![]() |
#2311 | |
Raróg
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Dircikowa, tak wyszło akurat, że nie skończyłam tej pierwszej. No i chciałam spróbować znowu, a tu klops. A teraz biorę tyle leków na padaczkę, że aż niektórzy lekarze sami łapią się za głowę. Więc nie ma co sobie dokładać, zwłaszcza że mi tylko przeszkadzała cera mieszana i mikroskopijne zaskórniki. Może kiedyś, dla odmłodzenia cery... ; )
Gosia261282, nic tylko gratulować, też chcę tak kiedyś napisać, jak Ty ![]() Nawet w dzień mnie tak nie kusi, co o dziwo w nocy, jak mi się przyśni coś głupiego i się obudzę, wtedy bym sobie dała w płuco, ech... W dzień czasem się zachce, a po chwili przejdzie, nawet kawę mogę spokojnie już pić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Laura - brawa że podjęłaś wyzwanie rzucenia palenia. O jego skutkach negatywnych nie musisz przecież nawet mówić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Raróg
|
Dziękuję
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
wczoraj tz mnie zaskoczył. POkazuje mi starsza, elegancka pania z pieskiem i mówi: ta to mąz w karty przegrał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Raróg
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
to samo powiedziałam mężowi
![]() ![]() ![]() A by the way - zaczęłam ogladac Wspaniałe stulecie ![]() ![]() ![]() Natomiast nigdy bym nie chciała zyc w haremie, pomijając, ze przypomina szkołe klasztorna - to można umrzec z nudów ![]() No i ciekawa jest sama historia Hurrem, prawdziwy awans od niewolnicy z Ukrainy do sułtanki, w tamtych czasach bardzo wpływowej kobiety... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-04-21 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Raróg
|
W sumie jak mój by mnie w karty postawił, to też bym się zastanowiła, czy warto z nim być
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa- mieli panowie ułańską fantazję
![]() ![]() Wreszcie mam auto spowrotem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Rozeznanie
|
U nas sasiedzi zamienili sie zonami i psami. Jak mi Tz opowiedzial to w pierwszej chwili nie uwierzylam. To byly dwie zaprzyjaznione pary. Panowie zamienili sie zonami, dziecmi, psami i domami. Historia na film.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
No to to jest jeszcze głupsze
![]() Ciekawostka z Wspaniałego stulecia - sułtanka-matka. W pierwszej chwili myślałam, ze jest za młoda na takiego syna-sułtana. Potem stwierdziłam, ze nie ejst młoda, tylko dobrze zrobiona - twarz, szyja, dekolt super. Teraz weszłam w jej bio - ona jest REWELACYJNIE zrobiona ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-04-21 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Amelia- OMG! ale masz ciekawych sąsiadów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Raróg
|
1944 rocznik to rocznik mojej mamy. A nie wyobrażam jej sobie raczej jako sułtanki
![]() Sąsiedzi bomba. Dali radę, nie ma co. U mnie brat mojego TŻ zamienił żonę na jej siostrę. Normalnie kręćka można dostać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Gdzie Kama??????????????????
Aussie mój jedzie w maju na wycieczkę .Nie lubię jak jedzie...Mam nerwicę typu-przewrażliwiona matka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Rozeznanie
|
Wytrzymaj Laura, nie pal ! Jeszcze nie raz bedzie Cie korcilo, przygotuj sie na to. Wytrzymaj i ciesz sie pachnacym swiatem.
No, sasiadow sie nie wybiera. Odwiedzali sie, odwiedzali, wspolne weekendy i wakacje we 4 i ...zaiskrzylo. Dwa rozwody. Dwa nowe sluby. Samo zycie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zadomowienie
|
Miszka - na takie nerwice pomagają 6-tygodniowe wakacje u babci od 5-tego roku życia. Za pierwszym razem jak zostawiliśmy syna, to w drodze do domu mąż musiał się zatrzymywać bo mi się z nerwów słabo robiło
![]() Postanowiłam, że muszę się nauczyć z tym radzić i idzie mi coraz lepiej ![]() Wyjazd dzieci na 12 dni do Stanów ciężko przeżywałam, ale przeżyłam. Potem żadna wycieczka, gdzie w razie czego mogę dojechać własnym autem - nie była mi już straszna ![]() Kama - Panowie mieli fantazje, a ciekawe co Pani na to? Już widzę siebie w sytuacji, gdy ktoś mi wskazuje z kim mam mieszkać. O, niedoczekanie jego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | |
Raróg
|
Trzymam się, __Amelia _, trzymam. Myślę, że nie będzie źle. Jak już przy kompie wytrzymuję bez, to już całkiem całkiem. A jak mnie korci, to na ogół przez chwilę. Staram się też ciągle coś robić, ćwiczyć, sprzątać itd. I już nie mam tego: "Uff, ale się narobiłam, to sobie teraz zapalę"
![]() ![]() Rossmannowski post do "śmichu": https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4190
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Miszka, przecież pisze, poczytaj posty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Gang Iren
|
Kama świetna historia
![]()
#2329 | |
Raróg
|
Oj, Lałurka siem niefajnie poczuła.
Wróciłam od lekarza. G... pomógł. Dopiero pani w aptece, gdzie mam zamówiony lek na jutro lub pojutrze, zlitowała się i dała mi listek. Mam nadzieję, że pomoże. Lekarz mi powiedział, że tak reaguję na zmiany pogody. Każdy kurna dostaje padaczki od zmiany pogody ja się pytam? Tak samo lekarka, u której byłam niedawno. Figurę mam szczupłą, ale brzuszek mi wysadziło po Depakinie (antypadaczkowa). A ona na to, że mam nie ćwiczyć tyle, bo to są mięśnie. Toż to czyste sadło, a ja ćwicze od niedawna, na mięśnie trochę za wcześnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Kama jakoś mi umknełaś hi hi,ale teraz doczytałam o zamianie żon..Science fiction w realu
![]() ![]() ![]() Laura podziwiam i dopinguję ![]() ![]() My oglądamy The 100 Dircik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Gang Iren
|
Miszka dużo palisz dziennie? Ja z tabexem rzucałam.
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- A czytałaś książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" ?Allen Carr to napisał.
#2332 | |
Raróg
|
Dzięki Michell72
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
No i zrobiło się czarno na niebie ... od razu jakoś świat wydaje się być smutniejszy. Aby temu zapobiec kawa
![]() Laura- ależ ty szybko wstajesz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Rozeznanie
|
Ciao
![]() U nas dzis 26 stopni. Yoopie ![]() Laura duzo zdrowka. Moze faktycznie odpusc troche wysilek fizyczny. Cmok. Cmok. Wczoraj byla promocja. Buty za 1 euro. Kupilam. Czerwone sandalki na kotutrnie. Pierwsze takie w moim zyciu. ![]() ![]() Aussi wysylam duuuuuzo slonca i buziaki. Johasia gdzie jestes ? ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Michell to Ty palisz ?? Zaskoczylas mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Amelia- 26 C
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Rozeznanie
|
Aussi. To przyjezdzaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Raróg
|
Aussiewoman, bo biorę tabletki na spanie. 10 lat walczyłam z bezsennością, w końcu trafiłam na Chlorprothixen i nareszcie się wysypiam. Biorę ok. 19:00 godziny, a o 21:00 z minutami już zasypiam na Przyjaciołach na Comedy Central ; ) Wcześniej to była tragedia. Niewyspana, półprzytomna, śpiąca do 15:00 itp, makabra.
__Amelia _,nie wiem czy wytrzymam choć bez lekkich ćwiczeń, ale się postaram. Dziękuję za życzenia zdrówka ![]() ![]() Ach, tydzień bez fai. Kto by powiedział ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-04-22 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.filmweb.pl/film/Powiedzmy...ko-2014-656778 Jane Fonda ![]() A film da sie obejrzeć... Aussie, u mnie od paru dni pogoda cudo, dziś kolo 20, lżejsze rzeczy, gołe stopy, rano trochę marznę, trudno. Oczywiście, na przyszly majowy łikend, pogoda ma się popsuć ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Kinder bueno w ciemnej czekoladzie ![]() ![]() Chyba zapas zrobię, bo to jakas limitowana seria ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Raróg
|
Michell72, a gdybyś kupiła Tabex lub Desmoxan (jeden kij) i elektronika? Na kryzysowe chwile byś go miała.
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Gang Iren
|
U mnie też cieplutko. W cieniu 18 st, ale słoneczko super przygrzewa. Uwielbiam! I dzieciaki jak całymi dniami na dworze to i grzeczne i śpią dobrze.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.