![]() |
#2311 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
cze¶c kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
LadyDagaMilon gratulujê
![]() Gosia2071 - mo¿e to nic powa¿nego i przejdzie lada moment, a jesli nie to czeka Ciê lekarz! ![]() Za mn± ponad 200 wio¶larzy - 500kcl mniej ![]() PS. Dziewczyny co s±dzicie o takim stroju? 1) http://www.bonprix.pl/style/sukienka...image&source=4 2) http://www.bonprix.pl/style/sukienka...50325?source=3 Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-07 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 037
|
A wiêc tak:
Przyk³adowy jad³ospis: I ¶niadanie kromka z pomidorem i sa³at± II ¶niadanie jajko na twardo, jogurt naturalny obiad warzywa ( ziemniaki 3 i marchewka na parze ) i pier¶ grilowana podwieczorek sa³atka z rukoli z pomidorkami koktailowymi i serem ple¶niowym Wynik wychodzi wspó³czynnik 1574,98 Aby utrzymaæ wagê 1889 KCAL Mam bardzo siedz±cy tryb ¿ycia / biurko naprzemiennie z samochodem, brak mozliwo¶ci czasowych na si³ownie Jestem za³amana ![]() ma³o jem a waga nawet nie dr¿y...
#2314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spróbuj wple¶æ jakie¶ æwiczenia, choæby Mel B. przez 10 minut. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje uwagi na czerwono wy¿ej ![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() i melduje ze za 3 dni d³ugo wyczekiwany urlop ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2014-07-07 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() sukienusie sa obie ³adne ,pierwsza bardziej mi siê widzi, ale zastanawia mnie dlaczego tak du¿o cia³ka chcesz zakryc??? z waga 74kg nie jestes i nie wygladasz jak s³oñ morski wiec pokaz wicej cia³ka , Ja w zesz³ym roku odwazy³am sie na odkryte cielsko mimo wagi ![]() ![]() tu podglad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
ArcymoneQ mi te¿ siê podobaj± te stroje co wstawi³a¶, ale te¿ nie wiem czemu chcesz a¿tak siê zas³aniaæ, monokini chyba wygodniejsze by by³o jednak na pla¿ê bo zawsze mo¿na do góry i brzuch opaliæ troche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-07 o 14:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() fotke stroju zamiesci³am z zesz³ego roku i teraz i widze porównanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Konto usuniête
|
mam takie cos na opchniecie LUB ZAMIANE
TURKUSOWE MONOKINI 40 C ROZCI¡GA SIÊ! MOZE KTOS MA MNIEJSZ¡ MISECZKÊ DUZE B-C SK£AD : 76% Poliamid + 16% Elastan + 8 % Poliester WYMIARY: Od paski do paszki : wi±zanie - wiêc uniwersalne Pas: 38-39 cm x 2 (naddaje siê - 55cm x 2) Miseczki usztywniane, bez fiszbin - push-up Rami±czka wi±zane na szyi. Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-09-06 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Rozeznanie
|
Nie, nie, nie to nie jest strój dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 037
|
Cytat:
![]() wiêcej je¶æ wiêcej je¶æ ![]() wiêcej bia³ka ! dziewczyny mój cel to kg mniej, tak to zrzuce to i pójdzie ![]()
![]() |
#2323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ps. wa¿ymy siê w pi±tki ![]() Wysy³am dzisiejsz± tabelkê, nie znalaz³am tam zielonej herbaty, ale chyba ta nie ma kcal. No i wcinam gar¶c marchewki z ogródka co ma jakie¶ 40kcal. ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-07 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
