![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
a dziś będę robić z makaronem czarnym ![]() ![]() Onella- idziesz do lidla, kupujesz kilka butelek wina i za jednym zamachem masz książkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
ezzo, nie myslalam o tranie tzn teraz mi sie wydaje, ze moze od zabkow to?
a jak sie podaje taki tran? jak devikap? w sumie on trzeci raz jest chory, to sporo? raczej na pewno, wlasnie widze druga gorna jedynke ![]() kurde to wchodzenie babla na kanape mnie wykonczy :P wchodzi na kanape, cisnie do kompa i "tata, tata, tatatatatata" :p
#2313 |
Zakorzenienie
|
karusia my tak jak onaella wplacilismy na osobne konto wszystkie pieniadze, ktore Yae dostala
ewik ![]() szklanko bedziemy w tradycyjnych japonskich strojach - ja chce biale kimono |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że w UK nie zrobili takiej akcji. Ostatnio w coś na kształt antykwariatu dorwałam kilka książek kucharskich sprzed paru lat. Dizajn typowy dla lat 90-tych ale fajne są przepisy. Desery szczególnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bo patrzcie, za 2mce kontrola, a jak mi za 2mce dopiero reh. przyznają to co? Cytat:
Body pikne ![]() Cytat:
a prawda taka, że jak nie będę miała z kim młodej zostawić, a będę musiała po Agu iść, to w każdą pogodę muszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdarza się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
prawda? ale, ale! co to za smsy chcesz ukryć? ![]() Cytat:
idę na zakupy tam dzisiaj, jeszcze 2 naklejki i mam prezent dla niej ![]() Cytat:
![]() http://dladzieciaczka.pl/product-pol...ania-7513.html taniej spokojnie tez można, nie chce mi się szukać |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
treselle, pyatlas o ten siad plotkarski, moj tez tak siada, kiedys widzialam filmik zawitkowskiego zeby po prostu dziecko korygowac, nozke do przodu mu przekladac i powinno zalapac, moj siada normalnie, w siadzie plotkarskim i w W, koryguje, przekladam nozki, czasem wystarzcy ze tylko podejde do babla on juz wie i nozke sam do przodu daje
![]()
#2317 |
Konto usunięte
|
Meneq, a miałaś kimono na sobie kiedyś???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | ||||||
Zakorzenienie
|
albo królewna śnieżka wśród 7 krasnoludków.... Do Kubusia Puchatka też się przyczepili....
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A słyszałyście o jakimś dziwnym wirusie.... Dokładnie nie wiem o co z nim chodzi, ale nie ma ponoć na niego żadnych leków... Gorączka wysoka, łapie węzły chłonne, bolą mięśnie... Długo trzyma... Bratanek miał ost 40 stopni, ma 4 lata. Brat w niedziele też 40 a wczoraj 42.... szok, jak on to przetrwał.... Tak się boję, bo tam też mój chrześniak 5 mcy... No i w sobotę brat i mój tż byli u moich rodziców, malowali pokój i boję się że tż do domu to świństwo przyniósł... Do tego dziś odbiera samochód do odśnieżania, czyli już coraz bliżej do wyjazdu i kórde jak go taka gorączka złapie.. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś mi nie pocytowało ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie miałam pytać jak to wygląda w innych krajach bo np w chorwacji, austrii nie widziałam podobnych akcji marketingowych czytałam,że zatrudnienie Okrasy i Pascala było strzałem w 10, szybko zatrudnili cukiernika a następnie someliera a teraz mistrza barmanow osobiście bardzo mi się podoba ta akcja i z tego też powodu uwielbiam lidla bo stał się bardzo delikatesowy ![]() poza tym lidl zrobił mądry ruch bo wstrzelił się do klientów z zasobniejszym portfelem i troszkę odszedł od ideii dyskontu ostatnio były torebki witchenna za 250 zł, moja koleżanka sobie kupiła, szczena mi opadła, fakt,że baby się biły o nie bo w sieci kupę $$ taka kosztuje ale okazuje się,że można kupić naprawdę fajne rzeczy nie wydając ogromnych sum ![]() szkoda,że Biedra tak kuleje z marketingiem i że asortyment jest nudny do urzygania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Wtajemniczenie
|
mieliśmy wózek wystawić. przywieźliśmy pudło od gondoli od Rodzciów ze strychu z nadzieją, że tam ta gondola jest. i d.upa. są tam kołdry, które dostalismy na prezent ślubny i nie wiem czy się śmiać czy plakac
![]() ![]() Ewik ale skurczybyk z tego Twojego Tż ![]() cała czołem ![]() fewciu cieszę się, że dzisiaj już lepiej w żłobku ![]() bokeh co ten tżbokeh ma z tym kurczakiem ![]() nawijko dobrze, że Wam się nic nie stało poważnego ![]() Ifwka wątek z Romanem jest żałosny ![]()
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to uwielbiam zbierać gazetki z przepisami/inspiracjami kulinarnymi które są za free w większości supermarketów. Piękne zdjęcia potraw naprawdę cieszą oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
EWIK aż mi brak słów na temat twojego tż
#2324 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43996946]Meneq, a miałaś kimono na sobie kiedyś???[/QUOTE]
Jeszcze nie i jestem bardzo ciekawa jak to bedzie, przy mojej figurze zwlaszcza. Kiedys zalozylam yukate, to jest tez tradycyjny stroj, lzejszy z przeznaczeniem na lato i nie zapomne 3 recznikow kapielowych, ktorymi ukrywano moje kraglosci... |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
mam takie pytanie i może Wy coś mi doradzicie otóż od kilku dni mam problem z jednym synkiem, w środku nocy budzi się z ogromnym płaczem,biorę go na ręce i od razu się uspokaja, problem w tym że w momencie odłożenia do łóżeczka jest dalej to samo, śpi tylko na rękach albo obok mnie, czy to taka potrzeba bliskości?? (w ciągu dnia potrzebuje więcej przytulania od swojego brata) myślałam że może zęby, ale przecież jakby go bolało to by się chyba u mnie momentalnie nie uspokajał? |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem ciekawa kiedy "wpadnie"
![]() Ja tam lubię lidla ale właśnie zaciuchowe rzeczy bo małą obkupiuję tam za każdym razem jak się coś pojawia, natomiast do spożywki nie mam przkonania, ale to chyba dlatego że nie po drodze tam mam.
#2327 |
Konto usunięte
|
Ha! a ja miałam
![]() ![]() Marsi, ja tam z biedry się cieszę, bo ja się cholernie przyzwyczajam do produktów ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Magnoliss, tak, potrzeba bliskości, uspokojenia się. |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Wtajemniczenie
|
HEj,
nie mam czasu niestety na nadrobienie. A od jutra tż idzie do niedzieli na urlop, więc mnie raczej nie będzie. Przeleciałam Was szybko i dwie rzeczy mi się w oczy rzuciły: Hope ![]() ![]() ![]() Ewik, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie: w jakim wieku dzieci powinny samodzielnie jeść? Tzn posługiwać się łyżeczką np. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam co to za wirus...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mononukleoza_zaka%C5%BAna i tak sobie teraz myślę, bo tam napisali coś takiego " Czasami w przebiegu mononukleozy może dochodzić do zapalenia płuc" "W przypadkach z nasiloną obturacją górnych dróg oddechowych, małopłytkowością, powikłaniami neurologicznymi stosuje się kortykosterydy." No i było dwa razy zapalenie płuc połączone z obturacją... gorączka była tylko za pierwszym razem, ale nie trwała jakoś długo.. Kurdę nie pamiętam już nawet ile miała i ile trwała, ale chyba coś ok 38 z kawałkiem... Może powinnam skontaktować się z lekarzem... No a ja już od dłuższgo czasu chodzę zmęczona, nic mi się nie chce, z łóżka bym nie wstawała tylko spała i spała... gorączki narazie niet.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Wtajemniczenie
|
i strasznie mi szkoda, żw teraz tutaj tak mało Hje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Konto usunięte
|
Ano właśnie, Hje, pisz...
![]() Gojka, mononukleoza nie jest nowym wirusem żadnym, tyle, że paskudnie się leczy. Fewciu, a różnie, na widelec Agatka nabiła jak miała jakieś 13 mcy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43997279]Ha! a ja miałam
![]() ![]() Marsi, ja tam z biedry się cieszę, bo ja się cholernie przyzwyczajam do produktów ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Magnoliss, tak, potrzeba bliskości, uspokojenia się.[/QUOTE] Dziękuje za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43997491]Ano właśnie, Hje, pisz...
![]() Gojka, mononukleoza nie jest nowym wirusem żadnym, tyle, że paskudnie się leczy. Fewciu, a różnie, na widelec Agatka nabiła jak miała jakieś 13 mcy.[/QUOTE] Ja nie powiedziałam, że to nowy wirus, tylko, że dziwny.. Nigdy o nim nie słyszałam po prostu.... Mam nadzieję, że tego nie złapaliśmy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, a to prywatny żłobek, czy państwowy???
U nas, zaraz obok, dosłownie na rogu, jest tęczowy domek, prywatny żłobek z językiem angielskim, ale od 8-13, a to średnio nam coś daje ![]() Dzieć mi padł przy butli ![]() AAAAAAAAAAAAAAAA Dziecko moje ![]() ![]() ![]()
#2337 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie pisałam. Wizyta była lepsza od poprzedniej. Ale i tak znów chciała od nas pożyczać kasę (wiadomo na co)..... :/ Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43993928] Dziewczyny, to chyba nie tak, że nie zauważmy ![]() ![]() ![]() Ooo! Święta racja. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tak smutno bez niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Wtajemniczenie
|
Ewik- Tak bardzo mi przykro z powodu tego co teraz przeżywasz. Ale masz racje, ze nie będziesz siebie winić za to co zrobił twój tż-Brawo. Jesteś świadomą i pewną swoich wartości kobietą i życzę Ci aby się ułożyło bo zasługujesz na szczęście
![]() Fewciu-też się własnie zastanawiałam kiedy dzieci powinny samodzielnie jeść. Moja mała to leń i pewnie później to osiagnie niż inne. bo np jeszcze kubeczka sama nie trzyma. tzn trzyma ale nie wie , że to trzeba przechylić do góry żeby leciało :/ Nawijko-dobrze, że nic się nie stało. Ale masz dziewczyno refleks. A to może się zdarzyć każdemu, nie przejmuj się ![]() Blanka ma właśnie drugą drzemkę. Dziś trochę mniej jęczy ale i tak jęczy, oczywiście nie poszłyśmy na spacer bo znowu się stresuje.Wczoraj takiego wyjca zrobiła, że tż ją niósł bo ja nie daje rady jej tak długo nieść. Kurczę nie wiem jak to zmienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.