|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Właśnie wiem o tym :/
|
#2312 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Wesele było całkiem fajne, poprawiny też. Kilka razy nawet zatanczyłam
Wczoraj robiłam za kierowcę na telefon, bo nikt po takim weekendzie nie chciał jeździć i byłam jedyną możliwą osobą A wieczorem byliśmy "rodzinnie" w restauracji na kolacji, a w nocy na lotnisko więc dziś z tz leżymy od rana w łóżku I zastałam metamorozę pokoju...jest cały szary z jedną zieloną wnęką na łóżeczko i ma przestawione meble przez co jest sporo wolnego miejsca i mogę spokojnie kupić łóżeczko, 2 komody i jakiś regał w sobotę jadę do Ikei.Nadrobiłam Was częściowo, pisałyście o kocykach. Mój zamówiony zobaczę dopiero za jakieś 2 tyg, ale jakby co to zamawiałam z mammooni.pl i mogłam sobie sama stworzyć (wzór, wypełnienie, kolor minky, metki, rozmiar). |
|
|
|
#2313 |
|
Zadomowienie
|
Witaj sasia z powrotem:P
metamorfoza pokoju to chyba miłe zaskoczenie..?zadowolona jesteś z nowego wyglądu? tak sobie myślę....rodzimy w grudniu to przydałby się jakiś krem ochronny na buźkę boba....macie jakieś typy? |
|
|
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
ja mam... norma od 0 do 5 a ja mam 15
![]() ale gin mówi że taka moja uroda i nie wiem co o tym myśleć
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
Basjenia pytania o kremy to raczej do promolci
Ja czekam AZ któraś ze znawczyn poda swoja listę Sasia doczytalas na maili komentarz ?? Skoro takie z nas ciężarowy to dawaj swoje zdjęcie Mnie dzisiaj dwie osoby nie poznały i obie stwierdziły ze rysy twarzy mi się bardzo zmieniły
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
pytanie było ogólne bo część z was już ma bobo-kosmetyczkę
ja przeczytałam srokę i zgłupiałam-normamnie dzisiaj zaczepiła dziewczyna na treningu z pytaniem kiedy rodzę. jak się dowiedziała że w grudniu to jej mina mówiła tylko "o fu*k dopiero?!" mamy porównywalne brzuszki a ona już za miesiąc.... |
|
|
|
#2317 |
|
Rozeznanie
|
własnie też chętnie zerknę na czyjąś listę zakupów aptecznych
podzielcie sie
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze z kosmetyków nic a nic nie mam więc może mi się zmieni na inny. Cytat:
Naprasowałam się przed chwilą nieźle Zaledwie 31 pieluch miałam do prasowania, a końca nie było normalnie Jutro posegreguję ciuszki i zajmę się prasowaniem ich Może w końcu zapiszę sobie co w jakich ilościach już mam. Tylko jeszcze nie wzięłam od teściowej paki ciuszków.. Nie wiem jak to zrobić, bo teściowa chce być dobra i mi wszystko poprać i wysuszyć. Jest mi strasznie głupio, że ja siedzę w domu i mogłabym to zrobić, a ona po pracy będzie mi jeszcze ciuszki prać i suszyć. Bo od niej to też mam mega dużo ciuszków, nie wiem jak się ze wszystkim pomieszczę :pOdnośnie pieluch jeszcze. Jak wcześniej pisałam, że zamawiałam na allegro pieluchy tetrowe białe za 2,75zł/szt i są na prawdę dobrej jakości. To powiem Wam, że w lipcu jak byłam w smyku kupiłam jedną (bo była tylko jedna taka ) różową w białe groszki w cenie 5,99zł/szt, to jakościowo ta ze smyka nie umywa się do tych z allegro.
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam krem do buzki nive na kazda pogode.
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
Podziwiam wszystkie które mają zamiar korzystać z wielorazowych pieluch
może to zabrzmi wyrodnie ale mi by się nie chciało
|
#2323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Inka ja też sobie tego nie wyobrażam....podziwiam też ja to idę spać. głowa się kiwa i chyba zaczynam tracić łączność z budyniem... ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- wyjątkowo "na czasie" kampania http://kwejk.pl/obrazek/2120274/brod...mezczyzny.html |
|
|
|
|
#2324 |
|
Wtajemniczenie
|
A Ja właśnie bardzo madrze robię i ogladam horror
nie ma to jak bezstresowa rozrywka
|
#2325 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiem, że może być ciężko, ale chcę chociaż spróbować. Jeśli polegnę np po miesiącu to wtedy chociaż powiem sobie że próbowałam
Oczywiście zamierzam kupić na początek opakowanie jednorazowych, żeby mieć zaraz po porodzie czy ewentualnie na jakieś specjalne okazje Wszystko wyjdzie w trakcie użytkowania, więc zobaczymy czy w ogóle podołam
|
#2326 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak kupię meble, to wrzucę fotki ![]() Co do kremu, to sama jestem ciekawa, bo nie mam pojęcia czego szukać. Zastanawiam się nawet nad zwykłym kremem bambino, ale nie czytałam nic o jego składzie więc nie mam pojęcia ![]() Cytat:
jesteś fajna mamusia Ja też od kilku osób usłyszałam, że zmieniłam się na twarzy, ale to chyba przez dodatkowe kg ja zmian u siebie raczej nie widzęMa któraś kartę Ikea family? |
||
|
|
|
#2327 |
|
Wtajemniczenie
|
A daj spokój akurat dystans do samej siebie to mam ogromny
