Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z:
Ewą Chodakowską 1 8,33%
Mel B 2 16,67%
Anną Lewandowską 0 0%
Inne 9 75,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-24, 22:09   #2311
StonkaaZiemniaczana
Raczkowanie

Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty

Cytat:
Napisane przez Eluvtus Pokaż wiadomość
Mój jest wybredny akurat, ale z czasem przekonuje się, chociaż słodycze dwa razy w tygodniu to minimum. Ja też jakiejś super diety nie trzymam, ale staram się ograniczyć słodycze
Mąż ma przerwę w treningach przez zapalenie ucha, ale niedługo wróci i będzie mnie też trenował w walce wręcz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Hehe pozazdrościć takiego instruktora pod ręką Ja też kiedyś trenowałam ale kontuzje i przeprowadzka zakończyły moja karierę

Cytat:
Napisane przez behealthyandfit Pokaż wiadomość
Stonka, rozumiem Ciebie całkowicie!
Mój to też taki mały smietniczek, jak nie zrobię czegoś fit to je to co sam zrobi, albo idzie na obiadek do mamy
Na szczęście, tylko obiadki czasami jak nie chce mu się gotować je u mamy, bo nie znioslabym mamisynka.

Dziewczyny, tak między nami kobietami... My z TZ jeszcze oficjalnie nie mieszkamy razem, cały czas gdzieś ten temat krazy, ale bez żadnych obietnic na razie. Chyba się boję? Ponieważ mój poprzedni związek właśnie dzięki temu się rozpadł. Tzn. Może nie do końca miało na to wpływ wspólne mieszkanie, a może relacje i jego wychowanie (w sensie Ex) też miałyscie obawy przed zamieszkaniem z TZ? Czy któraś się z Was już na tym sparzyla tak jak ja?

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Hehe mój jest skazany na moje gotowanie chyba ze mu wyjątkowo nie smakuje to wtedy idzie jeść do mamy - taki wybredny
Hm zamieszkanie razem to jest o tyle fajny moment, że masz w końcu okazję poznać druga połówkę w każdym możliwym aspekcie. Przebywanie razem non stop to zupełnie co innego niż spotykanie się - dlatego też często pojawiają się nieporozumienia. Bo a to Miś nie wyniósł skarpetek do kosza na brudy bo mu to nie przeszkadza, albo w wyniku innych irytacji zdarza się zwyczajnie pokłócić o kubek zostawiony na stole W tym wszystkim fajne jest jednak to, że w pewnym momencie dochodzisz do wniosku ze jesteś w stanie zaakceptować niedoskonałości swojego ukochanego. To naturalne ze obawiasz się tego momentu, bo to ogromna zmiana. Ale jeśli na prawdę się kochacie i potraficie ze sobą rozmawiać i wyjaśniać nieporozumienia między sobą, to z pewnością uda Wam się "dotrzec" i będziecie razem szczęśliwi

U nas to w sumie samo tak wyszło ze razem zamieszkalismy - nie było jakiś wielkich podchodow i przymierzania się do tego. Obydwoje wiedzieliśmy ze chcemy spróbować i albo się okaże że będziemy razem już do końca, albo się rozstaniemy po kilku miesiącach bo okaże się że to nie to i tak oto jesteśmy nadal.
StonkaaZiemniaczana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 09:46   #2312
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Stonka, rozumiem Ciebie całkowicie!
Mój to też taki mały smietniczek, jak nie zrobię czegoś fit to je to co sam zrobi, albo idzie na obiadek do mamy
Na szczęście, tylko obiadki czasami jak nie chce mu się gotować je u mamy, bo nie znioslabym mamisynka.

Dziewczyny, tak między nami kobietami... My z TZ jeszcze oficjalnie nie mieszkamy razem, cały czas gdzieś ten temat krazy, ale bez żadnych obietnic na razie. Chyba się boję? Ponieważ mój poprzedni związek właśnie dzięki temu się rozpadł. Tzn. Może nie do końca miało na to wpływ wspólne mieszkanie, a może relacje i jego wychowanie (w sensie Ex) też miałyscie obawy przed zamieszkaniem z TZ? Czy któraś się z Was już na tym sparzyla tak jak ja?

Uważam, że nie możesz patrzec na obecnego mężczyznę przez pryzmat starych doświadczeń. Jeśli chcesz z nim żyć i jesteś tego pewna - go ahead, wtedy cokolwiek się stanie, będzie wpadało tylko do zakładki 'doświadczenia', a nie różniło was. Jeśli masz wątpliwości - czy na pewno chcesz? Porównywanie dwóch, zupełnie różnych sytuacji zawsze wychodzi na szkodę. Musisz być zdecydowana co do człowieka, wtedy wszystko wychodzi naturalnie
Oczywiście, On musi mieć takie samo podejście do Ciebie.
Jeśli w jakimś stopniu przypomina Ci to zeszły związek - zastanów się, bo życie jest za krotkie na te same czynności i kto wie, może i pomyłki też.
Musisz sama ze sobą porozmawiać

Mój Mąż trenuje długo, nie zawodowo, ale też amatorski tryb ma za sobą nasze ostatnie walki skończyły się tylko milionem sińców na moich rękach od bloków, ale przynajmniej, jakoś blokuję jak Mąż daje z siebie 10%

Stary 2015-11-25, 10:50   #2313
szmallas
Raczkowanie

Wczoraj boczki z Tifanny i pośladki oraz brzuch z Mel B Tak mnie naszło na coś innego niż Ewa.

