Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz. 17 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 11:16   #2311
@na
Zakorzenienie

Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz. 17

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
Plan na wszystkie zjazdy już mi rzucili. Na I zjeździe sobotę mam wolną, a w niedzielę od 9-17.15
Co 2 tyg masz ?
Od 9 do 17 to nie taka masakra jeszcze 8-18,15 to lipa ;D chociaż i tak od 15 ja już się nie skupiam odliczam czas do końca

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 11:18   #2312
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152
Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.

@na, gratulacje
Ja siedzę sobie z maseczką, trochę sprzątam i zastanawiam, co dziś ubrać Umówiłam się na później z przyjaciółką i jej siostrą na zakupy, pizze i piwo
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 11:21   #2313
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
Co 2 tyg masz ?
Od 9 do 17 to nie taka masakra jeszcze 8-18,15 to lipa ;D chociaż i tak od 15 ja już się nie skupiam odliczam czas do końca
W sumie co 2 tygodnie

Mnie przeraża wizja od 9 do 19

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
@na, gratulacje
Ja siedzę sobie z maseczką, trochę sprzątam i zastanawiam, co dziś ubrać Umówiłam się na później z przyjaciółką i jej siostrą na zakupy, pizze i piwo
Za mną pizza już od tygodnia chodzi
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 11:31   #2314
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jusiowa Pokaż wiadomość
nie znacie się. Pracuję w drogerii i wiem co jest na czasie. Hitem jest http://media.douglas.de/504238/900_0...rent-Opium.jpg
jak będziecie kiedyś miały okazję to powąchajcie

Dziś wywalczyłam wolne, pomalowaliśmy z eksem pokój. Całość wygląda za☠☠☠iście jednym słowem jeszcze jedną ścianę trzeba wytapetować i będzie koniec
Niee, tamten jest the best

I pokażesz zdjęcia

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Chcę do pracy!
Ja też !!

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez hoe Pokaż wiadomość
jusiowa ja jutro na 7 po 2 dniach wolnego, dawno już nie miałam tak jeden po 2gim. No, ale cieszę się,że mam tą pracę chociaż przez ten rok, bo nie wiem co dalej I pocieszam się, że jeszcze trochę i wypłata

A ja w ramach odchudzania zrobiłam nocną pizzę, druga siedzi w piekarniku

Załącznik 5412824
Nawet pieczarki przeżyje

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Siedzenie w domu mi nie służy, zamówiłam dwie torebki
http://allegro.pl/praktyczna-torba-n...525656687.html
http://allegro.pl/30-torebka-castell...484818013.html

edit: jednak z pierwszej zrezygnowałam
A 1 ładniejsza

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
I dziękuję za kciuki zdałam statystykę przynajmniej tak sądzę bo w informacji koleś wymienił indeksy osób które nie mają zaliczenia a mnie tam nie było , a pod tym napisał ze zastrzega sobie prawo do pomyłki i o zaliczeniu świadczy wynik na kolokwium , spoko
Gratulacje !

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 11:34   #2315
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Ja pizzy nie jadłam od jakiś 3 miesięcy No i już mamy taką ochotę z młodą, że musimy
I jeszcze moje zamówienie z Avonu przyszło- good day!
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-09-18, 12:50   #2316
Katuszka89
Zakorzenienie

@na
Katuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 13:09   #2317
goplankowa
Zakorzenienie

Żadnego CV nie wysłałam dziś może do wieczora coś się pojawi Kumpela też szuka roboty, no i dziś ma 2 rozmowy w Kato, jutro jedną u nas a ja nic a do nas wysyłała tam gdzie ja i do mnie nie zadzwonili

A znalazłam idealną ofertę w Kato, chcą studentkę z UE do faktur i księgowości, ale z Korfantego jeszcze 40 min z buta, nie wiem gdzie to

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 13:20   #2318
@na
Zakorzenienie

Cytat:
w biedro -40% na pizze i pierogi

ej jeszcze mi tak nie gratulujecie jutro starościna idzie po wpis to zobaczy czy zdałam

ta fajna torebka czarna http://allegro.pl/torebka-kuferek-sh...542723885.html , ale pewnie chiński bubel :P

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2013-09-18 o 13:22
Stary 2013-09-18, 13:27   #2319
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
w biedro -40% na pizze i pierogi

ej jeszcze mi tak nie gratulujecie jutro starościna idzie po wpis to zobaczy czy zdałam

ta fajna torebka czarna http://allegro.pl/torebka-kuferek-sh...542723885.html , ale pewnie chiński bubel :P
Noo niby są ale jak z kumpelą wczoraj byłyśmy u niej w mieście w biedro to wymiotło w pierwszy dzień i nie mają dostawy

