|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |
|
1 | 8,33% |
| Mel B |
|
2 | 16,67% |
| Anną Lewandowską |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
9 | 75,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty
Cytat:
Hehe pozazdrościć takiego instruktora pod ręką Ja też kiedyś trenowałam ale kontuzje i przeprowadzka zakończyły moja karierę Cytat:
chyba ze mu wyjątkowo nie smakuje to wtedy idzie jeść do mamy - taki wybredny Hm zamieszkanie razem to jest o tyle fajny moment, że masz w końcu okazję poznać druga połówkę w każdym możliwym aspekcie. Przebywanie razem non stop to zupełnie co innego niż spotykanie się - dlatego też często pojawiają się nieporozumienia. Bo a to Miś nie wyniósł skarpetek do kosza na brudy bo mu to nie przeszkadza, albo w wyniku innych irytacji zdarza się zwyczajnie pokłócić o kubek zostawiony na stole W tym wszystkim fajne jest jednak to, że w pewnym momencie dochodzisz do wniosku ze jesteś w stanie zaakceptować niedoskonałości swojego ukochanego. To naturalne ze obawiasz się tego momentu, bo to ogromna zmiana. Ale jeśli na prawdę się kochacie i potraficie ze sobą rozmawiać i wyjaśniać nieporozumienia między sobą, to z pewnością uda Wam się "dotrzec" i będziecie razem szczęśliwi ![]() U nas to w sumie samo tak wyszło ze razem zamieszkalismy - nie było jakiś wielkich podchodow i przymierzania się do tego. Obydwoje wiedzieliśmy ze chcemy spróbować i albo się okaże że będziemy razem już do końca, albo się rozstaniemy po kilku miesiącach bo okaże się że to nie to i tak oto jesteśmy nadal.
|
||
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, On musi mieć takie samo podejście do Ciebie. Jeśli w jakimś stopniu przypomina Ci to zeszły związek - zastanów się, bo życie jest za krotkie na te same czynności i kto wie, może i pomyłki też. Musisz sama ze sobą porozmawiać ![]() Mój Mąż trenuje długo, nie zawodowo, ale też amatorski tryb ma za sobą nasze ostatnie walki skończyły się tylko milionem sińców na moich rękach od bloków, ale przynajmniej, jakoś blokuję jak Mąż daje z siebie 10% Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj boczki z Tifanny i pośladki oraz brzuch z Mel B
Tak mnie naszło na coś innego niż Ewa. Ja z moim TŻ póki co nie mamy opcji zamieszkania razem, a nie ukrywam, że są momenty że chciałabym już wskoczyć na ten etap. Niestety mieszkamy w pewnej odległości od siebie, każde z nas ma pracę w swojej okolicy. On pracuje mobilnie, więc jest szansa, że kiedyś uda się to pogodzić z moją pracą i miejscem wspólnego zamieszkania. Takie minusy związków na odległość Ale za to jak się spotykamy to na cały weekend i wtedy już poznaje się troszkę zachowanie drugiej połówki w codziennych czynnościach Mój TŻ też sobie ćwiczy - ale raczej siłowo, nie kondycyjnie. Ostatnio brzuszek mu urósł i stwierdził, że jednak nad kondycją i spalaniem tłuszczyku też musi popracować Dodatkowo poinformował mnie, że w naszym przyszłym domu/mieszkaniu (tu gorzej) musi mieć osobne pomieszczenie na swoje sprzęty do ćwiczeń
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My już ponad 3 lata mieszkamy razem. Ale my to taki przykładowy romans z bajki Dzisiaj nie ćwiczę, odpoczynek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
Do póki z nim nie zamieszkasz to się nie dowiesz
![]() A później jak nie spróbujesz to się będziesz zastanawiać a bo by było gdyby... Spróbujcie, to nie zaszkodzi a może pomoże ![]() To może śmieszne ale ja z moim M. znałam się dokładnie 11 dni i zamieszkaliśmy razem. Ja musiałam wynająć mieszkanie, a on akurat potrzebował wynająć bo mu się umowa kończyła i tak to się stało :PNie żałuję, chociaz przez pierwsze pół roku były ostre zgrzyty! A mój M co do jedzenia je tak samo jak ja, na szczęscie razem się odchudzamy i nie kusi mnie jakimiś słodyczami ![]() Wrecz namawia żeby nie jeść. Ostatnio np musiałam zjeść choć trochę czarnej czekolady, bo byłam przed @ a zawsze przed @ trzęsie mnie na widok słodyczy ![]() a mój M. to nawet je ze mną jęczmien zielony i pije różne cherbatki :P
