Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-07-07, 10:13   #2311
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

cze¶c kochane poczulam sie swietnie dzi¶, ubra³am spodenki jeansowe "bez streczu" od zesz³ego roku od lata i co??? i luzne mo s± zapiete sciagne³am w dó³ bez problemu ! hhihhi zapakowa³am w woreczek i utkne³am na spodzie szuflady by za rok porównac jak bardzo mi wisza
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:12   #2312
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

LadyDagaMilon gratulujê wspania³a wiadomo¶æ!

Gosia2071 - mo¿e to nic powa¿nego i przejdzie lada moment, a jesli nie to czeka Ciê lekarz!

Za mn± ponad 200 wio¶larzy - 500kcl mniej

PS. Dziewczyny co s±dzicie o takim stroju?
1) http://www.bonprix.pl/style/sukienka...image&source=4
2) http://www.bonprix.pl/style/sukienka...50325?source=3

https://www.facebook.com/Renia.foto

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-07-07 o 11:14
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-07, 12:14   #2313
isabelka00
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 037

A wiêc tak:
Przyk³adowy jad³ospis:
I ¶niadanie kromka z pomidorem i sa³at±
II ¶niadanie jajko na twardo, jogurt naturalny
obiad warzywa ( ziemniaki 3 i marchewka na parze ) i pier¶ grilowana
podwieczorek sa³atka z rukoli z pomidorkami koktailowymi i serem ple¶niowym
Wynik wychodzi wspó³czynnik 1574,98
Aby utrzymaæ wagê 1889 KCAL

Mam bardzo siedz±cy tryb ¿ycia / biurko naprzemiennie z samochodem, brak mozliwo¶ci czasowych na si³ownie
Jestem za³amana
ma³o jem a waga nawet nie dr¿y...
Stary 2014-07-07, 13:54   #2314
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Poka¿ wiadomo¶æ
A wiêc tak:
Przyk³adowy jad³ospis:
I ¶niadanie kromka z pomidorem i sa³at±
II ¶niadanie jajko na twardo, jogurt naturalny
obiad warzywa ( ziemniaki 3 i marchewka na parze ) i pier¶ grilowana
podwieczorek sa³atka z rukoli z pomidorkami koktailowymi i serem ple¶niowym

Mam bardzo siedz±cy tryb ¿ycia / biurko naprzemiennie z samochodem, brak mozliwo¶ci czasowych na si³ownie
Jestem za³amana
Mog³abym je¶æ tak jak Ty, w sumie to wiêkszo¶æ z tych rzeczy widnieje w moim jad³ospisie .
Spróbuj wple¶æ jakie¶ æwiczenia, choæby Mel B. przez 10 minut.

Stary 2014-07-07, 14:45   #2315
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
A wiêc tak:
Przyk³adowy jad³ospis:
I ¶niadanie kromka z pomidorem i sa³at± brak jakiegokolwiek bia³ka, jedna kromka chleba (jaki chleb? razowy czy jasny pszenny?) to zdecydowanie za ma³o jak na ¶niadanie ¿eby rozkrêciæ metabolizm na ca³y dzieñ doda³abym jaki¶ twaróg na kanapki, ³ososia, polêdwicê jak±¶ czy cokolwiek bia³kowego
II ¶niadanie jajko na twardo, jogurt naturalny raczej mo¿e byæ, choæ ja bym doda³a do jogurtu jakie¶ nasiona/pestki/owsiane p³atki, b±d¼ po prostu jakie¶ warzywa/owoce
obiad warzywa ( ziemniaki 3 i marchewka na parze ) i pier¶ grilowana marchewka czyli jedna? ja bym doda³a tu solidn± porcjê jakiej¶ surówki/sa³aty, a ziemniaki wtedy traktowa³a jako ¼ród³o wêgli w obiedzie ni¿ warzywo, w ka¿dym razie jak dodasz co¶ ala surówka to bêdzie bardzo dobrze
podwieczorek sa³atka z rukoli z pomidorkami koktailowymi i serem ple¶niowym znów brak bia³ka, bo w serze ple¶niowym nie ma go za du¿o niestety
brak kolacji, ma³o bia³ka (tylko ta pier¶ plus jedno jajko! w ci±gu ca³ego dnia) wed³ug mnie po prostu trzeba zacz±æ wiêcej je¶æ ¿eby metabolizm rozruszaæ i ¿eby znów chudn±æ

Jestem za³amana
Wed³ug mnie jesz po prostu za ma³o. Mo¿esz sobie policzyæ kcal jednego dnia i napewno nie wyjdzie Ci wiêcej ni¿ 1200, a jak widzisz musisz je¶æ MINIMUM 1500!
Moje uwagi na czerwono wy¿ej

Witam wszystkie nowe dziewczyny

i melduje ze za 3 dni d³ugo wyczekiwany urlop

Edytowane przez pretty_girl19892
Czas edycji: 2014-07-07 o 14:48
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:52   #2316
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
LadyDagaMilon gratulujê wspania³a wiadomo¶æ!