Fajna ja chciałabym jakąś inną a nie w jednej chodzę tylko no ale cóż

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Nażarłam się obiadem TŻta pyszne danie - wątróbka
Teraz nadrabiam seriale a potem może w końcu zrobię coś w kierunku rozwijania się

Stary 2013-09-18, 13:52   #2320
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Noo niby są ale jak z kumpelą wczoraj byłyśmy u niej w mieście w biedro to wymiotło w pierwszy dzień i nie mają dostawy

Fajna ja chciałabym jakąś inną a nie w jednej chodzę tylko no ale cóż

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Nażarłam się obiadem TŻta pyszne danie - wątróbka
Teraz nadrabiam seriale a potem może w końcu zrobię coś w kierunku rozwijania się
to jak u mnie

widziałam te akcesoria do zdjęć dla maluchów , powiem Ci że jak chcesz jakieś opaski, czapeczki, ubranka nawet do przebrania to poszukaj po lumpkach, na niemowlakach pełno takich rzeczy a opaski to można nawet samemu zrobić

Btw : Cytrynka robi czapki na drutach przeróżne , może Ci coś fajnego zrobić

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2013-09-18 o 13:56
Stary 2013-09-18, 14:06   #2321
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
to jak u mnie

widziałam te akcesoria do zdjęć dla maluchów , powiem Ci że jak chcesz jakieś opaski, czapeczki, ubranka nawet do przebrania to poszukaj po lumpkach, na niemowlakach pełno takich rzeczy a opaski to można nawet samemu zrobić

Btw : Cytrynka robi czapki na drutach przeróżne , może Ci coś fajnego zrobić
No właśnie myślałam żeby iść do lumpów ale sądziłam, że takich opasek nie znajdę :P a na all to nawet po 20 zł jedna tu w zestawie kupiliśmy po 20coś, ale TŻ przez pomyłkę 2 przesyłki zapłacił i dorzuciła nam tę różową opaskę i koronę złotawą

Jeszcze chcielibyśmy koszyczki, wiaderka, koce, ale ceny też są fajne..

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

A tż mi napisał esa po co pokazuję na face że mamy takie coś, dziwny jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 14:42   #2322
hoe
Zakorzenienie

dzień dobry wróciłam padnięta po pracy, chyba się zdrzemnę

@na to ja Ci pogratuluję jak się dowiesz

hoe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 15:10   #2323
@na
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie myślałam żeby iść do lumpów ale sądziłam, że takich opasek nie znajdę :P a na all to nawet po 20 zł jedna tu w zestawie kupiliśmy po 20coś, ale TŻ przez pomyłkę 2 przesyłki zapłacił i dorzuciła nam tę różową opaskę i koronę złotawą

Jeszcze chcielibyśmy koszyczki, wiaderka, koce, ale ceny też są fajne..

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

A tż mi napisał esa po co pokazuję na face że mamy takie coś, dziwny jest
może nie takie, ale znajdziesz opaskę jakąś doczepisz kwiatka i już
co do koszyczków, jak masz sprytnego Tż to z desek zbije paletę a później trochę ją wystarczy pomalować, albo te drewniane coś, słowa mi brakuje na ziemniaki np i też pomalować o coś tego typu mi chodzi https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater i https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...44355454_n.jpg
Trochę wyobraźni i z niczego możecie zrobić coś
http://www.handimania.com/ tu są świetne pomysły na różne rzeczy

*Ćwiczę*

Stary 2013-09-18, 15:16   #2324
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
może nie takie, ale znajdziesz opaskę jakąś doczepisz kwiatka i już
co do koszyczków, jak masz sprytnego Tż to z desek zbije paletę a później trochę ją wystarczy pomalować, albo te drewniane coś, słowa mi brakuje na ziemniaki np i też pomalować o coś tego typu mi chodzi https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater i https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...44355454_n.jpg
Trochę wyobraźni i z niczego możecie zrobić coś
http://www.handimania.com/ tu są świetne pomysły na różne rzeczy
Teraz na szybko potrzebowaliśmy, więc zamówiliśmy, ale mówił, że sami możemy porobić. A on jest uzdolniony manualnie jak mama więc myślę, że będziemy próbować i z przyjaciółką gadałam dziś i mówiła, że musimy pomyśleć bo ona dałaby radę takie rzeczy zrobić

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

i taki kokon to też szkoda zamawiać bo to jest gaza bawełniana zafarbowana i wypłukana w płynie antyalergicznym. a jeden taki kokon to 20zł z przesyłką..