Ja z moim TŻ póki co nie mamy opcji zamieszkania razem, a nie ukrywam, że są momenty że chciałabym już wskoczyć na ten etap. Niestety mieszkamy w pewnej odległości od siebie, każde z nas ma pracę w swojej okolicy. On pracuje mobilnie, więc jest szansa, że kiedyś uda się to pogodzić z moją pracą i miejscem wspólnego zamieszkania. Takie minusy związków na odległość Ale za to jak się spotykamy to na cały weekend i wtedy już poznaje się troszkę zachowanie drugiej połówki w codziennych czynnościach

Mój TŻ też sobie ćwiczy - ale raczej siłowo, nie kondycyjnie. Ostatnio brzuszek mu urósł i stwierdził, że jednak nad kondycją i spalaniem tłuszczyku też musi popracować
Dodatkowo poinformował mnie, że w naszym przyszłym domu/mieszkaniu (tu gorzej) musi mieć osobne pomieszczenie na swoje sprzęty do ćwiczeń
szmallas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 12:50   #2314
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmallas Pokaż wiadomość
Wczoraj boczki z Tifanny i pośladki oraz brzuch z Mel B Tak mnie naszło na coś innego niż Ewa.

Ja z moim TŻ póki co nie mamy opcji zamieszkania razem, a nie ukrywam, że są momenty że chciałabym już wskoczyć na ten etap. Niestety mieszkamy w pewnej odległości od siebie, każde z nas ma pracę w swojej okolicy. On pracuje mobilnie, więc jest szansa, że kiedyś uda się to pogodzić z moją pracą i miejscem wspólnego zamieszkania. Takie minusy związków na odległość Ale za to jak się spotykamy to na cały weekend i wtedy już poznaje się troszkę zachowanie drugiej połówki w codziennych czynnościach

Mój TŻ też sobie ćwiczy - ale raczej siłowo, nie kondycyjnie. Ostatnio brzuszek mu urósł i stwierdził, że jednak nad kondycją i spalaniem tłuszczyku też musi popracować
Dodatkowo poinformował mnie, że w naszym przyszłym domu/mieszkaniu (tu gorzej) musi mieć osobne pomieszczenie na swoje sprzęty do ćwiczeń
My chcemy ogródek na ćwiczenie walki wręcz i bronią białą

My już ponad 3 lata mieszkamy razem. Ale my to taki przykładowy romans z bajki

Dzisiaj nie ćwiczę, odpoczynek

Stary 2015-11-25, 13:06   #2315
olunia2016
Raczkowanie

Do póki z nim nie zamieszkasz to się nie dowiesz
A później jak nie spróbujesz to się będziesz zastanawiać a bo by było gdyby...
Spróbujcie, to nie zaszkodzi a może pomoże
To może śmieszne ale ja z moim M. znałam się dokładnie 11 dni i zamieszkaliśmy razem. Ja musiałam wynająć mieszkanie, a on akurat potrzebował wynająć bo mu się umowa kończyła i tak to się stało :P
Nie żałuję, chociaz przez pierwsze pół roku były ostre zgrzyty!

A mój M co do jedzenia je tak samo jak ja, na szczęscie razem się odchudzamy i nie kusi mnie jakimiś słodyczami
Wrecz namawia żeby nie jeść. Ostatnio np musiałam zjeść choć trochę czarnej czekolady, bo byłam przed @ a zawsze przed @ trzęsie mnie na widok słodyczy
a mój M. to nawet je ze mną jęczmien zielony i pije różne cherbatki :P

Zaczynamy w końcu odchudzanie
01.11.2015r.

-6kg
jeszcze 14kg
olunia2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 13:39   #2316
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
My chcemy ogródek na ćwiczenie walki wręcz i bronią białą

My już ponad 3 lata mieszkamy razem. Ale my to taki przykładowy romans z bajki

Dzisiaj nie ćwiczę, odpoczynek

Opowiedz o tym romansie 😉
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:06   #2317
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Opowiedz o tym romansie 😉
1 stycznia minie 5 lat, w ciągu których jestem księżniczką a on rycerzem miażdżącym wszystko, co staje na naszej drodze
I to naprawdę rycerz, maniery ma nienaganne, jest wyniosły i elokwentny, ale nie przemądrzały, taki czysty ideał