S³uchajcie mam pytanie.. Jak mniejwiecej waga wam schodzi? Tygodniowo? Ja mam jobla i waze sie codziennie rano i jest ro¿nie a czasami nawet wiecej ni¿ dnia poprzedniego. W ogóle mysle ze troche za ma³o mi schodzi pomimo mojej du¿ej wagi, zastanawiam sie czy nie przypadkiem nie od implanta anty ale i biorê leki na nadci¶nienie. Ale o cieszê sie z tego zawsze juz mniej ni¿ 100 :P
#2325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2326 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cze¶æ dziewczyny
![]()
![]() |
#2327 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
To nie jest normalne. Dziewczyno nie mo¿esz tak siê mêczyæ. Ja mia³am wcze¶niej podobnie, czasami ca³y dzieñ w ³ó¿ku na prochach, a teraz wszystko jest OK. Mam nowe anty i jest super, a wcze¶niejsze dolegliwo¶ci mogê traktowaæ jako z³y sen. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Dziewczynki ja w najbli¿szym czasie nie bêdê mia³a zbyt du¿o czasu na kompa, ale jak tylko znajdê chwilkê to Was poczytujê i staram siê odezwaæ. Witam nowe dziewczyny, coraz nas wiêcej. Super, wiêksza motywacja. ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
To dzia³a demotywuj±co, raz na tydzieñ. ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- By³am ostatnio na pla¿y ubrana w jednoczê¶ciowy kostium i wygl±da³am dziwnie. Nie dlatego, ¿e by³am gruba, ale dlatego ¿e by³am w jednoczê¶ciowym. Wszystkie by³y w dwuczê¶ciowym, nawet s³onice i hipopotamy. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Moje wczorajsze menu owsianka 1/2 parówki (po córci) 1/4 p±czka (po córci) 1/4 bu³ki s³odkiej (po synu) 3 biszkopty 2 brzoskwinie nektar gruszkowy ¶liwki suszone pier¶ z kurczaka z sa³atk±.
![]() |
#2328 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 624
|
Malinka Ja te¿ chodzê w jednoczê¶ciowym. Tylko i wy³±cznie. Po prostu czujê siê tak lepiej, a najwa¿niejszy dla mnie jest komfort psychiczny.
I nie uwa¿am, ¿e jest to co¶ dziwnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() ja jutro wylatuje wiêc bêdê dopiero pod koniec przysz³ego tygodnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak poza tym to trzymaj siê dzielnie i nie przejmuj tym, ¿e nie mo¿esz æwiczyæ... jak nabierzesz si³ na pewno nadrobisz zaleg³o¶ci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkie macie racje, muszê poszukaæ lekarza prywatnie. Ja silne bóle mam od dzieciñstwa, okres dosta³am w wieku dziewiêciu lat tak jak i moja mama i moja babcia. Wszystkie mia³y takie problemy jak i ja, do tego ginekolog te¿ mi wmawia ze to normalne. A jak w wieku osiemnastu lat poszlam do gina polecanego w moim mie¶cie to przepisa³ mi takie anty, ¿e jak po roku przestalam braæ to mialam 40 kilo nadwagi i zacz±³ mi rosn±æ zarost z którym do tej pory nie mogê doj¶æ do ³adu, na szczê¶cie jestem blondynk± i nie jestem uczulona na wosk do twarzy ![]() Co do kostiumu jednoczê¶ciowego to jest po prostu wygodny, sama ¿a³ujê ¿e sobie takiego nie kupi³am, genialny do p³ywania i nie trzeba non stop ogl±daæ, czy co¶ nie wy³azi "têdy owêdy" jak lubi spod bikini. Zw³aszcza jak siê lubi bawiæ jak piêciolatek i mocno wyskakiwaæ z wody jak fala idzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Dziêki dziewczyny za rady i za to ze o mnie nie zapomnia³y¶cie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Rozeznanie
|
Na poczatek chcê siê pochwaliæ, za mn± 250 wio¶larzy zrobionych bez odpoczynku
![]() Cytat:
![]() aamidale oczywi¶cie, ¿e ple¶ni± nie jeste¶, ja Ciê widzê tak -> ![]() Ps. Czytam znaleziony na pewnym forum w±tek odno¶nie psychologi tycia i ochudzania. Najcenniejsze info. wklejê ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-08 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
ja nie nosze kostiumów. jako¶ lepiej siê czujê w ubraniach ze wzglêdu na wagê. a i k±paæ siê nie mogê (zaraz mnie sypie), wiêc nie ma po co
![]()
![]() |
#2334 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na swojego narzekaæ nie mogê, po prostu on jest bardziej spokojny, opanowany i troskliwy a ja agresywna, ruchliwa i nie umiem trzymaæ jêzora za zêbami :P. Dlatego jego lubi± i kobiety i mê¿czy¼ni, mnie tylko faceci - z kobietami w moim wieku spotykanymi przeze mnie niestety nie mam o czym rozmawiaæ i bardzo szybko dajê to do zrozumienia.Te¿ wiem, ¿e to mój pech i nie ka¿da dwudziestolatka szuka facetów na podstawie ich ubrania i marki butów. Aczkolwiek wkurza mnie uprzedmiotowianie. Czê¶ciej mê¿czy¼ni poszukuj± tego "ludzkiego pierwiastka" w dziewczynie ni¿ one same. Moje dawne znajome sk±d¶ wziê³y pogl±d ¿e musz± byæ idealnymi lalkami, nie daj bóg ¿e tak powiem pu¶ciæ b±ka przy facecie bo ucieknie. To moja metafora tego ca³ego p³aszcza - zamiast dobrze siê bawiæ na randce one non stop my¶l± czy ich cycki s± dostatecznie wysoko i czy to aby nie wstyd ¿e kole¶ ma skodê a nie audi... Wiêc wolê nie mieæ kole¿anek ni¿ mieæ takie, nie umiem rozmiawiaæ z cyborgami, niestety ![]() A te normalne babki zwykle machaj± na mnie rêk±, skre¶laj± mnie z góry albo traktuj± wynio¶le bo wydajê siê byæ kosmicznie niedojrza³ym, infantylnym i rozwrzeszczanym stworem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aamidale - ja te¿ nie mam przyjació³ek, ale z innego powodu... nikt z nami nie wchodzi w komitywe bo siê te¶ciowej boj±. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() ja wodê uwielbiam i kostium kupi³am w niedzielê dwuczê¶ciowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jako ¿e pierwszy raz dzis o takim lekarzu uslyszalam to nawet nie wiem czym sie kierowaæ jak bede czytac opinie w necie ![]() ![]() Te¿ uwielbiam wodê! jestem niepocieszona ze w tak± pogodê prze¿ywam te swoje mêczarnie ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2338 |
Raczkowanie
|
Kochane u mnie sza³ remontowy w pe³ni
![]() ![]() ![]() Staram siê jeszcze rano poje¼dziæ na rowerze i chocia¿ 15 minut mel b cardio, rzuci³am s³odko¶ci na dobre-hormony przesta³y szaleæ ![]() dzi¶ poch³onê³am: kanapkê z piersi± indyka,3 sezamki,kapu¶niak,grillow ane udko kurczaka z pieczonymi ziemniarami i surow± z kapusty,kawê mro¿on± w³asnej roboty i litry woooodyyy-UPA£! aamidale dziewczyny dobrze doradzaj± lepiej ¿eby jaki¶ m±dry gines na to spojrza³ fachowym okiem i zrobi³ porz±dne badania na hormony. nurek119 ja te¿ preferuje stroje dwu czê¶ciowe z samego faktu,¿e nie trzeba siê rozbieraæ na siku ![]() ![]() Dziewczyny co do przyjació³ek...fajnie by by³o siê kiedy¶ spotkaæ ![]()
#2339 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
u mnie jest tak gor±co, ¿e siedzê w domu (albo na dworzu w cieniu) i leci ze mnie. kijki zast±pi³am spacerkiem jak s³oñce zachodzi, ale zamiast tego krwio¿ercze bestie próbuj± wyssaæ moj± krew. jak to jest ¿e osoba, która idzie walnie jednego czy dwa komary a ja po 5 na jednej rêce.
dzi¶ jad³am gulasz z indyka z paroma ziemniaczkami. suuuuper mi wyszed³. jutro robiê fasolkê po bretoñsku. oczywi¶cie chude miêsko i mnóstwo warzyw ![]()
![]() |
#2340 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Hej dziewczynki
Moje dzisiejsze menu 1/2 kajzerki, almette, pomidor brzoskwinia 3 nektarynki 3 ciasteczka kakaowe 5 piero¿ków z miêsem i góra surówy sok jab³kowy
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.