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
Opowiedz o tym romansie 😉
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
1 stycznia minie 5 lat, w ciągu których jestem księżniczką a on rycerzem miażdżącym wszystko, co staje na naszej drodze
I to naprawdę rycerz, maniery ma nienaganne, jest wyniosły i elokwentny, ale nie przemądrzały, taki czysty ideał Podłóżcie ten przykład mężczyzny pod wieczne motyle w brzuchu, nieziemskie noce i ten błysk w oku Wpadliśmy sobie w oko od razu, a w serca tuż po deklaracji, że gramy w tę samą grę. Jestem pierwszą istotą, która okazała mu miłość bez względu na wszystko - i dostałam to samo w zamian Nie pytajcie o więcej, bo naprawdę muszę się ograniczać w pisaniu o moim Ukochanym Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny trochę się nie zrozumialysmy... Mój poprzedni związek trwał prawie 2lata, 1.5 roku mieszkaliśmy razem nie udało się tego uratować więc się rozeszlismy. Z moim TZ jesteśmy para dosyć krótko niecały rok, Kocham Go i jestem przekonana że on mnie też (okazuje mi to cały czas), wręcz można powiedzieć, że jest idealnym materiałem na faceta. Co do mieszkania z nim, nie mam wątpliwości. Chciałabym, on zresztą też. Chodzi o to, że przez moje ostatnie przykre doświadczenie boję się że mieszkanie razem to wszystko popsuje. A między nami jest tak dobrze, że nie chciałabym tego w żaden sposób zmieniać. Rozumiecie mnie? Po prostu mam obawę, że coś się między nami zmieni.
taka trochę szczeniacka obawa Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2319 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może przeznaczenie zadziałało Pozazdrościć - mój Paskudnik tylko mnie kusi słodyczami, chipsami, żelkami... a jak jem owsiankę na śniadanie to wymownie się krzywi Jest w tym coś uroczego, bo z Naszej dwójki to on wygląda jakby ćwiczył i się zdrowo odżywiał, a ja sprawiam wrażenie łasucha... Cytat:
Ja w swoim Ukochanym widzę nie tylko miłość swojego życia, ale też i najlepszego przyjaciela. W sumie to od tego się Nasz związek poniekąd zaczął. Choć na samym początku uważałam, że to głupek - strasznie mnie irytował swoją pewnością siebie Aż w końcu pewnego dnia złapałam się na tym, że już nie chcę żyć bez Niego obok ![]() Cytat:
Ja również miałam już w swoim życiu długie 'poważne' związki - prawie 2 i prawie 3 lata. Jednak za każdym razem wychodziło tak, że to jednak nie to. Mój K. jest pierwszym i mam nadzieję ostatnim, z którym mieszkam Tak na prawdę nigdy nie wiesz co się stanie i czy będziecie razem do końca, ale takie jest piękno uczuć i miłości - rządzi się swoimi prawami nie zważając na żadną logikę i jakiekolwiek przemyślenia. Jeśli jest tak wspaniale jak piszesz, to myślę że wspólne mieszkanie może zmienić Wasz związek nawet i na lepsze - musicie tylko obydwoje na spokojnie podejść do tematu ![]() Wybaczcie mi te szaleńczo długie monologi, ale tak na prawdę ostatnio dopiero wieczorem mam chwilę, aby zajrzeć do Was W pracy nastał ciężki okres - wchodzimy w sezon.. Spotkania z klientami, oferty, telefony, maile... Uh dużo tego - chyba potrzebuję wieczoru z kieliszkiem wina w dłoni ![]() Póki co wracamy do rzeczywistości - dzisiaj zrobiłam ekstra figurę z Ewką i 10min boczków z Tiffany. Ćwiczenie idzie mi całkiem nieźle, z dietą ostatnio też co raz lepiej, jednak czuję, że w ogóle mnie nie ubywa. Mam nadzieję, że po zmianie tabsów będzie lepiej - odliczam dni do wizyty... Dobranoc! |
|||
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po treningu z Anna Lewandowska i było cieżko , szybkę tępo ledwo nadążałam
ale fajnie ![]() Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie miałam kolorowo, przed poznaniem mojego M. miałam już męża ( biologiczny ojciec pierwszego syna ) , z którym się rozeszłam jak młody miał półtorej roku.