Gosia2071 - mo¿e to nic powa¿nego i przejdzie lada moment, a jesli nie to czeka Ciê lekarz!

Za mn± ponad 200 wio¶larzy - 500kcl mniej

PS. Dziewczyny co s±dzicie o takim stroju?
1) http://www.bonprix.pl/style/sukienka...image&source=4
2) http://www.bonprix.pl/style/sukienka...50325?source=3
Dziekuje

sukienusie sa obie ³adne ,pierwsza bardziej mi siê widzi, ale zastanawia mnie dlaczego tak du¿o cia³ka chcesz zakryc???
z waga 74kg nie jestes i nie wygladasz jak s³oñ morski wiec pokaz wicej cia³ka , Ja w zesz³ym roku odwazy³am sie na odkryte cielsko mimo wagi z ty³u widoczne by³y tylko figi a z przodu? ³adnie wyciete monokini w zeberkê ,³adnie wysmukli³o sylwetkê ,zakry³o rozstepy które siegaj± mi ponad pepek foto swoje za³acze w klubie
tu podglad
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg x354.jpg (23,8 KB, 8 za³adowañ)
Stary 2014-07-07, 14:54   #2317
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

ArcymoneQ mi te¿ siê podobaj± te stroje co wstawi³a¶, ale te¿ nie wiem czemu chcesz a¿tak siê zas³aniaæ, monokini chyba wygodniejsze by by³o jednak na pla¿ê bo zawsze mo¿na do góry i brzuch opaliæ troche
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-07-07, 14:55   #2318
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
Dziekuje

sukienusie sa obie ³adne ,pierwsza bardziej mi siê widzi, ale zastanawia mnie dlaczego tak du¿o cia³ka chcesz zakryc???
z waga 74kg nie jestes i nie wygladasz jak s³oñ morski wiec pokaz wicej cia³ka , Ja w zesz³ym roku odwazy³am sie na odkryte cielsko mimo wagi z ty³u widoczne by³y tylko figi a z przodu? ³adnie wyciete monokini w zeberkê ,³adnie wysmukli³o sylwetkê ,zakry³o rozstepy które siegaj± mi ponad pepek foto swoje za³acze w klubie
tu podglad
I Ty mia³a¶ taki strój wow! Ale w sumie co siê dziwiê, wygl±dasz bardzo ³adnie...
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
ArcymoneQ mi te¿ siê podobaj± te stroje co wstawi³a¶, ale te¿ nie wiem czemu chcesz a¿tak siê zas³aniaæ, monokini chyba wygodniejsze by by³o jednak na pla¿ê bo zawsze mo¿na do góry i brzuch opaliæ troche
a ja ze swoimi piersiami miseczka E mogê chyba zapomnieæ o czym¶ takim... wszystko wisi i jest flakiem!

Czas edycji: 2014-07-07 o 14:57
Stary 2014-07-07, 16:09   #2319
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
I Ty mia³a¶ taki strój wow! Ale w sumie co siê dziwiê, wygl±dasz bardzo ³adnie...

a ja ze swoimi piersiami miseczka E mogê chyba zapomnieæ o czym¶ takim... wszystko wisi i jest flakiem!
bez przesady ,sa bardziej oty³e i maj± to gdzies w dodatku paraduj± z obwis³ym brzuchem i ty³kiem w stroju 2 czesciowym ,:brzyd

fotke stroju zamiesci³am z zesz³ego roku i teraz i widze porównanie
Stary 2014-07-07, 16:16   #2320
201709081028
Konto usuniête

mam takie cos na opchniecie LUB ZAMIANE

TURKUSOWE MONOKINI

40 C ROZCI¡GA SIÊ!

MOZE KTOS MA MNIEJSZ¡ MISECZKÊ DUZE B-C

SK£AD : 76% Poliamid + 16% Elastan + 8 % Poliester

WYMIARY:

Od paski do paszki : wi±zanie - wiêc uniwersalne

Pas: 38-39 cm x 2 (naddaje siê - 55cm x 2)

Miseczki usztywniane, bez fiszbin - push-up
Rami±czka wi±zane na szyi.