Podłóżcie ten przykład mężczyzny pod wieczne motyle w brzuchu, nieziemskie noce i ten błysk w oku
Wpadliśmy sobie w oko od razu, a w serca tuż po deklaracji, że gramy w tę samą grę. Jestem pierwszą istotą, która okazała mu miłość bez względu na wszystko - i dostałam to samo w zamian

Nie pytajcie o więcej, bo naprawdę muszę się ograniczać w pisaniu o moim Ukochanym

Stary 2015-11-25, 19:32   #2318
behealthyandfit
Raczkowanie

Dziewczyny trochę się nie zrozumialysmy... Mój poprzedni związek trwał prawie 2lata, 1.5 roku mieszkaliśmy razem nie udało się tego uratować więc się rozeszlismy. Z moim TZ jesteśmy para dosyć krótko niecały rok, Kocham Go i jestem przekonana że on mnie też (okazuje mi to cały czas), wręcz można powiedzieć, że jest idealnym materiałem na faceta. Co do mieszkania z nim, nie mam wątpliwości. Chciałabym, on zresztą też. Chodzi o to, że przez moje ostatnie przykre doświadczenie boję się że mieszkanie razem to wszystko popsuje. A między nami jest tak dobrze, że nie chciałabym tego w żaden sposób zmieniać. Rozumiecie mnie? Po prostu mam obawę, że coś się między nami zmieni. taka trochę szczeniacka obawa

aktualnie -> 67 kg
wymiary;
biust - 80cm
talia - 78 cm
brzuch - 87 cm
uda - 56/57

Kolejne wymiary za... 31 dni...
behealthyandfit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 22:04   #2319
StonkaaZiemniaczana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olunia2016 Pokaż wiadomość
Do póki z nim nie zamieszkasz to się nie dowiesz
A później jak nie spróbujesz to się będziesz zastanawiać a bo by było gdyby...
Spróbujcie, to nie zaszkodzi a może pomoże
To może śmieszne ale ja z moim M. znałam się dokładnie 11 dni i zamieszkaliśmy razem. Ja musiałam wynająć mieszkanie, a on akurat potrzebował wynająć bo mu się umowa kończyła i tak to się stało :P
Nie żałuję, chociaz przez pierwsze pół roku były ostre zgrzyty!

A mój M co do jedzenia je tak samo jak ja, na szczęscie razem się odchudzamy i nie kusi mnie jakimiś słodyczami
Wrecz namawia żeby nie jeść. Ostatnio np musiałam zjeść choć trochę czarnej czekolady, bo byłam przed @ a zawsze przed @ trzęsie mnie na widok słodyczy
a mój M. to nawet je ze mną jęczmien zielony i pije różne cherbatki :P
Więc widocznie tak to już miało być Może przeznaczenie zadziałało
Pozazdrościć - mój Paskudnik tylko mnie kusi słodyczami, chipsami, żelkami... a jak jem owsiankę na śniadanie to wymownie się krzywi Jest w tym coś uroczego, bo z Naszej dwójki to on wygląda jakby ćwiczył i się zdrowo odżywiał, a ja sprawiam wrażenie łasucha...

Cytat:
1 stycznia minie 5 lat, w ciągu których jestem księżniczką a on rycerzem miażdżącym wszystko, co staje na naszej drodze
I to naprawdę rycerz, maniery ma nienaganne, jest wyniosły i elokwentny, ale nie przemądrzały, taki czysty ideał

Podłóżcie ten przykład mężczyzny pod wieczne motyle w brzuchu, nieziemskie noce i ten błysk w oku
Wpadliśmy sobie w oko od razu, a w serca tuż po deklaracji, że gramy w tę samą grę. Jestem pierwszą istotą, która okazała mu miłość bez względu na wszystko - i dostałam to samo w zamian

Nie pytajcie o więcej, bo naprawdę muszę się ograniczać w pisaniu o moim Ukochanym

Ojj... Pięknie piszesz o swoim mężu Ja w swoim Ukochanym widzę nie tylko miłość swojego życia, ale też i najlepszego przyjaciela. W sumie to od tego się Nasz związek poniekąd zaczął. Choć na samym początku uważałam, że to głupek - strasznie mnie irytował swoją pewnością siebie Aż w końcu pewnego dnia złapałam się na tym, że już nie chcę żyć bez Niego obok

Cytat:
Dziewczyny trochę się nie zrozumialysmy... Mój poprzedni związek trwał prawie 2lata, 1.5 roku mieszkaliśmy razem nie udało się tego uratować więc się rozeszlismy. Z moim TZ jesteśmy para dosyć krótko niecały rok, Kocham Go i jestem przekonana że on mnie też (okazuje mi to cały czas), wręcz można powiedzieć, że jest idealnym materiałem na faceta. Co do mieszkania z nim, nie mam wątpliwości. Chciałabym, on zresztą też. Chodzi o to, że przez moje ostatnie przykre doświadczenie boję się że mieszkanie razem to wszystko popsuje. A między nami jest tak dobrze, że nie chciałabym tego w żaden sposób zmieniać. Rozumiecie mnie? Po prostu mam obawę, że coś się między nami zmieni. taka trochę szczeniacka obawa