Stary 2013-09-18, 16:39   #2325
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Gopli, taaaak po lumpach się przejdź koniecznie

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

I spróbujcie wykorzystać jakieś domowe rzeczy, może masz jakaś starą bluzę polarową albo nie wiem

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Maskotki na pewno macie jakieś swoje

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:53   #2326
goplankowa
Zakorzenienie

Rozglądałam się po domu i nic ciekawego nie mam :P nawet koca ładnego :P wczoraj od kumpeli pożyczyłam taki ogromny i jechałam z nim :P

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Kumpela wynegocjowała wolne w pracy żebym przyszła w piątek chociaż tyle. 56 zł zarobię...

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Chyba się pouczę po angielsku na rozmowę kwalifikacyjną polecicie jakieś dobre strony jeśli korzystałyście?

Stary 2013-09-18, 18:30   #2327
hoe
Zakorzenienie

ja nie pomogę, bo nie korzystałam. Niedawno się obudziłam i mnie brzuch strasznie boli

Stary 2013-09-18, 19:00   #2328
goplankowa
Zakorzenienie

Przerażają mnie przedmioty na mgr co mam bo są plany.. Użerałyście się ze statystyką? Pocieszę was, ja będę mieć teraz "Statystykę i ekonometrię w finansach i rachunkowości" No chyba mnie poje.....

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

I 14 grup jest, nie kumam tego

Aha, i u TŻta zdała 1 osoba egzamin inżynierski, cudnie na pewno to nie on bo słabo napisał jak mówił

Stary 2013-09-18, 20:02   #2329
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hoe Pokaż wiadomość

A ja w ramach odchudzania zrobiłam nocną pizzę, druga siedzi w piekarniku

Załącznik 5412824
a dasz przepis na ciasto na pizze? bo mi jakoś słabo wychodzi jak kiedyś robiłam

Cytat:
Przerażają mnie przedmioty na mgr co mam bo są plany.. Użerałyście się ze statystyką? Pocieszę was, ja będę mieć teraz "Statystykę i ekonometrię w finansach i rachunkowości" No chyba mnie poje.....

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

I 14 grup jest, nie kumam tego

Aha, i u TŻta zdała 1 osoba egzamin inżynierski, cudnie na pewno to nie on bo słabo napisał jak mówił
Miałam taki przedmiot, nic z niego nie kumałam, robiliśmy jakis dziwny projekt, którego nie mogłam zaczaic ale jakos sie udało to zdac ;]
Nadrobiłam Was.

ja od niedzieli rano do dzisiaj rano, miałam moją przyszłą teściową w domu. jeszcze w niedziele TŻ miał nockę wiec od 17 siedziałam z nią sama ;/ tak to chodzilam do pracy i super wieczory z teściówką ;/ niby mi nie przeszkadza mocno, ale ciesze sie ze pojechała. Przy niej to człowiek sie nie czuje swobodnie w swoim własnym domu.

Co do olejowania kudłów, sama bym chciala sie zmobilizowac teraz wilgoc na dworze i moje włosy żyją swoim własnym życiem;/ z regularnym balsamowaniem ciała tez mam problem, jak raz na tydzien się posmaruje to jestem z siebie dumna

W ogole wlasnie chcialabym wypracowac w sobie takie regularne czynnosci. mysle czy nie ustawic alarm przypominająco-zmuszające o jakieś porze wieczorem. ale pewnie ignorowałabym te alarmy.

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 20:19   #2330
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość

W ogole wlasnie chcialabym wypracowac w sobie takie regularne czynnosci. mysle czy nie ustawic alarm przypominająco-zmuszające o jakieś porze wieczorem. ale pewnie ignorowałabym te alarmy.
ja uważam, że jak się człowiek do czegoś zmusza to raczej tego nie polubi, lepiej coś robić rzadziej, a się w końcu do tego przekonać ja tak miałam z olejowaniem, ćwiczeniami itp , teraz to robię bo lubię

*Ćwiczę*

Stary 2013-09-18, 21:07   #2331
hoe
Zakorzenienie

Cytat:
a dasz przepis na ciasto na pizze? bo mi jakoś słabo wychodzi jak kiedyś robiłam

Jasne Mam kilka przepisów na ciasto ( mama zbiera gazetki "Przyślij przepis" ),ale teraz robiłam z tego:

3 szkl mąki
50 g drożdży (pół paczuszki)
szklanka letniej wody
łyżka oleju
szczypta cukru
szczypta soli

Do miski wsypujemy mąkę z solą, wlewamy olej.W szklance letniej wody rozpuszczamy drożdże i cukier.Wlewamy do mąki, wyrabiamy ciasto.Odstawiamy (ja przykryłam ściereczką) w ciepłe miejsce, aż podwoi swoją objętość SMACZNEGO!