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-09-06 o 08:27
Stary 2014-07-07, 17:01   #2321
ArcymoneQ
Rozeznanie

Nie, nie, nie to nie jest strój dla mnie Ja mam bardzo du¿e i zwisaj±ce piersi co na pewno wyla³oby siê z kostiumu. Pamiêtajcie te¿, ¿e jestem negatywnie nastawiona je¶li chodzi o moje cia³o.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-07, 17:28   #2322
isabelka00
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 037

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Wed³ug mnie jesz po prostu za ma³o. Mo¿esz sobie policzyæ kcal jednego dnia i napewno nie wyjdzie Ci wiêcej ni¿ 1200, a jak widzisz musisz je¶æ MINIMUM 1500!
Moje uwagi na czerwono wy¿ej

Witam wszystkie nowe dziewczyny

i melduje ze za 3 dni d³ugo wyczekiwany urlop
dziêkuje za uwagi,wezmê je sobie do serca
wiêcej je¶æ wiêcej je¶æ wiêcej warzyw i owoców
wiêcej bia³ka ! dziewczyny mój cel to kg mniej, tak to zrzuce to i pójdzie
Stary 2014-07-07, 18:46   #2323
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
dziêkuje za uwagi,wezmê je sobie do serca
wiêcej je¶æ wiêcej je¶æ wiêcej warzyw i owoców
wiêcej bia³ka ! dziewczyny mój cel to kg mniej, tak to zrzuce to i pójdzie
Jeden kilogram na tydzieñ powinien Ci schodziæ
Ps. wa¿ymy siê w pi±tki

Wysy³am dzisiejsz± tabelkê, nie znalaz³am tam zielonej herbaty, ale chyba ta nie ma kcal. No i wcinam gar¶c marchewki z ogródka co ma jakie¶ 40kcal.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (52,8 KB, 5 za³adowañ)

Czas edycji: 2014-07-07 o 19:05
Stary 2014-07-07, 19:50   #2324
gosia2071
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25

S³uchajcie mam pytanie.. Jak mniejwiecej waga wam schodzi? Tygodniowo? Ja mam jobla i waze sie codziennie rano i jest ro¿nie a czasami nawet wiecej ni¿ dnia poprzedniego. W ogóle mysle ze troche za ma³o mi schodzi pomimo mojej du¿ej wagi, zastanawiam sie czy nie przypadkiem nie od implanta anty ale i biorê leki na nadci¶nienie. Ale o cieszê sie z tego zawsze juz mniej ni¿ 100 :P
Stary 2014-07-08, 04:17   #2325
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosia2071 Poka¿ wiadomo¶æ
S³uchajcie mam pytanie.. Jak mniejwiecej waga wam schodzi? Tygodniowo? Ja mam jobla i waze sie codziennie rano i jest ro¿nie a czasami nawet wiecej ni¿ dnia poprzedniego. W ogóle mysle ze troche za ma³o mi schodzi pomimo mojej du¿ej wagi, zastanawiam sie czy nie przypadkiem nie od implanta anty ale i biorê leki na nadci¶nienie. Ale o cieszê sie z tego zawsze juz mniej ni¿ 100 :P
Zdecydowanie za du¿o siê wa¿ysz, raz na tydzieñ w zupe³no¶ci wystarczy. No i warto siê mierzyæ je¶li oczywi¶cie siê æwiczy bo czasami cm znikaj± a waga taka sama

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 06:03   #2326
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cze¶æ dziewczyny W koncu jestem, my¶la³am ¿e dzi¶ ju¿ dam radê siê ruszyæ bo trzeci dzieñ ju¿, a tu od rana dalej md³o¶ci i os³abienie... Jestem taka w¶ciek³a, ¿e nie mogê æwiczyæ, nie zrobi³am nic od czterech dni! Mam takie straszne wyrzuty ¿e nic mnie nie cieszy... Nie umiem siê usprawiedliwiaæ, gdyby tylko krêci³o mi siê w g³owie to wsiad³abym na ten rower a ja nawet naczyñ nie mam si³y umyæ. Szlag mnie trafia i nie wierzê w to, ¿e to jest normalne podczas okresu :/ My¶la³am, ¿e mo¿e jak bêdê zdrowiej siê od¿ywiaæ to siê zmieni...