Nie płacił alimentów, nie uznał go jako syna. Aż teraz w piątek się odezwał i chce mieć z nim kontakt! Dodam, że syn ma teraz 5 lat, do mojego obecnego męża mówi tato a o tamtym d*pku nie ma pojęcia! Na dodatek mój ex był na tyle bezczelny, że pobił mojego obecnego rok temu jak go spotkał na ulicy ze swoimi głupimi koleżkami, mi po rozwodzie kilka razy przebił opony, pomalował auto sprayem, i wyrwał kable z pod auta! Odgrażał się itd. Ani razu nie powiedział o dziecku przez tyle lat, tylko uprzykrzał życie! A teraz chce mieć z nim kontakt! Nie chce dać mu go, bo wiem że gn*j nie jest tego wart! A co do ćwiczeń wczoraj nie ćwiczyłam bo w końcu kupiliśmy auto <3 a na wadzę -5kg!! ;D
|
#2322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że jak się zdecydujemy to będzie wszystko cacy. Wczoraj zrobiłam zapisy na nowe świadczenia pracownicze bardzo ucieszyła mnie opcja karty Multisport za jedyne 15zl 😀 Zadzwoniłam na tą siłownię o której Wam ostatnio opowiadałam i okazało się, że ja honoruja w pelni. Czyli od stycznia ruszam w treningiem silowym na siłownii. Dziś mam wolne A Wy dziewczyny, jakie plany na dzisiaj? Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie! To zupełnie nowy rozdział, tamtego już nie ma, więc nie bój się o coś, co nie ma pokrycia i róbcie wszystko, aby wspólne życie naprawdę było wspólne ![]() Cytat:
PIerwsze wrażenie jest bardzo ważne, bo do końca życia będzie się z czego śmiać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2325 |
|
Raczkowanie
|
My z moim TZ do chwili obecnej śmiejemy się z naszego pierwszego spotkania, niby niewinnie a się skończyło jak się skończyło
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od rana uskuteczniam porządki. Zauważyłam, że mniej jem ostatnio, i nie jestem głodna. Może regulują mi się potrzeby, kto wie i tak nadrobię na @, tydzień przed zawsze mam wilczy apetyt ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Out here I'm judge, jury and executioner. Edytowane przez Eluvtus Czas edycji: 2015-11-26 o 13:00 |
|
|
|
|
#2327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jem co 1.5-2 godziny wtedy i czuje się tak okropnie głodna i tak przynajmniej staram się to kontrolować, i jem owsianki na słodko albo kanapki (uwielbiam, mogłabym jeść tylko kanapki! Sama piekę chleby przeważnie), do których zawsze daje sporo pomidora, sałaty, cebuli dymki, więc to takie mniejsze zło. Zobaczymy, co będzie w tym miesiącu...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
Doskonale Cie rozumiem, mam to samo. Jestem wtedy studnia bez dna
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Co macie na obiad? Z synem właśnie zjedliśmy zupę paprykową, za pół godziny jakiś trening
![]() No, Mąż mnie pyta po co w ogóle noszę bieliznę z taką pupą Chyba przestanę, przynajmniej w domu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem że własnie mam @, a przed tylko raz pochłonełam pół gorzkiej czekolady, a tak to w ogóle mnie nie ciągneło do jedzenia
![]() Może organizm się w końcu nauczył
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po turbo spalaniu
akurat miałam na pamięci zewnętrznej, a nie chciało mi się zmieniać. Coraz mniej mnie męczy ten trening, muszę go zmienić przyszły tydzień będzie z killerem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2333 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale teraz jesteś szczęśliwa z Mężem i synkami a to jest najwazniejsze! ![]() -5kg? to Piękny efekt U mnie chyba waga stoi, przynajmniej tak czuję. Cytat:
Po powrocie z pracy wzięliśmy się z K. za pieczenie (tak tak, potrafi ) Mój przyszły niedoszły Mąż ma jutro urodziny, no i trzeba było coś sklecić do pracy i do domku (pracujemy w jednej firmie, chyba jeszcze wam nie mówiłam). I tak o to gdy On robił obiadek ja zdążyłam sklecić 3bita. Potem równolegle robiliśmy każdy swoje ciacho - On karpatkę, a ja tort czekoladowy z wiśniami. W efekcie skończyliśmy ok 21, gdy już nogi wchodziły nam w tyłek od stania... ![]() Cytat:
Mimo tego całego zmęczenia udało mi się zrobić skalpel z Ewką, ale teraz to już padam na ryjek...