Niestety tak to jest, że każde złe doświadczenie pozostawia po sobie ślad Ja również miałam już w swoim życiu długie 'poważne' związki - prawie 2 i prawie 3 lata. Jednak za każdym razem wychodziło tak, że to jednak nie to. Mój K. jest pierwszym i mam nadzieję ostatnim, z którym mieszkam Tak na prawdę nigdy nie wiesz co się stanie i czy będziecie razem do końca, ale takie jest piękno uczuć i miłości - rządzi się swoimi prawami nie zważając na żadną logikę i jakiekolwiek przemyślenia. Jeśli jest tak wspaniale jak piszesz, to myślę że wspólne mieszkanie może zmienić Wasz związek nawet i na lepsze - musicie tylko obydwoje na spokojnie podejść do tematu I nie myśl tyle Kochana - słuchaj serduszka, czasami to przynosi wiele lepszego niż chłodne analizowanie i poddawanie się obawom.

Wybaczcie mi te szaleńczo długie monologi, ale tak na prawdę ostatnio dopiero wieczorem mam chwilę, aby zajrzeć do Was W pracy nastał ciężki okres - wchodzimy w sezon.. Spotkania z klientami, oferty, telefony, maile... Uh dużo tego - chyba potrzebuję wieczoru z kieliszkiem wina w dłoni

Póki co wracamy do rzeczywistości - dzisiaj zrobiłam ekstra figurę z Ewką i 10min boczków z Tiffany. Ćwiczenie idzie mi całkiem nieźle, z dietą ostatnio też co raz lepiej, jednak czuję, że w ogóle mnie nie ubywa.
Mam nadzieję, że po zmianie tabsów będzie lepiej - odliczam dni do wizyty...

Dobranoc!
Stary 2015-11-25, 22:39   #2320
aniaaxd2
Zakorzenienie

Jestem po treningu z Anna Lewandowska i było cieżko , szybkę tępo ledwo nadążałam ale fajnie

Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 09:05   #2321
olunia2016
Raczkowanie

Ja też nie miałam kolorowo, przed poznaniem mojego M. miałam już męża ( biologiczny ojciec pierwszego syna ) , z którym się rozeszłam jak młody miał półtorej roku.
Nie płacił alimentów, nie uznał go jako syna.
Aż teraz w piątek się odezwał i chce mieć z nim kontakt! Dodam, że syn ma teraz 5 lat, do mojego obecnego męża mówi tato a o tamtym d*pku nie ma pojęcia!
Na dodatek mój ex był na tyle bezczelny, że pobił mojego obecnego rok temu jak go spotkał na ulicy ze swoimi głupimi koleżkami, mi po rozwodzie kilka razy przebił opony, pomalował auto sprayem, i wyrwał kable z pod auta!
Odgrażał się itd.
Ani razu nie powiedział o dziecku przez tyle lat, tylko uprzykrzał życie!
A teraz chce mieć z nim kontakt!
Nie chce dać mu go, bo wiem że gn*j nie jest tego wart!

A co do ćwiczeń wczoraj nie ćwiczyłam bo w końcu kupiliśmy auto <3
a na wadzę -5kg!! ;D

01.11.2015r.

-6kg
jeszcze 14kg
Stary 2015-11-26, 09:05   #2322
behealthyandfit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez StonkaaZiemniaczana Pokaż wiadomość
Pozazdrościć - mój Paskudnik tylko mnie kusi słodyczami, chipsami, żelkami... a jak jem owsiankę na śniadanie to wymownie się krzywi Jest w tym coś uroczego, bo z Naszej dwójki to on wygląda jakby ćwiczył i się zdrowo odżywiał, a ja sprawiam wrażenie łasucha...

Ojj... Pięknie piszesz o swoim mężu Ja w swoim Ukochanym widzę nie tylko miłość swojego życia, ale też i najlepszego przyjaciela. W sumie to od tego się Nasz związek poniekąd zaczął. Choć na samym początku uważałam, że to głupek - strasznie mnie irytował swoją pewnością siebie Aż w końcu pewnego dnia złapałam się na tym, że już nie chcę żyć bez Niego obok

Niestety tak to jest, że każde złe doświadczenie pozostawia po sobie ślad Ja również miałam już w swoim życiu długie 'poważne' związki - prawie 2 i prawie 3 lata. Jednak za każdym razem wychodziło tak, że to jednak nie to. Mój K. jest pierwszym i mam nadzieję ostatnim, z którym mieszkam Tak na prawdę nigdy nie wiesz co się stanie i czy będziecie razem do końca, ale takie jest piękno uczuć i miłości - rządzi się swoimi prawami nie zważając na żadną logikę i jakiekolwiek przemyślenia. Jeśli jest tak wspaniale jak piszesz, to myślę że wspólne mieszkanie może zmienić Wasz związek nawet i na lepsze - musicie tylko obydwoje na spokojnie podejść do tematu I nie myśl tyle Kochana - słuchaj serduszka, czasami to przynosi wiele lepszego niż chłodne analizowanie i poddawanie się obawom. rzytul:

Wybaczcie mi te szaleńczo długie monologi, ale tak na prawdę ostatnio dopiero wieczorem mam chwilę, aby zajrzeć do Was W pracy nastał ciężki okres - wchodzimy w sezon.. Spotkania z klientami, oferty, telefony, maile... Uh dużo tego - chyba potrzebuję wieczoru z kieliszkiem wina w dłoni

Póki co wracamy do rzeczywistości - dzisiaj zrobiłam ekstra figurę z Ewką i 10min boczków z Tiffany. Ćwiczenie idzie mi całkiem nieźle, z dietą ostatnio też co raz lepiej, jednak czuję, że w ogóle mnie nie ubywa.

Dobranoc!
Wiadomo, masz rację. Sama wiem, że wcześniejsze doświadczenia nie powinny mieć wpływu na to co się dzieje teraz Mam nadzieję, że jak się zdecydujemy to będzie wszystko cacy.

Wczoraj zrobiłam zapisy na nowe świadczenia pracownicze bardzo ucieszyła mnie opcja karty Multisport za jedyne 15zl 😀
Zadzwoniłam na tą siłownię o której Wam ostatnio opowiadałam i okazało się, że ja honoruja w pelni.
Czyli od stycznia ruszam w treningiem silowym na siłownii.

Dziś mam wolne
A Wy dziewczyny, jakie plany na dzisiaj?

aktualnie -> 67 kg
wymiary;
biust - 80cm
talia - 78 cm
brzuch - 87 cm
uda - 56/57

Stary 2015-11-26, 09:06   #2323
olunia2016
Raczkowanie

Cytat:
Wiadomo, masz rację. Sama wiem, że wcześniejsze doświadczenia nie powinny mieć wpływu na to co się dzieje teraz Mam nadzieję, że jak się zdecydujemy to będzie wszystko cacy.

Wczoraj zrobiłam zapisy na nowe świadczenia pracownicze bardzo ucieszyła mnie opcja karty Multisport za jedyne 15zl 😀
Zadzwoniłam na tą siłownię o której Wam ostatnio opowiadałam i okazało się, że ja honoruja w pelni.
Czyli od stycznia ruszam w treningiem silowym na siłownii.

Dziś mam wolne

ooo to fajnie, zazdroszcze ;D

01.11.2015r.

-6kg
jeszcze 14kg
Stary 2015-11-26, 10:10   #2324
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:

Wg mnie nie powinnaś patrzeć z lękiem, bo jeśli coś złego może się stać, stanie się na pewno spokojnie! To zupełnie nowy rozdział, tamtego już nie ma, więc nie bój się o coś, co nie ma pokrycia i róbcie wszystko, aby wspólne życie naprawdę było wspólne

Cytat:
Napisane przez StonkaaZiemniaczana Pokaż wiadomość

Niestety tak to jest, że każde złe doświadczenie pozostawia po sobie ślad Ja również miałam już w swoim życiu długie 'poważne' związki - prawie 2 i prawie 3 lata. Jednak za każdym razem wychodziło tak, że to jednak nie to. Mój K. jest pierwszym i mam nadzieję ostatnim, z którym mieszkam Tak na prawdę nigdy nie wiesz co się stanie i czy będziecie razem do końca, ale takie jest piękno uczuć i miłości - rządzi się swoimi prawami nie zważając na żadną logikę i jakiekolwiek przemyślenia. Jeśli jest tak wspaniale jak piszesz, to myślę że wspólne mieszkanie może zmienić Wasz związek nawet i na lepsze - musicie tylko obydwoje na spokojnie podejść do tematu I nie myśl tyle Kochana - słuchaj serduszka, czasami to przynosi wiele lepszego niż chłodne analizowanie i poddawanie się obawom.

Dobranoc!
To ominęłam w mojej opowieści - wpadł mi w oko, ale w myśli miałam tylko pytanie 'co to za gbur?'
PIerwsze wrażenie jest bardzo ważne, bo do końca życia będzie się z czego śmiać

Stary 2015-11-26, 11:32   #2325
behealthyandfit
Raczkowanie

My z moim TZ do chwili obecnej śmiejemy się z naszego pierwszego spotkania, niby niewinnie a się skończyło jak się skończyło

aktualnie -> 67 kg
wymiary;
biust - 80cm
talia - 78 cm
brzuch - 87 cm
uda - 56/57

Stary 2015-11-26, 12:58   #2326
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
My z moim TZ do chwili obecnej śmiejemy się z naszego pierwszego spotkania, niby niewinnie a się skończyło jak się skończyło

My też, a przecież ja miałam wtedy chłopaka, a on dziewczynę no, niedługo

Od rana uskuteczniam porządki. Zauważyłam, że mniej jem ostatnio, i nie jestem głodna. Może regulują mi się potrzeby, kto wie i tak nadrobię na @, tydzień przed zawsze mam wilczy apetyt

Edytowane przez Eluvtus
Czas edycji: 2015-11-26 o 13:00
Eluvtus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 13:07   #2327
behealthyandfit
Raczkowanie

Cytat:
My też, a przecież ja miałam wtedy chłopaka, a on dziewczynę no, niedługo

Od rana uskuteczniam porządki. Zauważyłam, że mniej jem ostatnio, i nie jestem głodna. Może regulują mi się potrzeby, kto wie i tak nadrobię na @, tydzień przed zawsze mam wilczy apetyt

Wiem co czujesz, ja mam to samo przed @. Mogłabym pochłonąć wszystko

aktualnie -> 67 kg
wymiary;
biust - 80cm
talia - 78 cm
brzuch - 87 cm
uda - 56/57

Stary 2015-11-26, 13:39   #2328
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co czujesz, ja mam to samo przed @. Mogłabym pochłonąć wszystko

To jest okropne jem co 1.5-2 godziny wtedy i czuje się tak okropnie głodna i tak przynajmniej staram się to kontrolować, i jem owsianki na słodko albo kanapki (uwielbiam, mogłabym jeść tylko kanapki! Sama piekę chleby przeważnie), do których zawsze daje sporo pomidora, sałaty, cebuli dymki, więc to takie mniejsze zło. Zobaczymy, co będzie w tym miesiącu...

Stary 2015-11-26, 14:00   #2329
behealthyandfit
Raczkowanie

Doskonale Cie rozumiem, mam to samo. Jestem wtedy studnia bez dna

aktualnie -> 67 kg
wymiary;
biust - 80cm
talia - 78 cm
brzuch - 87 cm
uda - 56/57

Stary 2015-11-26, 14:09   #2330
Eluvtus
Zakorzenienie

Co macie na obiad? Z synem właśnie zjedliśmy zupę paprykową, za pół godziny jakiś trening

No, Mąż mnie pyta po co w ogóle noszę bieliznę z taką pupą
Chyba przestanę, przynajmniej w domu

Stary 2015-11-26, 14:28   #2331
olunia2016
Raczkowanie

A ja Wam powiem że własnie mam @, a przed tylko raz pochłonełam pół gorzkiej czekolady, a tak to w ogóle mnie nie ciągneło do jedzenia
Może organizm się w końcu nauczył

01.11.2015r.

-6kg
jeszcze 14kg
Stary 2015-11-26, 15:45   #2332
Eluvtus
Zakorzenienie

Jestem po turbo spalaniu akurat miałam na pamięci zewnętrznej, a nie chciało mi się zmieniać.
Coraz mniej mnie męczy ten trening, muszę go zmienić przyszły tydzień będzie z killerem.

Stary 2015-11-26, 22:11   #2333
StonkaaZiemniaczana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olunia2016 Pokaż wiadomość
Ja też nie miałam kolorowo, przed poznaniem mojego M. miałam już męża ( biologiczny ojciec pierwszego syna ) , z którym się rozeszłam jak młody miał półtorej roku.
Nie płacił alimentów, nie uznał go jako syna.
Aż teraz w piątek się odezwał i chce mieć z nim kontakt! Dodam, że syn ma teraz 5 lat, do mojego obecnego męża mówi tato a o tamtym d*pku nie ma pojęcia!
Na dodatek mój ex był na tyle bezczelny, że pobił mojego obecnego rok temu jak go spotkał na ulicy ze swoimi głupimi koleżkami, mi po rozwodzie kilka razy przebił opony, pomalował auto sprayem, i wyrwał kable z pod auta!
Odgrażał się itd.
Ani razu nie powiedział o dziecku przez tyle lat, tylko uprzykrzał życie!
A teraz chce mieć z nim kontakt!
Nie chce dać mu go, bo wiem że gn*j nie jest tego wart!

A co do ćwiczeń wczoraj nie ćwiczyłam bo w końcu kupiliśmy auto <3
a na wadzę -5kg!! ;D
Ojej to faktycznie nie było kolorowo Ale teraz jesteś szczęśliwa z Mężem i synkami a to jest najwazniejsze!

-5kg? to Piękny efekt U mnie chyba waga stoi, przynajmniej tak czuję.

Cytat:
Dziś mam wolne

Uhm mój dzisiejszy dzień to była straszna bieganina. Najpierw pewne wyzwania w pracy - spotkanie z hiszpańskim dostawcą, potem milion pięćset spraw do załatwienia i tak na prawdę nie wiem kiedy zleciało mi te 8godzin.

Po powrocie z pracy wzięliśmy się z K. za pieczenie (tak tak, potrafi ) Mój przyszły niedoszły Mąż ma jutro urodziny, no i trzeba było coś sklecić do pracy i do domku (pracujemy w jednej firmie, chyba jeszcze wam nie mówiłam). I tak o to gdy On robił obiadek ja zdążyłam sklecić 3bita. Potem równolegle robiliśmy każdy swoje ciacho - On karpatkę, a ja tort czekoladowy z wiśniami. W efekcie skończyliśmy ok 21, gdy już nogi wchodziły nam w tyłek od stania...

Cytat:
Jestem po turbo spalaniu akurat miałam na pamięci zewnętrznej, a nie chciało mi się zmieniać.
Coraz mniej mnie męczy ten trening, muszę go zmienić przyszły tydzień będzie z killerem.

No no jeśli turbo spalanie przestaje Cię męczyć, to robisz dobry progres Kochana

Mimo tego całego zmęczenia udało mi się zrobić skalpel z Ewką, ale teraz to już padam na ryjek...
Stary 2015-11-26, 22:23   #2334
Milena001
Zadomowienie

Brawo dziewczyny za ćwiczenia Ja tez wczoraj i dziś zrobilam turbo wyzwanie 😊 kolejna osoba mi dzis powiedziała ze schudłam 😀

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Dobranoc😀
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2015-11-27, 07:46   #2335
behealthyandfit
Raczkowanie

Dzień dobry

Ja dzisiaj wstałam o 5 trening z piłką odhaczony, następnie śniadanko w postaci omleta na słodko, ala "snicers" 🔚 2jaja, 2lyzki mąki pszennej, miarka odżywki białkowej smak orzech, 30g płatków owsianych. Miksujemy, pieczemy na małym ogniu na łyżce oleju kokosowego. Zrobiony omlet kładziemy na talerz, smarujemy wlasnorobionym masłem orzechowym i na górę daje pokrojony banan
Do picia kawa z mlekiem 2%

Na drugie śniadanie mam mix owoców z jogurtem i pestkami dyni.

Na obiad i posiłek po obiedzie mam 50g ryżu pelnoziarnistego na każdy posiłek, 100g fileta z kurczaka na każdy posiłek, 100g marchewki gotowanej na każdy posiłek.

Na kolacje mam w planach 125g twarogu poltlustego, pestki z dynii, 50g papryki czerwonej, 50g cebuli czerwonej / kromka chleba pelnoziarnistego.

Dziś jestem w pracy tylko do 16.30. Więc myślę że zrobię jakiś dodatkowy trening z obciążeniem

aktualnie -> 67 kg
wymiary;
biust - 80cm
talia - 78 cm
brzuch - 87 cm
uda - 56/57

Stary 2015-11-27, 07:51   #2336
Eluvtus
Zakorzenienie

Dzięki ale turbo robię często, to mój ulubiony trening. Jeszcze miesiąc temu byłam ledwo żywa i ciemno przed oczami, a teraz tylko pot

Dzisiaj spróbuje znowu ekstra figurę tylko rozgrzewkę zrobię sama, bo to, co jest tam to mnie zabija wewnętrznie

Mi nikt nie powie, że schudłam, bo po mnie naprawdę nie widać. Tylko Mąż widzi, ale to z oczywistych względów, w końcu jest zima prawie i nie mam gdzie biegać w krótkich spodenkach
I ponoć mam już ładnie zaokrąglone pośladki!

Stary 2015-11-27, 08:51   #2337
behealthyandfit
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki ale turbo robię często, to mój ulubiony trening. Jeszcze miesiąc temu byłam ledwo żywa i ciemno przed oczami, a teraz tylko pot

Dzisiaj spróbuje znowu ekstra figurę tylko rozgrzewkę zrobię sama, bo to, co jest tam to mnie zabija wewnętrznie

Mi nikt nie powie, że schudłam, bo po mnie naprawdę nie widać. Tylko Mąż widzi, ale to z oczywistych względów, w końcu jest zima prawie i nie mam gdzie biegać w krótkich spodenkach

Eluvtus, nie ma nic bardziej motywujacego niż komplement od swojego faceta na temat naszych cielesnych zmian

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

29ty listopad coraz bliżej, mierzenie coraz bliżej. A ja czuję się strasznie spuchnieta. Szczególnie w okolicach brzucha... Mam nadzieję, że to tylko wina zbliżającej się @.

aktualnie -> 67 kg
wymiary;
biust - 80cm
talia - 78 cm
brzuch - 87 cm
uda - 56/57

Stary 2015-11-27, 10:24   #2338
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mozna się przylaczyc ?

Mam od razu pytanie ile kcal dziennie jecie?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 10:46   #2339
Milena001
Zadomowienie

Dzień dobry U mnie mierzenie będzie 1 grudnia Ciekawe...

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mozna się przylaczyc ?

