|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
sledzę wasz wątek od dawna, bo mam wielki problem z butami ślubnymi, tak strasznie chwalicie butki Akcesu2, że właśnie składam zamówienie na nie Model Victoria, tylko mam maleńki problem. Nie wiem jaką podeszwę zamówić : miękki styrogum, czy sztywny poligum?Proszę o podpowiedź, heeelpppp |
|
|
|
|
#2312 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak swoją drogą to chyba mamy ślub w tym samym dniu ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Sztywny poligum jest bardziej elegancki (gładka, lśniąca podeszwa), ale podobno mniej taneczny. Buty na poligumie są również bardzo wygodne i nie ślizgają się po parkiecie. Teraz zależy na czym Ci bardziej zależy Ja osobiście wybrałam podeszwę bardziej elegancką, bo ta krateczka jakoś średnio mi się podobała. Moje buty na poligumie są bardzo wygodne i rzeczywiście nie ślizgają się po parkiecie.
|
||
|
|
|
#2313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wielkie thx Zamawiam tą gładka :P taka ze mnie tancerka, że wole lepiej się prezentować podnosząc nóżki w górę :P |
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo spostrzegawcza jesteś, faktycznie mamy ślub w tym samym dniu
|
|
|
|
|
#2315 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
to pstryknę fotki oo to już jesteśmy we trzy z 17 lipca |
||
|
|
|
#2316 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj wieczorem wysłałam drogą mailową zamówienie na butki (Akces2), no i teraz nie wiem, czy czekać aż odpiszą czy zadzwonić i powiedzieć, że napisałam na maila? Jak zamawiałyście swoje butki?
|
|
|
|
#2317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli poprosiłaś w mailu o potwierdzenie to poczekaj 1-2 dni. Jeśli się nie odezwią to zadzwoń i się upewnij czy mail w ogóle doszedł ![]() A które buciki zamówiłaś i w jakim kolorze jeśli można wiedzieć?
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dzisiaj buciki z Akces2
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
O fajnie wyglądają te "stuningowane" Amelki
|
|
|
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyślą mi 8 czerwca- już nie mogę się doczekać.Zamówiłam Victorię- kolor biały, bo suknia biała :P chociaż bordowy mnie kusił... ale niech już będzie klasycznie Tylko paseczek zmieniłam na krótki.
Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2010-05-27 o 08:38 |
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
|
#2323 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie przyszłe i mające to już za sobą panny młode
![]() ...mój pierwszy post na forum i tak się złożyło, że chętnie zacznę od tego tematu ![]() mam nadzieję, że tańczyć się będzie w nich równie dobrze, jak mi się podobają... ;-) moje butki : |
|
|
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
witamy wizazanke
![]() piekne a juz kupione?
|
#2325 |
|
Wtajemniczenie
|
Orchii bardzo ładne buciki
![]() Do dziewczyn, które zamierzają wystąpić na swoim ślubie w sandałkach mam pytanie: czy zakładacie rajstopy, takie cieniutkie bez patentów? Czy pokazujecie gołe nogi? A może coś pośredniego czyli rajstopy w sprayu? ![]() Sama mam trochę dylemat... Na pewno wykluczam brak rajstop. Najwygodniej byłoby założyć cieniutkie 8 den, ale nie wiem czy nie będzie to wyglądać obciachowo. Kuszą mnie rajtki w sprayu, ale nie wiem czy się sprawdzą, nigdy wcześniej ich nie używałam... |
|
|
|
#2326 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję, buty już kupione, polecam też pozostałe modele ślubne na www.fleq.pl
![]() u mnie tylko sandałki wchodziły w grę, a zakładam je jak najbardziej na gołe nogi - ślub we wrześniu, więc liczę na stosowną opaleniznę, do tego skromny biały french u stóp... taka jest moja wizja
Edytowane przez Orchii Czas edycji: 2010-05-27 o 15:57 |
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
wiekszosc z tych butów o prawie połowe taniej mozna zamowic na wspolnych zamowieniach z sigmy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2329 |
|
Przyczajenie
|
bardzo możliwe, chociaż i tak wydaje mi się, ze cena tutaj jest bardzo przystępna, jak wpadnie mi w oko coś fajniejszego to nie będzie mi szkoda kupić
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
Moje Amelki i inne do Kościółka
|
|
|
|
#2332 |
|
Raczkowanie
|
tylko ciekawe jak z ich wygodą ??????????????bo Sigma to przecież chińszczyzna ...
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej w skórce wygladaja BOMBOWO!! Piekne, szalenie eleganckie. To ile płaciłaś za Amelki w skórze? O dużo drozsze w porównaniu z satyną?? A te drugie buciki także piękne, obie pary wykorzystasz po weselu jeszcze nie raz
|
|
|
|
#2334 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo prosze o pomoc . Może wiecie gdzie kupić delikatne złote buciki najchetniej w necie.
wklejam moją suknię , ta jest akurat biała a moja ma ciepły kremowy kolor. |
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Różnica między skórą a satyną jeśli chodzi o cenę jest minimalna - bodajże 15 zł
|
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dobra nie marudzę, wazne że jestem zadowolona z butów i ze pasują idealnie. Kolejne wezme ze skóry
|
||
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na satynę namówiła mnie też mama bo stwierdziła, żę skórzane wyglądają tak komunijnie O farbowaniu nawet nie wiedziałam, ale jak Pani z Akcesu mi powiedziała, że jest taka możliwość to pomyślę (da się to zrobić bo obcas tez jest powleczony satyną
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo widzę, że wkładeczki w bucie są takie całościowe (chyba, że tylko na zdjęciu tak wygląda) zaznaczałaś przy zamówieni, że chcesz całe? Bo na ich stronce na zdjęciach są takie do połowy i troszkę boję się, że będę to czuć pod stopą... Ja też wzięłam ze skóry, bo jakoś mi się skojarzyło, że lepiej się dostosowują do stopy i jak ktoś nadepnie, to nie zostanie odcisk jego buta :P
|
|
|
|
#2340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dlaczego nie ma zdjęć 

Tylko paseczek zmieniłam na krótki.

O farbowaniu nawet nie wiedziałam, ale jak Pani z Akcesu mi powiedziała, że jest taka możliwość to pomyślę (da się to zrobić bo obcas tez jest powleczony satyną