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:16   #2327
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny W koncu jestem, my¶la³am ¿e dzi¶ ju¿ dam radê siê ruszyæ bo trzeci dzieñ ju¿, a tu od rana dalej md³o¶ci i os³abienie... Jestem taka w¶ciek³a, ¿e nie mogê æwiczyæ, nie zrobi³am nic od czterech dni! Mam takie straszne wyrzuty ¿e nic mnie nie cieszy... Nie umiem siê usprawiedliwiaæ, gdyby tylko krêci³o mi siê w g³owie to wsiad³abym na ten rower a ja nawet naczyñ nie mam si³y umyæ. Szlag mnie trafia i nie wierzê w to, ¿e to jest normalne podczas okresu :/ My¶la³am, ¿e mo¿e jak bêdê zdrowiej siê od¿ywiaæ to siê zmieni...
Odwied¼ dobrego ginekologa.
To nie jest normalne.
Dziewczyno nie mo¿esz tak siê mêczyæ.
Ja mia³am wcze¶niej podobnie, czasami ca³y dzieñ w ³ó¿ku na prochach, a teraz wszystko jest OK. Mam nowe anty i jest super, a wcze¶niejsze dolegliwo¶ci mogê traktowaæ jako z³y sen.

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Dziewczynki ja w najbli¿szym czasie nie bêdê mia³a zbyt du¿o czasu na kompa, ale jak tylko znajdê chwilkê to Was poczytujê i staram siê odezwaæ.
Witam nowe dziewczyny, coraz nas wiêcej. Super, wiêksza motywacja.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia2071 Poka¿ wiadomo¶æ
Zdecydowanie za czêsto siê wa¿ysz.
To dzia³a demotywuj±co, raz na tydzieñ.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

By³am ostatnio na pla¿y ubrana w jednoczê¶ciowy kostium i wygl±da³am dziwnie. Nie dlatego, ¿e by³am gruba, ale dlatego ¿e by³am w jednoczê¶ciowym. Wszystkie by³y w dwuczê¶ciowym, nawet s³onice i hipopotamy.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Moje wczorajsze menu
owsianka
1/2 parówki (po córci)
1/4 p±czka (po córci)
1/4 bu³ki s³odkiej (po synu)
3 biszkopty
2 brzoskwinie
nektar gruszkowy
¶liwki suszone
pier¶ z kurczaka z sa³atk±.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:23   #2328
201607111017
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 624

Malinka Ja te¿ chodzê w jednoczê¶ciowym. Tylko i wy³±cznie. Po prostu czujê siê tak lepiej, a najwa¿niejszy dla mnie jest komfort psychiczny.
I nie uwa¿am, ¿e jest to co¶ dziwnego
201607111017 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:38   #2329
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
Ja proponujê endo-ginekologa
ja jutro wylatuje wiêc bêdê dopiero pod koniec przysz³ego tygodnia
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 09:52   #2330
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Kochana czym prêdzej wybierz siê do dobrego ginekologa, zrób badania itd. to na pewno nie jest normalne!!!
a tak poza tym to trzymaj siê dzielnie i nie przejmuj tym, ¿e nie mo¿esz æwiczyæ... jak nabierzesz si³ na pewno nadrobisz zaleg³o¶ci
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczynki ja w najbli¿szym czasie nie bêdê mia³a zbyt du¿o czasu na kompa, ale jak tylko znajdê chwilkê to Was poczytujê i staram siê odezwaæ.
Wracaj do nas szybko

Cytat:
By³am ostatnio na pla¿y ubrana w jednoczê¶ciowy kostium i wygl±da³am dziwnie. Nie dlatego, ¿e by³am gruba, ale dlatego ¿e by³am w jednoczê¶ciowym. Wszystkie by³y w dwuczê¶ciowym, nawet s³onice i hipopotamy
A ja w³asnie tego siê obawiam, ¿e bêdê wygl±daæ ¼le w dwuczê¶ciowym, mam rozstêpy na nogach i du¿y brzuch... wolê to zakryæ!

Cytat:
Moje wczorajsze menu
owsianka
1/2 parówki (po córci)
1/4 p±czka (po córci)
3 biszkopty
2 brzoskwinie
nektar gruszkowy
¶liwki suszone
Ile to wszystko ma kcal? my¶lê, ¿e 1000 nie przekroczy³a¶ jedz±c te rzeczy

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
Wracaj do nas szybko

Stary 2014-07-08, 11:25   #2331
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Odwied¼ dobrego ginekologa.
To nie jest normalne.
Dziewczyno nie mo¿esz tak siê mêczyæ.
Ja mia³am wcze¶niej podobnie, czasami ca³y dzieñ w ³ó¿ku na prochach, a teraz wszystko jest OK. Mam nowe anty i jest super, a wcze¶niejsze dolegliwo¶ci mogê traktowaæ jako z³y sen.

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Witam nowe dziewczyny, coraz nas wiêcej. Super, wiêksza motywacja.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Zdecydowanie za czêsto siê wa¿ysz.
To dzia³a demotywuj±co, raz na tydzieñ.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

By³am ostatnio na pla¿y ubrana w jednoczê¶ciowy kostium i wygl±da³am dziwnie. Nie dlatego, ¿e by³am gruba, ale dlatego ¿e by³am w jednoczê¶ciowym. Wszystkie by³y w dwuczê¶ciowym, nawet s³onice i hipopotamy.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Moje wczorajsze menu
owsianka
1/2 parówki (po córci)
1/4 p±czka (po córci)
3 biszkopty
2 brzoskwinie
nektar gruszkowy
¶liwki suszone

Wszystkie macie racje, muszê poszukaæ lekarza prywatnie. Ja silne bóle mam od dzieciñstwa, okres dosta³am w wieku dziewiêciu lat tak jak i moja mama i moja babcia. Wszystkie mia³y takie problemy jak i ja, do tego ginekolog te¿ mi wmawia ze to normalne. A jak w wieku osiemnastu lat poszlam do gina polecanego w moim mie¶cie to przepisa³ mi takie anty, ¿e jak po roku przestalam braæ to mialam 40 kilo nadwagi i zacz±³ mi rosn±æ zarost z którym do tej pory nie mogê doj¶æ do ³adu, na szczê¶cie jestem blondynk± i nie jestem uczulona na wosk do twarzy

Co do kostiumu jednoczê¶ciowego to jest po prostu wygodny, sama ¿a³ujê ¿e sobie takiego nie kupi³am, genialny do p³ywania i nie trzeba non stop ogl±daæ, czy co¶ nie wy³azi "têdy owêdy" jak lubi spod bikini. Zw³aszcza jak siê lubi bawiæ jak piêciolatek i mocno wyskakiwaæ z wody jak fala idzie Stanik w okolicach kolan

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
To mnie zainteresowalo, poczytam na necie.

Dziêki dziewczyny za rady i za to ze o mnie nie zapomnia³y¶cie Nie mam z kim pogadaæ o tego typu rzeczach a z facetami to rozmowa konczy sie tak ze zabraniaj± mi siê ruszaæ w ogóle a mnie szlag trafia bo nie jestem ple¶ni± ¿eby zalegaæ.

27.02.2012
Stary 2014-07-08, 11:59   #2332
ArcymoneQ
Rozeznanie

Na poczatek chcê siê pochwaliæ, za mn± 250 wio¶larzy zrobionych bez odpoczynku
Cytat:
Nie mam z kim pogadaæ o tego typu rzeczach a z facetami to rozmowa konczy sie tak ze zabraniaj± mi siê ruszaæ w ogóle a mnie szlag trafia bo nie jestem ple¶ni± ¿eby zalegaæ.
Rozumiem Ciê doskonale, ja ju¿ od kilku lat jestem zdana wy³±cznie na siebie. Wyprowadzi³am siê ze swojego rodzinnego miasta do mê¿a, a tu ju¿ wiecie jak jest - czyli jedyn± osob±, która faktycznie powinna mnie wspierac jest mój T¯, ale on te¿ tego nie robi tak jak ja bym chcia³a. Oczywi¶cie wiem, ¿e faceci nie potrafi± czytaæ w kobiecych my¶lach i nie kumaj± "aluzji" dlatego te¿ zostajê z tym wszystkim sama. No w sumie nie, bo mam was - i chyba tylko to trzyma mnie przy postanowieniu - odchudzam siê!!!

aamidale oczywi¶cie, ¿e ple¶ni± nie jeste¶, ja Ciê widzê tak ->

Ps. Czytam znaleziony na pewnym forum w±tek odno¶nie psychologi tycia i ochudzania. Najcenniejsze info. wklejê

Czas edycji: 2014-07-08 o 12:11
Stary 2014-07-08, 13:15   #2333
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

ja nie nosze kostiumów. jako¶ lepiej siê czujê w ubraniach ze wzglêdu na wagê. a i k±paæ siê nie mogê (zaraz mnie sypie), wiêc nie ma po co

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-08, 14:02   #2334
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Na poczatek chcê siê pochwaliæ, za mn± 250 wio¶larzy zrobionych bez odpoczynku
Rozumiem Ciê doskonale, ja ju¿ od kilku lat jestem zdana wy³±cznie na siebie. Wyprowadzi³am siê ze swojego rodzinnego miasta do mê¿a, a tu ju¿ wiecie jak jest - czyli jedyn± osob±, która faktycznie powinna mnie wspierac jest mój T¯, ale on te¿ tego nie robi tak jak ja bym chcia³a. Oczywi¶cie wiem, ¿e faceci nie potrafi± czytaæ w kobiecych my¶lach i nie kumaj± "aluzji" dlatego te¿ zostajê z tym wszystkim sama. No w sumie nie, bo mam was - i chyba tylko to trzyma mnie przy postanowieniu - odchudzam siê!!!

aamidale oczywi¶cie, ¿e ple¶ni± nie jeste¶, ja Ciê widzê tak ->

Ps. Czytam znaleziony na pewnym forum w±tek odno¶nie psychologi tycia i ochudzania. Najcenniejsze info. wklejê

Ja na swojego narzekaæ nie mogê, po prostu on jest bardziej spokojny, opanowany i troskliwy a ja agresywna, ruchliwa i nie umiem trzymaæ jêzora za zêbami :P. Dlatego jego lubi± i kobiety i mê¿czy¼ni, mnie tylko faceci - z kobietami w moim wieku spotykanymi przeze mnie niestety nie mam o czym rozmawiaæ i bardzo szybko dajê to do zrozumienia.Te¿ wiem, ¿e to mój pech i nie ka¿da dwudziestolatka szuka facetów na podstawie ich ubrania i marki butów. Aczkolwiek wkurza mnie uprzedmiotowianie. Czê¶ciej mê¿czy¼ni poszukuj± tego "ludzkiego pierwiastka" w dziewczynie ni¿ one same. Moje dawne znajome sk±d¶ wziê³y pogl±d ¿e musz± byæ idealnymi lalkami, nie daj bóg ¿e tak powiem pu¶ciæ b±ka przy facecie bo ucieknie. To moja metafora tego ca³ego p³aszcza - zamiast dobrze siê bawiæ na randce one non stop my¶l± czy ich cycki s± dostatecznie wysoko i czy to aby nie wstyd ¿e kole¶ ma skodê a nie audi... Wiêc wolê nie mieæ kole¿anek ni¿ mieæ takie, nie umiem rozmiawiaæ z cyborgami, niestety Nieszczero¶æ, intrygi, obgadywanie, ob³uda - ja po prostu bojê siê rozmawiaæ z kobietami. Ju¿ nawet nie dlatego ze mi obrobi± ty³ek, to akurat robi wiêkszo¶æ ludzi, we mnie rodzi to kolosaln± agresjê w stosunku do ¶wiata. Bo to samonapêdzaj±ce siê ko³o.
A te normalne babki zwykle machaj± na mnie rêk±, skre¶laj± mnie z góry albo traktuj± wynio¶le bo wydajê siê byæ kosmicznie niedojrza³ym, infantylnym i rozwrzeszczanym stworem Pozory to wszystko w obecnych czasach, jak siê cz³owiek nie uprze zeby mieæ chod¼ jednego przyjaciela to koñczy sam bo nikomu siê nie chce go poznawaæ.

27.02.2012
Stary 2014-07-08, 15:01   #2335
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
ja nie nosze kostiumów. jako¶ lepiej siê czujê w ubraniach ze wzglêdu na wagê. a i k±paæ siê nie mogê (zaraz mnie sypie), wiêc nie ma po co
Ja mam wielki lêk przed wod±, nawet gdy wchodzê do basu na ogrodzie to mnie co¶ ¶ciska... a jesli siedzê w wodzie po szyjê ( w wannie te¿) to oddechu z³apaæ nie mogê z przera¿enia.

aamidale - ja te¿ nie mam przyjació³ek, ale z innego powodu... nikt z nami nie wchodzi w komitywe bo siê te¶ciowej boj±.

Stary 2014-07-08, 15:13   #2336
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
Wszystkie macie racje, muszê poszukaæ lekarza prywatnie. Ja silne bóle mam od dzieciñstwa, okres dosta³am w wieku dziewiêciu lat tak jak i moja mama i moja babcia. Wszystkie mia³y takie problemy jak i ja, do tego ginekolog te¿ mi wmawia ze to normalne. A jak w wieku osiemnastu lat poszlam do gina polecanego w moim mie¶cie to przepisa³ mi takie anty, ¿e jak po roku przestalam braæ to mialam 40 kilo nadwagi i zacz±³ mi rosn±æ zarost z którym do tej pory nie mogê doj¶æ do ³adu, na szczê¶cie jestem blondynk± i nie jestem uczulona na wosk do twarzy

Dziêki dziewczyny za rady i za to ze o mnie nie zapomnia³y¶cie Nie mam z kim pogadaæ o tego typu rzeczach a z facetami to rozmowa konczy sie tak ze zabraniaj± mi siê ruszaæ w ogóle a mnie szlag trafia bo nie jestem ple¶ni± ¿eby zalegaæ.
tylko pamiêtaj, ¿eby znale¼æ na prawde dobrego ja chodzê w³a¶nie do eno-gin i jestem zachwycona

ja wodê uwielbiam i kostium kupi³am w niedzielê dwuczê¶ciowy
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-08, 15:50   #2337
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
tylko pamiêtaj, ¿eby znale¼æ na prawde dobrego ja chodzê w³a¶nie do eno-gin i jestem zachwycona

ja wodê uwielbiam i kostium kupi³am w niedzielê dwuczê¶ciowy

Jako ¿e pierwszy raz dzis o takim lekarzu uslyszalam to nawet nie wiem czym sie kierowaæ jak bede czytac opinie w necie i tak co by mi nie powiedzial to bede ostrozna, od czasu m.in akcji z tabletkami raczej nie ufam lekarzom

Te¿ uwielbiam wodê! jestem niepocieszona ze w tak± pogodê prze¿ywam te swoje mêczarnie

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 18:30   #2338
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Kochane u mnie sza³ remontowy w pe³ni polecam ka¿dej z Was zrywanie tapet,k³adzenie g³adzi czy malowanie- jest siê ci±gle w ruchu do tego siê mega poci zw³aszcza w taki upa³
Staram siê jeszcze rano poje¼dziæ na rowerze i chocia¿ 15 minut mel b cardio, rzuci³am s³odko¶ci na dobre-hormony przesta³y szaleæ
dzi¶ poch³onê³am: kanapkê z piersi± indyka,3 sezamki,kapu¶niak,grillow ane udko kurczaka z pieczonymi ziemniarami i surow± z kapusty,kawê mro¿on± w³asnej roboty i litry woooodyyy-UPA£!

aamidale dziewczyny dobrze doradzaj± lepiej ¿eby jaki¶ m±dry gines na to spojrza³ fachowym okiem i zrobi³ porz±dne badania na hormony.

nurek119 ja te¿ preferuje stroje dwu czê¶ciowe z samego faktu,¿e nie trzeba siê rozbieraæ na siku choæ ostatnio szwagier doradza³ mi inn± metodê sikania przez strój jednoczê¶ciowy ni¿ rozbieranie
Dziewczyny co do przyjació³ek...fajnie by by³o siê kiedy¶ spotkaæ
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-08, 19:19   #2339
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

u mnie jest tak gor±co, ¿e siedzê w domu (albo na dworzu w cieniu) i leci ze mnie. kijki zast±pi³am spacerkiem jak s³oñce zachodzi, ale zamiast tego krwio¿ercze bestie próbuj± wyssaæ moj± krew. jak to jest ¿e osoba, która idzie walnie jednego czy dwa komary a ja po 5 na jednej rêce.

dzi¶ jad³am gulasz z indyka z paroma ziemniaczkami. suuuuper mi wyszed³.

jutro robiê fasolkê po bretoñsku. oczywi¶cie chude miêsko i mnóstwo warzyw

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-08, 21:14   #2340
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Hej dziewczynki
Moje dzisiejsze menu
1/2 kajzerki, almette, pomidor
brzoskwinia
3 nektarynki
3 ciasteczka kakaowe
5 piero¿ków z miêsem i góra surówy
sok jab³kowy

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.