zresztą zawsze najlepiej mi się śmieje z samej siebie
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo wrocilam....jak zawsze wyszlam na godzine i wrócilam po 6 h
Bylam w szkole rodzenia ( wyklad o wyprawce) a potem pojechałam do kolezanki która ma swoją apteke z tymi informacjami na zakupy. Zakupiłam : oilatum , bo jedna i druga dzis mnie poinformowała ze nie zaden oilan itd. Octenisept - opóźnia odpadanie pępka i obie polecają spirytus..ale piecze. Wodę morską do nosa , waciki , gaziki jałowe , ZAKAZ patyczków do uszka od obu Pań. No jutro jade na 8.30 na glukoze drugo raz...juz sie nie moge doczekac w koncu coś słodkiego!!!!!!!!!! tym razem nawet cutryny nie wezmę ha!!!!A o 15.30 mam wizyte w klinice u swojego lekarza..niech patrzy,oglada , wazy i mierzy..mysle ze mała jest juz całkiem spora Sasia ja mam karte
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Śpioszki
Ja standardowo pobudka rano. Mąż do pracy a ja planuje dzień. Pogoda ładna się zapowiada, trzeba korzystać z ostatnich słonecznych dni
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
Linka, a to mam pytanie. Wiesz może czy te wybrane rzeczy z obniżką w danym miesiącu, są jakoś w sklepie oznaczone? Cena jest obniżana w kasie po poadniu kodu/zeskanowaniu karty? Wczoraj dopiero się zarejestrowałam, ale nr już mam
|
|
|
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
Hej z samego rana. Powiem Wam dziewczyny, że Wam zazdroszczę. Odkąd jestem w ciąży nie pośpię dłużej niż do 7 - 8 bo się budzę. Obojętnie o której położę się spać
wczoraj przyszedł mój kojec - poducha z motherhood jak dla mnie ekstra spało mi się rewelacyjnie no i potem dla małego będę mogła wykorzystać ogólnie jestem zadowolona z zakupu. To miłego dnia dziewczyny
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zla jestem. Pojechalam do tego psychiatry co chcialam by dal zaswiedczenie do cc i odeszlam z kwitkiem. Bo w rejestracji stwierdzili ze oni narazie nie rejestruja nowych osob bo lekarzy nie ma czy cos takiego. W drodze wyjatku moga mnie jutro zajerestrowac bo bedzie chyba dwoch lekarzy a ja jutro nie moge a tak to dopiero jakos kolo pazdziernika.
|
|
#2333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie ten Ja też go kupiłam.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Ja zmykam na wizytę u diabetologa, zobaczymy co mi powie jak zobaczy moją kartę z wynikami samokontroli cukru...
Tak mi się wstać nie chciało, bo wczoraj mecz oglądaliśmy do późna. Śmieję się, że mój syn będzie skazany na sport - jeszcze się nie urodził a już dwa mundiale obejrzał
|
#2335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie żebym się czepiała tak z ciekawości pytam. Naprawdę aż tak bardzo boisz się porodu sn?
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Zadomowienie
|
aloha ze słonecznej wawki
![]() też zapowiada się słoneczny dzień ale powiem wam że ostatnio się tak troszkę zapomniałam a teraz ból gardła i katar...więc ostrożnie z tymi słońcami:P a! mam wyniki rezonansu...oczywiście nic...idę dzisiaj do neurologa ale co biedna ma mi powiedzieć.... Sasia nie wiem czy w ikei to nie trzeba mieć fizycznie tej karty...nie pamiętam już. a te towary to są oznaczone chyba pomarańczowymi opisami że IKEA FAMILY ale z tego co pamiętam to bardzo mało takich produktów jest i głównie jakiś badziew typu kapcie... ale dawno się tym interesowałam to może coś się zmieniło |
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny nie wiem co jest grane, ale moje crp ciągle rośnie!! dostałam już antybiotyk i nic, teraz antybiotyk dopochwowo i nic, może bym musiała zrobić badania na jakieś choroby typu listerioza, cytomegalia, toxo? bo już nie wiem, nie chcę stać z założonymi rękami wyniki moczu są ok, w morfologii leukocyty ok, czekam na wynik posiewu z pochwy i jeszcze zastanawiam się nad posiewem moczu, mimo tego że w wyniku mam tylko pojedyncze i żadnego stanu zapalnego hmm..
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2014-09-17 o 08:58 |
|
|
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolcia a co Ci lekarze na to mówią ??
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Ginekolog kazała powtórzyć wynik i zrobiła posiew z pochwy.
Natomiast rodzinna jest przerażona i mówi, że ewidentnie gdzieś jest infekcja, tylko nie wie gdzie, chciała mnie na cito wysłać do szpitala, natomiast ginekolog mówi, że szpital to ostateczność i już sama nie wiem kogo słuchać..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

Wczoraj robiłam za kierowcę na telefon, bo nikt po takim weekendzie nie chciał jeździć i byłam jedyną możliwą osobą
A wieczorem byliśmy "rodzinnie" w restauracji na kolacji, a w nocy na lotnisko więc dziś z tz leżymy od rana w łóżku
w sobotę jadę do Ikei.
13.08.2011r.

) różową w białe groszki w cenie 5,99zł/szt, to jakościowo ta ze smyka nie umywa się do tych z allegro.