No pewnie Ja tak staram sie 1200-1500 mimo ze cwicze ale tak naprawde jednego dnia pewnie zjem z 2000 a innego 1200 Nie przykuwam duzo do tego uwagi, diety z listy tez nie stosuje Jem o stalych porach i mniej Staram sie nie grzeszyc 😊

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Poza tym jak mam jakas impreze pozwalam sobie nawet na cos slodkiego Dlatego mi tak wolno ta waga spada ale staram sie miec do tego dystans Po prostu wiem ze musze uwazac na jedzenie do konca zycia i nie obzerac sie ale tez nie zamierzam odmawiac sobie wszystkiego do konca życia Moim celem jest schudnąć z głową, nieodmawiac sobie wszystkiego ale do pewnych granic i kontrolowac siebie i wage 😀 Niektóre dziewczyny chudna po 10 kg w 3 miesiace Myślę że ściśle trzymaja diete i regularnie ćwiczą Ja staram sie ba swoj sposob schudnąć Ćwiczę 5-6 razy w tygodniu Jak osiągnę swój cel to bede 3-4 razy, żeby utrzymać wagę i to co osiągnę 😊 Dużo osób mówi mi że schudłam, mimo ze tylko 5 kg zgubiłam ale ćwiczenia zmieniaja sylwetle i dlatego sa lepsze efekty Zresztą o skuteczności programów Ewki nie musze mówić 😊

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Eluvtus, nie ma nic bardziej motywujacego niż komplement od swojego faceta na temat naszych cielesnych zmian

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

29ty listopad coraz bliżej, mierzenie coraz bliżej. A ja czuję się strasznie spuchnieta. Szczególnie w okolicach brzucha... Mam nadzieję, że to tylko wina zbliżającej się @.

Racja 😁

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:

Zobaczą i inni Tylko nie mów nikomu że sie odchudzasz bo będą inaczej patrzeć a tak to będzie to bardziej wiarygodne Bardzo to motywuje 😊Moja mama nie widziala mnie z 1,5 tygodnia i do mnie z tekstem,, o teraz to widac że schudłam,, 😁 wiedziala ze sie odchudzam ale moze efektow szukala na siłę...Bardzo mnie to ucieszylo i jak tylko wrócilam do domu to wzielam sie za turbo 😉
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2015-11-27, 12:15   #2340
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:

A to prawda

U mnie też blisko @, jakoś za 1.5 tyg, a już czuje, że robię się większa i apetyt wzrósł

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mozna się przylaczyc ?

Witaj !
Nie mam pojęcia, staram się jeść zgodnie z piramidą i ograniczać słodycze

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Dzień dobry U mnie mierzenie będzie 1 grudnia Ciekawe...

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

No pewnie Ja tak staram sie 1200-1500 mimo ze cwicze ale tak naprawde jednego dnia pewnie zjem z 2000 a innego 1200 Nie przykuwam duzo do tego uwagi, diety z listy tez nie stosuje Jem o stalych porach i mniej Staram sie nie grzeszyc 😊

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Poza tym jak mam jakas impreze pozwalam sobie nawet na cos slodkiego Dlatego mi tak wolno ta waga spada ale staram sie miec do tego dystans Po prostu wiem ze musze uwazac na jedzenie do konca zycia i nie obzerac sie ale tez nie zamierzam odmawiac sobie wszystkiego do konca życia Moim celem jest schudnąć z głową, nieodmawiac sobie wszystkiego ale do pewnych granic i kontrolowac siebie i wage 😀 Niektóre dziewczyny chudna po 10 kg w 3 miesiace Myślę że ściśle trzymaja diete i regularnie ćwiczą Ja staram sie ba swoj sposob schudnąć Ćwiczę 5-6 razy w tygodniu Jak osiągnę swój cel to bede 3-4 razy, żeby utrzymać wagę i to co osiągnę 😊 Dużo osób mówi mi że schudłam, mimo ze tylko 5 kg zgubiłam ale ćwiczenia zmieniaja sylwetle i dlatego sa lepsze efekty Zresztą o skuteczności programów Ewki nie musze mówić 😊

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Racja 😁

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Zobaczą i inni Tylko nie mów nikomu że sie odchudzasz bo będą inaczej patrzeć a tak to będzie to bardziej wiarygodne Bardzo to motywuje 😊Moja mama nie widziala mnie z 1,5 tygodnia i do mnie z tekstem,, o teraz to widac że schudłam,, 😁 wiedziala ze sie odchudzam ale moze efektow szukala na siłę...Bardzo mnie to ucieszylo i jak tylko wrócilam do domu to wzielam sie za turbo 😉
tYlko że ja rzeczywiście jestem szczupła (ok 70 w talii - mierzyć będę następny raz po @), a ćwiczę żeby stracić tylko 2-3 cm (do ubrań sprzed ciąży, większość już noszę, ale mam kilka ulubionych wciąż za małych) ujędrnić uda i pośladki (moja skóra łatwo wzbogaca się o cellulit ) i przede wszystkim - być zdrowa i w formie!
Moje otoczenie wie, że ćwiczę, i często słyszę po co, że przecież wyglądam ok

Tak między nami - latem mam randkę nad morzem, więc muszę się prezentować w ramionach Ukochanego, nie?

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości