|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Ja świętuję z TŻ
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Ja ćwiczyłam jednak
![]() I jak bardzo mi się nie chciało zabrać, tak dobrze mi się dziś ćwiczyło, jakoś szybko i lekko. Narazie z trzech treningów z Body Revolution, Workout 2 jest najlepszy i akurat dziś był ![]() a zaraz idę robić Chilli Con Carne na kolację, bo w sumie miało być na obiad, a obiadu jakoś nie było
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się jutro nie ważę
![]() Tydzień porażka Ale smakowita ![]() Cytat:
![]() Ja żadnego języka nie umiem. Najgorsze co mogło być to właśnie lekcje języków. Nie mam pamięci, nie umiem mówić. No tępak jestem straszny pod tym względem. W podstawówce miałam niemiecki, w liceum niemiecki i ruski, na studiach ekonomicznych niemiecki, na położnictwie łacinę. Na angielski chodziłam prywatnie z 1,5 roku i chyba najwięcej z niego rozumiem Ale dogadać się bym się nie dogadała za chiny.Wzięłam się za włoski jakiś czas temu, ale szybko zrezygnowałam. |
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej dzieczynki
Ja tylkoNa chwilkę dziękuję za życzenia kochane Ja również też wagi jutro nie podam od 15 powoli pije Desperadosy i co chwilę zajadam niedozwolone przekąski, aleeeee jakie dobre! Jedene zdrowe chyba moje koreczki, chociaż nie wiem ![]() Jeszcze raz dziękuję kochane za życzenia, jutro będę, przeczytam wszystko na spokojnie (oby na trzeźwo) Ahaaa co do przemyśleń... staro sie napewno nie czuję, mam dużo rzeczy do zrobienia w tym roku, zarówno w naszym związku jak i w moim życiu ![]() Schuść, znaleźć pracę, naprostować TŻ to niektóre z nich ![]() Dobra lecę
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A można na tym robić przetwory? La'Mbria? Creature sto lat piękna! Oby wszytkie Twoje plany się ziściły! Ja co prawda nie wiem ile masz lat, no ale po tym jak wyglądasz nie masz prawa się czuć staro:P Jak dla mnie to masz dzisiaj rozgrzeszenie za jedzenie, w końcu masz święto ![]() Świnko, zdolna bestia z Ciebie ![]() Jak dla mnie pycha, serio mówie, nie czuć tego szpinaku w sumie tylko w konsystencji inne a tak to w sumie bananowe, a ja lubie banany choć to niedietetyczne owoce, ale w moim bilansie się mieszczą ![]() A ja jutro się zważę trochę ze strachem, bo jem strasznie dużo owoców codziennie i mniej ćwiczę ale jestem przynajmniej po okresie to moze chocciaz woda mi się jakoś unormowała... Ostatnio coś mnie od miecha odrzuca.. A jutro idę na torta :P
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, melduję 86,2... Większość nadwyżki pourodzinowej (sprzed tygodnia!) spadła, ale jeszcze 300 g zostało
nie warto grzeszyć
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie ważyłam, ale 60 będzie lekko.
Rano wstałam idę do łazienka a tam sam czad. U Pauli z pokoju. Na szczęście jej nie było. Musimy się dowiedzieć kogo komin tam idzie i niech coś zrobią bo przecież poduszą nas. I tym sposobem przez zamieszanie waga poszła w kąt. No ale jakby nie było ten tydzień zaprzepaściłam. Ale ruszam z nowym nastawieniem, w końcu w czerwcu Włochy na nas czekają. Muszę wyglądać pieknie. Także nie mogę odpuszczać. I popuszczać, bo zaczynam sobie folgować. Im więcej osób widzi, że schudłam tym mniej walczę o kolejne centymetry i kilogramy Muszę się ogarnąć. Poczytam zaraz o SB. Może spróbuję choć przez tydzień. |
|
|
|
#2319 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie 86,8 kg
![]()
|
#2320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wagi: no niestety jak się jest blisko celu to człowiek się usprawiedliwia, schudłam już tyle, może już starczy, chociaż jeszcze by chciał. Moim celem ostatnim było 55 kg i poprzestałam na 58 bo marzyłam o bułce, której pół roku w buzi nie miałam. Zjadłam w drodze ze sklepu Ja się ogarnęłam i ustaliłam cele cząstkowe. Pierwszy to 75 kg do maja! W maju wyjeżdżam i chciałabym wejść w mój czerwony, wiosenny płaszczyk Drugi cel to 70 do sierpnia, po operacji będę się rozglądać za stałą pracą, więc nie chcę już lepiej wyglądać i nakupować ciuchów, które potem nie będą spadać No i do końca roku 65 kg.Realne, prawda? ![]() Kurczę kochana, faktycznie Ci nie spada W ogóle, zaczęłaś się mniej udzielać ostatnio. Nic się nie dzieje? Nie grzeszysz? Może spróbuj jakichś ćwiczonek?
“It is never too late to be what you might have been.” – George Eliot -13,0 kg 18,4 kg to go. Edytowane przez insane_p Czas edycji: 2014-01-25 o 10:25 |
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
hej
witam się z wagą 75,3 i chwalę się za móje córeczki. wczoraj było przekłucie uszu ![]() HaGie jak widać nawet bedac w obcym kraju ale siedzc w domu mozna zapomnieć języka. ja prawie polskiego zapomniałam po 4 latach w domu a od siebie to poradze ci ograniczyc chleb i to nie tylko biały. jesli b.lubisz moze sobie upiecz bochenek na cały tydzień z pełnoziarnistej mąki, z róznymi zbożami. nadalka brawo ty jak zwykle wymiatasz. zero zagadkowych zastojów. jak jesz okto spada, jak żresz, za przeproszeniem rośnie. wszystko sie zgadza jak w szwajcarskim zegarku
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-25 o 13:37 |
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
U mnie 66
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin kiepsko z tym kominem :/
Hagie Marta gratki spadku i przebicia uszu u dziewczynek ![]() Maruś wiesz, ja całkowicie wyrzuciłam chleb z manu i chyba to tak działa |
|
|
|
#2324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nadalka, Martuś, Nicki, gratki za spadek ![]() HaGie - Marta ma rację ![]() Martuś - brawo dla dziewczynek ![]() Ja się zabrałam za rachunkowość w przyszłym tygodniu koło z ćwiczeń i zerówka z wykładu
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Nie mam już psa
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 79,2
Brawo dziewczyny Marta za odwage u dziewczynek Ja swojej przekułam uszy jak miała 8 miesiecy
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba jednak sb ci nie pomaga Ja swojej przebiję jak ona będzie chciała, nie lubię kolczyków u niemowlaków i malutkich dzieci, zwłaszcza z łysymi główkami |
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze kupić ten colon c :/ Ale drogi on i szkoda mi kasy
|
|
#2329 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2332 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
idziesz jak rakieta ![]() Cytat:
![]() A co do motywacji to ja mam podobną-chcę w Hiszpanii wyglądać pięknie Kochana przykro mi bardzo, ale najważniejsze żebyś się teraz nie poddała. Może rzeczywiście popełniasz jakiś błąd, którego nie jesteś świadoma? Pisz co jesz, pomożemy Cytat:
i dla Dziewczynek ![]() Tobie również gratuluję ciekawe kiedy ja dołączę do elitarnego grona 6 z przodu ![]() Dziewczyny ja się dziś nie zważyłam. Rozchorowałam się. Chyba po wczorajszym torcie Nie wiem, ale całą noc zwijałam się z powodu bólu brzucha. Teraz jest lepiej, ale nadal źle się czuję. Nadal zresztą leżę w łóżku, dzień spisany na straty. Najgorsze jest to, że ani nie zjadłam dużo, ani nic drastycznie niezdrowego. Cały dzień jadłam ok, na obiad malutką porcję kremu z dyni i trochę makaronu z brokułami i suszonymi pomidorami. I kawałek tortu-samodzielnie upieczony placek z czekolady i bita śmietana, to chyba nie jest jedzenie od którego można się rozchorować
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh z psami to tak bywa. sami mieliśmy suczkę w rodzaju dziamgot ![]() świnko mogłaś złapać wirusa. mnie tez boli brzuch bez powodu.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-25 o 14:15 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
muszę jechać po jakiś tani żel na dziąsła bo nie wytrzymie już i tak kupiłam sensodyne ultraszybka ulga, bo wrażliwe na ciepło i zimno teraz są strasznie i chyba pierwszy raz w życiu kupiłam taką drogą pastę![]() Za to indeks póki co wygląda jak dzieło sztuki, sześć 5 i jedna 4 no i jeszcze tylko tydzień zawalony dzień w dzień kolosami i egzaminami no i w końcu spokój bd No a między jednym kolosem a egzaminem zaliczyłam impreze (tego mi było trzebaŚwinka widzisz nie taki wilk straszny gratuluje![]() Ja uszy przekłuwałam po komunii dopiero, czyli można powiedzieć świadomie
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2014-01-25 o 14:51 |
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Ashya jak tak boli idź do dentysty. moze masz zapalenie. ja miałam podczas wyrzynania ósemek zapalenie tego stawu no wiecie zawiaska
na takie bóle czasem daja nawet antybiotyk. a jesli boli cie dziąsło to są specjalne żele dentystyczne b silnie znieczulające albo psikaj tantum verde w to miejsce. ale dziobaki z Was nadalka wyporzyczyłam "Imperium". Ono b.straszne? Bo wiesz, ja mam zajęcze serce ![]() czytam po raz enty "Jak mówić by dzieci nas słuchały, jak słuchać, by dzieci do nas mówiły. Swoja drogą ksiażka the best dla mnie!!! No i tak autorki wyróżniają rożne rodzaje reakcji na jakiś problem, o ktorym nam ktoś mówi np. szef opeprzył nas za cos i mówimy o tym komuś. Jest z 6 różnych reakcji: zaprzeczanie uczuciom, rady, analiza psychologiczna, użalanie się, reakcja empatyczna...kurcze i tak widzę jak każda z nas się wpasowuje w jakiś styl bo jedne szukają konkretnych rad, mówią -Zrob tak i tak" - w tym ja inne współczują, przytulają, jeszcze inne inaczej... a tak naprawdę najważniejsze jest DAC SIE DRUGIEJ STRONIE WYGADAĆ dobrze jej wysłuchać i dać jej prawo do trgo by czuła co czuje i to się nazywa JĘZYK AKCEPTACJI. idąc z nurtem tej mądrości chciałabym Cię La'Mbria przeprosić, że Cię krytykowałam, że masz skłonność do przesady. Jesli czujesz się jak w 8 miesiacu ciazy to nic mi do tego i masz prawo tak się czuć. Następnym razem obiecuję zamknąć dziób.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-25 o 15:09 |
|
|
|
#2336 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A Ty ciągle na SB??? Bez grzechów? Ciągle I faza? Aż niemożliwe. Cytat:
Cytat:
za oceny.
|
|||||
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomaga---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Tamlin juz 2 faza, winko pije
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, Nadia skąd bierzecie przepisy na SB? Bo chyba ruszę od poniedziałku, bo za dużo grzeszę i folguję sobie.
No chyba że A. zakupię, ale wolałabym zdrowiej spróbować najpierw. |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, imperium? Ja nie czytałam.
Tż miał tak pilnować igi że ta teraz ma limo pod okiem :'( |
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Martolina zapalenia dziąseł na pewno nie mam, kiedys przeżyłam i ból o wiele gorszy niż teraz, nic opuchnięte ani zaczerwienione nie jest, no i łykam naproksen a to przeciwbólowe i przeciwzapalne. A do dentysty bd musiała się przejść ale tu w Opolu nie znam dobrego i zaufanego na nfz, a o zgrozo nie pójde byle gdzie bo zaś się zrażę i przestane wgl chodzić
ja chyba od podstawówki aż do studiów nie byłam u dentysty bo sie bałam, ale jak mój tata musiał iść (gorzej spanikowany ode mnie) i powiedział że super babka itp. to poszłam do tej samej, i kurcze pierwszy raz w życiu leczyła mi zęba a ja byłam tak zrelaksowana i nic nie czułam że prawie usnełam na fotelu ale do innego dentysty bym chyba nie poszła
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

od 15 powoli pije Desperadosy i co chwilę zajadam niedozwolone przekąski, aleeeee jakie dobre! Jedene zdrowe chyba moje koreczki, chociaż nie wiem 

ale jestem przynajmniej po okresie to moze chocciaz woda mi się jakoś unormowała... Ostatnio coś mnie od miecha odrzuca.. A jutro idę na torta :P
nie warto grzeszyć 

w przyszłym tygodniu koło z ćwiczeń i zerówka z wykładu