Stary 2013-09-18, 21:25   #2332
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Gopli, a jeszcze mi przyszło na myśl. Masz wątek wymiankowy? Bo dziewczyny często chcą wymienić jakieś ciuszki i inne rzeczy dziecięce na coś innego

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 21:39   #2333
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam taki przedmiot, nic z niego nie kumałam, robiliśmy jakis dziwny projekt, którego nie mogłam zaczaic ale jakos sie udało to zdac ;]
Straż mnie jeszcze Samą statystykę czy ekonometrię bym przeżyła ale to i wgl jakieś dziwne finansowe ćwiczenia

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
ja uważam, że jak się człowiek do czegoś zmusza to raczej tego nie polubi, lepiej coś robić rzadziej, a się w końcu do tego przekonać ja tak miałam z olejowaniem, ćwiczeniami itp , teraz to robię bo lubię
Dokładnie ja tyle rzeczy chciałabym ale przez lenistwo mi się nie chce.. To jest straszne. Mogłabym teraz pouczyć się czegoś dla siebie. Za miesiąc szkoła i do wakacji mogę pomarzyć o hobby itd

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Gopli, a jeszcze mi przyszło na myśl. Masz wątek wymiankowy? Bo dziewczyny często chcą wymienić jakieś ciuszki i inne rzeczy dziecięce na coś innego
Nie mam ale chciałam sobie założyć i tak na ciuchy bo mam jedynie na szafie. A i tak potrzebowałabym kogoś żeby zrobić na nim te zdjęcia ciuchów bo mam fajne spodnie do sprzedania ale na ziemi to brzydko wygląda

Ja przed TV siedzę od 20 zaraz znów uciekam. O 6 muszę wstać bo na 7 jedziemy z mamą na mszę za zmarłego dziadka. Zawsze muszą tak wcześnie robić

Stary 2013-09-18, 22:08   #2334
jusiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Żadnego CV nie wysłałam dziś może do wieczora coś się pojawi Kumpela też szuka roboty, no i dziś ma 2 rozmowy w Kato, jutro jedną u nas a ja nic a do nas wysyłała tam gdzie ja i do mnie nie zadzwonili

A znalazłam idealną ofertę w Kato, chcą studentkę z UE do faktur i księgowości, ale z Korfantego jeszcze 40 min z buta, nie wiem gdzie to
A nie próbowałaś szukać czegoś w tej nowej galerii katowickiej? Pewnie teraz tam już będą mieli komplet pracowników, ale może na inne miasta by potrzebowali.

Ja już w domu, masakra... Kupa roboty dziś i jestem wykończona A jutro znowu...

25.08.2015
jusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 06:49   #2335
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
A nie próbowałaś szukać czegoś w tej nowej galerii katowickiej? Pewnie teraz tam już będą mieli komplet pracowników, ale może na inne miasta by potrzebowali.

Ja już w domu, masakra... Kupa roboty dziś i jestem wykończona A jutro znowu...
Widziałam ogłoszenie do jednego sklepu, wysłałam no ale cisza Gdybym miała prawko to o wiele łatwiej szukałoby mi się pracy bo wszędzie busem nie dojadę, no i wymagają prawka :/

Hej wróciłam z rodzicami ze mszy chyba zaraz się położę spać Kurde, miałam dziś do kuzyna iść małej zdjęcia robić, a ciocia mi dziś powiedziała, że przecież mała ma wysypkę. No a on nic mi nie mówił i nie wiem teraz

Stary 2013-09-19, 09:00   #2336
jusiowa
Zakorzenienie

wstałam, ale jestem wykończona...

25.08.2015
jusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:35   #2337
Katuszka89
Zakorzenienie

hej

miałam wstać o 8 a wstałam 0 10 dobra coś zjem i o 11 siadam plan na dzisiaj to rozwalić 6 pytań
Katuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 11:33   #2338
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Zara usnę

Fiole dziś nam odleciała
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-09-19, 11:46   #2339
goplankowa
Zakorzenienie

Ja wstałam i piję kawę. I przypomniało mi się, że parasol mój niezawodny w kościele dziś zostawiłam

Stary 2013-09-19, 12:26   #2340
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wstałam i piję kawę. I przypomniało mi się, że parasol mój niezawodny w kościele dziś zostawiłam
A mi się ostatnio połamała w torebce
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości