć Mirandę i Flynna z rodziną.
Po drugie z artykułu, który przed chwilą zamieściły australijskie media można wywnioskować, że cała rodzina - Therese, John, Matt oraz dziadkowie będą przede wszystkim mówić o rozłące z Mirandą. Z artykułu w którym cytowano wypowiedzi Therese bije chłód ( albo to moja nadinterpretacja ) i negatywny wizerunek Mirandy - karierowiczki ( padają min stwierdzenia, że życzyliby sobie aby była normalną dziewczyną). Okazało się, że zarówno John jak i Matt odeszli z Kora Organics i prawdopodobnie pracują teraz dla Therese, która podkreśla, że "kiedyś" była bliżej ze swoją córką. Dziadkowie narzekają, że chcieliby aby Flynn zaznał trochę wiejskiego życia, babcia powtarza, że martwi się o Mirandę. Brat dodaje, że poczuł się odsunięty kiedy rodzice ze względu na karierę Mirandy kilka razy się przeprowadzali. Ja pitolę zapowiada się niezły spend. Jeśli autorka artykułu nie przesadziła - już widzę te nagłówki. No cóż po tak rewelacyjnym początku roku nie wiem czy mam w ogóle ochotę obejrzeć ten program. Znowu się zacznie, że Miranda to lub tamto. A już było tak dobrze. Liczę jednak na jakieś archiwalne materiały z dzieciństwa i młodości.
#2320 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Australijscy dziennikarze ( i nie tylko oni ) lubią wyrwać kilka zdań z kontekstu i dorobić do tego całkiem nową ideologię. Ale po programie ( Sunday Night ) wiele osób od razu zwróciło uwagę na fakt, że dziadkowie Mirandy dowiedzieli się o prawnuku z telewizji a Miranda nie zaprosiła ich do Los Angeles ( ani brata, który pisał, że zarabia na bilet do Ameryki ) przylecieli bo umożliwiła im to stacja telewizyjna. Ojciec Mirandy powiedział, że to Orlando powiadomił ich o rozwodzie. Nawet jeśli zamysł tego filmu dokumentalnego będzie inny nie ma gwarancji, że ludzie nie odbiorą go negatywnie - Miranda egoistka, karierowiczka, narcyz. Inaczej zostałaby odebrana gdyby uczestniczyła w nagraniu. Choćby nie wiem jak bardzo Therese chciała pokazać, że jest kochającą matką - ludzie i tak czują, że między nimi coś jest nie tak. Cytując jej słowa z wywiadu - Miranda żyje teraz inaczej, każda z nas poszła w swoim kierunku, wysyłałam jej motywujące smsy ale ona nie zawsze na nie odpowiadała od razu. W artykule pojawia się również zdanie: Therese została wykopana z Kora Organics z funkcji dyrektora. Myślę, że można był użyć innych słów. Wiadomo, że i jedna i druga będą o sobie mówić ciepło - ale mnie tutaj coś nie gra. Być może pamiętacie jak w ubiegłym roku pisałam Wam, że Therese zamieściła na swoim Instagramie zdjęcie kury czyniącej wyrzuty swojemu pisklakowi - urodziłam i wychowałam Cię ale mogę Cię także zniszczyć. Czy coś w tym stylu. Rysunek zniknął a cała sytuacja miała miejsce po tym jak pojawiło się oświadczenie, że Therese przekazuje swoją funkcję Mirandzie.
Therese się bardzo stara - jej firma kwitnie, powstają nowe książki, pojawia się w prasie oraz udziela wywiadów telewizyjnych. Ale ludzie i tak będą ten fakt łączyć z Mirandą, tzn. że wybiła się na plecach córki. Jakby nie było Therese nie ma merytorycznego przygotwania - nie dziwi Was, że poszła w tym samym kierunku co Miranda ? Tzn. organiczne kosmetyki, ekologiczne życie, medytacja, joga, przeszła na Buddyzm, udziela duchowych porad. Wystarczy wejść na jej Instagram i przejrzeć zdjęcia. Nawet Miranda tak nie świruje. Dziwne jest także to, że nikt z rodziny Kerr nie pisze komentarzy na kontach Mirandy ( jeśli odnosi jakiś sukces ), jeśli Therese pisze o Flynnie używa zdjęć znalezionych w internecie, Miranda miała wspierać studia Matta , przecież mogłaby go zaprosić do Nowego Jorku. Chłopak projektuje ubrania a nigdy nie był na Fashion Week ![]() Ludzie już komentują, że Miranda nie wzięła udziału w tym programie ponieważ przedstawia ją w złym świetle. Pomyślcie sami, macie pieniądze, jesteście sławni, telewizja przygotowuje o Was dokument bez Waszego udziału. Za to pojawi się rodzina, z którą nie utrzymujecie gorących kontaktów. Przecież Miranda nie będzie mogła się bronić przed zarzutami. Nie wiem kiedy nagranie miało miejsce ale końcówka roku - Miranda siedziała w domu z Flynnem. Ja tego nie kupuję. Chyba tylko babcia jest najnormalniejszą kobieta w tej rodzinie ![]()
#2322 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy pamiętacie ale kiedyś Jennifer Aniston miała podobna sytuację ze swoją matką, która "żerowała" na jej sukcesie.
Ta cała afirmacja życia zarówno Therese jak i Mirandy powoli traci autentyczność. |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Wszystko to jakieś smutne, że rodzina ma do Mirandy tylko pretensje i jej nie wspiera, zwłaszcza teraz po rozstaniu z Bloomem. Chyba zdają sobie sprawę, że media obrócą to p-ko Mirandzie. Rzeczywiście dokument zapowiada się nie najlepiej - znowu spadnie na Mirandę krytyka.
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przypadku Therese może być tak, że za pomocą Mirandy realizowała jakieś swoje niespełnione ambicje? Przecież jest księgową ( nie mówię że nie można w życiu zmienić profesji ). Czytałam na jednym z australijskich portali, że Therese już wcześniej ciągała Mirandę po konkursach piękności mimo, że Miranda nie posiadała odpowiedniego wieku. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia, które wysłała na konkurs. W wywiadzie powiedziała, że wybrała te najbrzydsze. Jasne ![]() Jak tak wszyscy zaczną jęczeć w tym wywiadzie to Miranda wyjdzie na bezduszną.
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Muszę przyznać, że miło zaskoczyły mnie komentarze internautów pod jednym z artykułów na Daily Mail ( oczywiście tytuł z patosem - " Prosimy , wróć do domu - Rodzina Kerr błaga Mirandę " ). Wszyscy stanęli w obronie Mirandy pisząc, że jest przybita rozpadem małżeństwa, że mogliby nie myśleć tylko o sobie ale wspierać ją itp.
#2326 |
Zakorzenienie
|
Wywiad dla stacji TVGN
#2327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnie,że tym razem nie pojechali po Mirandzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Miranda niczym angielska róża
![]() Jak już wcześniej pisałam słynna forma Royal Albert wchodzi w partnerstwo z Mirandą. Miranda zaprojektowała zastawę przeznaczoną do picia herbaty a także kilka drobiazgów. Inspiracją były dla niej podróże, jej własny ogród, natura oraz wspomnienia związane z angielską porcelaną Babci Ann. Kolekcja Mirandy zadebiutuje między 22 a25 kwietnia w nowojorskim Tabletop Market ![]()
#2329 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
MIRANDA DLA ROYAL ALBERT
Jest różowo, dziewczęco i są baterflaje ![]()
#2331 |
Zakorzenienie
|
Nowy uniform do pracy, czyżby pod kolor Kora ?
![]()
#2332 |
Zakorzenienie
|
#2333 |
Zakorzenienie
|
W Magazine, Marzec 2014
" Pillow Tweets "
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
#2335 |
Zakorzenienie
|
Fotograf: Chris Colls
#2336 |
Zakorzenienie
|
Royal Albert
![]()
#2337 |
Zakorzenienie
|
Miranda i Takahiro ( członek zespołu Exile ) połączyli siły na planie nowego spotu telewizyjnego dla Samantha Thavasa. Emisja już wkrótce !
#2338 |
Zakorzenienie
|
Patos w całej okazałości
![]() Jeden z nagłówków: Miranda sama i samotna na ulicach Nowego Jorku w przeddzień emisji filmu dokumentalnego, w którym rodzina błaga ją o powrót do domu.
#2339 |
Zakorzenienie
|
Turcja 2014
#2340 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.