|
|||
|
|
|
#2334 |
|
Zadomowienie
|
Brawo dziewczyny za ćwiczenia Ja tez wczoraj i dziś zrobilam turbo wyzwanie 😊 kolejna osoba mi dzis powiedziała ze schudłam 😀
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Dobranoc😀
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Ja dzisiaj wstałam o 5 trening z piłką odhaczony, następnie śniadanko w postaci omleta na słodko, ala "snicers" 🔚 2jaja, 2lyzki mąki pszennej, miarka odżywki białkowej smak orzech, 30g płatków owsianych. Miksujemy, pieczemy na małym ogniu na łyżce oleju kokosowego. Zrobiony omlet kładziemy na talerz, smarujemy wlasnorobionym masłem orzechowym i na górę daje pokrojony banan Do picia kawa z mlekiem 2% Na drugie śniadanie mam mix owoców z jogurtem i pestkami dyni. Na obiad i posiłek po obiedzie mam 50g ryżu pelnoziarnistego na każdy posiłek, 100g fileta z kurczaka na każdy posiłek, 100g marchewki gotowanej na każdy posiłek. Na kolacje mam w planach 125g twarogu poltlustego, pestki z dynii, 50g papryki czerwonej, 50g cebuli czerwonej / kromka chleba pelnoziarnistego. Dziś jestem w pracy tylko do 16.30. Więc myślę że zrobię jakiś dodatkowy trening z obciążeniem Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
ale turbo robię często, to mój ulubiony trening. Jeszcze miesiąc temu byłam ledwo żywa i ciemno przed oczami, a teraz tylko pot ![]() Dzisiaj spróbuje znowu ekstra figurę tylko rozgrzewkę zrobię sama, bo to, co jest tam to mnie zabija wewnętrznie ![]() Mi nikt nie powie, że schudłam, bo po mnie naprawdę nie widać. Tylko Mąż widzi, ale to z oczywistych względów, w końcu jest zima prawie i nie mam gdzie biegać w krótkich spodenkach I ponoć mam już ładnie zaokrąglone pośladki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- 29ty listopad coraz bliżej, mierzenie coraz bliżej. A ja czuję się strasznie spuchnieta. Szczególnie w okolicach brzucha... Mam nadzieję, że to tylko wina zbliżającej się @. Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mozna się przylaczyc ? Mam od razu pytanie ile kcal dziennie jecie?
|
#2339 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry U mnie mierzenie będzie 1 grudnia Ciekawe...
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Poza tym jak mam jakas impreze pozwalam sobie nawet na cos slodkiego Dlatego mi tak wolno ta waga spada ale staram sie miec do tego dystans Po prostu wiem ze musze uwazac na jedzenie do konca zycia i nie obzerac sie ale tez nie zamierzam odmawiac sobie wszystkiego do konca życia Moim celem jest schudnąć z głową, nieodmawiac sobie wszystkiego ale do pewnych granic i kontrolowac siebie i wage 😀 Niektóre dziewczyny chudna po 10 kg w 3 miesiace Myślę że ściśle trzymaja diete i regularnie ćwiczą Ja staram sie ba swoj sposob schudnąć Ćwiczę 5-6 razy w tygodniu Jak osiągnę swój cel to bede 3-4 razy, żeby utrzymać wagę i to co osiągnę 😊 Dużo osób mówi mi że schudłam, mimo ze tylko 5 kg zgubiłam ale ćwiczenia zmieniaja sylwetle i dlatego sa lepsze efekty Zresztą o skuteczności programów Ewki nie musze mówić 😊 ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#2340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też blisko @, jakoś za 1.5 tyg, a już czuje, że robię się większa i apetyt wzrósł ![]() Cytat:
Witaj ! ![]() Nie mam pojęcia, staram się jeść zgodnie z piramidą i ograniczać słodycze ![]() Cytat:
) i przede wszystkim - być zdrowa i w formie! Moje otoczenie wie, że ćwiczę, i często słyszę po co, że przecież wyglądam ok Tak między nami - latem mam randkę nad morzem, więc muszę się prezentować w ramionach Ukochanego, nie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

chyba ze mu wyjątkowo nie smakuje to wtedy idzie jeść do mamy - taki wybredny 

taka trochę szczeniacka obawa
Ja również miałam już w swoim życiu długie 'poważne' związki - prawie 2 i prawie 3 lata. Jednak za każdym razem wychodziło tak, że to jednak nie to. Mój K. jest pierwszym i mam nadzieję ostatnim, z którym mieszkam